Boeken over non-fictie tot 12 jaar

 • Bomen

  Bomen zijn een belangrijk deel van onze planeet. Wat betekenen ze voor onze wondere wereld? Ontdek… waaruit bomen bestaan en waarom ze goed zijn voor ons. Knutsel… een kleurrijke bomencollage met een heleboel mooie bladeren. Experimenteer… en kom te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,30
 • Eira Reeves boeken
  Eira Reeves - Bijbel voor elke dag

  In Bijbel voor elke dag worden 365 bijbelverhalen op een eenvoudige, aansprekende manier verteld – van de schepping tot aan de belofte dat Jezus terug zal komen. Geschikt om elke dag met je gezin te lezen. Na ieder verhaal staan vragen om samen over door te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Tammy Gagne boeken
  Tammy Gagne - Tyrannosaurus Rex

  Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de tyrannosaurus rex. T-rex liep 70 miljoen jaar geleden op aarde rond. • Waar voelde dit enorme dier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tammy Gagne boeken
  Tammy Gagne - Triceratops

  Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de triceratops. Deze dino liep 70 miljoen jaar geleden op aarde rond. • Waar voelde dit enorme dier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tammy Gagne boeken
  Tammy Gagne - Brachiosaurus

  Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de brachiosaurus. Deze dino liep 150 miljoen jaar geleden op aarde rond. • Waar voelde dit enorme dier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Terry Burrows boeken
  Terry Burrows - Hovercrafts en terreinwagens

  Wist je dat techniek belangrijk is in een oorlog? Ingenieurs lieten forten bouwen om soldaten te beschermen. Met wegen en schepen zorgden ze dat het leger zich snel kon verplaatsen. Ingenieurs ontwierpen kastelen, maar ook katapulten en stormrammen om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tim Ripley boeken
  Tim Ripley - Scheikunde aan het front Buskruit en gasmaskers

  Wist je dat scheikunde belangrijk is in een oorlog? Chinese scheikundigen ontdekten in de negende eeuw de explosieve kracht van buskruit. Later werden er geweren, granaten en andere explosieven ontwikkeld. In de Eerste Wereldoorlog maakten scheikundigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tim Ripley boeken
  Tim Ripley - Natuurkunde aan het front Pijlen, torpedo's en raketten

  Wist je dat natuurkunde belangrijk is in een oorlog? Natuurkundigen doen onderzoek naar kracht, beweging, licht en energie en kunnen hiermee berekeningen maken. Precies de dingen die belangrijk zijn bij het ontwerpen van nieuwe wapens. Aan het eind van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Het geheime boek van de ontdekkingsreiziger

  Een survivalhandboek. Een reisverslag. Een goudmijn aan informatie! Vier jaar geleden trok ik met vrienden door een uithoek van de Amazone, toen we een oude, verlaten hut aantroffen. In een hoek van het kampement vonden we, begraven onder omgevallen palmbomen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Hans Nordsiek boeken
  Hans Nordsiek - Piloot met de vijf strepen

  Een boek voor alle kinderen die willen weten wie ze zijn en wat ze willen worden. Animerende luchtvaartverhalen van beroemd storyteller/piloot Hans Nordsiek, in een schitterend geïllustreerde bundelHèt beleefboek van 2019! *Aanbevolen door de KLM *Voor alle… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Carol Vorderman boeken
  Carol Vorderman - Python Games

  Ben je dol op games? Heb je er altijd al van gedroomd je eigen game te maken in Python®Ga aan de slag met dit boek en bouw de leukste games: een spannende quiz, een spelletje Schiet het fruit of Muntenverzamelaar.Volg de stap-voor-stap instructies, verbeter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Chris Dusauchoit boeken
  Chris Dusauchoit - Mijn hond en ik

  Een correcte opvoeding van je hond begint bij een goed begrip van hoe hij in elkaar zit. Dit boek helpt kinderen in toegankelijke taal begrijpen hoe honden de wereld ruiken, zien en horen en hoe ze met ons en elkaar praten. Het leert hen hoe honden ons… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,50
 • Verjaardagsboek

  Tijd voor een partijtje! Bouw je jarige minifiguur en maak je klaar voor een feestje met dit superleuke verjaardag-puzzelboek.Tijd voor een partijtje! Bouw je jarige minifiguur en maak je klaar voor een feestje met dit superleuke verjaardag-puzzelboek. Het zit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Susan Schaeffer boeken
  Susan Schaeffer - Drenthe

  In Drenthe zie je veel dieren, zoals Drentse heideschapen, bevers en herten. Drenthe heeft namelijk veel natuur. Maar wat doen die bouwwerken van grote keien er? En wat was Kamp Westerbork? In de serie De 12 provincies lees je over geschiedenis,natuur, wonen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Femke Ganzeman boeken
  Femke Ganzeman - Flevoland

  Flevoland is de enige provincie van Nederland die helemaal door de mens is gemaakt. Toen jouw opa en oma jong waren, bestond de provincie nog niet! Toch vind je er nu grote steden, spannende bossen, moderne windmolens en veel geschiedenis. In de serie De 12… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hanneke Siemensma boeken
  Hanneke Siemensma - Gelderland

  Gelderland is de grootste van de twaalf provincies van Nederland. Je vindt er rivieren, heuvels, kastelen en oude steden. Nijmegen is zelfs een van de oudste steden van Nederland! Vroeger is er flink om deze provincie gevochten. In de serie De 12 provincies… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Richard Backers boeken
  Richard Backers - Overijssel

  In de provincie Overijssel vind je prachtige natuurgebieden met zeldzame dieren en planten. In Deventer kun je een reis terug in de tijd maken. En weet jij wat Hanzesteden zijn? In de serie De 12 provincies lees je over geschiedenis, natuur, wonen en werken in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lucas Arnoldussen boeken
  Lucas Arnoldussen - Zuid-Holland

  In Zuid-Holland liggen grote steden, zoals Rotterdam en Den Haag. De leiders van ons land werken er en de koning woont er. Ook kun je er de grootste haven van Europa vinden. Niet zomaar een provincie dus! In de serie De 12 provincies lees je over geschiedenis,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hanneke Siemensma boeken
  Hanneke Siemensma - Utrecht

  Utrecht is de kleinste provincie van Nederland. Er wonen en werken veel mensen. Ook zijn er mooie bossen. De eerste bewoners van Utrecht waren de Romeinen. En wist je dat in Utrecht de hoogste kerktoren van ons land staat? De Domtoren! In de serie De 12… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Truus Visser-van den Brink boeken
  Truus Visser-van den Brink - Noord-Brabant

  Brabanders houden van gezelligheid en zijn trots op hun mooie provincie Noord-Brabant. Je bent er vast eens geweest. Bijvoorbeeld in attractiepark de Efteling. En wist je dat er in Noord-Brabant een gebied is dat de Brabantse Sahara genoemd wordt? In de serie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lien van Horen boeken
  Lien van Horen - Limburg

  Het hoogste punt van Nederland ligt in Limburg. Het is de Vaalserberg. Daarvandaan kijk je uit over drie landen: Nederland, Duitsland en België. En wil je weleens vleermuizen zien? Tijdens een tocht in de mergelgrotten kun je ze tegenkomen. In de serie De 12… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Susan Schaeffer boeken
  Susan Schaeffer - Groningen

  De provincie Groningen ligt in het noorden van Nederland. Je vindt er bijzondere dieren en planten, zoals reeën, dassen, zeekraal en schijnspurrie. En in Pieterburen is een speciaal ziekenhuis voor ... zeehonden! Of denk jij bij deze provincie vooral aan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lucas Arnoldussen boeken
  Lucas Arnoldussen - Noord-Holland

  Amsterdam, de hoofdstad van Nederland, ligt in de provincie Noord-Holland. En een van de drukste vliegvelden van Europa ook. Maar wist je ook dat Noord-Holland een eiland heeft? En dat er vroeger minder land in Noord-Holland was dan nu? In de serie De 12… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Richard Backers boeken
  Richard Backers - Friesland

  Friesland is de provincie van fierljeppen, kaatsen en de Elfstedentocht. Het is de enige provincie in Nederland waar de mensen twee talen spreken. Op de vele grote meren kun je varen, surfen of zeilen. En wist je dat de meeste Waddeneilanden bij Friesland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Susan Schaeffer boeken
  Susan Schaeffer - Zeeland

  Verse mosselen eten? Dat doe je in Zeeland. Je vindt in deze provincie ook prachtige zandstranden. Om de zee tegen te houden hebben de bewoners verhogingen langs de kust gebouwd. Maar in 1953 ging het mis tijdens een grote storm. In de serie De 12 provincies… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00