Boeken over non-fictie tot 12 jaar

 • Dieter Schubert boeken
  Dieter Schubert - Maurits Muis en Rembrandt

  Kunstprentenboek van Ingrid en Dieter Schubert voor het Mauritshuis. Voor 350 jaar Rembrandt!'Ik ben Maurits Muis en van edele afkomst!' 'En ik ben Rembrant Harmenszoon van Rijn en later word ik een beroemd schilder.' Maurits Muis woont in het grote huis. Elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Eryl Nash boeken
  Eryl Nash - Mijn natuurspeurpakket

  Wordt een echte natuurdetective met jouw eigen klembord! Ga op pad en vergeet je klembord niet: daarin zitten je speurkaarten, een knutselboek, doebladen en een prachtige poster waarop je kunt afvinken wat je allemaal hebt ontdekt. Of je nu een balkonnetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sagma Francis, Lisk Feng boeken
  Sagma Francis, Lisk Feng - Everest

  Dit ongelooflijke mooie en prachtig geïllustreerde boek vertelt het verhaal van een magische plek, de hoogste plek ter wereld, de ultieme uitdaging voor bergbeklimmers, de woonplaats van Sagarmatha, de Godin van de Hemel...Hoe meet je een berg? En hoe word je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Mirjam Florijn boeken
  Mirjam Florijn - Een kroon voor Jezus

  ‘Een kroon voor Jezus’ van Mirjam Florijn vertelt het verhaal van pasen voor jonge kinderen. Jezus deelt brood en wijn uit en gaat bidden tot God. Hij wordt gekruisigd en sterft. Maar dan ziet Maria dat het graf open is en ontmoet ze de levende Jezus. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Idan Ben-Barak boeken
  Idan Ben-Barak - Niet aan dit boek likken*

  Niet aan dit boek likken is een interactief prentenboek voor kinderen van 4 tot 8 jaar over bacteriën. Auteur Idan Ben-Barak en illustrator Julian Frost nemen de lezer mee op reis door de wereld van Min, een piepkleine bacterie. Zo weet je waar Min en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hans Nordsiek boeken
  Hans Nordsiek - Piloot met de vijf strepen

  Een boek voor alle kinderen die willen weten wie ze zijn en wat ze willen worden. Animerende luchtvaartverhalen van beroemd storyteller/piloot Hans Nordsiek, in een schitterend geïllustreerde bundelPrimeur Dit boek komt met de gratis app via Virtual/Augmented… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ben Hubbard boeken
  Ben Hubbard - Ruimterace

  Verken nu zelf de ruimte met dit boek en de Augmented Reality-app!Amerika en Rusland waren jarenlang bezig met een ruimterace: welk land zou als eerste een mens naar de ruimte sturen? En wie zou als eerste een man op de maan krijgen? Lees alles over deze race,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Tammy Gagne boeken
  Tammy Gagne - Tyrannosaurus Rex

  Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de tyrannosaurus rex. T-rex liep 70 miljoen jaar geleden op aarde rond. • Waar voelde dit enorme dier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tammy Gagne boeken
  Tammy Gagne - Triceratops

  Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de triceratops. Deze dino liep 70 miljoen jaar geleden op aarde rond. • Waar voelde dit enorme dier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tammy Gagne boeken
  Tammy Gagne - Brachiosaurus

  Wil je weten hoe dinosaurussen leefden? Dan is dit een boek voor jou! De serie Dinosaurussen gaat over de wereld van lang, lang geleden. Dit boek gaat over de brachiosaurus. Deze dino liep 150 miljoen jaar geleden op aarde rond. • Waar voelde dit enorme dier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Terry Burrows boeken
  Terry Burrows - Hovercrafts en terreinwagens

  Wist je dat techniek belangrijk is in een oorlog? Ingenieurs lieten forten bouwen om soldaten te beschermen. Met wegen en schepen zorgden ze dat het leger zich snel kon verplaatsen. Ingenieurs ontwierpen kastelen, maar ook katapulten en stormrammen om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tim Ripley boeken
  Tim Ripley - Scheikunde aan het front Buskruit en gasmaskers

  Wist je dat scheikunde belangrijk is in een oorlog? Chinese scheikundigen ontdekten in de negende eeuw de explosieve kracht van buskruit. Later werden er geweren, granaten en andere explosieven ontwikkeld. In de Eerste Wereldoorlog maakten scheikundigen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Tim Ripley boeken
  Tim Ripley - Natuurkunde aan het front Pijlen, torpedo's en raketten

  Wist je dat natuurkunde belangrijk is in een oorlog? Natuurkundigen doen onderzoek naar kracht, beweging, licht en energie en kunnen hiermee berekeningen maken. Precies de dingen die belangrijk zijn bij het ontwerpen van nieuwe wapens. Aan het eind van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Andrea Luible, Pau Morgan boeken
  Andrea Luible, Pau Morgan - Bijen

  Bijen zijn een belangrijk deel van onze planeet. Wat betekenen ze voor onze wondere wereld? Ontdek… de verschillende bijensoorten en hoe ze honing maken. Knutsel… een huis voor hommels en leer dansen zoals een bij! Experimenteer… maak een nectarcafé en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,30
 • Bomen

  Bomen zijn een belangrijk deel van onze planeet. Wat betekenen ze voor onze wondere wereld? Ontdek… waaruit bomen bestaan en waarom ze goed zijn voor ons. Knutsel… een kleurrijke bomencollage met een heleboel mooie bladeren. Experimenteer… en kom te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,30
 • Eira Reeves boeken
  Eira Reeves - Bijbel voor elke dag

  In Bijbel voor elke dag worden 365 bijbelverhalen op een eenvoudige, aansprekende manier verteld – van de schepping tot aan de belofte dat Jezus terug zal komen. Geschikt om elke dag met je gezin te lezen. Na ieder verhaal staan vragen om samen over door te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,99
 • Mia Cassany, Marcos Navarro boeken
  Mia Cassany, Marcos Navarro - Jungles

  Dit beestachtig knap geïllustreerde boek neemt jonge lezers mee naar de mooiste natuurgebieden ter wereld. Het zijn fantastische, geheimzinnige plekken waar veel te ontdekken valt. Ga mee op reis naar het domein van de panda’s in China, het waterrijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Het geheime boek van de ontdekkingsreiziger

  Een survivalhandboek. Een reisverslag. Een goudmijn aan informatie! Vier jaar geleden trok ik met vrienden door een uithoek van de Amazone, toen we een oude, verlaten hut aantroffen. In een hoek van het kampement vonden we, begraven onder omgevallen palmbomen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,50
 • Emy Geyskens, Kolet Janssen boeken
  Emy Geyskens, Kolet Janssen - pleister. De pyjamareus

  Een mooi verhaal over een jongen die even niet naar school kan, maar toch elke dag bij zijn vriendjes is. Met achteraan een interview met Kathy Lindekens, voorzitter van Bednet. Voor kinderen vanaf 6 jaar. De zevenjarige Liam herstelt thuis van een operatie.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Susan Schaeffer boeken
  Susan Schaeffer - Drenthe

  In Drenthe zie je veel dieren, zoals Drentse heideschapen, bevers en herten. Drenthe heeft namelijk veel natuur. Maar wat doen die bouwwerken van grote keien er? En wat was Kamp Westerbork? In de serie De 12 provincies lees je over geschiedenis,natuur, wonen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Femke Ganzeman boeken
  Femke Ganzeman - Flevoland

  Flevoland is de enige provincie van Nederland die helemaal door de mens is gemaakt. Toen jouw opa en oma jong waren, bestond de provincie nog niet! Toch vind je er nu grote steden, spannende bossen, moderne windmolens en veel geschiedenis. In de serie De 12… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hanneke Siemensma boeken
  Hanneke Siemensma - Gelderland

  Gelderland is de grootste van de twaalf provincies van Nederland. Je vindt er rivieren, heuvels, kastelen en oude steden. Nijmegen is zelfs een van de oudste steden van Nederland! Vroeger is er flink om deze provincie gevochten. In de serie De 12 provincies… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Richard Backers boeken
  Richard Backers - Overijssel

  In de provincie Overijssel vind je prachtige natuurgebieden met zeldzame dieren en planten. In Deventer kun je een reis terug in de tijd maken. En weet jij wat Hanzesteden zijn? In de serie De 12 provincies lees je over geschiedenis, natuur, wonen en werken in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lucas Arnoldussen boeken
  Lucas Arnoldussen - Zuid-Holland

  In Zuid-Holland liggen grote steden, zoals Rotterdam en Den Haag. De leiders van ons land werken er en de koning woont er. Ook kun je er de grootste haven van Europa vinden. Niet zomaar een provincie dus! In de serie De 12 provincies lees je over geschiedenis,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hanneke Siemensma boeken
  Hanneke Siemensma - Utrecht

  Utrecht is de kleinste provincie van Nederland. Er wonen en werken veel mensen. Ook zijn er mooie bossen. De eerste bewoners van Utrecht waren de Romeinen. En wist je dat in Utrecht de hoogste kerktoren van ons land staat? De Domtoren! In de serie De 12… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00