Hobbyboeken

 • Christophe Boncens, Denis Cauquetoux, Mayumi Jezewski boeken
  Christophe Boncens, Denis Cauquetoux, Mayumi Jezewski - Knutselpret voor kinderen

  101 Ideeën voor creatieve jongens en meisjes vanaf 6 jaar Je vrienden verbazen met leuke creaties, je familie verrassen met een geknutseld cadeautje, je kamer versieren met originele decoraties... Aan zelfgemaakte dingen beleef je altijd veel plezier! Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sabine Thor - Wiedemann boeken
  Sabine Thor - Wiedemann - Wat jongens moeten weten

  Een antwoord op al je vragen over vriendschap, liefde, seks en volwassen wordenWanneer moet ik me scheren?Moet je seks leren?Waarover praten meisjes?Jongens in de puberteit stellen zich veel vragen over hun veranderende lichaam, de relatie met hun ouders, en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ed Emberley boeken
  Ed Emberley - Zo teken je leuke figuurtjes!

  Tover met een paar eenvoudige lijnen de grappigste figuren en wezens uit je potlood! Vrolijke meneertjes en mevrouwtjes, enge monsters, leuke jongens en meisjes, grappige ruimtewezens... Die kun jij allemaal tekenen! Ja, jij! Ed Emberley, de maker van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Zo leuk is wetenschap

  Wil jij wetenschapper worden? Dat kan. Dit boek zal je daarbij helpen. Alle grote wetenschappers zijn ergens begonnen. Het eerste wat ze deden was de wereld observeren en vragen stellen.Dit boek legt allerlei fenomenen uit aan de hand van materialen die overal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Armin Taubner boeken
  Armin Taubner - Origami vouwpret

  Weet jij wat origami is? Het is de kunst om met papier de leukste figuurtjes te vouwen. En dit boek vertelt je hoe je dat doet! Neem een stukje papier, kijk goed naar de tekeningen bij elke stap, lees nauwkeurig de instructies en dan vouwen maar... Maak in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Sabine Lohf boeken
  Sabine Lohf - Knutselpret met materialen uit de natuur

  In dit knutselboek krijgen notendoppen, zonnebloemen, dennenappels, kastanjes, houtblokjes en takjes een nieuw leven als marktvrouw, ridder, eland, vogel of als konijn en egel. En alles is en blijft puur natuur!Knutselen met natuurlijke materialen is knutselen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Knutselpret voor jongens

  Jongens houden van meer dan alleen maar computerspelletjes! Ze vinden het ook geweldig om iets met hun handen te maken. De superoriginele knutselontwerpen in dit boek zijn onderverdeeld in vier leefwerelden die vooral jongens enorm aanspreken: spelen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andrew Pinder boeken
  Andrew Pinder - Het allerleukste tekenboek voor jongens

  Teken je graag? Zet je vaak vrolijke tekeningetjes en krabbels op papier? Dan is dit tekenboek boordevol leuke opdrachten echt iets voor jou. Zoek snel je potloden of stiften bij elkaar en laat je fantasie de vrije loop. Teken een monster onder het bed, bouw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Het leukste meisjesboek

  Dit boek is speciaal voor meisjes! Sla het snel open en ontdek hoe je in alles de allerbeste wordt. Van je eigen lipgloss maken tot het temmen van een wild paard, dankzij Het leukste meisjesboek ben je niet te overtreffen! Doe je best, versla de rest! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Het coolste jongensboek

  Dit boek is speciaal voor jongens! Sla het snel open en ontdek hoe je in alles de allerbeste wordt. Van een kampvuur maken tot het besturen van een helikopter, dankzij Het coolste jongensboek ben je niet te overtreffen! Doe je best, versla de rest! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • E. Aveline, J. Coleman boeken
  E. Aveline, J. Coleman - Het grote schminkboek

  Dankzij dit schminkboek wordt elk feestje een succes! Een lieveheersbeestje, een gekke clown of een griezelig monster met dit boek maakt u de mooiste creaties! U krijgt tientallen maskers voor elke gelegenheid: carnaval, een verjaardagsfeestje, halloween .… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Barbara Kalk boeken
  Barbara Kalk - Mijn eerste knutselboek

  Verveling bestaat niet meer met dit boeiende knutselboek! Urenlang zal uw kind naar hartenlust kunnen knutselen. Vouwen, knippen, plakken of stempelen: telkens weer komen met eenvoudige materialen en technieken de mooiste werkjes tot stand. Meer dan 50… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marion Deuchars boeken
  Marion Deuchars - Echte kunst maak je zo

  Kinderen tekenen graag. Dat verklaart ook de populariteit van alle tekenboeken die momenteel op de markt verschijnen. En volwassenen zien niet alleen graag dat kinderen tekenen, maar vinden het ook prettig als ze iets leren over kunst. Het is maar zelden dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marion Deuchars boeken
  Marion Deuchars - Echte kunst met je vingers

  'Echte kunst met je vingers' is een mooi tekenboek dat laat zien hoe je kunst kunt maken met je vingerafdrukken. Het werd gemaakt door de Franse kunstenares Marion Deuchars, van wie eerder het populaire boek 'Echte kunst maak je zo' verscheen.Kunst met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Zoë Ingram boeken
  Zoë Ingram - Druk uit + kleur in Vogels

  Op zoek naar een origineel knutselboek? In 'DRUK UIT + KLEUR IN - Vogels' staan 10 schitterende vogels om in te kleuren, gemakkelijk uit te drukken en op te hangen. Sierlijke vogels om in te kleuren Van kolibrie tot kaketoe: dit originele knutselboek bevat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Sarah Walsch boeken
  Sarah Walsch - Kerstmis

  Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Maak het extra persoonlijk met dit boek met cadeaudoosjes voor Kerstmis. Simpel én leuk om te doen: druk uit, kleur in en vouw in elkaar. Geen schaar of lijm nodig!Feestelijke cadeaudoosjesKerstmis is een tijd van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Rebecca Jones boeken
  Rebecca Jones - Kerstmis

  Wil je dit jaar echt originele kerstkaarten versturen? Je maakt ze met dit mooie kleurboek, waar 24 patronen in staan om zelf kerstkaarten en enveloppen te maken: kleur in, druk uit en vouw simpel in elkaar. Kleur 24 kerstkaarten met enveloppenDe stevige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Rebecca Jones boeken
  Rebecca Jones - Natuur

  Hou jij van kleuren? In dit mooie kleurboek met een twist staan 24 prachtige patronen om zelf kaarten en enveloppen te maken: kleur in, druk uit en vouw simpel in elkaar. Leuk voor jong en oud! Kleur 24 kaarten met enveloppen De stevige pagina's in dit boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Kate McLelland boeken
  Kate McLelland - Druk uit + kleur in - Kerstversieringen

  Met 'Druk uit + kleur in - Kerstversieringen' kleur je zelf 20 ontwerpen voor kerstversieringen in om ze op te hangen in je huis of de kerstboom. Voor de fans van 'Druk uit + kleur in - Vogels'. Creatieve kerst vol goud Met Druk uit + kleur in -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Loes Riphagen boeken
  Loes Riphagen - Knip je eigen beesten

  In Knip je eigen beesten legt Loes Riphagen de collagetechniek uit die ze voor Bij de neus genomen gebruikte. Knutsel nu stap voor stap je eigen Riphagiaanse jungle. Voor creatief plezier vanaf 5 jaar.Loes Riphagen verraste in december 2015 een breed publiek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,50
 • Fiona Watt boeken
  Fiona Watt - Kleuter knutselboek

  Dit heerlijke knutselboek is er speciaal voor jonge kinderen. Je vindt er heel wat originele ideeën om te tekenen, schilderen, vingerverven, knippen en plakken. Je kunt de knutselwerkjes allemaal maken met alledaags materiaal, zoals verf, viltstiften of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Alexander von Knorre, Marie Geissler, Ina Hattenhauer, Stefanie Jeschke boeken
  Alexander von Knorre, Marie Geissler, Ina Hattenhauer, Stefanie Jeschke - Tekenschool

  Tekenschool staat boordevol ideeën en praktische informatie voor alle kinderen die willen (leren) tekenen. Stap voor stap komen realistische gezichten, grappige cartoons of originele maskers tot leven. En dankzij de vele praktische tips en trucs over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Merho boeken
  Merho - Leer strips tekenen met De Kiekeboes

  Met dit boek vol handige tips en tricks leer je stap voor stap hoe je de personages van de familie Kiekeboe kunt tekenen, van de eerste potloodlijn tot de volledig afgewerkte, ingekleurde striptekening. Ontwerp daarnaast nieuwe outfits voor Marcel, neem een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Knutselboek voor de kleine kunstenaar

  Met de talloze projecten en activiteiten in dit boek, ben je dagen en weken zoet. Je kan kleuren, tekenen, knippen, plakken en bedenken!Met de originele en gevarieerde opdrachten doe je voldoende inspiratie op om zelf aan de slag te gaan en je fantasie de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Georgina Andrews, Kate Kinghton boeken
  Georgina Andrews, Kate Kinghton - 101 Wetenschappeleuke experimenten om zelf te doen

  Hoe licht is lucht eigenlijk? Waarom blijft iets drijven op het water of zinkt iets juist naar de bodem? Wat zijn die mysterieuze krachten die maken dat magneten aantrekken en afstoten? Hoe werkt een hefboom? En geluid, hoe ontstaat dat? Dit boek dompelt je op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99