Boeken over non-fictie vanaf 12 jaar

 • Maresa Jacobse boeken
  Maresa Jacobse - Zomers in Zuid-Frankrijk Lily

  Lily vertrekt met haar ouders naar Zuid-Frankrijk. Ze ziet er tegenop: ze mist haar opa en haar vriendinnen, en met haar ouders heeft ze niets. Om de verveling tegen te gaan trekt ze op met Janna, die op de camping werkt. Maar wat moet ze met het gezeur rondom… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stephanie Turnbull boeken
  Stephanie Turnbull - Kanoën en kajakken, Ruige Sporten

  Wil je met hoge snelheid door schuimende golven en gevaarlijke stroomversnellingen schieten? Denk je dat kanoën en kajakken iets voor jou is? Lees dan dit boek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Lori Hile boeken
  Lori Hile - Snowboarden, Supersnelle Sporten

  Wist je dat een van de eerste snowboards gemaakt was van twee aan elkaar gebonden ski's? Of dat er wel vijf verschillende soorten sneeuw bestaan? Weet je wat snowboarders eten en drinken, en waarom? Je leest het allemaal in Snowboarden hi-tech. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Michael Hurley boeken
  Michael Hurley - De Verenigde Staten, Land InZicht

  In dit boek worden de Verenigde Staten van Amerika bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Ali Brownlie Bojang boeken
  Ali Brownlie Bojang - Mexico, Land InZicht

  In dit boek wordt Mexico bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Elizabeth Raum boeken
  Elizabeth Raum - Noord-Korea, Land InZicht

  In dit boek wordt Noord-Korea bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Saskia Aïcha Angenent boeken
  Saskia Aïcha Angenent - Meneer Humble

  Meneer Humble: een kennismaking. Midden in het land ligt een rustig dorp met veel bomen en parkjes. Aan de rand van het dorp staan kleine oude huizen en in één van die huizen woont meneer Humble. Voordat hij in het dorp kwam wonen heeft hij veel gereisd,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Charlie Samuels boeken
  Charlie Samuels - Het Oude China

  De oude Chinezen ontdekten hoe je van gesmolten ijzer voorwerpen en gereedschappen kunt gieten. De eerste rekenmachines waren ook een Chinese uitvinding, net als de boekdrukkunst, munten en papiergeld, de kruiwagen en het buskruit, dat ze vooral gebruikten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Matt Chandler boeken
  Matt Chandler - Drones als je hobby

  Heb jij ze al eens zien vliegen? Drones zijn populair. Je kunt er gewoon voor de lol mee vliegen. Maar je kunt er ook wedstrijdjes mee doen. Steeds meer mensen hebben als hobby om met een drone te vliegen. Er zijn zelfs mensen die zelf een drone bouwen. Wil je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Amie Jane Leavitt boeken
  Amie Jane Leavitt - Drones in de toekomst

  Drones zijn populair. We gebruiken ze steeds vaker: in de landbouw, in het leger en om pakjes te bezorgen. Drones kunnen ook steeds meer. En daardoor gaan we ze nóg vaker gebruiken. In dit boek kijk je vooral vooruit. Hoe werken drones nu en wat belooft dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Simon Rose boeken
  Simon Rose - Drones in de landbouw

  Sommige boeren hebben heel veel land. Dan is het lastig om in de gaten te houden of het goed gaat met de planten of dieren. Een drone is klein, maar doet veel werk voor een boer. De drone is zijn oren, ogen en soms zelfs zijn handen. Wil je weten wat een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Matt Chandler boeken
  Matt Chandler - Drones in het leger

  Dacht je dat drones heel modern zijn? Dat valt heel erg mee! Het leger gebruikt al meer dan 100 jaar drones. Met moderne drones kan het leger op afstand alles onder controle houden. Drones in het leger hebben sensoren, high tech camera's en soms zelfs wapens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Maja Säfström boeken
  Maja Säfström - De meest bijzondere dieren die ooit hebben geleefd

  Dit prachtig geïllustreerde- en humoristisch boek bevat leuke en opvallende weetjes over 52 dieren die ooit op deze aarde hebben geleefd maar nu uitgestorven zijn. De kenmerkende illustraties in zwart-wit veroveren de harten van jong en oud.In De meest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Rieke Hessels, Bianca Dewamme boeken
  Rieke Hessels, Bianca Dewamme - Pimp it more!

  Met Make it yours, Pimp it! penden Bianca Dewamme en Rieke Hessels vorig jaar het Nederlandstalige referentiewerk neer voor gebruikers van de populaire SilhouetteTM Cameo snijplotter. In deze opvolger Pimp it more! gaan ze verder: dit boek is niet langer een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • D.J. Vogelaar boeken
  D.J. Vogelaar - Het beste kompas

  Dit dagboek gaat over de Bijbel. De Heere God wijst ons daarin de weg. De Bijbel is voor ons als een kompas. Wat leert de Bijbel over het geloof, over de rechtvaardigmaking, de heiligmaking, over het eeuwige leven, over de jongste dag enzovoort? Neem de moeite… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Claire Throp boeken
  Claire Throp - Letland, Land InZicht

  In dit boek wordt Letland bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Melanie Waldron boeken
  Melanie Waldron - IJsland, Land InZicht

  In dit boek wordt IJsland bekeken vanuit verschillende invalshoeken. Er wordt gekeken naar de natuur, naar politiek, economie, geschiedenis, onderwijs, cultuur, en zo verder. Het boek staat vol interessante feitjes en prachtige foto's die typerend zijn voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Jonathan Bikker boeken
  Jonathan Bikker - Marten en Oopjen NL

  Het was wereldnieuws toen het Rijksmuseum en het Louvre gezamenlijk de trotse bezitters werden van twee monumentale portretten die in anderhalve eeuw nauwelijks in het openbaar te zien waren geweest. Nu worden ze afwisselend in Amsterdam en Parijs getoond.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Han Steenbruggen, Susan van den Berg boeken
  Han Steenbruggen, Susan van den Berg - Bekijk het maar! - topstukken uit Museum Belvédère

  Bekijk het maar! is een kernachtige schets van topstukken uit de collectie van Museum Belvédère. De context van diverse kunstwerken worden in achtergrondverhalen verhelderd. Met teksten van Han Steenbruggen (directeur-conservator van Museum Belvédère) en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Erwin De Graaf boeken
  Erwin De Graaf - Wissels in Beeld

  Wissels; in de volksmond een synoniem voor storingen en treinvertragingen, zeker na de afgelopen drie winters zitten ze in de nationale verdomhoek. Maatregelen om de prestaties, van zowel de wissels als het hele spoorsysteem, te verbeteren zijn genomen of in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  68,00
 • Ruben Bakker boeken
  Ruben Bakker - Wat zo praktisch is aan abstractie

  Abstractie doet veel mensen denken aan 'vaag' en 'ingewikkeld', terwijl het precies het tegenovergestelde is. Het is juist ons abstractievermogen dat ons in staat stelt tot precisie en eenvoud. Daardoor is abstractie van grote praktische waarde. Hierover gaat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Cor van Diejen boeken
  Cor van Diejen - Een modder van inventie

  Dir boek is geen monografie, geen biografie, geen hagiografie, geen koffietafeluitgave, geen atlas voor FZ en koloniën, geen naslagwerk, geen actualiteitenrubriek en geen groeiproces. Wat het dan wel is? Interessante vraag, maar leest u verder. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Ilja Gort, Caroline d' Hollosy boeken
  Ilja Gort, Caroline d' Hollosy - Chateaukoken voor iedereen

  Ilja Gort en zijn wijnboerenminnares Caroline d'Hollosy wonen in hun wijnkasteel in Zuidwest-Frankrijk. Met plezier koken zij dagelijks op hun eigen­wijze wijze. 'Chateaukoken': veel vis, verse groenten, weinig vlees en veel genieten in een woest romantische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • P. de Zeeuw boeken
  P. de Zeeuw - 21. Historische verhalen voor jong en oud De Boerenoorlog – Hij en geen ander

  Als zijn vriendin Margot verkering krijgt met een rijke rederszoon vertrekt Kees de Winter teleurgesteld naar Zuid-Afrika. Daar raakt hij algauw betrokken in de Tweede Boerenoorlog (1899-1902). Hij vecht mee tegen de Engelsen die het te doen is om de rijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Wilma Degeling, Hans Flier boeken
  Wilma Degeling, Hans Flier - Van kapers tot ketters

  Spannende verhalen over 'bewoners' van de Gevangenpoort, geheel met LEGO-figuren en -steentjes in beeld gebracht in wel 100 foto's.Eeuwenlang werden er mensen opgesloten in de Gevangenpoort in Den Haag. Wie zaten er vast en waarom? Hoe gingen de verhoren? Werd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95