Boeken over sport, spel

 • Karin van Hoof boeken
  Karin van Hoof - Schaken en dammen

  Om te dammen of te schaken heb je weinig nodig, maar een goed stel hersens is wel een vereiste. Deze denksporten bestaan al eeuwenlang en worden over de hele wereld gespeeld; thuis, op school, op clubs én buiten op straat. Iedereen kan het leren, maar wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Marja Baeten boeken
  Marja Baeten - Knikkeren

  Knikkeren is een spel dat kinderen in bijna elk land doen. Maar wist je dat in Nederland het meest geknikkerd wordt? En dat kinderen honderden jaren geleden ook al knikkerden? De spelletjes die ze toen speelden, lijken erg op de spelletjes van nu. Maar de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Hervé Debaene boeken
  Hervé Debaene - Schaakmat

  Over de hele wereld spelen miljoenen mensen schaak. Een fantastisch bordspel dat al meer dan 1000 jaar bestaat.Keer terug in de tijd. Kruip in het harnas van een stoere ridder of in de huid van een machtige koningin. Kom alles te weten over het schaakspel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Britt Dekker, Esra de Ruiter boeken
  Britt Dekker, Esra de Ruiter - Het PaardenpraatTV-vakantieboek

  PaardenpraatTV is het zeer succesvolle YouTubekanaal voor iedereen die gek is op paarden. Het bereik van de filmpjes van PaardenpraatTV is enorm en de inhoud ervan wordt door jong en oud als zeer deskundig ervaren. Het PaardenpraatTV-vakantieboek is hét… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Beau-Ann Roelvink boeken
  Beau-Ann Roelvink - Net als Beau 1.0

  Dit boekje is bedoeld om kinderen in te laten zien dat gezond eten & sporten goed is, leuk is, en lekker kan zijn.Ook komt pesten aan de orde; gepest worden is niet okay, maar velen van ons is het wel overkomen. Hoe hiermee om te gaan en hoe gezond eten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Vivianne Miedema, Joke Reijnders boeken
  Vivianne Miedema, Joke Reijnders - Het meidenvoetbal-doeboek

  Met Het meidenvoetbal-doeboek hoef je je niet te vervelen. Doe de voetbalquiz, ga met Vivianne langs bekende stadions, kleur je eigen favoriete wedstrijdtenue en oefen nog eens extra op de trucs die Vivianne je in dit boek laat zien. Een lekker boek voor op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Isabelle de Ridder boeken
  Isabelle de Ridder - Schaatsen

  Als het in de winter een tijd heel koud is, komt er ijs op het water. Je kunt schaatsen! Schaatsen is best moeilijk. Het ijs is glad en het ijzer onder de schaats smal. Je kunt leren schaatsen achter een stoel op het ijs. Of je gaat op schaatsles. Wil je nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Lucas Arnoldussen boeken
  Lucas Arnoldussen - Gamen

  Iedereen speelt wel eens een game. Jij, je beste vriend en je grote zus. Maar wist je dat ook jouw oma waarschijnlijk wel eens een game speelt? En dat je ontzettend rijk kunt worden van het spelen van games? Er zijn heel veel verschillende soorten games, van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Susan Schaeffer boeken
  Susan Schaeffer - Atletiek

  Hou je van rennen, van springen en van gooien? Dan is atletiek een sport voor jou! Je doet bij atletiek aan verschillende sporten: hardlopen, verspringen en nog meer. Je traint elke week bij een club en er zijn ook wedstrijden. Dan draag je het tenue van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Meis Thewissen boeken
  Meis Thewissen - Het skatepark

  Skatesport is in, veel kinderen doen het. In een skatepark kun je oefenen en trucs leren. Dat is veiliger dan op straat. Elk skatepark heeft een schans, een halfpipe en een pool. Maar wat zijn dat eigenlijk? Welke trucs kun je allemaal leren? En geven ze in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Valentin Verthé, Chenot Patrick boeken
  Valentin Verthé, Chenot Patrick - Quizbox voetbalquiz

  Vrolijk spel voor het hele gezin, met veel vragenkaartjes en een leuk boekje.Test elkaars voetbalkennis met dit mooie doosje vol leuke vragen! Vrolijke en grappige illustraties en handige weetjes. Perfect voor een moment tussendoor, op vakantie, of om een keer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lucas Arnoldussen boeken
  Lucas Arnoldussen - Naar het zwembad

  Een informatief boek over het zwembad. Met veel weetjes, leuke spelletjes, een uitklappagina en een miniquiz word jij een echte expert. Wat is zwemles? Waarom mag je niet meteen in het diepe? Wat is chloor? Kun je ook buiten zwemmen? Hoe gaat de schoolslag?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rob Baker boeken
  Rob Baker - Muziek - 50 dingen die je moet weten

  In ‘50 dingen die je moet weten… Muziek’ van Rob Baker komen heel vragen over muziek aan de orde. Wat voor soort muziekinstrumenten heb je allemaal? Welke muziekstijlen zijn er? Hoe heeft muziek zich ontwikkeld? Welke muziek wordt er wereldwijd gemaakt?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Victor van den Hoogen boeken
  Victor van den Hoogen - Welke sport past bij jou?

  Kinderen bewegen steeds minder. Het is verleidelijk om veel tijd door te brengen achter een scherm. Ze vergeten dan ook hoe leuk het is om te spelen of te sporten. Daarom dit sportboek voor kinderen, boordevol informatie over 39 sporten. Met afbeeldingen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Federico Mariani boeken
  Federico Mariani - Sportatlas

  Judo, volleybal, tennis, zwemsport, wielrennen, voetbal en nog veel meer: deze atlas is gewijd aan de beroemdste sporten, om beter te begrijpen wanneer en waarom ze zijn ontstaan, wat de voornaamste regels zijn en welke uitrusting je nodig hebt. Een naslagwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Naomi van As boeken
  Naomi van As - Hockey met Naomi

  Hockey met NaomiHoi, ik ben Naomi van As. Wat leuk dat je mijn boek in handen hebt! In dit boek wil ik je laten zien hoe leuk hockey is en geef ik je tips waarmee je een betere hockeyspeler kunt worden. Kijk maar snel, veel leesplezier!Liefs, NaomiWat moet je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Gerrits Marianne boeken
  Gerrits Marianne - Het vaarboekje voor kinderen

  Mogen wij ons voorstellen? Wij zijn Mar en Boet. Wij hebben samen dit boekje gemaakt.. Boet is de verteller en Mar is de tekenaar. Wij wonen aan een gracht in Amsterdam op het water. Mar woont in een woonboot, en ik woon vlakbij Mar. We laten je zien hoe een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,49
 • Pieter Schouten boeken
  Pieter Schouten - Voetbal

  Voetbal is de meest gespeelde sport ter wereld. Ook in Nederland zijn elk weekend duizenden voetballers actief. Iedereen heeft wel eens een balletje getrapt, al is het maar op het schoolplein. Bij belangrijke wedstrijden komen tienduizenden mensen kijken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Lucas Arnoldussen boeken
  Lucas Arnoldussen - Auto-racen

  De meeste mensen gebruiken een auto om mee te reizen. Maar je kunt er ook auto-races mee houden. Hoe hard gaat een race-auto? En waar mag je dan eigenlijk rijden? Zou jij misschien zelf ooit in zo’n stoere auto rond willen rijden? In dit boek lees wat je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Lucas Arnoldussen boeken
  Lucas Arnoldussen - Schermen

  Wil jij je ook wel eens een ridder voelen? Of een stoere piraat? Dan heb je een zwaard nodig. Écht zwaardvechten is verboden in Nederland, want dat is veel te gevaarlijk. Maar schermen lijkt er wel op. Hoe leer je schermen, en waar? En wat heb je er allemaal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Clive Gifford boeken
  Clive Gifford - Voetbal

  Deze opvallende serie geeft je een fascinerende kijk in de wereld van de Grote Sport Evenementen. In dit boek maak je kennis met Voetbal Je komt meer te weten over de belangrijkste wedstrijden van het voetbal zoals: de UEFA Champions League, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Clive Gifford boeken
  Clive Gifford - Tennis

  Deze opvallende serie geeft je een fascinerende kijk in de wereld van de Grote Sport Evenementen. In dit boek maak je kennis met Tennis Je komt meer te weten over de belangrijke wedstrijden van de tennissport zoals: de Davis Cup, Wimbledon en de Australian… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Clive Gifford boeken
  Clive Gifford - Motorsport

  Deze opvallende serie geeft je een fascinerende kijk in de wereld van de Grote Sport Evenementen. In dit boek maak je kennis met de Motorsport. Je komt meer te weten over de belangrijkste wedstrijden van de motorsport zoals: de Indianapolis 500, MotoGP en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Clive Gifford boeken
  Clive Gifford - Atletiek

  Deze opvallende serie geeft je een fascinerende kijk in de wereld van de Grote Sport Evenementen. In dit boek maak je kennis met de Atletiek. Je komt meer te weten over de belangrijkste wedstrijden van de atletiek zoals: de Olympische Spelen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Neil Champion boeken
  Neil Champion - Expeditie sneeuw

  Snowboarden en skiën en zijn enorm populaire wintersporten. Van besneeuwde hellingen afzoeven is voor veel mensen een geweldige uitdaging. In dit boek kom je alles te weten over deze avontuurlijke sporten. Je leest welke uitrusting je nodig hebt en hoe je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00