Boeken over fictie overig

 • Saskia Stoker boeken
  Saskia Stoker - Het mysterie van koningin Zenobia

  Langzaam knippert Komo met zijn ogen. Waar ben ik? denkt hij. Dit zijn niet de randen van zijn vertrouwde tablet. Hij kijkt nieuwsgierig om zich heen en ziet veel meer dan hij normaal vanuit zijn tablet kan zien. Hij legt zijn handen op zijn buik. Zijn vacht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Kyte boeken
  Kyte - Luna en de Spaanse helden

  Luna woont met haar moeder in Spanje en krijgt een jager als buurman.Deze jager heeft een groot aantal honden die opgesloten zitten in een schuur.Het dove hondje Inca kan ze redden, maar wat heeft de jager gedaan met haar vriendjes? Samen met Dieter en zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Harry Wonink boeken
  Harry Wonink - Flup, het wilde konijn

  Flup het wilde konijn is een dierenverhaal, waarin de hoofdrolspelers sprekend en denkend worden opgevoerd. Dat is echter het enige onnatuurlijke aan dit verhaal, dat verder voor de lezers een kennismaking betekent met wat bos en veld te bieden hebben. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rosan Dieho, Sjoerd van der Tas boeken
  Rosan Dieho, Sjoerd van der Tas - Als alles verandert

  Hoi, mijn naam is Dylan en ik ben elf jaar. Mijn leven ging lekker. Ik was uitgekozen voor het regioteam en zag mijn droom omprofvoetballer dichterbij komen. Mijn vriendinnetje heet Floor, zij is de stoere en knappe zus van mijn vriend Sam. Ik heb superlieve… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Marianne Stolk boeken
  Marianne Stolk - Mika & de magische veer

  Voor zigeunerjongen Mika is het wel even wennen om na een lange periode van rondzwerven in een zigeunerwagen in een appartement te komen wonen, maar nu kan hij eindelijk normaal naar school en voetballen bij een heuse voetbalvereniging. Maar wat is er aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerrit van Lent boeken
  Gerrit van Lent - De avonturen van Dally de Aap

  De avonturen van Dally de Aap.Dally de Aap woont met zijn broertje Poelie in de grote dierentuin van meneer Gerard. Samen met de andere dieren in de dierentuin en met hun vrienden Kasper, Anneke en Irene beleven ze mooie avonturen. Leuke korte verhalen om voor… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lourens Kruizinga boeken
  Lourens Kruizinga - Afblijven! Het is onze school!

  Twee kinderen uit groep acht maken een zoektocht naar de geschiedenis van hun school in Arnhem, omdat ze hoorden dat er in de Tweede Wereldoorlog heel wat heeft plaatsgevonden. Op een ondeugende manier komen ze achter de geschiedenis van de school. Moedige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Bianca van der Reijden boeken
  Bianca van der Reijden - Open ogen

  Er zijn veel hooggevoelige kinderen met diagnoses als ADHD en autisme. Dit boek geeft heldere, nuttige en praktische informatie over de verschillende vormen die hoogsensitiviteit en spiritualiteit in de wereld kunnen hebben. Het boek gaat over jongeren, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Netty van Eeden boeken
  Netty van Eeden - Tim en Tobias bakken pannenkoeken

  De mieren Tim en Tobias helpen moeder met het bakken van pannenkoeken. Als moeder de pannenkoek de lucht in gooit om deze om te draaien, gaat er iets mis. Hoe dat afloopt? Achterin het boek vind je een aantal spelletjes, een kleurplaat en een pannenkoekrecept.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Martinus de Kam boeken
  Martinus de Kam - De steen van Freio

  Het jaar 275 n.Chr. Freio moet voor de boerderij van zijn ouders zorgen en zijn familie beschermen tegen de barbaarse aanvallen van Frankische plunderaars. Freio's vader Paluso is met een schip naar Britannia vertrokken. De godin NEHALENNIA is de enige die hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Lucy Verbart boeken
  Lucy Verbart - Reisjes door verhalenland

  Auteur Lucy Verbart werd geboren op 8 maart 1953 in 's Heerenhoek (een dorp in Zuid-Beveland) als zesde uit een gezin van elf kinderen.Ze werd opgevoed in een streng katholiek gezin. Er werd veel gelezen, maar de boeken werden wel eerst gekeurd door vader, of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Wilfried Swinnen boeken
  Wilfried Swinnen - Streepje

  Streepje is een klein leuk leesteken. Op zekere dag valt hij van zijn regel en komt onderaan de bladzijde te liggen. Natuurlijk wil hij zo snel mogelijk terug naar huis maar weet niet goed hoe. Hij ontmoet andere letters. Sommigen helpen hem verder, anderen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jose Beumers boeken
  Jose Beumers - Help! Een spook in de opvang

  Er was eens... een lief klein spookje...Ze wil heel graag met kinderen spelen.Daarom loopt ze weg van huis.Op aarde ontmoet ze kater Kobus.Kobus woont bij de kinderopvang in het Ginneken in Breda.Er gebeuren vreemde dingen, zoals een trap die scheten kan laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jose Beumers boeken
  Jose Beumers - Help! Spoeky in de opvang...

  Er was eens een spookje...dat na Halloween op aarde blijft.Ze ontmoet de kater Kobus.Kobus woont bij de kinderopvang in het Ginneken in Breda.Er gebeuren vreemde dingen, zoals een trap die scheten kan laten en visjes die uit de kraan komen.Maar dan wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Adriaan Benda boeken
  Adriaan Benda - De avonturen van het viertal

  In het dorp Broker wonen Petra Singers, Linda Bernsen, Arend Spijker en Peter Jansen. Samen beleven deze jongeren in hun vakantietijd veel avonturen bij het kasteel van baron Rijkervorst en op het eiland Terschiel. Tijdens deze avonturen bouwen de jongeren een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,25
 • Kyte boeken
  Kyte - Zippie en Prutske gaan naar de Regenboogbrug

  Het hondje Zippie en het poesje Prutske gaan dood.Alle andere dieren nemen afscheid en zingen een liedje.Dan worden ze opgehaald door de Windekinderen en gaan ze op weg naar De Regenboogbrug.Daar komen ze nog vriendjes tegen om mee te spelen.In het bos is Mini… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Eigen rechter - dyslexie uitgave

  Justus krijgt te maken met zoveel onrecht dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen. Vanaf ca. 13 jaar. Gedrukt in lettertype DyslexieWat gaat er door je heen als je hoort dat je vader wordt vrijgesproken van oplichting wegens gebrek aan bewijs, maar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • George W. Knottnerus boeken
  George W. Knottnerus - Vikingzoon

  Zona wil eigenlijk een jongen zijn. Een gewone jongen. Maar haar vader is Harald, een Vikingkoning. Dat betekent dat ze zich als prinses moet gedragen. Terwijl ze liever met haar hond Rody in de burcht speelt. Of met haar vriend Miki uit Bergland avonturen wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • Belinda van Steijn boeken
  Belinda van Steijn - Het geheim van Pampus

  De 10-jarige Lars gaat logeren bij zijn neef en nicht, die wonen op het eiland Pampus. Na een storm doen ze een merkwaardige vondst. Vlak daarna verdwijnt Lars spoorloos. Hij duikt op in 1915 en beleeft een angstig avontuur. Lars doet er alles aan om terug te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marina Schrijvers boeken
  Marina Schrijvers - Lotte en Sil

  Twee kinderen die elkaar ontmoeten, op hun wijze met elkaar omgaan.?Van elkaar leren en genieten in hun zijn.?Lotte een meisje wat meer ziet en voelt dan een ander.?Sil die anders is dan anderen en waarvan ze er achter komen dat hij een?autist is. Hoe gaan ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerjo van der Horst boeken
  Gerjo van der Horst - Verstoorde werkelijkheid

  Wanneer psychiater Paul Bremer kort na de Tweede Wereldoorlog de jonge David Poolman op zijn afdeling opneemt, raakt hij door hem geobsedeerd. De jongen is volledig gedesoriënteerd, praat niet en behalve zijn naam is er niets over hem bekend. Paul is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kirstin Rozema-Engeman boeken
  Kirstin Rozema-Engeman - Floorpower! - dyslexie uitgave

  Floorpower! Dat is een woord dat Floor en haar vriendin Anniek bedacht hebben. Het helpt om op te komen voor jezelf, dat heeft Floor het afgelopen jaar geleerd. Ze laat zich niet meer op haar kop zitten. Floorpower forever! Maar in de zomer na het afscheid van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Ria Sloof boeken
  Ria Sloof - De boze heks Katlijn

  Twee kindjes worden omgetoverd in een konijn en een muis. Ze beleven spannende avonturen omdat de heks Katlijn steeds naar hen op zoek is. Gelukkig wil de goede fee hen wel helpen, maar dan moeten ze wel tien goede daden verrichten. Dat lukt hen aardig. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Ali Colijn boeken
  Ali Colijn - Soms is het leven een feest!

  Het leven is een feest voor het gouden ballonnetje als het een ereplaats krijgt in de feestzaal voor een gouden bruiloft en daarna nog een echt avontuur beleeft, maar ook voor het konijn dat het leven door een roze bril bekijkt. Soms is het echter dikke pech,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Briefgeheim

  Als Eva genoeg krijgt van het geruzie van haar ouders, loopt ze weg. Een brief, die ze gevonden heeft, brengt haar dan in moeilijkheden, want plotseling is ze echt spoorloos verdwenen. Wanneer ze na enkele dagen weer tevoorschijn komt, hult ze zich in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95