Boeken over muziek

 • Lonneke Crusio boeken
  Lonneke Crusio - Het popconcert

  Een popconcert is een hele belevenis. De muziek staat flink hard, er is een prachtige lichtshow en je ziet je favoriete popster in het echt. Het publiek juicht en zingt mee met de liedjes. Maar wat moet er allemaal geregeld worden voor popconcerten? Waar koop… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Muis Maartjes school voor goede manieren

  Een grappig verhaal over goede en slechte manieren en over omgaan met anderen, aan de hand van de avonturen van Rik de wasbeer tijdens een dagje op Muis Maartjes school.Gedetailleerde tekeningen van stoute en zich gedragende dieren, met veel details om te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Esther Pantekoek, Jasper Smit boeken
  Esther Pantekoek, Jasper Smit - Wakker met een wijsje

  Goed nieuws: om je kind te laten opgroeien met muziek hoef je helemaal geen muziekinstrument te kunnen bespelen. En ook zuiver zingen is echt niet nodig. In Wakker met een Wijsje vind je meer dan 65 feestelijke ideeën voor spelen met muziek voor elk moment.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Angela Royston boeken
  Angela Royston - Ballet

  Wat wordt bedoeld met 'op spitzen dansen'? In dit boek lees je het antwoord op deze vraag. De boeken uit de serie Dol op dansen brengen verschillende dansstijlen voor je tot leven. Ballet laat je de wereld zien van de ballerina's, de danspassen en de prachtige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Angela Royston boeken
  Angela Royston - Hiphop

  Hoe doe je de 'baby freeze'? In dit boek lees je het antwoord op deze vraag. De boeken uit de serie Dol op dansen brengen verschillende dansstijlen voor je tot leven. Hiphop laat je de wereld zien van de sterren en hun stijl van dansen. Maar ook hoe mooi ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Trenke Riksten-Unsworth, Maria Riksten-Brouwer boeken
  Trenke Riksten-Unsworth, Maria Riksten-Brouwer - Tante Truus trouwt

  Piens tante Truus gaat trouwen Met haar lieve vriendin Marjon Hè? Maar dat zijn toch twee vrouwen? Pien wist niet dat zoiets kon! Zo begint het gedicht waarin Piens tante Truus gaat trouwen met Truus' vriendin Marjon. Pien leert dat een vrouw niet alleen met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Herman Link, Rita Iny boeken
  Herman Link, Rita Iny - Flamenkita

  Het Spaanse meisje Cypressa moet van haar vader trouwen, maar ze wil niet. Ze vlucht het bos in. Daar ontmoet ze Amato, de zoon van de houthakker. Ze zijn op slag verliefd. Maar de gemene bosheks is jaloers op het meisje en betovert haar in een boom! Tot er op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Rita Iny, Herman Link, Theo Olthuis boeken
  Rita Iny, Herman Link, Theo Olthuis - Zingen zonder zijwieltjes

  Een leuke bundel, inclusief cd met veertien nieuwe liedjes over onderwerpen waar alle kinderen mee te maken hebben: veters strikken, fietsen, bang zijn in het donker en nog veel meer! Harmen van Straaten maakte de illustraties en op de cd hoor je de swingende,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • DINOSAURIERS QUIZBOEK

  Hoe ver reikt jouw kennis van de ongelooflijkebewoners uit de prehistorie? Ontdek het snelin dit quizboek. Je zult meteen ook enkelenieuwe, verrassende informatie vinden! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • MEER WETEN OVER REIZEN EN ONTDEKKEN

  Verken door de eeuwen heen samen met deontdekkingsreizigers het onbekende. Kijk onder deflapjes om fantastische reizen mee te maken: vangevaarlijke oceaanreizen door onverschrokkenconquistadores, tot de Apollo 11-missie om alseerste op de maan te zijn. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jeroen van Berckum boeken
  Jeroen van Berckum - De gitaar van Mees

  Mees wil niets liever dan gitaar leren spelen. Als hij hoort dat zijn oom Sietze gitarist is in een band, gaat hij samen met zijn moeder en zusje bij hem op bezoek. Oom Sietze weet heel veel over gitaren te vertellen, maar Mees wil natuurlijk graag zelf gitaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Jeroen van Berckum boeken
  Jeroen van Berckum - De piano van Sanne

  Om het cadeau te vinden dat tante Marleen haar heeft nagelaten, moet Sanne een aantal muzikale raadsels oplossen. Sanne en haar zus Amy doen hun uiterste best om alle raadsels op te lossen, maar wat is nu eigenlijk dat geheimzinnige cadeau? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Jeroen van Berckum boeken
  Jeroen van Berckum - De viool van Fleur

  Fleur doet de ontdekking van haar leven als ze op de zolder van opa en oma een viool vindt. Als ze van opa het bijzondere verhaal achter deze viool hoort, staat haar besluit vast. Ze wil een beroemde violiste worden, net zoals oma vroeger was. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Jeroen van Berckum boeken
  Jeroen van Berckum - Het drumstel van Daan

  Daan trommelt op alles wat los en vast zit. Op zijn verjaardag mag hij naar het Slagwerkmuseum, waar hij wordt rondgeleid door een bekende drummer. Onderweg naar huis valt hij in de auto in slaap en maakt in zijn droom een avontuurlijke reis naar verschillende… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Jeroen van Berckum boeken
  Jeroen van Berckum - De MeSaFleuDa Band in concert

  Mees, Sanne, Fleur en Daan hebben in de vakantie een instrument leren bespelen. Ze dromen er alle vier van om de grote talentenjacht te winnen, maar al snel komen ze er achter dat ze samen meer kans maken dan alleen. Toch gaat het allemaal niet vanzelf, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Rudolf Herfurtner boeken
  Rudolf Herfurtner - Aida

  Liefdesdrama prachtig verteld door meeslepende muziekThema?s: liefde, het Oude Egypte, operaDe beroemde opera Aida van Giuseppe Verdi vertelt het liefdesverhaal van de Ethiopische prinses Aida en de Egyptische veldheer Radames. Door Amneris, die ook verliefd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nurlaila Karim boeken
  Nurlaila Karim - Een wereld vol liedjes

  Zing mee met musicalster Nurlaila Karim! Zij zingt de mooiste kinderliedjes uit alle windstreken in het Nederlands. De liedjes komen uit onder andere Suriname, Indonesië en Turkije en vormen een bonte verzameling. Met kleurrijke illustraties en wereldkaartjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jet Boeke, Dirk Scheele boeken
  Jet Boeke, Dirk Scheele - Lekker weertje, Dikkie Dik!

  'Lekker weertje, Dikkie Dik' is een vrolijk prentenboekje met cd met 16 nieuwe liedjes over de bekende rode kat. Zing en dans mee op de leuke liedjes met Dikkie Dik en Dirk Scheele!Dikkie Dik en de seizoenenIn Lekker weertje, Dikkie Dik staan de seizoenen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Wendy Lynch boeken
  Wendy Lynch - Toetsinstrumenten

  Wat zijn toetsinstrumenten? * Hoe maakt een piano geluid? * Wat is een synthesizer? Stem af op Muziekinstrumenten, en kom alles te weten over de verschillende instrumenten die spelen in een orkest. Uitgelegd wordt hoe de instrumenten in groepen verdeeld zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Wendy Lynch boeken
  Wendy Lynch - Snaarinstrumenten

  * Wat zijn snaarinstrumenten? * Hoe maakt een viool geluid? * Waar wordt de sitar bespeeld? Stem af op Muziekinstrumenten, en kom alles te weten over de verschillende instrumenten die spelen in een orkest. Uitgelegd wordt hoe de instrumenten in groepen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Wendy Lynch boeken
  Wendy Lynch - Slaginstrumenten

  * Wat zijn snaarinstrumenten? * Hoe maakt een viool geluid? * Waar wordt de sitar bespeeld? Stem af op Muziekinstrumenten, en kom alles te weten over de verschillende instrumenten die spelen in een orkest. Uitgelegd wordt hoe de instrumenten in groepen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Wendy Lynch boeken
  Wendy Lynch - Koperblazers

  Wat zijn koperblazers? Hoe komt er geluid uit een trompet? Waar is een didgeridoo van gemaak? In Koperblazers bekijken we de verschillende instrumenten in deze groep, van de trompet tot de Tibetaanse dung chen. Ook wordt verteld hoe koperen instrumenten worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Wendy Lynch boeken
  Wendy Lynch - Houtblazers

  Wat zijn houtblazers? Hoe komt er geluid uit een blokfluit? Zijn alle houtblazers gemaakt van hout? In Houtblazers bekijken we de verschillende instrumenten in deze groep, van de blokfluit tot de Indiase pungi. Ook wordt verteld hoe houten blaasinstrumenten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Wat is dat?

  Dit boek geeft antwoord op meer dan 200 vragen die heel wat kinderen stellen en waar volwassen niet altijd een pasklaar antwoord op hebben! (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Larousse boeken
  Larousse - Te land, ter zee en in de lucht!

  Interactief weetjesboek met heldere illustraties. Mooie uitvoering en oorspronkelijke Larousse uitgave. Een duidelijk weetjesboek over alle soorten transportmiddelen van vroeger en nu. (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95