Boeken over fictie overig

 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - K3 : Fun Box

  Kleurboek, stickerboek, poster, briefpapier, enveloppen, handtekenkaartjes en verjaardagskalender in een leuk bewaartasje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bianca van der Reijden boeken
  Bianca van der Reijden - Open ogen

  Er zijn veel hooggevoelige kinderen met diagnoses als ADHD en autisme. Dit boek geeft heldere, nuttige en praktische informatie over de verschillende vormen die hoogsensitiviteit en spiritualiteit in de wereld kunnen hebben. Het boek gaat over jongeren, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • R.R. Koning boeken
  R.R. Koning - Koningspaard Polle - En de magische kamers van paleis Kasagrande

  Met volle 100% pk, paardenkracht loop ik naast je, en kijk. Wat doe je… Wat zeg je… Wat is je vraag… Ik kijk goed met alle liefde zodat ik niets over het hoofd zie. Ik wil je namelijk goed begrijpen en samen met jou kan ik nadenken over jou. Waarom leef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • R.R. Koning boeken
  R.R. Koning - Koningspaard Polle - En de kamer waar het begint

  Achter een groot sierlijk hek, in het bos van Zeppaland, staat een paleis, paleis Kasagrande. In dit paleis wonen Koningspaard Polle en zijn zoon Magnus. Het paleis heeft heel veel kamers. Koningspaard Polle vertelt zijn zoon Magnus en de vriend van Magnus,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Kaye Umanski boeken
  Kaye Umanski - Vaantjes De stiefzussen, Assepoester (maar dan anders)

  Reuzeltje en Kitty hebben een nieuw stiefzusje, Assepoester. Ze zijn van plan zo gemeen mogelijk tegen haar te zijn. Ze zorgen ervoor dat ze in de keuken moet slapen en alle klusjes in huis moet doen. En natuurlijk mag ze niet naar het grote feest in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Irma Aalders boeken
  Irma Aalders - Dauwmist

  "Kratch de Kluizenaar sluipt door de gangen van het kasteel. Voorzichtig gluurt hij om het hoekje. De gang is leeg. Er is niemand te zien. Langzaam gaat hij verder. Bij de kamer van de prinses blijft hij staan. Een grimas ontsiert zijn gezicht. Het maakt hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - Nimfje Nanoe. Zijn riviernimfen gevaarlijk? Meeluisterboek

  Nimfje Nanoe woont in een bouwput. Ze is op zoek naar avontuur en besluit dat ze naar de zee gaat. De weg erheen is heel gevaarlijk. Nanoe moet zorgen dat geen mens haar ziet. Anders zullen ze haar als een vis in de pan gooien. Ze is opgelucht als ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Gudrun Likar boeken
  Gudrun Likar - Prinses Floortje en de kasteelgeest

  Prinses Floortje verveelt zich. Maar dan gebeuren er ineens heel vreemde dingen in het kasteel. Zou het spoken in het kasteel? Floortje is gelukkig niet bang en gaat onderzoeken wat er aan de hand is. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Christopher Edge boeken
  Christopher Edge - Stein Knap en het mysterie van de parallelle universums

  Wanneer de moeder van Stein sterft, vraagt hij zich af waar ze is gebleven. Zijn ouders, beiden wetenschapper, hebben normaal gesproken een antwoord op al zijn vragen. Wanneer hij zijn vader vraagt waar zijn moeder is, mompelt die iets over kwantumfysica en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Emmi Smid, Riet Fiddelaers-Jaspers boeken
  Emmi Smid, Riet Fiddelaers-Jaspers - De rode hoed van Luna

  Het is een mooie voorjaarsdag. Luna gaat met haar vader picknicken in het park, ze draagt de rode hoed van haar moeder. Die is vorig jaar overleden en Luna begrijpt nog steeds niet waarom. Soms heeft ze het gevoel dat het haar schuld is en is ze bang dat haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Elle Lepoutre boeken
  Elle Lepoutre - Eiland van Keila

  Keila ontsnapt uit het ziekenhuis en komt terecht op een prachtig Eiland. Er is een zweeftrein die langs de toppen van de bomen rijdt, een geheimzinnige stad met een watertoren en een vogel die kan praten. Keila maakt nieuwe vrienden en beleeft spannende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerrie Donn boeken
  Gerrie Donn - Wapenmeester

  Dubbelleven: In Bilora is een dictator aan de macht, Aref. Tien jaar terug heeft hij de oude koning en koningin van Bilora verjaagd en heeft hij zichzelf tot koning laten kronen. Lilly woont in Bilora, maar door een samenloop van omstandigheden komt ze bij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Bart Moeyaert boeken
  Bart Moeyaert - Het paradijs

  In het begin waren we nooit alleen. We stonden met onze blote voeten midden in de overvloed, en als we gingen liggen, dan was het alsof we in het leven verdronken. Dan zochten de vrouw en ik elkaars hand en trokken we elkaar als het ware op het droge. `Gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Is er dan niemand boos?

  De dieren in het bos zijn boos. De olifant is boos op zichzelf, omdat hij steeds maar weer in bomen klimt (en er weer uitvalt). De klipdas is boos op de zon, omdat die elke dag ondergaat. En de spitsmuis is boos op de eekhoorn, omdat die maar niet boos op hém… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Maresa Jacobse boeken
  Maresa Jacobse - Zomers in Zuid-Frankrijk Janna

  Janna werkt voor de tweede zomer op rij bij YoungCamp, samen met haar broer Tim en tentgenoot David. Het wordt een gezonde zomer, neemt ze zich voor, en ze start tijdens haar zomerbaan een blog over gezond eten en bewegen. Hoe meer bezoekers er op haar blog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bart Moeyaert boeken
  Bart Moeyaert - De Hemel

  Tweemaal eerder lieten Bart Moeyaert en het Nederlands Blazers Ensemble zich door de muziek van Haydn inspireren tot een prachtige muziekvoorstelling: De Schepping (2004) en Het Paradijs (2010). Volgend voorjaar voltooien zij de Haydn-cyclus met De Hemel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Lewis Carroll boeken
  Lewis Carroll - Alice in Wonderland

  In 2015 is het 150 jaar geleden dat de eerste druk van Alice in Wonderlandvan de persen rolde. Inmiddels is het boek niet meer weg te denken uit dewereldliteratuur. Het memorabele jubileum is aanleiding om het boek, met de toegankelijke,veelgeprezen vertaling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jessica Colins boeken
  Jessica Colins - Remi Remi Gegijzeld

  Na de zomervakantie start Remi met zijn derde semester op La Ferme, kostschool voor begaafde jeugdigen. De sportcompetities gaan van start, dus het verliezen kan beginnen! Naast de hopeloze trainingen bereidt Remi zich samen met Sunee voor op zijn eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Martin Baltscheit boeken
  Martin Baltscheit - Vaantjes Geen knuffels voor Janneke

  Janneke is morgen jarig. Ze krijgt vast heel veel pakjes. Helaas is haar kamer maar klein. Ze moet wel wat van haar speelgoed wegdoen. Dan komen de knuffels in opstand. Ze besluiten naar Afrika te gaan... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - Vaantjes Nimfje Nanoe. Zijn riviernimfen gevaarlijk?

  Nimfje Nanoe gaat naar de zee. De weg erheen is heel gevaarlijk. Nanoe moet zorgen dat geen mens haar ziet. Anders zullen ze haar als een vis in de pan gooien. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya:kartonboek-De bijenkoning?

  'Een bijenkoning? Dat bestaat toch niet?' De bijenkoningin kan het nauwelijks geloven. Maar Maya weet het heel zeker. In de weide ontmoette ze een heuse bijenkoning! Die wil dolgraag de bijenkorf bezoeken. Iedereen maakt zich klaar voor het koninklijke feest..… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Berlie Doherty boeken
  Berlie Doherty - Otto en de dinodraak

  Otto kan geen huisdier hebben omdat zijn moeder er niet tegen kan. Op school verzint hij daarom het beste huisdier ooit. Zijn nieuwe dinodraak is te gek! Maar dan ziet hij dat er iets mis is met een van de koeien van de buurvrouw. Al snel vergeet hij zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Lourens Kruizinga boeken
  Lourens Kruizinga - Afblijven! Het is onze school!

  Twee kinderen uit groep acht maken een zoektocht naar de geschiedenis van hun school in Arnhem, omdat ze hoorden dat er in de Tweede Wereldoorlog heel wat heeft plaatsgevonden. Op een ondeugende manier komen ze achter de geschiedenis van de school. Moedige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jan Maillard boeken
  Jan Maillard - Bumba : kartonboek met vormtabs - Leer de vormen

  Wat is een vierkant? En is een bal ovaal of cirkelvormig? Herken jij alle driehoeken? Samen met Bumba en zijn vriendjes leer je op een speelse manier de vormen herkennen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lane Smith boeken
  Lane Smith - Een geweldige dag

  De warme zonnestralen voelden fijn op de rug van Poes. Poes lag graag in het bloembed, tussen de narcissen. Het was een geweldige dag voor Poes. En zo was het ook een geweldige dag voor Hond, Matkop en Eekhoorn. Totdat een soort grote, vriendelijke reus (Beer)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50