Computerboeken

 • Max Wainewright boeken
  Max Wainewright - Programmeren kun je leren 3

  In boek 3 leer je hoe je keuzemogelijkheden met 'als' inbouwt. Hulprobots geven weer uitleg, zodat je alles begrijpt. Je werkt met de programmeertalen Scratch en Python. Heel belangrijk bij het programmeren is de 'if'-instructie. Hiermee laat je de computer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Max Wainewright boeken
  Max Wainewright - Programmeren kun je leren

  In boek 4 word je steeds handiger in het programmeren. Je maakt webpagina's in HTML. Ook gebruik je JavaScript om webpagina's interactief te maken. De hulprobots wijzen je weer de weg. HTML en JavaScript zijn de talen die ja absoluut moet kennen als je wilt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Serge de Beer boeken
  Serge de Beer - Apps maken met meneer De Beer

  Zelf een app maken? Dat is toch veel te moeilijk? Welnee, niets van waar! Zelf een app bouwen is niet alleen hartstikke leuk, het is ook heel leerzaam. Je komt namelijk allerlei nuttige feitjes te weten! In dit boek laat meneer De Beer zien dat iedereen een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Peter Gray boeken
  Peter Gray - Mannelijke actiefiguren

  In dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van manga mannen en jongens in allerlei dramatische acties en houdingen. Uitgelegd wordt hoe je je tekeningen een driedimensionaal effect kunt geven, en hoe je beweging kunt suggereren in je tekeningen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,00
 • Peter Gray boeken
  Peter Gray - Robotten

  In dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van manga robots en mecha?s, van de indrukwekkende reuzenrobot die zo groot is als een wolkenkrabber tot de zwaar bewapende X-O-Dus, uitgerust met dodelijke wapens. Uitgelegd wordt hoe je zelf een robot… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,00
 • Peter Gray boeken
  Peter Gray - Dieren

  In dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van manga dieren, van snoezepoezen tot wilde dieren als wolven, leeuwen en dinosaurussen. Uitgelegd wordt hoe je je dieren vriendelijker of juist gevaarlijker kunt maken door iets aan hun uiterlijk te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,00
 • Peter Gray boeken
  Peter Gray - Monsters

  n dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van manga monsters. Behandeld wordt een groot scala aan monsters, van de draken, centauren en weerwolven uit legenden, tot buitenaardse wezens. Uitgelegd wordt dat je inspiratie op kunt doen voor je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,00
 • Peter Gray boeken
  Peter Gray - Helden en schurken

  In dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van hoofden en gezichten van manga figuren - zowel heldhaftige jongens en meisjes als slechteriken. Ontdek zelf hoe eenvoudige veranderingen in een gezicht een vrolijk, vriendelijk persoon kunnen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,00
 • Sam Savage boeken
  Sam Savage - Eend

  Weet je het verschil tussen een vrouwtjes- en een mannetjeseend? Kun je een vliegende eend herkennen? Weet je hoe het nest van een eend eruitziet? In dit boek kom je van alles te weten over de spannende wereld van de eend, van een vijver in de stad tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Sam Savage boeken
  Sam Savage - Merel

  Weet je het verschil tussen een merel en een kraai? Kun je het gezang van een merel herkennen? Weet je hoe het nest van een merel eruitziet? In dit boek kom je van alles te weten over de spannende wereld van de merel, van een stadstuin tot afgelegen bossen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Derek Breen boeken
  Derek Breen - Computeranimaties maken voor kids

  Droom je ervan de nieuwste wereldberoemde cartoon te bedenken? Gebruik je tekenvaardigheden dan bij het ontwerpen van digitale animaties. Het enige wat je nodig hebt zijn dit boek en de gratis programmeertaal Scratch, die je makkelijk kunt downloaden of online… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Chris Minnick, Eva Holland boeken
  Chris Minnick, Eva Holland - Programmeren voor kids voor Dummies

  Is jouw kind gek van computerspelletjes en -animaties? Moet je hem 's avonds achter z'n console of laptop vandaan trekken? Blijf je maar nieuwe spelletjes voor hem aanschaffen? Tijd om hem zijn eigen computerspelletjes te laten bouwen met JavaScript! Met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • John Woodcock boeken
  John Woodcock - Programmeren voor kinderen - Projects

  ?Ben je dol op computers en games?En wil je ontdekken wat je allemaal kunt doen met Scratch?Ga aan de slag met dit boek en maak de mooiste kunstwerken, creëer waanzinnige optische illusies, maak van je computer een echt drumstel, ontwikkel de leukste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Rosie Dickins, Jonathan Melmoth, Louie Stowell boeken
  Rosie Dickins, Jonathan Melmoth, Louie Stowell - Ik kan al programmeren met Scratch

  Eindelijk ook een makkelijk programmeerboek voor kinderen vanaf 6 jaar Dit boek leert kinderen de echte basis van programmeren met Scratch. Het boek behandelt sprites (de basiscomponenten van Scratch), binairen, debugging (foutopsporingen) en veel meer. Leer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Carol Vorderman boeken
  Carol Vorderman - Games programmeren

  Het nieuwe boek in de succesvolle reeks Programmeren voor kinderen Kinderen die dol zijn op computergames kunnen nu zelf aan de slag en met Scratch hun eigen spelletjes maken. In het boek komen acht games aan bod. Als ze die onder de knie hebben, kunnen de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Peter Gray boeken
  Peter Gray - Vrouwelijke actiefiguren

  In dit boek worden aanwijzingen gegeven voor het tekenen van manga vrouwen en meisjes in allerlei dramatische acties en houdingen. Uitgelegd wordt hoe je je tekeningen een driedimensionaal effect kunt geven, en hoe je beweging kunt suggereren in je tekeningen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,00
 • Rob de la Rive Box boeken
  Rob de la Rive Box - Droomauto's

  'Droomauto's' is een verzameling van zowel bijzondere auto's uit vroeger tijden als hedendaagse modellen. Sportwagens spreken tot iedere verbeelding; die nemen dan ook een centrale plaats in. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan bekende merken als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Derek Breen boeken
  Derek Breen - Games ontwerpen voor kids voor Dummies

  Ben je een geboren ontwerper? Is tekenen je grootste passie? Gebruik je vaardigheden dan bij het ontwerpen van games. Het enige wat je nodig hebt zijn dit boek en de gratis programmeertaal Scratch, die je makkelijk kunt downloaden of online kunt gebruiken. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Nadine Bergner, Thiemo Leonhardt boeken
  Nadine Bergner, Thiemo Leonhardt - Apps maken voor kids voor Dummies

  Lijkt het jou ook zo leuk om een eigen app te maken, die je op een Android-smartphone echt kunt gebruiken? Dit boek laat zien dat je dat heel makkelijk zelf kan met behulp van de gratis webapplicatie App Inventor. Je leert verschillende soorten apps bouwen,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jane Baer-Krause, Kristine Kretschmer boeken
  E-book
  Jane Baer-Krause, Kristine Kretschmer - WWW.wat?

  WWW... wat? Het internet is geweldig, je kunt je er uren mee vermaken! Maar het is ook best wel ingewikkeld, want hoe werkt het nou eigenlijk precies? In dit boek vind je antwoorden op 70 vragen van kinderen over internet. Heeft internet openingstijden? Kun je… (E-book)

  Lees meer...
    5,99
 • Greg Rickaby boeken
  E-book
  Greg Rickaby - Een website maken voor kids voor Dummies

  Wil je graag jouw eigen unieke website ontwerpen? Dit boek bevat zes makkelijk te volgen projecten waarmee je praktische en creatieve websitebouwvaardigheden aanleert. Zo leer je de juiste soort site te kiezen bij het onderwerp van je website, een moodboard te… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Derek Breen boeken
  E-book
  Derek Breen - Games ontwerpen voor kids voor Dummies

  Ben je een geboren ontwerper? Is tekenen je grootste passie? Gebruik je vaardigheden dan bij het ontwerpen van games. Het enige wat je nodig hebt zijn dit boek en de gratis programmeertaal Scratch, die je makkelijk kunt downloaden of online kunt gebruiken. In… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Derek Breen boeken
  E-book
  Derek Breen - Computeranimaties maken voor kids voor Dummies

  Droom je ervan de nieuwste wereldberoemde cartoon te bedenken? Gebruik je tekenvaardigheden dan bij het ontwerpen van digitale animaties. Het enige wat je nodig hebt zijn dit boek en de gratis programmeertaal Scratch, die je makkelijk kunt downloaden of online… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Nadine Bergner boeken
  E-book
  Nadine Bergner - Apps maken voor kids voor Dummies

  Lijkt het jou ook zo leuk om een eigen app te maken, die je op een Android-smartphone echt kunt gebruiken? Dit boek laat zien dat je dat heel makkelijk zelf kan met behulp van de gratis webapplicatie App Inventor. Je leert verschillende soorten apps bouwen,… (E-book)

  Lees meer...
  11,99
 • Chris Minnick, Eva Holland boeken
  E-book
  Chris Minnick, Eva Holland - Programmeren voor kids voor Dummies

  Ben je gek van computerspelletjes en -animaties? Moeten je ouders je 's avonds achter je console of laptop vandaan trekken? Dan is het tijd om je eigen computerspelletjes te bouwen met JavaScript! Met dit boek heb je die gekke webtaal binnen de kortste keren… (E-book)

  Lees meer...
  11,99