Boeken over fictie overig

 • Hans Plomp boeken
  Hans Plomp - Jozefien van het Kietelbos

  Stel je voor: Je bent geboren in een hok in een dierentuin. Je bent een vosje en eigenlijk hoor je thuis in de natuur. Daar zou je kunnen rennen, kunnen zwemmen, kunnen jagen, duizend geuren ruiken, met andere vossen spelen. Daar ben je vrij om te doen wat je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - De Vrienden van Sinterklaas

  In 'De vrienden van Sinterklaas' is het jongetje Broes ontroostbaar als hij hoort dat zijn vader het te druk heeft om mee te gaan naar de intocht van Sinterklaas. Dan wil Broes ook niet naar de kade. Tot zijn grote zus Lotte hem vertelt over de Pietenschool,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Ik vrolijk mij op met een liedje, Boek met cd

  In navolging van het enorme succes van Vriendjes voor altijd verschijnt er in het najaar van 2014 wederom een selectie liedjes uit het populaire televisieprogramma Sesamstraat. Muziek is een belangrijk onderdeel van Sesamstraat. Henny Vrienten is de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Rymke Wiersma boeken
  Rymke Wiersma - De unieke mier

  Niet alle mieren houden van hard werken. De Unieke Mier gaat liever op stap, de vrijheid tegemoet. Daar liggen gevaren op de loer, maar als alles goed afloopt zijn het avonturen geworden, die je liggend op een graspol kunt vertellen aan een vriend die van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • Janny Post boeken
  Janny Post - Schatten van kinderen

  Joep leeft in de lichtsferen, zit vol plezier en humor en is heel nieuwsgierig. Hij vliegt met zijn ufo langs allerlei planeten, maakt kennis met buitenaardsen en kijkt op Aarde. Joep weet dat lichtjes de mensen blij maakt. Hij besluit met hulp van een groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jeremy Strong boeken
  Jeremy Strong - Problemen met een python

  Anton heeft een probleem en weet niet wat hij daaraan moet doen. Er is een python ontsnapt. Hij is ergens in school en het is Antons schuld! Kan hij de slang vinden voordat het helemaal uit de hand loopt? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Jerremy Strong boeken
  Jerremy Strong - Piraatjes De geest in bad

  Loek heeft een boel Fleur aan zijn hoofd - sorry, gezeur. Hij heeft zijn huiswerk voor juf Fleur niet gedaan. Het laatste wat hij kan gebruiken is een geest in zijn bad .... Kan Ella de geest voorkomen dat alles in het water valt? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Vivian French boeken
  Vivian French - Piraatjes Elsje en het zeemonster

  Elsje houdt niet van zeemonsters. Maar dit zeemonster zegt dat hij eigenlijk een knappe prins is, maar dat hij is vervloekt. En hij wil wat Elsje ook wil: een wens doen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Scoular Anderson boeken
  Scoular Anderson - Vigi en de droomdraak

  Vigi vindt niks zo vreselijk als de pap van oma Grommel. Maar dan licht een boef zijn vader op en verliest hij zijn schip, de Waterworm. Gek genoeg is het juist de smerige pap die Vigi helpt de Waterworm terug te krijgen! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Ross Collins boeken
  Ross Collins - Kaasmerries

  Groene oma's! Taarten met tanden! Katten met zestien ogen! Waarom krijgt Siem zulke nare dromen van kaas? Om daar achter te komen gaan Siem en zijn dikke hond Bruno de strijd aan met de kwaadste koeien ter wereld. Lukt het Siem om de verschrikkelijke Gravina… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Gillian Cross boeken
  Gillian Cross - Het mysterie van de man met de zwarte baard

  De vader van Anne Krol kan mysteries oplossen als geen anders - hij is een detective. Maar hij wordt vermist! Er komt een man met een zwarte baard en een zwarte hoed op bezoek - daarna verdwijnt Anne's vader. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Michael Lawrence boeken
  Michael Lawrence - De kleine Dracula

  Ken je Wilfred, de enige zoon van de oude Graaf Dracula? Hij is de toekomstige Graaf en woont in een kasteel. Hij zal de grootste vampier ooit worden. Helaas houdt Wilfred meer van melk vers van de koe, dan van bloed vers uit de nek. Vampier? Slappepier! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Michael Lawrence boeken
  Michael Lawrence - De kleine tovenaars

  Jarig zijn is leuk. Je krijgt cadeautjes en taart. En een feest. Helaas, het is je zusje die morgen jarig is. Dit verhaal gaat over de tweeling Brin en Arlo, hun bezorgde ouders en hun grote zus Ella. Eerst ontdekken de jongens op school iets heel leuks over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Philip Ardagh boeken
  Philip Ardagh - Robin met de Hoed en de zwarte ridder

  Propje is op weg naar deGroene Mannen van Gravendonk. Ze wonen in het bos en zijn heel dapper. De Groene Mannen hebben een speciale opdracht voor Propje. Hij moet met de enorme, nare Ridder Remi vechten. De Groene Mannen zijn een dievenbende. Maar hij is de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Gillian Cross boeken
  Gillian Cross - Banana het maffe paard

  Sem daagt Eline, het nieuwe meisje in de klas, uit om op het gestoorde paard Banana te rijden. Hij denkt niet dat het haar ooit zal lukken. Banana haat het om bereden te worden. Eline houdt zo goed en zo kwaad als het gaat de teugels vast terwijl de hele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Gudrun Likar boeken
  Gudrun Likar - Prinses Floortje en de draak

  Floortje is het zat een prinses te zijn. Ze droomt van grote avonturen. Dan schrikt een woedende draak het land op. Iedereen is bang maar Floortje grijpt haar kans. Moedig gaat ze op weg. Ze zal eens een hartig woordje spreken met die draak... (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Inge Misschaert, Saskia Martens boeken
  Inge Misschaert, Saskia Martens - Gogogo 1,2,3... ACTIE!

  Het Driemteam heeft ongelofelijk nieuws gekregen! De vrienden zijn geselecteerd om te figureren in een nieuwe basketbalfilm in... Hollywood. Het kan niet op! Robin, Kobe, Emma, Kat, Jamila, Joessef en Free krijgen de kans van hun leven. Ook Bunker en Tikka… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Marieke Van Riel boeken
  Marieke Van Riel - Keukenkaat aan de kook + kook- en doeschrift

  Kaat is gek op koken en kan bluffen als de beste. Wanneer haar moeder een nieuwe baan krijgt als kok, komt Kaat haar regelmatig een handje helpen. Maar of haar moeder daar nu zo blij mee is? Want als Kaat haar keukenkunsten laat zien, staat meteen het hele… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Robbert Jan Swiers boeken
  Robbert Jan Swiers - Tussen vuur en water

  Deze historische roman is gebaseerd op de dagboekfragmenten van de vader van de auteur, Gerard Swiers, die in 1940 met de Tweede Wereldoorlog werd geconfronteerd. Zijn vader, Geert Swiers, was beroepsmilitair en moest vechten op de Grebbeberg. Samen met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lara Klabbers boeken
  Lara Klabbers - Ivan de Wonderlijke

  Ivan is thuis erg ongelukkig. Daarom droomt hij ervan om weg te gaan. Als hij in een snoepwinkeltje komt geeft de eigenaresse Mary hem kauwgomballen. Hij slikt zo een kauwgombal door en komt terecht in Frankrijk. Het is dan het jaar 1788. Ivan krijgt een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Nancy de Heer boeken
  Nancy de Heer - Konijn Flip neemt de benen

  Fenna is zeven jaar en woont vlak naast een kinderboerderij die haar moeder ooit gekocht heeft. Samen verzorgen ze elke dag de dieren. Als Fenna een keer boodschappen moet doen in de supermarkt verschijnt er een jongen die erg vervelend is en Fenna plaagt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Boekie Boekie 99: Zoek de verschillen

  Een dubbeldik nummer van BoekieBoekie met spannende verhalen, vrolijke strips en grappige dingen om te doen. In het één-en-laatste nummer van het BoekieBoekie-tijdschrift ga je op zoek naar de verschillen. Bekende verhalen opnieuw verteld: Roodhapje, De wolf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jolanda Koopman boeken
  Jolanda Koopman - Cowboys en slasaus

  Cowboys en slasausMet dit boek steunt u Make-A-Wish Nederland. Raven heeft een droom. Hij wil als een cowboy over de prairie rijden. Als hij met zijn ouders en zusje op vakantie gaat naar Amerika, komt zijn droom ineens dichterbij. Zijn nieuwe mailvriend Robin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Jan Maillard boeken
  Jan Maillard - Bumba : vormboek - Wat wil jij later worden ?

  Weet jij al wat je wil worden, later als je groot bent? Politie, dokter, bakker, brandweerman, piloot of liever muzikant? Alle beroepen zijn interessant! Kijk mee in dit leuke boek in Bumbavorm en ontdek Bumba in uniform. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Piet Piraat : omnibus - Wonderwaterwereld

  Schip ahoi, onderwaterpiraatjes! Leuk dat jullie er weer zijn! Kom en duik mee in het Grote Wonderwaterwereldboek. Lees alles over de gevaarlijke orka's, de gekke koraalduivel en nog vele andere dieren. Zet je wonderwaterwereldbril op en zie hoe ze zomaar tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99