Hobbyboeken

 • Schrijf en teken je eigen strips

  Laat je kleine kunstenaar kennismaken met de wereld van strips. Dankzij de stap-voor-stap instructies in dit activiteitenboek leert je kind zijn of haar eigen strip te schrijven en te tekenen - net als in het echt!Met bijdragen van bekende striptekenaars,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Kijk-en ontdekboek in de stad

  Een drukke winkelstraat, een zomerse dag in het park of feest in de stad, dit boek zit boordevol zoekopdrachten, weetjes, puzzels en meer dan 160 stickers. Een interactief kijk- en ontdekboek met speelse opdrachten voor kinderen vanaf 3 jaar. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Grote mode stickerboek - op de manege

  Gebruik de stickers om de meiden in dit boek voor elke gelegenheid aan te kleden: van een bezoekje aan de manege tot een heus ruiterkampioenschap! De stickers zijn herbruikbaar zodat je de outfits weer kan wijzigen!De laatste pagina van dit boek kan je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • GROTE RAADSELBLOK

  Met dit lekker dikke, extra grote puzzelscheurblok zijn kinderen wel even zoet. Perfect als placemat of om te delen op een verjaardagsfeestje.32 pagina's vol woordzoekers, punt-tot-punt-puzzels, zoek de verschillen en nog veel meer verschillende soorten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • RIDDERS EN KASTELEN SPELLETJESBOEK

  Zelfs de allerkleinsten kunnen zichzelf vermaken met dit leuke activiteitenboek vol doolhoven, punt-tot-punt puzzels, stickers, kleurplaten en prachtige illustraties om zelf af te maken.Dankzij het Middeleeuwse thema maakt je kleine ridder of jonkvrouwe van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • MIJN EERSTE STICKERBOEK - FIETSEN

  Dit leuke stickerboek bevat meer dan180 stickers. Breng elke pagina tot leven!Van kinderfietsen tot mountainbikes en vanVictoriaanse fietsen tot stoere BMX trucs. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • 1000 Voetbalstickers

  Met 1000 stickers en allerlei verschillende achtergronden om ze op te plakken zijn kinderen niet snel uitgespeeld. De kleurrijke, prachtig geïllustreerde platen nodigen kinderen uit om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun eigen fantasiewereld te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • GROTE DOEBOEK VOOR REGENACHTIGE DAGEN

  Dit extra grote, gevarieerde scheurblok houdt kleintjes lekker bezig op regenachtige dagen - en alle andere momenten wanneer de verveling toeslaat.Dit blok zit bomvol puzzels, kleurplaten, doolhoven en dingen om te zoeken en te tellen voor eindeloos plezier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Waar ben je, kleine olifant ?

  Kinderen vinden het heerlijk om door de gaatjes van dit prachtig geïllustreerde boekje te piepen op zoek naar de kleine olifant. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Lucinda Guy boeken
  Lucinda Guy - Ik leer naaien en borduren

  Na hun succesvolle boeken Ik leer breien en Ik leer haken, gaan Lucinda Guy en François Hall kinderen leren naaien en borduren. Met vilt en lapjes stof maken kinderen de leukste projecten en leren ze spelenderwijs alle basissteken.Van hele simpele hoesje en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Maskers Kerst

  Doe net alsof je een rendier of elf bent. Of ben je liever een echte hulp-kerstman? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Vikingen

  Doe net alsof je een noorman bent. Of ben je liever een echte viking? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor een leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • F.A.J. van Dulmen boeken
  F.A.J. van Dulmen - Maskers

  Doe net alsof je een prinses of koning bent. Of ben je liever een echte ridder? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Dick Matena, Nienke van Hichtum boeken
  Dick Matena, Nienke van Hichtum - Afke's Tiental

  De verstripping van Nienke van Hichtums "Afke's Tiental" is nu ook verkrijgbaar als eerste echte stripkleurboek voor volwassenen. De kleurplaten beslaan het complete verhaal van "Afke's Tiental" verstript door Dick Matena, maar dan in het zwart/wit, zodat u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anouck Boisrobert boeken
  Anouck Boisrobert - 3D Knip- en kleurboek

  Kleurboeken zijn er in overvloed, maar deze is écht anders! Bij de kleurplaten op elke pagina staan leuke, aansprekende teksten voor kinderen die hen stimuleren en uitdagen aan de slag te gaan. Na het inkleuren van de afbeeldingen mag er – heel spannend –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Wieke Hoeke boeken
  Wieke Hoeke - 85 fotochallenges

  Superhelden op de foto zetten, bloemenrokjes door trucage, spetterende selfies maken, sportfotografie. In 85 challenges leer je hoe je de mooiste foto's kan maken. Je krijgt steeds een korte uitleg en daarna ga je lekker aan de slag. Het maakt daarbij niet uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Calvin Cruz boeken
  Calvin Cruz - Porsche 918 Spyder

  De Porsche 918 Spyder is de eerste hybride sportauto: met een 'gewone' motor én elektromotoren. Goed voor het milieu! Deze supercar kan bovendien supersnel door de bocht. Hoe dat gaat, lees je in dit boek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Calvin Cruz boeken
  Calvin Cruz - Ferrari 458 Italia

  Wist je dat de Ferrari veel Formule 1-racewedstrijden wint? Dat komt doordat hij snel kan optrekken en accelereren. En hij heeft veel bijzondere eigenschappen die andere raceauto's niet hebben. In dit boek lees je er alles over! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Calvin Cruz boeken
  Calvin Cruz - Lamborghini Aventador

  Een superdure, supersnelle supercar: dat is de Lamborghini. Alle modellen zien er opvallend uit. Spectaculair zijn de schaardeuren van de Lamborghini Aventador. En waar is die vleugel aan de achterkant voor? Je leest het in dit boek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Calvin Cruz boeken
  Calvin Cruz - Dodge Viper SRT

  Deze supercar is heel licht van gewicht en heeft een prima wegligging. Daardoor kan hij heel hard rijden.Weet je waar de letters SRT voor staan?In dit boek lees je wat ze betekenen.En nog veel meer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Laura Torres boeken
  Laura Torres - Outfit

  Ben je klaar om aan de slag te gaan met deze leuke knutselopdrachten? Tover saaie schoenen om tot kleurige hippe gympies, maak van een oud T-shirt een supertoffe tas, pimp je spijkerbroek met leuke sjablonen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Laura Torres boeken
  Laura Torres - Party

  Ben je klaar om aan de slag te gaan met deze leuke knutselopdrachten? Maak leuke wollen feestbeestjes, maak je eigen verjaardagsslinger en feestelijke hoedjes van papier, maak grappige poppetjes van vrolijke sokken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Laura Torres boeken
  Laura Torres - Schoolstuff

  Ben je klaar om aan de slag te gaan met deze leuke knutselopdrachten? Maak je eigen grappige wollige potloodbeestje, maak een supercool snoeperig verzameldoosje. beplak je pennen met kleurige kraaltjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Laura Torres boeken
  Laura Torres - Room

  Ben je klaar om aan de slag te gaan met deze leuke knutselopdrachten? Maak een ladekastje van luciferdoosjes. Maak je muur vet cool met T-shirt-kunst. Maak een flitsende fotolijst voor je favoriete foto. Met instructies die je stap voor stap kunt volgen, leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Aaron Carr boeken
  Aaron Carr - Hiphop

  Bij hiphop-dansen heten de bewegingen moves. Je draagt meestal wijde kleren en je danst op rap-muziek. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50