Boeken over non-fictie tot 12 jaar

 • 100 papieren vliegtuigen vouwen

  Doe een wedstrijdje met je vrienden om te zien wie het verst kan vliegen, wie het langst in de lucht blijft of wie héél precies naar een roos kan gooien!Met dit boek verveel je je nooit! Ga aan de slag met de sjablonen en maak de snelste straaljager, de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bijbelverhalen voor de allerkleinsten

  Vier bekende Bijbelverhalen voor jonge kinderen vanaf 2 jaar.Deze mooi vormgegeven box bevat vier bekende Bijbelverhalen voor jonge kinderen vanaf 2 jaar. Laat je kinderen op een toegankelijke manier kennismaken met het verhaal van Jezus, Adam en Eva, Mozes en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Elindo Avastia boeken
  Elindo Avastia - Het boek van @Elindo

  Jongeren tussen 9 en 12 jaar spenderen veel tijd online. Het internet biedt hen dan ook een schat aan kansen en eindeloos entertainment. Ze leren gelijkgestemden kennen op social media, worden geïnspireerd door infl uencers op Instagram, ontplooien hun… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Elien Craenhals, Emy Geyskens boeken
  Elien Craenhals, Emy Geyskens - Hart op slot

  De opa van Senne is gestorven. Hij voelt een diepe, bijna ondraaglijke steek in zijn hart. Senne gaat op zoek naar een slot, opdat hij niets meer zou voelen. Net op dat moment merkt zijn buurmeisje Fien hem op. Volwassenen vinden het vaak moeilijk om een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • John Farndon boeken
  John Farndon - De pest, pokken en andere plagen

  Baal jij als je griep hebt? Vroeger was dat echt erg! In 1918 en 1919 stierven miljoenen mensen aan de Spaanse griep. Het was de grootste epidemie ooit. Maar was het ook de bekendste? Waarschijnlijk niet. Want de pest en de pokken zijn veel bekender. Deze twee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • John Farndon boeken
  John Farndon - Kleine killers

  Ben je wel eens plotseling heel ziek geworden? Dat is het werk van heel kleine ziektekiemen, bacteriën bijvoorbeeld. Ze dringen je lijf binnen en zijn dan al snel met heel veel! Maar waren die ‘kleine killers’ er vroeger ook al? Nou en of! Ziektekiemen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • John Farndon boeken
  John Farndon - Pillen, poeders en andere brouwsels

  Voel je je niet lekker of ben je ziek? Dan knap je met een pil, poeder of drankje meestal snel op. Maar hoe ging dat vroeger? Niet héél anders. Ook toen namen mensen pillen, poeders en brouwsels om zich beter te voelen. Maar daar zaten wel rare dingen in!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • John Farndon boeken
  John Farndon - Dood of genezen

  Ga jij als je ziek bent naar de dokter? Vroeger keken mensen wel uit! Dokters wilden je wel beter maken, maar de manier waarop ze dat deden was soms pijnlijk of zelfs levensgevaarlijk. Ook in het ziekenhuis was je je leven niet zeker. Vaak was het voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Catherine Chambers boeken
  Catherine Chambers - Zo regeert een Egyptische farao zijn rijk

  Lees hoe ik de machtige rivier de Nijl beheers (dat weet iedereen), steden ontwerp, een kolossale graftombe voor mezelf bouw en ervoor zorg dat ik de rijkste persoon in heel Egypte ben. Per slot van rekening ben ik: - zoon van de zonnegod Ra - bouwer van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Catherine Chambers boeken
  Catherine Chambers - Zo regeert een Middeleeuwse vorst zijn rijk

  Ik ben een van de grote middeleeuwse vorsten van Europa. Lees hoe ik mijn troon bemachtigd heb enhoe ik van plan ben hem te behouden! Een paar van mijn belangrijkste regels: - Zorg voor onverwoestbare kastelen en zwaar oorlogstuig. - Hou samenzwerende edelen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Catherine Chambers boeken
  Catherine Chambers - Zo regeert een Romeinse keizer zijn rijk

  Mijn keizerrijk loopt HELEMAAL van het Middellandse Zeegebied tot aan Noord- Europa. Lees met welke wetten en regels ik mijn rijk onder mijn almachtige keizerlijke duim houd: - Wil je meer rijkdommen? Verover meer land. Dan zijn er meer mensen die belasting… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,00
 • Ga je mee in de ark?

  Een schattig voelboek over de ark van Noach. Alle dieren, groot en klein, gaan mee in de ark. Kinderen genieten van het verhaal op rijm en van de zachte vachtjes van de dieren! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Federico Mariani boeken
  Federico Mariani - Sportatlas

  Judo, volleybal, tennis, zwemsport, wielrennen, voetbal en nog veel meer: deze atlas is gewijd aan de beroemdste sporten, om beter te begrijpen wanneer en waarom ze zijn ontstaan, wat de voornaamste regels zijn en welke uitrusting je nodig hebt. Een naslagwerk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alain M. Bergeron, Michel Quintin boeken
  Alain M. Bergeron, Michel Quintin - Wist je dat? Olifanten

  Wist je dat de olifant het sterkste landzoogdier ter wereld is? De slurf van de olifant zo sterk is dat hij in één keer een hele boom uit de grond kan trekken? En dat een olifant wel 22 maanden zwanger is? Een handzaam non-fictieboekje met een verhaal in… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Moppenboek

  Alle lolbroeken verzamelen: een nieuw Kidsweek-moppenboek! Ken je die mop van die twee skeletten in de kroeg? Of die van die twee koeien in de wei? Dit nieuwe Kidsweek-moppenboek bevat een verse voorraad moppen! En dat is maar goed ook, want moppenboeken zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Ben Hubbard boeken
  Ben Hubbard - Bekijk het van dichtbij

  Kijk vanuit de ruimte naar de aarde. Kijk van steeds dichterbij. Kijk tot in je kamer! Leer kaartlezen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • Breinbrekers

  Heb je de Rubiks kubus al opgelost? Test dan je hersenkracht eens met dit boek vol pittige puzzels! Gebruik je redeneringsvermogen om tientallen, door de kubus geïnspireerde breinbrekers op te lossen. Ze zijn speciaal voor kinderen ontworpen! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Kinderen voor Kinderen werkboek

  De één zingt de sterren van de hemel. De ander danst tot-ie erbij neervalt. En weer iemand anders staat liever achter de camera. Een ding is zeker: iedereen heeft talent! Ontdek jouw talent in dit werkboek van Kinderen voor Kinderen. Met handige tips en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Janny van der Molen boeken
  Janny van der Molen - Heldinnen

  Inspirerende verhalen voor meisjes van nu, over vrouwen die door hun moed, talent en doorzettingsvermogen veel bereikt hebben.Iedereen heeft helden nodig: mensen die je inspireren om het beste uit jezelf te halen. In dit boek staan de ware verhalen van vijftig… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • CJ Leonard boeken
  CJ Leonard - Het verhaal van Jona

  ‘Het verhaal van Jona’ is een prachtig boek over het bekende Bijbelverhaal van Jona. God vraagt Jona om aan de mensen in Nineve een belangrijke boodschap te vertellen. Maar Jona heeft geen zin en vlucht met een schip de andere kant op. Hij wordt door een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Mirjam Florijn boeken
  Mirjam Florijn - Een ster voor Jezus

  ‘Een ster voor Jezus’ is geschreven en geïllustreerd door Mirjam Florijn. De reis naar Betlehem, de stal, het bezoek van de drie wijzen: het verhaal van kerst kent iedereen. In dit mooie cadeauboek vertelt Mirjam Florijn het verhaal op geheel eigen wijze.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jenni Desmond boeken
  Jenni Desmond - De olifant

  Er was eens een kind dat een boek van de plank pakte en begon te lezen... En dat boek gaat over olifanten. Lees met hem mee en je komt achter de meest bijzondere dingen. Wist jij dat een olifant altijd op zijn tenen loopt? En dat hij zelfs de pootjes van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ontdek Panda en andere donzige dieren uit Gods schepping

  Een schattig voelboek over donzige dieren die door God gemaakt zijn. Panda's, ijsberen en een konijn. Kinderen genieten van het verhaal op rijm en van de zachte vachtjes van de dieren! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Hans Heringa boeken
  Hans Heringa - Ga mee naar Boompjesdorp!

  In Boompjesdorp is altijd wat te doen!Vertel uw (klein)kind over de belevenissen van de mensen, dieren én dingen in dit schattige plaatsje aan zee.Hun avonturen zijn spannend, raar, grappig, maar ook serieus! Het boekje bevat 58 pagina's (waarvan 10 met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lynn Bruggeman boeken
  Lynn Bruggeman - Vuile vingers

  - Mega-dik doe-boek waarmee je buiten de lijntjes mag kleuren - Met duidelijke foto’s die inspiratie of houvast bieden - Meer dan 30 creatieve, uitdagende en speelse activiteiten, bedoeld om ouders en leerkrachten te inspireren om met hun kinderen/leerlingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,50