Hobbyboeken

 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - 51 dingen om te maken met kartonnen dozen

  Knutselen is leuk! Met simpele basismaterialen kunnen kinderen de mooiste dingen maken, van een piratenhoed of een robotmasker tot een coole kat of zelfs een kasteel. Goed voor uren knutselplezier! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - Het grote Bijbelse knutselboek

  Breng Bijbelse verhalen tot leven door zelf een Paradijs, Ark van Noach en taferelen rond de geboorte van Jezus te knutselen. Verdiep je in de verhalen uit het oude en nieuwe testament en volg de gemakkelijke stap-voor-stapinstructies om meer dan 50 leuke… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jack Botermans boeken
  Jack Botermans - Papieren vliegtuigen

  Vouw zeer bijzondere vliegtuigjes van papier.Sedert mensenheugenis droomt de mens van vliegen net als de vogels, en met dit boek komt die droom iets dichterbij. De vliegtuigmodellen variëren van echte reproducties van bestaande modellen tot heel bijzondere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Maskers Cowboys en Indianen

  Doe net alsof je een cowboy of sheriff bent. Of ben je liever een echte indiaan? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Dokters en patienten

  Doe net alsof je een dokter of zuster bent. Of ben je liever een echte chirurg? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Brandweer

  Doe net alsof je een brandweercommandant bent. Of ben je liever een echte brandweerman? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Circus

  Doe net alsof je een clown of acrobaat bent. Of ben je liever een echte circusdirecteur? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjesen vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Lucinda Guy boeken
  Lucinda Guy - Ik leer naaien en borduren

  Na hun succesvolle boeken Ik leer breien en Ik leer haken, gaan Lucinda Guy en François Hall kinderen leren naaien en borduren. Met vilt en lapjes stof maken kinderen de leukste projecten en leren ze spelenderwijs alle basissteken.Van hele simpele hoesje en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Didier Boursin boeken
  Didier Boursin - Origamipret voor meisjes

  De leukste vouwprojecten stap voor stap uitgelegd Origamipret voor kleine en grote meisjes! In dit boek vind je meer dan 20 figuren met bijbehorende vouwblaadjes voor uren vouwplezier. Maak de mooiste sieraden, zoals armbanden, oorbellen en broches. Of maak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Christophe Boncens, Denis Cauquetoux, Mayumi Jezewski boeken
  Christophe Boncens, Denis Cauquetoux, Mayumi Jezewski - Knutselpret voor kinderen

  101 Ideeën voor creatieve jongens en meisjes vanaf 6 jaar Je vrienden verbazen met leuke creaties, je familie verrassen met een geknutseld cadeautje, je kamer versieren met originele decoraties... Aan zelfgemaakte dingen beleef je altijd veel plezier! Wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Zo leuk is wetenschap

  Wil jij wetenschapper worden? Dat kan. Dit boek zal je daarbij helpen. Alle grote wetenschappers zijn ergens begonnen. Het eerste wat ze deden was de wereld observeren en vragen stellen.Dit boek legt allerlei fenomenen uit aan de hand van materialen die overal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Knutselpret voor jongens

  Jongens houden van meer dan alleen maar computerspelletjes! Ze vinden het ook geweldig om iets met hun handen te maken. De superoriginele knutselontwerpen in dit boek zijn onderverdeeld in vier leefwerelden die vooral jongens enorm aanspreken: spelen in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Het leukste meisjesboek

  Dit boek is speciaal voor meisjes! Sla het snel open en ontdek hoe je in alles de allerbeste wordt. Van je eigen lipgloss maken tot het temmen van een wild paard, dankzij Het leukste meisjesboek ben je niet te overtreffen! Doe je best, versla de rest! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Het coolste jongensboek

  Dit boek is speciaal voor jongens! Sla het snel open en ontdek hoe je in alles de allerbeste wordt. Van een kampvuur maken tot het besturen van een helikopter, dankzij Het coolste jongensboek ben je niet te overtreffen! Doe je best, versla de rest! (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • E. Aveline, J. Coleman boeken
  E. Aveline, J. Coleman - Het grote schminkboek

  Dankzij dit schminkboek wordt elk feestje een succes! Een lieveheersbeestje, een gekke clown of een griezelig monster met dit boek maakt u de mooiste creaties! U krijgt tientallen maskers voor elke gelegenheid: carnaval, een verjaardagsfeestje, halloween .… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bernadette. Theulet-Luzié boeken
  Bernadette. Theulet-Luzié - Creaties voor groepen activiteiten 5-8 jaar

  CREATIESvoor groepenIn dit boek zijn artistieke en knutselactiviteiten opgenomen die heel gemakkelijk kunnen worden uitgevoerd door jonge kinderen in groepsverband.Moza en, patchwork, mobiles, spelletjes, grote geverfde randen, een portrettengalerij... idee te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Véronique Guillaume boeken
  Véronique Guillaume - Ik maak boeken

  EEN BOEKOM TE LEREN...BOEKEN MAKENRijk ge ustreerd, met een eenvoudige tekst, die stap voor stap de werkwijze weergeeft.Een originele, speelse uitgave vol leuke idee en geschikt voor elke leeftijd. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Allemaal beestjes voor 3-7 jarigen

  Allemaal dieren die samen gebracht zijn om je te vermaken en je veel leuke dingen te leren. Elk hoofdstuk is besteed aan een dier en verdeeld in 7 activiteitstypes: kleuren, rijmen, creëren, tekenen, spelen, koken en vouwen. Iedere activiteit is stap voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Z. Zique boeken
  Z. Zique - Spelen met kleuren

  Kinderen in de kleuterleeftijd maken zo op speelse manier kennis met kunst, zonder dat hun spontane creativiteit de kop wordt ingedrukt.Dit boek staat vol leuke ideetjes om de kleintjes onder te dompelen in de wereld van de kleuren. Het werpt verantwoorde en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • GROTE MODE STICKERBOEK - ZELF MODE ONTWERPEN

  Ga zelf aan de slag als ontwerper! Dit stickerboek bevat meer dan 350 stickers waarvan je er 150 zelf kan inkleuren. Hints en tips voor kleurencombinaties en patronen helpen je bij het creëren van outfits voor een heuse lentecollectie. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • KNUTSELEN MET VINGERAFDRUKKEN

  Dit boek zit boordevol ideeën om creatief om te gaan met vingerafdrukken. Druk je vingers in de inkt en ga aan de slag! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Kijk-en ontdekboek in de stad

  Een drukke winkelstraat, een zomerse dag in het park of feest in de stad, dit boek zit boordevol zoekopdrachten, weetjes, puzzels en meer dan 160 stickers. Een interactief kijk- en ontdekboek met speelse opdrachten voor kinderen vanaf 3 jaar. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • RIDDERS EN KASTELEN SPELLETJESBOEK

  Zelfs de allerkleinsten kunnen zichzelf vermaken met dit leuke activiteitenboek vol doolhoven, punt-tot-punt puzzels, stickers, kleurplaten en prachtige illustraties om zelf af te maken.Dankzij het Middeleeuwse thema maakt je kleine ridder of jonkvrouwe van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • MIJN EERSTE STICKERBOEK - FIETSEN

  Dit leuke stickerboek bevat meer dan180 stickers. Breng elke pagina tot leven!Van kinderfietsen tot mountainbikes en vanVictoriaanse fietsen tot stoere BMX trucs. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • 1000 Voetbalstickers

  Met 1000 stickers en allerlei verschillende achtergronden om ze op te plakken zijn kinderen niet snel uitgespeeld. De kleurrijke, prachtig geïllustreerde platen nodigen kinderen uit om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun eigen fantasiewereld te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99