Boeken over fictie overig

 • Pats Boem boeken
  Pats Boem - GoGoGo ! Luxebeesjes

  Onze vrienden van Driemteam krijgen post van hun grootste fan, een schatrijk jongetje dat op een luxueus domein woont met een pretpark en een wildwaterbaan. Hij nodigt Robin, Kobe, Emma, Kat, Jamila, Joessef en Free uit om een weekje bij hem te komen logeren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Lianne Maring boeken
  Lianne Maring - Opgeslokt door het bos

  Een eenzaam meisje van dertien, raakt tijdens het brugklaskamp haar klasgenootjes kwijt. Ze dwaalt rond in een magisch bos en komt in een bizarre wereld terecht. Hier heeft ze een persoonlijke opdracht te volbrengen. Zal ze ooit terug kunnen keren naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Irma Aalders boeken
  Irma Aalders - Roxy van Losandos

  Roxy is een onzeker meisje. Na de zomer moet ze helemaal alleen naar een nieuwe school. Hier ziet ze enorm tegen op. Op haar twaalfde verjaardag gebeurt er iets, waardoor alles anders wordt. Samen met haar zusje stapt ze door een luchtspiegeling een nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jessica Colins boeken
  Jessica Colins - Het vijfde verbond

  Thomas zit in groep 8. Hij heeft weinig vrienden. Op een dag wordt hij opgenomen in het Vijfde Verbond, een groepje kinderen waar iedereen enorm tegen opkijkt. Maar waarom? En wat is er met zijn voorganger Marc gebeurd? Waar komen de verwondingen van Mei-Lin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Prinsessia: Het Grote Prinsessenboek

  Wil jij ook een prinses worden? Met 'Het Grote Prinsessenboek' van Prinsessia word je na elke nieuwe les een beetje meer prinses. Ben je er klaar voor? Stap mee in de wereld van Prinsessia, want het is zo fijn om prinses te zijn! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Heidi Sorensen boeken
  Heidi Sorensen - Piet en Sophie

  Piet, een jongen van 12, en zijn zusje Sophie van 10, wonen samen met hun vader in een mooi appartement. Vader heeft een goede, maar erg drukke baan. Daardoor heeft hij helaas maar weinig tijd voor Piet en Sophie. Voor Piet levert dat thuis en op school… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Marina Schrijvers boeken
  Marina Schrijvers - Lotte en Sil

  Twee kinderen die elkaar ontmoeten, op hun wijze met elkaar omgaan.¿Van elkaar leren en genieten in hun zijn.¿Lotte een meisje wat meer ziet en voelt dan een ander.¿Sil die anders is dan anderen en waarvan ze er achter komen dat hij een¿autist is. Hoe gaan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Briefgeheim dyslexie uitgave

  Als Eva genoeg krijgt van het geruzie van haar ouders, loopt ze weg. Een brief, die ze gevonden heeft, brengt haar dan in moeilijkheden, want plotseling is ze echt spoorloos verdwenen. Wanneer ze na enkele dagen weer tevoorschijn komt, hult ze zich in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kirstin Rozema-Engeman boeken
  Kirstin Rozema-Engeman - Floorpower! - dyslexieuitgave

  Floorpower! Dat is een woord dat Floor en haar vriendin Anniek bedacht hebben. Het helpt om op te komen voor jezelf, dat heeft Floor het afgelopen jaar geleerd. Ze laat zich niet meer op haar kop zitten. Floorpower forever! Maar in de zomer na het afscheid van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frank Ong-Alok boeken
  Frank Ong-Alok - Bloemies. Boek + CD

  Bloemies is een multimediaal prenten-, liedjes- en verhalenboek met cd voor kinderen van 0 tot 100 jaar. De veertien liedjes en zes verhalen worden ten gehore gebracht door Gerda Havertong, Orlando Milan, Hakim, Fleur Tolman, Frank Ong-Alok en kinderzanggroep… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Frances Hodgson Burnett boeken
  Frances Hodgson Burnett - De geheime tuin dyslexie uitgave

  Mary Lennox is een onaantrekkelijk meisje met een smal mager gezichtje en piekerig blond haar. Als haar ouders gestorven zijn, wordt ze naar haar oom in Engeland gestuurd. Ze komt terecht op huize Misseltwhaite, een groot oud landhuis, dat te midden van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  29,95
 • Madelon Muns boeken
  Madelon Muns - De oplossingenbibliotheek

  De Oplossingenbibliotheek Sla dit boek niet open en leg het terug op de plek waar het lag. Als je niet wilt weten wat een "lichtwerker" is, loop dan de winkel uit en fluit een deuntje. Doe alsof er niets aan de hand is. Maar ben je razend nieuwsgierig en wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Jeremy Strong boeken
  Jeremy Strong - Leven met vampiers

  Denk jij dat je ouders raar zijn?Dan ken je die van Stijn nog niet. Ze drinken het liefst bloed en kunnen mensen in zombies veranderen!En ze willen naar het schoolfeest ... kan hijze stoppen of wordt het doodeng?Een spannend boek op AVI E4 niveau speciaal voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Jan D. Westerman boeken
  Jan D. Westerman - Opa Jan verdwaald in een boek

  Opa Jan verdwaald in een boek is een modern sprookje voor kinderen van 6 tot 10 jaar. Het vertelt het verhaal van vier kinderen die, samen met poes Brendi, op zoek gaan naar hun opa die zomaar is verdwenen terwijl hij een boek zat te lezen. Omdat hun oma… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Kirsten Appeldoorn boeken
  Kirsten Appeldoorn - Het kleurrijke en avontuurlijke kinderboekje

  Wat begon als een grapje is inmiddels uitgegroeid tot een kinderboekje met drie vrolijke en avontuurlijke verhaaltjes! In april 2012 begon ik mijn vrienden na te tekenen met hun leuke maar ook wel een beetje irritante eigenschappen. Zoals dat Bram altijd… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Reynier Molenaar boeken
  Reynier Molenaar - Rara, welk dier is dat?

  Rara, welk dier is dat? Raad maar eens mee! Herken je de dieren? Sommige heb je gezien in de dierentuin, andere misschien in huis of in de wei of op de boerderij. "Rara, welk dier is dat?" Is een gezellig prentenboek voor papa's en mama's en al die andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • M.L. Fontaine boeken
  M.L. Fontaine - Max Prince en de betoverde spiegel

  Het was midden in de nacht. Er lag een dik pak sneeuw en buiten sloeg de torenklok twee uur. Max Prince kan dan nog niet overzien dat dit moment zijn leven voorgoed heel ingrijpend zal gaan veranderen. Max ontdekt dat de spiegel die hij van zijn grootvader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00
 • Kiek Tas boeken
  Kiek Tas - Dix Pit en de sporen van Torak

  Op een gure, winderige dag stelt Dix Pit zijn tweelingneven Chris en Mats voor om op zoek te gaan naar hun held Torak. Torak was de laatste koningszoon van Saltland, die tweehonderd jaar geleden spoorloos verdween tijdens het volbrengen van de vier… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • B.J. van Wijckmade boeken
  B.J. van Wijckmade - Wipneus en Pim bij de knuppelmannetjes

  De wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze klassiekers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - Liberty Love De prijs van de cross

  Textielfabrikant Vanderlinde is van plan een nieuw model broek op de markt te brengen. Als hij een groepje jongelui van pensionstal Liberty Love lachend over de hei ziet stormen, krijgt hij een briljant idee: in de reclame-campagne moet de nieuwe broek… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - Ponygek Omnibus 4

  Een omnibus met twee pony-avonturen: 1. Te groot voor een pony Cindy wordt te groot voor haar pony Zano. Ze moet hem maar verkopen, vinden haar ouders. Als Wendy's ouders Zano kopen, is Cindy zo verdrietig dat ze nooit meer paard wil rijden! Maar dan kopen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Stasia Cramer boeken
  Stasia Cramer - Ponygek Omnibus 3

  Een omnibus met twee pony-avonturen: 1. Het pechstokje Samen met Emma van de manege gaat Tessa op ponykamp.Het kamp wordt afgesloten met een heuse show. Maar vanaf de eerste dag van het kamp wordt Tessa achtervolgd door pech. Het lijkt wel of haar pech… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,75
 • Merlien Welzijn boeken
  Merlien Welzijn - Blijf van mijn vriendin af! - Very Important Puber

  Robert maakt het nodige mee op het gebied van vriendschap en liefde. Timo, het ex-vriendje van zijn vriendin Anna verschijnt weer in haar leven en Anna twijfelt over haar verkering met Robert. Dan heeft ook nog Timo's neef Polle duidelijk een oogje op Anna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jeanne Meijs boeken
  Jeanne Meijs - De wriemeltenen

  In een kleine stad leeft een bijzondere familie, de familie Wriemel. Iedereen heeft daar wriemeltenen, zodat ze alles kunnen... behalve stilzitten! Om hen heen wonen nog meer heel bijzondere mensen, zoals de families Cocon, Bankroet en Dwarsdeuren en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Maresa Jacobse boeken
  Maresa Jacobse - Zomers in Zuid-Frankrijk Melissa Zomers in Zuid-Frankrijk, deel2

  Melissa gaat met haar beste vriendin Sam naar Zuid- Frankrijk. Maar... ze slapen er in een tent. Zonder stroom. Zonder internet. Melissa heeft eigenlijk al spijt voordat ze weggaan. Toch wil ze zich niet laten kennen. Als ze voor het eerst uitgaan in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95