Boeken over fictie overig

 • Piet Aarts boeken
  Piet Aarts - Je kunt nog zo lang dood zijn

  De ongecompliceerde jaren vijftig, klassenverschillen en de invloed van de kerk vormen het decor van spannende avonturen. Vier vrienden willen meer actie in het grensdorp. Ze beginnen met een ruitentikker bij de buren en een punaise op de stoel van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,74
 • Wiesje Berghuis boeken
  Wiesje Berghuis - De steendragers

  Dit is deel 3 van ‘Het mysterie van Ison’. De trilogie vormt één verhaal, maar de delen kunnen apart van elkaar gelezen worden. Eerder verscheen ‘De ontvoering’ en ‘De zoektocht’.Roi en Anne-Maé zijn eindelijk samen. Ze genieten ervan dat ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Karel Smolders boeken
  Karel Smolders - Gebroken hemel

  Elke vier eeuwen botst onze wereld met een andere. Een Spiegelwereld waar onbekende natuurwetten gelden. Magische krachten liggen er voor het grijpen. In 1619 probeerde een struikrover een doorbraak van de Spiegelwereld te forceren en een legendarische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anne Maar boeken
  Anne Maar - Tes wil een dier

  tes wordt zes! en ze wil graag een dier. papa doet stom. het mag niet van hem. maar dan heeft tes een plan. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Till Jochen boeken
  Till Jochen - Wilde Wilma en het eiland vol gaten

  Wilma gaapt. Ze is moe. Ze heeft nachtdienst op haar schip, de Grimmige Graat. Heel even sluit ze haar ogen. Als ze met een klap weer wakker wordt zit het schip vast op een heel vreemd eiland. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Martin Baltscheit boeken
  Martin Baltscheit - Wie wil er weg?

  kim is haast 7. ze krijgt een pak. zit er een draak in? dat wil kim graag. maar er is geen plek meer voor een draak. er moet iets weg. Maar wat? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Anne Maar boeken
  Anne Maar - Stom!

  Ik speel met Mart. Mart is tof. Maar soms ook stom. Hij wil met de bal. Ik heb geen zin. Ik wil met de fiets. Mart heeft geen zin. Stom! Maar dan ... een plan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - De Superhelden gaan op vakantie

  De superhelden redden de hele dag mensen. Ze zijn er doodmoe van. Ze moeten nodig op vakantie. Prima! Dan zijn Pim, Robert en ik wel een poosje superhelden. Hoe moeilijk kan het zijn? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Bo Sijpkes boeken
  Bo Sijpkes - Doris Dorpsuil

  In een grote boom, midden in het dorp woont Doris Dorpsuil. Doris ziet alles wat er in het dorpje gebeurt. Iedere dag komen er kinderen uit het dorp naar Doris om te vertellen wat ze meemaken. Met Doris is het fijn praten over de leuke en de minder leuke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Elisabeth Karstens boeken
  Elisabeth Karstens - Het Lied van de Kikibi

  Op een dag ontdekt de zeemeermin Florelief een vreemde vis. Het blijkt een jongen te zijn die vast zit aan een rol plastic die in zee is geraakt. Zij redt hem van de verdrinkingsdood en sluit vriendschap. Om te kunnen overleven op de zeebodem moet hij een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,60
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - Ongelijke strijd

  Het gevaar van de robots neemt toe. Wie kan ze nog stoppen? De wetenschapper Mytilus is ontvoerd. Denny, Tilia en Arion gaan naar hem op zoek. Ze belanden in een bloedhete, droge woestijn. Daar vecht Denny met gevaarlijke robothagedissen. Arion komt in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Johan D'Haveloose boeken
  Johan D'Haveloose - Marloes Poes

  LAAT JE MEESLEPEN IN DE AVONTUREN VAN MARLOES POES. EEN BELANGRIJKE LEVENSLES WACHT OP JOU! Een verhaal over een meisje dat graag een poes wil worden. Marloes Poes beleeft als poes spannende avonturen, maar weet je wat het meest spannende is? Marloes is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bibberbundel

  Stoere piraten beleven de wildste avonturen. Dat bewijst dit boek met maar liefst 30 superspannende verhalen. Dus als jij ook een stoere piraat bent, dan is dit boek echt iets voor jou! Griezel maar op met deze bibberbundel van Piet Piraat en zijn maatjes! (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Emma W. Brouwer boeken
  Emma W. Brouwer - Het geheim van Sinterklaas

  Het geheim van Sinterklaas Sinterklaas is weer in het land, maar voor de tweeling Sanne en Sander en hun jongere broertje Benjamin zijn het geen leuke tijden. Hun vader hebben ze nooit gekend en hun moeder is werkeloos en kan de rekeningen niet meer betalen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  23,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - De Geheime Kamer

  Leesboek met 7 verhalen: De Phobetor, Het Monster, De Veheros, De Leviathan, De Monsterjager, De Shifter, De Greystook. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Els Gitz boeken
  Els Gitz - Minette & Sookie en het Aaiparadijs

  Vriendschap en vertrouwen zijn de ingrediënten in dit poezen- en katersverhaal. Gregor, een kater, verliest zijn vacht en daardoor ook een beetje zichzelf. Hij krijgt een boek in poten dat hem vertelt dat genezing mogelijk is. Daarvoor moet hij wel naar het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Oorlogswinter - grote letter uitgave

  GROTE LETTER UITGAVEEen jongen van 15 maakt de laatste bittere oorlogswinter van 1944/45 door. Eerst als toeschouwer, later diep betrokken bij het ondergrondse werk. In het dorpje aan de IJssel komt hij voor gevaarlijke opdrachten te staan. Heel alleen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Patrick Bernauw & Luc Schoonjans boeken
  Patrick Bernauw & Luc Schoonjans - De Vloek van Macbeth

  De leraar Nederlands heeft een naar eigen zeggen prachtige bewerking gemaakt van Macbeth, het beroemde stuk van William Shakespeare. Hij plant een grootse schoolvoorstelling, maar zijn leerlingen reageren lauwtjes. Er wordt bovendien uitgebreid gekibbeld over… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Josina Intrabartolo boeken
  Josina Intrabartolo - Fenne en het danskamp

  Fenne is dol op dansen. Ze vindt het geweldig dat haar dansgroep mag meedoen aan een belangrijke wedstrijd. Maar als ze hoort dat er ook een danskamp aan vastzit, is ze een stuk minder blij. Ze houdt er niet van om ergens anders te slapen. En ook niet van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • I.D. Leeuwerink boeken
  I.D. Leeuwerink - Sike

  Sike is twaalf jaar oud en woont op het reservaat van de Navajo. Trots op zijn afkomst en een speciaal lid van zijn stam, hij is namelijk een magiër. Maar magie is soms gevaarlijk, zeker als je een vuurmagiër bent zoals Sike. Nu hij twaalf jaar oud is zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba Tegenstellingen

  Voor, achter, boven, onder, groot, klein, warm en koud: een leuk Bumbaboek dat je peuter en kleuter laat kennismaken met tegenstellingen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Vincent C M Zandvliet boeken
  Vincent C M Zandvliet - Sofi's vlinderlijke droomreizen

  Na het tekenen van de vlinder, verdwijnt deze mysterieus. Vier keer lijkt de vlinder weer te verschijnen. Telkens droomt Sofi dan een bijzondere droomreis. Daarna komt de vlinder weer terug op de tekening en zijn de droomreizen voorbij. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,53
 • Patrick Bernauw boeken
  Patrick Bernauw - Twee Koningskinderen / De Komedianten van de Bastille

  Twee verhalen die in het begin van de jaren 2000 werden gepubliceerd voor een 'young adult' publiek, maar even goed door volwassenen werden gelezen. Een tiental jaren na de Ramp. Twee koningskinderen hebben elkaar zo lief... maar dan wordt het water opeens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Rieks Veenker boeken
  Rieks Veenker - Achter de Poort van Verre

  In Blijgaarde komt voor de oude koningin van de mieren spoedig het moment dat ze haar kroon moet doorgeven aan een opvolgster. Daarom stuurt ze haar trouwe vriendin, de Mier van Welkom, naar haar oude bijennest om haar dochter prinses Regina over te halen mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Harriët van Reek, Geerten Tenbosch boeken
  Harriët van Reek, Geerten Tenbosch - Ei! Ei!

  Harriet van Reek & Geerten Ten Bosch Ei! Ei! - De wonderlijke reis van twee eieren en een poppenkast Een experimenteel prentenboek van de twee multi-talenten Harriet van Reek (bekend van Lettersoep en De avonturen van Lena Lena) & Geerten Ten Bosch (maakte met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95