Hobbyboeken

 • Jane Marbaix boeken
  Jane Marbaix - Zentangle tekenboek voor kids

  Leer stap voor stap de origineelste patronen tekenenDit fantastische boek laat je zien hoe je in een paar eenvoudige stappen mooie tangles maakt. Als je ze eenmaal onder de knie hebt, kun je de tangles uitproberen op de geweldige afbeeldingen in dit boek. Kies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Papieren vliegtuigjes - stap voor stap

  Wil je een supersnel legervliegtuig maken? Een vliegtuig met vlammen erop dat zweeft in de lucht? Of een stuntvliegtuig met coole sterren? Dat kan allemaal! Sla snel dit boek open en kies het vliegtuig dat je wilt vouwen. Zoek een kleurrijk vouwblaadje uit,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Lucinda Gray boeken
  Lucinda Gray - Ik leer breien

  Leren breien wordt een fluitje van een cent dankzij dit boek en de grappige wolf Bob en de dartele muisjes Pien en Pepijn. Je hebt niet meer nodig dan dit boek, een bol wol en een paar breinaalden (en misschien wat hulp van een volwassene als je het even niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Pia Deges boeken
  Pia Deges - Het unicorn-knutselboek

  Fantastische knutselideeën in alle kleuren van de regenboog.Eenhoorns en regenbogen: welk meisje houdt er niet van?Met de fantastische knutselideeën inHet unicorn knutselboek breng je magie in je leven, want papier, wol, stof en natuurlijke materialen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • E.G. Lutz boeken
  E.G. Lutz - Het stap voor stap tekenboek

  Iedereen kan tekenen! 150 tekenideeën Hoe teken je een kat, een kasteel, een hond, een paard, een olifant, een meneertje of een kameel? Nooit was tekenen eenvoudiger. Volg de stappen en in een mum van tijd leer je tekenen wat je nooit eerder kon. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Het slijmerigste slijmboek

  Het allerleukste boek voor de nieuwe rage onder kinderen Leuk en leerzaam Duidelijke stappenplannen met foto's Hoe maak je doorzichtig, eetbaar, extra plakkerig of kleurrijk glitterslijm? Dit boek laat het je zien met handige stappenplannen, veel foto's en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Klaar? Start! Activiteiten voor regendagen

  Met Klaar? Start! overbrug je op een speelse manier een regendag.De kinderen kunnen knutselen, spelen, bakken, koken en bewegen.Heel speels maar tegelijk ook steeds leerzaam: om een kookopdracht goed uit tevoeren, moet je begrijpend lezen. Je moet ook kunnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Viktor & Rolf modekunstenaars

  Een schitterend geïllustreerd kleurboek voor modeontwerpers in de dop. In dit chique kleurboek is de hoofdrol weggelegd voor Zwaantje, het huisdier van modeontwerpers Viktor Horsting en Rolf Snoeren. De modebewuste teckel nodigt de jongste generatie designers… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Christiane Kutik boeken
  Christiane Kutik - Leven met het jaar

  Leven met het jaar is een echt gezinsboek. Het bevat voor ieder jaargetijde, maand of feest een verhaal of een korte beschrijving, een aantal liedjes en spelletjes, een schat aan feestelijke recepten en vele knutsels. Door de bijzondere wijze van samenstellen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,50
 • Ute Ludwigsen-Kaiser boeken
  Ute Ludwigsen-Kaiser - Mijn eerste tekenboek

  In dit veelzijdige tekenboek leren kinderhanden de overgang te maken van ongecontroleerde krassen naar doelgericht lijnen tekenen. In totaal 40 stapsgewijze tekeningen ingedeeld op thema. De thema’s die aan bod komen zijn leuk voor jongens en meisjes! Van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Ellen De Decker boeken
  Ellen De Decker - Zeg eens cheese

  Een vrolijke en toegankelijke basiscursus fotografie voor kinderen. Met tips, voorbeelden en leuke opdrachten. Voor plaatjesmakers vanaf 6 jaar.Klikkekderklik! Maak jij graag mooie beelden en hou jij van prachtige foto's? Dit boek leert je hoe je nóg betere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Glitter

  (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • 13,99
 • 13,99
 • Mijn bijbels cijferboek

  Met Mijn bijbels cijferboek leren kinderen spelenderwijs tellen en cijfers schrijven. Tegelijk leren ze hoe ze een pen moeten vasthouden aan de hand van bekende bijbelverhalen. Het boek helpt kinderen bij de eerste stappen van het leren schrijven en tellen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Mijn bijbels doolhofboek

  In Mijn bijbels doolhofboek leren kinderen spelenderwijs de pengreep aan door middel van bekende bijbelverhalen. De bijbelse figuren in dit boek helpen de kinderen op een speelse manier om de weg door alle doolhoven te vinden en tegelijk de fijne motoriek van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Brunhilde Borms, Eva Mouton boeken
  Brunhilde Borms, Eva Mouton - Het coolste vriendenboek ter wereld

  Eindelijk een vriendenboek met originele opdrachten, vragen en lijstjes Dit is echt het coolste vriendenboek ter wereld! Boordevol leuke OPDRACHTEN, grappige LIJSTJES en bijzondere VRAGEN. Geef het boek aan je beste vrienden en krijg het terug met gedichten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Robyn Hardyman boeken
  Robyn Hardyman - Dieren

  Origami is Japanse vouwkunst. Van papier kun je allerlei dieren vouwen. Of versieringen voor de feestdagen. Of vliegtuigen (en alles wat daarop lijkt). In dit boek leer je dieren vouwen, zoals een hond en een hagedis, een pony en een parkiet. Je krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Robyn Hardyman boeken
  Robyn Hardyman - Vliegt het?

  Origami is Japanse vouwkunst. Van papier kun je allerlei dieren vouwen. Of versieringen voor de feestdagen. Of vliegtuigen (en alles wat daarop lijkt). In dit boek leer je allerlei vliegtuigen vouwen, zoals een straaljager, een vliegtuig met een zwaluwstaart,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Robyn Hardyman boeken
  Robyn Hardyman - Feest!

  Origami is Japanse vouwkunst. Van papier kun je allerlei dieren vouwen. Of versieringen voor de feestdagen. Of vliegtuigen (en alles wat daarop lijkt). In dit boek leer je versieringen voor de feestdagen vouwen, zoals een kerstboom met pompons, bloemetjes voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Lisa REGAN boeken
  Lisa REGAN - Het gi-ga-geweldige puzzel- en spelletjesboek

  Dit geweldige activiteitenboek staat boordevol puzzels en spelletjes waarmee je uren zoet bent! Kraak de code in de spionnenschool, vul de sudoku's in, los de woordraadsels op en zoek de verborgen piratenschat... Wat houdt je nog tegen? Begin er meteen aan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Vogels

  Een bijzonder kleur- en tekenboek waarin je leert tekenen zoals meester-illustrator Carll Cneut. Een collector's item voor de echte Carll Cneut fans, maar ook voor alle kinderen (en volwassenen) die dolgraag tekenen en kleuren. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Natacha Seret boeken
  Natacha Seret - Knutselen met WC rolletjes en karton

  In dit vrolijke knutselboek Knutselen met wc-rolletjes vind je knutselideeën voor elke vrije middag of regenachtige dag. Het wc-rolletje is de basis, aangevuld met materialen die overal verkrijgbaar zijn (of die je al in huis hebt). Met de grappige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Maskers Piraten en Zeelui

  Doe net alsof je een piraat of zeevaarder bent. Of ben je liever een echte kapitein? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Clowns

  Doe net alsof je een clown of pias bent. Of ben je liever een echte pierrot? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99