Boeken over non-fictie tot 12 jaar

 • P. de Zeeuw JGzn boeken
  P. de Zeeuw JGzn - Livingstone

  Al op jonge leeftijd verlangt David Livingstone ernaar om dokter en zendeling te worden onder de Chinezen. Maar omdat daar een oorlog uitbreekt, besluit hij op aanraden van de Schotse zendeling Moffat naar Afrika te gaan. Op zijn reis door de oerwouden van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Maan roos vis letter-stickerboek

  Lekker spelen met letters, woorden en zinnen … Dat kan met deze herbruikbare letterstickers! Door middel van leuke opdrachten maken kinderen zélf woorden en zinnen met alle letters die ze ook op school leren. In het midden van het boek is ruimte om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • ZNU boeken
  ZNU - 1-2-3 Kids Fun - Tekenen van punt tot punt tot 25 / 1-2-3 Kids Fun - Dessiner de point à point jusqu'a 25

  Verbind de getallen in de juiste volgorde en ontdek wat er zich allemaal achter de stipjes schuilhoudt. Ga daarna met je kleurpotloden aan de slag en tover zo elke pagina om tot een prachtige tekening.Tekenen van punt tot punt tot 25.Met uitscheurbare blaadjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Lisa REGAN boeken
  Lisa REGAN - Het gi-ga-geweldige puzzel- en spelletjesboek

  Dit geweldige activiteitenboek staat boordevol puzzels en spelletjes waarmee je uren zoet bent! Kraak de code in de spionnenschool, vul de sudoku's in, los de woordraadsels op en zoek de verborgen piratenschat... Wat houdt je nog tegen? Begin er meteen aan,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Angelika LENZ boeken
  Angelika LENZ - Mijn allereerste natuurboek

  Weet jij hoe een rups een vlinder wordt? Hoe een kastanjeboom eruitziet? Welke wilde bloemen er in de wei groeien en welke vogels er aan de kust leven?In deze natuurgids kom je van alles te weten over de natuur om je heen. Je maakt kennis met de dieren en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Wie is het slimst?

  Test je kennis met dit interactieve quizboek! Kun jij de vlag van Zwitserland herkennen? Herken jij een Cadillac Eldorado? Zie jij direct het verschil tussen een velociraptor en een dilophosaurus? Of het verschil tussen een jaguar en een jachtluipaard? Met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Marja Baeten boeken
  Marja Baeten - Wilde dieren in de oceaan

  Een unieke samenwerking met het Wereld Natuur Fonds. Voor dierenvriendjes vanaf 4 jaar. Maak kennis met de leukste wilde dieren van de oceaan. Na elk voorleesverhaal met prenten beland je op een dubbele pagina met foto’s en weetjes. Zo leer je dieren echt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Jen Green boeken
  Jen Green - De wonderlijke wereld van bomen

  Ga mee naar het bos en ontdek de wonderlijke wereld van bomen.Wist je dat bomen ondergrondse boodschappen versturen? Of dat bomen voor hun familie zorgen? Een boom is veel meer dan je zou denken ... (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jill Schirnhofer boeken
  Jill Schirnhofer - Kleur in met Jill

  In de haar zo kenmerkende stijl heeft Jill 25 prachtige fashiontekeningen samengesteld om in te kleuren. Voor iedere jonge fashionista dé gelegenheid om zelf te toveren met outfits en kleurcombinaties. Laat je inspireren en durf te combineren! Kleur in met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Pavel Gabzdyl boeken
  Pavel Gabzdyl - Maanatlas

  Kijk eens naar de nachtelijke hemel. Wat zie je dan? Inderdaad, het grote, ronde, bleke hoofd van de maan. Als hij vol is, schijnt hij naar alle kanten. Door de eeuwen heen heeft deze zilveren verschijning mensen verwonderd en gefascineerd. Dromers, romantici,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Sabine Wisman boeken
  Sabine Wisman - Zeg kleine vlinder

  Vrolijk en informatief prentenboek voor peuters en kleuters over het leven van dagvlinders. Als koolwitje Fladder van een rups in een vlinder verandert, wil ze niets liever doen dan vliegen. Tijdens een storm waait ze duizenden meters weg. Kan ze de weg naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan Leyssens boeken
  Jan Leyssens - Hoe de aarde beweegt

  jeugdboek, non-fictie, wetenschap, onderzoek, continentverschuiving, platentektoniek, geschiedenis, Marie Tharp, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Het tweede deel in de serie over wetenschappelijke verwondering. Dromen, durven, denken én doen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • H. Carroll boeken
  H. Carroll - Word een supercoole fotograaf!

  Word een SUPERCOOLE fotograaf met dit fantastische nieuwe boek. Met behulp van echte foto's ter inspiratie biedt dit geweldige boek 20 spannende challenges om je te helpen je eigen fotografisch meesterwerk te maken. Het enige wat je nodig hebt, is een camera… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • Wondere wereld spelletjesboek

  Dit geweldige spelletjesboek staat boordevol kaarten, weetjes en puzzels over allerlei landen van over de hele wereld. Op een leuke, spelende wijze wordt er uitleg gegeven over de verschillende werelddelen en landen, met zijn hoofdsteden, dieren en weetjes.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Als je blaft

  Het helpt niet als we de deur sluiten.Nee.Papa brult er dwars doorheen.Of als we onder het bed gaan liggen.Omdat mama met schoenen gooit.Zo kwaad is ze.Als je blaft is een verhaal over een gezin waar de spanningen soms hoog oplopen. Op een dag is het weer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • K.P. Pedersen boeken
  K.P. Pedersen - Gebeden voor het slapengaan

  In Gebeden voor het slapengaan staan 44 gebeden, elk gebaseerd op een bijbelvers. Door middel van deze gebeden leren kinderen hoe ze hun hart en gedachten bij God kunnen brengen en zullen ze ook Gods hart en liefde voor hen leren kennen. Gebeden voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Beau-Ann Roelvink boeken
  Beau-Ann Roelvink - Net als Beau 1.0

  Dit boekje is bedoeld om kinderen in te laten zien dat gezond eten & sporten goed is, leuk is, en lekker kan zijn.Ook komt pesten aan de orde; gepest worden is niet okay, maar velen van ons is het wel overkomen. Hoe hiermee om te gaan en hoe gezond eten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Thurlby boeken
  Paul Thurlby - Het grote kunst doeboek

  Paul Thurlby is een Engelse illustrator en werkt onder meer voor The Guardian, The Times, The New Yorker en Vanity Fair. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de befaamde National Gallery in Londen hem benaderde om een doeboek voor kinderen te maken aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jane Kent boeken
  Jane Kent - Toy Story: Woody's avontuur

  Droomde jij er altijd al van om Woody, Buzz en zijn vrienden ooit eens in het echt te ontmoeten? Met dit boek kan het! Dit fantastische boek barst van de leuke weetjes over de personages van Toy Story en hun avonturen. En weet je wat het allerleukste is? Bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • ZNU boeken
  ZNU - 1-2-3 Crazy Fun - Tekenen van punt tot punt tot 70 / 1-2-3 Crazy Fun - Dessiner de point à point jusqu'a 70

  Verbind de getallen in de juiste volgorde en ontdek wat er zich allemaal achter de stipjes schuilhoudt. Ga daarna met je kleurpotloden aan de slag en tover zo elke pagina om tot een prachtige tekening.Tekenen van punt tot punt tot 70.Met uitscheurbare blaadjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,95
 • Valorie Fisher boeken
  Valorie Fisher - Hoe het werkt

  Heb je je ooit afgevraagd hoe je boterhammen worden geroosterd? Of waar potloden van worden gemaakt? Of hoe een vlieger in de lucht blijft? Het antwoord op die vragen (en meer!) wordt uitgelegd in een kleurrijke, leuke reis door de techniek van alledaagse… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Tim Bugbird boeken
  Tim Bugbird - Instant Einstein - Kras en ontdek

  Weet jij het antwoord op deze quizvragen? Kies je antwoord, kras en kijk of je het goed hebt!Daag jezelf uit met dit originele quizboek. Gebruik het bijgeleverde krassertje om antwoord te geven op de vele multiplechoicevragen. Hoeveel mensen worden er elke dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • 1001 dieren

  De buidelmiereneter, de keizerspinguïn, de walvishaai, de clownvis, het reuzengordeldier... Ontdek deze en nog een heleboel andere dieren in dit bijzondere dierenboek: van piepkleine kriebeldiertjes tot gigantische walvissen en ongewone beren en apen! Laat je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Kimberlie Hamilton boeken
  Kimberlie Hamilton - Rebelse katten

  Stoere verhalen over rebelse katten In dit bijzondere boek staan verhalen over meer dan dertig katten die écht (hebben) bestaan. Wist je bijvoorbeeld dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog heldhaftige poezen rondliepen? Of dat er een kat bestaat met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ben Rothery boeken
  Ben Rothery - Een spectaculaire wereld van vlinders

  Een perfecte introductie in de wereld van vlinders voor jong en oud Wist je dat er meer dan 150.000 verschillende soorten vlinders en motten bestaan? En dat ze voorkomen op elk continent?Dit schitterend geïllustreerde boek geeft je een unieke kijk in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99