Hobbyboeken

 • Fiona Hayes boeken
  Fiona Hayes - Knutselen met dingen uit de natuur

  40 verschillende knutselwerken die gemaakt worden met onder andere materialen uit de natuur. Zoek de benodigdheden, wees creatief en creëer. Per project staat er duidelijk aangegeven wat er nodig is om de creatie te kunnen knutselen. De stapsgewijze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Het grote tekenboek

  Groot spelletjesboek met scheurbladen, volledig in kleur.Met meer dan 400 tekeningen om verder af te werken.Leuk voor op reis, in de vakantie of samen mee te spelen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • 101 dingen om buiten te doen

  Hét bucketlistboek met activiteiten om buiten te doen voor kinderen Maak zelf een hangmat Bouw een insectenhotel Kweek aardbeien in een zak Organiseer een picknick voor je vrienden Maak een schuilplaats met takken en bladeren (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Joke Reijnders boeken
  Joke Reijnders - Paarden en pony doe boek

  Eindelijk een plak- en tekenboek waar je al je paarden- en ponyherinneringen in kunt bewaren. Plak, knip, kleur en teken je allermooiste Paarden- en ponydoeboek bij elkaar. Als je gek bent op paarden en pony's heb je vast een heleboel plaatjes, foto's,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Tekenen met Jill

  Tekenen met Jill laat zien dat iedereen kan tekenen.In haar boek Tekenen met Jill geeft Jill handige tips & trucs om te leren tekenen. Van echte Jill-meisjes tot de coolste jurkjes en heerlijkste taartjes. Er is bovendien genoeg ruimte om de tekeningen zelf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Maskers Kerst

  Doe net alsof je een rendier of elf bent. Of ben je liever een echte hulp-kerstman? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Maskers Vikingen

  Doe net alsof je een noorman bent. Of ben je liever een echte viking? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor een leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • F.A.J. van Dulmen boeken
  F.A.J. van Dulmen - Maskers

  Doe net alsof je een prinses of koning bent. Of ben je liever een echte ridder? Met de tien leuke maskers uit dit boek kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes urenlang spelen. Leuk voor bijvoorbeeld verkleedpartijtjes, voor verjaardagsfeestjes, voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Dick Matena, Nienke van Hichtum boeken
  Dick Matena, Nienke van Hichtum - Afke's Tiental

  De verstripping van Nienke van Hichtums "Afke's Tiental" is nu ook verkrijgbaar als eerste echte stripkleurboek voor volwassenen. De kleurplaten beslaan het complete verhaal van "Afke's Tiental" verstript door Dick Matena, maar dan in het zwart/wit, zodat u… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Fiona Watt boeken
  Fiona Watt - Kleuter knutselboek

  Dit heerlijke knutselboek is er speciaal voor jonge kinderen. Je vindt er heel wat originele ideeën om te tekenen, schilderen, vingerverven, knippen en plakken. Je kunt de knutselwerkjes allemaal maken met alledaags materiaal, zoals verf, viltstiften of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Alexander von Knorre, Marie Geissler, Ina Hattenhauer, Stefanie Jeschke boeken
  Alexander von Knorre, Marie Geissler, Ina Hattenhauer, Stefanie Jeschke - Tekenschool

  Tekenschool staat boordevol ideeën en praktische informatie voor alle kinderen die willen (leren) tekenen. Stap voor stap komen realistische gezichten, grappige cartoons of originele maskers tot leven. En dankzij de vele praktische tips en trucs over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Merho boeken
  Merho - Leer strips tekenen met De Kiekeboes

  Met dit boek vol handige tips en tricks leer je stap voor stap hoe je de personages van de familie Kiekeboe kunt tekenen, van de eerste potloodlijn tot de volledig afgewerkte, ingekleurde striptekening. Ontwerp daarnaast nieuwe outfits voor Marcel, neem een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Knutselboek voor de kleine kunstenaar

  Met de talloze projecten en activiteiten in dit boek, ben je dagen en weken zoet. Je kan kleuren, tekenen, knippen, plakken en bedenken!Met de originele en gevarieerde opdrachten doe je voldoende inspiratie op om zelf aan de slag te gaan en je fantasie de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Pia Pedevilla boeken
  Pia Pedevilla - 300 Dingen om te knutselen voor grote en kleine handjes

  Naast aloude knutselmaterialen geeft Pia Pedevilla allerlei onopvallende materialen een groots nieuw leven. Ze gebruikt traditionele vaardigheden, maar ook populaire trends en brengt zo generaties samen bij de leukste knutselprojecten. Haar ideeën geven… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Peyo boeken
  Peyo - De Smurfenspelen

  De Smurfen maken zich klaar voor de Smurfenspelen! Ontdek hun meest atletische verhalen en speel allerlei sportieve spelletjes! Wie weet win je wel een blauwe medaille! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Courtney Sanchez boeken
  Courtney Sanchez - Het grote dozenboek

  Hoe kom je aan een raket om naar Mars te vliegen? Simpel: die maak je zelf! Met een kartonnen doos, het bouwplan uit dit boek en natuurlijk verf in jouw lievelingskleur! Of maak een luchtballon, auto, poppenhuis, treintafel, tank, hondenhok, vliegtuig, keuken,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Emma Thyssen boeken
  Emma Thyssen - Billie zoekt zijn lievelingsdingen

  Billie houdt van de grote en kleine dingen in het leven. Van zijn blauwe t-shirt en van een zachtgekookt ei bij het ontbijt. Van tijgers en van dansen op Billie Jean. Van schilderen met fluogele verf en van dromen over een huisdier dat 'Draak' heet. Op elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Anne Thoumieux boeken
  Anne Thoumieux - Het kapselboek

  42 stap-voor-stap-kapsels voor jou en je vriendinnenKen je de juiste techniek om een visgraatvlecht te maken of een perfect knotje? Wil je weten hoe je je haar in enkele simpele stappen omtovert in een stijlvol en trendy kapsel? Vind je het leuk om kapsels uit… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Alyssa Jagan boeken
  Alyssa Jagan - Het slijmboek

  Kauwgomslijm, wiebelslijm, viskomslijm of een glitterbom? Alles kan, zolang het maar lekker plakt!In dit boek vind je meer dan 100 recepten om slijm te maken. Begin met het basisrecept en pimp dan met kleur en textuur.Instagram-slijmer Alyssa Jagan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Elfi de Bruyn boeken
  Elfi de Bruyn - Glam Nails

  Hartjes, spiegeleitjes, glitter, regenbogen op je nagels... Nail art is superleuk om te doen en iedereen kan het! Je hebt er alleen een paar handen, een flesje nagellak en een beetje geduld voor nodig. Voor wie een stapje verder durft te gaan, zijn er tal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ruthje Goethals boeken
  Ruthje Goethals - #OOTD

  Street style of high fashion? Jij ontwerpt de Outfit Of The Day helemaal zelf! In dit boek van For Girls Only! vind je 20 bladzijden vol jurken, rokjes, shirts, jasjes, broeken en alle accessoires die je maar bedenken kunt. Op het licht doorschijnende papier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tessa Sillars Powell boeken
  Tessa Sillars Powell - Super squishy's slijm en putty

  Meer dan 35 superleuke knutselideeën met squishy's, slijm en putty! Laat je vrienden versteld staan met magnetisch SLIJM, laat ze lachen met PROTJESPUTTY of vrolijk hen op met een REGENBOOGSQUISHY. Met schattige squishyburgers, luchtig… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Peyo boeken
  Peyo - Smurfvoetbal

  Een smurfige bundeling spelletjes, raadsels en doolhoven. Voor urenlang spelplezier! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Anouck Boisrobert boeken
  Anouck Boisrobert - 3D Knip- en kleurboek

  Kleurboeken zijn er in overvloed, maar deze is écht anders! Bij de kleurplaten op elke pagina staan leuke, aansprekende teksten voor kinderen die hen stimuleren en uitdagen aan de slag te gaan. Na het inkleuren van de afbeeldingen mag er – heel spannend –… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Wieke Hoeke boeken
  Wieke Hoeke - 85 fotochallenges

  Superhelden op de foto zetten, bloemenrokjes door trucage, spetterende selfies maken, sportfotografie. In 85 challenges leer je hoe je de mooiste foto's kan maken. Je krijgt steeds een korte uitleg en daarna ga je lekker aan de slag. Het maakt daarbij niet uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,95