Hobbyboeken

 • Hope Buttitta boeken
  Hope Buttitta - Verbazingwekkende experimenten voor kinderen

  50 verbluffende trucs om je vrienden en familie versteld te laten staan! Het lijkt ongelooflijk, maar het is wel waar: je laat straks in een mum van tijd een hardgekookt ei in een fles zakken. En dat is nog niet alles. Wat is er vreemder dan dat je een houten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Joe Rhatigan, Veronica-Alice Gunter boeken
  Joe Rhatigan, Veronica-Alice Gunter - Verbluffende experimenten voor kinderen

  Kun je een rauw ei laten stuiteren? Het antwoord is 'ja' en jij kunt dat bewijzen! In dit boek zijn vijftig van de leukste proefjes uit de geschiedenis bij elkaar gebracht. Proefjes die sissen, schuimen, spetteren en spatten. Deze brouwsels zullen je perplex… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Het grote experimenteerboek voor kinderen

  Meer dan 200 eenvoudige en leuke proefjes voor nieuwsgierige kinderen!Met de spannende experimenten in dit boek ontdek je talrijke natuurwetten en krijg je een verklaring voor allerlei wetenschappelijke fenomenen. Hoe groeien planten? Hoe kun je met azijn een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Christopher Hart boeken
  Christopher Hart - Dieren leren tekenen

  Honden, katten, paarden, olifanten of dolfijnen... wat je lievelingsdieren ook zijn, met dit boek leer je in korte tijd hoe je ze precies moet tekenen. Op de eerste bladzijden worden enkele belangrijke basistechnieken uitgelegd, zoals hoe zoogdieren lopen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Het boek over mezelf - Mijn leven, mijn stijl, mijn dromen

  Dit boek gaat enkel en alleen over jou!Vul in wat je favoriete boeken zijn, hoe je ideale verjaardag eruit zou zien, welke kledingstukken er op je verlanglijstje staan, van welke dingen je blij wordt en nog veel meer. Op die manier kun je alles vastleggen over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Ute Ochsenbauer boeken
  Ute Ochsenbauer - Ik leer paardrijden

  Ben jij een grote paardenfan en wil je alles weten over paarden, pony's en leren paardrijden? Dan is dit boek speciaal voor jou gemaakt! Het vertelt je namelijk alles wat je moet weten om een perfecte ruiter te worden.- Hoe verzorg ik een paard?- Waar moet ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gudrun BRAUN, Anne SCHELLER boeken
  Gudrun BRAUN, Anne SCHELLER - Mijn lievelingsboek over paarden

  Ben je dol op paarden? Wil je graag alles over paarden en pony's weten? Kun je niet wachten tot je eerste paardrijles? Dan ben je net als Robin, de hoofdpersoon uit dit leuke boek!In dit boek leer je alles over je favoriete viervoeter. Je ontdekt een heleboel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Juf Marit boeken
  Juf Marit - Kunst op je kamer

  Een eigen kamer is super! Je kunt er dromen, spelen, kletsen, alleen zijn, uitrusten, verdrietig, boos of blij zijn, slapen en ... knutselen. Jouw kamer is het leukste plek in huis! Omdat je er zo lekker jezelf kunt zijn... Dankzij dit boek maak je je eigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Charlotte Verrecas boeken
  Charlotte Verrecas - Leuk verkleden

  Prinses Schetebeestje is grappig, lief en razend knap. Mensen denken dat het prinsesje helemaal perfect is en toch ... soms ... heel soms, laat ze (zonder dat iemand het hoort) stiekem een klein scheetje. Daarna lacht ze heel hartelijk. En dan zie je de mensen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jo Schofield, Fiona Danks boeken
  Jo Schofield, Fiona Danks - Het bos boek

  Takken vormen het ultieme speelgoed. Puur natuur, voor alle doeleinden geschikt, gratis, en met grenzeloze mogelijkheden voor spelletjes en avonturen buitenshuis. Takken stimuleren de fantasie en vormen het ruwe materiaal om praktisch alles van te maken! In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jo Schofield, Fiona Danks boeken
  Jo Schofield, Fiona Danks - Het slecht weer boek

  Stel je eens voor dat je in de grootste modderpoel springt die je kunt vinden, of dat je op blote voeten loopt en de zompige modder tussen je tenen voelt. Je hoeft niet binnen te zitten wanneer het nat, winderig of koud is. Slecht weer is een prachtige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jo Schofield, Fiona Danks boeken
  Jo Schofield, Fiona Danks - De wilde stad

  Ook als je in de stad woont, hoef je je niet te vervelen. Dit boek laat je zien dat je buiten veel plezier kunt hebben met de wilde plekken bij jou in de buurt. Je gaat op jacht naar wilde dieren, je observeert wilde schepselen, je maakt wilde kunst, je speelt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Sara Duchars, Sarah Marks boeken
  Sara Duchars, Sarah Marks - Coole knutsels

  Jongens houden van het maken van dingen. Of eigenlijk, jongens zijn gék op het maken van dingen en dan niet alleen bootjes, papieren vliegtuigjes, pijl en boog en katapulten - hoewel ze daar natuurlijk ook van houden. Jongens vinden het breien van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Fiona Danks, Jo Schofield boeken
  Fiona Danks, Jo Schofield - Het strandboek

  Het strand biedt eindeloos veel gelegenheden om te spelen en om avonturen en plezier te beleven, of het nu aan zee is of langs meren en rivieren. Creëer je eigen avonturen door een stroom af te dammen of strandfeestjes te verzinnen. Bedenk leuke spelletjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • John Davis boeken
  John Davis - Het cameraboek

  Dit boek staat vol met uitprobeersels: één ding op vijf manieren fotograferen, raadsels- dieren en onderwaterfotografie doen, een verborgen alfabet maken, trucs uithalen, met zon en schaduw iets grappigs maken, met kleur experimenteren, je vrienden laten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jo Schofield, Fiona Danks boeken
  Jo Schofield, Fiona Danks - Hutten bouwen

  Jo Schofield en Fiona Danks hebben een missie: het inspireren van kinderen, jonge mensen en gezinnen om meer tijd buiten door te brengen.In de natuur zijn er tal van mogelijkheden voor spel, plezier, fantasie en onderzoek. Dit boek staat vol met voorbeelden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Pia Deges boeken
  Pia Deges - Het unicorn-knutselboek

  Fantastische knutselideeën in alle kleuren van de regenboog.Eenhoorns en regenbogen: welk meisje houdt er niet van?Met de fantastische knutselideeën inHet unicorn knutselboek breng je magie in je leven, want papier, wol, stof en natuurlijke materialen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Franziska Heidenreich, Bianka Langnickel boeken
  Franziska Heidenreich, Bianka Langnickel - Super cool knutselen

  50 leuke experimenten om samen te ontdekken! Vervelen behoort tot het verleden met het fantastisch creatieve en tot de verbeelding sprekende doe-boek voor jongens én meisjes: Super cool Knutselen! In Super cool knutselen! komen knutselprojecten aan de orde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Kleuren met Jill

  Kleuren met Jill bevat dertig ansichtkaarten om in te kleuren. Zo maak je je eigen, unieke kaarten die je daarna met een persoonlijk bericht naar al je vriendinnen kunt sturen! Dus leef je uit met pennen, stiften, verf en glitter of wat je ook maar in huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Iedereen kan tekenen met Jill

  In het schetsboek Iedereen kan tekenen met Jill laat Jill zien dat met eenvoudige stappen de mooiste tekeningen gemaakt kunnen worden. Bovendien biedt Iedereen kan tekenen met Jill prachtige kleurplaten én ruimte om zelf te tekenen. Dit schetsboek bevat 10… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Het grote Jill-doeboek

  Buiten regent het, je BFF is op vakantie, of je hebt 'gewoon' even geen zin... Waar je ook bent of wat je ook doet, met Het grote Jill-doeboek verveel je je nooit meer! Het staat vol met tips, testjes, spelletjes om je uren te vermaken! Pimp je oude jeans met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Groetjes uit...

  Groetjes uit... is het tweede kaartenboekje van Jill en bevat 30 zomerse kaarten om in te kleuren. Ideaal dus om mee te nemen op vakantie en ter plekke in te kleuren en aan te vullen met je eigen tekeningen. Maak zo je eigen vakantiekaarten en stuur ze vanaf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Knutselen met Jill

  Jill Schirnhofer, bekend van televisie, is een sensatie in kinderboekenland. Van haar boeken, tot nu toe voornamelijk gericht op het (leren) tekenen, verkochten wij reeds 80.000 exemplaren! Op veler verzoek laat Jill in Knutselen met Jill nu een andere kant… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Jills modemeisjes

  Jills modemeisjes - Paspopjes om te kleuren, knippen en aan te kleden.Hoe leuk is dat!In dit nieuwe knutselboek van Jill kun je je eigen paspopjes uitknippen en aankleden me een zelf ingekleurde garderobe van partyjurkjes, coole jassen, high heels, droomtassen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Meer tekenen met Jill

  In Meer tekenen met Jill, het vervolg op Tekenen met Jill, laat Jill wederom zien dat iedereen stapsgewijs kan leren tekenen.jill laat zien hoe je in een paar stappen alles wat je om je heen ziet, kunt tekenen.In het eerste hoofdstuk herhaalt Jill de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99