Kinderboeken

 • Mel Wallis de Vries boeken
  E-book
  Mel Wallis de Vries - Pijn

  Pijn is de nieuwste jeugdthriller van de succesvolle schrijfster en vijfvoudig winnares van de Prijs van de Jonge Jury, Mel Wallis de Vries.Op een prachtige, warme nazomeravond wordt het levenloze lichaam van een meisje gevonden. De dader heeft haar laatste… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rachel Renée Russell boeken
  E-book
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. BFF’s voor even is het elfde deel in de succesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  E-book
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  ?Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN BALSPORTEN, Andyland, Terrystad, een… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. 'Drie keer niks' is het elfde deel in de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Suzanne Collins boeken
  E-book
  Suzanne Collins - The Hunger Games

  De internationale bestseller The Hunger Games is nu verfilmd. In deze spectaculaire bioscoophit schittert een ware sterrencast. Ter gelegenheid van de filmrelease heeft Van Goor deze speciale filmeditie van het boek uitgebracht. 12 districten 24 strijders 1… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arend van Dam boeken
  E-book
  Arend van Dam - De oude Grieken!

  Het Oude Griekenland door de ogen van Arend van Dam (Lang geleden...) De boeiende cultuur van het oude Griekenland spreekt nog altijd tot de verbeelding. Arend van Dam neemt de lezer mee op reis en laat hem kennismaken met de bekende en minder bekende verhalen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Leigh Bardugo boeken
  E-book
  Leigh Bardugo - De Grisha-trilogie

  De Grisha-trilogie is fantastisch. Het speelt zich af in een soort magisch oud-Rusland, het is enorm spannend, de hoofdpersoon (Alina) is kick ass, haar beste vriend Mal is swoonworthy en uiteraard zitten er ook de nodige kwaadaardige mannen, donkere krachten… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Tahereh Mafi boeken
  E-book
  Tahereh Mafi - Touching Juliette Touching Juliette-trilogie

  Set met Vrees me, Verwoest me, Breek me, Versplinter me en Vertrouw me. 'Je kunt me niet aanraken,' fluister ik. Ik lieg, maar dat zeg ik niet. Hij kan me aanraken, maar dat zal ik nooit vertellen. Raak me alsjeblieft aan, is wat ik wil zeggen. Er gebeuren… (E-book)

  Lees meer...
  34,99
 • Kevin Sands boeken
  E-book
  Kevin Sands - Sleedoorn 3 - De vloek van de moordenaar

  Sleedoorn 3 - De vloek van de moordenaar is deel 3 in de Sleedoorn-trilogie: een historische serie vol spannende puzzels, ingewikkelde codes en een vleugje magie. De vloek van de moordenaar Apothekersleerling Christopher lijkt wel gemaakt voor onheil en… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Derek Breen boeken
  E-book
  Derek Breen - Games ontwerpen voor kids voor Dummies (eBook)

  Ben je een geboren ontwerper? Is tekenen je grootste passie? Gebruik je vaardigheden dan bij het ontwerpen van games. Het enige wat je nodig hebt zijn dit boek en de gratis programmeertaal Scratch, die je makkelijk kunt downloaden of online kunt gebruiken. In… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Derek Breen boeken
  E-book
  Derek Breen - Computeranimaties maken voor kids voor Dummies (eBook)

  Droom je ervan de nieuwste wereldberoemde cartoon te bedenken? Gebruik je tekenvaardigheden dan bij het ontwerpen van digitale animaties. Het enige wat je nodig hebt zijn dit boek en de gratis programmeertaal Scratch, die je makkelijk kunt downloaden of online… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Gordon McComb boeken
  E-book
  Gordon McComb - Robots bouwen voor kids voor Dummies (eBook)

  Met dit boek leer je op de leukste manier robots maken: je bouwt ze helemaal zelf! Het bevat vier coole projecten waarin je van alledaagse artikelen en oud speelgoed je eigen robots bouwt. Je leert de basis van robotica met eenvoudige en makkelijk te volgen… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Richard Wentk boeken
  E-book
  Richard Wentk - Raspberry Pi voor kids voor Dummies (eBook)

  Met dit boek leer je alles wat je altijd al wilde weten over de werking van computers - en intussen bouw je er nog een zelf ook! Raspberry Pi is de kleine, goedkope en supercoole microcomputer die je niet alleen echte technologievaardigheden aanleert, maar… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • John Green boeken
  E-book
  John Green - Een weeffout in onze sterren

  Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd - ten koste van een been. Vanaf het… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • John Green boeken
  E-book
  John Green - Negentien keer Katherine

  Colin Singleton, een wonderkind dat vele talen beheerst en in anagrammen denkt, is zojuist door zijn negentiende vriendinnetje met de naam Katherine gedumpt. Zijn enige vriend, Hassan - in alle opzichten zijn tegenpool - neemt hem mee op een roadtrip waarop… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Chris Vick boeken
  E-book
  Chris Vick - Door de storm

  Door de storm is de tweede meeslepende young adult-roman van Chris Vick. 'Door de storm' gaat over een jongen, een meisje en de storm die hun levens op zijn kop zet. De levens van Jake en Hannah lijken in niets op elkaar. De ambitieuze Hannah is dochter van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marissa Meyer boeken
  E-book
  Marissa Meyer - Renegades. Alter ego

  Alter ego is het eerste deel in een nieuwe serie van Marissa Meyer. Geheime identiteiten. Uitzonderlijke talenten. Zij wil wraak. Hij wil gerechtigheid. De Rebellen zijn een groep jongeren met buitengewone vermogens en talenten, die is ontstaan uit een de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Femmie van Santen boeken
  E-book
  Femmie van Santen - Een stip aan het einde van de wereld

  'Een stip aan het einde van de wereld' is een aangrijpend kinderboek van Femmie van Santen. Hoe is het wanneer je als meisje van elf jaar plotseling moet vluchten naar een land waarvan je nog nooit hebt gehoord? Wanneer je alles moet achterlaten: je school, je… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Annemarie Bon boeken
  E-book
  Annemarie Bon - Challenge

  Jens baalt ervan dat hij drie weken met zijn moeder en broertje in het toeristische Torremolinos moet doorbrengen. Gelukkig maakt hij al snel nieuwe vrienden, met wie hij graag samen verder wil reizen. Hun ouders gaan akkoord, ook al is Jens' moeder bezorgd… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • J.B. te Boekhorst boeken
  E-book
  J.B. te Boekhorst - Littel Jill

  Er was eens, heel lang geleden, een heel klein land. Een land met duizenden kleine inwoners, waar ooit iedereen gelukkig was. Ja, wás, want sinds acht lange jaren voelden alle inwoners zich triest. Er hing al die tijd een grote donkere wolk boven het enorme… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Mariëlle van Broekhoven boeken
  E-book
  Mariëlle van Broekhoven - Pim en beertje Bas

  Pim is een stoere jongen en zijn beertje Bas is zijn grootse vriend. Beertje Bas is heel bijzonder. Hij kan namelijk praten en lopen! Hij beleeft de grootste en leukste avonturen met zijn knuffelbeertje en Pim vraagt voor zijn verjaardag een Robot van zijn zus… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Nadine Bergner boeken
  E-book
  Nadine Bergner - Apps maken voor kids voor Dummies (eBook)

  Lijkt het jou ook zo leuk om een eigen app te maken, die je op een Android-smartphone echt kunt gebruiken? Dit boek laat zien dat je dat heel makkelijk zelf kan met behulp van de gratis webapplicatie App Inventor. Je leert verschillende soorten apps bouwen,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Chris Minnick, Eva Holland boeken
  E-book
  Chris Minnick, Eva Holland - Programmeren voor kids voor Dummies (eBook)

  Ben je gek van computerspelletjes en -animaties? Moeten je ouders je 's avonds achter je console of laptop vandaan trekken? Dan is het tijd om je eigen computerspelletjes te bouwen met JavaScript! Met dit boek heb je die gekke webtaal binnen de kortste keren… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Sarah Guthals boeken
  E-book
  Sarah Guthals - Een Minecraft-stad bouwen voor kids voor Dummies (eBook)

  Met dit boek vergroot je niet alleen je liefde voor Minecraft, maar ook je creatieve vaardigheden binnen het spel - en daarbuiten. Dankzij de makkelijk te volgen stap-voor-stapinstructies werk je met veel plezier aan vijf toffe projecten waarmee je nieuwe… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Greg Rickaby boeken
  E-book
  Greg Rickaby - Een website maken voor kids voor Dummies (eBook)

  Wil je graag jouw eigen unieke website ontwerpen? Dit boek bevat zes makkelijk te volgen projecten waarmee je praktische en creatieve websitebouwvaardigheden aanleert. Zo leer je de juiste soort site te kiezen bij het onderwerp van je website, een moodboard te… (E-book)

  Lees meer...
  11,99