Boeken over non-fictie tot 12 jaar

 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Maaike Dijkstra boeken
  Maaike Dijkstra - Prentenbijbel

  De tekeningen in dit boek zijn gemaakt door de broertjes Abel en Silas. Deze jongens laten zich inspireren door de mooie verhalen die er in de bijbel staan. De tekeningen vertellen hun eigen verhaal, en prikkelen de verbeelding. Het resultaat is een mooi boek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Allan Morey boeken
  Allan Morey - Satellieten

  Waarom maken satellieten foto’s van de aarde? In de serie Techniek in de ruimte lees je over machines die werken in de ruimte. In dit boek lees je over satellieten. Ontdek hoe ze vanuit de ruimte signalen verzenden naar de aarde. En hoe ze ons helpen bij het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jennefer Zuniga boeken
  Jennefer Zuniga - Vriendjes

  Het leukste vriendenboekje voor basisschoolkinderen. Door het neutrale karakter en de primaire kleuren is het geschikt voor zowel jongens als meisjes. De kinderen kunnen naar hartenlust tekenen en kleuren op de binnenpagina's. Ook de te beantwoorden vragen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Hervé Debaene boeken
  Hervé Debaene - Schaakmat

  Over de hele wereld spelen miljoenen mensen schaak. Een fantastisch bordspel dat al meer dan 1000 jaar bestaat.Keer terug in de tijd. Kruip in het harnas van een stoere ridder of in de huid van een machtige koningin. Kom alles te weten over het schaakspel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Michael Reefs boeken
  Michael Reefs - Het grote Bieb-bende doeboek!

  Ken je de boeken van de Bieb-bende al? Nee? Dan kun je maar beter snel beginnen bij deel 1. Maar ook als je de boeken niet kent, is dit grote doeboek ideaal voor jou! Ga aan de slag met uitdagende puzzels, los raadsels op, lees exclusieve interviews en doe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Cecilie Fodor boeken
  Cecilie Fodor - God houdt van je!

  In God houdt van je! ontdekken kinderen dat ze in Gods ogen ongelooflijk waardevol zijn. Door middel van achttien bijbelverhalen leren kinderen ontdekken dat Gods liefde in elk bijbelverhaal naar voren komt, dat Hij ieder kind al kende voordat Hij de wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Geweldige voertuigen

  Leer over de meest fantastische voertuigen met allerlei LEGO bouwwerken! Doe inspiratie op met meer dan 100 LEGO bouwideeën en volg de makkelijke bouwtips om jouw eigen LEGO voertuigen te creëren!Leer over de meest fantastische voertuigen met allerlei LEGO… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Chris Ferrie boeken
  Chris Ferrie - Algemene relativiteitstheorie voor baby’s

  Moeilijke dingen makkelijk maken voor je toekomstige genie!Het is nooit te vroeg om te beginnen met wetenschap. Kartonboekje met korte uitleg en duidelijke illustraties.'Er is maar een vonkje nodig om het voorstellingsvermogen van een kind te doen ontvlammen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Kleuren

  Kunstgeschiedenis was nog nooit zo leuk: een cadeauboek voor jong en oud.Wat is wit? Wat is zwart? Wat is licht? Wat is kleur? Op die vragen vind je antwoord in dit boek. Aan de hand van een tentoonstelling kom je meer te weten over kleuren, maar ook over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Elo boeken
  Elo - Goed verstopt rondom ons

  Wilde dieren wonen niet alleen maar in de natuur. Je vindt er ook heel wat rondom ons; achter een vuilnisbak op straat, in een park in de stad of gewoon in je achtertuin. Kijk goed om je heen, hef de luikjes op en laat de dieren tevoorschijn komen. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Michael Bright boeken
  Michael Bright - Waar wij vandaan komen volgens... Darwin

  Wil je weten… …waarom krabben zijwaarts wegrennen? …welke vis het eerst het land op kroop? …waarom we denken dat vogels eigenlijk dinosauriërs zijn? …en waarom je hersenen in je hoofd zitten en niet in je voeten? Dat lees je allemaal in dit boek. Je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,90
 • Bouwina de Ridder boeken
  Bouwina de Ridder - Ganzen

  Ganzen zijn watervogels. Ze leven in de buurt van water, maar ook in weilanden. Ze eten planten, vooral gras. Soms zie je een grote groep ganzen in de lucht. Je hoort ze luid gakken. Waar gaan ze naartoe? En waarom vliegen ze in een V-vorm? (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Chris Ferrie boeken
  Chris Ferrie - Quantumfysica voor baby’s

  Moeilijke dingen makkelijk maken voor je toekomstige genie! Het is nooit te vroeg om te beginnen met wetenschap. Kartonboekje met korte uitleg en duidelijke illustraties. 'Er is maar een vonkje nodig om het voorstellingsvermogen van een kind te doen ontvlammen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Chris Ferrie boeken
  Chris Ferrie - Robotica voor baby’s

  Moeilijke dingen makkelijk maken voor je toekomstige genie!Het is nooit te vroeg om te beginnen met wetenschap. Kartonboekje met korte uitleg en duidelijke illustraties.'Er is maar een vonkje nodig om het voorstellingsvermogen van een kind te doen ontvlammen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Moira Butterfield boeken
  Moira Butterfield - Het fantastisch mooie dierenrijk

  Verander dit boek in een levendig kunstwerk!Van de meest dodelijke kikker ter wereld tot de indrukwekkende muskusos: het dierenrijk is fantastisch mooi! Gebruik de unieke press-out-techniek in dit boek om een prachtige optocht van bijzondere dieren te maken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Inke Brugman, Renate van Leeuwen boeken
  Inke Brugman, Renate van Leeuwen - Koele Bikkels

  Zou jij ook graag wat relaxter willen zijn? Niet meer bang zijn dat je een proefwerk of toets toch niet haalt? Of dat je niet weet wat je moet zeggen als je aan de beurt bent? Dan is dit echt een boek voor jou.Leer hoe je kunt ontspannen, juist als het even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Campus

  Met dit supercoole Campus 12 quiz-en weetjesboek kan je je vrienden uitdagen! Met leuke quizvragen over de tv-serie, de personages en de acteurs, maar ook algemene vragen over boksen, zingen en wetenschap. Check ook zeker de wetenschapsproeven om thuis uit te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Hanna Holwerda boeken
  Hanna Holwerda - Wonderlijke Wereld

  Vanuit het heelal lijkt de aarde een bal met groene en blauwe vlekken. Dichterbij zie je de verschillen nog beter. Overal wonen andere dieren en ziet het land er anders uit. Een wereld die God kleurrijk gemaakt heeft en waar we iedere dag van mogen genieten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Britt Dekker, Esra de Ruiter boeken
  Britt Dekker, Esra de Ruiter - Het PaardenpraatTV-vakantieboek

  PaardenpraatTV is het zeer succesvolle YouTubekanaal voor iedereen die gek is op paarden. Het bereik van de filmpjes van PaardenpraatTV is enorm en de inhoud ervan wordt door jong en oud als zeer deskundig ervaren. Het PaardenpraatTV-vakantieboek is hét… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • P. de Zeeuw boeken
  P. de Zeeuw - Willem Tell

  Willem Tell, een Zwitserse jager uit de kanton Uri, sluit een verbond met andere kantons om samen een opstand tegen de Oostenrijkers te beginnen. Er wordt hiervoor een datum afgesproken; tot zolang zullen ze wachten. Maar als Willem Tell niet voor de hoed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Annemiek Kinds boeken
  Annemiek Kinds - Jasper en het geheim van Sinterklaas

  De 6-jarige Jasper is gek op alles wat met Sinterklaas te maken heeft. Zelfs in de zomer is hij nog volop bezig met Sint en zijn Pieten. Hoe geweldig is het, dat hij juist in de zomer op vakantie naar Spanje gaat. Het land van Sinterklaas. Jasper is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Allerlei boeken
  Allerlei - Puzzelboek met maskers

  Ben jij net zo uitgelaten over deze huisdierenpuzzels als Max en zijn vrienden? Help ze een pootje en los een superdoolhof op, speel het huisdierenspel, kraak de kattencode en nog veel meer. Vervolgens kun jij jezelf vermommen als hond, kat of konijn, met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Pia Deges boeken
  Pia Deges - Het paardenknutselboek

  Een knutselboek met paarden in de hoofdrol: welke paardengek wil dat nou niet? Met prachtige en eenvoudig te maken knutsels, tekeningen en baksels. Maak bijvoorbeeld je eigen uitnodigingen voor een paardenfeestje of leuke verjaardags-paardencadeautjes. Tover… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mary Hoffman boeken
  Mary Hoffman - Het grote boek over het leven

  Van baby tot bejaarde: een geestig kijkje in het mensenleven, dat leven en dood op een luchtige manier bespreekbaar maakt.Al kun je het je soms haast niet voorstellen, grote mensen zijn ook allemaal klein geweest. Iedereen begint als baby en wordt groot met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99