Hobbyboeken

 • Lisa Bullard boeken
  Lisa Bullard - Wit

  Je kent vast de kleur wit. Je ziet het overal om je heen. Maar weet je ook dat je heel veel wit voedsel eet? Of je nu een wit drankje drinkt of knisperende witte snacks eet: n ding hebben ze in dit boek gemeen: ze zijn wit. Elk smulboek heeft een lekker recept… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Lisa Bullard boeken
  Lisa Bullard - Smullen met rood voedsel

  Je kent vast de kleur rood. Je ziet het overal om je heen. Maar weet je ook dat je heel veel rood voedsel eet? Of je nu een rood drankje drinkt of knisperende rode snacks eet: n ding hebben ze in dit boek gemeen: ze zijn rood. Elk smulboek heeft een lekker… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Lisa Bullard boeken
  Lisa Bullard - Smullen met geel voedsel

  Je kent vast de kleur geel. Je ziet het overal om je heen. Maar weet je ook dat je heel veel geel voedsel eet? Of je nu een geel drankje drinkt of knisperende gele snacks eet: n ding hebben ze in dit boek gemeen: ze zijn geel. Elk smulboek heeft een lekker… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • Lisa Bullard boeken
  Lisa Bullard - Smullen met groen voedsel

  Je kent vast de kleur groen. Je ziet het overal om je heen. Maar weet je ook dat je heel veel groen voedsel eet? Of je nu een groen drankje drinkt of knisperende groene snacks eet: n ding hebben ze in dit boek gemeen: ze zijn groen. Elk smulboek heeft een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,00
 • M.E. Ander boeken
  M.E. Ander - Creatief aftellen tot kerst

  De voorpret voor Kerstmis is dit jaar misschien nog wel leuker dan de feestdagen zelf, want met Creatief aftellen tot kerst kunnen de dagen op een wel heel bijzondere manier worden afgeteld. Elk kalenderdeurtje onthult een verrassing die te maken heeft met het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sabine Lohf boeken
  Sabine Lohf - Het grote knutsel- en speelboek

  Piratenschepen vouwen, vliegende tapijten weven, knuffels maken en stempelen met kurk en bladeren - knutselen is geweldig leuk! Zijn de knutselwerken klaar? Dan kun je er lekker mee spelen, verhalen bij verzinnen, muziek mee maken en...De mogelijkheden van dit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sabine Lohf boeken
  Sabine Lohf - Het grote winterknutselboek

  Wintertijd is knutseltijd. Een zelfgemaakte adventskalender, de gulle Sinterklaas en zijn paard, een bontgekleurde notenslinger en een bos vol rendieren - in dit boek heeft Sabine Lohf meer dan 100 knutselideeën voor de hele familie verzameld die passen bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sabine Lohf boeken
  Sabine Lohf - Knutselen van aap tot zebra

  Kinderen knutselen zich een weg van A voor Aap tot Z voor Zebra en leren zo alle letters van het alfabet kennen. Beestachtige knutselprojecten voor thuis en op school! Elk kind heeft een lievelingsdier. En of het nou een olifant is, een giraf, vleermuis of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • K. de Wolf boeken
  K. de Wolf - Vriendschapsbandjes

  In Vriendschapsbandjes geknoopt voor jou vind je voorbeelden van originele en hippe bandjes. Voor je vriendinnen of vrienden of voor jezelf. En als je een bandje helemaal speciaal wilt maken, kun je het versieren met kraaltjes of pailletten. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Lucinda Guy boeken
  Lucinda Guy - Ik leer haken

  Dit leuke boek van Lucinda Guy en François Hall bouwt verder op de succesvolle methode die ze ontwikkelden in hun boek Ik leer breien! Met wat hulp van de twee muisjes Pien en Pepijn en de aardige wolf Bob leren kinderen de basisvaardigheden: hoe je haaknaald… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Rika Taeymans, Laura Van Bouchout boeken
  Rika Taeymans, Laura Van Bouchout - Nelsons acrobatenboek

  Nelson wil volgende kerst een acrobatennummer tonen. Na de kalkoen en voor het dessert. Samen met mama en papa oefent hij elke week salto's en piramides. Oefen jij mee? 'Nelsons acrobatenboek' bundelt 30 acrobatische spelletjes in gezinsverpakking. Van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Kleuterquiz 4

  Volwassenen houden van quizzen, maar kinderen ook, en zeker kleuters!Doorheen meer dan 100 vragen leer je nieuwe begrippen en leuke weetjes over het bos, de boerderij en kledij.Deze Kleuterquiz bevat 52 kaarten met vragen, op de ommezijde staan de antwoorden. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kleuterquiz 5

  Volwassenen houden van quizzen, maar kinderen ook, en zeker kleuters!Doorheen meer dan 100 vragen leer je nieuwe begrippen en leuke weetjes over de bakker, winter, groenten en fruit.Deze Kleuterquiz bevat 52 kaarten met vragen, op de ommezijde staan de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Smiley boeken
  Smiley - Emo/Grunge

  Ben je EMO of eerder HIPPIE? Ben je verzot op de GRUNGE-look of ben je een KAWAII-fan? Dit boek maakt je wegwijs en geeft je alle info! Stel je outfit samen en mix & match om jouw persoonlijke stijl te ontdekken! Knip, plak en combineer stukken naar hartenwens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Smiley boeken
  Smiley - Surf/Kawii/Hippie

  Ben je EMO of eerder HIPPIE? Ben je verzot op de GRUNGE-look of ben je een KAWAII-fan? Dit boek maakt je wegwijs en geeft je alle info! Stel je outfit samen en mix & match om jouw persoonlijke stijl te ontdekken! Knip, plak en combineer stukken naar hartenwens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Frieda van Raevels boeken
  Frieda van Raevels - Warrior cats schetsboek

  Droomde je er altijd al van om je favoriete krijgskatten uit de WarriorCats-serie tot leven te wekken?Het kan eindelijk!Met dit boek leer je stap voor stap hoe je een tekening van een kat opbouwt, hoe hun hoofd en lijf in elkaar zitten en hoe je verschillende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Louise Scott-Smith boeken
  Louise Scott-Smith - Ik maak zelf poppenkleertjes

  Ik maak zelf poppenkleertjes is een eenvoudig stap-voor-stap patroonboek voor creatieve kinderen en jongeren die voor hun barbiepoppen zelf kleertjes willen maken en ontwerpen. De aanpak is eenvoudig, snel én leuk, terwijl de resultaten superstijlvol zijn. Zo… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Bernadette. Theulet-Luzié boeken
  Bernadette. Theulet-Luzié - Creaties voor groepen activiteiten 5-8 jaar

  CREATIESvoor groepenIn dit boek zijn artistieke en knutselactiviteiten opgenomen die heel gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd door jonge kinderen in groepsverband.Moza en, patchwork, mobiles, spelletjes, grote geverfde randen, een portrettengalerij... idee te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Véronique Guillaume boeken
  Véronique Guillaume - Ik maak boeken

  EEN BOEKOM TE LEREN...BOEKEN MAKENRijk ge ustreerd, met een eenvoudige tekst, die stap voor stap de werkwijze weergeeft.Een originele, speelse uitgave vol leuke idee en geschikt voor elke leeftijd. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Allemaal beestjes voor 3-7 jarigen

  Allemaal dieren die samen gebracht zijn om je te vermaken en je veel leuke dingen te leren. Elk hoofdstuk is besteed aan een dier en verdeeld in 7 activiteitstypes: kleuren, rijmen, creëren, tekenen, spelen, koken en vouwen. Iedere activiteit is stap voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Z. Zique boeken
  Z. Zique - Spelen met kleuren

  Kinderen in de kleuterleeftijd maken zo op speelse manier kennis met kunst, zonder dat hun spontane creativiteit de kop wordt ingedrukt.Dit boek staat vol leuke ideetjes om de kleintjes onder te dompelen in de wereld van de kleuren. Het werpt verantwoorde en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Marieke ten Berge boeken
  Marieke ten Berge - Mijn leukste teken- en schrijfboek

  In 'Mijn leukste teken- en schrijfboek' staan veel stap-voor-stap instructies en opdrachten om te tekenen en te schrijven. Hoe teken je b?voorbeeld een poes? Of een meisje met een jurkje aan? Het boek heeft een groot formaat en stevig papier. De envelop… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jennifer Lipsey boeken
  Jennifer Lipsey - Ik leer paarden tekenen

  Zo tover je de mooiste paarden en pony?s uit je potlood!Paarden zijn prachtige, elegante dieren. Daarom zijn ze al duizenden jaren een inspiratiebron voor kunstenaars. Met dit boek kun jij je eigen fantastische paardentekeningen maken! Volg de eenvoudige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ed Emberley boeken
  Ed Emberley - Zo teken je leuke dieren!

  Vanaf 5 jaarEd Emberley is een bekende tekenaar die gelooft dat iedereen kan tekenen. Jij ook dus!Met enkele lijntjes, krulletjes of krabbels tovert hij de leukste dieren te voorschijn. Pak dus snel je potlood en ga aan de slag. Volg de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Didier Boursin boeken
  Didier Boursin - Origamipret voor meisjes

  De leukste vouwprojecten stap voor stap uitgelegd Origamipret voor kleine en grote meisjes! In dit boek vind je meer dan 20 figuren met bijbehorende vouwblaadjes voor uren vouwplezier. Maak de mooiste sieraden, zoals armbanden, oorbellen en broches. Of maak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95