Boeken over fictie overig

 • Susanne Strasser boeken
  Susanne Strasser - Mmm... een taart!

  Hier beneden staat de beer, hij heeft honger. Daar boven staat de taart, heerlijk zoet maar onbereikbaar. Maar dan komt het varken, en daarna de hond, de haas, de kip en de kikker. Een oud kunstje lijkt te werken: samen komen ze een heel eind. Maar als ze er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Seuss boeken
  Seuss - Gefeliciteerd, vandaag is jouw dag!

  Een stapelgek maar tegelijk heel wijs boek voor iedereen die aan een nieuwefase in zijn leven begint: 'Gefeliciteerd, vandaag is jouw dag! Doe ermee watje wilt. Alles kan, alles mag!' En geen paniek als het eens tegenzit - zolang je je rechtervoet niet verwart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Arend van Dam boeken
  Arend van Dam - De droom van Albert AVI-M4

  Leren lezen met de AVI-boeken van Arend van Dam Veilig en goed leren lezen met de makers van Lang geleden… Speciaal voor leerlingen van groep 3 en 4. De droom van Albert is een spannend AVI-verhaal van Arend van Dam om zelf te lezen over Albert Einstein.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Ik hou van jou, Bumba!

  Bumba is dol op de zomer en de zon. O, als hij toch maar altijd in een warm land wonen kon! Weet je wat? Hij pakt zijn koffers en gaat weg... Wat een pech, wat een pech! Moeten zijn vriendjes nu zonder hem voortaan? Of laten ze Bumba toch niet gaan? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Wim Hofman boeken
  Wim Hofman - Koning Wikkepokluk de merkwaardige zoekt een rijk

  Sommige verhalen beginnen zo vreemd dat je wel door moet lezen. Je zult maar steeds op zoek zijn naar iets dat niet te vinden is. Koning Wikkepokluk zoekt samen met zijn drie onderdanen naar een rijk waar hij rustig kan regeren. Onderweg beleeft hij de meest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • A. Wuestman boeken
  A. Wuestman - Zwemmen in de snelweg

  Het kampeer terrein ziet er prachtig uit. Het lijkt voor kinderen misschien een plek om je snel te gaan vervelen. Er is geen speeltuin en er zijn geen tv's of computers. Maar niets is minder waar. Er is een meertje waar gezwommen mag worden. Op die plaats… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Louis Vos boeken
  Louis Vos - Ivanne

  Zolang ze zich kan herinneren heeft Ivanne van die vreemde, griezelige dromen. Ze neemt zich voor om er maar niet aan te denken. Dromen hoeven hiet altijd iets te betekenen, toch?Tijdens een vakantie op een Grieks eiland beseft ze dat ze zich heeft vergist.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rob Bouber boeken
  Rob Bouber - Karel Cavia zet de klas op stelten 2

  Karel Cavia zet de klas op stelten Deel II boek en luister-cd Zelf lezen, voorlezen en luisteren met Karel Cavia. Het tweede deel van de serie ?Karel Cavia? heet ?Karel Cavia zet de klas op stelten?. Karel mag met Plien en Pieter mee naar school. Hij vermaakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rob Bouber boeken
  Rob Bouber - Karel Cavia

  Karel Cavia deel I, de enige, echte, originele... Boek met luister-cdZelf lezen, voorlezen en luisteren met Karel Cavia. Ik ben Karel. Karel Cavia. Ja, ik ben een cavia, de slimste cavia ter wereld. En daarom hebben ze een boek over me gemaakt. Wat zeg ik:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Madelon Muns boeken
  Madelon Muns - De oplossingenbibliotheek

  De Oplossingenbibliotheek Sla dit boek niet open en leg het terug op de plek waar het lag. Als je niet wilt weten wat een "lichtwerker" is, loop dan de winkel uit en fluit een deuntje. Doe alsof er niets aan de hand is. Maar ben je razend nieuwsgierig en wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Christine Bruggink boeken
  Christine Bruggink - De kleine postbode

  De kleine postbode is een harde werker. Met zijn rode tas vol brieven reist het kleine gele diertje de wereld rond om post te bezorgen. Hij ontmoet daarbij interessante dieren en bezoekt boeiende plaatsen op aarde. De brieven zijn o.a. voor de allermooiste, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Karin de Jong boeken
  Karin de Jong - Makkabie en Smakbienhilde

  Makkabie fietste naar de open plek. Hij was niet bang voor die vreemde vrouw in het bos. Hij was zelf ook een beetje anders dan de meeste kinderen. Misschien werd hij daarom soms gepest. Op een dag vindt Makkabie, een buitenbeentje in zijn klas, in het bos een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Jeanne Meijs boeken
  Jeanne Meijs - De wriemeltenen

  In een kleine stad leeft een bijzondere familie, de familie Wriemel. Iedereen heeft daar wriemeltenen, zodat ze alles kunnen... behalve stilzitten! Om hen heen wonen nog meer heel bijzondere mensen, zoals de families Cocon, Bankroet en Dwarsdeuren en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Daniëlle van Schaik boeken
  Daniëlle van Schaik - Froukje & Felix redden het soephuis!

  Wanneer de dertienjarige Froukje en haar klasgenoot Jason een portemonnee en een raadselachtig briefje vinden, is dat het begin van een spannende speurtocht. Alle aanwijzingen leiden naar het oude, vervallen Soephuis. Daar krijgt het verhaal een onverwachte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paula King boeken
  Paula King - Het geheim van de vulkaan

  Tephran is het begin van een serie over een eiland, ergens buiten alle zeestromen van de oceaan. De vulkaan van het eiland Tephran verbergt een geheimzinnige kracht. Achter de Oneindige Schutting, diep in de krater, bewaakt door het geheimzinnige volk de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tom de Krijger boeken
  Tom de Krijger - Aartje, de dikke dweus

  In de achtertuin van Momo woont iets dat daar niet thuis hoort. In een poging de ware identiteit van haar achtertuinbewoner te achterhalen reist ze tot aan de andere kant van de wereld. Onderweg ontdekt ze steeds meer en komt ze kleurrijke figuren tegen. Wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Heksen in Hallumseput

  Niemand weet precies hoe het kwam, maar omdat de Magische Kring van Dertien Heksen niet goed had opgelet, ontstond op negentien november van het jaar veertienhonderdenvier een eiland te veel in de Waddenzee: Hallumeroog. De nakomelingen van de heksen moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Heidi Sorensen boeken
  Heidi Sorensen - Piet en Sophie

  Piet, een jongen van 12, en zijn zusje Sophie van 10, wonen samen met hun vader in een mooi appartement. Vader heeft een goede, maar erg drukke baan. Daardoor heeft hij helaas maar weinig tijd voor Piet en Sophie. Voor Piet levert dat thuis en op school… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Jacqueline Sarico boeken
  Jacqueline Sarico - Nymphe en Neville

  Een nimf is een mythische verschijning: een bevallig, onsterfelijk halfgodinnetje dat dansend en zingend door het leven gaat. Zo'n meisje moet Nymphe Poolman zijn geweest: vrolijk en dartel, met vlasblond engelenhaar. Ik heb haar nooit mogen ontmoeten. Toen ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lianne Maring boeken
  Lianne Maring - Opgeslokt door het bos

  Een eenzaam meisje van dertien, raakt tijdens het brugklaskamp haar klasgenootjes kwijt. Ze dwaalt rond in een magisch bos en komt in een bizarre wereld terecht. Hier heeft ze een persoonlijke opdracht te volbrengen. Zal ze ooit terug kunnen keren naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Irma Aalders boeken
  Irma Aalders - Roxy van Losandos

  Roxy is een onzeker meisje. Na de zomer moet ze helemaal alleen naar een nieuwe school. Hier ziet ze enorm tegen op. Op haar twaalfde verjaardag gebeurt er iets, waardoor alles anders wordt. Samen met haar zusje stapt ze door een luchtspiegeling een nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Tom van Rossum boeken
  Tom van Rossum - Kleine wijsneusjes

  Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Dit geldt zeker óók voor kinderen. In hun hoofdjes speelt zich heel wat af. Zij kunnen zich nog overal om verbazen en verwonderen waar volwassenen dit al lang verleerd zijn. Wie weet hoeveel ouders nog stiekem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Hans van der Voort boeken
  Hans van der Voort - Kinderfeestjes!

  In Kinderfeestjes! zijn de vrolijke en o zo kenmerkende illustraties van Fiep Westendorp rondom het thema feest gebundeld. Hans van der Voort heeft de illustraties voorzien van korte, grappige versjes. Een feest voor jong en oud! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • J.B. te Boekhorst boeken
  J.B. te Boekhorst - Rick be quick

  Rick Be Quick Het boek dat Oranje inspireert om wereldkampioen te worden. Een verhaal over vriendschap en doorzettingsvermogen De onafscheidelijke vrienden Roderick bij Duurstede (Rick Be Quick), Jamiro en George torsen een zware last met zich mee. Rick, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • M.L. Fontaine boeken
  M.L. Fontaine - Max Prince en de angel van het kwaad

  NIEUW, na Max Prince deel 1, nu Max Prince en de Angel van het Kwaad deel 2. Stil volgde iedereen de twee oudere mannen totdat ze bij een breder deel uitkwamen, waar een ouderwetse, smalle, houten boot klaar lag. De Garudaman sprak met de schipper in dialect… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00