Hobbyboeken

 • Emma Thyssen boeken
  Emma Thyssen - Billie zoekt zijn lievelingsdingen

  Billie houdt van de grote en kleine dingen in het leven. Van zijn blauwe t-shirt en van een zachtgekookt ei bij het ontbijt. Van tijgers en van dansen op Billie Jean. Van schilderen met fluogele verf en van dromen over een huisdier dat 'Draak' heet. Op elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Alyssa Jagan boeken
  Alyssa Jagan - Het slijmboek

  Kauwgomslijm, wiebelslijm, viskomslijm of een glitterbom? Alles kan, zolang het maar lekker plakt!In dit boek vind je meer dan 100 recepten om slijm te maken. Begin met het basisrecept en pimp dan met kleur en textuur.Instagram-slijmer Alyssa Jagan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Elfi de Bruyn boeken
  Elfi de Bruyn - Glam Nails

  Hartjes, spiegeleitjes, glitter, regenbogen op je nagels... Nail art is superleuk om te doen en iedereen kan het! Je hebt er alleen een paar handen, een flesje nagellak en een beetje geduld voor nodig. Voor wie een stapje verder durft te gaan, zijn er tal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ruthje Goethals boeken
  Ruthje Goethals - #OOTD

  Street style of high fashion? Jij ontwerpt de Outfit Of The Day helemaal zelf! In dit boek van For Girls Only! vind je 20 bladzijden vol jurken, rokjes, shirts, jasjes, broeken en alle accessoires die je maar bedenken kunt. Op het licht doorschijnende papier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Peyo boeken
  Peyo - Smurfvoetbal

  Een smurfige bundeling spelletjes, raadsels en doolhoven. Voor urenlang spelplezier! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Anouck Boisrobert boeken
  Anouck Boisrobert - 3D Knip- en kleurboek

  Kleurboeken zijn er in overvloed, maar deze is écht anders! Bij de kleurplaten op elke pagina staan leuke, aansprekende teksten voor kinderen die hen stimuleren en uitdagen aan de slag te gaan. Na het inkleuren van de afbeeldingen mag er – heel spannend –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Wieke Hoeke boeken
  Wieke Hoeke - 85 fotochallenges

  Superhelden op de foto zetten, bloemenrokjes door trucage, spetterende selfies maken, sportfotografie. In 85 challenges leer je hoe je de mooiste foto's kan maken. Je krijgt steeds een korte uitleg en daarna ga je lekker aan de slag. Het maakt daarbij niet uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Calvin Cruz boeken
  Calvin Cruz - Lamborghini Aventador

  Een superdure, supersnelle supercar: dat is de Lamborghini. Alle modellen zien er opvallend uit. Spectaculair zijn de schaardeuren van de Lamborghini Aventador. En waar is die vleugel aan de achterkant voor? Je leest het in dit boek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Calvin Cruz boeken
  Calvin Cruz - Dodge Viper SRT

  Deze supercar is heel licht van gewicht en heeft een prima wegligging. Daardoor kan hij heel hard rijden.Weet je waar de letters SRT voor staan?In dit boek lees je wat ze betekenen.En nog veel meer! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Georgina Andrews, Kate Kinghton boeken
  Georgina Andrews, Kate Kinghton - 101 Wetenschappeleuke experimenten om zelf te doen

  Hoe licht is lucht eigenlijk? Waarom blijft iets drijven op het water of zinkt iets juist naar de bodem? Wat zijn die mysterieuze krachten die maken dat magneten aantrekken en afstoten? Hoe werkt een hefboom? En geluid, hoe ontstaat dat? Dit boek dompelt je op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Het slijmerigste slijmboek

  Het allerleukste boek voor de nieuwe rage onder kinderen Leuk en leerzaam Duidelijke stappenplannen met foto's Hoe maak je doorzichtig, eetbaar, extra plakkerig of kleurrijk glitterslijm? Dit boek laat het je zien met handige stappenplannen, veel foto's en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Louise Scott-Smith boeken
  Louise Scott-Smith - Ik maak zelf poppenkleertjes

  Ik maak zelf poppenkleertjes is een eenvoudig stap-voor-stap patroonboek voor creatieve kinderen en jongeren die voor hun barbiepoppen zelf kleertjes willen maken en ontwerpen. De aanpak is eenvoudig, snel én leuk, terwijl de resultaten superstijlvol zijn. Zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Fiona Danks, Jo Schofield boeken
  Fiona Danks, Jo Schofield - Het strandboek

  Het strand biedt eindeloos veel gelegenheden om te spelen en om avonturen en plezier te beleven, of het nu aan zee is of langs meren en rivieren. Creëer je eigen avonturen door een stroom af te dammen of strandfeestjes te verzinnen. Bedenk leuke spelletjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Franziska Heidenreich, Bianka Langnickel boeken
  Franziska Heidenreich, Bianka Langnickel - Super cool knutselen

  50 leuke experimenten om samen te ontdekken! Vervelen behoort tot het verleden met het fantastisch creatieve en tot de verbeelding sprekende doe-boek voor jongens én meisjes: Super cool Knutselen! In Super cool knutselen! komen knutselprojecten aan de orde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Armin Taubner boeken
  Armin Taubner - Origami vouwpret

  Weet jij wat origami is? Het is de kunst om met papier de leukste figuurtjes te vouwen. En dit boek vertelt je hoe je dat doet! Neem een stukje papier, kijk goed naar de tekeningen bij elke stap, lees nauwkeurig de instructies en dan vouwen maar... Maak in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Luk Dewulf, Brunhilde Borms boeken
  Luk Dewulf, Brunhilde Borms - Iedereen talent!

  Ben jij een bezige bij, een ideeënfontein of een grenzenverlegger? Kom alles te weten over de verschillende talenten en ontdek die van jou in dit boek.Kiezen voor talent is belangrijk. Want door te doen waar je goed in bent, krijg je niet alleen extra… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Kleuren met Jill

  Kleuren met Jill bevat dertig ansichtkaarten om in te kleuren. Zo maak je je eigen, unieke kaarten die je daarna met een persoonlijk bericht naar al je vriendinnen kunt sturen! Dus leef je uit met pennen, stiften, verf en glitter of wat je ook maar in huis… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Het grote Jill-doeboek

  Buiten regent het, je BFF is op vakantie, of je hebt 'gewoon' even geen zin... Waar je ook bent of wat je ook doet, met Het grote Jill-doeboek verveel je je nooit meer! Het staat vol met tips, testjes, spelletjes om je uren te vermaken! Pimp je oude jeans met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Groetjes uit...

  Groetjes uit... is het tweede kaartenboekje van Jill en bevat 30 zomerse kaarten om in te kleuren. Ideaal dus om mee te nemen op vakantie en ter plekke in te kleuren en aan te vullen met je eigen tekeningen. Maak zo je eigen vakantiekaarten en stuur ze vanaf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Het grote Jill schetsboek

  In Het grote Jill-schetsboek vind je weer volop inspiratie en tips om jouw Jill-tekeningen te perfectioneren. Mét spannende 3D-pop-ups! Het schetsboek bevat tien grote originele tekeningen om in te kleuren, volop oefenruimte en stap-voor-staptips om zelf aan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Christopher Hart boeken
  Christopher Hart - Dieren leren tekenen

  Honden, katten, paarden, olifanten of dolfijnen... wat je lievelingsdieren ook zijn, met dit boek leer je in korte tijd hoe je ze precies moet tekenen. Op de eerste bladzijden worden enkele belangrijke basistechnieken uitgelegd, zoals hoe zoogdieren lopen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Het grote Jill-spelletjesboek

  Een boek boordevol testjes, dilemma's, spelletjes, puzzels en nog veel meer leuks om samen met je BFF te ontdekken!Wat is er leuker dan samen met je BFF testjes, puzzels en quizzen te maken? Ben je meer een spijkerbroekentype, of ga je voor een little black… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Linda Scott boeken
  Linda Scott - Het ultieme handlettering boek voor kinderen

  Pennen en potloden in de aanslag!Leer de leukste fantasieletters schrijven: regenboogletters, harige letters, robotletters...Schrijf je vrienden originele handgeletterde briefjesEen boek vol stap-voor-stapinstructies en verrassende voorbeeldenMeer dan een pen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jane Marbaix boeken
  Jane Marbaix - Zentangle tekenboek voor kids

  Leer stap voor stap de origineelste patronen tekenenDit fantastische boek laat je zien hoe je in een paar eenvoudige stappen mooie tangles maakt. Als je ze eenmaal onder de knie hebt, kun je de tangles uitproberen op de geweldige afbeeldingen in dit boek. Kies… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ulrike Lowis boeken
  Ulrike Lowis - Knopen

  Stopperknopen, lusknopen, steken, verbindingsknopen, vissersknopen, sierknopen - er zijn allerlei knopen voor alle soorten doeleinden. Je kunt er van alles mee: boten vastleggen, klimtouwen zekeren, spullen ophangen, twee touwen met elkaar verbinden, vishaken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50