Boeken over fictie overig

 • A. Verburg boeken
  A. Verburg - Oma Hoela !

  Oma is over haar eigen voeten gestruikeld. En nu heeft ze een gebroken arm. Daar kan ze niets mee doen. En er is geen hulp. Daarom moet ze bij de familie Kissebis logeren.Vader heeft er geen zin in. ¿Mijn moeder is een grote lastpost. Met haar in huis kom ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jean Dulieu boeken
  Jean Dulieu - Paulus de Boskabouter Gouden Klassiekers Paulus en het draakje

  Als Paulus Koning Wortelneus helpt omdat zijn neus voortdurend wortelschiet, krijgt hij als beloning een jong draakje, dat Flipje heet. Het is een aardig beest, maar een echt geschikt huisdier is hij niet.Wat Paulus het meest dwarszit is dat Flipje gewend is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Herman Brinkman boeken
  Herman Brinkman - Konijn Flapoor

  KONIJN FLAPOORTer gelegenheid van de opening van de kinderboerderij in Goor verscheen dit kinderboekje. Dit boek is geschreven door Herman Brinkman (auteur van diverse dichtbundels in het Twents). Als opa vertelde hij zijn kleinkinderen verhaaltjes van konijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Elvis Peeters boeken
  Elvis Peeters - Het paard

  Een paard zoekt een plek om te overnachten en komt op de kamer van Ali terecht. Daarbij sneuvelt een ruit. Dat los ik morgen wel op, zegt het paard. Goed, zegt Ali, want hij wil slapen. Het paard blijkt geen gemakkelijke klant, dat ondervindt een hond de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Ton Nijenhuis boeken
  Ton Nijenhuis - De schetenboom

  Dit verhaal gaat over Ernst. Ernst is klein en mager. Zijn vader leeft niet meer en zijn moeder is arm. Toch is Ernst een vrolijk jongetje. Hij heeft alleen een heel vervelende kwaal: hij laat enorm vieze stinkscheten. Soms zijn die vieze stinkscheten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Daniëlle van Schaik boeken
  Daniëlle van Schaik - Froukje & Felix redden het soephuis!

  Wanneer de dertienjarige Froukje en haar klasgenoot Jason een portemonnee en een raadselachtig briefje vinden, is dat het begin van een spannende speurtocht. Alle aanwijzingen leiden naar het oude, vervallen Soephuis. Daar krijgt het verhaal een onverwachte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Margje Kuyper, Sjoerd Kuyper boeken
  Margje Kuyper, Sjoerd Kuyper - Mama Lief Alsjeblieft

  Dit boek is het mooiste boeket bloemen dat je aan je moeder kunt geven. Omdat je het zelf hebt gemaakt. En omdat het altijd goed blijft.Als jij een oud vrouwtje of mannetje bent, en je moeder is honderd, staan deze bloemen nog altijd vrolijk in hun vaas. Dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sanne Parlevliet boeken
  Sanne Parlevliet - Pitstop

  Sinds Arnolds vader vertrokken is, komt zijn moeder niet meer uit bed. Ze begint al te stinken. De afwas stapelt zich op.Dan komt Sjon langs. Sjon is de postbode. Protestbode, zegt hij zelf. Aan zijn fiets wappert een spandoek: Schrijf meer brieven!Want een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Kyte boeken
  Kyte - Otsjo en het Windekind

  Kyte is een hond uit Spanje en dit is haar tweede boek in de Otsjo-reeks voor kinderen van 10-90 jaar. In dit deel: OTSJO en het WINDEKIND komen we er achter dat Moeder Aarde ziek is. De dieren weten dit, maar mensen blijkbaar nog niet! Mensen schijnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Jacqueline Sarico boeken
  Jacqueline Sarico - Nymphe en Neville

  Een nimf is een mythische verschijning: een bevallig, onsterfelijk halfgodinnetje dat dansend en zingend door het leven gaat. Zo'n meisje moet Nymphe Poolman zijn geweest: vrolijk en dartel, met vlasblond engelenhaar. Ik heb haar nooit mogen ontmoeten. Toen ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • R.P. Bosch boeken
  R.P. Bosch - 84 Namen

  Een filosofiecursus was niet haar eerste keuze, maar naarmate de achttienjarige Naomi Wijsman meer leert over de geschiedenis van het westerse denken, begint ze steeds duidelijker raakvlakken te ontdekken met haar eigen leven. Haar identiteit als adoptiekind,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Pats Boem boeken
  Pats Boem - GoGoGo ! Luxebeesjes

  Onze vrienden van Driemteam krijgen post van hun grootste fan, een schatrijk jongetje dat op een luxueus domein woont met een pretpark en een wildwaterbaan. Hij nodigt Robin, Kobe, Emma, Kat, Jamila, Joessef en Free uit om een weekje bij hem te komen logeren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Lianne Maring boeken
  Lianne Maring - Opgeslokt door het bos

  Een eenzaam meisje van dertien, raakt tijdens het brugklaskamp haar klasgenootjes kwijt. Ze dwaalt rond in een magisch bos en komt in een bizarre wereld terecht. Hier heeft ze een persoonlijke opdracht te volbrengen. Zal ze ooit terug kunnen keren naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Irma Aalders boeken
  Irma Aalders - Roxy van Losandos

  Roxy is een onzeker meisje. Na de zomer moet ze helemaal alleen naar een nieuwe school. Hier ziet ze enorm tegen op. Op haar twaalfde verjaardag gebeurt er iets, waardoor alles anders wordt. Samen met haar zusje stapt ze door een luchtspiegeling een nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jessica Colins boeken
  Jessica Colins - Het vijfde verbond

  Thomas zit in groep 8. Hij heeft weinig vrienden. Op een dag wordt hij opgenomen in het Vijfde Verbond, een groepje kinderen waar iedereen enorm tegen opkijkt. Maar waarom? En wat is er met zijn voorganger Marc gebeurd? Waar komen de verwondingen van Mei-Lin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Prinsessia: Het Grote Prinsessenboek

  Wil jij ook een prinses worden? Met 'Het Grote Prinsessenboek' van Prinsessia word je na elke nieuwe les een beetje meer prinses. Ben je er klaar voor? Stap mee in de wereld van Prinsessia, want het is zo fijn om prinses te zijn! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Heidi Sorensen boeken
  Heidi Sorensen - Piet en Sophie

  Piet, een jongen van 12, en zijn zusje Sophie van 10, wonen samen met hun vader in een mooi appartement. Vader heeft een goede, maar erg drukke baan. Daardoor heeft hij helaas maar weinig tijd voor Piet en Sophie. Voor Piet levert dat thuis en op school… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Marina Schrijvers boeken
  Marina Schrijvers - Lotte en Sil

  Twee kinderen die elkaar ontmoeten, op hun wijze met elkaar omgaan.¿Van elkaar leren en genieten in hun zijn.¿Lotte een meisje wat meer ziet en voelt dan een ander.¿Sil die anders is dan anderen en waarvan ze er achter komen dat hij een¿autist is. Hoe gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Briefgeheim dyslexie uitgave

  Als Eva genoeg krijgt van het geruzie van haar ouders, loopt ze weg. Een brief, die ze gevonden heeft, brengt haar dan in moeilijkheden, want plotseling is ze echt spoorloos verdwenen. Wanneer ze na enkele dagen weer tevoorschijn komt, hult ze zich in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kirstin Rozema-Engeman boeken
  Kirstin Rozema-Engeman - Floorpower! - dyslexieuitgave

  Floorpower! Dat is een woord dat Floor en haar vriendin Anniek bedacht hebben. Het helpt om op te komen voor jezelf, dat heeft Floor het afgelopen jaar geleerd. Ze laat zich niet meer op haar kop zitten. Floorpower forever! Maar in de zomer na het afscheid van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frank Ong-Alok boeken
  Frank Ong-Alok - Bloemies. Boek + CD

  Bloemies is een multimediaal prenten-, liedjes- en verhalenboek met cd voor kinderen van 0 tot 100 jaar. De veertien liedjes en zes verhalen worden ten gehore gebracht door Gerda Havertong, Orlando Milan, Hakim, Fleur Tolman, Frank Ong-Alok en kinderzanggroep… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Frances Hodgson Burnett boeken
  Frances Hodgson Burnett - De geheime tuin dyslexie uitgave

  Mary Lennox is een onaantrekkelijk meisje met een smal mager gezichtje en piekerig blond haar. Als haar ouders gestorven zijn, wordt ze naar haar oom in Engeland gestuurd. Ze komt terecht op huize Misseltwhaite, een groot oud landhuis, dat te midden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Gerjo van der Horst boeken
  Gerjo van der Horst - Verstoorde werkelijkheid

  Wanneer psychiater Paul Bremer kort na de Tweede Wereldoorlog de jonge David Poolman op zijn afdeling opneemt, raakt hij door hem geobsedeerd. De jongen is volledig gedesoriënteerd, praat niet en behalve zijn naam is er niets over hem bekend. Paul is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Madelon Muns boeken
  Madelon Muns - De oplossingenbibliotheek

  De Oplossingenbibliotheek Sla dit boek niet open en leg het terug op de plek waar het lag. Als je niet wilt weten wat een "lichtwerker" is, loop dan de winkel uit en fluit een deuntje. Doe alsof er niets aan de hand is. Maar ben je razend nieuwsgierig en wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • George W. Knottnerus boeken
  George W. Knottnerus - Vikingzoon

  Zona wil eigenlijk een jongen zijn. Een gewone jongen. Maar haar vader is Harald, een Vikingkoning. Dat betekent dat ze zich als prinses moet gedragen. Terwijl ze liever met haar hond Rody in de burcht speelt. Of met haar vriend Miki uit Bergland avonturen wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90