Boeken over fictie overig

 • Dimitri Leue, Vanessa Verstappen boeken
  Dimitri Leue, Vanessa Verstappen - Wolinoti

  Er was eens in een Saksisch bos een Saksische boshut.Met een Saksisch dak door Saksische takken onderstut.Daar woonde een Saksische houthakker met een vrouw uitde duizend, maar ook uit de stad. Ja, een echte stadsbruiddie voor hem verhuisde naar het bos. Weg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Rik Verhulst boeken
  Rik Verhulst - Avontuur in Corsica

  In 'Avontuur op Corsica', een jeugdboek voor jongeren vanaf 10 jaar, lopen drie verhaallijnen parallel: een reisverhaal vol grappige lotgevallen van een opa en oma met hun twee kleinkinderen in een uitzonderlijk natuurlijk kader; de spannende ontrafeling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chris Coene boeken
  Chris Coene - Clovis & de wolkenfabriek

  Al honderden jaren heeft de familie van Clovis een fabriek. Geen gewone fabriek, nee, in deze fabriek worden al eeuwenlang wolken gemaakt! Op een dag is het Clovis' beurt. Hij krijgt zijn eigen plekje in de fabriek en mag er de meest prachtige wolken maken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Elias Vahlund, Agnes Vahlund boeken
  Elias Vahlund, Agnes Vahlund - Handboek voor superhelden deel 1

  'Plotseling zag Lisa dat één van de boeken op de plank bijna licht gaf. "Handboek voor Superhelden" stond er op de rug. Ze kreeg het gevoel of het boek tegen haar praatte, haar vroeg het uit de kast te pakken en te gaan lezen ...' Lisa moet erg wennen op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Veerle Meuleman boeken
  Veerle Meuleman - De magische wereld van Dieke de heks

  Door omstandigheden moet Dieke de heks enkele dagen uit haar huisje en beleeft ze de meest toverachtige avonturen. Een zalig verhaal voor jong en oud ( 9 tot 99j. ) met echte spreuken want iedereen heeft er wel eens nood aan om weg te dromen in een wereld vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Ingrid Chabbert boeken
  Ingrid Chabbert - De dag dat ik een vogel werd

  'De dag dat ik naar school ging, werd ik verliefd. Isabel en ik zitten in dezelfde klas. Ze zit precies voor me. Ik zie haar wel. Zij ziet mij niet.' Wie verliefd is, moet soms inventief zijn. En zijn vleugels durven uitslaan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Nicki Deridder boeken
  Nicki Deridder - Lege Schoenen - Hout

  Joris, Stijn en Fien zitten niet stil na het vinden van de tweede sleutel in New York. Opnieuw weten ze de tips naar de volgende locatie bloot te leggen, zelfs wanneer twee nieuwkomers in het weeshuis hen het leven zuur proberen te maken. Sleutel nummer drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Jules Grandgagnage boeken
  Jules Grandgagnage - Jimmy Beachcombers dolle avonturen

  Antwerpen, twee weken voor de gemeenteraadsverkiezingen. Uiterst rechts zet een offensief in om de volstrekte meerderheid van zetels te veroveren. Zal privédetective Jimmy Beachcomber de democratie kunnen redden? Met inspecteur Jensen en Tanja, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba

  Kijk, de maan en de sterren staan aan de hemel! Tijd om naar bed te gaan. Maar Bumba en zijn vriendjes kunnen niet slapen. Bumbalu en Nanadu zijn bang in het donker. Lieve maan, laat jij vannacht je lichtje aan? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - De verdwijning van Bo

  Van de ene op de andere dag verdwijnt Bo De Smidt spoorloos van de aardbol. Haar tweelingbroer en stoere bokser Noah De Smidt lijkt de enige te zijn die nog weet dat ze ooit bestaan heeft. Noah kan nergens ook maar één enkele foto van haar vinden en al haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • J. Nowee boeken
  J. Nowee - Arendsoog

  Fred Moulders, de moordenaar van Arendsoogs vader, is terug! Hij is ervan overtuigd dat Arendsoog een heleboel goud van de indianen heeft gekregen en verzamelt meteen een gevaarlijke boevenbende om zich heen met wie hij plunderend door het land trekt. Hij is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Elisabeth Rudnick boeken
  Elisabeth Rudnick - Beauty and the Beast

  Ontdek het complete verhaal van de film Beauty and the Beast Dit rijk geïllustreerde leesboek is geschikt voor alle leeftijden. Geniet van het sprookje in de live action bewerking met Belle, het Beest, maar ook mevrouw Tuit, en Barstje. Wanneer een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Goris Yoke boeken
  Goris Yoke - Alex en de drakensteen

  Alex heeft het moeilijk op school. Andere kinderen doen al eens heel vervelend tegen hem. Daardoor is hij vaak alleen. Alex voelt zich anders dan de andere kinderen in zijn klas. Zo wordt hij onzeker en dat verwart hem. Wist hij maar wat te doen om er toch bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,49
 • Jet Kat boeken
  Jet Kat - Deel 3 De Valstrik

  Wat moet je doen als je iemand met hele mooie praatjes tegenkomt? En die je ook nog wil verleiden met een heerlijke krakeling? Voor je het weet loop je in de val.Deel 3 DE WAAGMUIZEN -boekjes voor onderweg- is een serie spannende, grappige en onverwachte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Nandita Doelam boeken
  Nandita Doelam - Tilley en de regenboogbrug

  Nick en zijn hond Tilley zijn onafscheidelijk maar dan wordt Tilley ziek. Zo ziek dat ze niet meer beter wordt. Lukt het Nick om weer gelukkig te worden? De regenboogbrug geeft antwoord op die vraag.Nick zit op de basisschool en heeft een leuk leven met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martin Klein boeken
  Martin Klein - Stop de herfst!

  Het is zomer. Elke dag is heerlijk warm en zonnig. Maar dan staan Finn en zijn zusje Femke op een ochtend vroeg te rillen in de tuin. Zou de herfst ineens zijn begonnen? Nee! Finn en Femke zetten alles op alles om de zomer nog even langer te laten duren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Jet Kat boeken
  Jet Kat - De verkeerde la

  Dikke Muis en Gappie zijn de enigen, die niet ziek zijn. Ze gaan op zoek naar drop, om de anderen weer beter te maken. Maar eenmaal in de winkel is het té ingewikkeld. Ze vergissen zich in de la en dat heeft vreselijke gevolgen...….Deel 4 DE WAAGMUIZEN… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • I.D. Leeuwerink boeken
  I.D. Leeuwerink - Sike

  Sike is twaalf jaar oud en woont op het reservaat van de Navajo. Trots op zijn afkomst en een speciaal lid van zijn stam, hij is namelijk een magiër. Maar magie is soms gevaarlijk, zeker als je een vuurmagiër bent zoals Sike. Nu hij twaalf jaar oud is zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Maike van Heusden boeken
  Maike van Heusden - Op zoek naar avontuur

  Lux en LouLou zijn op zoek naar een spannend, nog nooit eerder meegemaakt avontuur. Enthousiast rennen ze samen door Lumieland. Zoek jij met Lux en LouLou mee? Wil jij jouw kindje lekker buiten laten spelen? Dan is het boek “de Lumies op zoek naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • B.J.W. ten Cate boeken
  B.J.W. ten Cate - Het Griezelcircus

  Een boek vol griezels, gevaren en geheimen. Ga mee op avontuur met Bram en Saar, en lees alles over de griezelige acts van Het Griezelcircus die je op het puntje van je stoel doen zitten.Het Griezelcircus is in het dorp en iedereen heeft het erover. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Encyclopedie 4

  Er blijven maar Wezens uit de Onderwereld opduiken in Schemermeer. Gelukkig is er de Nachtwacht die, onder mijn deskundige begeleiding - Vega, tot uw dienst - onze mooie wereld kan vrijwaren van deze schelmen. Ontdek in mijn vierde encyclopedie alles over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Sharon Wünsch boeken
  Sharon Wünsch - Brandee in de tropen

  Brandee het brandweermeisje gaat dit keer op avontuur in de tropen. Met haar broer Jan jr. speelt ze, tijdens hun vakantie op de Caribische eilanden de hoofdrol bij het redden van zeeschildpadden.Dit boek moet je gelezen hebben! Zeker niet alleen voor meisjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • 2000 Stickers emoticon

  Zeg het met emoticons! Vertel verhalen, ontcijfer berichten, schrijf je eigen tekst, ontwerp je eigen smileys en veel meer... (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Fiona Hack boeken
  Fiona Hack - Kabouter Speurneus

  De dieren van het Wilde Bos weten niet wat er gebeurt als Ilse de reusachtige slak het bos inkruipt. Ze heeft haar familie verlaten en is op zoek naar een deel van het bos waar ze niemand in de weg zit. Ze is zo groot dat dieren over haar struikelen en zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Anne Maar boeken
  Anne Maar - Stom!

  Ik speel met Mart. Mart is tof. Maar soms ook stom. Hij wil met de bal. Ik heb geen zin. Ik wil met de fiets. Mart heeft geen zin. Stom! Maar dan ... een plan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75