Boeken over techniek

 • Vic Parker boeken
  Vic Parker - Hoe hoog is hoog?

  Lees Hoe hoog is hoog? om meer te weten over de hoogste gebouwen ter wereld. Ontdek hoe je hoogte meet en hoe verschillende soorten gebouwen vergeleken worden. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Vic Parker boeken
  Vic Parker - Hoe vol is vol?

  Lees Hoe vol is vol? om meer te weten over de grootste waterinhouden ter wereld. Ontdek hoe je de inhouden meet en hoe je de inhouden met elkaar vergelijkt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Vic Parker boeken
  Vic Parker - Hoe lang is lang?

  Lees Hoe lang is lang? om meer te weten over de langste dieren ter wereld. Ontdek hoe je lengte meet en hoe je verschillende soorten dieren met elkaar vergelijkt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Vic Parker boeken
  Vic Parker - Hoe zwaar is zwaar?

  Lees Hoe zwaar is zwaar? om meer te weten over de zwaarste voertuigen ter wereld. Ontdek hoe je gewicht meet en hoe je het gewicht van verschillende voertuigen met elkaar vergelijkt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Vic Parker boeken
  Vic Parker - Hoe klein is klein?

  Lees Hoe klein is klein? om meer te weten over de kortste en smalste lichaamsdelen. Ontdek hoe je lengte en breedte meet en hoe je de verschillende lichaamsdelen met elkaar vergelijkt. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Jon Richards, Ed Simkins boeken
  Jon Richards, Ed Simkins - Sport

  Welkom in de wereld van infographics! Verwonder je over succesvolle sporters en hun teams, de grootste sportevenementen en de records die zijn gemaakt. Je ziet alle informatie in overzichtelijke iconen, pictogrammen, grafieken en tekeningen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Martin Sodomka boeken
  Martin Sodomka - Hoe bouw je een motorfiets?

  Ratje Arnout, mus Max en kikker Sam zijn net terug van een reis met hun zelfgemaakte vliegtuig als ze horen dat Lange Jack een motorfiets aan het bouwen is. Dat zien de vrienden als een uitdaging: zij gaan er ook een bouwen! Maar weten ze dan wel hoe dat moet,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sixta Gortz boeken
  Sixta Gortz - Supercoole experimenten

  Verbazingwekkende resultaten en verbluffende trucsEen vulkaan in de zandbak laten uitbarsten, geheime boodschappen versturen, met optische illusies mensen voor de gek houden of een knakworst met zonne-energie verwarmen. Het is spannend, je wordt er slim van en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Angela Royston boeken
  Angela Royston - Van start naar finish!

  * Wat gebeurt er precies bij het schaatsen? * Waarom gaat zwemmen langzamer dan hardlopen? * Waardoor stuit een bal? Van start naar finish! gaat de sportvelden op om de krachten in de sport te onderzoeken. Wat gebeurt er bij het rennen en springen, welke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Louise Spilsbury boeken
  Louise Spilsbury - In de achtbaan!

  * Hoe werkt een achtbaan? * Wat gebeurt er in een looping? * Waarom voel ik mij lichter als ik val? In de achtbaan! onthult wel welke krachten er aan het werk zijn in pretparken. Met in de hoofdrollen de vrije val, waterglijbanen en botsauto's. Maak leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Angela Royston boeken
  Angela Royston - Race op wielen!

  * Waarom zijn racefietsen extra snel? * Hoe komt het dat een boot blijft drijven? * Waardoor kan een vliegtuig opstijgen? Race op wielen! onthult op welke verschillende manieren krachten inwerken op voertuigen, op fietsen en steppen, boten, vliegtuigen en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Louise Spilsbury boeken
  Louise Spilsbury - Vlieg naar Mars!

  * Waarom voelen astronauten zich zo zwaar na de start? * Waarom zijn raketten lang en smal? * Hoe komen ruimteschepen in een baan om de aarde? Vlieg naar Mars! neemt op een leuke manier een kijkje in de keuken van de ruimtevaart. Vanaf de lancering tot het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Carrie Love boeken
  Carrie Love - Mijn pop-up bouwboek

  Mijn pop-up bouwboek is een stoer boek dat peuters en kleuters meeneemt naar de bouwplaats. Graafmachines, kiepauto's, hijskranen en bulldozers gaan op achttien pagina's, met acht pop-ups, aan de slag. Grote machines graven, vervoeren zware ladingen voeren… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Chris Brown boeken
  Chris Brown - Treinen

  Hoe hard rijdt de snelste trein ter wereld? Wat doet de machinist? Welke soorten treinen zijn er? Dit en nog veel meer ontdek je in Treinen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Clive Gifford boeken
  Clive Gifford - Auto's, treinen & vliegtuigen

  Zoek je een mooie encyclopedie van voertuigen? 'Auto's, treinen & vliegtuigen' is perfect voor kinderen die gek zijn op techniek en transport.De encyclopedie van alle vaar- en voertuigenZet je schrap voor een geweldige rit door de wereld van alles wat rijdt,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Angela Royston boeken
  Angela Royston - Licht

  * Waar komt licht vandaan? * Welke vorm heeft je schaduw? * Hoe werkt een spiegel? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Paul Mason boeken
  15,00
 • Paul Mason boeken
  15,00
 • Paul Mason boeken
  15,00
 • Nancy Dickmann boeken
  Nancy Dickmann - Dit doe je met een hefboom

  Werktuigen gebruiken we elke dag. Ze maken zwaar werk makkelijker. Bijvoorbeeld een hefboom. Wat is een hefboom? Een schep, een kruiwagen en zelfs je eigen arm! Wat doe je met een hefboom? Lees erover in dit boek. Doe het proefje. Kijk dan om je heen. Opeens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Nancy Dickmann boeken
  Nancy Dickmann - Dit doe je met een katrol

  Werktuigen gebruiken we elke dag. Ze maken zwaar werk makkelijker. Bijvoorbeeld een katrol. Met katrollen tilt een hijskraan zware dingen, kan een lift werken … en hijs jij de vlag! Lees erover in dit boek. Doe het proefje. Kijk dan om je heen. Opeens zie je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Nancy Dickmann boeken
  Nancy Dickmann - Dit doe je met een helling

  Werktuigen gebruiken we elke dag. Ze maken zwaar werk makkelijker. Bijvoorbeeld een helling. Wat is een helling? De weg op een heuvel, een trap en zelfs een glijbaan! Wat doe je met een helling? Lees erover in dit boek. Doe het proefje. Kijk dan om je heen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Nancy Dickmann boeken
  Nancy Dickmann - Dit doe je met een schroef

  Je schroeft twee planken op elkaar, de deksel op een pot … of bouten in een brug! Lees erover in dit boek. Doe het proefje. Kijk dan om je heen. Opeens zie je overal een schroef! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Nancy Dickmann boeken
  Nancy Dickmann - Dit doe je met een wig

  Een bijl is een wig. Een beitel ook. En zelfs je tanden! Wat doe je met een wig? Lees erover in dit boek. Doe het proefje. Kijk dan om je heen. Opeens zie je overal een wig! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Nancy Dickmann boeken
  Nancy Dickmann - Dit doe je met een wiel

  Met wielen kun je zware dingen verplaatsen. Dozen op een kar, stenen in een vrachtauto of jezelf op de fiets! Lees erover in dit boek. Doe het proefje. Kijk dan om je heen. Opeens zie je overal wielen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00