Boeken over non-fictie tot 12 jaar

 • Het Spionnen dagboek

  Word jij de ultieme geheim agent? In dit boek vind je alles wat je moet weten om de spionnenschool met succes te doorlopen. Leer hoe je vingerdrukken afneemt, een kluis maakt, versleutelde berichten schrijft en nog veel meer! Je kunt je Spionnen dagboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Ruth Brown boeken
  Ruth Brown - Kunst met katten

  Als Tom met zijn oma naar het museum gaat, glipt hij een zijkamertje in en komt in een heel bijzondere tentoonstelling terecht... Geïnspireerd door beroemde kunstenaars creëerde Ruth Brown op speelse en humoristische wijze haar eigen meesterwerken. In een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maria Isabel Sánchez Vegara boeken
  Maria Isabel Sánchez Vegara - Marie Curie

  Toen Marie Curie jong was en wilde studeren, mocht dat niet omdat ze een vrouw was. Later werden haar wetenschappelijke ontdekkingen over de hele wereld gerespecteerd. Marie werd de eerste vrouwelijke doctor in de exacte wetenschappen en de eerste vrouwelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Vriendinnenboek voor besties

  Wat dacht je toen je mij voor het eerst zag? Welke items mogen niet ontbreken op onze #bestfriendsbucketlist? Kies je voor avontuur of shoppen? Instagram of Snapchat? Sneeuwpret of winterslaap? Met maar liefst acht pagina’s om in te vullen, krijg je elke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jane McGuinness boeken
  Jane McGuinness - Hallo Egel!

  Het is klein en stekelig… 'Hallo Egel!' is een vrolijk prentenboek voor peuters en kleuters. Volg de egel in vier seizoenen. Je leert wat egels eten, hoe ze hun voedsel vinden, waar ze slapen. Er worden jonge egels geboren, Kleine egel leert zelf voedsel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fiep Westendorp, Annemarie Terhell boeken
  Fiep Westendorp, Annemarie Terhell - Fiep in het verkeer

  Het verkeer lijkt soms een warboel van fietsen, bussen, trams en voetgangers – kriskras door elkaar. Toch is alles netjes geregeld. De bakfietser, de postbode, de sushibezorger en de brandweerman weten precies wat de afspraken zijn. Rechts gaat voor, bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Michal Janssen boeken
  Michal Janssen - Het halve boek

  Het halve boek is een bijzonder voorleesboek met 20 verhalen vol ‘gaten’. Wie speelt de hoofdrol, wie gaat er mee op avontuur, waar speelt het verhaal zich af en wat gebeurt er allemaal? Dat verzin je zelf! Word een superheld en kies je eigen superkracht.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Pieter Bergé boeken
  Pieter Bergé - Hoe groen klinkt een gitaar?

  Laat je meevoeren door de geschiedenis van de klassieke muziek. Kom alles te weten over muzikale genres, beroemde componisten en bijzondere muziekstukken.Ontdek:hoeveel muziekstukken Mozart in zijn korte leven componeerdewat het verschil is tussen een opera en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,99
 • Inke Brugman, Renate van Leeuwen boeken
  Inke Brugman, Renate van Leeuwen - Koele Bikkels

  Zou jij ook graag wat relaxter willen zijn? Niet meer bang zijn dat je een proefwerk of toets toch niet haalt? Of dat je niet weet wat je moet zeggen als je aan de beurt bent? Dan is dit echt een boek voor jou.Leer hoe je kunt ontspannen, juist als het even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Annemiek Kinds boeken
  Annemiek Kinds - Jasper en het geheim van Sinterklaas

  De 6-jarige Jasper is gek op alles wat met Sinterklaas te maken heeft. Zelfs in de zomer is hij nog volop bezig met Sint en zijn Pieten. Hoe geweldig is het, dat hij juist in de zomer op vakantie naar Spanje gaat. Het land van Sinterklaas. Jasper is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Philip Parker boeken
  Philip Parker - De Vikingen

  ‘De Vikingen’ van Philip Parker is een nieuwe titel in de succesvolle ‘50 dingen die je moet weten’-serie. De Vikingen waren de meest gevreesde indringers van de middeleeuwen en stonden bekend om hun wrede overvallen, hun liefde voor schatten en hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Tialda Hoogeveen boeken
  Tialda Hoogeveen - Oerstoer

  Verhalende non-fictie over dieren uit de oertijd voor kinderen vanaf 9 jaar.Op de plek waar jij nu bent, liepen tijdens de laatste ijstijd reusachtige dieren rond, zoals wolharige mammoeten, grottenberen en sabeltandtijgers. Niet in een dierentuin, maar in het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jan Van Der Veken boeken
  Jan Van Der Veken - Het vliegtuigenboek

  Maak kennis met de luchtvaart, kom te weten hoe je een vliegtuig bestuurt en ontdek welke geweldige toestellen en piloten de geschiedenis mee bepaalden.Wist je dat:een vliegtuig kan gieren, rollen en stampen?vogels zweefpiloten weleens helpen?sommige… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Stéphane Frattini boeken
  Stéphane Frattini - Giganten

  In dit boek staan de grootste, langste, breedste en zwaarste voertuigen van de wereld. En natuurlijk heeft het boek een gepaste gigantisch formaat. Pas op, convoi exceptionnel! In dit boek staan de meest gigantische voertuigen van over de hele wereld. Zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ted van Lieshout boeken
  Ted van Lieshout - Kleuren

  Kunstgeschiedenis was nog nooit zo leuk: een cadeauboek voor jong en oud.Wat is wit? Wat is zwart? Wat is licht? Wat is kleur? Op die vragen vind je antwoord in dit boek. Aan de hand van een tentoonstelling kom je meer te weten over kleuren, maar ook over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Moira Butterfield boeken
  Moira Butterfield - Het fantastisch mooie dierenrijk

  Verander dit boek in een levendig kunstwerk!Van de meest dodelijke kikker ter wereld tot de indrukwekkende muskusos: het dierenrijk is fantastisch mooi! Gebruik de unieke press-out-techniek in dit boek om een prachtige optocht van bijzondere dieren te maken.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Chris Ferrie boeken
  Chris Ferrie - Raketwetenschap voor baby’s

  Moeilijke dingen makkelijk maken voor je toekomstige genie! Het is nooit te vroeg om te beginnen met wetenschap. Kartonboekje met korte uitleg en duidelijke illustraties. 'Er is maar een vonkje nodig om het voorstellingsvermogen van een kind te doen ontvlammen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Chris Ferrie boeken
  Chris Ferrie - Algemene relativiteitstheorie voor baby’s

  Moeilijke dingen makkelijk maken voor je toekomstige genie!Het is nooit te vroeg om te beginnen met wetenschap. Kartonboekje met korte uitleg en duidelijke illustraties.'Er is maar een vonkje nodig om het voorstellingsvermogen van een kind te doen ontvlammen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Chris Ferrie boeken
  Chris Ferrie - Quantumfysica voor baby’s

  Moeilijke dingen makkelijk maken voor je toekomstige genie! Het is nooit te vroeg om te beginnen met wetenschap. Kartonboekje met korte uitleg en duidelijke illustraties. 'Er is maar een vonkje nodig om het voorstellingsvermogen van een kind te doen ontvlammen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tom Jackson boeken
  Tom Jackson - Fantastisch vervoer

  Riemen vast voor een duizelingwekkende rit door de geschiedenis van onze voertuigen!Riemen vast voor een duizelingwekkende rit door de geschiedenis van onze voertuigen! Elke dag, overal ter wereld, zijn mensen onderweg of op reis – korte tripjes, lange… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Reina Ollivier, Karel Claes boeken
  Reina Ollivier, Karel Claes - Bouwers

  Dit is het eerste boek in de serie ‘Superbeesjes’, heerlijke non-fictie over bijzondere dieren. Voor kleine biologen vanaf 5 jaar. Net als mensen willen dieren graag een huis om in te wonen. Maar de negen dieren die in dit boek aan bod komen, zijn wel heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Hervé Debaene boeken
  Hervé Debaene - Schaakmat

  Over de hele wereld spelen miljoenen mensen schaak. Een fantastisch bordspel dat al meer dan 1000 jaar bestaat.Keer terug in de tijd. Kruip in het harnas van een stoere ridder of in de huid van een machtige koningin. Kom alles te weten over het schaakspel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Paul Mason boeken
  Paul Mason - Zo werken je botten en spieren

  Als je loopt, danst, paardrijdt of fietst, moet je je lichaam kunnen bewegen. Hoe sta je op, zwaai je met je armen en til je je voet op? Dat kun je dankzij je sterke botten en soepele spieren. In dit boek lees je hoe ze precies werken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Paul Mason boeken
  Paul Mason - Zo werkt je brein

  Je brein (je hersenen) is de baas over je lichaam. Via je zenuwstelsel sturen je hersenen boodschappen door, zodat jij gaat lopen, praten, blijft ademen, lekker eten kunt ruiken enzovoort. Wat gebeurt er dan allemaal? In dit boek lees je hoe je brein precies… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00