Boeken over natuur, plant, dier

 • Marja Baeten boeken
  Marja Baeten - Wilde dieren in de oceaan

  Een unieke samenwerking met het Wereld Natuur Fonds. Voor dierenvriendjes vanaf 4 jaar. Maak kennis met de leukste wilde dieren van de oceaan. Na elk voorleesverhaal met prenten beland je op een dubbele pagina met foto’s en weetjes. Zo leer je dieren echt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Cristina Banfi, Cristina Peraboni boeken
  Cristina Banfi, Cristina Peraboni - Het grote grotedinosaurusboek + Het kleine kleinedinosaurusboek

  Sommige dinosaurussen waren gigantisch, GROTER dan een boot of zelfs groter dan een huis. En andere dinosaurussen waren kleiner dan je fiets. Ze staan allemaal in dit boek! Prehistorische reuzen hebben zich op de bladzijden van Het grote grotedinosaurusboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jen Green boeken
  Jen Green - De wonderlijke wereld van bomen

  Ga mee naar het bos en ontdek de wonderlijke wereld van bomen.Wist je dat bomen ondergrondse boodschappen versturen? Of dat bomen voor hun familie zorgen? Een boom is veel meer dan je zou denken ... (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Kimberlie Hamilton boeken
  Kimberlie Hamilton - Rebelse katten

  Stoere verhalen over rebelse katten In dit bijzondere boek staan verhalen over meer dan dertig katten die écht (hebben) bestaan. Wist je bijvoorbeeld dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog heldhaftige poezen rondliepen? Of dat er een kat bestaat met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ben Rothery boeken
  Ben Rothery - Een spectaculaire wereld van vlinders

  Een perfecte introductie in de wereld van vlinders voor jong en oud Wist je dat er meer dan 150.000 verschillende soorten vlinders en motten bestaan? En dat ze voorkomen op elk continent?Dit schitterend geïllustreerde boek geeft je een unieke kijk in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Lena Sjöberg boeken
  Lena Sjöberg - Nachtleven!

  Het is nacht. Alles is donker. Of toch niet helemaal? Wanneer onze ogen gewend zijn aan de duisternis, zien we dat zelfs op de donkerste plekjes licht te vinden is. Reis mee naar het duistere bos, tot diep in de pikzwarte zee en verder tot in de donkere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hannah Wilson boeken
  Hannah Wilson - Insecten

  Leer de meest bijzondere insecten kennen en laat ze met de app tot leven komen!Insecten hebben het lastig in de moderne wereld, maar zijn zeer belangrijk voor onze natuur. Het is goed als kinderen het nut van deze dieren zien en leren over de unieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Isabella Grott, Valter Fogato boeken
  Isabella Grott, Valter Fogato - Verkikkerd en verliefd

  De hoofdpersonen van dit boek zijn dieren die elkaar hun hele leven trouw blijven of die bijzondere manieren hebben om het hart van de ander te veroveren. Een lieve en kleurrijke ode aan de ware liefde. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Michel Luchesi boeken
  Michel Luchesi - Praktisch handboek voor jonge tuiniers

  Wil jij je eigen groenten kweken? Dichter bij de natuur komen? Een passie delen? Cool, want dat kun je allemaal met tuinieren! In dit boek leer je per maand wat er belangrijk is om te doen in de tuin voor een mooi resultaat. Ook bevat elke maand een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • De reuzenkraak is liever lui

  De reuzenkraak is liever lui is een bundeling van de honderd leukste dierennieuws-artikelen uit De Kleine Wetenschap – de populaire kinderwetenschapspagina van het NRC Handelsblad. Nieuwe ontdekkingen over dieren Er is al veel bekend over dieren, maar ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Judith van der Stelt boeken
  Judith van der Stelt - Hotel Achtertuin

  Peuters en kleuters ontdekken de tuin en een heleboel bijzondere dieren. Een vrolijk voorleesboek met leuke natuurweetjes en natuuractiviteiten. Rijk geïllustreerd. Vanaf 3 t/m 6 jaar.Peuters en kleuters ontdekken de tuin en zijn bewoners ... De opa en oma… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Mack van Gageldonk boeken
  Mack van Gageldonk - Wow! Onder de aardkorst.

  Daar is deze serie voor bedoeld - voor dieren, planten en verschijnselen die zo bijzonder zijn, dat je er helemaal stil van wordt en nog maar één woord kunt zeggen: WOW! In dit derde boek in de wow-reeks reis je mee naar de mysterieuze kern van onze planeet.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Hoe planten groeien

  Wat heeft een plant nodig om te groeien? Hoe snel wordt een boom groot? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Vleugels, veren, klauwen en vinnen

  Welke dieren hebben vleugels? In welke groepen kun je dieren indelen? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Leeft het of niet?

  Hoe weet je of een plant leeft? Hebben jouw kleren ooit geleefd? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Seizoen na seizoen

  Wat gebeurt er allemaal in de vier seizoenen? Zijn alle dagen het hele jaar even lang? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Hoe groeien dieren?

  Welke dieren worden in het water geboren? Wat is een levens-cyclus? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Teveel plastic

  Wat gebeurt er met een stukje plastic als je het begraaft? En met het klokhuis van een appel? Hoe kun je helpen de plastic-vervuiling te stoppen? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Agnese Baruzzi boeken
  Agnese Baruzzi - Ik ga je opeten!

  - Informatief prentenboek over dieren, natuur en de voedselketen - Met uitklapbare pagina’s - Met prachtige illustraties en uitdagende zoekplaten ‘Ik ga je opeten!’ zei de specht tegen de kever. Maar toen … Klap de pagina’s open en ontmoet een lange… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Lisa Owings boeken
  Lisa Owings - De IJsbeer

  Op welke manieren jagen ijsberen op zeehonden? In de serieDieren die dodenlees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Of die mensen vergiftigen, of besmetten met een virus. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen. Of omdat ze honger… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisa Owings boeken
  Lisa Owings - De Afrikaanse leeuw

  Waarom heeft een mannetjesleeuw manen? In de serieDieren die dodenlees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Of die mensen vergiftigen, of besmetten met een virus. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen. Of omdat ze honger hebben.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisa Owings boeken
  Lisa Owings - De pijlgifkikker

  Hoe komt de pijlgifkikker aan zijn naam? In de serieDieren die dodenlees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Of die mensen vergiftigen, of besmetten met een virus. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen. Of omdat ze honger hebben.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lisa Owings boeken
  Lisa Owings - De tijgermug

  Hoe komt het dat een muggenbeet jeukt? In de serieDieren die dodenlees je over dieren die ook wel eens mensen aanvallen. Of die mensen vergiftigen, of besmetten met een virus. Dat doen ze omdat ze zich bijvoorbeeld bedreigd voelen. Of omdat ze honger hebben.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marian van Gog boeken
  Marian van Gog - Kleur in de natuur

  Als je naar buiten gaat en je kijkt om je heen, valt het meteen op: wat is er veel kleur in de natuur! Bomen en planten, bloemen en dieren, de lucht en het water, alles heeft kleur. En in elk seizoen zie je andere kleuren. Insecten zijn vaak felgekleurd. Ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Eryl Nash boeken
  Eryl Nash - Mijn natuurspeurpakket

  Wordt een echte natuurdetective met jouw eigen klembord! Ga op pad en vergeet je klembord niet: daarin zitten je speurkaarten, een knutselboek, doebladen en een prachtige poster waarop je kunt afvinken wat je allemaal hebt ontdekt. Of je nu een balkonnetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95