Hobbyboeken

 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - Knutselen met dingen uit de natuur

  40 verschillende knutselwerken die gemaakt worden met onder andere materialen uit de natuur. Zoek de benodigdheden, wees creatief en creëer. Per project staat er duidelijk aangegeven wat er nodig is om de creatie te kunnen knutselen. De stapsgewijze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - 51 dingen om te maken met toiletrollen

  Van gevlekte slangen en hapgrage krokodillen tot raketten en tractors, knutselen met toiletrollen is geweldig! Volg de gemakkelijke stap-voor-stapinstructies en maak 51 leuke creaties. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • GROTE RAADSELBLOK

  Met dit lekker dikke, extra grote puzzelscheurblok zijn kinderen wel even zoet. Perfect als placemat of om te delen op een verjaardagsfeestje.32 pagina's vol woordzoekers, punt-tot-punt-puzzels, zoek de verschillen en nog veel meer verschillende soorten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Viktor & Rolf modekunstenaars

  Een schitterend geïllustreerd kleurboek voor modeontwerpers in de dop. In dit chique kleurboek is de hoofdrol weggelegd voor Zwaantje, het huisdier van modeontwerpers Viktor Horsting en Rolf Snoeren. De modebewuste teckel nodigt de jongste generatie designers… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Het grote meiden sticker- en kleurboek

  Maak de prachtige platen in dit boek af door te kleuren, te tekenen en stickers te gebruiken. Wees creatief met meer dan 800 stickers en maak van iedere bladzijde een waar kunstwerk! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Christiane Kutik boeken
  Christiane Kutik - Leven met het jaar

  Leven met het jaar is een echt gezinsboek. Het bevat voor ieder jaargetijde, maand of feest een verhaal of een korte beschrijving, een aantal liedjes en spelletjes, een schat aan feestelijke recepten en vele knutsels. Door de bijzondere wijze van samenstellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Jo Schofield, Fiona Danks boeken
  Jo Schofield, Fiona Danks - Hutten bouwen

  Jo Schofield en Fiona Danks hebben een missie: het inspireren van kinderen, jonge mensen en gezinnen om meer tijd buiten door te brengen.In de natuur zijn er tal van mogelijkheden voor spel, plezier, fantasie en onderzoek. Dit boek staat vol met voorbeelden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Meer tekenen met Jill

  In Meer tekenen met Jill, het vervolg op Tekenen met Jill, laat Jill wederom zien dat iedereen stapsgewijs kan leren tekenen.jill laat zien hoe je in een paar stappen alles wat je om je heen ziet, kunt tekenen.In het eerste hoofdstuk herhaalt Jill de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jolanda Horsten boeken
  Jolanda Horsten - Goochelgeheimen

  In dit boek leer je van alles over goochelen. En over de geheimen die achter de trucs zitten. Zelf leer je er ook een aantal. Om zelf te oefenen en op te treden. Maar niet doorvertellen, hè? Een informatief boek op AVI M6 over o.a.goochelen, geheimen en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Joe Rhatigan, Veronica-Alice Gunter boeken
  Joe Rhatigan, Veronica-Alice Gunter - Verbluffende experimenten voor kinderen

  Kun je een rauw ei laten stuiteren? Het antwoord is 'ja' en jij kunt dat bewijzen! In dit boek zijn vijftig van de leukste proefjes uit de geschiedenis bij elkaar gebracht. Proefjes die sissen, schuimen, spetteren en spatten. Deze brouwsels zullen je perplex… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Frieda van Raevels boeken
  Frieda van Raevels - Warrior cats schetsboek

  Droomde je er altijd al van om je favoriete krijgskatten uit de WarriorCats-serie tot leven te wekken?Het kan eindelijk!Met dit boek leer je stap voor stap hoe je een tekening van een kat opbouwt, hoe hun hoofd en lijf in elkaar zitten en hoe je verschillende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Leen Demeulenaere boeken
  Leen Demeulenaere - Nelsons yogaboek

  Elke dag vijf minuutjes vakantie, zou dat niet heerlijk zijn? Met dit stoere yogaboek krijg je dat zo voor elkaar! Nelsons yogaboek is een creatief speelboek voor gezinnen. Kinderen worden meegezogen in een reisverhaal met vrolijke tekeningen, terwijl ouders… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Calvin Cruz boeken
  Calvin Cruz - Ferrari 458 Italia

  Wist je dat de Ferrari veel Formule 1-racewedstrijden wint? Dat komt doordat hij snel kan optrekken en accelereren. En hij heeft veel bijzondere eigenschappen die andere raceauto's niet hebben. In dit boek lees je er alles over! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Calvin Cruz boeken
  Calvin Cruz - Porsche 918 Spyder

  De Porsche 918 Spyder is de eerste hybride sportauto: met een 'gewone' motor én elektromotoren. Goed voor het milieu! Deze supercar kan bovendien supersnel door de bocht. Hoe dat gaat, lees je in dit boek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Knutselboek voor de kleine kunstenaar

  Met de talloze projecten en activiteiten in dit boek, ben je dagen en weken zoet. Je kan kleuren, tekenen, knippen, plakken en bedenken!Met de originele en gevarieerde opdrachten doe je voldoende inspiratie op om zelf aan de slag te gaan en je fantasie de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Glitter

  (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • 13,99
 • Mijn bijbels cijferboek

  Met Mijn bijbels cijferboek leren kinderen spelenderwijs tellen en cijfers schrijven. Tegelijk leren ze hoe ze een pen moeten vasthouden aan de hand van bekende bijbelverhalen. Het boek helpt kinderen bij de eerste stappen van het leren schrijven en tellen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mijn bijbels doolhofboek

  In Mijn bijbels doolhofboek leren kinderen spelenderwijs de pengreep aan door middel van bekende bijbelverhalen. De bijbelse figuren in dit boek helpen de kinderen op een speelse manier om de weg door alle doolhoven te vinden en tegelijk de fijne motoriek van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Vogels

  Een bijzonder kleur- en tekenboek waarin je leert tekenen zoals meester-illustrator Carll Cneut. Een collector's item voor de echte Carll Cneut fans, maar ook voor alle kinderen (en volwassenen) die dolgraag tekenen en kleuren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Maskers Clowns

  Doe net alsof je een clown of pias bent. Of ben je liever een echte pierrot? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Sally Jeffrie boeken
  Sally Jeffrie - Het complete glamourboek voor hippe meiden

  De beste mode- en beautytips voor hippe meiden! Dit is het boek waar alle hippe meiden, groot en klein, op hebben gewacht! Sla het snel open en ontdek hoe je er altijd even stralend kunt uitzien. Van kralen in je haar vlechten tot elegant uit een limo stappen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karakter Uitgevers boeken
  Karakter Uitgevers - Het grote knutselboek voor meisjes

  In dit boek blijven er geen meisjeswensen onvervuld en worden de mooiste en meest magische knutselideeën gepresenteerd. Van zomerse sieraden in de vorm van bonte broches en kleurige kettingen tot de heerlijkste lekkernijen om zelf op te eten of te trakteren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bas Rompa boeken
  Bas Rompa - Een boek vol ezelsoren

  Het hoofd van Evi de ezel zit vol met verhalen. Lang geleden heeft haar voor-voor-vooroma de verhalen gehoord en ze doorverteld aan haar kinderen en die op hun beurt weer aan hun kinderen. Een boek vol ezelsoren is een creatief denk- en doeboek over 16… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Adventskalender

  Met deze do-it-yourself Adventskalender bouw je in aanloop naar Kerst een echte kerststal. Het begint met de kerststal zelf en als die eenmaal staat komt er elke dag een figuurtje uit het kerstverhaal bij. Voor elke dag van advent kun je een figuurtje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50