Kinderboeken

 • Rachel Renée Russell boeken
  E-book
  Rachel Renée Russell - Dagboek van een muts 11 - BFF's voor even

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. BFF’s voor even is het elfde deel in de succesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser 11 - Drie keer niks

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. 'Drie keer niks' is het elfde deel in de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Arend van Dam boeken
  E-book
  Arend van Dam - De oude Grieken!

  Het Oude Griekenland door de ogen van Arend van Dam (Lang geleden...) De boeiende cultuur van het oude Griekenland spreekt nog altijd tot de verbeelding. Arend van Dam neemt de lezer mee op reis en laat hem kennismaken met de bekende en minder bekende verhalen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • H. de Roos boeken
  E-book
  H. de Roos - met de Kameleon erop los!

  Wanneer het midden in de zomer flink stormt vragen Hielke en Sietse zich af of er niemand is overvallen door de storm op het meer van Lenten. En terecht, even later komt de brugwachter de smederij binnen rennen om te vertellen dat er een zeilboot in nood… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H. de Roos boeken
  E-book
  H. de Roos - de vlag in top voor de Kameleon

  Wanneer Gerben een aantal fuiken zet vangt hij een bijzondere vis, bij wijze van grap gooit hij deze nepvis bij veldwachter Zwart in de tuin. Hielke en Sietse ontdekken twee stropers die hun slag proberen te slaan in de mooie bungalow van meneer Van Doorn.… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H de Roos boeken
  E-book
  H de Roos - de Kameleon in 't zoeklicht

  Omdat Gerben Zonderland en veldwachter Zwart samen regelmatig onenigheid hebben, verdenkt Zwart automatisch Gerben wanneer er geld wordt gestolen bij de notaris. Gerben kan gelukkig zijn onschuld bewijzen, maar de vraag wie het geld gestolen heeft is nog niet… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • H. de Roos boeken
  E-book
  H. de Roos - Kameleon ahoy!

  Hielke en Sietse kunnen niet uit varen gaan met hun boot De Kameleon, het is winter dus de Kameleon is uit het water getakeld. Maar ze vervelen zich desondanks niet. De tweeling wil weleens weten wat er nu zo lekker is aan roken. En als Gerben, de grootste… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  E-book
  Marianne Busser, Ron Schröder - Opa en oma Oelewapper redden het spookhuis

  Het spookhuis op de kermis afgekeurd. Het is niet eng genoeg... Tijd voor actie! Zullen de zwarte spinnen van Joep, de dikke kikkers van Jetje, de spooklakens van oma en het 'toeterspook' van opa de inspectrice gillend weg laten rennen? (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Alexandra Bracken boeken
  E-book
  Alexandra Bracken - Onvergetelijk

  The Darkest Minds-trilogie 2 Soms kan het tonen van je ware gezicht je dood betekenen... Ruby heeft nooit gevraagd om de superpowers die haar bijna het leven kostten. Nu moet ze die dagelijks gebruiken in haar strijd om een corrupte regering ten val te brengen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Laura Maria boeken
  E-book
  Laura Maria - De zweefoogjes

  De zweefoogjes is het verhaal van een mooie droom, vol fantasie. Op een zonnige vakantiedag lopen Patricia en haar hond Victor in de wei. Daar ontdekken ze een geheimzinnig blad met een paarse lichtkring eromheen in de kruin van de wilg. De wind steekt op. Het… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Rick Riordan boeken
  E-book
  Rick Riordan - Het schip der doden - Magnus Chase en de goden van Asgard deel 3

  Het schip der doden van Rick Riordan Het slot van de spannende serie over Magnus Chase Magnus Chase, die ooit een dakloze tiener was, is nu een van Odins einherji-krijgers en hij woont in Hotel Walhalla. Als zoon van Frey, de god van de zomer, vruchtbaarheid… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Siobhan Dowd, Robin Stevens boeken
  E-book
  Siobhan Dowd, Robin Stevens - Het Museummysterie

  Vervolg op Het reuzenradmysterie Mijn naam is Ted Spark. Ik ben 12 jaar en 281 dagen oud. Ik heb zeven vrienden.Drie maanden geleden heb ik het mysterie opgelost van de verdwijning van mijn neef Salim uithet London Eye. Dit is het verhaal van mijn tweede… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  E-book
  Marianne Busser, Ron Schröder - De voorleesboot

  Welkom in de voorleesboot, wie zijn er allemaal aan boord? Een kleermaker, een danseres en zelfs een astronaut. Allemaal vertellen ze leuke, gekke en grappige versjes, over bijvoorbeeld een nijlpaard met al zijn spullen op zijn rug, een muisje dat wil gaan… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Leigh Bardugo boeken
  E-book
  Leigh Bardugo - De Grisha-trilogie

  De Grisha-trilogie is fantastisch. Het speelt zich af in een soort magisch oud-Rusland, het is enorm spannend, de hoofdpersoon (Alina) is kick ass, haar beste vriend Mal is swoonworthy en uiteraard zitten er ook de nodige kwaadaardige mannen, donkere krachten… (E-book)

  Lees meer...
  19,99
 • Tahereh Mafi boeken
  E-book
  Tahereh Mafi - Touching Juliette Touching Juliette-trilogie

  Set met Vrees me, Verwoest me, Breek me, Versplinter me en Vertrouw me. 'Je kunt me niet aanraken,' fluister ik. Ik lieg, maar dat zeg ik niet. Hij kan me aanraken, maar dat zal ik nooit vertellen. Raak me alsjeblieft aan, is wat ik wil zeggen. Er gebeuren… (E-book)

  Lees meer...
  34,99
 • Kevin Sands boeken
  E-book
  Kevin Sands - Sleedoorn 3 - De vloek van de moordenaar

  Sleedoorn 3 - De vloek van de moordenaar is deel 3 in de Sleedoorn-trilogie: een historische serie vol spannende puzzels, ingewikkelde codes en een vleugje magie. De vloek van de moordenaar Apothekersleerling Christopher lijkt wel gemaakt voor onheil en… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Derek Breen boeken
  E-book
  Derek Breen - Games ontwerpen voor kids voor Dummies (eBook)

  Ben je een geboren ontwerper? Is tekenen je grootste passie? Gebruik je vaardigheden dan bij het ontwerpen van games. Het enige wat je nodig hebt zijn dit boek en de gratis programmeertaal Scratch, die je makkelijk kunt downloaden of online kunt gebruiken. In… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Derek Breen boeken
  E-book
  Derek Breen - Computeranimaties maken voor kids voor Dummies (eBook)

  Droom je ervan de nieuwste wereldberoemde cartoon te bedenken? Gebruik je tekenvaardigheden dan bij het ontwerpen van digitale animaties. Het enige wat je nodig hebt zijn dit boek en de gratis programmeertaal Scratch, die je makkelijk kunt downloaden of online… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Gordon McComb boeken
  E-book
  Gordon McComb - Robots bouwen voor kids voor Dummies (eBook)

  Met dit boek leer je op de leukste manier robots maken: je bouwt ze helemaal zelf! Het bevat vier coole projecten waarin je van alledaagse artikelen en oud speelgoed je eigen robots bouwt. Je leert de basis van robotica met eenvoudige en makkelijk te volgen… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Richard Wentk boeken
  E-book
  Richard Wentk - Raspberry Pi voor kids voor Dummies (eBook)

  Met dit boek leer je alles wat je altijd al wilde weten over de werking van computers - en intussen bouw je er nog een zelf ook! Raspberry Pi is de kleine, goedkope en supercoole microcomputer die je niet alleen echte technologievaardigheden aanleert, maar… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • John Green boeken
  E-book
  John Green - Een weeffout in onze sterren

  Hazel werd drie jaar geleden opgegeven, maar een nieuw medicijn rekt haar leven voor nog onbekende tijd. Genoeg om een studie op te pakken en vooral niet als zieke behandeld te worden. Augustus, Gus, heeft kanker overleefd - ten koste van een been. Vanaf het… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • John Green boeken
  E-book
  John Green - Negentien keer Katherine

  Colin Singleton, een wonderkind dat vele talen beheerst en in anagrammen denkt, is zojuist door zijn negentiende vriendinnetje met de naam Katherine gedumpt. Zijn enige vriend, Hassan - in alle opzichten zijn tegenpool - neemt hem mee op een roadtrip waarop… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Chris Vick boeken
  E-book
  Chris Vick - Door de storm

  Door de storm is de tweede meeslepende young adult-roman van Chris Vick. 'Door de storm' gaat over een jongen, een meisje en de storm die hun levens op zijn kop zet. De levens van Jake en Hannah lijken in niets op elkaar. De ambitieuze Hannah is dochter van… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marissa Meyer boeken
  E-book
  Marissa Meyer - Renegades. Alter ego

  Alter ego is het eerste deel in een nieuwe serie van Marissa Meyer. Geheime identiteiten. Uitzonderlijke talenten. Zij wil wraak. Hij wil gerechtigheid. De Rebellen zijn een groep jongeren met buitengewone vermogens en talenten, die is ontstaan uit een de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Femmie van Santen boeken
  E-book
  Femmie van Santen - Een stip aan het einde van de wereld

  'Een stip aan het einde van de wereld' is een aangrijpend kinderboek van Femmie van Santen. Hoe is het wanneer je als meisje van elf jaar plotseling moet vluchten naar een land waarvan je nog nooit hebt gehoord? Wanneer je alles moet achterlaten: je school, je… (E-book)

  Lees meer...
    8,99