Kinderboeken

 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  E-book
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen

  Hilarisch samenspel van gekke tekst en nog gekkere tekeningen De waanzinnige boomhut van Andy en Terry heeft nu 65 verdiepingen! Hij is uitgebreid met een dierentrimsalon, een verjaardagskamer waar het altijd je verjaardag is (ook al is het dat niet), een… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rachel Renée Russell boeken
  E-book
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. BFF’s voor even is het elfde deel in de succesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. 'Drie keer niks' is het elfde deel in de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Terry Denton, Andy Griffiths boeken
  E-book
  Terry Denton, Andy Griffiths - Het waanzinnige boek over je lichaam

  Een nieuw waanzinnig en onzinnig boek van de auteurs van 'De waanzinnige boomhut' Hallo! Lees het meest ONVERANTWOORDE boek over het menselijk lichaam OOIT! Deze geïllustreerde waanzinnige gids leert je alles over: - de gekste - de harigste - de stoerste - de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Romina Russell boeken
  E-book
  Romina Russell - De Zodiak-serie Zodiak - Het 13e huis

  'Superspannend, snel, goed geschreven. Dit is echt een van de meest unieke werelden waarover ik in tijden heb gelezen.' - Goodreads.com***** Rhoma Grace is een zestienjarige student met een ongebruikelijk talent voor het lezen van de sterren. Terwijl haar… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Veronica Rossi boeken
  E-book
  Veronica Rossi - Verhalen uit het betoverde Rijk Een wereld zonder hemel – De trilogie (3-in-1)

  De hele trilogie in één e-bundel! Aria heeft haar hele leven doorgebracht in de hermetisch afgesloten stad Rêverie. Nooit is het bij haar opgekomen om deze veilige plek te verlaten, tot haar moeder wordt vermist. Aria weet dat haar overlevingskansen buiten… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Jacques Vriens boeken
  E-book
  Jacques Vriens - Jacques Vriens e-bundel #1 (3-in-1)

  Spannende schoolverhalen van meesterverteller Jacques Vriens Ha/bah naar school gaat over de strijd tussen twee basisscholen, over een strenge invalster die toch wel meevalt en over de schooltoets. Maar ook over kinderen die de nieuwe directeur in de maling… (E-book)

  Lees meer...
  14,99
 • Amber Lough boeken
  E-book
  Amber Lough - De Oorlog van de Wensengevers 1 - Vuurwens

  Een djinn. Een prinses. En de wens die alles veranderde... Ooit leefden mensen en djinns vreedzaam samen. Maar nu woedt er een oorlog. Zayele is een vrije geest, die haar gearrangeerde huwelijk met de prins van Bagdad koste wat kost wil voorkomen. Ze moet… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Monica Hesse boeken
  E-book
  Monica Hesse - Ik zal je vinden

  Amsterdam, 1943. In de waanzin van de oorlog zorgt Hanneke voor een klein lichtpuntje: ze weet op slimme manier de zwarte markt voor zich te laten werken, waardoor ze vraag en aanbod bij elkaar brengt. Zoek je koffie, chocolade of kousen? Voor de juiste prijs… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Helen Vreeswijk boeken
  E-book
  Helen Vreeswijk - Helen Vreeswijk e-bundel #1 (3-in-1)

  Loverboys is het verhaal van twee doodgewone meisjes die een ongewone jongen ontmoeten. Mo is knap, spannend en mysterieus. Maar Mo is een loverboy. Hij overlaadt hen met cadeaus en doet alles om het hen naar hun zin te maken. De meiden worden smoorverliefd en… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Christine Kliphuis boeken
  E-book
  Christine Kliphuis - Hoera, ik kan lezen! Rits en Rats

  Rits en Rats zijn twee jonge poezen. Ze wonen samen in een huis. Op een dag staat de deur open. Rits loopt naar buiten. Dan valt de deur dicht. Rits kan niet meer terug. Hij wandelt door de straten. Maar hij begint Rats te missen. Zien Rits en Rats elkaar ooit… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Max Velthuijs boeken
  E-book
  Max Velthuijs - Klein-Mannetje helpt een vriend

  Kikker zwemt in de rivier als hij een fles ziet drijven met een briefje erin. "Help, help!" staat erop. Klein-Mannetje en Kikker gaan samen op zoek naar wie er hulp nodig heeft. (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Max Velthuijs boeken
  E-book
  Max Velthuijs - Klein-Mannetje vindt het geluk

  Op een mooie dag wandelt Klein-Mannetje door het veld en vindt een klavertjevier. "Ik heb het geluk gevonden," roept hij. De kikker begrijpt er niets van. Een klaver is een klaver, vindt hij. De eend is blij voor hem, maar het konijn vindt al dat gedoe om een… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Max Velthuijs boeken
  E-book
  Max Velthuijs - Klein-Mannetje heeft geen huis

  Klein-Mannetje woont in een schoenendoos en is er gelukkig, tot een aanhoudende regenbui zijn huisje vernielt en hij op zoek moet naar een ander huis. Waar zal hij gaan wonen? Bij de vogels in de boom? Bij de wespen in een oude theepot? In een oude jampot of… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Charlie Samuels boeken
  E-book
  Charlie Samuels - Technologie in de oudheid: Mesopotamië

  Mesopotamië is de oude naam van een gebied in Irak. Hier ontstonden de eerste steden en staten van de wereld. De volkeren in Mesopotamië bedachten de voorloper van ons alfabet en waren goed in sterrenkunde. Ze verdeelden de dag in uren, minuten en seconden,… (E-book)

  Lees meer...
    9,00
 • Charlie Samuels boeken
  E-book
  Charlie Samuels - Technologie in de oudheid: Het Oude Egypte

  Het oude Egypte is beroemd om zijn mummies, piramides en hiërogliefen. Maar de oude Egyptenaren maakten ook handig gebruik van de jaarlijkse overstromingen van de rivier de Nijl. Ze bedachten een heel nauwkeurige kalender. Ook waren ze goed in wiskunde. Ze… (E-book)

  Lees meer...
    9,00
 • Charlie Samuels boeken
  E-book
  Charlie Samuels - Technologie in de oudheid: Het Oude China

  De oude Chinezen ontdekten hoe je van gesmolten ijzer voorwerpen en gereedschappen kunt gieten. De eerste rekenmachines waren ook een Chinese uitvinding, net als de boekdrukkunst, munten en papiergeld, de kruiwagen en het buskruit, dat ze vooral gebruikten… (E-book)

  Lees meer...
    9,00
 • Charlie Samuels boeken
  E-book
  Charlie Samuels - Technologie in de oudheid: Amerika voor Columbus

  Piramides waren er niet alleen in het oude Egypte, maar ook in Amerika! Toen Columbus in 1492 de weg naar Amerika ontdekte, bestonden er in Noord- en Zuid-Amerika al steden en machtige staten. De Indianen die daar leefden, bouwden piramides, bruggen en huizen… (E-book)

  Lees meer...
    9,00
 • Charlie Samuels boeken
  E-book
  Charlie Samuels - Technologie in de oudheid: De Grieken

  Wie waren de eerste wetenschappers ter wereld? De oude Grieken! De Grieken onderzochten als eersten hoe de wereld in elkaar zat. Ze ontdekten van alles op het gebied van de geneeskunde, de wiskunde en de sterrenkunde. Het waren echte uitvinders. Ze bouwden… (E-book)

  Lees meer...
    9,00
 • Charlie Samuels boeken
  E-book
  Charlie Samuels - Technologie in de oudheid: De Romeinen

  Grote sportstadions zijn niets nieuws. De Romeinen bouwden ze al! Van geen enkel volk hebben wij zo veel geleerd als van de Romeinen. Wij schrijven bijvoorbeeld met Romeinse letters. En we geven de datum aan met de Romeinse kalender. De Romeinen vonden de… (E-book)

  Lees meer...
    9,00
 • Sarah Eason boeken
  E-book
  Sarah Eason - Hoe werkt een powerboat?

  Heb je altijd al willen weten hoe een powerboat precies werkt? In dit boek ontdek je het allemaal! Je leert hoe boten drijven, hoe de motor werkt enzovoort. Maar je leest ook hoe boten worden gebouwd en hoe treinen er in de toekomsst zullen uitzien. (E-book)

  Lees meer...
    7,00
 • Sarah Eason boeken
  E-book
  Sarah Eason - Hoe werkt een vliegtuig?

  Heb je altijd al willen weten hoe een straalvliegtuig precies werkt? In dit boek ontdek je het allemaal! Je ziet hoe de straalmotor werkt en wat vliegen precies is. Maar je leest ook hoe vliegtuigen zijn ontstaan, welke soorten vliegtuigen er zijn en hoe… (E-book)

  Lees meer...
    7,00
 • Sarah Eason boeken
  E-book
  Sarah Eason - Hoe werkt een trein?

  Heb je altijd al willen weten hoe een hogesnelheidstrein precies werkt? In dit boek ontdek je het allemaal! Je ziet hoe de motor werkt, de seinen, de remmen enzovoort. Maar je leest ook hoe de trein is ontstaan, hoe veilig een hogesnelheidstrein is en hoe… (E-book)

  Lees meer...
    7,00
 • Sarah Eason boeken
  E-book
  Sarah Eason - Hoe werkt een Auto?

  Heb je altijd al willen weten hoe een auto precies werkt? In dit boek ontdek je het allemaal! Je ziet hoe de motor werkt, de versnellingen, de remmen enzovoort. Maar je leest ook hoe de auto is ontstaan, hoe veilig een auto is en hoe auto’s er in de toekomst… (E-book)

  Lees meer...
    7,00
 • Sarah Eason boeken
  E-book
  Sarah Eason - Hoe werkt een helikopter?

  Heb je altijd al willen weten hoe een helikopter precies werkt? In dit boek ontdek je het allemaal! Je ziet hoe de rotors werken, hoe de kracht van de lucht wordt gebruikt enzovoort. Maar je leest ook hoe de helikopter is ontstaan, welke soorten helikopters er… (E-book)

  Lees meer...
    7,00