Boeken over fictie overig

 • Eva Muszynski boeken
  Eva Muszynski - Cowboy Klaas en Cactus Kras

  Cowboy Klaas heeft slechte zin. Hij moet het cactusbos scheren. Dat is nog niet zo erg, maar in het bos staat de grote gemene Cactus Kras. Dat is de vervelendste cactus van allemaal. Lukt het Klaas om ook deze cactus te scheren? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Kaye Umanski boeken
  Kaye Umanski - Vaantjes De stiefzussen, Assepoester (maar dan anders)

  Reuzeltje en Kitty hebben een nieuw stiefzusje, Assepoester. Ze zijn van plan zo gemeen mogelijk tegen haar te zijn. Ze zorgen ervoor dat ze in de keuken moet slapen en alle klusjes in huis moet doen. En natuurlijk mag ze niet naar het grote feest in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Irma Aalders boeken
  Irma Aalders - Dauwmist

  "Kratch de Kluizenaar sluipt door de gangen van het kasteel. Voorzichtig gluurt hij om het hoekje. De gang is leeg. Er is niemand te zien. Langzaam gaat hij verder. Bij de kamer van de prinses blijft hij staan. Een grimas ontsiert zijn gezicht. Het maakt hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - Nimfje Nanoe. Zijn riviernimfen gevaarlijk? Meeluisterboek

  Nimfje Nanoe woont in een bouwput. Ze is op zoek naar avontuur en besluit dat ze naar de zee gaat. De weg erheen is heel gevaarlijk. Nanoe moet zorgen dat geen mens haar ziet. Anders zullen ze haar als een vis in de pan gooien. Ze is opgelucht als ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,75
 • Gudrun Likar boeken
  Gudrun Likar - Prinses Floortje en de kasteelgeest

  Prinses Floortje verveelt zich. Maar dan gebeuren er ineens heel vreemde dingen in het kasteel. Zou het spoken in het kasteel? Floortje is gelukkig niet bang en gaat onderzoeken wat er aan de hand is. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Plop : gouden boek collectie - boek 4

  20 jaar al neemt kabouter Plop de allerkleinsten mee op avontuur in de wondere wereld van het kabouterbos. Speciaal voor die 20ste verjaardag heeft Plop de mooiste, de leukste, de beste en de fijnste verhalen samengebracht in een speciale jubileumcollectie.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Christopher Edge boeken
  Christopher Edge - Stein Knap en het mysterie van de parallelle universums

  Wanneer de moeder van Stein sterft, vraagt hij zich af waar ze is gebleven. Zijn ouders, beiden wetenschapper, hebben normaal gesproken een antwoord op al zijn vragen. Wanneer hij zijn vader vraagt waar zijn moeder is, mompelt die iets over kwantumfysica en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Emmi Smid, Riet Fiddelaers-Jaspers boeken
  Emmi Smid, Riet Fiddelaers-Jaspers - De rode hoed van Luna

  Het is een mooie voorjaarsdag. Luna gaat met haar vader picknicken in het park, ze draagt de rode hoed van haar moeder. Die is vorig jaar overleden en Luna begrijpt nog steeds niet waarom. Soms heeft ze het gevoel dat het haar schuld is en is ze bang dat haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Elle Lepoutre boeken
  Elle Lepoutre - Eiland van Keila

  Keila ontsnapt uit het ziekenhuis en komt terecht op een prachtig Eiland. Er is een zweeftrein die langs de toppen van de bomen rijdt, een geheimzinnige stad met een watertoren en een vogel die kan praten. Keila maakt nieuwe vrienden en beleeft spannende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bart Moeyaert boeken
  Bart Moeyaert - Het paradijs

  In het begin waren we nooit alleen. We stonden met onze blote voeten midden in de overvloed, en als we gingen liggen, dan was het alsof we in het leven verdronken. Dan zochten de vrouw en ik elkaars hand en trokken we elkaar als het ware op het droge. `Gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Maresa Jacobse boeken
  Maresa Jacobse - Zomers in Zuid-Frankrijk Janna

  Janna werkt voor de tweede zomer op rij bij YoungCamp, samen met haar broer Tim en tentgenoot David. Het wordt een gezonde zomer, neemt ze zich voor, en ze start tijdens haar zomerbaan een blog over gezond eten en bewegen. Hoe meer bezoekers er op haar blog… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Bart Moeyaert boeken
  Bart Moeyaert - De Hemel

  Tweemaal eerder lieten Bart Moeyaert en het Nederlands Blazers Ensemble zich door de muziek van Haydn inspireren tot een prachtige muziekvoorstelling: De Schepping (2004) en Het Paradijs (2010). Volgend voorjaar voltooien zij de Haydn-cyclus met De Hemel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Toon Tellegen boeken
  Toon Tellegen - Is er dan niemand boos?

  De dieren in het bos zijn boos. De olifant is boos op zichzelf, omdat hij steeds maar weer in bomen klimt (en er weer uitvalt). De klipdas is boos op de zon, omdat die elke dag ondergaat. En de spitsmuis is boos op de eekhoorn, omdat die maar niet boos op hém… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Lewis Carroll boeken
  Lewis Carroll - Alice in Wonderland

  In 2015 is het 150 jaar geleden dat de eerste druk van Alice in Wonderlandvan de persen rolde. Inmiddels is het boek niet meer weg te denken uit dewereldliteratuur. Het memorabele jubileum is aanleiding om het boek, met de toegankelijke,veelgeprezen vertaling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Jaap Dijkstra boeken
  Jaap Dijkstra - Het kind van Overal en Nergens

  Het kind van Overal en Nergens 'Wat? Sta ik nu hier met een prinses te praten!?' Sem is verbaasd. Krista lacht. 'Eigenlijk wel. En jij bent een prins.' 'Ha ha, goeie grap. Maar hoe ziet je vader er dan uit?' 'Tja... dat is lastig uit te leggen. Mij kun je zo… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Martin Baltscheit boeken
  Martin Baltscheit - Vaantjes Geen knuffels voor Janneke

  Janneke is morgen jarig. Ze krijgt vast heel veel pakjes. Helaas is haar kamer maar klein. Ze moet wel wat van haar speelgoed wegdoen. Dan komen de knuffels in opstand. Ze besluiten naar Afrika te gaan... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - Vaantjes Nimfje Nanoe. Zijn riviernimfen gevaarlijk?

  Nimfje Nanoe gaat naar de zee. De weg erheen is heel gevaarlijk. Nanoe moet zorgen dat geen mens haar ziet. Anders zullen ze haar als een vis in de pan gooien. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya:kartonboek-De bijenkoning?

  'Een bijenkoning? Dat bestaat toch niet?' De bijenkoningin kan het nauwelijks geloven. Maar Maya weet het heel zeker. In de weide ontmoette ze een heuse bijenkoning! Die wil dolgraag de bijenkorf bezoeken. Iedereen maakt zich klaar voor het koninklijke feest..… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - Robotoorlog – Boek 1: Geheime kracht

  Sinds de dood van hun ouders wonen Denny en zijn broertje Flint in een weeshuis. Er verschijnen steeds meer gevaarlijke robots en niemand doet er iets aan. Op een dag ontmoet Denny echter een oude man. Hij vecht in zijn eentje tegen vijf robots. En hij wint!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Lane Smith boeken
  Lane Smith - Een geweldige dag

  De warme zonnestralen voelden fijn op de rug van Poes. Poes lag graag in het bloembed, tussen de narcissen. Het was een geweldige dag voor Poes. En zo was het ook een geweldige dag voor Hond, Matkop en Eekhoorn. Totdat een soort grote, vriendelijke reus (Beer)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : boek met memo

  Woordjes leren, dat doen peuters en kleuters samen met Bumba! Dit boek met mooie voorleesverhalen en prachtige illustraties laat je spruit kennismaken met eenvoudige woorden en de bijhorende woordbeelden. En het wordt nog leuker, want er zit ook een leuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Martin Baltscheit boeken
  Martin Baltscheit - Professor Paul en de monsterhond

  Paul wil al heel lang een grote, gevaarlijke hond. Een hond die hem beschermt. Maar als hij eindelijk een hond krijgt, is hij heel erg teleurgesteld. Kaatje is schattig en helemaal niet gevaarlijk! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Marcel Otten boeken
  Marcel Otten - Troef-reeks Gewoon Wouter

  Wouter let niet zo goed op. Hij is een beetje in de war. Hij kijkt een paar keer naar Thijs. Hij vindt het leuk dat Thijs ook in het lokaal is. Maar hij begrijpt niet waarom hij dat leuk vindt.Wouter is vijftien jaar en nog nooit echt verliefd geweest. Dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Anne-Rose Hermer boeken
  Anne-Rose Hermer - Troef-reeks Gewoon vrienden

  Ze zeggen elkaar gedag, en lopen ieder een andere kant op. Van der Meer gaat naar huis. Hij moet nog een paar vragen voor een repetitie verzinnen. Thuis vertelt Leonie dat ze Van der Meer tegen is gekomen. ´Gelukkig was je niet alleen toen het onweerde,´… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,00
 • Sesamstraat - Monsters en andere enge dingen, Boekje + CD

  18 liedjes en verhaaltjes over toveren, spoken, monsters en andere enge dingen. Met alle vriendjes uit Sesamstraat: Graaf Tel, Koekiemonster, Bert en Ernie, Grover en natuurlijk Ieniemienie, Tommie en Pino. Een leuke cd met boek voor de kleintjes. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95