Boeken over fictie overig

 • Jean Dulieu boeken
  Jean Dulieu - Paulus de Boskabouter Gouden Klassiekers Paulus en Kenarrepoere

  Kenarrepoere is een woord uit een toverspreuk van Eucalypta. Paulus doet er alles aan om die spreuk te vergeten. Wat hij niet weet, is dat Kenarrepoere ook de naam is van een gevaarlijk beer, die ver weg op een kale rots woont. Met die beer is iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paula King boeken
  Paula King - Tephran 1.1, het geheim van de vulkaan

  Tephran is het begin van een serie over een eiland, ergens buiten alle zeestromen van de oceaan. De vulkaan van het eiland Tephran verbergt een geheimzinnige kracht. Achter de Oneindige Schutting, diep in de krater, bewaakt door het geheimzinnige volk de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tom de Krijger boeken
  Tom de Krijger - Aartje de dikke dweus

  In de achtertuin van Momo woont iets dat daar niet thuis hoort. In een poging de ware identiteit van haar achtertuinbewoner te achterhalen reist ze tot aan de andere kant van de wereld. Onderweg ontdekt ze steeds meer en komt ze kleurrijke figuren tegen. Wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rob Bouber boeken
  Rob Bouber - Karel Cavia zet de klas op stelten 2

  Karel Cavia zet de klas op stelten Deel II boek en luister-cd Zelf lezen, voorlezen en luisteren met Karel Cavia. Het tweede deel van de serie ¿Karel Cavia¿ heet ¿Karel Cavia zet de klas op stelten¿. Karel mag met Plien en Pieter mee naar school. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mirande de Rijke boeken
  Mirande de Rijke - De avonturen van Kiddo Konijn

  Dit boek is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Kiddo Konijn is een stoer en lief konijn dat in een dierenwinkel woont. Hij wil het liefst in een echt huis wonen met een eigen baasje. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno de boevenvanger

  Tweede deel uit de Benno serie. Het leven gezien door de ogen van een onhandige Berner Sennenhond. Grappige en herkenbare korte verhalen die samen één geheel vormen maar ook los te lezen zijn. Om voor te lezen voor kinderen vanaf 6 jaar. Zelf te lezen vanaf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno en de hondendieven

  Tom gaat met Benno boodschappen doen, Benno moet even buiten wachten... Het leven gezien door de ogen van een onhandige Berner Sennenhond. Grappige en herkenbare korte verhalen die samen een geheel vormen, maar ook los te lezen zijn. Om voor te lezen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Ali Colijn boeken
  Ali Colijn - Soms is het leven een feest!

  Het leven is een feest voor het gouden ballonnetje als het een ereplaats krijgt in de feestzaal voor een gouden bruiloft en daarna nog een echt avontuur beleeft, maar ook voor het konijn dat het leven door een roze bril bekijkt. Soms is het echter dikke pech,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Heksen in Hallumseput

  Niemand weet precies hoe het kwam, maar omdat de Magische Kring van Dertien Heksen niet goed had opgelet, ontstond op negentien november van het jaar veertienhonderdenvier een eiland te veel in de Waddenzee: Hallumeroog. De nakomelingen van de heksen moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martin Handford boeken
  Martin Handford - Waar is Wally - Postkaartenboek 2

  Dertig fantastische postkaarten van Wally en zijn legendarische avonturen. Met grappige scènes en foto's van Wally en zijn reisgenoten. Vertel jouw vrienden alles over jouw favoriete uitjes of... hou de postkaarten helemaal voor jezelf! Zoek mee naar Wally en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dirk Bracke boeken
  Dirk Bracke - Een vlieg op de muur

  Confronterend! Washington en Mico zijn broers. Samen met Marcos en zijn liefje Sandra proberen ze te overleven in de straten van het Braziliaanse Salvador da Bahia. Ze proberen wat geld bij elkaar te scharrelen met bedelen, of ze knappen kleine klussen op. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen Ontsnapping van het eiland Aquarius

  Cooper Kids Avonturenverhalen 2Als Jay en Laila Cooper met hun vader, de archeoloog, naar een exotisch eiland in de Stille Zuidzee reizen, ontdekken ze dat er vreemde dingen op het eiland gebeuren! Zou de hooghartige, bazige leider van de kolonie de vermiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen De deur in de drakenbek

  Cooper Kids Avonturenverhalen 1Jay en Layla zijn wel vaker met hun vader de archeoloog op avontuur gewest, maar dit hebben ze nog nooit meegemaakt! Terwijl ze door de donkere grot lopen, moeten ze steeds aan andere expedities denken die geprobeerd hebben de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen Het geheim van de steen in de woestijn

  Cooper Kids Avonturenverhalen 5Geschrokken sprongen de soldaten weer in de houding, maar toch bleef het onrustig en in ieders ogen stond de angst te lezen.Zo nonchalant mogelijk draaide veldmaarschalk Idi Nkromo zich om en liet zijn blik over de kale vlakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen Dodelijke vloek van Toco-Reu

  Cooper Kids Avonturenverhalen 6Plotseling boorde zich een snerpend gegil door de stille ruimte! Er volgde een woest gefladder. Gillend beschermde ze haar hoofd met haar handen. Carvy's! De waterput zat helemaal vol met carvy's! En Laila werd van alle kanten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen De legende van Annie Murphy

  Cooper Kids Avonturenverhalen 7Twee vage gedaantes bewogen zich als witte nevelslierten door de ruïnes naar Jacob Cooper toe.Dr. Cooper sprong op. 'Jay! Laila! Zijn jullie daar? Kunnen jullie me horen?'In 1885 werd er goud gevonden in de mijn van de Murphy's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Hans Plomp boeken
  Hans Plomp - Jozefien van het Kietelbos

  Stel je voor: Je bent geboren in een hok in een dierentuin. Je bent een vosje en eigenlijk hoor je thuis in de natuur. Daar zou je kunnen rennen, kunnen zwemmen, kunnen jagen, duizend geuren ruiken, met andere vossen spelen. Daar ben je vrij om te doen wat je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - De Vrienden van Sinterklaas

  In 'De vrienden van Sinterklaas' is het jongetje Broes ontroostbaar als hij hoort dat zijn vader het te druk heeft om mee te gaan naar de intocht van Sinterklaas. Dan wil Broes ook niet naar de kade. Tot zijn grote zus Lotte hem vertelt over de Pietenschool,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Ik vrolijk mij op met een liedje, Boek met cd

  In navolging van het enorme succes van Vriendjes voor altijd verschijnt er in het najaar van 2014 wederom een selectie liedjes uit het populaire televisieprogramma Sesamstraat. Muziek is een belangrijk onderdeel van Sesamstraat. Henny Vrienten is de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J.B. te Boekhorst boeken
  J.B. te Boekhorst - Rick Be Quick

  Rick Be Quick Het boek dat Oranje inspireert om wereldkampioen te worden. Een verhaal over vriendschap en doorzettingsvermogen De onafscheidelijke vrienden Roderick bij Duurstede (Rick Be Quick), Jamiro en George torsen een zware last met zich mee. Rick, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rymke Wiersma boeken
  Rymke Wiersma - De unieke mier

  Niet alle mieren houden van hard werken. De Unieke Mier gaat liever op stap, de vrijheid tegemoet. Daar liggen gevaren op de loer, maar als alles goed afloopt zijn het avonturen geworden, die je liggend op een graspol kunt vertellen aan een vriend die van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00
 • B.J. van Wijckmade boeken
  B.J. van Wijckmade - Wipneus en Pim en Bonkeltje

  Wipneus en PimDe wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • B.J. van Wijckmade boeken
  B.J. van Wijckmade - Wipneus en Pim en de zeven prinsessen

  Wipneus en PimDe wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Chris van Abkoude boeken
  Chris van Abkoude - 100 jaar Pietje Bell

  Dit najaar wordt eveneens bijzonder. De everseller Pietje Bell bestaat dit jaar precies 100 jaar! Om dit te vieren komt Kluitman met een luxe jubileum-editie en een editie in het dyslexie-vriendelijke lettertype van Christian Boer. 100 JAAR PIETJ BELL (1914 -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Janny Post boeken
  Janny Post - Schatten van kinderen

  Joep leeft in de lichtsferen, zit vol plezier en humor en is heel nieuwsgierig. Hij vliegt met zijn ufo langs allerlei planeten, maakt kennis met buitenaardsen en kijkt op Aarde. Joep weet dat lichtjes de mensen blij maakt. Hij besluit met hulp van een groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50