Boeken over non-fictie tot 12 jaar

 • Paul Mason boeken
  Paul Mason - Zo werkt je spijsvertering

  Je moet eten en drinken om in leven te blijven. Wat gebeurt er allemaal als je kauwt en slikt en als je maag en darmen hun werk doen? Hoe komen de voedingsstoffen op de goede plaats en waar blijft de rest? In dit boek lees je hoe je spijsverteringsstelsel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Nancy Dickmann boeken
  Nancy Dickmann - Wiskunde ... In het heelal

  Je ziet geen regelmaat als je naar de sterren kijkt. Toch zit het heelal vol patronen en symmetrie. In dit boek lees je over de vorm van sterrenstelsels en planeten en ontdek je waarom de maan er telkens anders uitziet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Alice Peebles boeken
  Alice Peebles - Wiskunde ... In de kunst en de sport

  Of je nu een fi lmpje maakt of met een basketbal wilt scorenje kunt er wiskunde bij gebruiken! In dit boek lees je ook hoe kunstenaars diepte tekenen, hoe kunstschaatsers rondtollen en hoe een keeper een strafschop tegenhoudt... (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Alice Peebles boeken
  Alice Peebles - Wiskunde ... In de wetenschap

  Door slim te rekenen en te tekenen is er veel nieuws ontdekt. De omtrek van de aarde bijvoorbeeld en ook een manier om tijd te meten. Computers werken met nullen en enen. Hoe? Je leest het allemaal in dit boek. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Nancy Dickmann boeken
  Nancy Dickmann - Wiskunde ... In de natuur

  Als je goed kijkt, zie je wiskundige vormen bij dieren, planten en stenen. Zeesterren zijn supersymmetrisch, zaden liggen niet zomaar op een rijtje en bijen bouwen in zeshoeken. Je leest erover in dit boek. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Kirsty Holmes boeken
  Kirsty Holmes - Porky's gids voor vliegtuigen

  In dit boek lees je van alles over vliegtuigen. Hoe komen ze in de lucht? Wanneer gebruik je de schietstoel? Je leert het van instructeur Porki. Kom los van de grond, reis mee en haal je brevet! 3… 2… 1… Opstijgen maar! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Kirsty Holmes boeken
  Kirsty Holmes - Porki's gids voor 'vliegers' zonder motor

  In dit boek lees je van alles over ‘vliegers’ zonder motor: zweefvliegtuigen, deltavliegers en schermvliegers. Hoe komen ze in de lucht? Hoe kun je nog hoger komen? Je leert het van instructeur Porki. Kom los van de grond, reis mee en haal je brevet! 3…… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Kirsty Holmes boeken
  Kirsty Holmes - Porki's gids voor helikopters

  In dit boek lees je van alles over helikopters. Hoe gaan ze omhoog? Hoe bestuur je een helikopter? Je leert het van instructeur Porki. Kom los van de grond, reis mee en haal je brevet! 3… 2… 1… Opsijgen maar! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Kirsty Holmes boeken
  Kirsty Holmes - Porky's gids voor luchtballonnen

  In dit boek lees je van alles over luchtballonnen. Hoe komen ze in de lucht? Kun je sturen in een luchtballon? Je leert het van instructeur Porki. Kom los van de grond, reis mee en haal je brevet! 3… 2… 1… Opsijgen maar! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Kirsty Holmes boeken
  Kirsty Holmes - Porki's gids voor ruimteveren

  In dit boek lees je van alles over ruimteveren (spaceshuttles). Hoe komen ze in de ruimte? Wat moet je doen op de terugreis? Je leert het van instructeur Porki. Kom los van de grond, reis mee en haal je brevet! 3… 2… 1… Opsijgen maar! (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Madeline Tyler boeken
  Madeline Tyler - Ik heb jeuk!

  Heb jij je al weleens afgevraagd hoe het komt dat een muggenbeet jeukt? Hoe het komt dat je wilt krabben als je jeuk hebt? En waarom brandnetels jeuk veroorzaken? In dit boek vind je de antwoorden op deze vragen en allerlei andere weetjes over jeuk. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Madeline Tyler boeken
  Madeline Tyler - Ik bloed!

  Heb jij je al weleens afgevraagd waarom er bloed in je lichaam zit? Wat er in je bloed zit? En hoe bloed door je lichaam stroomt? In dit boek vind je de antwoorden op deze vragen en allerlei andere weetjes over bloed. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Madeline Tyler boeken
  Madeline Tyler - Ik groei!

  Heb jij je al weleens afgevraagd wat er gebeurt terwijl je groeit? Wat je nodig hebt om te groeien? En waarom sommige mensen groter worden dan andere? In dit boek vind je de antwoorden op deze vragen en allerlei andere weetjes over groeien. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sharon Katz Cooper boeken
  Sharon Katz Cooper - De reis van de monarchvlinders

  Miljoenen monarchvlinders vliegen elk jaar in de herfst vanuit Noord-Amerika naar de bergen in het zuiden van Mexico. Als de winter voorbij is, maken ze dezelfde tocht weer terug. Onderweg leggen de vrouwtjes hun eitjes. In dit boek reis je met de vlinders mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sharon Katz Cooper boeken
  Sharon Katz Cooper - De reis van grijze walvissen

  Grijze walvissen zwemmen elk jaar meer dan 8000 kilometer van Alaska naar het zuiden, naar Mexico. Ze volgen de Amerikaanse westkust. Het is een van de langste tochten die zeezoogdieren maken. In dit boek ga je mee op avontuur met een vrouwtjeswalvis en…… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Sharon Katz Cooper boeken
  Sharon Katz Cooper - De reis van keizerspinguïns

  Keizerspinguïns broeden in Antarctica op een vlakte van sneeuw en ijs. Daarvoor maken ze elk jaar een tocht naar het binnenland, ver van het visrijke water. In dit boek ga je op avontuur met de pinguïns. In de vrieskou houden de mannetjes het ei onder hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Chris Ferrie boeken
  Chris Ferrie - Robotica voor baby’s

  Moeilijke dingen makkelijk maken voor je toekomstige genie!Het is nooit te vroeg om te beginnen met wetenschap. Kartonboekje met korte uitleg en duidelijke illustraties.'Er is maar een vonkje nodig om het voorstellingsvermogen van een kind te doen ontvlammen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dylan Thuras, Rosemary Mosco boeken
  Dylan Thuras, Rosemary Mosco - Atlas Obscura

  De Atlas Obscura is een ware ontdekkingsreis: ga kriskras de wereld over en bezoek de meest bijzondere plekken op aarde.Ga mee op expeditie naar 100 van de meest geweldige plekken op aarde. Hop van land naar land in een keten van attracties: bekijk eerst een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Vrouwke Klapwijk boeken
  Vrouwke Klapwijk - Op reis met Abraham

  ‘Op reis met Abraham’ van Vrouwke Klapwijk is een bijbels dagboek voor kinderen vanaf zes jaar. Je reist met Abraham mee vanuit Ur naar het land Kanaän. Het land dat eens van hem zal zijn en van al zijn kinderen. Elke dag lees je een stukje over zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Beau-Ann Roelvink boeken
  Beau-Ann Roelvink - Net als Beau 1.0

  Dit boekje is bedoeld om kinderen in te laten zien dat gezond eten & sporten goed is, leuk is, en lekker kan zijn.Ook komt pesten aan de orde; gepest worden is niet okay, maar velen van ons is het wel overkomen. Hoe hiermee om te gaan en hoe gezond eten,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Streepjescode Rood

  Steek de mouwen uit je handen met Dummie, Siem, Dirkje en Knor! Teken een bal, geef hem een schop en ren erachteraan. Bouw een dam. Maak een struissprong. Val van je graat. Waggel naar school als een pinguïn. En doe het allemaal NU! In dit nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Geweldige voertuigen

  Leer over de meest fantastische voertuigen met allerlei LEGO bouwwerken! Doe inspiratie op met meer dan 100 LEGO bouwideeën en volg de makkelijke bouwtips om jouw eigen LEGO voertuigen te creëren!Leer over de meest fantastische voertuigen met allerlei LEGO… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Jan Leyssens boeken
  Jan Leyssens - Hoe de aarde beweegt

  jeugdboek, non-fictie, wetenschap, onderzoek, continentverschuiving, platentektoniek, geschiedenis, Marie Tharp, met illustraties, Nederlands, van eigen bodem Het tweede deel in de serie over wetenschappelijke verwondering. Dromen, durven, denken én doen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hanneke Siemensma boeken
  Hanneke Siemensma - Provincie Gelderland

  Gelderland is de grootste van de twaalf provincies van Nederland. Wist je dat de grote rivieren van ons land allemaal door Gelderland stromen? Er zijn ook heuvels, rivieren, kastelen en oude steden. Nijmegen is zelfs een van de oudste steden van Nederland. In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Mary Hoffman boeken
  Mary Hoffman - Het grote boek over het leven

  Van baby tot bejaarde: een geestig kijkje in het mensenleven, dat leven en dood op een luchtige manier bespreekbaar maakt.Al kun je het je soms haast niet voorstellen, grote mensen zijn ook allemaal klein geweest. Iedereen begint als baby en wordt groot met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99