Boeken over fictie overig

 • Harry P.A. van de Water boeken
  Harry P.A. van de Water - Steffen en de droomballon

  Steffen is een sensitieve jongen met een hart vol liefde. Maar het leven valt hem zwaar. Het is best moeilijk gevoelig te zijn. Zeker als je ook nog gepest wordt op school, bang bent dat je ouders gaan scheiden en gruwt van al het negatieve nieuws op televisie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Margriet Breet boeken
  Margriet Breet - Het geheime dolfijneneiland

  Maya is een gewoon meisje uit Harderwijk. Ze is dol op dolfijnen en bijna iedere week is ze wel in het Dolfinarium te vinden. Op een dag vertellen haar ouders dat ze gaan verhuizen naar Bali. 'Het zal er vast leuk worden,' belooft papa. Maar hij weet dan nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Wolf heeft kriebels

  Wie was er stiekem in 'Snoetjes en snuitjes'? Wie zette die dierenwinkel op zijn kop? Was het een gemene dief, een huisdier of ... een enge weerwolf? Slibber bibber, we hadden niet veel zin dat uit te zoeken. Tot we erachter kwamen dat die arme wolf heel veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Saskia Stoker boeken
  Saskia Stoker - Het mysterie van koningin Zenobia

  Langzaam knippert Komo met zijn ogen. Waar ben ik? denkt hij. Dit zijn niet de randen van zijn vertrouwde tablet. Hij kijkt nieuwsgierig om zich heen en ziet veel meer dan hij normaal vanuit zijn tablet kan zien. Hij legt zijn handen op zijn buik. Zijn vacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • De verdwenen mummie

  In het museum van Smogville ligt een stokoude mummie. Het is koning Tamses. Maar dan blijkt iets vreselijks. De kist is leeg! De mummie is verdwenen. Dat moeten we uitzoeken. Mijn liefste vriendinnetje Netty doet ook mee. Wat denk je? Ligt koning Tamses straks… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gerdien Jansen boeken
  Gerdien Jansen - De sterrenplukmachine

  De reiziger dwaalt door het Slingerbos, op zoek naar antwoorden. Geholpen en gestuurd door een geheimzinnige kauw, ontmoet hij onderweg de professor, de houtsmid en de fee. Samen bouwen ze de sterrenplukmachine. Zal het hen lukken het geheim van de stervende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Aline Sax boeken
  Aline Sax - Mist over het strand

  Sepp en zijn vriend Ralph zijn twee vijftienjarige jongens die vastberaden zijn zich bij het leger van de Führer te voegen. Ze willen strijden voor één rijk en zijn bereid hun leven hiervoor te geven. Vol verwachting beginnen ze eraan, maar al snel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Mette

  Lente 1920. Vlaanderen likt nog volop zijn wonden na de Eerste Wereldoorlog, terwijl de Spaanse griep almaar meer slachtoffers maakt. Het zijn harde tijden, vooral voor de boeren. Graanoogsten mislukken door langdurige regenval, de aardappelen rotten op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Ilona Plichart boeken
  Ilona Plichart - De droom van Christoffel

  Salwa is een jonge vrouw.Ze houdt van letters en mooie krullen.Ze wil de wereld wat mooier maken.Ook Christoffel Plantin, de bekende drukker en uitgever, had een droom.Salwa bezoekt het huis van Christoffel.Dit is een boek over grote dromen en hoe je die een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Chris van Abkoude boeken
  Chris van Abkoude - 100 jaar Pietje Bell

  Dit najaar wordt eveneens bijzonder. De everseller Pietje Bell bestaat dit jaar precies 100 jaar! Om dit te vieren komt Kluitman met een luxe jubileum-editie en een editie in het dyslexie-vriendelijke lettertype van Christian Boer. 100 JAAR PIETJ BELL (1914 -… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Kyte boeken
  Kyte - Luna en de Spaanse helden

  Luna woont met haar moeder in Spanje en krijgt een jager als buurman.Deze jager heeft een groot aantal honden die opgesloten zitten in een schuur.Het dove hondje Inca kan ze redden, maar wat heeft de jager gedaan met haar vriendjes? Samen met Dieter en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Harry Wonink boeken
  Harry Wonink - Flup, het wilde konijn

  Flup het wilde konijn is een dierenverhaal, waarin de hoofdrolspelers sprekend en denkend worden opgevoerd. Dat is echter het enige onnatuurlijke aan dit verhaal, dat verder voor de lezers een kennismaking betekent met wat bos en veld te bieden hebben. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rosan Dieho, Sjoerd van der Tas boeken
  Rosan Dieho, Sjoerd van der Tas - Als alles verandert

  Hoi, mijn naam is Dylan en ik ben elf jaar. Mijn leven ging lekker. Ik was uitgekozen voor het regioteam en zag mijn droom omprofvoetballer dichterbij komen. Mijn vriendinnetje heet Floor, zij is de stoere en knappe zus van mijn vriend Sam. Ik heb superlieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marianne Stolk boeken
  Marianne Stolk - Mika & de magische veer

  Voor zigeunerjongen Mika is het wel even wennen om na een lange periode van rondzwerven in een zigeunerwagen in een appartement te komen wonen, maar nu kan hij eindelijk normaal naar school en voetballen bij een heuse voetbalvereniging. Maar wat is er aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerrit van Lent boeken
  Gerrit van Lent - De avonturen van Dally de Aap

  De avonturen van Dally de Aap.Dally de Aap woont met zijn broertje Poelie in de grote dierentuin van meneer Gerard. Samen met de andere dieren in de dierentuin en met hun vrienden Kasper, Anneke en Irene beleven ze mooie avonturen. Leuke korte verhalen om voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Margriet Breet boeken
  Margriet Breet - Rondje om de wereld

  Hoi. Ik ben Bart en ik zeil samen met mijn ouders, broertje en zus drie jaar om de wereld. Het is echt supertof en ik maak heel veel mee. Omdat niet iedereen zo'n vette wereldreis kan maken, heb ik een dagboek bijgehouden. Zo kun je een beetje met me meereizen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Rob Bouber boeken
  Rob Bouber - Karel Cavia

  Karel Cavia deel I, de enige, echte, originele... Boek met luister-cdZelf lezen, voorlezen en luisteren met Karel Cavia. Ik ben Karel. Karel Cavia. Ja, ik ben een cavia, de slimste cavia ter wereld. En daarom hebben ze een boek over me gemaakt. Wat zeg ik:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Een gevaar in de lucht

  Wat fladdert daar door de lucht? Wie maakt iedereen in Smogville bang? Is het een vuurspuwende draak?? Een marsmannetje? Of is het alleen maar een ... boze heks?Samen met mijn vriendjes, Rebecca, Martin en Leo,zoek ik het uit. Als die heks ons maar niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Dieuwke Parlevliet boeken
  Dieuwke Parlevliet - Het zeeparfum van oom François

  Winnaar BESTE JEUGDBOEK Zeeuwse boekenprijs 2016! Dit is gewoon een heerlijk boek. Een boek met een goed verhaal. Het gaat over de zoektocht van een jongen met een speciale neus. Daarbij gaat het ook over afscheid nemen en vertrekken... naar het zuiden, naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lourens Kruizinga boeken
  Lourens Kruizinga - Afblijven! Het is onze school!

  Twee kinderen uit groep acht maken een zoektocht naar de geschiedenis van hun school in Arnhem, omdat ze hoorden dat er in de Tweede Wereldoorlog heel wat heeft plaatsgevonden. Op een ondeugende manier komen ze achter de geschiedenis van de school. Moedige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Bianca van der Reijden boeken
  Bianca van der Reijden - Open ogen

  Er zijn veel hooggevoelige kinderen met diagnoses als ADHD en autisme. Dit boek geeft heldere, nuttige en praktische informatie over de verschillende vormen die hoogsensitiviteit en spiritualiteit in de wereld kunnen hebben. Het boek gaat over jongeren, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Netty van Eeden boeken
  Netty van Eeden - Tim en Tobias bakken pannenkoeken

  De mieren Tim en Tobias helpen moeder met het bakken van pannenkoeken. Als moeder de pannenkoek de lucht in gooit om deze om te draaien, gaat er iets mis. Hoe dat afloopt? Achterin het boek vind je een aantal spelletjes, een kleurplaat en een pannenkoekrecept.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Martinus de Kam boeken
  Martinus de Kam - De steen van Freio

  Het jaar 275 n.Chr. Freio moet voor de boerderij van zijn ouders zorgen en zijn familie beschermen tegen de barbaarse aanvallen van Frankische plunderaars. Freio's vader Paluso is met een schip naar Britannia vertrokken. De godin NEHALENNIA is de enige die hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lucy Verbart boeken
  Lucy Verbart - Reisjes door verhalenland

  Auteur Lucy Verbart werd geboren op 8 maart 1953 in 's Heerenhoek (een dorp in Zuid-Beveland) als zesde uit een gezin van elf kinderen.Ze werd opgevoed in een streng katholiek gezin. Er werd veel gelezen, maar de boeken werden wel eerst gekeurd door vader, of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wilfried Swinnen boeken
  Wilfried Swinnen - Streepje

  Streepje is een klein leuk leesteken. Op zekere dag valt hij van zijn regel en komt onderaan de bladzijde te liggen. Natuurlijk wil hij zo snel mogelijk terug naar huis maar weet niet goed hoe. Hij ontmoet andere letters. Sommigen helpen hem verder, anderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50