Boeken over fictie overig

 • George W. Knottnerus boeken
  George W. Knottnerus - Vikingzoon

  Zona wil eigenlijk een jongen zijn. Een gewone jongen. Maar haar vader is Harald, een Vikingkoning. Dat betekent dat ze zich als prinses moet gedragen. Terwijl ze liever met haar hond Rody in de burcht speelt. Of met haar vriend Miki uit Bergland avonturen wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Gerjo van der Horst boeken
  Gerjo van der Horst - Verstoorde werkelijkheid

  Wanneer psychiater Paul Bremer kort na de Tweede Wereldoorlog de jonge David Poolman op zijn afdeling opneemt, raakt hij door hem geobsedeerd. De jongen is volledig gedesoriënteerd, praat niet en behalve zijn naam is er niets over hem bekend. Paul is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • C. Redegeld boeken
  C. Redegeld - De amulet van Ciaran

  Het is het jaar 1399. De 15 jarige Ciaràn moet vluchten voor de Engelsen, maar onderweg raakt hij zijn familie kwijt. Samen met zijn wolf Zamu en vriend Mohammed zwerft hij door Europa om hen terug te vinden.2006. De twee vrienden Lex en Kevin vinden het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Briefgeheim

  Als Eva genoeg krijgt van het geruzie van haar ouders, loopt ze weg. Een brief, die ze gevonden heeft, brengt haar dan in moeilijkheden, want plotseling is ze echt spoorloos verdwenen. Wanneer ze na enkele dagen weer tevoorschijn komt, hult ze zich in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Maria Kroon boeken
  Maria Kroon - Amy Ebbie

  Amy Ebbie woont in een verschrikkelijk dorp,samen met haar ToverOma. Amy wordt helemaal tureluurs door de suffe saaiheid. Om als 7 jarig meisje op reis te kunnen gaan, moet Oma haar de kunsten van de ToverTas leren. Oma heeft het niet zo met de standaard… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,32
 • Evert Hartman boeken
  Evert Hartman - Het onzichtbare licht

  Paranormale begaafdheid is een ongebruikelijk, doch dankbaar onderwerp in een jeugdboek. Alle facetten van haar helderziendheid worden door de 13-jarige Leny aan den lijve ervaren. Van de eerste verbijsterende beelden die ze ziet, de angst, het onbegrip thuis,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Gevangenis met open deur

  Oud-commissaris Keizer maakt zich grote zorgen over de jongeren die zijn opgenomen in de sekte The Living Souls in Amsterdam. De oud-commissaris is ervan overtuigd dat de sekteleider de jongeren uitbuit en manipuleert. Maar dat valt ontzettend moeilijk te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Kirstin Rozema-Engeman boeken
  Kirstin Rozema-Engeman - Floorpower! - dyslexie uitgave

  Floorpower! Dat is een woord dat Floor en haar vriendin Anniek bedacht hebben. Het helpt om op te komen voor jezelf, dat heeft Floor het afgelopen jaar geleerd. Ze laat zich niet meer op haar kop zitten. Floorpower forever! Maar in de zomer na het afscheid van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Dennis van Middendorp boeken
  Dennis van Middendorp - Toekie en Miezemuis reizen door Europa

  Toekie en Miezemuis, de vriendjes uit het eerste boek gaan op reis door Europa. Toekie heeft een fles gevonden mer een foto van de Eiffeltoren in Parijs en samen met Miezemuis besluiten ze om daar samen te gaan kijken. Tevens ontdekken de vriendjes een code… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ria Sloof boeken
  Ria Sloof - De avonturen van twee jongens

  Twee jongens komen door hun nieuwsgierigheid in allerlei avonturen terecht. Het gebeurt allemaal heel onverwachts en ze moeten verschillende oplossingen bedenken om uit de problemen te komen. Zelfs hun goede bedoelingen brengen hen soms in moeilijke situaties.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Het hebzuchtgas

  Een geëngageerd sprookje voor jong en oud.Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van Tradicië, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf van Alphons G. Bovenwoning. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Het hebzuchtgas

  Een geëngageerd sprookje voor jong en oud.Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van Tradicië, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf van Alphons G. Bovenwoning. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Frances Hodgson Burnett boeken
  Frances Hodgson Burnett - De geheime tuin

  Mary Lennox is een onaantrekkelijk meisje met een smal mager gezichtje en piekerig blond haar. Als haar ouders gestorven zijn, wordt ze naar haar oom in Engeland gestuurd. Ze komt terecht op huize Misseltwhaite, een groot oud landhuis, dat te midden van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,95
 • R.R. Koning boeken
  R.R. Koning - Koningspaard Polle

  Met volle 100% pk, paardenkracht loop ik naast je, en kijk. Wat doe je… Wat zeg je… Wat is je vraag… Ik kijk goed met alle liefde zodat ik niets over het hoofd zie. Ik wil je namelijk goed begrijpen en samen met jou kan ik nadenken over jou. Waarom leef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • R.R. Koning boeken
  R.R. Koning - Koningspaard Polle

  Achter een groot sierlijk hek, in het bos van Zeppaland, staat een paleis, paleis Kasagrande. In dit paleis wonen Koningspaard Polle en zijn zoon Magnus. Het paleis heeft heel veel kamers. Koningspaard Polle vertelt zijn zoon Magnus en de vriend van Magnus,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Robbert Jan Swiers boeken
  Robbert Jan Swiers - Tussen vuur en water

  Deze historische roman is gebaseerd op de dagboekfragmenten van de vader van de auteur, Gerard Swiers, die in 1940 met de Tweede Wereldoorlog werd geconfronteerd. Zijn vader, Geert Swiers, was beroepsmilitair en moest vechten op de Grebbeberg. Samen met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marina Schrijvers boeken
  Marina Schrijvers - Lotte en Sil

  Twee kinderen die elkaar ontmoeten, op hun wijze met elkaar omgaan.?Van elkaar leren en genieten in hun zijn.?Lotte een meisje wat meer ziet en voelt dan een ander.?Sil die anders is dan anderen en waarvan ze er achter komen dat hij een?autist is. Hoe gaan ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ali Colijn boeken
  Ali Colijn - Soms is het leven een feest!

  Het leven is een feest voor het gouden ballonnetje als het een ereplaats krijgt in de feestzaal voor een gouden bruiloft en daarna nog een echt avontuur beleeft, maar ook voor het konijn dat het leven door een roze bril bekijkt. Soms is het echter dikke pech,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerben Graddesz Hellinga boeken
  Gerben Graddesz Hellinga - De weg naar Suckersville

  De Ierse jongen Patrick Maloney emigreert in 1831 naar Amerika. Op dezelfde boot emigreren Ellen O'Brien, een meisje uit een ander emmigrantengezin en Gerald Malleson, de verwende zoon van een Engelse edelman. Gerald wordt schatrijk ten koste van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Belinda van Steijn boeken
  Belinda van Steijn - Het geheim van Pampus

  De 10-jarige Lars gaat logeren bij zijn neef en nicht, die wonen op het eiland Pampus. Na een storm doen ze een merkwaardige vondst. Vlak daarna verdwijnt Lars spoorloos. Hij duikt op in 1915 en beleeft een angstig avontuur. Lars doet er alles aan om terug te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ria Sloof boeken
  Ria Sloof - De boze heks Katlijn

  Twee kindjes worden omgetoverd in een konijn en een muis. Ze beleven spannende avonturen omdat de heks Katlijn steeds naar hen op zoek is. Gelukkig wil de goede fee hen wel helpen, maar dan moeten ze wel tien goede daden verrichten. Dat lukt hen aardig. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jan D. Westerman boeken
  Jan D. Westerman - Het Monster van de Veenplassen

  In Veendorp doet al enkele weken het gerucht de ronde dat er in de plassen bij het dorp een onbekend monster zou huizen. Als die geruchten aanhouden en landelijk in het nieuws komen heeft dit grote gevolgen voor het toeristendorp, de toeristen blijven weg en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - De kunstrijder

  Op een avond zien Patrick en zijn vriend Tom dat een meisje een kelderraampje van een museum inslaat en daar een groot rechthoekig pak naar binnen smokkelt. Ze vinden het maar een vreemde geschiedenis. Want wie breekt er nu in bij een museum om er iets naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Ton Nijenhuis boeken
  Ton Nijenhuis - De schetenboom

  Dit verhaal gaat over Ernst. Ernst is klein en mager. Zijn vader leeft niet meer en zijn moeder is arm. Toch is Ernst een vrolijk jongetje. Hij heeft alleen een heel vervelende kwaal: hij laat enorm vieze stinkscheten. Soms zijn die vieze stinkscheten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tony Ross boeken
  Tony Ross - Alice in Wonderland / Alice in Spiegelland

  In dit boek zijn de twee beroemde verhalen over Alice van Lewis Carroll gebundeld: Alice in Wonderland en Alice in Spiegelland.Ga mee op avontuur met Alice in Wonderland: volg Alice het konijnenhol in, zwem mee met de dieren in de Tranenplas en speel croquet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95