Speel- en leerboeken

 • Van hemelsblauw tot knalgeel

  Wat is jouw lievelingskleur? Hou je van leeuwen met citroenlimonade of Roodkapje en een rode raceauto? Of liever een groen marsmannetje met een dinosaurus als huisdier? Geel, oranje, rood, roze, lila, blauw, groen, de wereld is bontgekleurd! Bij elke kleur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Larousse boeken
  Larousse - De dinosaurussen

  Waar komt de naam 'dinosaurus' vandaan? Hoe werkt een paleontoloog? Hoeveel woog een velociraptor? Hoe groot was de grootste dinosaurus? Weet je als ouder soms ook niet het perfecte antwoord op de vragen van je kind? Dit boek zorgt voor 200 antwoorden op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Rik speelt met letters

  Kinderen die nieuwsgierig zijn naar letters kunnen op een laagdrempelige manier met dit doeboek aan de slag. Samen met Rik ontdekken zij spelenderwijs een aantal letters en hun bijbehorende klank. De oefeningen stimuleren de ontwikkeling van taal en lezen. Ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Rik speelt met cijfers

  Als kinderen interesse krijgen in cijfers is het leuk om hier op een speelse manier gehoor aan te geven. Met dit doeboek leren kinderen samen met Rik spelenderwijs tellen tot 10. Ook het herkennen en benoemen van cijfers komt aan bod. Daarnaast oefenen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Carine Aerts boeken
  Carine Aerts - Oefenschrift begrijpend lezen (AVI:4 AVI nieuw:E4) (2de leerjaar - groep 4)

  Leer jij lezen? Wat knap van je! Dan heb je waarschijnlijk al heel veel geoefend. Maar weet je nadien ook precies wat je hebt gelezen? Als je een verhaal leest, is het immers heel belangrijk dat je begrijpt wat je leest. Ook daar kun je dus beter heel goed op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Emy Geyskens, Geert Heymans boeken
  Emy Geyskens, Geert Heymans - Het grote quizboek voor kinderen

  Meer dan 1000 vragen over dieren, wetenschap, taal, natuur, sport en nog veel meer!Houd je van quizzen en wil je graag iets bijleren? Wil je je kennis eens grondig testen? Dan is dit quizboek zeker iets voor jou! Het bevat meer dan 1000 vragen over 8… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Speel- en leerkaarten - Hoofdrekenen tot 100 (7-8 j.)

  In deze doos zitten 50 kleurrijke kaarten voor urenlang leerplezier! Op de kaarten staan sommen waarmee uw kind op een originele manier aan de slag kan om vlot te leren rekenen tot 100.Spelenderwijs zal uw kind:- leren optellen en aftrekken met tientallen (bv.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mijn oefenschrift schrijven 7-8 jaar Hoofdletters en zinnen

  Als linkshandige kinderen leren schrijven, bedekken ze met hun schrijfhand het voorbeeldwoordje. Hierdoor is het voor hen moeilijk om naar het voorbeeld te kijken en de letters of het woord mooi over te schrijven.Dit oefenschrift is speciaal ontwikkeld voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Tafels leren

  Dit superhandige boek helpt kinderen met het leren van de tafels met behulp van goed bedienbare trekflapjes waarmee de antwoorden zichtbaar gemaakt kunnen worden. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Liz Pichon boeken
  Liz Pichon - Tom Groot

  Fans van 'Het leven van een loser' zullen de hilarische avonturen van Tom Groot zeker waarderen. 'Doe het lekker zelf!' is het geweldig leuke doeboek. Of beter: doedelboek! Doedelen met Tom Groot Het geweldige doeboek Tom Groot - Doe het lekker zelf! is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Het grote Superjuffie doeboek

  Urenlang plezier met Superjuffie! Het doeboek voor alle fans Kinderen, (groot)ouders, leerkrachten en boekhandelaren, inmiddels kennen ze Superjuffie allemaal. Voor wie niet genoeg kan krijgen van de avonturen van Superjuffie is er nu Het grote Superjuffie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Het grote Kidsweek vakantieboek 4

  Het leukste vakantieboek ooit! Het beste van Kidsweek, plus je favoriete kinderboekenauteurs De vorige Kidsweek vakantieboeken waren zo snel uitverkocht, dat een nieuw deel niet kon uitblijven. Veel kinderen zullen dan ook weer superblij zijn met een nieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Streepjescode Blauw

  Origineel, hilarisch doeboek van de grappigste kinderboekenschrijfster van Nederland! Hé, jij daar! Heb jij ook van die lenige kronkels? Denk jij net zo gemakkelijk rechtdoor als de hoek om? Verzin jij de beste grappen, weet je altijd een oplossing en hou je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kidsweek in de klas boeken
  Kidsweek in de klas - Het allerleukste begrijpend lezen oefenboek Groep 4 en 5

  Met de oefenboeken van Kidsweek in de Klas wordt begrijpend lezen een feest! Begrijpend lezen saai? Welnee! De oefenboeken van Kidsweek in de Klas zijn leerzaam en leuk! Aan de hand van artikelen uit Kidsweek en de bijbehorende video’s op de website vergroot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Het allerleukste begrijpend lezen oefenboek Groep 6 en 7

  Met de oefenboeken van Kidsweek in de Klas wordt begrijpend lezen een feest! Begrijpend lezen saai? Welnee! De oefenboeken van Kidsweek in de Klas zijn leerzaam en leuk! Aan de hand van artikelen uit Kidsweek en de bijbehorende video’s op de website vergroot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Het nieuwe grote Superjuffie doeboek

  Een superleuk nieuw doeboek van Superjuffie! Volop vermaak met de leukste juf ooit Superjuffie heeft de harten van heel Nederland veroverd! Speciaal voor de echte fans is er daarom dit tweede Superjuffie-doeboek, met de allerleukste verhalen, spelletjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Kidsweek Adventspocket

  Aftellen tot Kerstmis met Kidsweek! Speciaal voor de feestdagen is er de Kidsweek adventspocket, met voor elke decemberdag tot aan Kerstmis een nieuwe verrassing! Elke dag mag je een paar pagina’s langs de scheurrandjes openmaken en is het een verrassing wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Liesbet Slegers boeken
  Liesbet Slegers - Zoek -en stickerboek Rik en de paashaas

  Het is bijna Pasen! Rik maakt een paasmandje in de klas en schildert eitjes in mooie kleuren. En dan ... komt de paashaas! Hij verstopt paaseitjes en ander lekkers van chocola in de tuin van Rik. Als Rik alles heeft gevonden, is er een groot paasfeest! Ook Sam… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Ta Nghiem boeken
  Ta Nghiem - Het dierenknutselboek

  MAAK ZELF DIEREN MET PAPIER! Neem de pagina's uit het boek en maak zo 19 dieren. Met de eenvoudige instructies kan echt iedereen de papieren beestjes maken. Je kan je creaties daarna versieren met meer dan 40 stickers die in dit boek zitten. Zo maak je van elk… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Michal Janssen boeken
  Michal Janssen - Kletspocket

  Kletspocket is een boekje met 216 knettergekke vragen en maffe opdrachten. Stop het in je tas, dan heb je altijd en overal iets te kletsen bij je. Onderweg in de auto of trein, tijdens een etentje met vrienden of familie, op een terrasje in de zon, in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Kirsten Fabinski, Christopher Fellehner, Zuni Fellehner, Anke Kuhl boeken
  Kirsten Fabinski, Christopher Fellehner, Zuni Fellehner, Anke Kuhl - Frutselprutselknutselen op reis

  Ga je graag op reis, maar weet je soms niet wat doen? Ben je bang om leuke momenten te vergeten? Dan is dit reisdagboek dé oplossing voor jou! Voor thuis of op reis, voor korte of lange doe-opdrachtjes. Neem 'Frutselprutselknutselen op reis' mee in je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Thierry Laval, Yann Couvin boeken
  Thierry Laval, Yann Couvin - Zoek en vind de dino's

  Laat je speurtalent los op dit reuzegrote zoekboek boordevol dino's! Laat je speurtalent los op dit reuzegrote zoekboek boordevol dino's! Ontdek welke dieren er op aarde leefden voor de dino's, welke dinosauriërs vertoefden op het land, in de lucht en in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Moniek Vermeulen boeken
  Moniek Vermeulen - Mijn oefenschrift maten en gewichten 3e en 4e leerjaar

  8-10 jaarIn dit leuke oefenschrift leert uw kind vlot rekenen met maten en gewichten! De oefeningen volgen het schoolleerprogramma, zodat uw kind thuis verder kan oefenen wat het op school al geleerd heeft: rekenen met de euro, omtrek en oppervlakte berekenen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Larousse boeken
  Larousse - Wanneer?

  Dit boek geeft antwoord op meer dan 200 vragen die kinderen stellen en waar volwassenen niet altijd een pasklaar antwoord op hebben! (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Claudia Boldt boeken
  Claudia Boldt - Denk en doe als een kunstenaar

  Schilder, maak beelden, ontwerp kostuums, teken, maak kunst van papier, bouw, werk samen en neem foto's. Leer van moderne kunstenaars en heb vooral heel veel plezier terwijl je ijsbeelden maakt, schilderijen met benen, dansende robots, driedimensionale chili… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95