Boeken over fictie overig

 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - De kunstrijder

  Op een avond zien Patrick en zijn vriend Tom dat een meisje een kelderraampje van een museum inslaat en daar een groot rechthoekig pak naar binnen smokkelt. Ze vinden het maar een vreemde geschiedenis. Want wie breekt er nu in bij een museum om er iets naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Jolanda Koopman boeken
  Jolanda Koopman - Cowboys en slasaus

  Cowboys en slasausMet dit boek steunt u Make-A-Wish Nederland. Raven heeft een droom. Hij wil als een cowboy over de prairie rijden. Als hij met zijn ouders en zusje op vakantie gaat naar Amerika, komt zijn droom ineens dichterbij. Zijn nieuwe mailvriend Robin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - De prijs van de cross

  Textielfabrikant Vanderlinde is van plan een nieuw model broek op de markt te brengen. Als hij een groepje jongelui van pensionstal Liberty Love lachend over de hei ziet stormen, krijgt hij een briljant idee: in de reclame-campagne moet de nieuwe broek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - Te groot voor een pony en een pony met een rouwrand

  Een omnibus met twee pony-avonturen: 1. Te groot voor een pony Cindy wordt te groot voor haar pony Zano. Ze moet hem maar verkopen, vinden haar ouders. Als Wendy's ouders Zano kopen, is Cindy zo verdrietig dat ze nooit meer paard wil rijden! Maar dan kopen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - Het pechstokje / Puzzel in je hoofd

  Een omnibus met twee pony-avonturen: 1. Het pechstokje Samen met Emma van de manege gaat Tessa op ponykamp.Het kamp wordt afgesloten met een heuse show. Maar vanaf de eerste dag van het kamp wordt Tessa achtervolgd door pech. Het lijkt wel of haar pech… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Hermien Stok boeken
  Hermien Stok - Benno en de hondendieven

  Tom gaat met Benno boodschappen doen, Benno moet even buiten wachten... Het leven gezien door de ogen van een onhandige Berner Sennenhond. Grappige en herkenbare korte verhalen die samen een geheel vormen, maar ook los te lezen zijn. Om voor te lezen voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Janny Post boeken
  Janny Post - Schatten van kinderen

  Joep leeft in de lichtsferen, zit vol plezier en humor en is heel nieuwsgierig. Hij vliegt met zijn ufo langs allerlei planeten, maakt kennis met buitenaardsen en kijkt op Aarde. Joep weet dat lichtjes de mensen blij maakt. Hij besluit met hulp van een groep… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jessica Colins boeken
  Jessica Colins - Het vijfde verbond

  Thomas zit in groep 8. Hij heeft weinig vrienden. Op een dag wordt hij opgenomen in het Vijfde Verbond, een groepje kinderen waar iedereen enorm tegen opkijkt. Maar waarom? En wat is er met zijn voorganger Marc gebeurd? Waar komen de verwondingen van Mei-Lin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Kaye Umanski boeken
  Kaye Umanski - De stiefzussen

  Reuzeltje en Kitty hebben een nieuw stiefzusje, Assepoester. Ze zijn van plan zo gemeen mogelijk tegen haar te zijn. Ze zorgen ervoor dat ze in de keuken moet slapen en alle klusjes in huis moet doen. En natuurlijk mag ze niet naar het grote feest in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Arend van Dam boeken
  Arend van Dam - Het boek van Leo

  Leren lezen met de AVI-boeken van Arend van Dam Veilig en goed leren lezen met de makers van Lang geleden… Speciaal voor leerlingen van groep 3 en 4. Het boek van Leo is een spannend AVI-verhaal van Arend van Dam om zelf te lezen over de vriendschap tussen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Elly Zuiderveld, Hans Mijnders, Helga Warmels boeken
  Elly Zuiderveld, Hans Mijnders, Helga Warmels - Kaarsjes in de nacht

  Kerst is een schitterend feest, maar niet altijd voor iedereen. Deze bundel bevat uiteenlopende verhalen over kinderen die ontdekken wat het betekent om kerst te vieren, soms in tijden van verdriet. Soms krijgen ze juist met kerst het mooiste nieuws van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Anke Manschot boeken
  Anke Manschot - De sprong op Normandië

  Dave kan niet geloven wat hij ziet. Het bloed stolt in zijn aderen. Zijn maag draait zich om. De Tweede Wereldoorlog is in volle gang. Dave, een verlegen Amerikaanse jongen, wil dolgraag dat het weer vrede wordt. Hij laat zich door zijn beste vriend Joey… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Steve Behling boeken
  Steve Behling - Bulldozerboeven

  Er heerst grote chaos bij de LEGO City bank wanneer de tweeling-overvallers de kluis van de bank proberen te stelen. Maar wanneer zij er bij hun inbraak achter komen dat de kluis leeg is, zetten zij een wilde achtervolging in op een politie-truck waar de echte… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Emmi Smid, Riet Fiddelaers-Jaspers boeken
  Emmi Smid, Riet Fiddelaers-Jaspers - De rode hoed van Luna

  Het is een mooie voorjaarsdag. Luna gaat met haar vader picknicken in het park, ze draagt de rode hoed van haar moeder. Die is vorig jaar overleden en Luna begrijpt nog steeds niet waarom. Soms heeft ze het gevoel dat het haar schuld is en is ze bang dat haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Flin & Flo

  Je houdt een heel bijzonder boek in je handen, geschreven door een echte drakenjager: ridder Flo. Die heeft meer van die lelijkaards verslagen dan wie ook ter wereld. Zijn bevindingen heeft hij samengebracht in dit Grote Drakenboek, waaruit hij vaak voorleest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - De Nachtwacht

  Keelin, Vladimir en Wilko zijn de beste vrienden. Ze gaan voor elkaar door een vuur. Dat is wat vrienden doen. Daarom moet je ze ook koesteren en dit vriendenboek helpt je daarbij. Laat het invullen door iedereen die jij leuk of belangrijk vindt: de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Wolf Erlbruch boeken
  Wolf Erlbruch - De eend, de dood en de tulp

  Er staan in dit boek een paar honderd zorgvuldig gekozen woorden. Zij vertellen al even sober als de tekeningen het verhaal van de dood die geduldig is en vriendelijk en de eend die daar vrede mee heeft. Dit boek over de dood is een vriendelijk boek. (...) 'De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Raad je plaatje

  Help jij Bumba? Hij wil de tent versieren met ballonnen. Vind jij een rode ballon? En een groene of een blauwe? Kijk door het gaatje en raad het plaatje. Leuk zoekboek voor pientere Bumbavriendjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya : groot kijk- en zoekboek

  Wat gebeurt er allemaal in de wereld van Maya? Wat is er te doen in de bijenkorf? In dit grote Maya zoekboek leert je kind voorwerpen benoemen en terugvinden in de tekeningen. En er zitten ook nog leuke telopdrachten in. Ga mee op ontdekking in de wereld van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Michael Part boeken
  Michael Part - Messi

  Het geweldige verhaal van Messi beschrijft de jonge jaren van 'Leo', van het eerste partijtje in zijn Argentijnse geboortestad Rosario tot zijn eerste doelpunt voor FC Barcelona. Een jongen geboren om te voetballen, met de droom om de beste speler van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Macbratney boeken
  Macbratney - Witst wol hoe mal ik mei dy bin

  Soms, ast in hiele, hiele protte fan ien hâldtst, wolst dúdlik meitsje hoe grut dyn gefoelens binne. Lytse Ljochtbrune Hazze en Grutte Ljochtbrune Hazze krije yn 'e gaten dat it net maklik is om te mjitten hoefolle ast fan ien hâldst! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan Maillard boeken
  Jan Maillard - Puzzelboek met leuke verhaaltjes

  Superleuk puzzelboek met vijf puzzels en vier grappige verhalen over Bumba en zijn vriendjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan-Paul van Spaendonck boeken
  Jan-Paul van Spaendonck - De meermin, het monster en de maan

  Laura is een meisje van elf. Ze is niet gelukkig thuis en verdwijnt graag in haar fantasiewereld. Ze woont met haar ruziënde ouders en haar twee pestkoppen van broers aan de rand van de grote stad, vlak bij de Plas. Volgens de legenden huist er een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Jaap Dijkstra boeken
  Jaap Dijkstra - Het kind van overal en nergens

  Het kind van Overal en Nergens 'Wat? Sta ik nu hier met een prinses te praten!?' Sem is verbaasd. Krista lacht. 'Eigenlijk wel. En jij bent een prins.' 'Ha ha, goeie grap. Maar hoe ziet je vader er dan uit?' 'Tja... dat is lastig uit te leggen. Mij kun je zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Jan J.B. Kuipers boeken
  Jan J.B. Kuipers - Waluch de Bard

  Rond het begin van onze jaartelling wil Waluch de Menapiër de lange opleiding voor bard volgen. Hij reist af naar Brittannië. In de havenplaats Duinkreek (het Romeinse Domburg) wordt hij ontvoerd, mee naar zee genomen en daar gevangen genomen door Germaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95