Boeken over fictie overig

 • 2000 stickers Dieren

  Leer de superdieren kennen! Een boek om in te schrijven, puzzelen, plakken entekenen, in een wereld vol met allemaal rare wezens. Kies uit 2000 stickers om de platen compleet te maken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Hanne Vandenbroeck boeken
  Hanne Vandenbroeck - Het Super LOL boek

  Lach je krom met het nieuwste moppenboek van Smiley. Met 300 moppen ben je terug de ster van de speelplaats of doe je iedereen van je familie de slappe lach krijgen! Onmisbaar in je schooltas of op je toilet! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Alexandra Alink boeken
  Alexandra Alink - Muzak in Drabbeldam

  Muzak in Drabbeldam is het vervolg op Elfenstof in Drabbeldam. Opnieuw heeft Annemarie niets in te brengen. Ze moet verplicht meedoen aan het Marius Muzakconcours, met Egbert nota bene. Krijgt ze hulp van Elferia om dit te voorkomen?Ontdek hoe het verder gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Artur Balder boeken
  Artur Balder - Curdy y la camara de los lores/ Curdy and the Chamber of the Lords

  En la Inglaterra del año 1099, un joven aprendiz, Idruk Maiflower, espera impaciente para convertirse en uno de los iniciados de la Hermandad de Alquimistas de Wilton. Avisado por caballeros templarios, Luitpirc, su maestro, se ve obligado a viajar con él a… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • Ingrid Bilardie boeken
  Ingrid Bilardie - De Drakendokter

  De Jessy draak Gideon de Draak kan niet meer naar huis. Onmogelijk. De nieuwe buurvrouw maakt veel te veel kabaal. Ze jammert en ze jankt, ze steunt en ze kreunt. Killian de drakendokter moet ontzettend zijn best doen om uit te vinden waarom de nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Miralda Colombo boeken
  Miralda Colombo - Stedenatlas

  20 fantastische steden, 20 onvergetelijke reizen. Een gids voor kinderen omkennis te maken met bijzondere verhalen, unieke attracties en verrassende tradities ensmaken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Babette P. Uit den Bogaard boeken
  Babette P. Uit den Bogaard - De avonturen van Laura

  De Avonturen van Laura Poes Pluisje is weggelopen. Laura begint een zoektocht. Wat eerst nog realiteit leek, krijgt steeds meer een sprookjesachtige sfeer. Ze ontmoet verschillende dieren, sommige hebben wel een poes gezien. Maar niemand weet waar hij gebleven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Elisabeth Karstens boeken
  Elisabeth Karstens - Het Lied van de Kikibi

  Op een dag ontdekt de zeemeermin Florelief een vreemde vis. Het blijkt een jongen te zijn die vast zit aan een rol plastic die in zee is geraakt. Zij redt hem van de verdrinkingsdood en sluit vriendschap. Om te kunnen overleven op de zeebodem moet hij een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,60
 • Marcel Van Schaik boeken
  Marcel Van Schaik - Joppe

  In deel 2 keer Joppe terug naar het Elfde Rijk voor een welverdiende vakantie. Maar na een ongeluk die hem bijna fataal wordt én een bericht over zijn verdwenen vader, is zijn onbezorgde vakantie in één klap voorbij. Joppe zal met behulp van zijn vrienden… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Linda Bakker boeken
  Linda Bakker - Sergio en Cammilla

  Sergio en Cammilla beleven tijdens hun vakantie een geweldig avontuur.Ze bezoeken het museum en magicland waar allerlei vreemde dingen gebeuren.Ze ontdekken een ster met hele kleine diamanten. Niemand weet waar die vandaan komt.Samen met vrienden gaan ze op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - 2040

  Lotte (14) moet nodig beginnen met schrijven. Morgen, op 4 mei 2040, moet ze de toespraak al houden en er staat nog niets op papier. Voor de groots opgezette herdenking op de Dam in Amsterdam is zij uitgekozen om iets te zeggen. Maar Lotte weet niets van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Minke Hazewindus boeken
  Minke Hazewindus - De Weetjevogel

  In het bos waar Weetjevogel woont, gebeurt veel. Als er een weg dreigt aangelegd te worden door het bos, bedenkt Weetjevogel een slim plan. Dreigt opa Egel te vereenzamen, dan wordt hij naar het bos gehaald. En is er een Girafje verdwaald, dan vindt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jacob Vis boeken
  Jacob Vis - De Elfenboom

  Boswachtersdochter Anna Katharina, alias Kat, redt Ildur, de elfenprins uit een benarde positie. Hij neemt haar mee naar Elfenland waar ze opdracht krijgen de Elfenboom te zoeken die al twee generaties uit zicht is. Als de boom onvindbaar blijft zal het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Oorlogswinter - grote letter uitgave

  GROTE LETTER UITGAVEEen jongen van 15 maakt de laatste bittere oorlogswinter van 1944/45 door. Eerst als toeschouwer, later diep betrokken bij het ondergrondse werk. In het dorpje aan de IJssel komt hij voor gevaarlijke opdrachten te staan. Heel alleen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Loena Suzuki boeken
  Loena Suzuki - Lisa en de Stokpoppetjes

  Een (voor)leesboek vol met tekeningen over Lisa, een meisje dat anders is dan de andere kinderen. Maar Lisa wil gewoon zijn. Dat is veel fijner. Toch? Of niet? Nu met kleurboek!Lisa is anders dan de andere kinderen. Echt heel anders. En daar wordt ze mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Ciska Beens boeken
  Ciska Beens - Meneer De Wind

  In 'Meneer De Wind' maakt een klein meisje op verschillende manieren kennis met onze 'onzichtbare vriend' de wind. Je ziet hem niet, maar hij is er altijd! Vaak wil hij spelen, vooral met je haar. Soms blijkt hij in je buik te zitten of maakt hij grapjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • I.D. Leeuwerink boeken
  I.D. Leeuwerink - Sike

  Sike is twaalf jaar oud en woont op het reservaat van de Navajo. Trots op zijn afkomst en een speciaal lid van zijn stam, hij is namelijk een magiër. Maar magie is soms gevaarlijk, zeker als je een vuurmagiër bent zoals Sike. Nu hij twaalf jaar oud is zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Mark van Dijk boeken
  Mark van Dijk - Erea, De poort naar het oosten

  De poort naar het oosten is het tweede deel in Mark van Dijks EREA-trilogie DE WERELD VAN DE DRIE MANEN. Een fascinerend verhaal over magie in een andere tijd en een andere wereld, over de geheimzinnige runen op de middelsteen van de druïden¬cirkel, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Aaron Bosselaar boeken
  Aaron Bosselaar - Luuks zomer

  De tienjarige Luuk verdwijnt door een vreemde uitvinding van zijn vader in zijn eigen schetsboek. In die wereld krijgt hij al snel nieuwe vrienden. De vader van één van hen is een reclameman die een nieuw product op de markt brengt, het bronwater Eau Yeah!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Angela Goené boeken
  Angela Goené - Noor & Nijn

  Lieve, grappige, ontroerende en vrolijke voorleesverhalen over een bijna vierjarige meisje die samen met haar konijn spelenderwijs haar wereldje ontdekt. Alle verhaaltjes hebben een thema die heel herkenbaar zijn. Ook komen de opvoedingstips verweven in de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nina Lim boeken
  Nina Lim - Ooh nee! Papa trouwt met een olifant

  "BoOoem BoOoem BoOoem" ik hoor zware voetstappen buiten de deur, Woekie vraagt zich af wie dat is, gelukkig is dat Papa. Maar deze keer bracht zijn papa een nieuwe vriendin mee naar huis, het was geen vogel die kan vliegen in de lucht, geen eend die kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Tirza van Schie boeken
  Tirza van Schie - Ferm

  Ferm is een enthousiast, gevoelig jongetje dat HEEL grote ideeën heeft, HEEL boos kan worden en HEEL verdrietig kan zijn. Logisch, want Ferm doet nooit iets half! Gelukkig heeft hij Haai en wat díe toch allemaal over boosheid te vertellen heeft... Ferm is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Wiesje Berghuis boeken
  Wiesje Berghuis - De ontvoering

  Roi is een levensluchtige jongen die van buitenspelen houdt. Op een dag wordt zijn moeder ontvoerd. Roi kan niet thuis toekijken en afwachten terwijl hij actief wil helpen zijn moeder te bevrijden.Roi is een levenslustige tiener en heeft een prima leven. Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joukje Akveld boeken
  Joukje Akveld - Meneer Hummeling zoekt een vrouw

  Eigenlijk weet meneer Hummeling niet waarom hij geen vrouw heeft. Zijn buurman heeft een knobbelneus, zijn vriend draagt graag bloemetjes en zijn broer heeft een nóg gekkere voornaam dan meneer Hummeling. Toch hebben ze alle drie een vrouw. Misschien zoek ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Trudy Admiraal boeken
  Trudy Admiraal - Met de tram!

  Marcus en zijn moeder gaan samen met de tram naar oma.Onderweg ontmoet hij veel nieuwe mensen.Als ze bij de halte van oma zijn, wil Marcus per se in de tram blijven.Maar zijn moeder stapt wél uit...Ga je mee op wereldreis door Amsterdam?Met de tram! is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00