Boeken over gezondheid

 • Inke Brugman, Renate van Leeuwen boeken
  Inke Brugman, Renate van Leeuwen - Koele Bikkels

  Zou jij ook graag wat relaxter willen zijn? Niet meer bang zijn dat je een proefwerk of toets toch niet haalt? Of dat je niet weet wat je moet zeggen als je aan de beurt bent? Dan is dit echt een boek voor jou.Leer hoe je kunt ontspannen, juist als het even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Minke van Dam boeken
  Minke van Dam - Poep

  Iedereen doet het: poepen! De een doet het één keer per dag, de ander vaker of minder vaak. Maar waarom poepen we eigenlijk? En waar komt die poep vandaan? Poep is meestal bruin, maar ook wel eens rood, oranje of groen. Hoe komt dat? En wat kun je doen als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Leon Read boeken
  Leon Read - Hatsjoe! Zo word je verkouden

  Hallo, ik ben Juul. Samen met Weetjes- Beer zoek ik uit hoe je verkouden wordt. Je leest het in dit boek! Houd de speciale doorkijkbladzijden tegen het licht. Zo ontdek je hoe je lichaam werkt. En de wereld om je heen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Leon Read boeken
  Leon Read - Kijk uit! Zo werken je zintuigen

  Hallo, ik ben Juul. Samen met Weetjes-Beer zoek ik uit hoe je zintuigen werken. Je leest het in dit boek! Houd de speciale doorkijkbladzijden tegen het licht. Zo ontdek je hoe je lichaam werkt. En de wereld om je heen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Weg met de viezekiezenbeestjes!

  Vrolijk en grappig prentenboek over tandenpoetsen, voor kinderen op de basisschool.Tandarts Jula laat zien hoe de viezekiezenbeestjes smullen van restjes eten die tussen je tanden blijven zitten. En hoe ze daar gaatjes maken om in te wonen. Gelukkig laat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geert-Jan Roebers boeken
  Geert-Jan Roebers - Pijn

  Er bestaan mensen die nooit pijn hebben. Zo iemand ben jij waarschijnlijk niet. Wees maar blij. Pijn is niet fijn, maar wel belangrijk. Dit boek gaat over hoofdpijn, spierpijn en andere soorten pijn. Je leest erin dat je ook pijn in je kleine teen via je hoofd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Susan Schaeffer boeken
  Susan Schaeffer - Allergisch!

  Sommige kinderen zijn allergisch, bijvoorbeeld voor pinda’s. Eten ze pinda’s, dan krijgen ze jeuk in hun mond, bulten op hun huid of kramp in hun buik. Je kunt allergisch zijn voor verschillende dingen. Voor bepaald eten of drinken, zoals melk, kippenei of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Ditte Merle boeken
  Ditte Merle - Spuug

  Spuug lijkt heel gewoon. Het komt de hele dag in je mond. Wat is spuug eigenlijk? Waar komt spuug vandaan? Spuug is niet alleen water. Er zitten gezonde stoffen in. Maar van spuug kun je ook ziek worden. Hoe dat kan? Dat lees je in dit boek! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Onderzoek je zintuigen

  Wat doet die hamer in je oor? Hoe smaakt eten met je neus dicht? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Hoe blijf je gezond?

  Waar gaat je eten naartoe? Waarom is slapen zo gezond? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Honor Head boeken
  Honor Head - Omgaan met faalangst

  Als je faalangst hebt, ben je vaak bang dat je iets niet kunt, of (zie je wel!) verkeerd doet. Bijvoorbeeld op school. Faalangst geeft stress. Je durft dan ook geen nieuwe dingen aan te pakken. Dat is jammer! In dit boek lees je waar faalangst vandaan komt en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Elodie Mendels, Alexander De Bruijn boeken
  Elodie Mendels, Alexander De Bruijn - Zalfje

  'Zalfje' is een vrolijk en leerzaam boek met kleurrijke illustraties over eczeem voor kinderen van 4-8 jaar en hun ouders. Om voor te lezen of samen doorheen te bladeren.Bram heeft jeuk. De dokter zegt dat hij eczeem heeft. Maar smeren wil hij niet, dat vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Martine Delfos, Annick Kronenburg boeken
  Martine Delfos, Annick Kronenburg - Puck en moyamoya

  Puck en moyamoya is bedoeld voor kinderen die problemen hebben die voortkomen uit moyamoya en die mogelijk een hersenoperatie gaan krijgen of hebben ondergaan. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,00
 • Andy Glynne, Salvador Maldonado boeken
  Andy Glynne, Salvador Maldonado - Sanne heeft epilepsie

  In dit boek vertelt Sanne hoe het is om epilepsie te hebben. Is het gevaarlijk? Doet een epileptische aanval pijn? En waarom wordt de juf eigenlijk boos op haar? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Nandita Jain, Andy Glynne boeken
  Nandita Jain, Andy Glynne - Naomi heeft leukemie

  In dit boek vertelt Naomi hoe het is om leukemie te krijgen. Wat is chemo? Hoe was het in het ziekenhuis? En hoe gaat het nu met haar? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Nandita Jain, Andy Glynne boeken
  Nandita Jain, Andy Glynne - Jasper heeft taaislijmziekte

  In dit boek vertelt Jasper hoe het is om taaislijmziekte te hebben. Is dat gevaarlijk? Wat zijn ‘groene kikkers’? En waarom mag hij zo veel chocola eten? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Andy Glynne, Salvador Maldonado boeken
  Andy Glynne, Salvador Maldonado - Ben en Isa hebben voedselallergie

  In dit boek vertellen Ben en Isa hoe het is om een ernstige voedselallergie te hebben. Waar kun je allemaal allergisch voor zijn? Wat is een adrenalinespuit? En hoe weten ze wat ze niet moeten eten? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Ingeborg Kuys boeken
  Ingeborg Kuys - Obbe heeft een zere buik

  Obbe heeft een zere buik.Na veel natte windjes en harde knallen, spetterpoep en spuugsel wordt hij opgenomen in het ziekenhuis. Daar krijgt hij een infuus met toverwater en moet hij tabletjes innemen om de buikpijn te laten verdwijnen.Samen met zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ingeborg Kuys boeken
  Ingeborg Kuys - Obbe en de bijzondere fietstocht

  Obbe verheugt zich al maanden op de bijzondere fietstocht die hij samen met zijn vrienden zal maken. Een fietstocht, helemaal naar de zee. Maar de dag loopt anders dan verwacht. EllaBella fietst tijdens een sprintje zo hard dat ze benauwd wordt. Samen met Obbe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Ontdek je eigen lichaam

  Knarf, een vriendelijk, groen mannetje met grote ogen, neemt het jonge kind mee op ontdekkingsreis door het eigen lichaam. De bekende hoofdthema's komen aan bod: botten, spieren, huid, hart, spijsvertering, ademhaling, hersenen, zintuigen, voortplanting en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bo Buijs boeken
  Bo Buijs - Alcohol

  Alcohol komt in veel producten voor zoals schoonmaakmiddelen, ontsmettingsmiddelen en ruitenwisservloeistof voor de auto. Toch denken we bij het woord alcohol vooral aan drankjes waar dit in zit. Alcohol drinken is zo gewoon geworden dat veel mensen er niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Karin van Hoof boeken
  Karin van Hoof - Psychologie

  Waarom doen kinderen mee aan pesten, terwijl ze dat eigenlijk niet willen? En waarom zijn planten en natuurposters in de wachtkamer van de tandarts een goed idee? Dat heeft allemaal te maken met psychologie, met hoe mensen denken, voelen en doen. De kennis van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Jos van Hest boeken
  Jos van Hest - Verliefd

  Verliefd zijn is een heel speciaal gevoel. Meestal is het fijn, maar het kan ook lastig zijn. Soms houd je het geheim, soms mag iedereen het weten. Nog nooit verliefd geweest? Dan moet je dit boek zeker lezen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Marjan Gerarts, Deborah van der Schaaf boeken
  Marjan Gerarts, Deborah van der Schaaf - Een boek vol gevoelens en 1 goudvis

  ?Originele opdrachten en handige tips bij emotiesStel je voor, je woont in een huis. Bij jou wonen vijf gevoelswezens: Verdriet, Woede, Jaloezie, Angst en Vreugde. Ze lopen rond, spelen met elkaar of slapen op de vensterbank. Af en toe hebben ze aandacht nodig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Margreet Krottje boeken
  Margreet Krottje - Lena is in de war

  Er gebeurt iets raars. Lena was altijd een vrolijk meisje, maar sinds haar moeder een relatie heeft met Frits en hij bij hen is komen wonen, doet ze vreemd. Niemand snapt het, maar sommige mensen maken zich wel zorgen. Frits doet nare dingen bij Lena en ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00