Boeken over seksualiteit/voorlichting

 • Hannah Witton boeken
  Hannah Witton - Doe het!

  Sexting. Je maagdelijkheid verliezen. Ja en nee zeggen. Porno kijken. Laten we eerlijk zijn: het is soms lastig, ongemakkelijk of verwarrend om 'het' te doen. Ik ken niemand (inclusief mezelf) die alles weet over seks. Daarom heb ik een boek geschreven vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Julijana Matanovi?, Anka Dori? boeken
  Julijana Matanovi?, Anka Dori? - Ze denken dat we nog klein zijn

  YA-roman met als hoofdpersoon een slim veertienjarig meisje dat zich niet klein laat houden. Achterin staat voorlichting over HPV besmetting, gevolgen ervan en mogelijkheden tot preventie / zelfzorgEen veertienjarig meisje, Matija, leeft met haar lieve moeder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • S. Movsessian boeken
  S. Movsessian - Help, ik word puber! Meisje

  Alles wat je als meisje moet weten. Of je nu wel of niet al veranderingen in je lichaam hebt opgemerkt, dit coole boek zorgt ervoor dat jonge meisjes hun tienerjaren beter begrijpen. Jazeker, het kan een verwarrende en emotionele tijd zijn - maar met dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Julia Weidner boeken
  Julia Weidner - Rebella

  In de puberteit slaan je gevoelens vaak op hol en zit je met duizend-en-een vragen. In dit voorlichtingsboek vind je alles over de eerste liefde en liefdesverdriet. Je krijgt ook antwoorden op je vragen over voorbehoedmiddelen, zwangerschap en homoseksualiteit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Martine Delfos boeken
  Martine Delfos - Dat nare gevoel

  Seksueel misbruik is een vervelend, maar belangrijk onderwerp. Misbruik betekent dat iemand iets doet tegen de zin van een ander; op een onplezierige manier macht uitoefent over een ander. Die ander vindt dat niet prettig, wil het niet, maar weet vaak niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Francien Regelink boeken
  Francien Regelink - Help, ik sta online!

  Daar sta je dan. Naakt. Online. En iedereen kan het zien. Je bent niet de enige of laatste die dit overkomt, maar het is wel heel erg heftig. Ik ga je helpen met dit boek. Soms belandt een foto die alleen voor jezelf (en je vriend(in)) bedoeld was toch online.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Chusita Fashion Fever boeken
  Chusita Fashion Fever - Dit boek gaat niet over seks

  Humoristisch en leerzaam boek over alles wat jongeren over seks moeten weten.Wat gebeurt er de eerste keer? Merk ik het als ik een orgasme heb? Ik ben transgender, ben ik dan ook meteen homo? Wat is standje 69? En cunnilingus? Wat als ik voorzorgsmaatregelen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Martine Delfos boeken
  13,00
 • Darcy Lazar, Jade den Adel boeken
  E-book
  Darcy Lazar, Jade den Adel - De Theemutsen

  DIT IS EEN EPUB-3 BESTAND MET EEN FIXED LAYOUT, NIET IEDERE E-READER IS HIERVOOR GESCHIKT. CONTROLEER Vooraf OF UW E-READER GESCHIKT IS VIA DE FABRIKANT. AANBEVOLEN DOWNLOAD VIA WIFI IVM GROOTTE. Wij zijn Darcy en Jade. Beter bekend als De Theemutsen. Drie… (E-book)

  Lees meer...
    9,99