Boeken over moppen en raadsels

 • David Walliams boeken
  David Walliams - De wereld van David Walliams

  Welkom in de wereld van David Walliams. Uren lees- en kijkplezier voor Walliams’ superfans, nieuwe fans en iedereen die ervan houdt veel en luid te lachen! Maak je eigen Walliams-boekcover, leer tekenen als Tony Ross en ontmoet Raj in een spiksplinternieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Milja Praagman boeken
  Milja Praagman - Wasco weet er nog eentje

  Wasco weet er nog eentje van Milja Praagman staat vol met de leukste moppen voor de beginnende lezer, waar grappenmakers van alle leeftijden gegarandeerd om in een deuk liggen. Moppen In dit moppenboekje vertelt Wasco 30 moppen voor beginnende lezers. Elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Annemarie Bon boeken
  Annemarie Bon - Lach smakelijk!

  Lach smakelijk! Bij brasserie De Palmboom is het een jolige bedoening. Helaas verloopt niet altijd alles volgens planning. Een moppenboek op AVI E6 boordevol grappen over eten en drinken, om buikpijn van het lachen van te krijgen. Humoristisch geïllustreerd… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Frank van Pamelen boeken
  Frank van Pamelen - Doe mij nog maar een mop!

  Is geschiedenis om te lachen? Zit er humor in de historie? Jazeker! In dit boek kun je grinniken om grappen over Napoleon, schateren om een schoolklas in de oertijd, lachen om ludieke Grieken en rare Romeinen, uitvinders, wereldleiders en nog veel meer. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • De grappigste voetbalmoppen voor kinderen

  Jantje: 'Mama mag ik vanavond op tv naar de voetbalwedstrijd kijken?'Mama: 'Ja, maar slechts één helft.'Jantje: 'Oké, doe de tweede helft dan maar.'Als je van voetbal en van lachen houdt, is dit boekje voor jou gemaakt! Sla het snel open en ontdek de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Victor Escandell, Ana Gallo boeken
  Victor Escandell, Ana Gallo - Wie had het gedaan?

  Jeugdboek, mysteries, raadsels, puzzels, detective, illustraties, geschiedenis, vertaling, Spaans. Een boek om samen of alleen mee aan de slag te gaan. Los jij de mysteries op? Voor detectives vanaf 8 jaar. De geschiedenis staat bol van de mysteries! Welke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Moppenboek

  Alle lolbroeken verzamelen: een nieuw Kidsweek-moppenboek! Ken je die mop van die twee skeletten in de kroeg? Of die van die twee koeien in de wei? Dit nieuwe Kidsweek-moppenboek bevat een verse voorraad moppen! En dat is maar goed ook, want moppenboeken zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Kidsweek moppenboek 5 Nóg leukere moppen en raadsels uit Kidsweek

  Altijd pret met de Kidsweek moppenboeken De leukste moppen uit Kidsweek! Na het succes van de eerste vier delen is er nu het Kidsweek Moppenboek deel 5! Weer ruim 100 pagina's met de leukste moppen verzameld uit Kidsweek. Dat wordt weer lachen, gieren brullen!… (Harde kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Raymond Krul, Vincent Weggemans boeken
  Raymond Krul, Vincent Weggemans - De allerleukste sportmoppen

  Moppen zijn altijd populair bij kinderen. Vanaf een jaar of 7 beginnen ze dit leuk te vinden en al snel kunnen ze er geen genoeg van krijgen. Het zijn de populairste rubrieken in de Donald Duck en andere bladen. In dit boekje gaan alle moppen over sport.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Tijd voor een mop

  Leuke mopjes die je zelf al kunt lezen? Dit boek staat er vol van!Veel leespret en...... lach je een deuk! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • De grappigste Jantje moppen voor kinderen

  Hoe kun je Jantje herkennen die piraatje speelt? Hij draagt twee ooglappen. Jantje en Daantje maken een wandeling in het bos. Na een poos vraagt Jantje aan Daantje: 'Mag ik ook eens in het midden lopen?' Jantje vraagt aan Sofietje: 'Welk dier doet KAAWK… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • De grappigste raadsels voor kinderen

  Het is groen en houdt van spioneren. Wat is het?Spionazie!Wat krijg je als je een koe met een trampoline kruist?Een milkshake.Wat doet een olifant die in een boom zit en er niet meer uit durft?Hij gaat op een blad zitten en wacht tot het herfst wordt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Jef Nys boeken
  Jef Nys - Jommekes knotsgekke moppenboek

  Lach je te pletter met de knotsgekke moppen in dit moppenboek van Jommeke. Dankzij het compacte formaat neem je het gemakkelijk overal mee naartoe. Zo kun je ook al je vrienden aan het lachen maken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Het allerleukste moppenboek voor de jeugd

  'Hoe heten de laatste tanden die een mens krijgt?' vraagt de onderwijzer. 'Valse tanden, meneer', zegt Jantje. Psychiater: 'Wat kan ik voor u doen, mevrouw? Patiënte: 'Voor mij niets, dokter. Ik kom voor mijn man.' 'Wat mankeert uw man?' 'Hij beeldt zich in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Kees de Boer boeken
  Kees de Boer - Nog een mop, Bob!

  Nog een mop, Bob! Kees de Boer Lachen, gieren, brullen op AVI-niveau Na het enorme succes van 1000 beestachtige moppen maakt Kees de Boer - Mister Moppentrommel - nu een nieuw moppenboek, speciaal voor beginnende lezers. Want hoe kun je nou beter leren lezen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Greet Bauweleers boeken
  Greet Bauweleers - 600 supergrappige moppen voor kinderen

  Schater en grinnik erop los met deze 600 supergrappige moppen. Dankzij het compacte formaat neem je dit boekje gemakkelijk mee. Zo ben je altijd en overal de leukste. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Greet Bauweleers boeken
  Greet Bauweleers - Meer dan 900 grappige raadsels

  Hoe noem je een oester met een verkoudheid? (een hoester)Welke spin kun je opeten? (een suikerspin)Met deze raadsels ben je niet alleen de leukste thuis, maar door het handige formaat kun je ze ook overal mee naartoe nemen. En door de meer dan 900 raadsels… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,50
 • Jef Nys boeken
  Jef Nys - Jommekes vet maffe moppenboek

  Lach je te pletter met de vet maffe moppen in dit moppenboek van Jommeke. Dankzij het compacte formaat neem je het gemakkelijk overal mee naartoe. Zo kun je ook al je vrienden aan het lachen maken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • 1000 superleuke moppen voor de jeugd

  Moppenboek. Het verschil Wie weet het verschil tussen een papegaai en een zwaluw?' vraagt de meester. Ik, meester!' roept Gijsje. Een zwaluw moet zijn weg alleen vinden en een papegaai kan de weg vragen.' Een olifant Een olifant stapt in de bus. De chauffeur… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ken jij die mop al?

  Leuke mopjes die je zelf al kunt lezen? Dit boek staat er vol van!Veel leespret en...... lach je krom! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Knotsgekke moppen & raadsels voor kinderen

  Mama vindt Jantje in bed met een hoop stro.'Waarom neem je dat stro mee naar bed, Jantje?' vraagt mama.Jantje: 'Om mijn nachtmerrie te voeren!'Hoe kun je een domkop die piraatje speelt herkennen?Hij draagt twee ooglappen!Deze en nog 101 andere hilarische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Het grappigste moppenboek ooit!

  Met de hilarische moppen uit dit lekker dikke moppenboek krijg je de lachers gegarandeerd op je hand! De moppen zijn niet alleen leuk voor kinderen, ook volwassenen kunnen er smakelijk om lachen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Jolanda Horsten boeken
  Jolanda Horsten - Juf, ik ken een mop !

  Favoriet bij juffen en meesters! Juf, ik ken een mop is speciaal geschreven voor kinderen van 8-10 jaar (half M5-half E5) en staat boordevol grapjes, korte verhaaltjes en raadsels. Het leven is leuker als er wat te lachen valt. Daarom een boek vol moppen. Over… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Elle van Lieshout, Erik van Os boeken
  Elle van Lieshout, Erik van Os - Kom maar op met die mop!

  Favoriet bij juffen en meesters! Kom maar op met die mop (half M4-half E4) is speciaal geschreven voor kinderen van 7-9 jaar en staat boordevol grapjes, korte verhaaltjes en raadsels. Het leven is leuker als er wat te lachen valt. Daarom een boek vol moppen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Kees de Boer boeken
  Kees de Boer - 1000 beestachtige goeie moppen

  1000 beestachtig goeie moppen Ken je de mop van de twee zakken chips? Of die van de tv die het niet meer doet? Van de kapotte circustent of het plasje van de gymleraar? Al deze moppen staan in dit boek, tussen nog minstens 999 andere! Van de supergrappige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99