Boeken over seksualiteit/voorlichting

 • Jacqueline (DR.) KAHN-NATHAN, Jean (DR.) COHEN boeken
  Jacqueline (DR.) KAHN-NATHAN, Jean (DR.) COHEN - Seksuele voorlichting in vraag en antwoord 10-12 jaar

  Alles over de puberteit, seksualiteit en relaties, de voortplanting en de geboorte duidelijk uitgelegdKinderen van 10 tot 12 jaar staan voor een nieuwe, belangrijke fase in hun leven: de puberteit! Ze hebben dan ook ongetwijfeld veel vragen over wat er met hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Honor Head boeken
  Honor Head - Hoe is het om homo, lesbisch of bi te zijn?

  Seksualiteit gaat over seks en relaties, maar ook over normen en waarden. Wat is jouw seksuele voorkeur, wat verwachten je familie en vrienden (denk je) en hoe kun je daarmee omgaan? In dit boek lees je hoe het is als je homo, lesbisch of biseksueel bent. Jij,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pauline Oud boeken
  Pauline Oud - Kriebels in je buik. Kinderen en seksualiteit

  Het eerste boek in de Kriebels in je buik-serie. De eerste seksuele voorlichting voor kinderen vanaf 4 jaar. Maak kennis met je eigen lichaam. Én met het lichaam van andere kinderen! Hoofd, buik, benen, armen en handjes: samen ontdekken we het hele lichaam en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • M. Doney boeken
  M. Doney - Papa, mama en ik

  Waar komen de kinderen vandaan? Een vraag die kinderen al heel jong stellen. Uit de buik van Mama? Hoe ben ik daar dan in gekomen? En eruit? Dit boek geeft antwoord. Het laat alles zien. maar blijft fijntjes. Het beschrijft onze voortplanting, met soms… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nathalie van Amsterdam boeken
  Nathalie van Amsterdam - Mootje

  Nathalie van Amsterdam is huisarts en werkt in een besnijdeniscentrum. Ze heeft dit boekje geschreven om kinderen voor te bereiden op de ingreep. Zo weten patiëntjes wat er gaat gebeuren. Mootje is een informatief boekje waarin op speelse en luchtige manier… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,15
 • Angela Royston boeken
  Angela Royston - Kanker

  n de reeks Wat is het? wordt aan jonge lezers uitgelegd hoe het is om een bepaalde aandoening of ziekte te hebben. * Ken jij iemand die kanker heeft? * Heb je er wel eens aan gedacht hoe dat is? In dit boek kun je lezen hoe het is om kanker te hebben. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Angela Royston boeken
  Angela Royston - Het syndroom van Down

  In de reeks Wat is het? wordt aan jonge lezers uitgelegd hoe het is om een bepaalde aandoening of ziekte te hebben. * Ken jij iemand die het syndroom van Down heeft? * Heb je er wel eens aan gedacht hoe dat is? In dit boek kun je lezen hoe het is om het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • A. Teerds-Gertenbach boeken
  A. Teerds-Gertenbach - Kijk, dat ben ik!

  Als je volwassen wordt, verandert je lichaam. En dat niet alleen - je gaat je ook anders voelen. In dit boekje lees je hoe je met al die veranderingen om kunt gaan. Je leert je lichaam beter kennen en het belangrijkste is: je gaat zien dat God de mensen mooi… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • A. Teerds-Gertenbach boeken
  A. Teerds-Gertenbach - Kijk, dat ben ik!

  Als je volwassen wordt, verandert je lichaam. En dat niet alleen - je gaat je ook anders voelen. In dit boekje lees je hoe je met al die veranderingen om kunt gaan. Je leert je lichaam beter kennen en het belangrijkste is: je gaat zien dat God de mensen mooi… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Soledad Bravi boeken
  Soledad Bravi - Hoe maak je een baby?

  Mama, hoe worden baby's gemaakt?Wel, papa en mama geven elkaar heel veel kusjes...Echte, dikke kussen?Heel dikke kussen.En dan gaan we naar het postkantoor en halen we de baby daar op!Maar mama, ik wil het échte verhaal, en niet weer een verzinseltje..… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Kolet Janssen, Klaas Verplancke boeken
  Kolet Janssen, Klaas Verplancke - Seks hoe voelt dat?

  Ben jij al ooit verliefd geweest? Snap jij ook niet waarom meisjes en jongens zo verschillend zijn? Heb je ook meer vragen dan antwoorden over verliefdheid, liefde, puberteit, seksualiteit en voortplanting? Dan kan je in dit kleurrijke boek op ontdekking. Je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Channah Zwiep boeken
  Channah Zwiep - Wat is wijsheid

  * Onze zoon van acht stelt regelmatig vragen over vrijen. Wat kan ik hem daarover vertellen?? Mijn peuter masturbeert heftig voordat zij gaat slapen. Is er iets ?mis? met haar?? Onze dochter zit ongevraagd aan mijn piemel als we douchen. Moet ik haar dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Bette Westera boeken
  Bette Westera - Baby'tje in mama's buik

  'Baby'tje in mama's buik' is een prentenboek over zwangerschap van Gouden Griffel-winnares Bette Westera. Ideaal voor kleintjes die er een broertje of zusje (of neefje, of nichtje, enz., enz.) bij krijgen. De prachtige illustraties zijn van drievoudig Gouden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Raphaël Martin, Édith Chambon boeken
  Raphaël Martin, Édith Chambon - For boys only!

  Er gebeurt heel watin het leven van een jongen inde puberteit. Je bent nog niet helemaalvolwassen, maar je voelt je ook geen kindmeer. Je weet niet altijd raad met je lichamelijkeveranderingen, met de kleine problemen of grote vragendie je bezighouden.Wil je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Sanderijn van der Doef boeken
  Sanderijn van der Doef - Het puberboek

  Handige, kleurrijke gids over alles wat je als puber moet weten!Als je net begint te puberen, is dat de start van een spannende periode vol veranderingen. Niet alleen je lichaam gaat er anders uitzien, je gaat je ook anders gedragen. Je verandert aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sanderijn van der Doef boeken
  Sanderijn van der Doef - Nee

  Leerzaam prentenboek over het ‘nee’ durven zeggen tegen onprettige verzoeken of ongewenste aanrakingen. Een handig boek voor alle ouders en mensen die met kleuters werken.Hartgrondig Nee! roepen kunnen kleuters goed, liefst midden in de supermarkt. Nee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Liesbeth Kennes, Tie Veldeman boeken
  Liesbeth Kennes, Tie Veldeman - De spin en de vlieg

  Iedereen weet dat spinnen graag vliegjes lusten, ook vliegjes weten dat. Het vliegje in dit verhaal heeft vaak gehoord dat spinnen gevaarlijk zijn. Wanneer ze een sluwe spin ontmoet die zich voordoet als een lieve en charmante heer, gaat ze toch twijfelen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Dan Hojer boeken
  Dan Hojer - Het vrolijke vagina-boekje

  'Het kleine piemelboek' is al jaren een van de grootste sellers op het gebied van voorlichtingsboeken. Nu krijgt dit humoristische en informatieve boek voor jongens een vrouwelijke tegenhanger. Meisjes (maar jongens mogen het natuurlijk ook lezen!) kunnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • William Sears, Martha Sears boeken
  William Sears, Martha Sears - Een baby'tje op komst

  Een nieuwe baby betekent een hele verandering voor de andere kinderen in het gezin. Dit leuke voorleesboek helpt oudere broertjes en zusjes de grote gebeurtenis beter te begrijpen. Het bereidt uw kind op een speelse manier voor op de komst van de nieuwe baby… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Dan Hojer boeken
  Dan Hojer - Het kleine piemelboek

  Dit boek is ideaal voor alle jongens (en meisjes natuurlijk) die meer willen weten over de piemel. Op humoristische wijze, zowel wat tekst als illustraties betreft, kom je van alles te weten over dit belangrijke orgaan: over de visie op de piemel door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Séverine Clochard boeken
  Séverine Clochard - Alles wat meisjes willen weten

  Alles wat meisjes willen wetenSoms is het leven best moeilijk als je een meisje tussen 10 en 13 jaar bent. Je bent nog niet volwassen, maar je voelt je ook geen kind meer. En je weet niet altijd raad met de kleine problemen of grote vragen die je bezighouden.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Melanie Meijer, Iva Bicanic boeken
  Melanie Meijer, Iva Bicanic - De baas over je lijf

  Wanneer is lichamelijk contact gewenst en wanneer niet? Hoe benoem je geslachtsdelen? Wat doe je als je geen kus wilt geven of je piemel niet wilt laten zien? Kleuter Luuk en peuter Roos doen heel gewone dingen. Ze gaan naar het zwembad, spelen buiten, maken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,00
 • Chariva boeken
  Chariva - Lijfgids

  Een boek over het lichaam én het leven met daarin alles wat meisjes vanaf 10 jaar willen weten, ondersteund door illustraties in kleur van StudioSilvana. Reisgids Olivia is de coole 'oudere zus' die de meisjes begeleidt. Van vet haar tot wat er in je hart… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Robie H. Harris boeken
  Robie H. Harris - Seks en zo

  Voor wie groeit en verandert en alles wil weten'Eindelijk een boek waarin jonge tieners, zowel de meest verlegen als de meest wereldwijze, kunnen vinden wat ze moeten weten over seks. 'Seks en zo' is informatief en interessant, geruststellend en verantwoord,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Niki Padidar boeken
  Niki Padidar - Dokter Corrie geeft antwoord

  Wie heel veel van seks weet en er ook nog eens heel grappig over kan vertellen is Dokter Corrie. Ze groeide al snel uit tot favoriet van menig basisschoolleerling. Dokter Corrie maakt op een onorthodoxe manier alles rond seksualiteit en relaties bespreekbaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,50