Boeken over fictie overig

 • Nachtwacht : Monstermaker

  Creëer het monster uit je engste droom! Pimp de silhouetten van monsterkoppen en monsterlijven op het tekenblok: gebruik de sjablonen om oren, horens, monden met vieze tanden en neuzen te tekenen en maak je monsters af met stickers van ogen, snorren en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • LEGO City: Jungle avonturen

  Een gewone werkdag wordt opeens heel spannend voor twee LEGO City archeologen. Zij krijgen een kaart met aanwijzingen over kristallen die zijn verborgen in de jungle. Maar de jungle zit vol wilde dieren, vleesetende planten en dicht struikgewas.... Zal het de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ian Beck boeken
  Ian Beck - Piraatjes Het rode bootje

  Een grijs eiland. Een eenzame prinses. Een vreemde man uit een vreemd land. Op het Eiland van As is alles grijs. De lucht, de zee, het land. Maar alles wat de vreemdeling aanraakt, krijgt kleur. Kan prinses Opaaltje Leo, de vreem- de man, beschermen? En kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • J.K. Rowling boeken
  J.K. Rowling - ROWLING,*TALES OF BEEDLE THE BARD, THE

  A richly magical collection of tales from J. K. Rowling that will satisfy fans and new readers alike GBP1.61 from every sale of Bloomsbury's edition of The Tales of Beedle the Bard will be donated to Lumos 'You've never heard of The Tales of Beedle the Bard?'… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Mijn eerste bijbel

  De prachtige illustraties en de eenvoudige maar levendige vertelstijl latenjonge kinderen op een innemende manier kennismaken met de bijbel. (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Aaron Bosselaar boeken
  Aaron Bosselaar - Luuks zomer

  De tienjarige Luuk verdwijnt door een vreemde uitvinding van zijn vader in zijn eigen schetsboek. In die wereld krijgt hij al snel nieuwe vrienden. De vader van één van hen is een reclameman die een nieuw product op de markt brengt, het bronwater Eau Yeah!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Frances Hodgson Burnett boeken
  Frances Hodgson Burnett - De geheime tuin - Dyslexie uitgave

  Mary Lennox is een onaantrekkelijk meisje met een smal mager gezichtje en piekerig blond haar. Als haar ouders gestorven zijn, wordt ze naar haar oom in Engeland gestuurd. Ze komt terecht op huize Misseltwhaite, een groot oud landhuis, dat te midden van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  31,95
 • Feit & spel Menselijk lichaam

  Maak een reis in en om het menselijk lichaam. Maak de puzzels, experimenteer engeniet van de opwindende reis. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Luna's schoolramp

  Groep acht gaat op schoolkamp, maar het loopt niet zoals Luna wil. De juf heeft het steeds over de oertijd terwijl ze in de ijzertijd zijn - hallo! En waarom zit haar vriendje Lars de hele tijd bij de mooie (saaie) Elara. Ze zouden toch samen lol trappen? Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Roelof Speelman boeken
  Roelof Speelman - NNS

  “Vreemd, ik ben toegevoegd aan een nieuwe groep. Een geheime groep; ‘NNS’. “ Rob kijkt op zijn facebook account. Dat doet hij meerdere malen per dag, of eigenlijk, de hele dag door. Hierdoor weet hij wat er in de wereld gebeurd, maar vooral waar zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • C. Joh. Kieviet boeken
  C. Joh. Kieviet - Jongens van Oud-Holland

  De getalenteerde auteur C. Joh. Kieviet schreef zo'n vijftig boeken, voornamelijk voor de jeugd. In 1891 verscheen "Uit het leven van Dik Trom" bij Kluitman. Wegens het ondeugende karakter van hoofdpersoon Dik Trom had het Kieviet moeite gekost een uitgever te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Angela Goené boeken
  Angela Goené - Noor & Nijn

  Lieve, grappige, ontroerende en vrolijke voorleesverhalen over een bijna vierjarige meisje die samen met haar konijn spelenderwijs haar wereldje ontdekt. Alle verhaaltjes hebben een thema die heel herkenbaar zijn. Ook komen de opvoedingstips verweven in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gert Verhulst, Hans Bourlon boeken
  Gert Verhulst, Hans Bourlon - Nachtwacht : leesboek 1 - Ad Inferos

  Kennen jullie de Nachtwacht, die dag en nacht wacht? De nachtwachters zijn 3 helden die het samen opnemen tegen de griezels uit de onderwereld.In dit boek nemen ze het op tegen....Het panterwezen - de wensdjinn - de mummie - de minotaurus - de weerwolf - de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • James Oliver Curwood boeken
  James Oliver Curwood - De zoon van Kazan

  "De zoon van Kazan" is het grandioze vervolg op het wereldberoemde "Kazan de wolfshond". Op een dag verlaat de jonge Baree voorgoed zijn blinde moeder Wolvin en zijn vader Kazan. Hij leert de wildernis kennen en de ...mens; eerst als een grote vijand, dan als… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • 2000 stickers voor jongens

  Ga lekker kliederen, kladderen, tekenen en puzzelen in deze leukeactiviteitenboeken. Kies uit de 2000 stickers om je tekeningen nog mooier temaken! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Nina Lim boeken
  Nina Lim - Ooh nee! Papa trouwt met een olifant

  "BoOoem BoOoem BoOoem" ik hoor zware voetstappen buiten de deur, Woekie vraagt zich af wie dat is, gelukkig is dat Papa. Maar deze keer bracht zijn papa een nieuwe vriendin mee naar huis, het was geen vogel die kan vliegen in de lucht, geen eend die kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Plop : gouden boek collectie - boek 3

  20 jaar al neemt kabouter Plop de allerkleinsten mee op avontuur in de wondere wereld van het kabouterbos. Speciaal voor die 20ste verjaardag heeft Plop de mooiste, de leukste, de beste en de fijnste verhalen samengebracht in een speciale jubileumcollectie.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sandra Kuipers, Mireille Hovius boeken
  Sandra Kuipers, Mireille Hovius - Froekje & Mies Op scoutingkamp

  Twee scoutingverenigingen wedijveren om het clubgebouw. Wie wint de vlottentocht? Froekje en Mies met de gidsen of Kasper met de verkenners? Beiden gaan 100% voor de winst. Maar of de strijd ook het beste in ze naar boven haalt? 'Ik hoor niks.' Kasper trekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : kartonboek - Magische wonderboek

  Wanneer is je verjaardag een superleuke dag? Als plots Bumba op je feestje verschijnt ... Vraag dat maar aan Lars en Liesje. Duik mee in het verhaal van de theatershow! (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Gert Verhulst, Hans Bourlon, Anja Van Mensel boeken
  Gert Verhulst, Hans Bourlon, Anja Van Mensel - Nachtwacht : leesboek 2 - Monsterstrijd

  Kennen jullie de Nachtwacht, die dag en nacht wacht? De nachtwachters zijn 3 helden die het samen opnemen tegen de griezels uit de onderwereld.In dit boek nemen ze het op tegen....de trol - de sirene - de goblin - de gorgo - de spelduivel - de ruiter van de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Nachtwacht : Invulboek - Nachtwacht daagt je uit

  De opdracht van de Nachtwacht is duidelijk: ongure, verderfelijke wezens terugsturen naar de Onderwereld. Maar de opdrachten die ze voor jou in petto hebben, zijn ook best pittig! Weliswaar iets minder gevaarlijk, maar des te leuker. Kijk vlug in dit invulboek… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Astrid Lindgren boeken
  Astrid Lindgren - Pippi Langkous

  Speciale uitgave van de Zweedse klassieker met de originele illustraties in kleur.Pippi is het sterkste meisje van de wereld, en ze woont helemaal alleen in Villa Kakelbont. Nou ja, niet helemáál alleen, want ze heeft een aapje en een paard. Gelukkig komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Het hebzuchtgas - Dyslexie uitgave

  Een geëngageerd sprookje voor jong en oud.Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van Tradicië, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf van Alphons G. Bovenwoning. Het bedrijf houdt zich bezig met de winning van olie, gas en kolen. Julia snapt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Samantha Era boeken
  Samantha Era - Britt aan de bal De aftrap

  De achtjarige Britt is gek op voetbal. In het dorp waar ze woont is maar één voetbalvereniging, en zij sluit zich als enige meisje aan. Al snel merken haar teamgenoten dat ze aan Britt een sterke speler hebben. Antoine en Bas zijn daar nog niet helemaal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Een schatkist vol verhaaltjes voor het slapen gaan

  Elk kind houdt van een verhaaltje voor het slapen gaan en dit is de perfecte schat voor ouder en kind om samen te lezen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95