Kinderboeken

 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arend van Dam boeken
  E-book
  Arend van Dam - De oude Grieken!

  Het Oude Griekenland door de ogen van Arend van Dam (Lang geleden...) De boeiende cultuur van het oude Griekenland spreekt nog altijd tot de verbeelding. Arend van Dam neemt de lezer mee op reis en laat hem kennismaken met de bekende en minder bekende verhalen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • H. de Roos boeken
  E-book
  H. de Roos - Kameleon ahoy!

  Hielke en Sietse kunnen niet uit varen gaan met hun boot De Kameleon, het is winter dus de Kameleon is uit het water getakeld. Maar ze vervelen zich desondanks niet. De tweeling wil weleens weten wat er nu zo lekker is aan roken. En als Gerben, de grootste… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  E-book
  Marianne Busser, Ron Schröder - Opa en oma Oelewapper redden het spookhuis

  Het spookhuis op de kermis afgekeurd. Het is niet eng genoeg... Tijd voor actie! Zullen de zwarte spinnen van Joep, de dikke kikkers van Jetje, de spooklakens van oma en het 'toeterspook' van opa de inspectrice gillend weg laten rennen? (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Alexandra Bracken boeken
  E-book
  Alexandra Bracken - Onvergetelijk

  The Darkest Minds-trilogie 2 Soms kan het tonen van je ware gezicht je dood betekenen... Ruby heeft nooit gevraagd om de superpowers die haar bijna het leven kostten. Nu moet ze die dagelijks gebruiken in haar strijd om een corrupte regering ten val te brengen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Laura Maria boeken
  E-book
  Laura Maria - De zweefoogjes

  De zweefoogjes is het verhaal van een mooie droom, vol fantasie. Op een zonnige vakantiedag lopen Patricia en haar hond Victor in de wei. Daar ontdekken ze een geheimzinnig blad met een paarse lichtkring eromheen in de kruin van de wilg. De wind steekt op. Het… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  E-book
  Marianne Busser, Ron Schröder - De voorleesboot

  Welkom in de voorleesboot, wie zijn er allemaal aan boord? Een kleermaker, een danseres en zelfs een astronaut. Allemaal vertellen ze leuke, gekke en grappige versjes, over bijvoorbeeld een nijlpaard met al zijn spullen op zijn rug, een muisje dat wil gaan… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • John Green boeken
  E-book
  John Green - Een weeffout in onze sterren

  Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd - ten koste van een been. Vanaf het… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Chris Vick boeken
  E-book
  Chris Vick - Door de storm

  Door de storm is de tweede meeslepende young adult-roman van Chris Vick. 'Door de storm' gaat over een jongen, een meisje en de storm die hun levens op zijn kop zet. De levens van Jake en Hannah lijken in niets op elkaar. De ambitieuze Hannah is dochter van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Femmie van Santen boeken
  E-book
  Femmie van Santen - Een stip aan het einde van de wereld

  'Een stip aan het einde van de wereld' is een aangrijpend kinderboek van Femmie van Santen. Hoe is het wanneer je als meisje van elf jaar plotseling moet vluchten naar een land waarvan je nog nooit hebt gehoord? Wanneer je alles moet achterlaten: je school, je… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • J.B. te Boekhorst boeken
  E-book
  J.B. te Boekhorst - Littel Jill

  Er was eens, heel lang geleden, een heel klein land. Een land met duizenden kleine inwoners, waar ooit iedereen gelukkig was. Ja, wás, want sinds acht lange jaren voelden alle inwoners zich triest. Er hing al die tijd een grote donkere wolk boven het enorme… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Alexandra Bracken boeken
  E-book
  Alexandra Bracken - Een onzeker licht

  De overlevenden zullen nooit ophouden te vechten. Maar hun persoonlijke strijd kan het falen van hun missie betekenen. 'De overlevenden is een van de beste boeken die ik ooit heb gelezen. Geen grapje. Ik kan niet uitdrukken hoeveel ik van dit boek hou. Het… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Marlies Slegers boeken
  E-book
  Marlies Slegers - Verdrinken

  Na Onder mijn huid (over sexting) en Vijftien (over grooming) is er nu Verdrinken: over bingedrinken. Een superspannende roman van Marlies Slegers. De zestienjarige Eliza wil met haar vriend Lars en een vriendengroep op vakantie naar Blanes, Spanje. Tien dagen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - de Kameleon houdt koers

  Wanneer onze schippers van de Kameleon, Hielke en Sietse, samen met Gerben op weg zijn om het vee op te halen, breekt er een noodweer los. Maar dankzij de sterke boot en de goede stuurmanskunst van Sietse komen ze veilig thuis aan. Ook viert veldwachter Zwart… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - de Kameleon staat voor niets!

  In het stille dorp Lenten is er weer van alles loos. Een stel vreemdelingen ontpopt zich als diamantsmokkelaars, maar hoe slim ze ook denken te zijn, veldwachter Zwart en onze Kameleon-vrienden hebben ze snel in de gaten. Tevens doen de schippers mee aan een… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - Redders met de Kameleon

  Samen met Gerben en Cor gaan onze schippers van de Kameleon op vakantie met een praam, onderweg doen de jongens met hun snelle motorboot mee aan een wedstrijd, het mag geen verrassing zijn dat ze met de eerste prijs naar huis gaan. Bij thuiskomst slaat het… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - Speurders met de Kameleon

  Kees Dijkstra, de zoon van de molenaar, is een beetje het buitenbeentje van de jeugd in Lenten. Hij leest liever stripboeken dan dat hij met andere jongens speelt, ook haalt hij weleens vreemde streken uit. Wanneer Kees op een dag een paar munten meeneemt van… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - de Kameleon op volle toeren

  De wagen van pottenbaas Meindert Fortuin valt uit elkaar, en Hielke en Sietse besluiten samen met Gerben geld in te zamelen voor een nieuwe wagen. Ondertussen maken ze kennis met de IJzerman, die zijn vakantie besluit door te brengen in Lenten. (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - trouwe vrienden van de Kameleon

  Hielke en Sietse beleven weer veel avonturen als ze twee benen van een etalagepop vinden. Ze besluiten hun vriend Gerben eens flink in de maling te nemen, maar zoals wel vaker loopt de grap totaal anders dan ze van tevoren hadden bedacht. De postbode Sjoerd en… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - de Kameleon schiet te hulp

  De titel van dit boek doet al vermoeden wat onze vrienden Hielke en Sietse Klinkhamer nu weer gaan meemaken. Ze helpen een echtpaar met een zwaar beladen praam het meer over en aan onderdak. Intussen heeft veldwachter Zwart zijn handen vol aan een stel boeven… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - tip top, Kameleon

  Naast de jongens van Klinkhamer speelt in dit verhaal ook de bok van Jellema een grote rol. Deze bok wordt samen met Gerben opgehaald in Jonkersveen, het dorp aan de andere kant van het meer. Nou, als hij al gelijk Gerben overboord stoot dan weet je wel wat… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - de Kameleon viert feest!

  Doordat zijn schoonzoon ziek is kan Meinderts dochter niet overkomen uit Canada. Maar geld om zelf naar Canada toe te gaan heeft hij niet. Uiteraard zijn onze vrienden van de Kameleon bereid hem te helpen. Intussen gaat juffrouw van Veen, de schooljuf van… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - Vakantie met de Kameleon

  Doordat de tent lekt van enkele jongens uit de stad, worden ze allemaal verkouden. Vooral met Hein is het ernstig gesteld, hij moet met een longontsteking worden opgenomen in het ziekenhuis. Hierop besluit Gerben het oude buurtschip van Wierda om te bouwen tot… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H. de Roos boeken
  E-book
  H. de Roos - Bravo Kameleon!

  Wanneer Hielke, Sietse en Gerben terugkomen uit Jonkersveen, zien ze hoe veldwachter Zwart plots in het water springt. Als ze dichterbij komen zien ze dat er een meisje in het water ligt. Nadat het meisje gered is voelt Zwart zich niet lekker, hij heeft hoge… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - de Kameleon blijft favoriet

  De Kameleon blijft favoriet! is het dertiende deel uit De Kameleon-boekenreeks van schrijver Hotze de Roos. De illustraties zijn van Gerard van Straaten. De eerste editie kwam uit in 1962. Gedeeltes van dit boek zijn gebruikt in de verfilming van het eerste… (E-book)

  Lees meer...
    5,00