Boeken over non-fictie vanaf 12 jaar

 • Louise Spilsbury, Richard Spilsbury boeken
  Louise Spilsbury, Richard Spilsbury - Micro-organismen

  * Wat zijn micro-organismen precies?* Wat is het verschil tussen bacteriën en virussen?* Waar groeien schimmels?De serie Basisboek Science laat je kennismaken met belangrijkeonderwerpen uit de de natuurkunde en de biowetenschap.In dit boek kom je meer te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Melanie Waldron boeken
  Melanie Waldron - Planten

  * Wat hebben planten nodig om te groeien?* Hoe maken planten zaden?* Kunnen planten zichzelf verdedigen?De serie Basisboek Science laat je kennismaken met belangrijkeonderwerpen uit de biowetenschap.In dit boek kom je meer te weten over planten.Ontdek hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Melanie Waldron boeken
  Melanie Waldron - Het menselijk lichaam

  * Hoe neemt mijn lichaam voedsel op?* Waarom heb ik verschillende soorten gewrichten?* Welke lichaamsdelen zijn het gevoeligst?De serie Basisboek Science laat je kennismaken met belangrijkeonderwerpen uit de de natuurkunde en de biowetenschap.In dit boek kom… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Jen Green boeken
  Jen Green - Erfelijkheid en voortplanting

  * Krijgen planten ook kinderen? * Hoe komt het dat je op je ouders lijkt? * Waarom dragen sommige dieren hun jong in hun buidel? De serie Basisboek Science laat je kennismaken met belangrijke onderwerpen uit de de natuurkunde en de biowetenschap. In dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Charlie Samuels boeken
  Charlie Samuels - Amerika voor Columbus

  Piramides waren er niet alleen in het oude Egypte, maar ook in Amerika! Toen Columbus in 1492 de weg naar Amerika ontdekte, bestonden er in Noord- en Zuid-Amerika al steden en machtige staten. De Indianen die daar leefden, bouwden piramides, bruggen en huizen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Charlie Samuels boeken
  Charlie Samuels - De Romeinen

  Grote sportstadions zijn niets nieuws. De Romeinen bouwden ze al! Van geen enkel volk hebben wij zo veel geleerd als van de Romeinen. Wij schrijven bijvoorbeeld met Romeinse letters. En we geven de datum aan met de Romeinse kalender. De Romeinen vonden de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Don Wells boeken
  Don Wells - Cheerleading

  Wist je dat cheerleading ook in Nederland en België steeds populairder wordt? En dat ook jongens cheerleaders zijn? In dit boek lees je alles over cheerleading. Bij dit boek hoort een website met video's, links naar sites over cheerleading, puzzels, quizzen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Arlene Worsley boeken
  Arlene Worsley - Turnen

  Vroeger was turnen een manier om soldaten te trainen - wist je dat? En ken je de verschillen tussen turnen voor jongens en turnen voor meisjes? In dit boek lees je alles over turnen. Bij dit boek hoort een website met video's, links naar sites over turnen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Don Wells boeken
  Don Wells - Tennis

  Weet je welke tennisster al jarenlang de best betaalde sportvrouw ter wereld is? En weet je hoe je kunt voorkomen dat je een tenniselleboog krijgt? In dit boek lees je alles over tennissen. Bij dit boek hoort een website met video's, links naar tennissites,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Jennifer Hurtig boeken
  Jennifer Hurtig - Hockey

  Wist je dat hockey al meer dan 4000 jaar bestaat? En wist je dat hockey in sommige landen vooral door vrouwen wordt gespeeld, en in andere landen juist door mannen? In dit boek lees je alles over hockey. Bij dit boek hoort een website met video's, links naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Charlie Samuels boeken
  Charlie Samuels - Het Oude Egypte

  Het oude Egypte is beroemd om zijn mummies, piramides en hiërogliefen. Maar de oude Egyptenaren maakten ook handig gebruik van de jaarlijkse overstromingen van de rivier de Nijl. Ze bedachten een heel nauwkeurige kalender. Ook waren ze goed in wiskunde. Ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Charlie Samuels boeken
  Charlie Samuels - Het Oude China

  De oude Chinezen ontdekten hoe je van gesmolten ijzer voorwerpen en gereedschappen kunt gieten. De eerste rekenmachines waren ook een Chinese uitvinding, net als de boekdrukkunst, munten en papiergeld, de kruiwagen en het buskruit, dat ze vooral gebruikten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Charlie Samuels boeken
  Charlie Samuels - Mesopotamië

  Mesopotamië is de oude naam van een gebied in Irak. Hier ontstonden de eerste steden en staten van de wereld. De volkeren in Mesopotamië bedachten de voorloper van ons alfabet en waren goed in sterrenkunde. Ze verdeelden de dag in uren, minuten en seconden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Rennay Craats boeken
  Rennay Craats - Skateboarden

  Bij skateboarden is er eigenlijk maar één regel: er zijn geen regels. Wist je dat? En heb je wel eens gehoord van de X-Games? In dit boek lees je alles over skateboarden. Bij dit boek hoort een website met video's, links naar sites over skateboarden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Don Wells boeken
  Don Wells - Golfen

  Wist je dat golf de enige balsport is waarbij je met een karretje over het veld rijdt? En dat je bij golf niet twee handschoenen draagt maar één? In dit boek lees je alles over golf. Bij dit boek hoort een website met video's, links naar golfsites, puzzels,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Lori Hile boeken
  Lori Hile - Snowboarden hi-tech

  Wist je dat een van de eerste snowboards gemaakt was van twee aan elkaar gebonden ski's? Of dat er wel vijf verschillende soorten sneeuw bestaan? Weet je wat snowboarders eten en drinken, en waarom? Je leest het allemaal in Snowboarden hi-tech. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Marcia Amidon Lusted boeken
  Marcia Amidon Lusted - Motorsport hi-tech

  Wist je dat de eerste motorfiets van hout was? Of dat motoren voor speedwayraces geen remmen hebben? Weet je waarom motorrijders in de bochten vlak boven de baan hangen? Je leest het allemaal in Motorsport hi-tech. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Suzanne Slade boeken
  Suzanne Slade - Wielrennen hi-tech

  Wist je dat racefietsen niet van metaal worden gemaakt maar van koolstof? Of waarom een racefiets zo veel versnellingen heeft? Weet je wat wielrenners eten en waarom? Je leest het allemaal in Wielrennen hi-tech. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Mary Colson boeken
  Mary Colson - Duitsland

  In dit boek wordt Duitsland bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Claire Throp boeken
  Claire Throp - Engeland

  In dit boek wordt Engeland bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Claire Throp boeken
  Claire Throp - Letland

  In dit boek wordt Letland bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Melanie Waldron boeken
  Melanie Waldron - IJsland

  In dit boek wordt IJsland bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Michael Hurley boeken
  Michael Hurley - De Verenigde Staten van Amerika

  In dit boek worden de Verenigde Staten van Amerika bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Ali Brownlie Bojang boeken
  Ali Brownlie Bojang - Mexico

  In dit boek wordt Mexico bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Mary Colson boeken
  Mary Colson - Australië

  In dit boek wordt Australië bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00