Boeken over non-fictie tot 12 jaar

 • Zeger van Mersbergen boeken
  Zeger van Mersbergen - Marokko

  Skiën op een hoge berg, op een kameel door een hete woestijn of luieren op een strand langs de oceaan. Het kan allemaal in Marokko! Dit gastvrije land in Noord- Afrika ligt aan de Straat van Gibraltar, de toegang tot de Middellandse Zee. Vroeger regeerden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Sabine Wisman boeken
  Sabine Wisman - Zeg kleine vlinder

  Vrolijk en informatief prentenboek voor peuters en kleuters over het leven van dagvlinders. Als koolwitje Fladder van een rups in een vlinder verandert, wil ze niets liever doen dan vliegen. Tijdens een storm waait ze duizenden meters weg. Kan ze de weg naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Valorie Fisher boeken
  Valorie Fisher - Hoe het werkt

  Heb je je ooit afgevraagd hoe je boterhammen worden geroosterd? Of waar potloden van worden gemaakt? Of hoe een vlieger in de lucht blijft? Het antwoord op die vragen (en meer!) wordt uitgelegd in een kleurrijke, leuke reis door de techniek van alledaagse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Michael Reefs boeken
  Michael Reefs - Het grote Bieb-bende doeboek!

  Ken je de boeken van de Bieb-bende al? Nee? Dan kun je maar beter snel beginnen bij deel 1. Maar ook als je de boeken niet kent, is dit grote doeboek ideaal voor jou! Ga aan de slag met uitdagende puzzels, los raadsels op, lees exclusieve interviews en doe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Pavel Gabzdyl boeken
  Pavel Gabzdyl - Maanatlas

  Kijk eens naar de nachtelijke hemel. Wat zie je dan? Inderdaad, het grote, ronde, bleke hoofd van de maan. Als hij vol is, schijnt hij naar alle kanten. Door de eeuwen heen heeft deze zilveren verschijning mensen verwonderd en gefascineerd. Dromers, romantici,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jan von Holleben boeken
  Jan von Holleben - Fantastische foto's

  Vlieg jij straks door de ruimte? Picknick je in een reuzentuin? Of bouw je snoepfabrieken als Willy Wonka? Met dit boek maak je wonderlijke nieuwe werelden. Ga aan de slag met een camera of met je telefoon en val van de ene verbazing in de andere! Maak… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Minke van Dam boeken
  Minke van Dam - Slapen

  Houd jij ook zo van slapen? Gelukkig maar! Want als je slaapt, rusten je lijf en je hersenen uit. De dag erna heb je weer genoeg energie om te spelen en te leren. Maar wat gebeurt er eigenlijk tijdens jouw slaap? En wat doe je als je niet kunt slapen? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Wereldatlas

  Een speelse, interactieve eerste wereldatlas! Trek de aardbol rond op schattenjacht! Kras en ontdek dieren, beroemde gebouwen en mensen van over de hele wereld. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • ZNU boeken
  ZNU - 1-2-3 Kids Fun - Tekenen van punt tot punt tot 25 / 1-2-3 Kids Fun - Dessiner de point à point jusqu'a 25

  Verbind de getallen in de juiste volgorde en ontdek wat er zich allemaal achter de stipjes schuilhoudt. Ga daarna met je kleurpotloden aan de slag en tover zo elke pagina om tot een prachtige tekening.Tekenen van punt tot punt tot 25.Met uitscheurbare blaadjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • ZNU boeken
  ZNU - 1-2-3 Crazy Fun - Tekenen van punt tot punt tot 70 / 1-2-3 Crazy Fun - Dessiner de point à point jusqu'a 70

  Verbind de getallen in de juiste volgorde en ontdek wat er zich allemaal achter de stipjes schuilhoudt. Ga daarna met je kleurpotloden aan de slag en tover zo elke pagina om tot een prachtige tekening.Tekenen van punt tot punt tot 70.Met uitscheurbare blaadjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Lisa REGAN boeken
  Lisa REGAN - Het gi-ga-geweldige puzzel- en spelletjesboek

  Dit geweldige activiteitenboek staat boordevol puzzels en spelletjes waarmee je uren zoet bent! Kraak de code in de spionnenschool, vul de sudoku's in, los de woordraadsels op en zoek de verborgen piratenschat... Wat houdt je nog tegen? Begin er meteen aan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Angelika LENZ boeken
  Angelika LENZ - Mijn allereerste natuurboek

  Weet jij hoe een rups een vlinder wordt? Hoe een kastanjeboom eruitziet? Welke wilde bloemen er in de wei groeien en welke vogels er aan de kust leven?In deze natuurgids kom je van alles te weten over de natuur om je heen. Je maakt kennis met de dieren en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Wie is het slimst?

  Test je kennis met dit interactieve quizboek! Kun jij de vlag van Zwitserland herkennen? Herken jij een Cadillac Eldorado? Zie jij direct het verschil tussen een velociraptor en een dilophosaurus? Of het verschil tussen een jaguar en een jachtluipaard? Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Kleur in met Jill

  In de haar zo kenmerkende stijl heeft Jill 25 prachtige fashiontekeningen samengesteld om in te kleuren. Voor iedere jonge fashionista dé gelegenheid om zelf te toveren met outfits en kleurcombinaties. Laat je inspireren en durf te combineren! Kleur in met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  39,95
 • 1001 dieren

  De buidelmiereneter, de keizerspinguïn, de walvishaai, de clownvis, het reuzengordeldier... Ontdek deze en nog een heleboel andere dieren in dit bijzondere dierenboek: van piepkleine kriebeldiertjes tot gigantische walvissen en ongewone beren en apen! Laat je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Marja Baeten boeken
  Marja Baeten - Wilde dieren in de oceaan

  Een unieke samenwerking met het Wereld Natuur Fonds. Voor dierenvriendjes vanaf 4 jaar. Maak kennis met de leukste wilde dieren van de oceaan. Na elk voorleesverhaal met prenten beland je op een dubbele pagina met foto’s en weetjes. Zo leer je dieren echt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wade Bradford boeken
  Wade Bradford - Er zit een dinosaurus op de 13de verdieping

  Zal meneer Snurkmans ooit een oog dichtdoen in het hotel? Op de eerste verdieping hoort hij gepiep, op de tweede verdieping heeft hij het koud, op de derde verdieping druppelt water naar beneden. Dan zijn er nog verdiepingen met spinnen, giraffes, hamsters en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Kleur in met Jill

  In de haar zo kenmerkende stijl heeft Jill 25 prachtige fashiontekeningen samengesteld om in te kleuren. Voor iedere jonge fashionista dé gelegenheid om zelf te toveren met outfits en kleurcombinaties. Laat je inspireren en durf te combineren! Kleur in met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Annemarie van den Brink boeken
  Annemarie van den Brink - Sieraden

  Armbanden, een piercing door je neus of oor, een hoofdtooi van mensenhaar of een ratel aan je been, gemaakt van duizend hondentanden. Allemaal sieraden om je mooier te maken of te laten zien dat je bijzonder of belangrijk bent. Al in de prehistorie maakten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Fabien van der Ham boeken
  Fabien van der Ham - Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek - Op Reis

  Hoe weet je zeker dat iets bestaat? Kun je door de tijd reizen? Kun je samen met een alien op reis? En ben je vrij als je op reis bent? Filosofen denken graag na over bijzondere vragen. Elsa deed dat nooit. Haar hersenen waren altijd lui totdat ze de alien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • 3D monsters

  De monsters in dit boek willen er heel graag uit! Zet de Nachtwacht 3D-bril op en zie de wezens uit de onderwereld naar je toe komen. Dit boek is niet voor watjes... (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jennefer Zuniga boeken
  Jennefer Zuniga - Vriendjes

  Het leukste vriendenboekje voor basisschoolkinderen. Door het neutrale karakter en de primaire kleuren is het geschikt voor zowel jongens als meisjes. De kinderen kunnen naar hartenlust tekenen en kleuren op de binnenpagina's. Ook de te beantwoorden vragen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • P. de Zeeuw JGzn boeken
  P. de Zeeuw JGzn - Livingstone

  Al op jonge leeftijd verlangt David Livingstone ernaar om dokter en zendeling te worden onder de Chinezen. Maar omdat daar een oorlog uitbreekt, besluit hij op aanraden van de Schotse zendeling Moffat naar Afrika te gaan. Op zijn reis door de oerwouden van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Andrea Beaty boeken
  Andrea Beaty - Ada Dappers grote werk- en knutselboek voor topwetenschappers

  Stel je veel vragen? Is waarom je favoriete woord? Vind je het leuk om te zoeken naar antwoorden of om proefjes te doen? Dan ben je een wetenschapper, net als Ada Dapper. Doe mee met Ada Dapper en word een topwetenschapper. ? Bouw een onderwaterkijker ? Kweek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tim Bugbird boeken
  Tim Bugbird - Instant Einstein - Kras en ontdek

  Weet jij het antwoord op deze quizvragen? Kies je antwoord, kras en kijk of je het goed hebt!Daag jezelf uit met dit originele quizboek. Gebruik het bijgeleverde krassertje om antwoord te geven op de vele multiplechoicevragen. Hoeveel mensen worden er elke dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99