Boeken over religie en kinderbijbels

 • Vrouwke Klapwijk boeken
  Vrouwke Klapwijk - Op reis met Abraham

  ‘Op reis met Abraham’ van Vrouwke Klapwijk is een bijbels dagboek voor kinderen vanaf zes jaar. Je reist met Abraham mee vanuit Ur naar het land Kanaän. Het land dat eens van hem zal zijn en van al zijn kinderen. Elke dag lees je een stukje over zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Maaike Dijkstra boeken
  Maaike Dijkstra - Prentenbijbel

  De tekeningen in dit boek zijn gemaakt door de broertjes Abel en Silas. Deze jongens laten zich inspireren door de mooie verhalen die er in de bijbel staan. De tekeningen vertellen hun eigen verhaal, en prikkelen de verbeelding. Het resultaat is een mooi boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Cecilie Fodor boeken
  Cecilie Fodor - God houdt van je!

  In God houdt van je! ontdekken kinderen dat ze in Gods ogen ongelooflijk waardevol zijn. Door middel van achttien bijbelverhalen leren kinderen ontdekken dat Gods liefde in elk bijbelverhaal naar voren komt, dat Hij ieder kind al kende voordat Hij de wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hanna Holwerda boeken
  Hanna Holwerda - Wonderlijke Wereld

  Vanuit het heelal lijkt de aarde een bal met groene en blauwe vlekken. Dichterbij zie je de verschillen nog beter. Overal wonen andere dieren en ziet het land er anders uit. Een wereld die God kleurrijk gemaakt heeft en waar we iedere dag van mogen genieten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • K.P. Pedersen boeken
  K.P. Pedersen - Gebeden voor het slapengaan

  In Gebeden voor het slapengaan staan 44 gebeden, elk gebaseerd op een bijbelvers. Door middel van deze gebeden leren kinderen hoe ze hun hart en gedachten bij God kunnen brengen en zullen ze ook Gods hart en liefde voor hen leren kennen. Gebeden voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bethan James boeken
  Bethan James - Mijn kleine kinderbijbel

  Deze stevige kartonbijbel bevat 15 bekende verhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament. De illustraties zijn van de Hongaarse illustratrice Krisztina Kállai Nagy, die ook de succesvolle Vertelbijbel heeft geïllustreerd. Haar tekeningen kenmerken zich door… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hutter: Druk 2017 boeken
  Hutter: Druk 2017 - Hoe een rups eindelijk zijn doel bereikte

  Deze verhalenbundel beschrijft allerlei gebeurtenissen uit het leven van Charles Haddon Spurgeon. De tekst is geschreven door dominee Tony Hutter, een Engelse predikant, die net als Spurgeon al jong tot bekering kwam. Door de verhalen leer je Spurgeon steeds… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Coby Poelman-Duisterwinkel boeken
  Coby Poelman-Duisterwinkel - Mijn Bijbels ABC

  In ‘Mijn Bijbels ABC’ van Coby Poelman en Sanne Miltenburg is een Bijbels alfabet op rijm. Maak spelenderwijs kennis met de Bijbel en leer het alfabet met herkenbare thema’s uit de Bijbel. Bekende verhalen en personen komen langs, zoals Adam en Eva, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Corien Oranje boeken
  Corien Oranje - Houd je vast!

  Wat zou jij doen met 1000 euro? Hoe ontsnap je uit een zwaar beveiligde gevangenis? Hoe laat je een dame door de lucht zweven? In dit bijbelse dagboek ga je bijna vier maanden lang met Petrus en Paulus mee op reis. Elke dag lees je een stukje uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Mirjam Florijn boeken
  Mirjam Florijn - Een kroon voor Jezus

  ‘Een kroon voor Jezus’ van Mirjam Florijn vertelt het verhaal van pasen voor jonge kinderen. Jezus deelt brood en wijn uit en gaat bidden tot God. Hij wordt gekruisigd en sterft. Maar dan ziet Maria dat het graf open is en ontmoet ze de levende Jezus. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Eira Reeves boeken
  Eira Reeves - Bijbel voor elke dag

  In Bijbel voor elke dag worden 365 bijbelverhalen op een eenvoudige, aansprekende manier verteld – van de schepping tot aan de belofte dat Jezus terug zal komen. Geschikt om elke dag met je gezin te lezen. Na ieder verhaal staan vragen om samen over door te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Barbara Bartos-Höppner boeken
  Barbara Bartos-Höppner - De Kinderbijbel

  Deze kinderbijbel bevat zeventig van de mooiste verhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament, zoals het scheppingsverhaal, de Ark van Noach, verhalen over Abraham en Mozes, David en Goliath, het kerstverhaal en vertellingen over het leven van Jezus. De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • De kleine kijkbijbel

  De Kijkbijbel met illustraties van Kees de Kort is een klassieker. Nu is er ook 'De Kleine Kijkbijbel', met 10 verhalen van de serie 'Wat de Bijbel ons vertelt': In het begin De ark van Noach Abraham Koning David Jona Jezus is geboren Jezus en de storm… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - God zorgt voor jou

  Je bent gedoopt, gefeliciteerd! Je mag weten dat je bij God hoort. Door de hele Bijbel heen zien we dat God een plan met mensen heeft. Van hoe Abraham en Sarah samen een kindje kregen waar het volk Israël uit voortkwam, tot de dingen die Jezus gezegd en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Désanne van Brederode, Ida Jessen boeken
  Désanne van Brederode, Ida Jessen - Bijbelverhalen

  Een stijlvolle bundel van Bijbelverhalen, geschreven door Ida Jessen en geillustreerd door de Deense prijswinnares Hanne Bartholin. Door de samenwerking tussen tekst, typografie en illustratie is dit boek een waar kunstwerk. Met voorwoord van Désanne van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Bob Hartman boeken
  Bob Hartman - Doe maar mee Bijbel

  Kinderen komen in deze Doe maar mee Bijbel talloze leuke manieren tegen om de bijbelverhalen actief te lezen. Dit boek maakt gebruik van een frisse en interactieve methode, waardoor kinderen snel en gemakkelijk bijbelverhalen opnemen en kunnen terugvertellen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Corien Oranje boeken
  Corien Oranje - Babybijbel Knisperboekje

  Een knisperboekje in stijl van de Babybijbel, voor baby's om uren mee te spelen. En voor ouders om voor te lezen, of om voor te zingen. Corien Oranje maakte naar aanleiding van Psalm 139 een nieuwe liedtekst op de melodie van 'Hoofd, schouders, knie en teen'.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • De allergrootste kleurplaat voor Kerst

  De allergrootste kleurplaat voor Kerst In deze - als boek verpakte - kleurplaat staan alle verschillende onderdelen van het kerstverhaal naast elkaar getekend: de aankondiging van de geboorte aan Maria en daarna aan Jozef; de ontmoeting tussen Maria en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marijke ten Cate boeken
  Marijke ten Cate - God zorgt voor jou

  Je bent opgedragen, gefeliciteerd! Je mag weten dat je bij God hoort. Door de hele Bijbel heen zien we dat God een plan met mensen heeft. Van hoe Abraham en Sarah samen een kindje kregen waar het volk Israël uit voortkwam, tot de dingen die Jezus gezegd en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Renske Huisman boeken
  Renske Huisman - De ark van Noach

  Speels kartonboek in de vorm van een ark. Een vertelling van het bekende bijbelverhaal over Noach die een ark bouwt omdat de aarde zal overstromen. De boot wordt gevuld met allerlei soorten dieren. De ark van Noach staat vol met sfeervolle illustraties en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • CJ Leonard boeken
  CJ Leonard - Het verhaal van Jona

  ‘Het verhaal van Jona’ is een prachtig boek over het bekende Bijbelverhaal van Jona. God vraagt Jona om aan de mensen in Nineve een belangrijke boodschap te vertellen. Maar Jona heeft geen zin en vlucht met een schip de andere kant op. Hij wordt door een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Mirjam Florijn boeken
  Mirjam Florijn - Een ster voor Jezus

  ‘Een ster voor Jezus’ is geschreven en geïllustreerd door Mirjam Florijn. De reis naar Betlehem, de stal, het bezoek van de drie wijzen: het verhaal van kerst kent iedereen. In dit mooie cadeauboek vertelt Mirjam Florijn het verhaal op geheel eigen wijze.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Vanessa Carroll, Fabiano Fiorin boeken
  Vanessa Carroll, Fabiano Fiorin - Slaap lekker Bijbel

  De ‘Slaap lekker Bijbel’ vertelt tien bekende verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. Onder andere de verhalen van Jozef, Daniël, Jona en de verloren zoon worden verteld. De verhalen brengen de kinderen dicht bij God en ze raken vertrouwd met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ga je mee in de ark?

  Een schattig voelboek over de ark van Noach. Alle dieren, groot en klein, gaan mee in de ark. Kinderen genieten van het verhaal op rijm en van de zachte vachtjes van de dieren! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • B.A. Jones boeken
  B.A. Jones - Kinderbijbel in 100 verhalen

  In deze kinderbijbel maken kinderen al lezend een mooie en spannende reis door de Bijbel. Ze ontdekken wie God is en hoe Hij met zijn volk op weg gaat. Onderweg ontmoeten ze dappere mannen en vrouwen. Ook lezen ze over Gods grote liefde, over zijn plan voor de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99