Boeken over fictie overig

 • Helma Hofkes boeken
  Helma Hofkes - Kip en Kat bewaken een schat

  Kip heeft een nieuwe buurman, de vriendelijke meneer Bok. Op een dag staat hij voor haar deur. Hij moet op reis. Zou Kip op zijn huis willen passen? En ook op een belangrijk kistje? Kip wil dat graag doen. Bok hoeft zich geen zorgen te maken, verzekert ze hem.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Piet Piraat : collectie

  Schip Ahoy, maatje! Stien, Berend, Steven en ik hebben een cadeautje voor jou... hierin zitten tal van leuke spullen: een kleurboek, een doeboek, stickers, een groeimeter, een deurhanger en een poster! Hoe supercool is dat? Superhandig om mee te nemen op reis,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Nachtwacht : activiteiten boek - Hersenkrakers en breinbrekers

  De Nachtwacht is sterk en snel, maar vooral ook zeer slim. Zou jij een goede nachtwachter zijn? Laat dan die hersenen maar al 's kraken en los deze breinbrekers op en wie weet komen Keelin, Wilko en Vladimir jou op een dag om hulp vragen om een nieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - Robotoorlog – Boek 1: Geheime kracht

  Sinds de dood van hun ouders wonen Denny en zijn broertje Flint in een weeshuis. Er verschijnen steeds meer gevaarlijke robots en niemand doet er iets aan. Op een dag ontmoet Denny echter een oude man. Hij vecht in zijn eentje tegen vijf robots. En hij wint!… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Oliver Jeffers boeken
  Oliver Jeffers - De grote bomenrover

  Een superspannend verhaal vol raadsels, speurwerk, papieren vliegtuigjes, een bos, en een beer die altijd wil winnen. Al-tijd! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya:livre de lecture-Qui va sauver Max?

  Il n'y a pas de temps à perdre ! Max est retenu prisonnier dans un nid d'oiseau. Fais quelque chose Maya ! Sinon, il finira sa vie dans le ventre de l'oiseau. Maya et ses amis imaginent un plan ingénieux pour le tirer d'affaire. Espérons que cela réussisse… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya:livre de lecture-Bienvenue dans le pré

  Cette nuit, Maya et Willy font le mur et partent explorer le champ de fleurs. Willy n'est pas très rassuré, mais Maya est folle de joie. Elle aimerait tant vivre parmi les fleurs. Mais qu'en pense la reine ? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Mieke van de Rijdt boeken
  Mieke van de Rijdt - Het ZieZing-boek

  Samen met je (klein)kinderen plaatjes kijken en liedjes zingen, dat is genieten. Mieke van de Rijdt gaf het zoveel plezier dat ze bij een verzameling bekende traditionele kinderliedjes illustraties heeft getekend, geschilderd, geknipt en geplakt. Ze gebruikte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Dino Buzzati boeken
  Dino Buzzati - De beroemde bereninvasie van Sicilië

  Leonzio, Koning der Beren, is jaren geleden zijn zoon Tonio kwijtgeraakt aan twee jagers. Al die tijd is hij bedroefd gebleven, nooit meer vond hij een spoor van zijn jongen. Tot nu... Dino Buzzati's klassieker voor alle leeftijden verhaalt over de ijskoude… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Erich Kästner boeken
  Erich Kästner - Emiel en zijn detectives

  Emiel mag voor het eerst alleen naar zijn oma in Berlijn. Zijn moeder geeft hem 140 Mark mee. In de trein valt Emiel in slaap; als hij wakker wordt, is zijn geld gestolen. Dat kan alleen die vreemde meneer met de stijve hoed gedaan hebben, die ook in de trein… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : livret en carton - Le ballon

  Bumba veut offrir un ballon à Bumbalu. Mais le vent emporte le ballon. Qui va le récuperer ? U livre en carton amusant qui fera le Bonheur des tout-petits. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - K3 : voorleesboek 1 - Gestrand

  Hanne, Klaasje en Marthe trekken naar een onbewoond eiland om er een videoclip op te nemen voor hun nieuwe zomerhit. Ze staan voor een groots avontuur en dat vinden de drie vriendinnen natuurlijk reuzespannend. Maar... dan slaat het noodlot toe... (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : boek met memo

  Woordjes leren, dat doen peuters en kleuters samen met Bumba! Dit boek met mooie voorleesverhalen en prachtige illustraties laat je spruit kennismaken met eenvoudige woorden en de bijhorende woordbeelden. En het wordt nog leuker, want er zit ook een leuk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Chris van Abkoude boeken
  Chris van Abkoude - Pietje Bell serie Pietje Bell gaat vliegen

  Meester Long neemt zijn klas mee op schoolreisje naar Schiphol. Hij hoopt dat het voor iedereen een leuke dag wordt en dat alles rustig en goed zal verlopen. Hij weet alleen ook dat er in zijn klas een grote ondeugd zit... Pietje Bell! Om te voorkomen dat de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Chris van Abkoude boeken
  Chris van Abkoude - Pietje Bell serie De vlegeljaren van Pietje Bell

  'Ben jij Bell' vroeg meneer Zwart. 'Zeg dat wel!' rijmde Pietje vlug en glunderde meneer Zwart bemoedigend toe. `weetje je wel wie ik ben?' vroeg meneer Zwart, gewichtig oprijzend van achter zijn lessenaar. 'Jawel,' zei Piet. 'u bent. geloof ik, zoiets als de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Chris van Abkoude boeken
  Chris van Abkoude - Pietje Bell serie Pietje Bell in Amerika

  Als het enorme schip Nieuw-Amsterdam' de haven van Rotterdam uit is gevaren en koers heeft gezet naar New York, laat Pietje niet alleen zijn familie en vrienden achter, maar ook zijn jeugdjaren. Hij is van plan als journalist door Amerika te trekken, zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Chris van Abkoude boeken
  Chris van Abkoude - Pietje Bell serie De zonen van Pietje Bell

  Na zijn terugkomst uit Amerika gaat Pietje Bell opnieuw werken als journalist bij het Rotterdamse dagblad 'De Morgenpost'. Het alleen zijn begint Pietje na een paar jaar nogal te vervelen en hij vraagt Mien Kuijer, vroeger ook lid van de nu niet meer bestaande… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - K3 : Mijn allerleukste invulboek

  Weet je wat Hanne, Marthe en Klaasje graag doen in een vrij moment? Lekker krabbelen en schrijven in hun invulboek! Leuke ideetjes, droedels, hersenspinsels... je kan het zo gek niet bedenken of ze kunnen het kwijt in hun speciale K3-schrift. En wat nog leuker… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Kosmoo : voorleesboek met grabbings 2 - Spookhuis

  Het tweede boek van Kosmoo bevat weer twee superspannende tv-verhalen boordevol leuke foto's, om zelf te lezen of voor te lezen. Ben je dapper en ben je een durver? Kosmoo wacht op jou! Spookhuis: Er staat een vreemd huis in Zeezicht. De nieuwe juf van Robbe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Katy Birchall boeken
  Katy Birchall - IT girl. Team awkward

  Een GOED begin is het halve werk, dat geldt ook voor It Girls die na de vakantie weer teruggaan naar school. Maar als je je in de wc verstopt, omdat de video van jou terwijl je achterover in een PLANT valt viraal gaat, dan maak je het jezelf BEST MOEILIJK.Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martin Coenen boeken
  Martin Coenen - 4eVeR - 4LIFE

  4LiFe volgt de vier vrienden van 4eVeR - Emma, Lore, Gamil, Robin - in een spannende periode van hun leven. Lore blijft op zoek gaan naar haar biologische vader.Gaat ze haar papa eindelijk zien? De mama van Emma heeft het huis verlaten en woont bij haar zus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - De opstand van krielkip

  De Opstand van Krielkip vertelt het verhaal van een kuiken dat in het geheim opgroeit in een legbatterij. Op een dag ontsnapt ze en keert ze terug om een opstand tegen de boer te organiseren, met de hulp van de anarchistische kippen van Bioboer Coens en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Victoria Aveyard boeken
  Victoria Aveyard - Zwaard van glas

  ‘Woehoe! Eindelijk is het vervolg op Rode Koningin uit! Superspannend!’ - Girlz ‘4 sterren voor dit boek waar zowel Young Adult liefhebbers als volwassen lezers veel plezier aan zullen beleven. Laat die verfilming maar komen!’ **** - Thrillzone ‘Het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • De Rynck Korneel boeken
  De Rynck Korneel - Waarom een bos geen ramen heeft

  Waarom een bos geen ramen heeft is een bundel met achtentwintig verrassende, licht filosofische dierenverhalen voor kinderen van 8 tot 108 jaar. Over de spin die zijn draad kwijt is maar hulp krijgt uit onverwachte hoek. Over de zalm die het grondig beu is om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Hilary McKay boeken
  Hilary McKay - Piraatjes Een draak!

  Max woont bij zijn tante. Zijn tante wordt gek van de bende op zijn kamer en gaat ervandoor ... op een bezem! Max blijft alleen achter met een drakenei dat bijna uitkomt. Als je denkt dat het veel werk is om voor een huisdier te zorgen. Dan heb je vast nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75