Kinderboeken

 • Jeff Kinney boeken
  E-book
  Jeff Kinney - Wegwezen

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven. Wegwezen is het twaalfde deel in de megasuccesvolle… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Rachel Renée Russell boeken
  E-book
  Rachel Renée Russell - Partystress!

  Partystress! is deel 13 in de populaire en supergrappige serie Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell. Met in de hoofdrol blunderkoningin Nikki Maxwell. Voor meiden vanaf circa 10 jaar.Nog een paar nachtjes slapen en dan is Nikki jarig! Samen met haar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  E-book
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - Gruwelijk Eng

  Kolletje & Dirk - Gruwelijk eng! is een bundel met nieuwe verhalen van Pieter Feller (tekst) en Natascha Stenvert (illustraties) rond het thema van de Kinderboekenweek 2017: griezelen. Veilige griezelavonturen voor kleuters, voor een leuk prijsje! Kolletje en… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Pieter Feller, Natascha Stenvert boeken
  E-book
  Pieter Feller, Natascha Stenvert - Opa en oma voor altijd jong

  Nieuwe Kolletje-verhalen van Pieter Feller en Natascha Stenvert voor de Kinderboekenweek 2016: over opa’s en oma’s. In dit boek beleven Kolletje en haar vriendje Dirk avonturen met Kolletjes grootouders. Kolletje heeft twee oma’s en twee opa’s. Zo… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Lysette van Geel boeken
  E-book
  Lysette van Geel - Operatie: oma Sjannie

  Amare woont met haar ouders en haar zus Jet in Zeeland. En haar lieve oma Sjannie woont gelukkig vlakbij, gezellig! Maar dan belandt oma Sjannie na een val in het ziekenhuis en besluiten Amare's ouders dat Sjannie beter in een verzorgingstehuis kan wonen. Daar… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Mark Parisi boeken
  E-book
  Mark Parisi - Niet openen

  Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer of uw apparaat dit bestandsformaat kan weergeven .Slimme Rik – Niet openen! is het eerste hilarische… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • David Almond boeken
  E-book
  David Almond - De kleur van de zon

  Het is een stralende zomerochtend in het stadje aan de Tyne waar Davie woont. Op straat komt hij zijn beste vriend tegen, die hem vertelt dat er een jongen is vermoord. Het blijkt om Jimmy Killen te gaan. De dader kan dus niemand anders zijn dan Zorro Craig,… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Marlies Slegers boeken
  E-book
  Marlies Slegers - #SweetSixteen

  #SweetSixteen is een spannende en actuele novelle geschreven door YA­auteur Marlies Slegers. De boeken van Marlies lezen als een trein en ze kent de doelgroep als geen ander! De 16­jarige Megan Olivera doet het goed als vlogger. Haar vol­gersaantal groeit… (E-book)

  Lees meer...
    5,00
 • Suzanne Collins boeken
  E-book
  Suzanne Collins - The Hunger Games

  De internationale bestseller The Hunger Games is nu verfilmd. In deze spectaculaire bioscoophit schittert een ware sterrencast. Ter gelegenheid van de filmrelease heeft Van Goor deze speciale filmeditie van het boek uitgebracht. 12 districten 24 strijders 1… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Juno Dawson boeken
  E-book
  Juno Dawson - Clean

  Als socialite Lexi Volkov bijna bezwijkt aan een overdosis, denkt ze haar absolute dieptepunt bereikt te hebben. Maar dat ziet ze verkeerd. Dat dieptepunt komt pas bij de gedwongen opname in een exclusieve afkickkliniek. Hier leert Lexi weer uit het diepe dal… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Simone Arts boeken
  E-book
  Simone Arts - Punk meets Preppy

  De Fashion Academy is een fictieve school, ergens in een stad, onder leiding van Doña Sofia. De leerlingen wonen op de school en gaan in de weekends naar huis. Vrijheid, (nachtelijke) avonturen en een stukje zelfredzaamheid zorgen voor de beste creatieve… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Ingrid Medema boeken
  E-book
  Ingrid Medema - Huize Fluitekruid & het geheim van de vreemde tekens

  Hoi! Ik ben Meggie (je spreekt de g uit zoals de g in google) en ik ben 11 jaar. Ik ben net verhuisd naar een GROOT OUD HUIS aan de rand van een dorp. Boven de deur van ons huis staat met sierlijke letters Fluitekruid geschreven. Mijn ouders willen dit huis… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sara Holland boeken
  E-book
  Sara Holland - Evermore

  Jules is opgevoed met verhalen over de eeuwenoude magie van de kwaadaardige Alchemist en de goede Tovenares. Ze is er nu niet alleen achter gekomen dat deze verhalen waar zijn, maar ook dat haar vriendin Caro de Tovenares is. Caro vermoordde koelbloedig de… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Sunna Borghuis boeken
  E-book
  Sunna Borghuis - Dikke Vik en Vieze Lies lachen om liefde

  In het derde deel in de serie lachen Dikke Vik en vieze Lies om de liefde. De twee vrienden hebben er niet zoveel mee. Totdat Vik en Lies allebei met iemand anders op pad gaan... Valentijnsdag Het is Valentijnsdag, maar Dikke Vik en vieze Lies hebben niet… (E-book)

  Lees meer...
    7,99
 • Sandra J. Paul boeken
  E-book
  Sandra J. Paul - De Duistere School

  Eenmaal je op deze school zit, geraak je er nooit meer weg. Op de dag na de Grote Storm staat er plots een nieuw gebouw in het midden van Kraaidorp. De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle kinderen die in Kraaidorp wonen. Niemand wil… (E-book)

  Lees meer...
    7,50
 • Jeannette Donkersteeg boeken
  E-book
  Jeannette Donkersteeg - De Sterrentellers

  Jenthe en Levi richten met hun buurjongens Niels en Sem een natuurclub op die de nacht moet beschermen. Het is té erg, vinden ze, dat je op een heleboel plaatsen de schitterende sterren niet eens meer kunt zien. Er branden 's nachts gewoon veel te veel lampen… (E-book)

  Lees meer...
    8,49
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  E-book
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige, nóg grotere boomhut! Draai rondjes in de krachtigste draaikolk ter wereld, maak een reisje met een onderzeebootbroodje, spoel aan op een onbewoond eiland, kom lekker in een reuzenspinnenweb hangen, stap de… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Michaela En Elaine DePrince boeken
  E-book
  Michaela En Elaine DePrince - Ballerinadroom

  Op een stormachtige dag blies de wind een tijdschrift over de weg. Ik rende er achteraan en kreeg het te pakken. Op de voorkant stond een mooie foto van een vrouw. Ze droeg roze schoentjes en stond op de punten van haar tenen. Ze zag er heel gelukkig uit. Dit… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Maarten Brand boeken
  E-book
  Maarten Brand - IJskoud

  Frank voelt een duw tegen zijn rugzak. Hij schiet naar voren, naar het dunne ijs. PLOEMP! Kopje onder in het ijskoude water. Wie gaf die duw? Zijn zusje Fleur, omdat ze boos op hem was? Bob, die hem droge kleren leende? Of gewoon iemand die hij niet kent?… (E-book)

  Lees meer...
    7,49
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  E-book
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun boomhut die nu 104 fantastische verdiepingen telt. Ze hebben er dertien nieuwe verdiepingen bijgebouwd, zoals een trap zonder einde, een boerbank en zelfs een machtig fort.Andy en Terry zoeken een grappig verhaal voor hun… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Hanneke Mostert-Wensink boeken
  E-book
  Hanneke Mostert-Wensink - Knoop het in je oren!

  Hallo, ik ben Mirjam! Thuis speel ik vaak met mijn broertje Jelle. Of met mijn vriendjes en neefje. Dan beleef ik van alles en nog wat! In dit boek spaar ik knopen. Ik heb daarvoor een knopenpotje. In elk verhaaltje gebeurt er iets met mijn knopen. Tel jij mee… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Bas Luiting boeken
  E-book
  Bas Luiting - Circulaire Economie als lifestyle

  Een inspirerende, laagdrempelige doch kritische kijk van een bevlogen mkb’er op een wereld waar grondstoffen onnodig verloren gaan door welvaart en onbekendheid met verspilling.Een inspirerende doch kritische kijk van een bevlogen mkb'er op een wereld waar… (E-book)

  Lees meer...
    9,99
 • Hein van Elteren boeken
  E-book
  Hein van Elteren - Kleuren in de lucht

  Jenny en Ralf leiden heel verschillende levens, tot ze elkaar ontmoeten, zomaar op straat. Meteen gebeuren er wonderlijke dingen. Jenny en Ralf zien overal kleuren in de lucht. Soms voelen ze tegelijk dezelfde pijn. Ze weten precies van elkaar wat ze denken en… (E-book)

  Lees meer...
    4,95
 • John Flanagan boeken
  E-book
  John Flanagan - De Caldera

  'De Caldera' is het zevende deel in de spannende serie 'Broederband' van Grijze Jager-schrijver John Flanagan. De Caldera In dit zevende boek van de spannende Broederband-serie vertelt Olaf, de vader van Stig, dat de zoon van de keizerin van Byzantos is… (E-book)

  Lees meer...
    8,99
 • Julie Kagawa boeken
  E-book
  Julie Kagawa - Talon saga

  Talon-saga van Julie Kagawa Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St. George de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon. (1) PUPIL Lang geleden hebben de… (E-book)

  Lees meer...
  29,99