Boeken over fictie overig

 • Roelof Speelman boeken
  Roelof Speelman - NNS

  “Vreemd, ik ben toegevoegd aan een nieuwe groep. Een geheime groep; ‘NNS’. “ Rob kijkt op zijn facebook account. Dat doet hij meerdere malen per dag, of eigenlijk, de hele dag door. Hierdoor weet hij wat er in de wereld gebeurd, maar vooral waar zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • C. Joh. Kieviet boeken
  C. Joh. Kieviet - Jongens van Oud-Holland

  De getalenteerde auteur C. Joh. Kieviet schreef zo'n vijftig boeken, voornamelijk voor de jeugd. In 1891 verscheen "Uit het leven van Dik Trom" bij Kluitman. Wegens het ondeugende karakter van hoofdpersoon Dik Trom had het Kieviet moeite gekost een uitgever te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • 2000 stickers voor meisjes

  Ga lekker kliederen, kladderen, tekenen en puzzelen in deze leukeactiviteitenboeken. Kies uit de 2000 stickers om je tekeningen nog mooier temaken! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Helma Hofkes boeken
  Helma Hofkes - Kip en Kat bewaken een schat

  Kip heeft een nieuwe buurman, de vriendelijke meneer Bok. Op een dag staat hij voor haar deur. Hij moet op reis. Zou Kip op zijn huis willen passen? En ook op een belangrijk kistje? Kip wil dat graag doen. Bok hoeft zich geen zorgen te maken, verzekert ze hem.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Mijn eerste bijbel

  De prachtige illustraties en de eenvoudige maar levendige vertelstijl latenjonge kinderen op een innemende manier kennismaken met de bijbel. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • James Oliver Curwood boeken
  James Oliver Curwood - De zoon van Kazan

  "De zoon van Kazan" is het grandioze vervolg op het wereldberoemde "Kazan de wolfshond". Op een dag verlaat de jonge Baree voorgoed zijn blinde moeder Wolvin en zijn vader Kazan. Hij leert de wildernis kennen en de ...mens; eerst als een grote vijand, dan als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Piet Piraat : collectie

  Schip Ahoy, maatje! Stien, Berend, Steven en ik hebben een cadeautje voor jou... hierin zitten tal van leuke spullen: een kleurboek, een doeboek, stickers, een groeimeter, een deurhanger en een poster! Hoe supercool is dat? Superhandig om mee te nemen op reis,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Nachtwacht : activiteiten boek - Hersenkrakers en breinbrekers

  De Nachtwacht is sterk en snel, maar vooral ook zeer slim. Zou jij een goede nachtwachter zijn? Laat dan die hersenen maar al 's kraken en los deze breinbrekers op en wie weet komen Keelin, Wilko en Vladimir jou op een dag om hulp vragen om een nieuw… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Astrid Lindgren boeken
  Astrid Lindgren - Pippi Langkous

  Speciale uitgave van de Zweedse klassieker met de originele illustraties in kleur.Pippi is het sterkste meisje van de wereld, en ze woont helemaal alleen in Villa Kakelbont. Nou ja, niet helemáál alleen, want ze heeft een aapje en een paard. Gelukkig komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Dino Buzzati boeken
  Dino Buzzati - De beroemde bereninvasie van Sicilië

  Leonzio, Koning der Beren, is jaren geleden zijn zoon Tonio kwijtgeraakt aan twee jagers. Al die tijd is hij bedroefd gebleven, nooit meer vond hij een spoor van zijn jongen. Tot nu... Dino Buzzati's klassieker voor alle leeftijden verhaalt over de ijskoude… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Nachtwacht : Invulboek - Nachtwacht daagt je uit

  De opdracht van de Nachtwacht is duidelijk: ongure, verderfelijke wezens terugsturen naar de Onderwereld. Maar de opdrachten die ze voor jou in petto hebben, zijn ook best pittig! Weliswaar iets minder gevaarlijk, maar des te leuker. Kijk vlug in dit invulboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - Robotoorlog – Boek 2: Onzichtbaar gevaar

  De robots krijgen steeds meer macht. Wie gaat de strijd met hen aan? Een groep kinderen wordt door robots gevangen gehouden op een eiland. Denny gaat met een paar leden van Geheime kracht op reis om hen te bevrijden. Maar willen de kinderen wel naar huis? En… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Een schatkist vol verhaaltjes voor het slapen gaan

  Elk kind houdt van een verhaaltje voor het slapen gaan en dit is de perfecte schat voor ouder en kind om samen te lezen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Steve Behling boeken
  Steve Behling - LEGO City - Bulldozerboeven

  Er heerst grote chaos bij de LEGO City bank wanneer de tweeling-overvallers de kluis van de bank proberen te stelen. Maar wanneer zij er bij hun inbraak achter komen dat de kluis leeg is, zetten zij een wilde achtervolging in op een politie-truck waar de echte… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Katy Birchall boeken
  Katy Birchall - IT girl. Team awkward

  Een GOED begin is het halve werk, dat geldt ook voor It Girls die na de vakantie weer teruggaan naar school. Maar als je je in de wc verstopt, omdat de video van jou terwijl je achterover in een PLANT valt viraal gaat, dan maak je het jezelf BEST MOEILIJK.Als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martin Coenen boeken
  Martin Coenen - 4eVeR - 4LIFE

  4LiFe volgt de vier vrienden van 4eVeR - Emma, Lore, Gamil, Robin - in een spannende periode van hun leven. Lore blijft op zoek gaan naar haar biologische vader.Gaat ze haar papa eindelijk zien? De mama van Emma heeft het huis verlaten en woont bij haar zus… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jan Maillard boeken
  Jan Maillard - Bumba : kartonboek - Bumba is jarig

  Hip hip hoera ! Bumba is bijna jarig. Dat wordt een groot feest, spannend! Hoeveel keer nog slapen? Kijk je mee op de kalender? Ontdek wat er achter de flapjes zit en tel samen met je oogappel de dagen af. Verhaaltje voor wakkere en nieuwsgierige kleuters. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Luna's schoolramp

  Groep acht gaat op schoolkamp, maar het loopt niet zoals Luna wil. De juf heeft het steeds over de oertijd terwijl ze in de ijzertijd zijn - hallo! En waarom zit haar vriendje Lars de hele tijd bij de mooie (saaie) Elara. Ze zouden toch samen lol trappen? Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Awee Prins, Thé Tjong Khing boeken
  Awee Prins, Thé Tjong Khing - De dag dat de zee weg was

  Op een goede – of eigenlijk slechte – dag blijkt de zee plotseling verdwenen. Alle vissen zijn in rep en roer. Een kleine garnaal is vastbesloten uit te vinden wat de oorzaak is en beweegt hemel en aarde om de leeggelopen zee weer gevuld te krijgen. De dag… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Oliver Jeffers boeken
  Oliver Jeffers - De grote bomenrover

  Een superspannend verhaal vol raadsels, speurwerk, papieren vliegtuigjes, een bos, en een beer die altijd wil winnen. Al-tijd! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : kartonboek - Lust jij dat?

  Lust jij een appel? Een banaan? Of ananas en kersen? Bumba wel, maar zijn vriendje Poppa niet. Wat moeten mama en papa Poppa doen? Fruit is gezond, dat moet je eten. Grappig en herkenbaar flapboekje over iets niet lusten. (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Dawn Avalon boeken
  Dawn Avalon - Bubbels

  Bubbels wordt geboren in een dorp met vuurspuwende draken. Tot ieders verbazing spuwt dit draakje geen vuur, maar water! Als dat maar goed gaat.... (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Dawn Avalon boeken
  Dawn Avalon - Bubbels

  Niet lang nadat Bubbels is weggelopen, stuit het draakje op een heus waterdraken dorp Zal hij hier zijn echte familie vinden? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : kartonboek met flapjes - Ik hou van jou, Bumba!

  Bumba is dol op de zomer en de zon. O, als hij toch maar altijd in een warm land wonen kon! Weet je wat? Hij pakt zijn koffers en gaat weg... Wat een pech, wat een pech! Moeten zijn vriendjes nu zonder hem voortaan? Of laten ze Bumba toch niet gaan? (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • R.R. Koning boeken
  R.R. Koning - Koningspaard Polle - En de kamer waar het begint

  Achter een groot sierlijk hek, in het bos van Zeppaland, staat een paleis, paleis Kasagrande. In dit paleis wonen Koningspaard Polle en zijn zoon Magnus. Het paleis heeft heel veel kamers. Koningspaard Polle vertelt zijn zoon Magnus en de vriend van Magnus,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99