Boeken over fictie overig

 • C. Joh. Kieviet boeken
  C. Joh. Kieviet - Jongens van Oud-Holland

  De getalenteerde auteur C. Joh. Kieviet schreef zo'n vijftig boeken, voornamelijk voor de jeugd. In 1891 verscheen "Uit het leven van Dik Trom" bij Kluitman. Wegens het ondeugende karakter van hoofdpersoon Dik Trom had het Kieviet moeite gekost een uitgever te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • 2000 stickers In de zee

  Duik in een heus onderwateravontuur! Speel met dolfijnen, ontdek eenscheepswrak, word een diepzeeduiker en nog veel meer. Spelletjes om te spelen, puzzels om op te lossen, tekeningen om in te kleuren - en 2000 coole stickers. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Emmi Smid, Riet Fiddelaers-Jaspers boeken
  Emmi Smid, Riet Fiddelaers-Jaspers - De rode hoed van Luna

  Het is een mooie voorjaarsdag. Luna gaat met haar vader picknicken in het park, ze draagt de rode hoed van haar moeder. Die is vorig jaar overleden en Luna begrijpt nog steeds niet waarom. Soms heeft ze het gevoel dat het haar schuld is en is ze bang dat haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Elle Lepoutre boeken
  Elle Lepoutre - Eiland van Keila

  Keila ontsnapt uit het ziekenhuis en komt terecht op een prachtig Eiland. Er is een zweeftrein die langs de toppen van de bomen rijdt, een geheimzinnige stad met een watertoren en een vogel die kan praten. Keila maakt nieuwe vrienden en beleeft spannende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Maresa Jacobse boeken
  Maresa Jacobse - Janna

  Janna werkt voor de tweede zomer op rij bij YoungCamp, samen met haar broer Tim en tentgenoot David. Het wordt een gezonde zomer, neemt ze zich voor, en ze start tijdens haar zomerbaan een blog over gezond eten en bewegen. Hoe meer bezoekers er op haar blog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bart Moeyaert boeken
  Bart Moeyaert - Het paradijs

  In het begin waren we nooit alleen. We stonden met onze blote voeten midden in de overvloed, en als we gingen liggen, dan was het alsof we in het leven verdronken. Dan zochten de vrouw en ik elkaars hand en trokken we elkaar als het ware op het droge. `Gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Is er dan niemand boos?

  De dieren in het bos zijn boos. De olifant is boos op zichzelf, omdat hij steeds maar weer in bomen klimt (en er weer uitvalt). De klipdas is boos op de zon, omdat die elke dag ondergaat. En de spitsmuis is boos op de eekhoorn, omdat die maar niet boos op hém… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Lewis Carroll boeken
  Lewis Carroll - Alice in Wonderland

  In 2015 is het 150 jaar geleden dat de eerste druk van Alice in Wonderlandvan de persen rolde. Inmiddels is het boek niet meer weg te denken uit dewereldliteratuur. Het memorabele jubileum is aanleiding om het boek, met de toegankelijke,veelgeprezen vertaling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Gert Verhulst, Hans Bourlon boeken
  Gert Verhulst, Hans Bourlon - Nachtwacht

  Kennen jullie de Nachtwacht, die dag en nacht wacht? De nachtwachters zijn 3 helden die het samen opnemen tegen de griezels uit de onderwereld.In dit boek nemen ze het op tegen....Het panterwezen - de wensdjinn - de mummie - de minotaurus - de weerwolf - de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • James Oliver Curwood boeken
  James Oliver Curwood - De zoon van Kazan

  "De zoon van Kazan" is het grandioze vervolg op het wereldberoemde "Kazan de wolfshond". Op een dag verlaat de jonge Baree voorgoed zijn blinde moeder Wolvin en zijn vader Kazan. Hij leert de wildernis kennen en de ...mens; eerst als een grote vijand, dan als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gert Verhulst, Hans Bourlon, Anja Van Mensel boeken
  Gert Verhulst, Hans Bourlon, Anja Van Mensel - Nachtwacht : leesboek

  Kennen jullie de Nachtwacht, die dag en nacht wacht? De nachtwachters zijn 3 helden die het samen opnemen tegen de griezels uit de onderwereld.In dit boek nemen ze het op tegen....de trol - de sirene - de goblin - de gorgo - de spelduivel - de ruiter van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Jan-Paul van Spaendonck boeken
  Jan-Paul van Spaendonck - De meermin, het monster en de maan

  Laura is een meisje van elf. Ze is niet gelukkig thuis en verdwijnt graag in haar fantasiewereld. Ze woont met haar ruziënde ouders en haar twee pestkoppen van broers aan de rand van de grote stad, vlak bij de Plas. Volgens de legenden huist er een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Mijn eerste bijbel

  De prachtige illustraties en de eenvoudige maar levendige vertelstijl latenjonge kinderen op een innemende manier kennismaken met de bijbel. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Lane Smith boeken
  Lane Smith - Een geweldige dag

  De warme zonnestralen voelden fijn op de rug van Poes. Poes lag graag in het bloembed, tussen de narcissen. Het was een geweldige dag voor Poes. En zo was het ook een geweldige dag voor Hond, Matkop en Eekhoorn. Totdat een soort grote, vriendelijke reus (Beer)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Ian Beck boeken
  Ian Beck - Het rode bootje

  Een grijs eiland. Een eenzame prinses. Een vreemde man uit een vreemd land. Op het Eiland van As is alles grijs. De lucht, de zee, het land. Maar alles wat de vreemdeling aanraakt, krijgt kleur. Kan prinses Opaaltje Leo, de vreem- de man, beschermen? En kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Een schatkist vol verhaaltjes voor het slapen gaan

  Elk kind houdt van een verhaaltje voor het slapen gaan en dit is de perfecte schat voor ouder en kind om samen te lezen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Augusta Verburg boeken
  Augusta Verburg - Flaporen

  Anouk is zeven jaar en woont alleen met haar moeder. Op school wordt ze gepest met haar flaporen en thuis wordt ze gepest door Dirk, de nieuwe vriend van haar moeder. Gelukkig heeft ze buurman Saltonini nog, die heel mooi viool kan spelen. Maar dan wordt hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • A. Verburg boeken
  A. Verburg - Katers en katten

  Een kater die niet plast op de kattenbak, maar op het kleed. Of op je kussen, of in je schoen... dat is heel vervelend. Vader wil zo'n kater niet maar Maartje en Jasmijn houden zo van Katertje...Een timmerman die steeds zegt dat hij komt en hij komt niet. Dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,90
 • Herman Brinkman boeken
  Herman Brinkman - Konijn Flapoor

  KONIJN FLAPOORTer gelegenheid van de opening van de kinderboerderij in Goor verscheen dit kinderboekje. Dit boek is geschreven door Herman Brinkman (auteur van diverse dichtbundels in het Twents). Als opa vertelde hij zijn kleinkinderen verhaaltjes van konijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ton Nijenhuis boeken
  Ton Nijenhuis - De schetenboom

  Dit verhaal gaat over Ernst. Ernst is klein en mager. Zijn vader leeft niet meer en zijn moeder is arm. Toch is Ernst een vrolijk jongetje. Hij heeft alleen een heel vervelende kwaal: hij laat enorm vieze stinkscheten. Soms zijn die vieze stinkscheten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Daniëlle van Schaik boeken
  Daniëlle van Schaik - Froukje & Felix redden het soephuis!

  Wanneer de dertienjarige Froukje en haar klasgenoot Jason een portemonnee en een raadselachtig briefje vinden, is dat het begin van een spannende speurtocht. Alle aanwijzingen leiden naar het oude, vervallen Soephuis. Daar krijgt het verhaal een onverwachte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sanne Parlevliet boeken
  Sanne Parlevliet - Pitstop

  Sinds Arnolds vader vertrokken is, komt zijn moeder niet meer uit bed. Ze begint al te stinken. De afwas stapelt zich op.Dan komt Sjon langs. Sjon is de postbode. Protestbode, zegt hij zelf. Aan zijn fiets wappert een spandoek: Schrijf meer brieven!Want een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Kyte boeken
  Kyte - Otsjo en het Windekind

  Kyte is een hond uit Spanje en dit is haar tweede boek in de Otsjo-reeks voor kinderen van 10-90 jaar. In dit deel: OTSJO en het WINDEKIND komen we er achter dat Moeder Aarde ziek is. De dieren weten dit, maar mensen blijkbaar nog niet! Mensen schijnen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Jacqueline Sarico boeken
  Jacqueline Sarico - Nymphe en Neville

  Een nimf is een mythische verschijning: een bevallig, onsterfelijk halfgodinnetje dat dansend en zingend door het leven gaat. Zo'n meisje moet Nymphe Poolman zijn geweest: vrolijk en dartel, met vlasblond engelenhaar. Ik heb haar nooit mogen ontmoeten. Toen ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Lianne Maring boeken
  Lianne Maring - Opgeslokt door het bos

  Een eenzaam meisje van dertien, raakt tijdens het brugklaskamp haar klasgenootjes kwijt. Ze dwaalt rond in een magisch bos en komt in een bizarre wereld terecht. Hier heeft ze een persoonlijke opdracht te volbrengen. Zal ze ooit terug kunnen keren naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95