Boeken over fictie overig

 • Joyce van der Meijden boeken
  Joyce van der Meijden - Akelige Arnold

  Simon is een stoere jongen van tien jaar met een droom. Later wil hij topsporter worden, maar geen spits bij Ajax zoals zijn vader hoopt. Simon wil net zo’n goede schaker worden als zijn oom Arnold. Oom Arnold is Nederlands schaakkampioen en een ontzettend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Ingrid Mulder boeken
  Ingrid Mulder - Startschot

  Caro gaat normaal nooit met de bus, maar net deze ene keer, op deze ene ochtend zit zij in de bus als een jongen besluit de bus te kapen en in het wilde weg te gaan schieten. Een jongen die ze notabene kent. Alsof dat nog niet erg genoeg is, blijkt de politie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sander Schmits boeken
  Sander Schmits - Meesterwerk

  Op een vrijdagmiddag na school ontdekken Sjoerd, Tom en Sari waar hun meester woont: in het huis aan de achterkant van het voetbalveldje. Maar is dat eigenlijk wel zo, woont meester Henk wel echt daar? Of doet hij toch iets anders bij dat huis? Sjoerd, Tom en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anouk Boetzer, Yolande Fransen boeken
  Anouk Boetzer, Yolande Fransen - Handlettering voor kinderen

  Met dit boek leer je de basis van handlettering zodat jij zelf bijzondere letters maakt en je eigen stijl ontdekt. Versier elke letter zoals jij dat wilt: stoer, romantisch, strak of juist sierlijk. Alles is mogelijk! Maak de mooiste letters voor jezelf of… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    4,95
 • Yo-Kai Watch

  Ben jij ook fan van de avonturen van Nate, Whisper en Jibanyan? Dan is dit handboek echt iets voor jou! Stap in de wereld van de Yo-Kai en ontdek alles over deze bijzondere wezens: van Ake tot Payn en van Babblong to Wazzat! Binnenkort hebben de Yo-Kai geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Otto Treurniet, Ditte van Dijk boeken
  Otto Treurniet, Ditte van Dijk - Fleur verft een deur & groenteFleur

  In dit omkeerboek vind je twee verhalen over Fleur. Fleur vindt alle kleuren even mooi. Wanneer ze haar deur gaat schildereren, levert dit wel een klein probleempje op. Wat is nu eigenlijk de mooiste kleur voor een deur? Omdat Fleur zo van kleur houdt, vindt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marcel Van Schaik boeken
  Marcel Van Schaik - Joppe

  In deel 2 keer Joppe terug naar het Elfde Rijk voor een welverdiende vakantie. Maar na een ongeluk die hem bijna fataal wordt én een bericht over zijn verdwenen vader, is zijn onbezorgde vakantie in één klap voorbij. Joppe zal met behulp van zijn vrienden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Jean Dulieu boeken
  Jean Dulieu - Paulus en Eucalypta

  Paulus en Eucalypta ? Jean DulieuPaulus ontdekt dat Eucalypta de kinderen van Gregorius de das in de val liet lopen en helpt de kleine dasjes te ontsnappen. De heks zint natuurlijk op wraak en treitert het boskaboutertje met stinkzwammen en muizen. Als dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Artur Balder boeken
  Artur Balder - Curdy y la camara de los lores/ Curdy and the Chamber of the Lords

  En la Inglaterra del año 1099, un joven aprendiz, Idruk Maiflower, espera impaciente para convertirse en uno de los iniciados de la Hermandad de Alquimistas de Wilton. Avisado por caballeros templarios, Luitpirc, su maestro, se ve obligado a viajar con él a… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Hanne Vandenbroeck boeken
  Hanne Vandenbroeck - Het Super LOL boek

  Lach je krom met het nieuwste moppenboek van Smiley. Met 300 moppen ben je terug de ster van de speelplaats of doe je iedereen van je familie de slappe lach krijgen! Onmisbaar in je schooltas of op je toilet! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Miralda Colombo boeken
  Miralda Colombo - Stedenatlas

  20 fantastische steden, 20 onvergetelijke reizen. Een gids voor kinderen omkennis te maken met bijzondere verhalen, unieke attracties en verrassende tradities ensmaken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - 2040

  Lotte (14) moet nodig beginnen met schrijven. Morgen, op 4 mei 2040, moet ze de toespraak al houden en er staat nog niets op papier. Voor de groots opgezette herdenking op de Dam in Amsterdam is zij uitgekozen om iets te zeggen. Maar Lotte weet niets van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - De uitdaging en andere verhalen

  Evert de Wit is een beetje arrogant. Hij gaat er prat op dat hij zich nergens over verbaast. Inderdaad is hij de nuchterheid zelve. Bastiaan kan dat niet uitstaan en als Evert hem uitdaagt neemt hij de uitdaging aan. Samen met zijn zus Monique breekt hij in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Mark van Dijk boeken
  Mark van Dijk - Erea, De poort naar het oosten

  De poort naar het oosten is het tweede deel in Mark van Dijks EREA-trilogie DE WERELD VAN DE DRIE MANEN. Een fascinerend verhaal over magie in een andere tijd en een andere wereld, over de geheimzinnige runen op de middelsteen van de druïden¬cirkel, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • 2000 stickers Boerderij

  Kom ook plezier maken op de boerderij! Help de boeren bij het binnenhalen vande oogst, het voeren van de varkens, het melken van de koe en het drijven van de schapen. Teken, kleur en kies uit meer dan 2000 stickers om elke bladzijde af te maken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • 2000 stickers Dieren

  Leer de superdieren kennen! Een boek om in te schrijven, puzzelen, plakken entekenen, in een wereld vol met allemaal rare wezens. Kies uit 2000 stickers om de platen compleet te maken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Mysterieuze Krachten

  Leesboek met 7 verhalen: Lucifer, De Klopgeest, De Korrigan, De Riddergeest, De Stille Tweeling, De Metentis. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Michael Part boeken
  Michael Part - Het geweldige verhaal van Neymar

  Het geweldige verhaal van Neymar neemt je mee naar de jeugdjaren van een arme, Braziliaanse jongen die zou uitgroeien tot de beste en duurste voetballer ter wereld. Natuurlijk had Neymar da Silva Santos Junior een aangeboren voetbaltalent, maar toch moest hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dorothé Huijsmans boeken
  Dorothé Huijsmans - Lisa's wondere wereld

  Lisa’s wondere wereld geeft een inkijkje in de ervaringswereld van een hoogbegaafd meisje. Vol levenslust en nieuwsgierigheid begint Lisa aan haar leven, vastbesloten om te ontdekken hoe de wereld in elkaar zit. Naarmate ze verder komt met haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Nico De Braeckeleer, Frieda Van Raevels boeken
  Nico De Braeckeleer, Frieda Van Raevels - Mie ninja

  Mie is verliefd op Wolf. Samen met Nes kiest Mie mooie kleren uit. Ze hoopt dat Wolf dan wat meer oog voor haar zal hebben. Maar haar plannetje werkt niet. Wolf is te veel bezig met de opdracht van hun detective-club, waarvoor ze op zoek moeten naar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - En de groeten van groep acht

  Ieder jaar gaat meester Siem Terhorst met zijn achtste groep als afscheid van debasisschool een week naar een Waddeneiland. En ieder jaar is het weer raak...Keten op de slaapzaal, nachtelijke strandwandelingen, de vuurtoren beklimmen...Hoe zal het dit jaar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Elles Dillen boeken
  Elles Dillen - Beertje Juul en haar vrienden

  Beertje Juul zit in het bos op een hele grote rots. Ze is helemaal alleen en dat vindt ze niet leuk. De andere dieren uit het bos proberen haar op te vrolijken, maar wat vindt Beertje Juul nou eigenlijk leuk? Beertje Juul is een leuk voorleesverhaal met grote,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Marianne Busser, Ron Schröder boeken
  Marianne Busser, Ron Schröder - Nog een allerlaatste kusje

  Nog een allerlaatste kusje van Marianne Busser & Ron Schröder Een arm om je heen, een knuffel, een woord van troost... Nog een allerlaatste kusje is voor alle kinderen die te maken krijgen met afscheid nemen en het verlies van een dierbare. Dit is een zeer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Cor Inja boeken
  Cor Inja - De dode hond en een geheime plek in mijn kop

  Stel het overkomt jou. Je heet Jorrit en zij heet Nadia. Jullie zijn maatjes. De broer van Nadia hangt in de tuin van je pa en ma zo maar een hond op. Maar Nadia en jij weten dat er op de dag van de moord nog iets gebeurde, iets onbegrijpelijks. Jullie hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Lewis Carroll boeken
  Lewis Carroll - Alice in Wonderland

  In 2015 is het 150 jaar geleden dat de eerste druk van Alice in Wonderlandvan de persen rolde. Inmiddels is het boek niet meer weg te denken uit dewereldliteratuur. Het memorabele jubileum is aanleiding om het boek, met de toegankelijke,veelgeprezen vertaling… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95