Boeken over fictie overig

 • Dennis van Middendorp boeken
  Dennis van Middendorp - Toekie en Miezemuis reizen door Europa

  Toekie en Miezemuis, de vriendjes uit het eerste boek gaan op reis door Europa. Toekie heeft een fles gevonden mer een foto van de Eiffeltoren in Parijs en samen met Miezemuis besluiten ze om daar samen te gaan kijken. Tevens ontdekken de vriendjes een code… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ria Sloof boeken
  Ria Sloof - De avonturen van twee jongens

  Twee jongens komen door hun nieuwsgierigheid in allerlei avonturen terecht. Het gebeurt allemaal heel onverwachts en ze moeten verschillende oplossingen bedenken om uit de problemen te komen. Zelfs hun goede bedoelingen brengen hen soms in moeilijke situaties.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Het hebzuchtgas

  Een geëngageerd sprookje voor jong en oud.Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van Tradicië, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf van Alphons G. Bovenwoning. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Het hebzuchtgas

  Een geëngageerd sprookje voor jong en oud.Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van Tradicië, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf van Alphons G. Bovenwoning. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Frances Hodgson Burnett boeken
  Frances Hodgson Burnett - De geheime tuin

  Mary Lennox is een onaantrekkelijk meisje met een smal mager gezichtje en piekerig blond haar. Als haar ouders gestorven zijn, wordt ze naar haar oom in Engeland gestuurd. Ze komt terecht op huize Misseltwhaite, een groot oud landhuis, dat te midden van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,95
 • Robbert Jan Swiers boeken
  Robbert Jan Swiers - Tussen vuur en water

  Deze historische roman is gebaseerd op de dagboekfragmenten van de vader van de auteur, Gerard Swiers, die in 1940 met de Tweede Wereldoorlog werd geconfronteerd. Zijn vader, Geert Swiers, was beroepsmilitair en moest vechten op de Grebbeberg. Samen met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marina Schrijvers boeken
  Marina Schrijvers - Lotte en Sil

  Twee kinderen die elkaar ontmoeten, op hun wijze met elkaar omgaan.?Van elkaar leren en genieten in hun zijn.?Lotte een meisje wat meer ziet en voelt dan een ander.?Sil die anders is dan anderen en waarvan ze er achter komen dat hij een?autist is. Hoe gaan ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ali Colijn boeken
  Ali Colijn - Soms is het leven een feest!

  Het leven is een feest voor het gouden ballonnetje als het een ereplaats krijgt in de feestzaal voor een gouden bruiloft en daarna nog een echt avontuur beleeft, maar ook voor het konijn dat het leven door een roze bril bekijkt. Soms is het echter dikke pech,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerben Graddesz Hellinga boeken
  Gerben Graddesz Hellinga - De weg naar Suckersville

  De Ierse jongen Patrick Maloney emigreert in 1831 naar Amerika. Op dezelfde boot emigreren Ellen O'Brien, een meisje uit een ander emmigrantengezin en Gerald Malleson, de verwende zoon van een Engelse edelman. Gerald wordt schatrijk ten koste van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Belinda van Steijn boeken
  Belinda van Steijn - Het geheim van Pampus

  De 10-jarige Lars gaat logeren bij zijn neef en nicht, die wonen op het eiland Pampus. Na een storm doen ze een merkwaardige vondst. Vlak daarna verdwijnt Lars spoorloos. Hij duikt op in 1915 en beleeft een angstig avontuur. Lars doet er alles aan om terug te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Ria Sloof boeken
  Ria Sloof - De boze heks Katlijn

  Twee kindjes worden omgetoverd in een konijn en een muis. Ze beleven spannende avonturen omdat de heks Katlijn steeds naar hen op zoek is. Gelukkig wil de goede fee hen wel helpen, maar dan moeten ze wel tien goede daden verrichten. Dat lukt hen aardig. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Nico De Braeckeleer, Frieda Van Raevels boeken
  Nico De Braeckeleer, Frieda Van Raevels - Mie ninja

  Mie is verliefd op Wolf. Samen met Nes kiest Mie mooie kleren uit. Ze hoopt dat Wolf dan wat meer oog voor haar zal hebben. Maar haar plannetje werkt niet. Wolf is te veel bezig met de opdracht van hun detective-club, waarvoor ze op zoek moeten naar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Wiesje Berghuis boeken
  Wiesje Berghuis - De ontvoering

  Roi is een levensluchtige jongen die van buitenspelen houdt. Op een dag wordt zijn moeder ontvoerd. Roi kan niet thuis toekijken en afwachten terwijl hij actief wil helpen zijn moeder te bevrijden.Roi is een levenslustige tiener en heeft een prima leven. Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Magneetboek

  Wakker de creativiteit van je kroost aan met dit heerlijke magneetboek van Maya! Laat je oogappel zijn eigen verhaal creëren en vertellen aan de hand van de 16 magneten van Maya en haar vriendjes... 't Is een feest voor de fantasie van je kind! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Richard Scarry boeken
  Richard Scarry - Mijn leuke reis rond de wereld

  Reis met de grappige personages van Richard Scarry de hele wereld rond! Pak je koffers en neem het vliegtuig naar Londen met Pip-Pip Kat of naar Algerije met Couscous, de beste detective in Algiers. Maak een tochtje met de gondel van Mario in Venetië, ga… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Macbratney boeken
  Macbratney - Witst wol hoe mal ik mei dy bin

  Soms, ast in hiele, hiele protte fan ien hâldtst, wolst dúdlik meitsje hoe grut dyn gefoelens binne. Lytse Ljochtbrune Hazze en Grutte Ljochtbrune Hazze krije yn 'e gaten dat it net maklik is om te mjitten hoefolle ast fan ien hâldst! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dag juf!

  Wat is Bumba blij! Samen met zijn vriendjes gaat hij naar school. Maar waarom is Poppa bang? En waarom kijkt Bumbalu zo sip? Grappig flapboekje rond herkenbare gevoelens als bang-blij-boos. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • De fopspeen

  Bumba en zijn vriendjes zorgen voor Kapoe, het kleine broertje van Nanadu. Maar Kapoe is niet blij. Hij wil zijn fopspeen. Wat moet Bumba nu doen? Grappig en herkenbaar flapboekje over een peuter en zijn fopspeen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • John Green boeken
  John Green - Das Schicksal ist ein mieser Verräter

  Hazel Grace und Augustus lernen sich in einer Selbsthilfegruppe für Krebspatienten kennen, und was hier beginnt, ist einer der ergreifendsten und schönsten Liebesromane der Literatur. Hazel Grace und Augustus lernen sich in einer Selbsthilfegruppe für… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nancy de Heer boeken
  Nancy de Heer - Konijn Flip neemt de benen

  Fenna is zeven jaar en woont vlak naast een kinderboerderij die haar moeder ooit gekocht heeft. Samen verzorgen ze elke dag de dieren. Als Fenna een keer boodschappen moet doen in de supermarkt verschijnt er een jongen die erg vervelend is en Fenna plaagt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - De steen van Nowan

  Nowan en Frie Bosmuis zijn de beste maatjes. De twee amuseren zich kostelijk en kijken met spanning uit naar het jaarlijkse Zonnefeest. Nowan plukt echter een giftige zwam voor de pap van zijn kleine zusjes! Alleen de bottelbessenthee van overopa Apodemus kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Mette

  Lente 1920. Vlaanderen likt nog volop zijn wonden na de Eerste Wereldoorlog, terwijl de Spaanse griep almaar meer slachtoffers maakt. Het zijn harde tijden, vooral voor de boeren. Graanoogsten mislukken door langdurige regenval, de aardappelen rotten op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robbert Jan Swiers boeken
  Robbert Jan Swiers - Tussen water en vuur

  Deze historische roman is gebaseerd op de dagboekfragmenten van de vader van de auteur, Gerard Swiers, die in 1940 met de Tweede Wereldoorlog werd geconfronteerd. Zijn vader, Geert Swiers, was beroepsmilitair en moest vechten op de Grebbeberg. Samen met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Oskar

  Oskar is een heel bijzondere speelgoeddino. Wanneer Oskar plots verdwenen is, gaat zijn trouwe vriendje meteen naar hem op zoek. Dit is de start van een fantasierijk avontuur waarin bergen worden verzet, zeeën worden doorkruist en twee kameraden het gevaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Een gevaar in de lucht

  Wat fladdert daar door de lucht? Wie maakt iedereen in Smogville bang? Is het een vuurspuwende draak?? Een marsmannetje? Of is het alleen maar een ... boze heks?Samen met mijn vriendjes, Rebecca, Martin en Leo,zoek ik het uit. Als die heks ons maar niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99