Boeken over fictie overig

 • Jeremy Strong boeken
  Jeremy Strong - Leven met vampiers

  Denk jij dat je ouders raar zijn?Dan ken je die van Stijn nog niet. Ze drinken het liefst bloed en kunnen mensen in zombies veranderen!En ze willen naar het schoolfeest ... kan hijze stoppen of wordt het doodeng?Een spannend boek op AVI E4 niveau speciaal voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Kirsten Appeldoorn boeken
  Kirsten Appeldoorn - Het kleurrijke en avontuurlijke kinderboekje

  Wat begon als een grapje is inmiddels uitgegroeid tot een kinderboekje met drie vrolijke en avontuurlijke verhaaltjes! In april 2012 begon ik mijn vrienden na te tekenen met hun leuke maar ook wel een beetje irritante eigenschappen. Zoals dat Bram altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Reynier Molenaar boeken
  Reynier Molenaar - Rara, welk dier is dat?

  Rara, welk dier is dat? Raad maar eens mee! Herken je de dieren? Sommige heb je gezien in de dierentuin, andere misschien in huis of in de wei of op de boerderij. "Rara, welk dier is dat?" Is een gezellig prentenboek voor papa's en mama's en al die andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • M.L. Fontaine boeken
  M.L. Fontaine - Max Prince en de betoverde spiegel

  Het was midden in de nacht. Er lag een dik pak sneeuw en buiten sloeg de torenklok twee uur. Max Prince kan dan nog niet overzien dat dit moment zijn leven voorgoed heel ingrijpend zal gaan veranderen. Max ontdekt dat de spiegel die hij van zijn grootvader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Kiek Tas boeken
  Kiek Tas - Dix Pit en de sporen van Torak

  Op een gure, winderige dag stelt Dix Pit zijn tweelingneven Chris en Mats voor om op zoek te gaan naar hun held Torak. Torak was de laatste koningszoon van Saltland, die tweehonderd jaar geleden spoorloos verdween tijdens het volbrengen van de vier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • B.J. van Wijckmade boeken
  B.J. van Wijckmade - Wipneus en Pim bij de knuppelmannetjes

  De wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze klassiekers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - Liberty Love De prijs van de cross

  Textielfabrikant Vanderlinde is van plan een nieuw model broek op de markt te brengen. Als hij een groepje jongelui van pensionstal Liberty Love lachend over de hei ziet stormen, krijgt hij een briljant idee: in de reclame-campagne moet de nieuwe broek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - Ponygek Omnibus 4

  Een omnibus met twee pony-avonturen: 1. Te groot voor een pony Cindy wordt te groot voor haar pony Zano. Ze moet hem maar verkopen, vinden haar ouders. Als Wendy's ouders Zano kopen, is Cindy zo verdrietig dat ze nooit meer paard wil rijden! Maar dan kopen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - Ponygek Omnibus 3

  Een omnibus met twee pony-avonturen: 1. Het pechstokje Samen met Emma van de manege gaat Tessa op ponykamp.Het kamp wordt afgesloten met een heuse show. Maar vanaf de eerste dag van het kamp wordt Tessa achtervolgd door pech. Het lijkt wel of haar pech… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Merlien Welzijn boeken
  Merlien Welzijn - Blijf van mijn vriendin af! - Very Important Puber

  Robert maakt het nodige mee op het gebied van vriendschap en liefde. Timo, het ex-vriendje van zijn vriendin Anna verschijnt weer in haar leven en Anna twijfelt over haar verkering met Robert. Dan heeft ook nog Timo's neef Polle duidelijk een oogje op Anna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeanne Meijs boeken
  Jeanne Meijs - De wriemeltenen

  In een kleine stad leeft een bijzondere familie, de familie Wriemel. Iedereen heeft daar wriemeltenen, zodat ze alles kunnen... behalve stilzitten! Om hen heen wonen nog meer heel bijzondere mensen, zoals de families Cocon, Bankroet en Dwarsdeuren en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Jean Dulieu boeken
  Jean Dulieu - Paulus de Boskabouter Gouden Klassiekers Paulus en Kenarrepoere

  Kenarrepoere is een woord uit een toverspreuk van Eucalypta. Paulus doet er alles aan om die spreuk te vergeten. Wat hij niet weet, is dat Kenarrepoere ook de naam is van een gevaarlijk beer, die ver weg op een kale rots woont. Met die beer is iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Paula King boeken
  Paula King - Tephran 1.1, het geheim van de vulkaan

  Tephran is het begin van een serie over een eiland, ergens buiten alle zeestromen van de oceaan. De vulkaan van het eiland Tephran verbergt een geheimzinnige kracht. Achter de Oneindige Schutting, diep in de krater, bewaakt door het geheimzinnige volk de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Tom de Krijger boeken
  Tom de Krijger - Aartje de dikke dweus

  In de achtertuin van Momo woont iets dat daar niet thuis hoort. In een poging de ware identiteit van haar achtertuinbewoner te achterhalen reist ze tot aan de andere kant van de wereld. Onderweg ontdekt ze steeds meer en komt ze kleurrijke figuren tegen. Wie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rob Bouber boeken
  Rob Bouber - Karel Cavia zet de klas op stelten 2

  Karel Cavia zet de klas op stelten Deel II boek en luister-cd Zelf lezen, voorlezen en luisteren met Karel Cavia. Het tweede deel van de serie ¿Karel Cavia¿ heet ¿Karel Cavia zet de klas op stelten¿. Karel mag met Plien en Pieter mee naar school. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mirande de Rijke boeken
  Mirande de Rijke - De avonturen van Kiddo Konijn

  Dit boek is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Kiddo Konijn is een stoer en lief konijn dat in een dierenwinkel woont. Hij wil het liefst in een echt huis wonen met een eigen baasje. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno en de hondendieven

  Tom gaat met Benno boodschappen doen, Benno moet even buiten wachten... Het leven gezien door de ogen van een onhandige Berner Sennenhond. Grappige en herkenbare korte verhalen die samen een geheel vormen, maar ook los te lezen zijn. Om voor te lezen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Ali Colijn boeken
  Ali Colijn - Soms is het leven een feest!

  Het leven is een feest voor het gouden ballonnetje als het een ereplaats krijgt in de feestzaal voor een gouden bruiloft en daarna nog een echt avontuur beleeft, maar ook voor het konijn dat het leven door een roze bril bekijkt. Soms is het echter dikke pech,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Heksen in Hallumseput

  Niemand weet precies hoe het kwam, maar omdat de Magische Kring van Dertien Heksen niet goed had opgelet, ontstond op negentien november van het jaar veertienhonderdenvier een eiland te veel in de Waddenzee: Hallumeroog. De nakomelingen van de heksen moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martin Handford boeken
  Martin Handford - Waar is Wally - Postkaartenboek 2

  Dertig fantastische postkaarten van Wally en zijn legendarische avonturen. Met grappige scènes en foto's van Wally en zijn reisgenoten. Vertel jouw vrienden alles over jouw favoriete uitjes of... hou de postkaarten helemaal voor jezelf! Zoek mee naar Wally en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dirk Bracke boeken
  Dirk Bracke - Een vlieg op de muur

  Confronterend! Washington en Mico zijn broers. Samen met Marcos en zijn liefje Sandra proberen ze te overleven in de straten van het Braziliaanse Salvador da Bahia. Ze proberen wat geld bij elkaar te scharrelen met bedelen, of ze knappen kleine klussen op. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen Ontsnapping van het eiland Aquarius

  Cooper Kids Avonturenverhalen 2Als Jay en Laila Cooper met hun vader, de archeoloog, naar een exotisch eiland in de Stille Zuidzee reizen, ontdekken ze dat er vreemde dingen op het eiland gebeuren! Zou de hooghartige, bazige leider van de kolonie de vermiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen Het geheim van de steen in de woestijn

  Cooper Kids Avonturenverhalen 5Geschrokken sprongen de soldaten weer in de houding, maar toch bleef het onrustig en in ieders ogen stond de angst te lezen.Zo nonchalant mogelijk draaide veldmaarschalk Idi Nkromo zich om en liet zijn blik over de kale vlakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen Dodelijke vloek van Toco-Reu

  Cooper Kids Avonturenverhalen 6Plotseling boorde zich een snerpend gegil door de stille ruimte! Er volgde een woest gefladder. Gillend beschermde ze haar hoofd met haar handen. Carvy's! De waterput zat helemaal vol met carvy's! En Laila werd van alle kanten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen De legende van Annie Murphy

  Cooper Kids Avonturenverhalen 7Twee vage gedaantes bewogen zich als witte nevelslierten door de ruïnes naar Jacob Cooper toe.Dr. Cooper sprong op. 'Jay! Laila! Zijn jullie daar? Kunnen jullie me horen?'In 1885 werd er goud gevonden in de mijn van de Murphy's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90