Computerboeken

 • Antoon Crama boeken
  Antoon Crama - Visual Basics voor beginners

  Visual Basic is één van de meest toegepaste programmeertalen in de wereld. Iedereen kan deze taal leren. Het boek 'Visual Basic voor Beginners' helpt u daarbij.Niets geeft meer voldoening dan het zelf ontwikkelen van een computer programma. Het boek 'Visual… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • Max Wainewright boeken
  Max Wainewright - Programmeren kun je leren

  Deze handleiding hoort bij boek 1 tot en met 4 van Programmeren kun je leren. De handleiding is bedoeld voor leerkrachten (en ouders) die kinderen begeleiden bij het leren programmeren.Handleiding per boek, stap voor stapMet deze handleiding kunt u kinderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,50
 • Ashild Kanstad Johnsen boeken
  E-book
  Ashild Kanstad Johnsen - Kobe maakt een museum

  In alles is wel iets moois te zien en daarom is het soms moeilijk om dingen weg te doen. Dat vindt Kobe ook. Aan het eind van elke zoektochtdag is zijn verzameling spullen wéér gegroeid. Wat kan hij daar eens mee doen? Want nu zitten al zijn dozen en laden… (E-book)

  Lees meer...
    4,99
 • Ronald Boeklagen boeken
  Ronald Boeklagen - BCAD 5.3

  BCAD is een gebruiksvriendelijk, Nederlandstalig CAD programma. Het wordt gebruikt in scholen in het vak techniek, in het secundair onderwijs, als opstap naar AutoCAD en als eindsysteem voor eenvoudig tekenwerk. Alle basis 2D tekenfuncties zijn aanwezig, zodat… (Double-sided CD/DVD)

  Lees meer...
  69,50