Boeken over fictie overig

 • Antoinette van Oeffel boeken
  Antoinette van Oeffel - De kinderpannenkoek

  Jesse en Lizzie hebben een raar vliegding gezien. Ze hollen erachteraan, steeds dieper het bos in, tot ze bij de beek komen. Daar gaan ze een mysterieuze brug over en in het gebied achter de brug ontmoeten ze Jolik, die hen naar Jokelia brengt. In Jokelia… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marieke van Riel boeken
  Marieke van Riel - Keukenkaat aan de kook

  Kaat is gek op koken en kan bluffen als de beste. Wanneer haar moeder een nieuwe baan krijgt als kok, komt Kaat haar regelmatig een handje helpen. Maar of haar moeder daar nou blij mee is? Want als Kaat haar keukenkunsten laat zien, staat het hele restaurant… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Annemieke van Leeuwen boeken
  Annemieke van Leeuwen - Dit is Flop

  Flop is een vrolijk en eigenwijs meisje. Ze doet heel gewone dingen. Op de fiets naar school (leuk!), haar kamer opruimen (stom!), zich vervelen (bah!), naar de bakker (lekker!), stoeien met papa en Siem (lachen!), spelen met knuffel Hond (gezellig!) en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Laïla Koubaa boeken
  Laïla Koubaa - Hoger dan de bergen en dieper dan de zee

  Monji verliest zijn moeder als hij vijf jaar is. Zijn oudere broer Abdel ontfermt zich over hem. In de jaren zestig en zeventig zijn veel Europese firma's op zoek naar goedkope arbeiders. In de winter van 1970 meert een Franse boot aan in de haven van Tunis.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemieke Witteveen boeken
  Annemieke Witteveen - Schatzoekers

  Langzaam zette Mahmout de fluit aan zijn mond en blies erop. Tomas luisterde naar hem. 'Kun jij fluitspelen?' Mahmout knikte en zei, voordat hij inademde: 'Geleerd van mijn neef die herder is. Ik ben wel eens met hem mee geweest en om de tijd te doden speelden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Pieter-Jan Verachtert boeken
  Pieter-Jan Verachtert - Wiener

  Sam Feltman (15) is de zoon van een hotdogverkoper. In zijn vrije tijdmaakt hij muziek. Hij staat zelfs op het punt om door te breken met zijnband Pinball Circus. Maar dan loopt het mis... Tijdens een promotiestuntvoor zijn vader komt hij vast te zitt en in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anne Fine boeken
  Anne Fine - Aftellen!

  Een aap, een spookje, een blokkendoos, drie koekjes en nog vijf uur te gaan ... Maarten wil heel graag een ratje. Van papa mag het op e´e´n voorwaarde. Hij moet de hele dag alleen in zijn kamer zitten. Maarten denkt dat het een makkie zal zijn. Maar hij komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Anaid Haen, Django Mathijsen boeken
  Anaid Haen, Django Mathijsen - Ridders op sokken

  Ridders op sokken proberen de schat van koning Nobel in handen te krijgen. Ze gaan prinses Vlinder ontvoeren. Het vervolg op 'Koningsbillen en drakenstreken'De schat van koning Nobel wordt bedreigd. Gemene mannen willen hem met een sluw plan afpakken! En dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Koen Helder boeken
  Koen Helder - Keet!

  Het bekendse RTL Telekids-gezicht krijgt haar eigen boek! Keet! licht, camera actie! is een van de tien grappige kleurrijke verhaaltjes waarin actrice, presentatrice en zangeres Keet!, in getekende vorm, de lezers meeneemt in haar wereld. Lekker leesbaar voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Konstantin Sergienko boeken
  Konstantin Sergienko - Kees Admiraal der Tulpen

  Een verbazingwekkend, geweldig boek voor kinderen en volwassenen. Boeiend, vermakelijk en informatief. Het verhaal speelt zich af tijdens de Tachtigjarige Oorlog, in de maanden van het beleg en ontzet van Leiden in het jaar 1574. De lezer beleeft het Holland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Max and the Balloon

  Max plays happily with his balloon in the park, but then realizes that the balloon wants to go higher into the sky (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Max and the Moon

  Max is happy playing in the sun, but when the day ends he gets ready for bed and greets the moon and hopes that it will watch him throughout the night, until he can greet the sun again. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anna Vercammen boeken
  Anna Vercammen - De koningin is verdwenen

  De koningin is verdwenen.foetsjie.Opgelost in de lucht.Wie blijft er dan nog over?De koning komt niet buiten,de narren vluchten het rijk uiten de prinses wacht op de dooi.Waar blijven de vingertoppenvan een prins als je hart bevroren is?Een zacht sprookje over… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Tom de Krijger boeken
  Tom de Krijger - Aartje en het onderwonder

  Een jaar na haar bijzondere ontmoeting met Aartje wordt Momo onaangenaam verrast door ongewenst bezoek. Hierdoor komt ze behoorlijk in de problemen.Haar doel is om degene die dit veroorzaakt heeft te ontmaskeren. Maar denk maar niet dat dat zonder slag of… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Madelijne Kool boeken
  Madelijne Kool - Robins wonderlijke reis naar LoveStation22

  Sinds Robin een oude radio kreeg van opa, hoorde ze veel nare dingen in het nieuws. Over de wereld, waar het helemaal niet zo goed mee gaat. Robin hield knuffelberaad met alle dieren in haar kamer en bedacht samen met ezeltje Sam een plan. "Ik wil de wereld… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sjaak Leunissen boeken
  Sjaak Leunissen - De kromme sleutel

  'De kromme sleutel' is het 2de deel in de serie van 7 boeken 'Pocus en zijn magische reis door Lama' waarin we de avonturen van Pocus op de voet volgen. Pocus is ooit als vondeling, gewikkeld in een dekentje, neergelegd bij de kasteelpoort van Lahama en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Joling Luinenburg boeken
  Joling Luinenburg - 4 Vrienden en het mysterie rond het spookhuis

  4 Vrienden en het mysterie rond het spookhuis In dit 4e deel van de serie "Het Friese kwartet", beleven de 4 vrienden Crystal, Karen, John en Peter wederom een spannend avontuur wanneer ze met vakantie op het eiland Vlieland zijn. Op zekere dag ontdekken ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karen Dierickx boeken
  Karen Dierickx - Halve helden

  11 november 1918. Op Margrietjes zestiende verjaardag komt er een eind aan Wereldoorlog I. Het is een vreemde tijd: zomaar teruggaan naar vier jaar geleden gaat niet, en een nieuw evenwicht vinden lijkt ook al niet zo simpel als gedacht. Krijgsgevangenen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Willy de Vries-Kuijken boeken
  Willy de Vries-Kuijken - Dissonantje

  Taco is trompettist van het Concertgebouworkest van Klingelendam. Op een dag komt de noot Sol uit zijn trompet zoals hij die niet verwacht had. Letterlijk en figuurlijk. Dat veroorzaakt problemen. Samen met Sol en Vioolsleutel gaat hij op zoek naar de oorzaak… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Kyte boeken
  Kyte - Otsjo en de Regenboogbrug

  Kyte is een hond uit Spanje en dit is haar derde boek in de Otsjo-reeks voor kinderen van 10-90 jaar.In dit deel: OTSJO en DE REGENBOOGBRUG komen we er achter wat er eigenlijk gebeurt als een dier dood gaat.Want ook in DieZonG sterven de dieren als ze oud of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Tom van Rossum boeken
  Tom van Rossum - Kleine wijsneusjes

  Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Dit geldt zeker óók voor kinderen. In hun hoofdjes speelt zich heel wat af. Zij kunnen zich nog overal om verbazen en verwonderen waar volwassenen dit al lang verleerd zijn. Wie weet hoeveel ouders nog stiekem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jutta Bauer boeken
  Jutta Bauer - Liefje, liefje, hartediefje

  Een boekje waarin een grondeekhoorn verliefd wordt op een relmuis, en een eland in het huwelijksbootje stapt met een walvis, is dat niet een beetje vreemd?Wie niet gelooftwat ik vertel,die heeft het echt behoorlijk miswant wist je dat ook menig gnoeeen hele… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Thijmen Gijsbertsen boeken
  Thijmen Gijsbertsen - De pompoencaravan

  Wat als blijkt dat je opa in werkelijkheid een tijdmachine bouwende professor is...?Jolle en de andere leden van het Honk genieten met volle teugen van de eerste week van de zomervakantie. Ze broeden op een geschikte locatie voor het themafeest van groep 7 en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Leonardo R. van Goens boeken
  Leonardo R. van Goens - Peter en de steen van Mu

  Peter, de hoofdfiguur in dit verhaal, is een doodgewone jongen. Hij is niet echt gezond want hij moet altijd hoesten, maar verder gaat zijn leven zijn gewone gangetje. Totdat hij op een nacht een vreemde droom krijgt over een deur en een oude man met… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martine Delfos boeken
  Martine Delfos - Ivar, de verschrikkelijke koning

  Er was eens een prinsje dat vreselijk verwend was. De koning en koningin waren zo blij met hem dat hij alles kreeg wat hij wilde. Zo werd zijn leven heel saai, want hij had alles al. De prins werd heel humeurig en toen hij koning was ging dat niet over. Zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,90