Boeken over fictie overig

 • 2000 stickers Boerderij

  Kom ook plezier maken op de boerderij! Help de boeren bij het binnenhalen vande oogst, het voeren van de varkens, het melken van de koe en het drijven van de schapen. Teken, kleur en kies uit meer dan 2000 stickers om elke bladzijde af te maken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya : groot kijk- en zoekboek

  Wat gebeurt er allemaal in de wereld van Maya? Wat is er te doen in de bijenkorf? In dit grote Maya zoekboek leert je kind voorwerpen benoemen en terugvinden in de tekeningen. En er zitten ook nog leuke telopdrachten in. Ga mee op ontdekking in de wereld van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Gijs van der Hammen boeken
  Gijs van der Hammen - Kleine wijze wolf

  Ver weg, achter de bergen, woont een kleine wolf. Hij leest dikke boeken, ontdekt nieuwe sterren en kent alle kruiden. Omdat hij zo veel weet, noemt iedereen hem Kleine wijze wolf. Op een dag komt er een kraai langs met een briefje om zijn nek. De koning is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • LEGO CITY Jungle avonturen

  Een gewone werkdag wordt opeens heel spannend voor twee LEGO City archeologen. Zij krijgen een kaart met aanwijzingen over kristallen die zijn verborgen in de jungle. Maar de jungle zit vol wilde dieren, vleesetende planten en dicht struikgewas.... Zal het de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sven Deraedemaeker boeken
  Sven Deraedemaeker - Gust Schabbernak

  De toren op het einde van de langste laan in het dorp heeft er iets mee te maken. Dat weet Gust wel zeker. Die schreeuw kwam toch ergens vandaan, of niet soms? Mevrouw Adelheid zal Gust moeten helpen in zijn onderzoek, of ze dat nu graag wil of niet. Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Maillard boeken
  Jan Maillard - Puzzelboek met leuke verhaaltjes

  Superleuk puzzelboek met vijf puzzels en vier grappige verhalen over Bumba en zijn vriendjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Daisy Bierenbroodspot boeken
  Daisy Bierenbroodspot - De gouden daken van Deion

  De Gouden daken van DeionViggo droomt ervan om games te ontwerpen. Maar ze nemen hem vast nooit aan, want hij is zo onzeker. Bovendien is zijn leven supersaai. Waarom moet hij toch altijd net iets te lang nadenken over beslissingen of een goed antwoord? Op een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sue Durrant boeken
  Sue Durrant - Stukjes Hemelblauw

  Dompel je onder in het ontroerende verhaal over Ira en Zac, twee weeskinderen op zoek naar een fijn thuis. Door de ogen van Ira volg je gedurende twee jaar het leven van de twee kinderen en hun belevenissen in het weeshuis. Stukjes Hemelblauw is een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Willemijn Jussen, Bas Jussen boeken
  Willemijn Jussen, Bas Jussen - Een reis naar de maan - A trip to the moon

  De maan lijkt wel heel erg op een lekkere banaan, denkt Tooby de aap. Samen met zijn vriendje Flingo de Flamingo gaat hij op onderzoek in de lucht. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Paula Gerritsen boeken
  Paula Gerritsen - De veerman

  Een oude veerman heeft zijn hele leven tussen twee oevers heen en weer gevaren. Op een mooie zomerse middag besluit hij de touwen van zijn pontje los te snijden en zich met de stroom mee de rivier af te laten zakken om te zien wat de wereld nog meer in petto… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Adrie Zwaan boeken
  Adrie Zwaan - De Kettingduinen

  Adrie Zwaan heeft, ondanks dat hij tegenwoordig op de Veluwe huist, als oud Katwijker nog steeds een fascinatie voor deze plaats. De duinen geven hem inspiratie voor verhalen die meestal een spannende en griezelige inhoud hebben. Zijn schare lezers wordt ook… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Willemijn Jussen, Bas Jussen boeken
  Willemijn Jussen, Bas Jussen - Yboot

  De taart van Flingo de Flamingo wordt gestolen door Tooby de aap? Of het misschien toch niet door Tooby maar een robot die erg veel op hem lijkt? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Willemijn Jussen, Bas Jussen boeken
  Willemijn Jussen, Bas Jussen - De rommelzooi - Making a mess

  Tooby gooit al zijn bananenschillen naar buiten. Hij maakt er een puinhoop van. Dat vinden de andere dieren niet leuk. Tooby trekt zich er niks van aan. Totdat de rotzooi hemzelf problemen bezorgt. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nachtwacht : monstermaker

  Creëer het monster uit je engste droom! Pimp de silhouetten van monsterkoppen en monsterlijven op het tekenblok: gebruik de sjablonen om oren, horens, monden met vieze tanden en neuzen te tekenen en maak je monsters af met stickers van ogen, snorren en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Daan Remmerts de Vries boeken
  Daan Remmerts de Vries - Voor papa

  Wat doen papa's eigenlijk overdag, als hun kinderen op de peuterspeelzaal zijn, of op school? De kleine Lynn weet dat wel: haar papa is natuurlijk bezig de wereld te redden! Maar ook al is hij nóg zo ver op reis, papa is 's middags weer keurig op tijd om Lynn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Kenneth Grahame boeken
  Kenneth Grahame - De wind in de wilgen

  De beroemde klassieker in een nieuwe vertaling, met de originele tekeningen van Winnie de Poeh-illustrator Ernest H. Shepard.Het is lente. Aan de oever van de rivier genieten Mol en Rat van het zorgeloze leven. Ze picknicken, maken tochtjes in Rats roeiboot,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : kartonboek - Lust jij dat?

  Lust jij een appel? Een banaan? Of ananas en kersen? Bumba wel, maar zijn vriendje Poppa niet. Wat moeten mama en papa Poppa doen? Fruit is gezond, dat moet je eten. Grappig en herkenbaar flapboekje over iets niet lusten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Nachtwacht daagt je uit

  De opdracht van de Nachtwacht is duidelijk: ongure, verderfelijke wezens terugsturen naar de Onderwereld. Maar de opdrachten die ze voor jou in petto hebben, zijn ook best pittig! Weliswaar iets minder gevaarlijk, maar des te leuker. Kijk vlug in dit invulboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Jochen Till boeken
  Jochen Till - Wilde Wilma Kogelvis en Doodskop

  Wilde Wilma is met haar vader op weg naar de zee. Papa is zijn roofridderleven zat en wil piraat worden. Dat komt Wilma goed uit, zij wilde altijd al de beroemdste piraat van de zeven zeee?n worden. Maar volgens kapitein Doodskop horen meisjes niet thuis op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Sharon Wünsch boeken
  Sharon Wünsch - De legende van de gouden helm

  Terwijl Brandee zich voorbereidt op een spreekbeurt over de brandweer leest ze over de legende van de gouden helm. Samen met haar vriendin Jet gaat ze op zoek naar deze gouden helm.Brandee het brandweermeisje: "De legende van de gouden helm" Dit moet je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Feit & spel Menselijk lichaam

  Maak een reis in en om het menselijk lichaam. Maak de puzzels, experimenteer engeniet van de opwindende reis. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Sandra Kuipers, Mireille Hovius boeken
  Sandra Kuipers, Mireille Hovius - Op scoutingkamp

  Twee scoutingverenigingen wedijveren om het clubgebouw. Wie wint de vlottentocht? Froekje en Mies met de gidsen of Kasper met de verkenners? Beiden gaan 100% voor de winst. Maar of de strijd ook het beste in ze naar boven haalt? 'Ik hoor niks.' Kasper trekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Irma Aalders boeken
  Irma Aalders - Dauwmist

  "Kratch de Kluizenaar sluipt door de gangen van het kasteel. Voorzichtig gluurt hij om het hoekje. De gang is leeg. Er is niemand te zien. Langzaam gaat hij verder. Bij de kamer van de prinses blijft hij staan. Een grimas ontsiert zijn gezicht. Het maakt hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : kartonboek - Knuffel kwijt

  Neem mijn knuffel maar, zegt Barry de leeuw. Maar Bumba wil niet. Hij wil zijn knuffel. Maar waar is die toch? Bumba is zijn knuffel kwijt. O wat is hij triest! Dit komt nooit goed ... Of toch ? Herkenbaar verhaal voor al wie van knuffels om te knuffelen houdt… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Gudrun Likar boeken
  Gudrun Likar - Prinses Floortje en de kasteelgeest

  Prinses Floortje verveelt zich. Maar dan gebeuren er ineens heel vreemde dingen in het kasteel. Zou het spoken in het kasteel? Floortje is gelukkig niet bang en gaat onderzoeken wat er aan de hand is. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75