Boeken over natuur, plant, dier

 • Frank J. Sulloway boeken
  Frank J. Sulloway - Darwin en zijn beren

  Hoe Darwin Beer en zijn vrienden van de Galápagoseilanden een wetenschappelijke theorie inspireerdenHoe Charles Darwin zijn evolutietheorie ontwikkelde met behulp van de slimme beren die hij ontmoette tijdens zijn bezoek aan de Galápagoseilanden. Stamt de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Helga van Kooten boeken
  Helga van Kooten - Mensen in de ruimte

  Op 4 oktober 1957 lanceerden de Russen een bal de ruimte in die niks anders deed dan piepjes sturen naar de aarde. Dat was het begin van het ruimtevaarttijdperk. Twaalf jaar later liepen er voor het eerst mensen op de maan. En nu? Nu willen we naar Mars. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Sibylle Luise Binder boeken
  Sibylle Luise Binder - Welk paard past bij mij?

  Uitleg over paardenrassen en hun bijzonderhedenDe droom van een eigen paard ziet er voor elke ruiter een beetje anders uit. Wil je genieten van de natuur tijdens een ontspannen buitenrit? Heb je sportieve ambities en wil je wedstrijden rijden? Of ga je voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • William van den Akker boeken
  William van den Akker - Bijen en wespen

  Honingbijen en gewone wespen leven in grote aantallen bij elkaar. De harige hommels zijn ook bijen, maar zij vormen kleine volken. De hoornaar is met 3,5 centimeter de grootste wesp! Hoornaars en gewone wespen vangen andere insecten om te voeren aan hun larven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Rachel Ignotofsky boeken
  Rachel Ignotofsky - De wondere werking van planeet aarde

  Deze geïllustreerde rondleiding over onze aardbol voert je mee langs grote en kleine ecosystemen: van koraalriffen, woestijnen en regenwouden tot een enkele druppel water.Aan de hand van tekeningen, kaarten en infografieken laat De wondere werking van planeet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jan van Ginkel boeken
  Jan van Ginkel - Blij met bomen

  In 'Blij met Bomen' vertelt Jan van Ginkel van alles en nog wat over een veertigtal bomen en struiken in de Drentse dorpen, het buitengebied en de bossen. Naamgeving, oude verhalen en gebruiken vormen de hoofdzaak, naast moderne toepassingen van bloem, bast,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • John Baines boeken
  John Baines - Voedsel voor iedereen

  Is biologische landbouw duurzaam?* Wat is ondervoeding?* Een moestuin in de stad, kan dat?* Heeft de opwarming van de aarde gevolgen voor de landbouw en de voedselvoorziening?In Voedsel voor iedereen worden allerlei zaken behandeld die te maken hebben met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • R. Kersten boeken
  R. Kersten - HondStaat

  HondStaat' biedt kennis en inzicht voor het opleiden, de omgang en bij het jagen met de staande jachthond. Een uitstekende informatiebron aangevuld met persoonlijke ervaringen van jachtopzieners, ervaren jagers en hondentrainers. het is een interessant boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • C. Greeve boeken
  C. Greeve - Zielekind

  ZIELEKINDEen boek voor alle dierenliefhebbers.Een boek over de zielsverbondenheid tussen mens en dier.Een boek waarin elke dierenliefhebber zich weerspiegeld en begrepen zal weten.Enkele reacties van lezers van het boek ?Zielekind? ?Proficiat met de geboorte… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,00
 • Rani Iyer boeken
  Rani Iyer - Fossiele brandstoffen

  AANDACHT VOOR ENERGIE Aardgas, steenkool en aardolie: we gebruiken deze energiebronnen elke dag. Maar wat zijn de gevolgen daarvan voor het milieu? Ontdek meer over fossiele brandstoffen, duurzaamheid en schone energie en leer welke stappen je kunt zetten om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Rani Iyer boeken
  Rani Iyer - Regenwouden

  AANDACHT VOOR REGENWOUDEN In de weelderige, groene wereld van de regenwouden leven heel wat kleurrijke dieren en planten. Maar de laatste jaren dreigt het hier en daar behoorlijk mis te gaan. Ontdek hoeveel wij, mensen, met onze schadelijke activiteiten op het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Rani Iyer boeken
  Rani Iyer - Oceanen

  AANDACHT VOOR OCEANEN De mens gebruikt de oceanen voor de visserij en om met schepen goederen over te vervoeren. Maar dat gaat steeds meer ten koste van de levende natuur in die oceanen. Ontdek hoe mensen de rijkdommen van de oceanen op het spel zetten én wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Rani Iyer boeken
  Rani Iyer - Rivieren

  AANDACHT VOOR RIVIEREN Rivieren zijn nuttig voor de mens. Boten vervoeren hun vrachten erover en af en toe een visje op je bord is gezond. Maar toch gaan we niet goed om met de rivieren. Ontdek welke gevaren het leven in en om rivieren bedreigen en wat wij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Chantal Greeve boeken
  Chantal Greeve - Zielepijn

  "ZIELEPIJN" - "Als afscheid nemen van een geliefd dier pijn doet"Een boek voor mensen die rouwen om een geliefd dier.Het boek reikt, naast praktische informatie, een heleboel inzichten aan die mensen tot steun en inspiratie kunnen zijn bij het rouwproces om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,00
 • Marjanne Huising boeken
  Marjanne Huising - Kruidenkracht voor tieners

  ‘Kruidenkracht voor tieners’ is een boek voor jongens en meisjes die willen weten hoe ze met kruiden allerlei problemen kunnen oplossen. Variërend van puistjes en menstruatieklachten tot eetstoornissen en onzekerheid. Problemen waarmee ze ergens tussen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Jesse Drent, Annemarie Dragt boeken
  Jesse Drent, Annemarie Dragt - Handboek bitloos rijden

  Rijden zonder bit is een grote trend – Jesse Drent vertelt alles wat je moet weten Jesse Drent is mateloos populair op paardenevents en social media. Bij alles wat hij doet, draagt hij zijn liefde voor paarden uit. Zelf rijdt hij zijn paarden graag zonder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jesse Drent, Eva Roemaat, Annemarie Dragt boeken
  Jesse Drent, Eva Roemaat, Annemarie Dragt - Handboek Vrijheidsdressuur

  Nieuwe uitgave van het prachtige Handboek Vrijheidsdressuur. Dit boek is een onmisbaar naslagwerk voor iedereen die met vrijheidsdressuur aan de slag wil gaan. In vrijheid werken met je paard is het mooiste wat er is! Jesse en Eva bespreken alle oefeningen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Maja Kooistra boeken
  Maja Kooistra - De aarde, de hemel en de bomen

  Van oudsher vervullen bomen overal ter wereld een functie in het leven van mensen op het gebied van welzijn, zingeving en levensvragen. Hun takken reiken naar de hemel en hun wortels zijn verankerd in de aarde. Ze geleiden niet alleen een energiesurplus van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  32,50
 • Gerald Durrell boeken
  Gerald Durrell - Een huis vol dieren

  Een dierentuin is een veeleisende onderneming, maar ook een die veel voldoening schenkt. Geen wonder ook dat Gerald en Jacquie Durrell zo snel een groot aantal enthousiaste medewerkers gevonden hebben. Maar iedereen die in Durrells dierentuin op Jersey werkt,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Frits Vaandrager boeken
  E-book
  Frits Vaandrager - De aard van het beestje

  Een wijze uil, een domme gans en een stelende raaf. In literatuur, uitdrukkingen en sprookjes krijgen dieren menselijke eigenschappen toegemeten. Bijen zijn bezig, kikkers zijn koel en vossen zijn slim. Maar in werkelijkheid trekken dieren zich weinig aan van… (E-book)

  Lees meer...
    6,95
 • Frank J. Sulloway boeken
  Frank J. Sulloway - Darwin and his bears

  How Darwin Bear and His Galápagos Island Friends Inspired a Scientific RevolutionThe true story of how Charles Darwin developed his theory of evolution, thanks to the crucial assistance of bears he meets in the Galápagos Islands. Did whales really evolve… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Steffen Walentowitz boeken
  Steffen Walentowitz - 42 Fûgels oan ús kusten 42 Vögels van uns Küsten

  Der falt hiel wat te ûntdekken yn dizze natoergids foar bern mei 42 kustfûgels mei harren geheimsinnige libbens en twa talen: it Frysk út de Nederlânske provinsje Fryslân en it Platdútsk út East-Fryslân yn Dútslân. Oan de kust bart wat ûngewoans.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Ben Garrod boeken
  Ben Garrod - So You Think You Know About Tyrannosaurus Rex?

  Biologist and TV scientist Ben Garrod brings a funny, informative collectible series. Launching with volumes focusing on the Tyrannosaurus Rex, Triceratops and Diplodocus, this is the most up-to-date for 66 million years (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Ben Garrod boeken
  10,95
 • Ben Garrod boeken
  10,95