Hobbyboeken

 • Maskers Kerst

  Doe net alsof je een rendier of elf bent. Of ben je liever een echte hulp-kerstman? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Vikingen

  Doe net alsof je een noorman bent. Of ben je liever een echte viking? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor een leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Dick Matena, Nienke van Hichtum boeken
  Dick Matena, Nienke van Hichtum - Afke's Tiental

  De verstripping van Nienke van Hichtums "Afke's Tiental" is nu ook verkrijgbaar als eerste echte stripkleurboek voor volwassenen. De kleurplaten beslaan het complete verhaal van "Afke's Tiental" verstript door Dick Matena, maar dan in het zwart/wit, zodat u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Laura Torres boeken
  Laura Torres - Outfit

  Ben je klaar om aan de slag te gaan met deze leuke knutselopdrachten? Tover saaie schoenen om tot kleurige hippe gympies, maak van een oud T-shirt een supertoffe tas, pimp je spijkerbroek met leuke sjablonen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Laura Torres boeken
  Laura Torres - Party

  Ben je klaar om aan de slag te gaan met deze leuke knutselopdrachten? Maak leuke wollen feestbeestjes, maak je eigen verjaardagsslinger en feestelijke hoedjes van papier, maak grappige poppetjes van vrolijke sokken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Laura Torres boeken
  Laura Torres - Schoolstuff

  Ben je klaar om aan de slag te gaan met deze leuke knutselopdrachten? Maak je eigen grappige wollige potloodbeestje, maak een supercool snoeperig verzameldoosje. beplak je pennen met kleurige kraaltjes. (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Laura Torres boeken
  Laura Torres - Room

  Ben je klaar om aan de slag te gaan met deze leuke knutselopdrachten? Maak een ladekastje van luciferdoosjes. Maak je muur vet cool met T-shirt-kunst. Maak een flitsende fotolijst voor je favoriete foto. Met instructies die je stap voor stap kunt volgen, leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Aaron Carr boeken
  Aaron Carr - Hiphop

  Bij hiphop-dansen heten de bewegingen moves. Je draagt meestal wijde kleren en je danst op rap-muziek. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Aaron Carr boeken
  Aaron Carr - Jazzballet

  Wat voor kleding doe je aan voor jazzballet? En welke oefeningen moet je doen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Aaron Carr boeken
  Aaron Carr - Ballet

  Bij klassiek ballet begint elke beweging met een positie. De 5de positie is het moeilijkst. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Aaron Carr boeken
  Aaron Carr - Breakdance

  Bij breakdance heten de bewegingen moves. Een groep dansers heet een crew. En weet je wat een headspin is? (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Kirsty Hamilton boeken
  Kirsty Hamilton - Uit de toverhoed

  Ga je mee een kijkje nemen achter de schermen bij een echte goochelaar? Je leert zelf enkele goocheltrucs. Zo zul je leren hoe je water in een flits kunt omtoveren in ijs! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jill McDougall boeken
  Jill McDougall - De pizzamoestuin

  Leer zelf je pizza-toppings telen in een pizzamoestuin. Maar kijk uit voor onkruid en ongedierte! Met de oogst kun je een heerlijke pizza beleggen. Eet smakelijk! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - 51 dingen om te maken met eierdozen

  Van grappige kikkers en blaffende honden tot handpoppen en sieraden: leef je uit met eierdozen! Met stap-voor-stapinstructies die gemakkelijk te volgen zijn. Laat je inspireren door 51 spannende knutselprojecten! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ruby Taylor, Kate Smith boeken
  Ruby Taylor, Kate Smith - Prachtige vogels

  Unieke serie met per boekje 10 kleurrijke schattige dieren die makkelijk uit het boek gedrukt kunnen worden en vervolgens worden gevouwen. Verzamel ze allemaal en ga gezellig spelen met je kersverse dierenvriendjes! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - 51 dingen om te maken met kartonnen dozen

  Knutselen is leuk! Met simpele basismaterialen kunnen kinderen de mooiste dingen maken, van een piratenhoed of een robotmasker tot een coole kat of zelfs een kasteel. Goed voor uren knutselplezier! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - Het grote Bijbelse knutselboek

  Breng Bijbelse verhalen tot leven door zelf een Paradijs, Ark van Noach en taferelen rond de geboorte van Jezus te knutselen. Verdiep je in de verhalen uit het oude en nieuwe testament en volg de gemakkelijke stap-voor-stapinstructies om meer dan 50 leuke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Stephanie Turnbull boeken
  Stephanie Turnbull - Geheugentrucs

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling geheugentrucs. De duidelijke instructies leggen je uit hoe je verborgen cijfers voorspelt, hoe je raadt welke naam er uit een hoed wordt getrokken en hoe je met zijn tweeën verbazingwekkende trucs… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stephanie Turnbull boeken
  Stephanie Turnbull - Close-up trucs

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling close-up trucs. De duidelijke instructies leggen je uit hoe je een glas door de tafel laat smelten, hoe de beroemde truc met de beker en de balletjes werkt, hoe je munten laat verdwijnen, en nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stephanie Turnbull boeken
  Stephanie Turnbull - Valse trucs

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling valse trucs (met attributen). Met behulp van duidelijke instructies, ontdek je hoe je je toverstaf laat krimpen of uit zichzelf laat bewegen, hoe je een magisch luciferdoosje maakt, en nog veel meer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stephanie Turnbull boeken
  Stephanie Turnbull - Illusionisme

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling illusies. Met behulp van duidelijke instructies, ontdek je hoe een lepel buigt met je gedachten, hoe je je duim onmogelijk ver uitrekt, hoe je een broodje door de lucht laat zweven en nog veel meer. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Stephanie Turnbull boeken
  Stephanie Turnbull - Verdwijntrucs

  Maak indruk op je vrienden met deze spectaculaire verzameling verdwijntrucs. De duidelijke instructies leggen je uit hoe je je eigen been onzichtbaar maakt, hoe je een munt laat verdwijnen en weer verschijnen op de meest onverwachte plaatsen en nog veel meer. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • ZNU boeken
  ZNU - Papieren vliegtuigjes - stap voor stap

  Wil je een supersnel legervliegtuig maken? Een vliegtuig met vlammen erop dat zweeft in de lucht? Of een stuntvliegtuig met coole sterren? Dat kan allemaal! Sla snel dit boek open en kies het vliegtuig dat je wilt vouwen. Zoek een kleurrijk vouwblaadje uit,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Lucinda Gray boeken
  Lucinda Gray - Ik leer breien

  Leren breien wordt een fluitje van een cent dankzij dit boek en de grappige wolf Bob en de dartele muisjes Pien en Pepijn. Je hebt niet meer nodig dan dit boek, een bol wol en een paar breinaalden (en misschien wat hulp van een volwassene als je het even niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Christopher Hart boeken
  Christopher Hart - Handboek dieren tekenen

  HOU JE VAN DIEREN? MET DIT BOEK LEER JE HOE JE ZE MOET TEKENEN! Het is belangrijk dat je weet hoe je het hoofd, de oren, de ogen en het lichaam van dieren op een realistische manier op papier kunt zetten. Met de tips en aanwijzingen in dit boek krijg je die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95