Boeken over techniek

 • Tammy Enz boeken
  Tammy Enz - Auto's

  Wat gebeurt er met een auto als hij heel veel gewicht moet meevoeren? Wat is transmissie? Met welke krachten krijgt een voertuig op wielen te maken? Als je dit boek leest, dan krijg je antwoord op al deze vragen... en kom je nog veel meer te weten! In dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Tammy Enz boeken
  Tammy Enz - Bruggen

  Hoe bouw je een heel lange brug zonder dat hij instort? Hoe zorgen bruggenbouwers dat er geen scheurtjes in een brug komen? Hoe zit een brug eigenlijk precies in elkaar? Als je dit boek leest, dan krijg je antwoord op al deze vragen... en kom je nog veel meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Tammy Enz boeken
  Tammy Enz - Torens en gebouwen

  Met welke krachten moet je rekening houden als je een gebouw maakt? Wat is een fundament? Hoe blijven hoge gebouwen overeind staan? Als je dit boek leest, dan krijg je antwoord op al deze vragen...en kom je nog veel meer te weten! In dit boek maak je kennis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Krachten

  Wat bedoelen we met krachten? Wat is zwaartekracht? Hoe werkt wrijving? Dat staat in dit boek. Met mooie foto's! In deze serie maken jonge kinderen kennis met natuurkunde. Ze ontdekken dat zij elke dag te maken hebben met geluid, licht, elektriciteit, krachten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Geluid

  Wat is geluid? Hoe kun je geluid maken? Hoe kan het dat je geluid hoort? Dat staat in dit boek. Met mooie foto's! In deze serie maken jonge kinderen kennis met natuurkunde. Ze ontdekken dat zij elke dag te maken hebben met geluid, licht, elektriciteit,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Licht

  Wat is licht eigenlijk? Waar komt licht vandaan? En waarom ziet gras er groen uit? Dat staat in dit boek. Met mooie foto's! In deze serie maken jonge kinderen kennis met natuurkunde. Ze ontdekken dat zij elke dag te maken hebben met geluid, licht,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Rob Beattie boeken
  Rob Beattie - Uitvinden!

  Jij kunt een echte uitvinder worden! Maar wees gewaarschuwd: uitvinden is keihard werken. Durf je het aan? Met dit boek doorloop je het complete stappenplan, van idee tot verpakking. Je krijgt heel veel inspirerende en praktische tips en je leert over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Magnetisme

  Wat is een magneet? Wat kleeft aan een magneet? Waar gebruik je magneten voor? Dat staat in dit boek. Met mooie foto's! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Elektriciteit

  Wat is elektriciteit? Waar gebruik je elektriciteit voor? Wat is 'geleiden'? Dat staat in dit boek. Met mooie foto's! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Abbie Dunne boeken
  Abbie Dunne - Vast, vloeibaar, gas

  Wat is een vaste stof? Wat is een vloeistof? Wat is een gas? Dat staat in dit boek. Met mooie foto's! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Jagen op Asteroïden

  In 2004 ontdekten sterrenkundigen een asteroïde die zo groot was als een voetbalstadion. Wauw! Maar al gauw werden jagers op asteroïden heel bang. Want deze enorme brok steen in het heelal zou tegen 2029 op de aarde kunnen botsen. Dat zou een enorme ramp… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Astronauten

  3, 2, 1 ...... De Sojoezraket vertrekt naar het ruimtestation ISS. De astronauten aan boord zullen daar pas over twee dagen aankomen. Daarna zullen ze lange tijd aan boord van het ruimtestation wonen en werken. En dat is heel anders dan op aarde! In dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Uitvinders

  Van het eerste wiel tot en met de modernste robot ... Het is allemaal begonnen met een uitvinding. Maar hoe kom je van een idee tot een nieuw voorwerp? En welke stappen neem je als uitvinder? In dit boek lees je er alles over. Je leest ook waarom uitvinders zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Angela Royston boeken
  Angela Royston - Tegen misdaad

  In dit boek lees je hoe wetenschappers bewijsmateriaal verzamelen na een misdrijf. Ze onderzoeken moordwapens, bloedsporen en databanken. Vinden ze genoeg bewijs om een crimineel achter de tralies te krijgen? En kunnen ze ook misdaden voorkómen?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Thomas Adamson boeken
  Thomas Adamson - Schepen

  Welke soorten schepen zijn er? Wat vervoeren ze? Hoe komen ze vooruit in het water? Dit en nog veel meer ontdek je in Schepen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Thomas Adamson boeken
  Thomas Adamson - Vliegtuigen

  Welke soorten vliegtuigen zijn er? Hoe landt een watervliegtuig? Wat is een landingsgestel? Dit en nog veel meer ontdek je in Vliegtuigen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Emily Rose Oachs boeken
  Emily Rose Oachs - Tractors

  Wat doet een boer met zijn tractor? Wat is een ploeg? Hoe sterk is een tractor? Dit en nog veel meer ontdek je in Tractors. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Chris Brown boeken
  Chris Brown - Treinen

  Hoe hard rijdt de snelste trein ter wereld? Wat doet de machinist? Welke soorten treinen zijn er? Dit en nog veel meer ontdek je in Treinen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Chris Bowman boeken
  Chris Bowman - Bulldozers

  Wat doet een bulldozer op de bouwplaats? Hoe komt hij vooruit? Wat is een ripper? Dit en nog veel meer ontdek je in Bulldozers. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Agnieszka Biskup boeken
  Agnieszka Biskup - Reizen door de ruimte

  Mensen zijn al duizenden jaren nieuwsgierig naar de sterrenhemel. Hoe ziet de ruimte eruit? In 1961 ging de eerste mens de ruimte in. Zijn reis duurde 108 minuten. Nu zijn we heel veel ruimtereizen verder. Max Axiom stapt aan boord van een ruimteschip en legt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Tammy Enz boeken
  Tammy Enz - De slimme techniek van je mobiele telefoon

  Je telefoon: je kunt niet zonder! Een ramp als je eens geen bereik hebt ... Dat overkomt Max Axiom. Hij zoekt uit hoe het allemaal werkt en laat je het onzichtbare leven van je mobiele telefoon zien. Een klein apparaat, bomvol technologie! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Nikole Bethea boeken
  Nikole Bethea - De wonderlijke wereld van recyclen

  Het klokhuis van je appel, een frisdrankflesje, die doos van het pakket dat thuisbezorgd is: dat is allemaal afval. Maar het hoort niet op de vuilnisbelt, je kunt de materialen opnieuw gebruiken. Max Axiom laat je zien hoe hij, volgens het stappenplan van een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Ed Sobey boeken
  Ed Sobey - Elektrolab

  Wil jij van elk apparaat weten hoe het werkt? Knutsel jij graag aan elektrische apparaten? Elektrotechniek zou wel eens jouw vakgebied kunnen worden! Leer de beginselen en doe praktische ervaring op. De wereld van de elektrotechniek ligt voor je open! (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tammy Enz boeken
  Tammy Enz - Bouwlab

  Blijf jij regelmatig stilstaan bij een wolkenkrabber of een indrukwekkende brug? Wil je weten hoe deze geweldige bouwwerken gebouwd worden? Bouwkundige zou wel eens dé baan voor jou kunnen worden! Leer de beginselen en doe praktische ervaring op. De wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Gerda Végh boeken
  Gerda Végh - Elektriciteit

  We kunnen niet meer zonder elektriciteit, want we werken allemaal op een computer, doen het licht aan of laden onze telefoon op. In dit boek lees je over belangrijke uitvindingen en ontdek je hoe elektriciteit werkt. Wist je dat sommige dieren elektriciteit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00