Boeken over non-fictie tot 12 jaar

 • Tim Bugbird boeken
  Tim Bugbird - Instant Einstein - Kras en ontdek

  Weet jij het antwoord op deze quizvragen? Kies je antwoord, kras en kijk of je het goed hebt!Daag jezelf uit met dit originele quizboek. Gebruik het bijgeleverde krassertje om antwoord te geven op de vele multiplechoicevragen. Hoeveel mensen worden er elke dag… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Cristina Banfi, Cristina Peraboni boeken
  Cristina Banfi, Cristina Peraboni - Het grote grotedinosaurusboek + Het kleine kleinedinosaurusboek

  Sommige dinosaurussen waren gigantisch, GROTER dan een boot of zelfs groter dan een huis. En andere dinosaurussen waren kleiner dan je fiets. Ze staan allemaal in dit boek! Prehistorische reuzen hebben zich op de bladzijden van Het grote grotedinosaurusboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Wade Bradford boeken
  Wade Bradford - Er zit een dinosaurus op de 13de verdieping

  Zal meneer Snurkmans ooit een oog dichtdoen in het hotel? Op de eerste verdieping hoort hij gepiep, op de tweede verdieping heeft hij het koud, op de derde verdieping druppelt water naar beneden. Dan zijn er nog verdiepingen met spinnen, giraffes, hamsters en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Coby Poelman-Duisterwinkel boeken
  Coby Poelman-Duisterwinkel - Mijn Bijbels ABC

  In ‘Mijn Bijbels ABC’ van Coby Poelman en Sanne Miltenburg is een Bijbels alfabet op rijm. Maak spelenderwijs kennis met de Bijbel en leer het alfabet met herkenbare thema’s uit de Bijbel. Bekende verhalen en personen komen langs, zoals Adam en Eva, maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Inke Brugman, Renate van Leeuwen boeken
  Inke Brugman, Renate van Leeuwen - Koele Bikkels

  Zou jij ook graag wat relaxter willen zijn? Niet meer bang zijn dat je een proefwerk of toets toch niet haalt? Of dat je niet weet wat je moet zeggen als je aan de beurt bent? Dan is dit echt een boek voor jou.Leer hoe je kunt ontspannen, juist als het even… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hanna Holwerda boeken
  Hanna Holwerda - Wonderlijke Wereld

  Vanuit het heelal lijkt de aarde een bal met groene en blauwe vlekken. Dichterbij zie je de verschillen nog beter. Overal wonen andere dieren en ziet het land er anders uit. Een wereld die God kleurrijk gemaakt heeft en waar we iedere dag van mogen genieten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Annemiek Seeuws, Inge Voets boeken
  Annemiek Seeuws, Inge Voets - Mijn Ketnet vakantiedoeboek

  Maak een nieuwe vlag voor je vakantieland.Speel reisbingo! Wie krijgt het eerst zijn kaartje vol?Vind alle verstopte woorden in de woordzoekers.Help reizigers hun verloren bagage vinden.Probeer te ontsnappen uit alle doolhoven.... (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lena Sjöberg boeken
  Lena Sjöberg - Nachtleven!

  Het is nacht. Alles is donker. Of toch niet helemaal? Wanneer onze ogen gewend zijn aan de duisternis, zien we dat zelfs op de donkerste plekjes licht te vinden is. Reis mee naar het duistere bos, tot diep in de pikzwarte zee en verder tot in de donkere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hannah Wilson boeken
  Hannah Wilson - Insecten

  Leer de meest bijzondere insecten kennen en laat ze met de app tot leven komen!Insecten hebben het lastig in de moderne wereld, maar zijn zeer belangrijk voor onze natuur. Het is goed als kinderen het nut van deze dieren zien en leren over de unieke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Kimberlie Hamilton boeken
  Kimberlie Hamilton - Rebelse katten

  Stoere verhalen over rebelse katten In dit bijzondere boek staan verhalen over meer dan dertig katten die écht (hebben) bestaan. Wist je bijvoorbeeld dat er tijdens de Tweede Wereldoorlog heldhaftige poezen rondliepen? Of dat er een kat bestaat met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Campus

  Met dit supercoole Campus 12 quiz-en weetjesboek kan je je vrienden uitdagen! Met leuke quizvragen over de tv-serie, de personages en de acteurs, maar ook algemene vragen over boksen, zingen en wetenschap. Check ook zeker de wetenschapsproeven om thuis uit te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Dieren

  Deze speelset helpt je peuter bij het vergroten van zijn woordenschat en het ontwikkelen van zijn fijne motoriek. Met levendige dierenplaatjes en uitdrukbare stevige puzzelstukken om bij elkaar te zoeken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • H. Carroll boeken
  H. Carroll - Word een supercoole fotograaf!

  Word een SUPERCOOLE fotograaf met dit fantastische nieuwe boek. Met behulp van echte foto's ter inspiratie biedt dit geweldige boek 20 spannende challenges om je te helpen je eigen fotografisch meesterwerk te maken. Het enige wat je nodig hebt, is een camera… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,90
 • P. de Zeeuw boeken
  P. de Zeeuw - Willem Tell

  Willem Tell, een Zwitserse jager uit de kanton Uri, sluit een verbond met andere kantons om samen een opstand tegen de Oostenrijkers te beginnen. Er wordt hiervoor een datum afgesproken; tot zolang zullen ze wachten. Maar als Willem Tell niet voor de hoed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Michelle Dickinson boeken
  Michelle Dickinson - Wetenschap in de keuken

  Doe de leukste, interessantste en spannendste natuurkundige, scheikundige en biologische ontdekkingen thuis! Dit geweldige en praktische boek toont aan dat wetenschappelijke experimenten net zo makkelijk zijn als bakken. Elk van de vijftig recepten in dit boek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Linda Dielemans, Sanne te Loo boeken
  Linda Dielemans, Sanne te Loo - Brons

  Denk aan het meest waardevolle dat je hebt. Het allerduurste, het allermooiste, het meest bijzondere. Dat zou je niet weggooien. Nooit van je leven. Maar in de bronstijd, zo'n vierduizend jaar geleden, was dat precies wat mensen deden. Brons was ontzettend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Annemiek Kinds boeken
  Annemiek Kinds - Jasper en het geheim van Sinterklaas

  De 6-jarige Jasper is gek op alles wat met Sinterklaas te maken heeft. Zelfs in de zomer is hij nog volop bezig met Sint en zijn Pieten. Hoe geweldig is het, dat hij juist in de zomer op vakantie naar Spanje gaat. Het land van Sinterklaas. Jasper is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Fien en Teun Doeboek

  Vrolijk doe-boek van Fien en Teun met kleurplaten, poster, knutselopdrachten, spelletjes en nog veel meer!Ga op avontuur met Fien en Teun in dit vrolijke doeboek. Leer spelenderwijs van alles over de Hollandse dieren en natuur. Zoek de verschillen, speel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Als je blaft

  Het helpt niet als we de deur sluiten.Nee.Papa brult er dwars doorheen.Of als we onder het bed gaan liggen.Omdat mama met schoenen gooit.Zo kwaad is ze.Als je blaft is een verhaal over een gezin waar de spanningen soms hoog oplopen. Op een dag is het weer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Attractieparken

  Heb je wel eens een attractiepark willen bouwen in Minecraft? In dit boek laten we zien hoe dat moet!Heb je wel eens een attractiepark willen bouwen in Minecraft? In dit boek laten we zien hoe dat moet! In deze gids vind je allerlei bouwideeën, zoals een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • K.P. Pedersen boeken
  K.P. Pedersen - Gebeden voor het slapengaan

  In Gebeden voor het slapengaan staan 44 gebeden, elk gebaseerd op een bijbelvers. Door middel van deze gebeden leren kinderen hoe ze hun hart en gedachten bij God kunnen brengen en zullen ze ook Gods hart en liefde voor hen leren kennen. Gebeden voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Allerlei boeken
  Allerlei - Puzzelboek met maskers

  Ben jij net zo uitgelaten over deze huisdierenpuzzels als Max en zijn vrienden? Help ze een pootje en los een superdoolhof op, speel het huisdierenspel, kraak de kattencode en nog veel meer. Vervolgens kun jij jezelf vermommen als hond, kat of konijn, met de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Clive Gifford boeken
  Clive Gifford - Hoe werkt een vliegveld?

  Beleef het vliegveld met Lonely Planet! Van de douane tot aan de verkeerstoren, van de incheckbalie tot de bagageband: in dit gedetailleerde uitklapboek verken je alle hoekjes van het vliegveld! In de fraaie illustraties van James Gulliver Hancock komt elk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Billie's stickerboek

  Billie zit vol energie. Hij maakt ontbijt voor papa en legt mama’s lievelingsoutfit klaar. Hij geeft zijn konijn witlof en skatet naar school. Een bijzonder stickerboek over muziek maken met keukeninstrumenten, dansen zoals Elvis, je verkleden in een draak,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Wondere wereld spelletjesboek

  Dit geweldige spelletjesboek staat boordevol kaarten, weetjes en puzzels over allerlei landen van over de hele wereld. Op een leuke, spelende wijze wordt er uitleg gegeven over de verschillende werelddelen en landen, met zijn hoofdsteden, dieren en weetjes.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99