Kinderboeken

 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Becky Albertalli boeken
  E-book
  Becky Albertalli - De eigenzinnigheden van Leah Burke

  Leah Burke is drummer in een girlband, koningin van de droge humor, de beste vriendin van Simon Spier en vreselijk onzeker. Nu het laatste jaar op haar middelbare school ten einde loopt, maakt ze zich niet alleen druk om haar - vindt ze zelf - middelmatige… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bas Luiting boeken
  E-book
  Bas Luiting - Circulaire Economie als lifestyle

  Een inspirerende, laagdrempelige doch kritische kijk van een bevlogen mkb’er op een wereld waar grondstoffen onnodig verloren gaan door welvaart en onbekendheid met verspilling.Een inspirerende doch kritische kijk van een bevlogen mkb'er op een wereld waar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Jack Heath boeken
  E-book
  Jack Heath - 400 Minuten

  10 gevaren. 10 dappere kinderen. En maar 40 minuten om te ontsnappen… Brad is in de leeuwenkuil gevallen en de grote katten zijn hongerig. Na een explosie pakt Charith het stuur over van de stuurloze bus maar dan ontdekt hij dat de rem het niet doet. Taks… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hein van Elteren boeken
  E-book
  Hein van Elteren - Kleuren in de lucht

  Jenny en Ralf leiden heel verschillende levens, tot ze elkaar ontmoeten, zomaar op straat. Meteen gebeuren er wonderlijke dingen. Jenny en Ralf zien overal kleuren in de lucht. Soms voelen ze tegelijk dezelfde pijn. Ze weten precies van elkaar wat ze denken en… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • Sarah Mlynowski boeken
  E-book
  Sarah Mlynowski - I See London, I See France

  I see London, I see France van Sarah Mlynowski Een grappig en ontroerend reisavontuur De negentienjarige Sydney heeft de perfecte zomer uitgestippeld. Samen met haar beste vriendin Leela gaat ze een maand door Europa reizen; selfies maken bij de Eiffeltoren,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Sarah Pinborough boeken
  E-book
  Sarah Pinborough - Het dodenhuis

  Het Dodenhuis van Sarah Pinborough Een nieuwe thriller van de auteur van 13 minuten Toby's leven was heel normaal, tot het overhoop werd gehaald door zoiets simpels als een bloedtest. Ze brachten hem naar het Dodenhuis, ver weg van de moderne wereld. Daar… (E-book)

  Lees meer...
  12,99
 • Ava Dellaira boeken
  E-book
  Ava Dellaira - Op zoek naar

  Na Liefdesbrieven aan de sterren (Love Letters to the Dead) verschijnt van Ava Dellaira de coming-of-ageroman Op zoek naar (In Search Of). Een hartverscheurend verhaal over een moeders en dochters, liefde en rouw, en opgroeien en loslaten… Los Angeles, jaren… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Michael Fry boeken
  E-book
  Michael Fry - Sam Breker en het gevecht van de superschurken

  Voor fans van De waanzinnige boomhut en Het leven van een loser Sam Breker komt uit een familie van wereldberoemde superschurken. En natuurlijk verwachten zijn ouders dat hij ook een superschurk wordt. Maar tot hun grote teleurstelling is Sam een enorme… (E-book)

  Lees meer...
  10,99
 • John Flanagan boeken
  E-book
  John Flanagan - De Caldera

  'De Caldera' is het zevende deel in de spannende serie 'Broederband' van Grijze Jager-schrijver John Flanagan. De Caldera In dit zevende boek van de spannende Broederband-serie vertelt Olaf, de vader van Stig, dat de zoon van de keizerin van Byzantos is… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Julie Kagawa boeken
  E-book
  Julie Kagawa - Talon saga

  Talon-saga van Julie Kagawa Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St. George de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon. (1) PUPIL Lang geleden hebben de… (E-book)

  Lees meer...
  29,99
 • Mark Janssen boeken
  E-book
  Mark Janssen - Eén eenhoorn, alsjeblieft

  Daan heeft lang gespaard om te kopen wat hij het allerliefst wil hebben: een eenhoorn! Een vriend met wie hij heel veel magische avonturen kan beleven: naar verborgen schatten duiken in de diepe oceaan, reizen door het heelal, oude dametjes in nood redden en… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Sarah J. Maas boeken
  E-book
  Sarah J. Maas - Hof van doorns en rozen - De trilogie

  Drie e-books in één bundel! De complete Hof van doorns en rozen-trilogie Het bos waarin de negentienjarige Feyre woont is in de lange wintermaanden een koude, sombere plek. Haar overlevingskansen en die van haar familie berusten op haar vermogen om te jagen.… (E-book)

  Lees meer...
  29,99
 • Kathryn Littlewood boeken
  E-book
  Kathryn Littlewood - De ultieme uitdaging van Bakkerij Bliss

  De ultieme uitdaging van Bakkerij Bliss De nieuwste Bakkerij Bliss: onweerstaanbaar lekker! Roos Bliss moet nog één allesbepalende proef afleggen voordat ze zich eindelijk meesterbakker mag noemen. Zonder hulp, maar wel onder het toeziend oog van de bewaker… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Iris Boter boeken
  E-book
  Iris Boter - Vijf keer in actie!

  De DierenRidders - Vijf keer in actie! van Iris Boter Alle vijf boeken over de DierenRidders in één bundel In deze spannende vijfdelige serie staat telkens een ander lid van de DierenRidders-club in de schijnwerpers. In Hero, de superheldenhulphond speuren… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  E-book
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 78 verdiepingen

  Winnaar Nederlandse Kinderjury 2018Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige nieuwe boomhut van 78 verdiepingen! Ze hebben er 13 verdiepingen bijgebouwd, waaronder een carwash, een combineermachine, een krabbelatorium, een stadion voor ALLE SOORTEN… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Martin Nieuwland boeken
  E-book
  Martin Nieuwland - Windmolens en ijsberen

  Puck en Dikke Springmuis gaan samen met Clio mee op zoektocht naar nieuwe voorraden. Maar of dat zo eenvoudig is?Het is 2042. Lang geleden is iedereen veilig weggestopt in grote grauwe betonnen flats. De rest van het land is verlaten. Daar woont niemand meer.… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Ron Schröder, Marianne Busser boeken
  E-book
  Ron Schröder, Marianne Busser - De drollendraaier

  Het vierde boek vol grappige, bijzondere en vieze dierenversjes: De drollendraaierIs het echt zo dat haringen met elkaar praten door windjes te laten? Vrolijke versjes over dieren - van de haring tot de tijger en van de chimpansee tot de mestkever.Er zijn… (E-book)

  Lees meer...
    2,99
 • Rachel Hawkins boeken
  E-book
  Rachel Hawkins - Royals

  Royals van Rachel Hawkins Een heerlijke YA-romance, perfect voor fans van de Selection-serie! Daisy Winters is dol op scifi, heeft een bijbaantje bij Walmart, houdt ervan haar haar in knalkleuren te verven en ze heeft een perfecte oudere zus die op het punt… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Chris Bradford boeken
  E-book
  Chris Bradford - Voortvluchtig

  Voortvluchtig van Chris Bradford De explosieve finale van de Bodyguard-serie! Nadat een missie tragisch verkeerd afloopt, keert Connor Reeves in schande terug naar het hoofdkwartier. Maar dan blijkt dat deze geheime locatie is aangevallen en dat zijn… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Sander Meij boeken
  E-book
  Sander Meij - Bennie Tak aan de wandel

  Ontmoet de enige wandelende tak ter wereld die niet kan stilzitten! De Takkies, een onaagepaste familie wandelende takken, leven in onmin met de buurt. Vader Tak probeert de hele tijd net zo stil als een echte tak te zitten en moeder Tak vult haar dagen het… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Yvonne Gillissen boeken
  E-book
  Yvonne Gillissen - De kattenmars - luisterboek

  De kattenmars De eigenzinnige katten van Amsterdam zijn ontevreden en boos. Ze worden niet goed genoeg behandeld, tenminste dat vinden ze zelf. Tijdens een vergadering besluiten ze om de bewoners van de hoofdstad te verlaten en de wijde wereld in te trekken.… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Vivian den Hollander boeken
  E-book
  Vivian den Hollander - Een vriendin voor opa

  Een nieuwe liefde voor opa Veilig leren lezen voor kinderen van groep 4 van de basisschool Mila en Tom maken zich zorgen over opa. Hij is zo stil nu zijn broer op wereldreis is. Het zou helpen als hij een nieuwe vriendin zou hebben, maar hoe krijgen ze dat… (E-book)

  Lees meer...
    3,99
 • Arend van Dam boeken
  E-book
  Arend van Dam - De oude Grieken!

  Het Oude Griekenland door de ogen van Arend van Dam (Lang geleden...) De boeiende cultuur van het oude Griekenland spreekt nog altijd tot de verbeelding. Arend van Dam neemt de lezer mee op reis en laat hem kennismaken met de bekende en minder bekende verhalen… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • H. de Roos boeken
  E-book
  H. de Roos - Kameleon ahoy!

  Hielke en Sietse kunnen niet uit varen gaan met hun boot De Kameleon, het is winter dus de Kameleon is uit het water getakeld. Maar ze vervelen zich desondanks niet. De tweeling wil weleens weten wat er nu zo lekker is aan roken. En als Gerben, de grootste… (E-book)

  Lees meer...
    5,00