Boeken over fictie overig

 • Jeremy Strong boeken
  Jeremy Strong - Leven met vampiers

  Denk jij dat je ouders raar zijn?Dan ken je die van Stijn nog niet. Ze drinken het liefst bloed en kunnen mensen in zombies veranderen!En ze willen naar het schoolfeest ... kan hijze stoppen of wordt het doodeng?Een spannend boek op AVI E4 niveau speciaal voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - Liberty Love De prijs van de cross

  Textielfabrikant Vanderlinde is van plan een nieuw model broek op de markt te brengen. Als hij een groepje jongelui van pensionstal Liberty Love lachend over de hei ziet stormen, krijgt hij een briljant idee: in de reclame-campagne moet de nieuwe broek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - Ponygek Omnibus 4

  Een omnibus met twee pony-avonturen: 1. Te groot voor een pony Cindy wordt te groot voor haar pony Zano. Ze moet hem maar verkopen, vinden haar ouders. Als Wendy's ouders Zano kopen, is Cindy zo verdrietig dat ze nooit meer paard wil rijden! Maar dan kopen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - Ponygek Omnibus 3

  Een omnibus met twee pony-avonturen: 1. Het pechstokje Samen met Emma van de manege gaat Tessa op ponykamp.Het kamp wordt afgesloten met een heuse show. Maar vanaf de eerste dag van het kamp wordt Tessa achtervolgd door pech. Het lijkt wel of haar pech… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Merlien Welzijn boeken
  Merlien Welzijn - Tijd voor nieuwe vrienden - Very Important Puber

  De dertienjarige Robert is boos omdat zijn ouders gescheiden zijn. Zijn vader besluit ook nog eens met zijn nieuwe vriendin op wereldreis te gaan.Door de verhuizing is Robert zijn beste vriend kwijtgeraakt. Als die maatjes besluit te worden met Roberts oude… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Merlien Welzijn boeken
  Merlien Welzijn - Blijf van mijn vriendin af! - Very Important Puber

  Robert maakt het nodige mee op het gebied van vriendschap en liefde. Timo, het ex-vriendje van zijn vriendin Anna verschijnt weer in haar leven en Anna twijfelt over haar verkering met Robert. Dan heeft ook nog Timo's neef Polle duidelijk een oogje op Anna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeanne Meijs boeken
  Jeanne Meijs - De wriemeltenen

  In een kleine stad leeft een bijzondere familie, de familie Wriemel. Iedereen heeft daar wriemeltenen, zodat ze alles kunnen... behalve stilzitten! Om hen heen wonen nog meer heel bijzondere mensen, zoals de families Cocon, Bankroet en Dwarsdeuren en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Margriet Breet boeken
  Margriet Breet - Het geheime dolfijneneiland

  Maya is een gewoon meisje uit Harderwijk. Ze is dol op dolfijnen en bijna iedere week is ze wel in het Dolfinarium te vinden. Op een dag vertellen haar ouders dat ze gaan verhuizen naar Bali. 'Het zal er vast leuk worden,' belooft papa. Maar hij weet dan nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Claudia Lagermann boeken
  Claudia Lagermann - Snip

  Snip is een vogel. Gewoon, met een snavel, twee pootjes en twee vleugels. Nou ja, helemaal gewoon is Snip nou ook weer niet. Snip durft namelijk niet te vliegen. Dus wanneer zijn vriendjes in de herfst naar warmere streken vertrekken, blijft Snip moederziel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Maresa Jacobse boeken
  Maresa Jacobse - Zomers in Zuid-Frankrijk Melissa Zomers in Zuid-Frankrijk, deel2

  Melissa gaat met haar beste vriendin Sam naar Zuid- Frankrijk. Maar... ze slapen er in een tent. Zonder stroom. Zonder internet. Melissa heeft eigenlijk al spijt voordat ze weggaan. Toch wil ze zich niet laten kennen. Als ze voor het eerst uitgaan in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan D. Westerman boeken
  Jan D. Westerman - Opa Jan verdwaald in een boek

  Opa Jan verdwaald in een boek is een modern sprookje voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Het vertelt het verhaal van vier kinderen die, samen met poes Brendi, op zoek gaan naar hun opa die zomaar is verdwenen terwijl hij een boek zat te lezen. Omdat hun oma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Kirsten Appeldoorn boeken
  Kirsten Appeldoorn - Het kleurrijke en avontuurlijke kinderboekje

  Wat begon als een grapje is inmiddels uitgegroeid tot een kinderboekje met drie vrolijke en avontuurlijke verhaaltjes! In april 2012 begon ik mijn vrienden na te tekenen met hun leuke maar ook wel een beetje irritante eigenschappen. Zoals dat Bram altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Reynier Molenaar boeken
  Reynier Molenaar - Rara, welk dier is dat?

  Rara, welk dier is dat? Raad maar eens mee! Herken je de dieren? Sommige heb je gezien in de dierentuin, andere misschien in huis of in de wei of op de boerderij. "Rara, welk dier is dat?" Is een gezellig prentenboek voor papa's en mama's en al die andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • M.L. Fontaine boeken
  M.L. Fontaine - Max Prince en de betoverde spiegel

  Het was midden in de nacht. Er lag een dik pak sneeuw en buiten sloeg de torenklok twee uur. Max Prince kan dan nog niet overzien dat dit moment zijn leven voorgoed heel ingrijpend zal gaan veranderen. Max ontdekt dat de spiegel die hij van zijn grootvader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Kiek Tas boeken
  Kiek Tas - Dix Pit en de sporen van Torak

  Op een gure, winderige dag stelt Dix Pit zijn tweelingneven Chris en Mats voor om op zoek te gaan naar hun held Torak. Torak was de laatste koningszoon van Saltland, die tweehonderd jaar geleden spoorloos verdween tijdens het volbrengen van de vier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • B.J. van Wijckmade boeken
  B.J. van Wijckmade - Wipneus en Pim bij de knuppelmannetjes

  De wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze klassiekers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Jean Dulieu boeken
  Jean Dulieu - Paulus de Boskabouter Gouden Klassiekers Paulus en Kenarrepoere

  Kenarrepoere is een woord uit een toverspreuk van Eucalypta. Paulus doet er alles aan om die spreuk te vergeten. Wat hij niet weet, is dat Kenarrepoere ook de naam is van een gevaarlijk beer, die ver weg op een kale rots woont. Met die beer is iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paula King boeken
  Paula King - Tephran 1.1, het geheim van de vulkaan

  Tephran is het begin van een serie over een eiland, ergens buiten alle zeestromen van de oceaan. De vulkaan van het eiland Tephran verbergt een geheimzinnige kracht. Achter de Oneindige Schutting, diep in de krater, bewaakt door het geheimzinnige volk de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tom de Krijger boeken
  Tom de Krijger - Aartje de dikke dweus

  In de achtertuin van Momo woont iets dat daar niet thuis hoort. In een poging de ware identiteit van haar achtertuinbewoner te achterhalen reist ze tot aan de andere kant van de wereld. Onderweg ontdekt ze steeds meer en komt ze kleurrijke figuren tegen. Wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rob Bouber boeken
  Rob Bouber - Karel Cavia zet de klas op stelten 2

  Karel Cavia zet de klas op stelten Deel II boek en luister-cd Zelf lezen, voorlezen en luisteren met Karel Cavia. Het tweede deel van de serie ¿Karel Cavia¿ heet ¿Karel Cavia zet de klas op stelten¿. Karel mag met Plien en Pieter mee naar school. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rob Bouber boeken
  Rob Bouber - Karel Cavia

  Karel Cavia deel I, de enige, echte, originele... Boek met luister-cdZelf lezen, voorlezen en luisteren met Karel Cavia. Ik ben Karel. Karel Cavia. Ja, ik ben een cavia, de slimste cavia ter wereld. En daarom hebben ze een boek over me gemaakt. Wat zeg ik:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mirande de Rijke boeken
  Mirande de Rijke - De avonturen van Kiddo Konijn

  Dit boek is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Kiddo Konijn is een stoer en lief konijn dat in een dierenwinkel woont. Hij wil het liefst in een echt huis wonen met een eigen baasje. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno de boevenvanger

  Tweede deel uit de Benno serie. Het leven gezien door de ogen van een onhandige Berner Sennenhond. Grappige en herkenbare korte verhalen die samen één geheel vormen maar ook los te lezen zijn. Om voor te lezen voor kinderen vanaf 6 jaar. Zelf te lezen vanaf… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno en de hondendieven

  Tom gaat met Benno boodschappen doen, Benno moet even buiten wachten... Het leven gezien door de ogen van een onhandige Berner Sennenhond. Grappige en herkenbare korte verhalen die samen een geheel vormen, maar ook los te lezen zijn. Om voor te lezen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Ali Colijn boeken
  Ali Colijn - Soms is het leven een feest!

  Het leven is een feest voor het gouden ballonnetje als het een ereplaats krijgt in de feestzaal voor een gouden bruiloft en daarna nog een echt avontuur beleeft, maar ook voor het konijn dat het leven door een roze bril bekijkt. Soms is het echter dikke pech,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95