Boeken over fictie overig

 • R.R. Koning boeken
  R.R. Koning - Koningspaard Polle - En de magische kamers van paleis Kasagrande

  Met volle 100% pk, paardenkracht loop ik naast je, en kijk. Wat doe je… Wat zeg je… Wat is je vraag… Ik kijk goed met alle liefde zodat ik niets over het hoofd zie. Ik wil je namelijk goed begrijpen en samen met jou kan ik nadenken over jou. Waarom leef… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • R.R. Koning boeken
  R.R. Koning - Koningspaard Polle - En de kamer waar het begint

  Achter een groot sierlijk hek, in het bos van Zeppaland, staat een paleis, paleis Kasagrande. In dit paleis wonen Koningspaard Polle en zijn zoon Magnus. Het paleis heeft heel veel kamers. Koningspaard Polle vertelt zijn zoon Magnus en de vriend van Magnus,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Hec Leemans, Tom Bouden boeken
  Hec Leemans, Tom Bouden - F.C. De Kampioenen De verdwenen kampioenen - stickerstrip

  Beleef het avontuur De verdwenenKampioenen op een heel anderemanier: vervolledig het verhaal metmeer dan 100 stickertjes van allehoofden van de Kampioenen. Kleefde overige stickers met je favorietefiguren en hun leukste uitspraken opje tas, je schoolboeken of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Irma Aalders boeken
  Irma Aalders - Dauwmist

  "Kratch de Kluizenaar sluipt door de gangen van het kasteel. Voorzichtig gluurt hij om het hoekje. De gang is leeg. Er is niemand te zien. Langzaam gaat hij verder. Bij de kamer van de prinses blijft hij staan. Een grimas ontsiert zijn gezicht. Het maakt hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - Nimfje Nanoe. Zijn riviernimfen gevaarlijk? Meeluisterboek

  Nimfje Nanoe woont in een bouwput. Ze is op zoek naar avontuur en besluit dat ze naar de zee gaat. De weg erheen is heel gevaarlijk. Nanoe moet zorgen dat geen mens haar ziet. Anders zullen ze haar als een vis in de pan gooien. Ze is opgelucht als ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Gudrun Likar boeken
  Gudrun Likar - Prinses Floortje en de kasteelgeest

  Prinses Floortje verveelt zich. Maar dan gebeuren er ineens heel vreemde dingen in het kasteel. Zou het spoken in het kasteel? Floortje is gelukkig niet bang en gaat onderzoeken wat er aan de hand is. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : neusboek - de wesp

  Bumba en Bumbalu spelen met de bal. Maar pas op! Daar vliegt een wesp! Een leuk kartonboekje met een piepende Bumbaneus waar peuters en kleuters veel plezier aan zullen beleven! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • C.Joh. Kieviet boeken
  C.Joh. Kieviet - Dik Trom POD Avonturen van Dik Trom

  Op een van zijn avonturen neemt Dik Trom een gewonde ooievaar mee naar huis. Hij hoopt dat de ooievaar snel zal opknappen, maar komt er algauw achter dat dat niet meevalt. Er zijn namelijk heel veel kikkers nodig om de honger van de ooievaar te stillen.Bijna… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Elle Lepoutre boeken
  Elle Lepoutre - Eiland van Keila

  Keila ontsnapt uit het ziekenhuis en komt terecht op een prachtig Eiland. Er is een zweeftrein die langs de toppen van de bomen rijdt, een geheimzinnige stad met een watertoren en een vogel die kan praten. Keila maakt nieuwe vrienden en beleeft spannende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • C.Joh. Kieviet boeken
  C.Joh. Kieviet - Dik Trom POD Toen Dik Trom een jongenwas

  In het dorp waar Dik Trom woont, gebeurt meestal niet veel bijzonders. Maar áls er eens iets gebeurt, zijn Dik en zijn vrienden bijna altijd van de partij. Meestal zijn zij degenen die de boel op stelten zetten, soms ook is het Bruin Boon die weer eens een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • C.Joh. Kieviet boeken
  C.Joh. Kieviet - Dik Trom POD Dik Trom en zijn dorpsgenoten

  De familie Trom krijgt nieuwe buren: het gezin Elswater uit Amsterdam. Hun dochter Nelly is ongeveer net zo oud als Dik, en ze is blind. Dik besluit Nelly, die zelden iets leuks meemaakt, op zijn manier zo veel mogelijk te helpen. En al is Dik er helemaal niet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • C.Joh. Kieviet boeken
  C.Joh. Kieviet - Dik Trom POD Het tweede boek van Dik Trom en zijn dorpsgenoten

  Meneer Denappel, een van de dorpsgenoten van Dik Trom, heeft op een dag een mooi zwart paard gekocht, dat nogal wat kuren blijkt te hebben. Dik Trom gaat hem helpen, zodat meneer Denappel en zijn vriend een rijtoer kunnen maken. Dik gaat mee om te voorkomen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • C.Joh. Kieviet boeken
  C.Joh. Kieviet - Dik Trom POD De zoon van Dik Trom

  Dik is inmiddels getrouwd met Anneke, zijn vriendinnetje van vroeger. Ze krijgen een zoon, die ze Jan noemen. En hoewel Jantje net zo veel eet als zijn vader, wordt hij er niet dik van. Hij wordt er alleen maar langer van! Voor zijn achtste verjaardag krijgt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Bart Moeyaert boeken
  Bart Moeyaert - Het paradijs

  In het begin waren we nooit alleen. We stonden met onze blote voeten midden in de overvloed, en als we gingen liggen, dan was het alsof we in het leven verdronken. Dan zochten de vrouw en ik elkaars hand en trokken we elkaar als het ware op het droge. `Gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Lewis Carroll boeken
  Lewis Carroll - Alice in Wonderland

  In 2015 is het 150 jaar geleden dat de eerste druk van Alice in Wonderlandvan de persen rolde. Inmiddels is het boek niet meer weg te denken uit dewereldliteratuur. Het memorabele jubileum is aanleiding om het boek, met de toegankelijke,veelgeprezen vertaling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Is er dan niemand boos?

  De dieren in het bos zijn boos. De olifant is boos op zichzelf, omdat hij steeds maar weer in bomen klimt (en er weer uitvalt). De klipdas is boos op de zon, omdat die elke dag ondergaat. En de spitsmuis is boos op de eekhoorn, omdat die maar niet boos op hém… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Maresa Jacobse boeken
  Maresa Jacobse - Zomers in Zuid-Frankrijk Janna

  Janna werkt voor de tweede zomer op rij bij YoungCamp, samen met haar broer Tim en tentgenoot David. Het wordt een gezonde zomer, neemt ze zich voor, en ze start tijdens haar zomerbaan een blog over gezond eten en bewegen. Hoe meer bezoekers er op haar blog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bart Moeyaert boeken
  Bart Moeyaert - De Hemel

  Tweemaal eerder lieten Bart Moeyaert en het Nederlands Blazers Ensemble zich door de muziek van Haydn inspireren tot een prachtige muziekvoorstelling: De Schepping (2004) en Het Paradijs (2010). Volgend voorjaar voltooien zij de Haydn-cyclus met De Hemel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • C. Joh. Kieviet boeken
  C. Joh. Kieviet - Dik Trom POD Uit het leven van Dik Trom

  Uit het leven van Dik Trom verscheen voor het eerst in 1891. Miljoenen lezers genoten sindsdien van de avonturen van de deugniet met een hartje van goud. Al vanaf zijn vroege kinderjaren beleeft Dik het ene avontuur na het andere. Vaak hoort de vader van Dik… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Martin Baltscheit boeken
  Martin Baltscheit - Vaantjes Geen knuffels voor Janneke

  Janneke is morgen jarig. Ze krijgt vast heel veel pakjes. Helaas is haar kamer maar klein. Ze moet wel wat van haar speelgoed wegdoen. Dan komen de knuffels in opstand. Ze besluiten naar Afrika te gaan... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - Vaantjes Nimfje Nanoe. Zijn riviernimfen gevaarlijk?

  Nimfje Nanoe gaat naar de zee. De weg erheen is heel gevaarlijk. Nanoe moet zorgen dat geen mens haar ziet. Anders zullen ze haar als een vis in de pan gooien. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya:kartonboek-De bijenkoning?

  'Een bijenkoning? Dat bestaat toch niet?' De bijenkoningin kan het nauwelijks geloven. Maar Maya weet het heel zeker. In de weide ontmoette ze een heuse bijenkoning! Die wil dolgraag de bijenkorf bezoeken. Iedereen maakt zich klaar voor het koninklijke feest..… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Berlie Doherty boeken
  Berlie Doherty - Otto en de dinodraak

  Otto kan geen huisdier hebben omdat zijn moeder er niet tegen kan. Op school verzint hij daarom het beste huisdier ooit. Zijn nieuwe dinodraak is te gek! Maar dan ziet hij dat er iets mis is met een van de koeien van de buurvrouw. Al snel vergeet hij zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Lourens Kruizinga boeken
  Lourens Kruizinga - Afblijven! Het is onze school!

  Twee kinderen uit groep acht maken een zoektocht naar de geschiedenis van hun school in Arnhem, omdat ze hoorden dat er in de Tweede Wereldoorlog heel wat heeft plaatsgevonden. Op een ondeugende manier komen ze achter de geschiedenis van de school. Moedige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Lane Smith boeken
  Lane Smith - Een geweldige dag

  De warme zonnestralen voelden fijn op de rug van Poes. Poes lag graag in het bloembed, tussen de narcissen. Het was een geweldige dag voor Poes. En zo was het ook een geweldige dag voor Hond, Matkop en Eekhoorn. Totdat een soort grote, vriendelijke reus (Beer)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50