Boeken over non-fictie vanaf 12 jaar

 • Angela Machiel Guepin boeken
  Angela Machiel Guepin - Madiba - Dyslexie uitgave

  Madiba Het levensverhaal van Nelson MandelaNelson Mandela is wereldwijd symbool van vrijheid, rechtvaardigheid en verzoening. Van herdersjongen klom hij op tot president van Zuid-Afrika; van 'terrorist' werd hij eregast van koningen en presidenten over de hele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,95
 • Gaëtane Stassijns, Michaël De Moor boeken
  Gaëtane Stassijns, Michaël De Moor - MOVE! Tijd om te bewegen

  Dit bijzondere boek, een initiatief van de UA professoren Gaetane Stassijns en Marc Peeters, bundelt getuigenissen van bekende en minder bekende mensen uit de meest diverse disciplines en een aantal toegankelijke bijdragen van specialisten (professoren van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  39,90
 • Rani Iyer boeken
  Rani Iyer - Oceanen, Aarde in gevaar

  AANDACHT VOOR OCEANEN De mens gebruikt de oceanen voor de visserij en om met schepen goederen over te vervoeren. Maar dat gaat steeds meer ten koste van de levende natuur in die oceanen. Ontdek hoe mensen de rijkdommen van de oceanen op het spel zetten én wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Suzanne Peters boeken
  Suzanne Peters - King Alert

  Paul Goudsmit is niet alleen vader van twee kinderen en leraar op een middelbare school, maar ook een van de oudste YouTubers van Nederland. Hij heeft duizenden fans op zijn YouTube-kanalen TheKing77NL en King Alert. Kinderen én ouders staan bij evenementen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rani Iyer boeken
  Rani Iyer - Fossiele brandstoffen, Aarde in gevaar

  AANDACHT VOOR ENERGIE Aardgas, steenkool en aardolie: we gebruiken deze energiebronnen elke dag. Maar wat zijn de gevolgen daarvan voor het milieu? Ontdek meer over fossiele brandstoffen, duurzaamheid en schone energie en leer welke stappen je kunt zetten om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Rani Iyer boeken
  Rani Iyer - Rivieren, Aarde in gevaar

  AANDACHT VOOR RIVIEREN Rivieren zijn nuttig voor de mens. Boten vervoeren hun vrachten erover en af en toe een visje op je bord is gezond. Maar toch gaan we niet goed om met de rivieren. Ontdek welke gevaren het leven in en om rivieren bedreigen en wat wij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Rani Iyer boeken
  Rani Iyer - Regenwouden, Aarde in gevaar

  AANDACHT VOOR REGENWOUDEN In de weelderige, groene wereld van de regenwouden leven heel wat kleurrijke dieren en planten. Maar de laatste jaren dreigt het hier en daar behoorlijk mis te gaan. Ontdek hoeveel wij, mensen, met onze schadelijke activiteiten op het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Rachel Ignotofsky boeken
  Rachel Ignotofsky - Meisjes en wetenschap

  De New York Times-bestseller Meisjes en wetenschap van Rachel Ignotofsky is hét boek voor alle vrouwelijke wetenschappers in spe! Dit prachtig geïllustreerde en educatieve boek belicht de bijdrage van vijftig vooraanstaande vrouwen aan de STEM-domeinen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Utrecht van Toen

  Herinneringen van een jochie uit een Utrechtse volkswijk. Dit boek voert je terug naar de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. De verhalen spelen zich af op straat in de tijd dat er nog geen TV en internet was. Wat deed de jeugd toen? Beleef de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans Rasker, Bart van den Bemt boeken
  Hans Rasker, Bart van den Bemt - Reuma & Alternatieve behandelmethoden

  Ruim 2 miljoen Nederlanders hebben een vorm van reuma. Door de pijn en de beperkingen heeft de ziekte bij veel mensen invloed op het dagelijks leven. Behalve het bezoeken van reumatologen en orthopeden gaan mensen met reumatische aandoeningen vaak op zoek naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  27,50
 • Amie Jane Leavitt boeken
  Amie Jane Leavitt - Drones in de toekomst

  Drones zijn populair. We gebruiken ze steeds vaker: in de landbouw, in het leger en om pakjes te bezorgen. Drones kunnen ook steeds meer. En daardoor gaan we ze nóg vaker gebruiken. In dit boek kijk je vooral vooruit. Hoe werken drones nu en wat belooft dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Simon Rose boeken
  Simon Rose - Drones in de landbouw

  Sommige boeren hebben heel veel land. Dan is het lastig om in de gaten te houden of het goed gaat met de planten of dieren. Een drone is klein, maar doet veel werk voor een boer. De drone is zijn oren, ogen en soms zelfs zijn handen. Wil je weten wat een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Matt Chandler boeken
  Matt Chandler - Drones als je hobby

  Heb jij ze al eens zien vliegen? Drones zijn populair. Je kunt er gewoon voor de lol mee vliegen. Maar je kunt er ook wedstrijdjes mee doen. Steeds meer mensen hebben als hobby om met een drone te vliegen. Er zijn zelfs mensen die zelf een drone bouwen. Wil je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Matt Chandler boeken
  Matt Chandler - Drones in het leger

  Dacht je dat drones heel modern zijn? Dat valt heel erg mee! Het leger gebruikt al meer dan 100 jaar drones. Met moderne drones kan het leger op afstand alles onder controle houden. Drones in het leger hebben sensoren, high tech camera's en soms zelfs wapens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Cor van Diejen boeken
  Cor van Diejen - Een modder van inventie

  Dir boek is geen monografie, geen biografie, geen hagiografie, geen koffietafeluitgave, geen atlas voor FZ en koloniën, geen naslagwerk, geen actualiteitenrubriek en geen groeiproces. Wat het dan wel is? Interessante vraag, maar leest u verder. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ilona Lodewijckx boeken
  Ilona Lodewijckx - Fille folle

  NO NONSENSE. GEEN TABOES. BAM, jij hebt een heuse brok girlpower in je handen. Maar waar gaat dit boek over? Hoe een vrouwenlijf verandert tijdens onze puberteit en hoe we zelf iets moois kunnen maken van een wereld die niet altijd even fraai is. Hoe we als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maja Säfström boeken
  Maja Säfström - De meest bijzondere dieren die ooit hebben geleefd

  Dit prachtig geïllustreerde- en humoristisch boek bevat leuke en opvallende weetjes over 52 dieren die ooit op deze aarde hebben geleefd maar nu uitgestorven zijn. De kenmerkende illustraties in zwart-wit veroveren de harten van jong en oud.In De meest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bosatlas van de veiligheid

  - Schitterende luchtfoto's, kaarten en infographics op basis van feiten- Brengt in kaart hoe het in Nederland is gesteld met de veiligheid- Heldere uitleg over feiten en perceptie op basis van onder andere statistiekenDeze atlas toont in 10 hoofdstukken de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Wilma Degeling, Hans Flier boeken
  Wilma Degeling, Hans Flier - Van kapers tot ketters

  Spannende verhalen over 'bewoners' van de Gevangenpoort, geheel met LEGO-figuren en -steentjes in beeld gebracht in wel 100 foto's.Eeuwenlang werden er mensen opgesloten in de Gevangenpoort in Den Haag. Wie zaten er vast en waarom? Hoe gingen de verhoren? Werd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Janny van der Molen boeken
  Janny van der Molen - Grote gevoelens

  Grote namen en onderwerpen uit de psychologie helder verwoord in verhaalvorm, voor kinderen vanaf 12 jaar en iedereen die wil weten waarom mensen doen wat ze doen en zijn wie ze zijn.Waarom heb ik niet naar mezelf geluisterd in plaats van zomaar achter de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Felix Sperans boeken
  Felix Sperans - Snelcursus Astrologie

  Dit boek brengt u in goed honderd bladzijden de grondbeginselen van de astrologie bij. Dankzij concrete, praktische en doelgerichte tips leert u hoofdzaken te onderscheiden van bijkomstigheden en met deze kennis kunt u uiteindelijk gemakkelijk en goed om het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Erwin De Graaf boeken
  Erwin De Graaf - Wissels in Beeld

  Wissels; in de volksmond een synoniem voor storingen en treinvertragingen, zeker na de afgelopen drie winters zitten ze in de nationale verdomhoek. Maatregelen om de prestaties, van zowel de wissels als het hele spoorsysteem, te verbeteren zijn genomen of in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  68,00
 • Rieke Hessels, Bianca Dewamme boeken
  Rieke Hessels, Bianca Dewamme - Pimp it more!

  Met Make it yours, Pimp it! penden Bianca Dewamme en Rieke Hessels vorig jaar het Nederlandstalige referentiewerk neer voor gebruikers van de populaire SilhouetteTM Cameo snijplotter. In deze opvolger Pimp it more! gaan ze verder: dit boek is niet langer een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Keir Radnedge boeken
  Keir Radnedge - Wereld Voetbal Recordboek 2018

  Dit is alweer de negende editie van het Wereld Voetbal Recordboek. Boordevol met weetjes, verhalen en records. Met alle grote toernooien, inclusief de Afrika Cup van 2017. Het boek staat vol met actiefoto's van jouw favoriete spelers. Elk denkbaar record komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Ilja Gort, Caroline d' Hollosy boeken
  Ilja Gort, Caroline d' Hollosy - Chateaukoken voor iedereen

  Ilja Gort en zijn wijnboerenminnares Caroline d'Hollosy wonen in hun wijnkasteel in Zuidwest-Frankrijk. Met plezier koken zij dagelijks op hun eigen­wijze wijze. 'Chateaukoken': veel vis, verse groenten, weinig vlees en veel genieten in een woest romantische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95