Boeken over non-fictie vanaf 12 jaar

 • Sabine Hahn boeken
  Sabine Hahn - Boost your Food

  Gezond eten is niet duurder, ingewikkeld of ‘niet-te-eten’. In dit boek leer je hoe je met kleine aanpassingen en een andere visie over voeding, snel en lekker maaltijden kunt bereiden. Met de waardevolle tips in dit boek leer je hoe je met Aloë Vera en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Williene Klinck boeken
  Williene Klinck - Puur Hollands

  MAKELIJCK – PUUR HOLLANDS Gezond koken met Hollandse ingrediënten! Puur Hollands is een kookboek vol met heerlijke gerechten voor ieder moment van de dag. Met pure ingrediënten van onze eigen bodem; uit onze eigen omgeving, van onze eigen boeren of uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Rachad boeken
  Rachad - 100 Fifa Smoesjes boek

  100 FIFA SMOESJES Lees herkenbare smoesjes, doe ideeën op of lekker creatief je eigen smoesje bedenken! Met de Smoesjesspel maak je je Fifa avonden een stuk spannender en kom je van alle smoesjes af die je vrienden maar blijven verzinnen! Je moet wel heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elfi De Bruyn boeken
  Elfi De Bruyn - DIY Magic

  In Glam Nails leerde Elfi De Bruyn ons hoe je met nail-art kleur brengt in je leven. In haar nieuwe boek gaat ze nog een stapje verder: met eenvoudige dingen creëer je je eigen magische wereld! Chocoladeconfetti, gepimpte kerstballen, regenboogkaarsen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Isabelle Filliozat, Virginie Limousin boeken
  Isabelle Filliozat, Virginie Limousin - Mijn emoties

  Heb je soms zin om alles stuk te maken? je beste vriend(in) te knuffelen? het op een lopen te zetten? even te huilen? in de lucht te springen van plezier? Ja? Wel, dat is een heel normale uiting van je emoties. Open snel dit boek. Dan leer je er alles over!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Paul Schutten boeken
  Jan Paul Schutten - Het mysterie van niks en oneindig veel snot

  Met Het mysterie van niks en oneindig veel snot over het ontstaan van het heelal maken Jan Paul Schutten en Floor Rieder hun gelauwerde non-fictietrilogie compleet. Ontstaan van het heelal Duik mee in de wereld van natuurkunde en sterrenkunde; een wereld van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Belle Perez boeken
  Belle Perez - Tranen

  Misdaad, drugs en prostitutie waren voor Belle Perez een ver-van-haar-bedshow. Een reis naar Brazilie? gooit het leven van de zangeres danig overhoop. In de favela’s ontmoet Belle minderjarige misbruikte meisjes. Kinderen voor wie seksueel geweld helaas de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Stephane Clerget boeken
  Stephane Clerget - Respect geven en krijgen, hoe doe je dat?

  - Of je nu een jongen of een meisje bent, je kunt overal te weinig respect krijgen: thuis, op straat, op school... Zul je dan helemaal nooit gerespecteerd worden? Jawel, want respect krijgen kun je leren! - Dit boek staat boordevol advies over hoe je je het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Stephane Clerget boeken
  Stephane Clerget - Beter leren

  - Slagen op school is niet alleen een kwestie van intelligentie. Ook al begrijp je alles en werk je keihard, toch voldoen je resultaten misschien niet aan de verwachtingen. Want het geheim van goede schoolresultaten is een goede manier van studeren. - Deze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Stephane Clerget boeken
  Stephane Clerget - Omgaan met stress doe je zo!

  - School, relaties, sportprestaties, een spreekbeurt... we hebben allemaal al weleens stress gehad! Er bestaat goede stress, zoals vlak voor een wedstrijd, die je energie geeft als je op je doel gefocust blijft. Maar al te vaak krijg je te maken met negatieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Stephane Clerget boeken
  Stephane Clerget - Help! Ik heb ADHD!

  - Je maakt fouten doordat je niet nadenkt en in de klas kun je moeilijk je aandacht erbij houden. Vaak krijg je te horen dat je een warhoofd bent. Organiseren en plannen gaan je niet goed af en je verliest of vergeet gauw dingen. Misschien heb je wel een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Stephane Clerget boeken
  Stephane Clerget - Vergroot je zelfvertrouwen

  - Je durft veel dingen niet, je laat kansen voorbijgaan en je zoekt vaak excuses. Alleen perfect is goed genoeg en je bent erg teleurgesteld in jezelf als er iets niet lukt. Je vindt anderen veel interessanter, leuker of mooier dan jezelf. Je hebt geen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Alex E.A. FRITH boeken
  Alex E.A. FRITH - 100 waanzinnige weetjes over de ruimte

  Ben jij ook gefascineerd door de ruimte? Wil je weten wat er gebeurde tijdens de allereerste seconde van de tijd, welke spullen er zoal op de maan achtergebleven zijn, hoe mensen naar Mars zouden kunnen reizen, wat er met oude satellieten gebeurt, hoe Saturnus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Peter Theunynck, Lies van Gasse boeken
  Peter Theunynck, Lies van Gasse - Mijn oma is kwijt…

  'Mijn oma is kwijt…' is het ontroerende verhaal van een oma die plots heel vreemd begint te doen. Haar kleindochter probeert haar te begrijpen en hoopt haar te kunnen helpen. Ze vraagt zich af wat er aan de hand is met oma. En hoe dat komt. Wie was ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Matt Anniss boeken
  Matt Anniss - Tegen ziekten

  In dit boek lees je wat wetenschappers onderzoeken om ziekten de baas te worden. Welke nieuwe medicijnen zijn nodig? Hoe zit DNA in elkaar? Wat gebeurt er bij een orgaantransplantatie? Hoe kun je een operatie veiliger uitvoeren? Wetenschappers over de hele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Nick Hunter boeken
  Nick Hunter - Voor een duurzame toekomst

  In dit boek lees je dat we steeds meer energie gebruiken en waarom dat een probleem is. De energievoorraden van de aarde raken op, de milieuvervuiling wordt erger. Welke alternatieven zijn er? Zijn andere energiebronnen schoon, veilig en betaalbaar? Ziet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Angela Royston boeken
  Angela Royston - Tegen natuurrampen

  In dit boek lees je dat mensen vroeger bang waren voor een natuurramp, omdat ze geen idee hadden hoe het kwam. Wetenschappers ontdekten wat het weer, het klimaat en het binnenste van de aarde ermee te maken hebben. Met welke maatregelen kan de schade van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • D. van den Noort boeken
  D. van den Noort - Kom in beweging!

  Het dagboek Kom in beweging is speciaal geschreven voor doeners van 14 tot 18 jaar. Het dagboek bevat 366 stukjes. Elke dag bestaat uit een te lezen Bijbelgedeelte, een kernvers, een meditatie en een opdracht/vraag/stelling. De Bijbelgedeelten zijn niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Het stoere kunstboek

  Fantasievolle en persoonlijke verhalen van kinderboekenauteurs en stoere Nederlanders voor jong en oud, om kunst nog leuker maken! Vanaf 8 jaar.Kunst binnen en buiten, in alle soorten en maten. Met: • verhalen • gedichten • museumgeheimen •… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Viviane Vaes boeken
  Viviane Vaes - Lactose- en koemelkvrije lekkernijen

  Lactose-intolerantie is een begrip dat steeds vaker voorkomt in onze maatschappij. Het aantal mensen met een lactose-intolerantie is de laatste 10 jaar toegenomen met 250 %. Ook de komende jaren zal dit cijfer blijven stijgen. Ook koemelkallergie steekt steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ronald Van Ham boeken
  Ronald Van Ham - Vier vrienden en het amulet van madame Du Cour

  In de Kazematten van Maastricht worden de vier vrienden geconfronteerd met een mysterieuze geestverschijning. Onverwachts zien ze de geest van een jonge vrouw in een witte japon verschijnen, maar enkele seconden later verdwijnt deze even onverwachts als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Hannah Witton boeken
  Hannah Witton - Doe het!

  Sexting. Je maagdelijkheid verliezen. Ja en nee zeggen. Porno kijken. Laten we eerlijk zijn: het is soms lastig, ongemakkelijk of verwarrend om 'het' te doen. Ik ken niemand (inclusief mezelf) die alles weet over seks. Daarom heb ik een boek geschreven vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Christina De Witte boeken
  Christina De Witte - Sommige meisjes houden niet van roze

  Vrienden, verliefdheid, sociale media, zelfbeeld, een veranderend lichaam... opgroeien kan behoorlijk ingewikkeld zijn. De bekende comic Chrostin geeft in dit boek grappige en heldere antwoorden op alle (levens)vragen waar je mee worstelt, zoals: * Hoe kom ik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cor van Diejen boeken
  Cor van Diejen - Een modder van inventie

  Dir boek is geen monografie, geen biografie, geen hagiografie, geen koffietafeluitgave, geen atlas voor FZ en koloniën, geen naslagwerk, geen actualiteitenrubriek en geen groeiproces. Wat het dan wel is? Interessante vraag, maar leest u verder. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Stephane Clerget boeken
  Stephane Clerget - Help! Ik ben hooggevoelig!

  - Je huilt snel of wordt vlug kwaad. Je kunt slecht tegen stress. Je wordt snel geraakt door problemen van de mensen om je heen. Je voelt je niet op je gemak bij scheidingen en bedrog. Je bent gevoelig voor de blik van anderen. - Dat is allemaal heel eenvoudig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95