Boeken over non-fictie tot 12 jaar

 • Jan Bajtlik boeken
  Jan Bajtlik - De Griekse mythen

  Ontmoet Herakles, de Minotaurus, Odysseus, en andere mythische figuren.Breng een bezoek aan de Olympische Spelen, het Griekse theater en de Akropolis van Athene.Verdwaal in de wereld van de oude Grieken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Linda Dielemans, Sanne te Loo boeken
  Linda Dielemans, Sanne te Loo - Brons

  Denk aan het meest waardevolle dat je hebt. Het allerduurste, het allermooiste, het meest bijzondere. Dat zou je niet weggooien. Nooit van je leven. Maar in de bronstijd, zo'n vierduizend jaar geleden, was dat precies wat mensen deden. Brons was ontzettend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wereldatlas

  Een speelse, interactieve eerste wereldatlas! Trek de aardbol rond op schattenjacht! Kras en ontdek dieren, beroemde gebouwen en mensen van over de hele wereld. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Het grote Kidsweek doeboek deel 6

  Volop vermaak met Kidsweek! Ook dit jaar hoef je je niet te vervelen dankzij dit superleuke nieuwe doeboek van Kidsweek met de beste puzzels, moppen, raadsels, verhalen, strips, knutsels en recepten uit de leukste krant van Nederland! En ook in dit doeboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • ZNU boeken
  ZNU - Vakantie oefenblaadjes - Klaar voor het eerste leerjaar

  Leren lezen, leren schrijven, leren rekenen tot en met 20... Uw kind zal volgend schooljaar heel wat nieuwe leerstof moeten verwerken. En dat wordt een hele uitdaging!De oefenblaadjes in dit blok zijn een fantastisch hulpmiddel om uw kind voor te bereiden op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Michelle Dickinson boeken
  Michelle Dickinson - Wetenschap in de keuken

  Doe de leukste, interessantste en spannendste natuurkundige, scheikundige en biologische ontdekkingen thuis! Dit geweldige en praktische boek toont aan dat wetenschappelijke experimenten net zo makkelijk zijn als bakken. Elk van de vijftig recepten in dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sarah Devos boeken
  Sarah Devos - Leve de kroon!

  Wil je weten...:of je koning Willem-Alexander kunt tegenkomen in pilotenuniform?wat een Norlander is?wat farao Toetanchamon allemaal meekreeg in zijn graf?wie de kortste tijd doorbracht op de troon en maar 20 minuten koning was?hoe Bloody Mary aan haar naam… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Ruth Wielockx, Julius Schellens boeken
  Ruth Wielockx, Julius Schellens - Mijn ogen zijn jouw ogen

  jeugdboek, blind, blindengeleidehond, hond, weetjes, fictie en non-fictie, met illustraties van eigen bodem, Nederlands Een combinatie van interessante weetjes en een leuk dagboekverhaal, waarbij je alles leert over geleidehonden. Voor iedereen vanaf 8 jaar.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Clive Gifford boeken
  Clive Gifford - Hoe werkt een vliegveld?

  Beleef het vliegveld met Lonely Planet! Van de douane tot aan de verkeerstoren, van de incheckbalie tot de bagageband: in dit gedetailleerde uitklapboek verken je alle hoekjes van het vliegveld! In de fraaie illustraties van James Gulliver Hancock komt elk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Eerste woordjes

  Deze speelset helpt je peuter bij het vergroten van zijn woordenschat en het ontwikkelen van zijn fijne motoriek. Met levendige plaatjes en uitdrukbare stevige puzzelstukken om bij elkaar te zoeken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dieren

  Deze speelset helpt je peuter bij het vergroten van zijn woordenschat en het ontwikkelen van zijn fijne motoriek. Met levendige dierenplaatjes en uitdrukbare stevige puzzelstukken om bij elkaar te zoeken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Attractieparken

  Heb je wel eens een attractiepark willen bouwen in Minecraft? In dit boek laten we zien hoe dat moet!Heb je wel eens een attractiepark willen bouwen in Minecraft? In dit boek laten we zien hoe dat moet! In deze gids vind je allerlei bouwideeën, zoals een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Hoe planten groeien

  Wat heeft een plant nodig om te groeien? Hoe snel wordt een boom groot? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Vleugels, veren, klauwen en vinnen

  Welke dieren hebben vleugels? In welke groepen kun je dieren indelen? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Leeft het of niet?

  Hoe weet je of een plant leeft? Hebben jouw kleren ooit geleefd? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Seizoen na seizoen

  Wat gebeurt er allemaal in de vier seizoenen? Zijn alle dagen het hele jaar even lang? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Hoe groeien dieren?

  Welke dieren worden in het water geboren? Wat is een levens-cyclus? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ruth Owen boeken
  Ruth Owen - Teveel plastic

  Wat gebeurt er met een stukje plastic als je het begraaft? En met het klokhuis van een appel? Hoe kun je helpen de plastic-vervuiling te stoppen? Dit boek staat vol vragen, antwoorden en proefjes. Ga je mee op onderzoek? (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Wouter van Reek boeken
  Wouter van Reek - Escher

  Prachtig kunstprentenboek over Escher, in samenwerking met Museum Escher in het Paleis.Nadir en Zenith komen op een plek die zo vreemd is dat ze niet weten of die echt is of niet. Nieuwsgierig geworden kijken ze verder. En nog wat verder. Zo raken ze steeds… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Het menselijk lichaam

  Reis razendsnel doorheen je lichaam terwijl je krast en ontdekt welke botten, spieren, organen, stelsels en zintuigen je in leven houden! (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Jonathan W. Stokes boeken
  Jonathan W. Stokes - Het oude Rome

  Het oude Rome is een supergrappige gids in de verhalende non-fictieserie Handboek voor historiehoppers van Jonathan W. Stokes, met illustraties van David Sossella. Vol toffe infographics, handige feiten en slimme tips, geschikt voor nieuwsgierige lezers van 9… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Corien Oranje boeken
  Corien Oranje - Houd je vast!

  Wat zou jij doen met 1000 euro? Hoe ontsnap je uit een zwaar beveiligde gevangenis? Hoe laat je een dame door de lucht zweven? In dit bijbelse dagboek ga je bijna vier maanden lang met Petrus en Paulus mee op reis. Elke dag lees je een stukje uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Isabella Grott, Valter Fogato boeken
  Isabella Grott, Valter Fogato - Verkikkerd en verliefd

  De hoofdpersonen van dit boek zijn dieren die elkaar hun hele leven trouw blijven of die bijzondere manieren hebben om het hart van de ander te veroveren. Een lieve en kleurrijke ode aan de ware liefde. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Neil Kelly, Peter Nilsson boeken
  Neil Kelly, Peter Nilsson - Minecraft voor beginners

  Ga je voor het eerst Minecraft spelen? Dan is dit boek perfect voor jou! In deze duidelijke gids wordt stap voor stap uitgelegd hoe je in de wereld van Minecraft Bedrock Edition op avontuur gaat.Ga je voor het eerst Minecraft spelen? Dan is dit boek perfect… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Studio Schaapman boeken
  Studio Schaapman - Mega Muizenhuis Kleurplaatboek

  Mega Muizenhuis KleurplatenboekVouw de Mega Muizenhuis kleurplaat uit en kleur hem in. Helemaal uitgevouwen is de kleurplaat ongeveer 85 cm breed en 112 cm hoog. Zo groot is een kind van ongeveer 6 jaar! Levensgroot dus. Het hele huis is afgebeeld. Geef alle… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99