Boeken over natuur, plant, dier

 • Barbara Balfour boeken
  Barbara Balfour - Witte haaien

  Weet jij waar witte haaien leven? Weet jij hoe witte haaien ademen? Weet jij wat witte haaien eten? Het boek bevat fascinerende feiten over de ontwikkeling en het gedrag van het dier en besteedt aandacht aan volksverhalen en natuurbescherming. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • David Huntrods boeken
  David Huntrods - Jaguars

  Weet jij waar jaguars leven? Weet jij hoe jonge jaguars worden genoemd? Weet jij wat jaguars eten? Het boek bevat fascinerende feiten over de ontwikkeling en het gedrag van het dier en besteedt aandacht aan volksverhalen en natuurbescherming. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Anna Rebus boeken
  Anna Rebus - Kangoeroes

  Weet jij waar kangoeroes leven? Weet jij hoe een babykangoeroe wordt genoemd? Weet jij wat kangoeroes eten? Het boek bevat fascinerende feiten over de ontwikkeling en het gedrag van het dier en besteedt aandacht aan volksverhalen en natuurbescherming. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Angela Royston boeken
  Angela Royston - Uitstervende wilde dieren

  Mensen doen allerlei dingen die onze planeet en ons leven hierop in gevaar brengen. Ontdek wat we verkeerd doen en hoe we het beter kunnen aanpakken. Iedereen kan het verschil maken. Ontdek hoe jij kunt meehelpen om onze planeet te beschermen! Waarom zijn veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Darice Bailer boeken
  Darice Bailer - Waarom is er donder en bliksem?

  Aan de donkere hemel zie je een slang van licht: een bliksemflits. De donderslag die erop volgt, is zo hard dat de ramen trillen. Onweer is een mysterieus verschijnsel. In Waarom is er donder en bliksem? lees je welke krachten er aan het werk zijn om het te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Terry Allan Hicks boeken
  Terry Allan Hicks - Waarom verkleuren de bladeren?

  Herfstbladeren zijn er in verschillende kleuren, van oranje tot rood tot geel en bruin. In Waarom verkleuren de bladeren? lees je hoe het komt dat bladeren in de herfst van kleur veranderen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Sujatha Menon boeken
  Sujatha Menon - Leeuw

  Kijk hoe de babyleeuw opgroeit! Volg haar terwijl ze rent, speelt en leert jagen. In dit spannende boek zie je alles wat ze doet. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Michael Teitelbaum boeken
  Michael Teitelbaum - IJsbeer

  Volg twee jonge ijsberen terwijl ze over de sneeuw van het Noordpoolgebied rennen en rollen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Marilyn Gore boeken
  Marilyn Gore - Koala

  Baby Koala klimt graag in bomen. Dat doet hij liefst de hele dag. Volg Baby Koala en zijn mama, en ontdek wat ze eten en hoe ze slapen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Marilyn Gore boeken
  Marilyn Gore - Beer

  Het is lente en babybeer en haar broertjes gaan op avontuur. Ze spelen, klimmen in bomen en eten vis met mama beer. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Marilyn Gore boeken
  Marilyn Gore - Lam

  Wat doet een lammetje de hele dag? Wat eet hij en waarom ziet hij er zo pluizig uit? Ontdek het in dit boek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,00
 • Tom Jackson boeken
  Tom Jackson - Reptielen

  Ga de boeiende wereld van de reptielen binnen. Kijk hoe ze op hun buik kronkelen en glijden. Ontdek hoe sommige reptielen vliegen, over het water lopen, van kleur veranderen en zich tegen gevaarlijke roofdieren beschermen. Pas op voor reptielen die een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Sally Morgan boeken
  Sally Morgan - Walvissen

  Duik onder water en maak kennis met de reuzen van de oceaan - walvissen. Ontdek de verschillende soorten walvissen, van de enorme blauwe vinvis tot de krachtige orka. Lees hoe deze zeezoogdieren jagen, zwemmen, vechten en communiceren. Prachtige illustraties… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Sally Morgan boeken
  Sally Morgan - Krokodillen

  Maak kennis met krokodillen en hun nauwe verwanten: alligators, kaaimannen en gavialen. Lees hoe deze roofdieren jagen en eten, hoe ze jongen krijgen en met welke bedreigingen ze te maken hebben. Prachtige illustraties en foto's geven je een kijkje in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Sally Morgan boeken
  Sally Morgan - Pooldieren

  Maak kennis met de verbazingwekkende dieren die overleven in de meest onherbergzame delen van de wereld: de poolgebieden. IJsberen, pinguïns, robben, orka's, Groenlandse haaien en sneeuwuilen hebben te maken met huilende sneeuwstormen en temperaturen ver… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Patricia Whitehouse boeken
  Patricia Whitehouse - Bladeren

  Wat zijn bladeren? Waarom hebben planten bladeren? Hoe groot zijn bladeren? De serie Planten, in de reeks mijn eerste docuboek, helpt kinderen om de functie van de vier belangrijkste plantendelen te begrijpen. Elk boek onderzoekt waar het plantendeel voor is,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Patricia Whitehouse boeken
  Patricia Whitehouse - Wortels

  Wat zijn wortels? Waarom hebben planten wortels? Waar komen wortels vandaan? De serie Planten, in de reeks mijn eerste docuboek, helpt kinderen om de functie van de vier belangrijkste plantendelen te begrijpen. Elk boek onderzoekt waar het plantendeel voor is,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Patricia Whitehouse boeken
  Patricia Whitehouse - Zaad

  Wat is zaad? Waarom heeft een plant zaad? Hoeveel zaad kan een plant hebben? De serie Planten, in de reeks mijn eerste docuboek, helpt kinderen om de functie van de vier belangrijkste plantendelen te begrijpen. Elk boek onderzoekt waar het plantendeel voor is,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Darice Bailer boeken
  Darice Bailer - Ezels

  Ezels zijn vriendelijke en aanhankelijke dieren. Ze behoren tot dezelfde familie als paarden en zebra`s. Onze tamme ezels stammen af van de Afrikaanse wilde ezel, die meer dan 10.000 jaar geleden leefde en door de hete woestijnen van Noord-Afrika en Arabië… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Renee Rebman boeken
  Renee Rebman - Walrussen

  Walrussen zijn zeezoogdieren. Ze brengen ongeveer tweederde van hun tijd in het water door. Ze zijn verwant aan zeehonden een zeeleeuwen. Net als zeeleeuwen kunnen walrussen op hun vier flippers lopen. Met hun ivoren slagtanden houden walrussen zich aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Steven Otfinoski boeken
  Steven Otfinoski - Schorpioenen

  Schorpioenen zijn spinachtigen, net zoals spinnen, mijten en teken. Ze hebben acht poten, twee scharen en een lange staart die eindigt in een gifstekel. Hiermee kunnen ze gif in hun prooien of vijanden spuiten om hen te verlammen. Schorpioenen eten allerlei… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Rene C. Rebman boeken
  Rene C. Rebman - Ratten

  Ratten zijn knaagdieren. Ze leven al duizenden jaren in de buurt van mensen. Het zijn sociale dieren die het liefst in een groep leven. Ze graven burchten op een diepte van zo'n 50 centimeter onder de grond. Ratten zijn nachtdieren, die het grootste deel van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Darice Bailer boeken
  Darice Bailer - Prairiehonden

  Prairiewolven zijn echte overlevingskunstenaars. Ze passen zich gemakkelijk aan wanneer de wereld om hen heen verandert. Prairiewolven zijn hondachtigen, net als wolven, vossen en jakhalzen. Ze komen voornamelijk voor in de Verenigde Staten en Canada, maar hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Renee C. Rebman boeken
  Renee C. Rebman - Aasgieren

  Gieren zijn aaseters. Dat betekent dat ze hun voedsel niet zelf vangen en doden. Een van de meest herkenbare kenmerken van gieren is hun kale kop. Ze steken hun kop diep in een dood dierenlijf om te eten. Zonder veren kunnen ze hun kop beter schoonhouden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Erinn Banting boeken
  Erinn Banting - Het groot barriererif

  Elk boek in de serie bevat fascinerende feiten en brengt geografische vaardigheden bij. Lezers leren hoe menselijke activiteiten de omgeving veranderen en welke invloed culturen hebben op hoe mensen plaatsen en gebieden waarnemen. Kleurrijke fotos,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00