Boeken over non-fictie tot 12 jaar

 • Neil Kelly, Peter Nilsson boeken
  Neil Kelly, Peter Nilsson - Minecraft voor beginners

  Ga je voor het eerst Minecraft spelen? Dan is dit boek perfect voor jou! In deze duidelijke gids wordt stap voor stap uitgelegd hoe je in de wereld van Minecraft Bedrock Edition op avontuur gaat.Ga je voor het eerst Minecraft spelen? Dan is dit boek perfect… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Isabella Grott, Valter Fogato boeken
  Isabella Grott, Valter Fogato - Verkikkerd en verliefd

  De hoofdpersonen van dit boek zijn dieren die elkaar hun hele leven trouw blijven of die bijzondere manieren hebben om het hart van de ander te veroveren. Een lieve en kleurrijke ode aan de ware liefde. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • ZNU boeken
  ZNU - Vakantie oefenblaadjes - Klaar voor het eerste leerjaar

  Leren lezen, leren schrijven, leren rekenen tot en met 20... Uw kind zal volgend schooljaar heel wat nieuwe leerstof moeten verwerken. En dat wordt een hele uitdaging!De oefenblaadjes in dit blok zijn een fantastisch hulpmiddel om uw kind voor te bereiden op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Het grote Kidsweek doeboek deel 6

  Volop vermaak met Kidsweek! Ook dit jaar hoef je je niet te vervelen dankzij dit superleuke nieuwe doeboek van Kidsweek met de beste puzzels, moppen, raadsels, verhalen, strips, knutsels en recepten uit de leukste krant van Nederland! En ook in dit doeboek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ben Rothery boeken
  Ben Rothery - Een spectaculaire wereld van vlinders

  Een perfecte introductie in de wereld van vlinders voor jong en oud Wist je dat er meer dan 150.000 verschillende soorten vlinders en motten bestaan? En dat ze voorkomen op elk continent?Dit schitterend geïllustreerde boek geeft je een unieke kijk in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Wouter van Reek boeken
  Wouter van Reek - Escher

  Prachtig kunstprentenboek over Escher, in samenwerking met Museum Escher in het Paleis.Nadir en Zenith komen op een plek die zo vreemd is dat ze niet weten of die echt is of niet. Nieuwsgierig geworden kijken ze verder. En nog wat verder. Zo raken ze steeds… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Eerste woordjes

  Deze speelset helpt je peuter bij het vergroten van zijn woordenschat en het ontwikkelen van zijn fijne motoriek. Met levendige plaatjes en uitdrukbare stevige puzzelstukken om bij elkaar te zoeken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Stine Jensen, Frank Meester boeken
  Stine Jensen, Frank Meester - Hoe voed ik mijn ouders op?

  Grappig handboek voor elk kind dat zijn ouders weleens een lesje wil leren Hoe voed ik mijn ouders op? is een bijzondere samenwerking tussen filosofen Stine Jensen en Frank Meester. Eerder toerden zij al samen langs Nederlandse zalen met hun filosofische… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • James Campbell boeken
  James Campbell - Een haai als huisdier?!

  Of je nou gek bent op huisdieren, of niet speciaal maar gewoon graag zo hard lacht dat je huilend op de vloer ligt – DIT is het perfecte boek voor jou!Wist je dat katten bang zijn voor komkommers? Of dat er in Zweden een springsport bestaat voor konijnen?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Michel Luchesi boeken
  Michel Luchesi - Praktisch handboek voor jonge tuiniers

  Wil jij je eigen groenten kweken? Dichter bij de natuur komen? Een passie delen? Cool, want dat kun je allemaal met tuinieren! In dit boek leer je per maand wat er belangrijk is om te doen in de tuin voor een mooi resultaat. Ook bevat elke maand een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Angelique Van Ombergen, Stijn Ilsen boeken
  Angelique Van Ombergen, Stijn Ilsen - Reis naar de sterren

  Wist je dat...een raket de ruimte bereikt in minder dan vier minuten?satellieten gebruikt worden voor communicatie, navigatie en onderzoek, maar ook voor spionage?fruitvliegjes de eerste dieren in de ruimte waren?een ruimtepak de astronaut beschermt tegen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hetty van Aar boeken
  Hetty van Aar - Het boek met alle antwoorden

  Zal ik dit weekend chocoladekoekjes bakken? Is X ook verliefd op mij? Zou ik die dure, maar supercoole laarsjes kopen? Twijfel je over iets of zit je met een lastige vraag? In Het boek met alle antwoorden vind je vast een antwoord. Het is heel eenvoudig: houd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Beau-Ann Roelvink boeken
  Beau-Ann Roelvink - Net als Beau 1.0

  Dit boekje is bedoeld om kinderen in te laten zien dat gezond eten & sporten goed is, leuk is, en lekker kan zijn.Ook komt pesten aan de orde; gepest worden is niet okay, maar velen van ons is het wel overkomen. Hoe hiermee om te gaan en hoe gezond eten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jane Kent boeken
  Jane Kent - Toy Story: Woody's avontuur

  Droomde jij er altijd al van om Woody, Buzz en zijn vrienden ooit eens in het echt te ontmoeten? Met dit boek kan het! Dit fantastische boek barst van de leuke weetjes over de personages van Toy Story en hun avonturen. En weet je wat het allerleukste is? Bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Milja Praagman boeken
  Milja Praagman - Wasco weet er nog eentje

  Wasco weet er nog eentje van Milja Praagman staat vol met de leukste moppen voor de beginnende lezer, waar grappenmakers van alle leeftijden gegarandeerd om in een deuk liggen. Moppen In dit moppenboekje vertelt Wasco 30 moppen voor beginnende lezers. Elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Annemarie Dragt boeken
  Annemarie Dragt - Ik reis de wereld rond

  Ik reis de wereld rond Vliegtuigen, treinen en auto’s kent elk kind wel, maar er zijn nog zo veel meer manieren om te reizen. Hoe bereik je bijvoorbeeld het topje van een hoge berg? Waarmee sjees je supersnel over het water? En wat heb je nodig voor een reis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jacqueline (DR.) KAHN-NATHAN, Jean (DR.) COHEN boeken
  Jacqueline (DR.) KAHN-NATHAN, Jean (DR.) COHEN - Seksuele voorlichting in vraag en antwoord 10-12 jaar

  Alles over de puberteit, seksualiteit en relaties, de voortplanting en de geboorte duidelijk uitgelegdKinderen van 10 tot 12 jaar staan voor een nieuwe, belangrijke fase in hun leven: de puberteit! Ze hebben dan ook ongetwijfeld veel vragen over wat er met hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Steph DESODT boeken
  Steph DESODT - Begrijpend lezen kun je leren 4de leerjaar groep 6 (paars)

  Wist je dat je begrijpend lezen voor alle vakken op school nodig hebt? Dus niet alleen voor taal? Als je een rekenverhaal of een vraagstuk moet oplossen, dan is het noodzakelijk dat je de opdracht begrijpt. Heb je een toets van aardrijkskunde, geschiedenis of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Corien Oranje boeken
  Corien Oranje - Houd je vast!

  Wat zou jij doen met 1000 euro? Hoe ontsnap je uit een zwaar beveiligde gevangenis? Hoe laat je een dame door de lucht zweven? In dit bijbelse dagboek ga je bijna vier maanden lang met Petrus en Paulus mee op reis. Elke dag lees je een stukje uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carine AERTS boeken
  Carine AERTS - Begrijpend lezen kun je leren 3de leerjaar groep 5 (oranje)

  Wist je dat je begrijpend lezen voor alle vakken op school nodig hebt? Dus niet alleen voor taal? Als je een rekenverhaal of een vraagstuk moet oplossen, dan is het noodzakelijk dat je de opdracht begrijpt. Heb je een toets van aardrijkskunde, geschiedenis of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bethan James boeken
  Bethan James - Mijn kleine kinderbijbel

  Deze stevige kartonbijbel bevat 15 bekende verhalen uit het Oude en het Nieuwe Testament. De illustraties zijn van de Hongaarse illustratrice Krisztina Kállai Nagy, die ook de succesvolle Vertelbijbel heeft geïllustreerd. Haar tekeningen kenmerken zich door… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • De reuzenkraak is liever lui

  De reuzenkraak is liever lui is een bundeling van de honderd leukste dierennieuws-artikelen uit De Kleine Wetenschap – de populaire kinderwetenschapspagina van het NRC Handelsblad. Nieuwe ontdekkingen over dieren Er is al veel bekend over dieren, maar ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Caroline Paul boeken
  Caroline Paul - Grijp de macht!

  De wereld verbeteren begint bij kinderen. In 2014 won de destijds 17-­jarige Malala Yousafzai de Nobelprijs voor de Vrede, daarmee de jongste winnaar ooit. Al op haar elfde begon ze met haar strijd voor toegankelijk onderwijs voor iedereen. Ze is een van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Judith van der Stelt boeken
  Judith van der Stelt - Hotel Achtertuin

  Peuters en kleuters ontdekken de tuin en een heleboel bijzondere dieren. Een vrolijk voorleesboek met leuke natuurweetjes en natuuractiviteiten. Rijk geïllustreerd. Vanaf 3 t/m 6 jaar.Peuters en kleuters ontdekken de tuin en zijn bewoners ... De opa en oma… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • LEGO NINJAGO Kleurboek

  Geef je favoriete helden jouw lievelingskleuren, terwijl ze het opnemen tegen gevaarlijke tegenstanders. Van Skulkin tot het Stenen Leger, de Luchtpiraten en de Zonen van Garmadon.Ben jij klaar voor een fantastische ninja-kleurervaring? Geef je favoriete… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99