Hobbyboeken

 • Aaron Carr boeken
  Aaron Carr - Jazzballet

  Wat voor kleding doe je aan voor jazzballet? En welke oefeningen moet je doen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Aaron Carr boeken
  Aaron Carr - Ballet

  Bij klassiek ballet begint elke beweging met een positie. De 5de positie is het moeilijkst. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Aaron Carr boeken
  Aaron Carr - Breakdance

  Bij breakdance heten de bewegingen moves. Een groep dansers heet een crew. En weet je wat een headspin is? (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Kirsty Hamilton boeken
  Kirsty Hamilton - Uit de toverhoed

  Ga je mee een kijkje nemen achter de schermen bij een echte goochelaar? Je leert zelf enkele goocheltrucs. Zo zul je leren hoe je water in een flits kunt omtoveren in ijs! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jill McDougall boeken
  Jill McDougall - De pizzamoestuin

  Leer zelf je pizza-toppings telen in een pizzamoestuin. Maar kijk uit voor onkruid en ongedierte! Met de oogst kun je een heerlijke pizza beleggen. Eet smakelijk! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - 51 dingen om te maken met eierdozen

  Van grappige kikkers en blaffende honden tot handpoppen en sieraden: leef je uit met eierdozen! Met stap-voor-stapinstructies die gemakkelijk te volgen zijn. Laat je inspireren door 51 spannende knutselprojecten! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Andrea Eschbach, Markus Eschbach boeken
  Andrea Eschbach, Markus Eschbach - Hoe praat ik met mijn paard?

  Wat doen paarden de hele dag? Hoe gedragen ze zich in een kudde? Paardentaal: hoe gaat dat? Paarden hebben een eigen taal. Ze spreken niet met woorden, zoals wij, maar met hun gedrag en hun lichaam. In dit boek leggen de ervaren trainers en auteurs Andrea en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ruby Taylor, Kate Smith boeken
  Ruby Taylor, Kate Smith - Prachtige vogels

  Unieke serie met per boekje 10 kleurrijke schattige dieren die makkelijk uit het boek gedrukt kunnen worden en vervolgens worden gevouwen. Verzamel ze allemaal en ga gezellig spelen met je kersverse dierenvriendjes! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - 51 dingen om te maken met kartonnen dozen

  Knutselen is leuk! Met simpele basismaterialen kunnen kinderen de mooiste dingen maken, van een piratenhoed of een robotmasker tot een coole kat of zelfs een kasteel. Goed voor uren knutselplezier! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - 51 dingen om te maken met toiletrollen

  Van gevlekte slangen en hapgrage krokodillen tot raketten en tractors, knutselen met toiletrollen is geweldig! Volg de gemakkelijke stap-voor-stapinstructies en maak 51 leuke creaties. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - Het grote Bijbelse knutselboek

  Breng Bijbelse verhalen tot leven door zelf een Paradijs, Ark van Noach en taferelen rond de geboorte van Jezus te knutselen. Verdiep je in de verhalen uit het oude en nieuwe testament en volg de gemakkelijke stap-voor-stapinstructies om meer dan 50 leuke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jolanda Horsten boeken
  Jolanda Horsten - Goochelgeheimen

  In dit boek leer je van alles over goochelen. En over de geheimen die achter de trucs zitten. Zelf leer je er ook een aantal. Om zelf te oefenen en op te treden. Maar niet doorvertellen, hè? Een informatief boek op AVI M6 over o.a.goochelen, geheimen en het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Stephanie Turnbull boeken
  Stephanie Turnbull - Geheugentrucs

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling geheugentrucs. De duidelijke instructies leggen je uit hoe je verborgen cijfers voorspelt, hoe je raadt welke naam er uit een hoed wordt getrokken en hoe je met zijn tweeën verbazingwekkende trucs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stephanie Turnbull boeken
  Stephanie Turnbull - Close-up trucs

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling close-up trucs. De duidelijke instructies leggen je uit hoe je een glas door de tafel laat smelten, hoe de beroemde truc met de beker en de balletjes werkt, hoe je munten laat verdwijnen, en nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stephanie Turnbull boeken
  Stephanie Turnbull - Valse trucs

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling valse trucs (met attributen). Met behulp van duidelijke instructies, ontdek je hoe je je toverstaf laat krimpen of uit zichzelf laat bewegen, hoe je een magisch luciferdoosje maakt, en nog veel meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stephanie Turnbull boeken
  Stephanie Turnbull - Illusionisme

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling illusies. Met behulp van duidelijke instructies, ontdek je hoe een lepel buigt met je gedachten, hoe je je duim onmogelijk ver uitrekt, hoe je een broodje door de lucht laat zweven en nog veel meer. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stephanie Turnbull boeken
  Stephanie Turnbull - Verdwijntrucs

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling verdwijntrucs. De duidelijke instructies leggen je uit hoe je je eigen been onzichtbaar maakt, hoe je een munt laat verdwijnen en weer verschijnen op de meest onverwachte plaatsen en nog veel meer. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Sabine Thor - Wiedemann boeken
  Sabine Thor - Wiedemann - Wat meisjes moeten weten

  Een antwoord op al je vragen over vriendschap, liefde, seks en volwassen wordenHoe gaat zoenen?Wat gebeurt er de 'eerste keer'?Hoe denken jongens?Meisjes in de puberteit stellen zich veel vragen over hun veranderende lichaam, de relatie met hun ouders en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Christopher Hart boeken
  Christopher Hart - Cartoons tekenen

  Leer stap voor stap tekenen als een echte cartoonist! Ontdek de geheime technieken en trucs om te leren tekenen als een echte cartoonist! Dus jij wil leren hoe je de coolste, de grappigste, de meest waanzinnige cartoonfiguren kunt tekenen, net zoals in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jane Marbaix boeken
  Jane Marbaix - Zentangle tekenboek voor kids

  Leer stap voor stap de origineelste patronen tekenenDit fantastische boek laat je zien hoe je in een paar eenvoudige stappen mooie tangles maakt. Als je ze eenmaal onder de knie hebt, kun je de tangles uitproberen op de geweldige afbeeldingen in dit boek. Kies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • ZNU boeken
  ZNU - Papieren vliegtuigjes - stap voor stap

  Wil je een supersnel legervliegtuig maken? Een vliegtuig met vlammen erop dat zweeft in de lucht? Of een stuntvliegtuig met coole sterren? Dat kan allemaal! Sla snel dit boek open en kies het vliegtuig dat je wilt vouwen. Zoek een kleurrijk vouwblaadje uit,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Lucinda Gray boeken
  Lucinda Gray - Ik leer breien

  Leren breien wordt een fluitje van een cent dankzij dit boek en de grappige wolf Bob en de dartele muisjes Pien en Pepijn. Je hebt niet meer nodig dan dit boek, een bol wol en een paar breinaalden (en misschien wat hulp van een volwassene als je het even niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Christopher Hart boeken
  Christopher Hart - Handboek dieren tekenen

  HOU JE VAN DIEREN? MET DIT BOEK LEER JE HOE JE ZE MOET TEKENEN! Het is belangrijk dat je weet hoe je het hoofd, de oren, de ogen en het lichaam van dieren op een realistische manier op papier kunt zetten. Met de tips en aanwijzingen in dit boek krijg je die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Bernard Myers, Loïc Méhée, Alexandre Arlène boeken
  Bernard Myers, Loïc Méhée, Alexandre Arlène - 365 spelletjes en raadsels

  Om je nooit meer te vervelen! Ben jij een kei in puzzelen? Dan is dit boek echt iets voor jou! Het staat boordevol leuke spelletjes om je nooit meer te vervelen! Doolhoven, breinbrekers, raadsels, logicaspelletjes... ze wachten allemaal op jou! Pak dus snel je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Het grote tekenboek

  Een geweldig doeboek boordevol leuke tekenopdrachten en spelletjes.Help de kleine monsters door de doolhof naar hun monsterkoning te gaan. Hoe ziet die er eigenlijk uit?Moeder kameleon zoekt haar tien kinderen. Kun jij ze allemaal vinden in het hoge gras?In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,95