Boeken over fictie overig

 • Dennis van Middendorp boeken
  Dennis van Middendorp - Toekie en Miezemuis reizen door Europa

  Toekie en Miezemuis, de vriendjes uit het eerste boek gaan op reis door Europa. Toekie heeft een fles gevonden mer een foto van de Eiffeltoren in Parijs en samen met Miezemuis besluiten ze om daar samen te gaan kijken. Tevens ontdekken de vriendjes een code… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Het hebzuchtgas

  Een geëngageerd sprookje voor jong en oud.Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van Tradicië, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf van Alphons G. Bovenwoning. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Het hebzuchtgas

  Een geëngageerd sprookje voor jong en oud.Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van Tradicië, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf van Alphons G. Bovenwoning. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Frances Hodgson Burnett boeken
  Frances Hodgson Burnett - De geheime tuin

  Mary Lennox is een onaantrekkelijk meisje met een smal mager gezichtje en piekerig blond haar. Als haar ouders gestorven zijn, wordt ze naar haar oom in Engeland gestuurd. Ze komt terecht op huize Misseltwhaite, een groot oud landhuis, dat te midden van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,95
 • Robbert Jan Swiers boeken
  Robbert Jan Swiers - Tussen vuur en water

  Deze historische roman is gebaseerd op de dagboekfragmenten van de vader van de auteur, Gerard Swiers, die in 1940 met de Tweede Wereldoorlog werd geconfronteerd. Zijn vader, Geert Swiers, was beroepsmilitair en moest vechten op de Grebbeberg. Samen met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Marina Schrijvers boeken
  Marina Schrijvers - Lotte en Sil

  Twee kinderen die elkaar ontmoeten, op hun wijze met elkaar omgaan.?Van elkaar leren en genieten in hun zijn.?Lotte een meisje wat meer ziet en voelt dan een ander.?Sil die anders is dan anderen en waarvan ze er achter komen dat hij een?autist is. Hoe gaan ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerben Graddesz Hellinga boeken
  Gerben Graddesz Hellinga - De weg naar Suckersville

  De Ierse jongen Patrick Maloney emigreert in 1831 naar Amerika. Op dezelfde boot emigreren Ellen O'Brien, een meisje uit een ander emmigrantengezin en Gerald Malleson, de verwende zoon van een Engelse edelman. Gerald wordt schatrijk ten koste van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Wiesje Berghuis boeken
  Wiesje Berghuis - De ontvoering

  Roi is een levensluchtige jongen die van buitenspelen houdt. Op een dag wordt zijn moeder ontvoerd. Roi kan niet thuis toekijken en afwachten terwijl hij actief wil helpen zijn moeder te bevrijden.Roi is een levenslustige tiener en heeft een prima leven. Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • De fopspeen

  Bumba en zijn vriendjes zorgen voor Kapoe, het kleine broertje van Nanadu. Maar Kapoe is niet blij. Hij wil zijn fopspeen. Wat moet Bumba nu doen? Grappig en herkenbaar flapboekje over een peuter en zijn fopspeen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Nancy de Heer boeken
  Nancy de Heer - Konijn Flip neemt de benen

  Fenna is zeven jaar en woont vlak naast een kinderboerderij die haar moeder ooit gekocht heeft. Samen verzorgen ze elke dag de dieren. Als Fenna een keer boodschappen moet doen in de supermarkt verschijnt er een jongen die erg vervelend is en Fenna plaagt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - De steen van Nowan

  Nowan en Frie Bosmuis zijn de beste maatjes. De twee amuseren zich kostelijk en kijken met spanning uit naar het jaarlijkse Zonnefeest. Nowan plukt echter een giftige zwam voor de pap van zijn kleine zusjes! Alleen de bottelbessenthee van overopa Apodemus kan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Marc de Bel boeken
  Marc de Bel - Mette

  Lente 1920. Vlaanderen likt nog volop zijn wonden na de Eerste Wereldoorlog, terwijl de Spaanse griep almaar meer slachtoffers maakt. Het zijn harde tijden, vooral voor de boeren. Graanoogsten mislukken door langdurige regenval, de aardappelen rotten op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Robbert Jan Swiers boeken
  Robbert Jan Swiers - Tussen water en vuur

  Deze historische roman is gebaseerd op de dagboekfragmenten van de vader van de auteur, Gerard Swiers, die in 1940 met de Tweede Wereldoorlog werd geconfronteerd. Zijn vader, Geert Swiers, was beroepsmilitair en moest vechten op de Grebbeberg. Samen met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Oskar

  Oskar is een heel bijzondere speelgoeddino. Wanneer Oskar plots verdwenen is, gaat zijn trouwe vriendje meteen naar hem op zoek. Dit is de start van een fantasierijk avontuur waarin bergen worden verzet, zeeën worden doorkruist en twee kameraden het gevaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Wolf heeft kriebels

  Wie was er stiekem in 'Snoetjes en snuitjes'? Wie zette die dierenwinkel op zijn kop? Was het een gemene dief, een huisdier of ... een enge weerwolf? Slibber bibber, we hadden niet veel zin dat uit te zoeken. Tot we erachter kwamen dat die arme wolf heel veel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Samantha Era boeken
  Samantha Era - De aftrap

  De achtjarige Britt is gek op voetbal. In het dorp waar ze woont is maar één voetbalvereniging, en zij sluit zich als enige meisje aan. Al snel merken haar teamgenoten dat ze aan Britt een sterke speler hebben. Antoine en Bas zijn daar nog niet helemaal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Plop en de Peppers

  Ken jij Pol de mol, Pepijn het konijn en Pip de muis al? Dat zijn de Peppers! Samen met Kabouter Plop maken ze leuke muziek en beleven ze de dolste avonturen. In dit boek vind je maar liefst 6 verhalen met grappige foto's en ook een cd met alle nummers van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Martin Baltscheit boeken
  Martin Baltscheit - De knuffels van Janneke

  Janneke is morgen jarig. Ze krijgt vast heel veel pakjes. Helaas is haar kamer maar klein. Ze moet wel wat van haar speelgoed wegdoen. Dan komen de knuffels in opstand. Ze besluiten naar Afrika te gaan... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - Nimfje Nanoe Zijn riviernimfen gevaarlijk?

  Nimfje Nanoe gaat naar de zee. De weg erheen is heel gevaarlijk. Nanoe moet zorgen dat geen mens haar ziet. Anders zullen ze haar als een vis in de pan gooien. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Elle Lepoutre boeken
  Elle Lepoutre - Eiland van Keila

  Keila ontsnapt uit het ziekenhuis en komt terecht op een prachtig Eiland. Er is een zweeftrein die langs de toppen van de bomen rijdt, een geheimzinnige stad met een watertoren en een vogel die kan praten. Keila maakt nieuwe vrienden en beleeft spannende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hec Leemans, Tom Bouden boeken
  Hec Leemans, Tom Bouden - De verdwenen kampioenen

  Beleef het avontuur De verdwenenKampioenen op een heel anderemanier: vervolledig het verhaal metmeer dan 100 stickertjes van allehoofden van de Kampioenen. Kleefde overige stickers met je favorietefiguren en hun leukste uitspraken opje tas, je schoolboeken of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Martin Coenen boeken
  Martin Coenen - 4LiFe

  4LiFe volgt de vier vrienden van 4eVeR - Emma, Lore, Gamil, Robin - in een spannende periode van hun leven. Lore blijft op zoek gaan naar haar biologische vader.Gaat ze haar papa eindelijk zien? De mama van Emma heeft het huis verlaten en woont bij haar zus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Helma Hofkes boeken
  Helma Hofkes - Kip en Kat bewaken een schat

  Kip heeft een nieuwe buurman, de vriendelijke meneer Bok. Op een dag staat hij voor haar deur. Hij moet op reis. Zou Kip op zijn huis willen passen? En ook op een belangrijk kistje? Kip wil dat graag doen. Bok hoeft zich geen zorgen te maken, verzekert ze hem.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • O.M. Teule boeken
  O.M. Teule - Scarablue

  'Dit... wordt echt een MEGA-ramp.'Deze woorden van de veertienjarige Ted Boymansblijken een voorspellende waarde tehebben - vanaf het moment dat zijn vader verongelukt,is niets meer zoals het was. Samen met zijnbeste vriend Finn, een specialist in alles wat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Nachtwacht daagt je uit

  De opdracht van de Nachtwacht is duidelijk: ongure, verderfelijke wezens terugsturen naar de Onderwereld. Maar de opdrachten die ze voor jou in petto hebben, zijn ook best pittig! Weliswaar iets minder gevaarlijk, maar des te leuker. Kijk vlug in dit invulboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99