Boeken over fictie overig

 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - K3 : Fun Box

  Kleurboek, stickerboek, poster, briefpapier, enveloppen, handtekenkaartjes en verjaardagskalender in een leuk bewaartasje. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Piet Piraat : collectie

  Schip Ahoy, maatje! Stien, Berend, Steven en ik hebben een cadeautje voor jou... hierin zitten tal van leuke spullen: een kleurboek, een doeboek, stickers, een groeimeter, een deurhanger en een poster! Hoe supercool is dat? Superhandig om mee te nemen op reis,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jessica Colins boeken
  Jessica Colins - Remi Remi Gegijzeld

  Na de zomervakantie start Remi met zijn derde semester op La Ferme, kostschool voor begaafde jeugdigen. De sportcompetities gaan van start, dus het verliezen kan beginnen! Naast de hopeloze trainingen bereidt Remi zich samen met Sunee voor op zijn eerste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerrie Donn boeken
  Gerrie Donn - Wapenmeester

  Dubbelleven: In Bilora is een dictator aan de macht, Aref. Tien jaar terug heeft hij de oude koning en koningin van Bilora verjaagd en heeft hij zichzelf tot koning laten kronen. Lilly woont in Bilora, maar door een samenloop van omstandigheden komt ze bij een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,95
 • Martin Coenen boeken
  Martin Coenen - 4eVeR - 4LIFE

  4LiFe volgt de vier vrienden van 4eVeR - Emma, Lore, Gamil, Robin - in een spannende periode van hun leven. Lore blijft op zoek gaan naar haar biologische vader.Gaat ze haar papa eindelijk zien? De mama van Emma heeft het huis verlaten en woont bij haar zus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jan Al boeken
  Jan Al - De man met het masker

  Een jong meisje wordt ontvoerd door een man met een masker. Twee vrienden vinden bij toeval haar verblijfplaats. Waarom draagt de man het masker en wat is de bedoeling van deze ontvoering? Lees dit huiveringwekkend, spannende verhaal met een verrassend… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya:livre de lecture-Qui va sauver Max?

  Il n'y a pas de temps à perdre ! Max est retenu prisonnier dans un nid d'oiseau. Fais quelque chose Maya ! Sinon, il finira sa vie dans le ventre de l'oiseau. Maya et ses amis imaginent un plan ingénieux pour le tirer d'affaire. Espérons que cela réussisse… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya:livre de lecture-Bienvenue dans le pré

  Cette nuit, Maya et Willy font le mur et partent explorer le champ de fleurs. Willy n'est pas très rassuré, mais Maya est folle de joie. Elle aimerait tant vivre parmi les fleurs. Mais qu'en pense la reine ? (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Christopher Edge boeken
  Christopher Edge - Stein Knap en het mysterie van de parallelle universums

  Wanneer de moeder van Stein sterft, vraagt hij zich af waar ze is gebleven. Zijn ouders, beiden wetenschapper, hebben normaal gesproken een antwoord op al zijn vragen. Wanneer hij zijn vader vraagt waar zijn moeder is, mompelt die iets over kwantumfysica en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mieke van de Rijdt boeken
  Mieke van de Rijdt - Het ZieZing-boek

  Samen met je (klein)kinderen plaatjes kijken en liedjes zingen, dat is genieten. Mieke van de Rijdt gaf het zoveel plezier dat ze bij een verzameling bekende traditionele kinderliedjes illustraties heeft getekend, geschilderd, geknipt en geplakt. Ze gebruikte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jan Maillard boeken
  Jan Maillard - Bumba : kartonboek met vormtabs - Leer de vormen

  Wat is een vierkant? En is een bal ovaal of cirkelvormig? Herken jij alle driehoeken? Samen met Bumba en zijn vriendjes leer je op een speelse manier de vormen herkennen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gert Verhulst, Hans Bourlon boeken
  Gert Verhulst, Hans Bourlon - Nachtwacht : leesboek 1 - Ad Inferos

  Kennen jullie de Nachtwacht, die dag en nacht wacht? De nachtwachters zijn 3 helden die het samen opnemen tegen de griezels uit de onderwereld.In dit boek nemen ze het op tegen....Het panterwezen - de wensdjinn - de mummie - de minotaurus - de weerwolf - de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : livret en carton - Le ballon

  Bumba veut offrir un ballon à Bumbalu. Mais le vent emporte le ballon. Qui va le récuperer ? U livre en carton amusant qui fera le Bonheur des tout-petits. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - K3 : voorleesboek 1 - Gestrand

  Hanne, Klaasje en Marthe trekken naar een onbewoond eiland om er een videoclip op te nemen voor hun nieuwe zomerhit. Ze staan voor een groots avontuur en dat vinden de drie vriendinnen natuurlijk reuzespannend. Maar... dan slaat het noodlot toe... (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - K3 : Mijn allerleukste invulboek

  Weet je wat Hanne, Marthe en Klaasje graag doen in een vrij moment? Lekker krabbelen en schrijven in hun invulboek! Leuke ideetjes, droedels, hersenspinsels... je kan het zo gek niet bedenken of ze kunnen het kwijt in hun speciale K3-schrift. En wat nog leuker… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Kosmoo : voorleesboek met grabbings 2 - Spookhuis

  Het tweede boek van Kosmoo bevat weer twee superspannende tv-verhalen boordevol leuke foto's, om zelf te lezen of voor te lezen. Ben je dapper en ben je een durver? Kosmoo wacht op jou! Spookhuis: Er staat een vreemd huis in Zeezicht. De nieuwe juf van Robbe… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Katy Birchall boeken
  Katy Birchall - IT girl. Team awkward

  Een GOED begin is het halve werk, dat geldt ook voor It Girls die na de vakantie weer teruggaan naar school. Maar als je je in de wc verstopt, omdat de video van jou terwijl je achterover in een PLANT valt viraal gaat, dan maak je het jezelf BEST MOEILIJK.Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • De Rynck Korneel boeken
  De Rynck Korneel - Waarom een bos geen ramen heeft

  Waarom een bos geen ramen heeft is een bundel met achtentwintig verrassende, licht filosofische dierenverhalen voor kinderen van 8 tot 108 jaar. Over de spin die zijn draad kwijt is maar hulp krijgt uit onverwachte hoek. Over de zalm die het grondig beu is om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Emmi Smid, Riet Fiddelaers-Jaspers boeken
  Emmi Smid, Riet Fiddelaers-Jaspers - De rode hoed van Luna

  Het is een mooie voorjaarsdag. Luna gaat met haar vader picknicken in het park, ze draagt de rode hoed van haar moeder. Die is vorig jaar overleden en Luna begrijpt nog steeds niet waarom. Soms heeft ze het gevoel dat het haar schuld is en is ze bang dat haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - De opstand van krielkip

  De Opstand van Krielkip vertelt het verhaal van een kuiken dat in het geheim opgroeit in een legbatterij. Op een dag ontsnapt ze en keert ze terug om een opstand tegen de boer te organiseren, met de hulp van de anarchistische kippen van Bioboer Coens en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Dennis van Middendorp boeken
  Dennis van Middendorp - Toekie en Miezemuis Toekie en Miezemuis reizen door Europa

  Toekie en Miezemuis, de vriendjes uit het eerste boek gaan op reis door Europa.Toekie heeft een fles gevonden mer een foto van de Eiffeltoren in Parijs en samen met Miezemuis besluiten ze om daar samen te gaan kijken. Tevens ontdekken de vriendjes een code… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • J.F. Hodgetts boeken
  J.F. Hodgetts - Edrik, de Noorman

  Het verhaal van Edrik, de Noorman (niet te verwarren met Erik de Noorman, een stripverhalenserie) speelt zich ettelijke eeuwen geleden af, nog voor Columbus zogenaamd Amerika ontdekte. Hij is een jongeman van vijftien lentes die opgroeit tot een ware held en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Plop : gouden boek collectie - boek 4

  20 jaar al neemt kabouter Plop de allerkleinsten mee op avontuur in de wondere wereld van het kabouterbos. Speciaal voor die 20ste verjaardag heeft Plop de mooiste, de leukste, de beste en de fijnste verhalen samengebracht in een speciale jubileumcollectie.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - Robotoorlog – Boek 1: Geheime kracht

  Het is oorlog tussen de mensen en de robots. Wie gaat er winnen? * Sinds de dood van hun ouders wonen Denny en zijn broertje Flint in een weeshuis. Er verschijnen steeds meer gevaarlijke robots en niemand doet er iets aan. Op een dag ontmoet Denny echter een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Bianca van der Reijden boeken
  Bianca van der Reijden - Open ogen

  Er zijn veel hooggevoelige kinderen met diagnoses als ADHD en autisme. Dit boek geeft heldere, nuttige en praktische informatie over de verschillende vormen die hoogsensitiviteit en spiritualiteit in de wereld kunnen hebben. Het boek gaat over jongeren, maar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,99