Hobbyboeken

 • Pia Pedevilla boeken
  Pia Pedevilla - 300 Dingen om te knutselen voor grote en kleine handjes

  Naast aloude knutselmaterialen geeft Pia Pedevilla allerlei onopvallende materialen een groots nieuw leven. Ze gebruikt traditionele vaardigheden, maar ook populaire trends en brengt zo generaties samen bij de leukste knutselprojecten. Haar ideeën geven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Peyo boeken
  Peyo - De Smurfenspelen

  De Smurfen maken zich klaar voor de Smurfenspelen! Ontdek hun meest atletische verhalen en speel allerlei sportieve spelletjes! Wie weet win je wel een blauwe medaille! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Courtney Sanchez boeken
  Courtney Sanchez - Het grote dozenboek

  Hoe kom je aan een raket om naar Mars te vliegen? Simpel: die maak je zelf! Met een kartonnen doos, het bouwplan uit dit boek en natuurlijk verf in jouw lievelingskleur! Of maak een luchtballon, auto, poppenhuis, treintafel, tank, hondenhok, vliegtuig, keuken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Emma Thyssen boeken
  Emma Thyssen - Billie zoekt zijn lievelingsdingen

  Billie houdt van de grote en kleine dingen in het leven. Van zijn blauwe t-shirt en van een zachtgekookt ei bij het ontbijt. Van tijgers en van dansen op Billie Jean. Van schilderen met fluogele verf en van dromen over een huisdier dat 'Draak' heet. Op elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Anne Thoumieux boeken
  Anne Thoumieux - Het kapselboek

  42 stap-voor-stap-kapsels voor jou en je vriendinnenKen je de juiste techniek om een visgraatvlecht te maken of een perfect knotje? Wil je weten hoe je je haar in enkele simpele stappen omtovert in een stijlvol en trendy kapsel? Vind je het leuk om kapsels uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Alyssa Jagan boeken
  Alyssa Jagan - Het slijmboek

  Kauwgomslijm, wiebelslijm, viskomslijm of een glitterbom? Alles kan, zolang het maar lekker plakt!In dit boek vind je meer dan 100 recepten om slijm te maken. Begin met het basisrecept en pimp dan met kleur en textuur.Instagram-slijmer Alyssa Jagan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Elfi de Bruyn boeken
  Elfi de Bruyn - Glam Nails

  Hartjes, spiegeleitjes, glitter, regenbogen op je nagels... Nail art is superleuk om te doen en iedereen kan het! Je hebt er alleen een paar handen, een flesje nagellak en een beetje geduld voor nodig. Voor wie een stapje verder durft te gaan, zijn er tal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ruthje Goethals boeken
  Ruthje Goethals - #OOTD

  Street style of high fashion? Jij ontwerpt de Outfit Of The Day helemaal zelf! In dit boek van For Girls Only! vind je 20 bladzijden vol jurken, rokjes, shirts, jasjes, broeken en alle accessoires die je maar bedenken kunt. Op het licht doorschijnende papier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tessa Sillars Powell boeken
  Tessa Sillars Powell - Super squishy's slijm en putty

  Meer dan 35 superleuke knutselideeën met squishy's, slijm en putty! Laat je vrienden versteld staan met magnetisch SLIJM, laat ze lachen met PROTJESPUTTY of vrolijk hen op met een REGENBOOGSQUISHY. Met schattige squishyburgers, luchtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Peyo boeken
  Peyo - Smurfvoetbal

  Een smurfige bundeling spelletjes, raadsels en doolhoven. Voor urenlang spelplezier! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jack Botermans boeken
  Jack Botermans - Papieren vliegtuigen

  Vouw zeer bijzondere vliegtuigjes van papier.Sedert mensenheugenis droomt de mens van vliegen net als de vogels, en met dit boek komt die droom iets dichterbij. De vliegtuigmodellen variëren van echte reproducties van bestaande modellen tot heel bijzondere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Maskers Bouwvakkers

  Doe net alsof je een timmerman of metselaar bent. Of ben je liever een echtearchitect? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Kabouters

  Doe net alsof je een kabouter of dwerg bent. Of ben je liever een echte gnoom? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Cowboys en Indianen

  Doe net alsof je een cowboy of sheriff bent. Of ben je liever een echte indiaan? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Dokters en patienten

  Doe net alsof je een dokter of zuster bent. Of ben je liever een echte chirurg? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Brandweer

  Doe net alsof je een brandweercommandant bent. Of ben je liever een echte brandweerman? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Circus

  Doe net alsof je een clown of acrobaat bent. Of ben je liever een echte circusdirecteur? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjesen vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • GROTE MODE STICKERBOEK - POPSTERREN EN FILMSTERREN

  Ontdek de schitterende wereld van de popsterren en filmsterren in dit buitengewone stickerboek. Gebruik de verschillende stickers om de sterren op te kleden voor een fotosessie, optreden en andere speciale gelegenheden.In dit boek vind je meer dan 750 stickers… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • GROTE MODE STICKERBOEK - ZELF MODE ONTWERPEN

  Ga zelf aan de slag als ontwerper! Dit stickerboek bevat meer dan 350 stickers waarvan je er 150 zelf kan inkleuren. Hints en tips voor kleurencombinaties en patronen helpen je bij het creëren van outfits voor een heuse lentecollectie. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Vakantieactiviteiten geschenkdoos met vier leuke vakantieboekjes

  Deze geschenkdoos is de ideale reisgezel. Het bevat twee teken- en krabbelboekjes, een stickerboek met meer dan 200 stickers en een puzzelboek voor op vakantie of in de auto. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Het tweede grote doolhovenboek

  Doolhoven zijn niet voor niets al jaren een echte puzzelklassieker: ze helpen jonge ontdekkers bij het ontwikkelen van hun probleemoplossend denkvermogen en visuele vaardigheden.In dit prachtig geïllustreerd boek vind je meer dan vijftig verschillende… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • GROTE MODE STICKERBOEK - ZELF MODE ONTWERPEN - GESCHENKDOOS

  Deze stickerboeken zijn gemaakt voor kleine designers in wording die graag helemaal zelf beslissen wat er in hun garderobe zit. Met handige tips over kleuren en patronen en verschillende thema's om uit te kiezen.De vier minivarianten van de populaire… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Grote mode stickerboek - geschenkdoos met 4 stickerboeken

  Ontdek de magische wereld van prinsessen en feeën in dit betoverende boek. Gebruik de fantastische stickers en kleed de elegante prinsessen aan voor koninklijke feestjes en de fladderende feeën voor spannende avonturen in feeënland. In dit boek vind je meer… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Aankleden met stickers - geschenkdoos met 4 stickerboeken

  Geschenkkoffer met vier fantastische stickerboeken voor jongens. In een mooie geschenkverpakking en dus ideaal als geschenk! Bevat volgende stickerboeken: *Aankleden met stickers - Ridders *Aankleden met stickers - Soldaten *Aankleden met stickers - Sporten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • KNUTSELEN MET VINGERAFDRUKKEN

  Dit boek zit boordevol ideeën om creatief om te gaan met vingerafdrukken. Druk je vingers in de inkt en ga aan de slag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99