Boeken over fictie overig

 • Nicolle Christiaanse boeken
  Nicolle Christiaanse - Mijn oma denkt dat ik haar zusje ben

  Nele gaat niet graag naar oma Lies. Haar moeders moeder doet de laatste tijd zo raar. Toch moet ze mee op bezoek in het verpleeghuis.Mijn oma denkt dat ik haar zusje ben Nele gaat niet graag naar oma Lies. Haar moeders moeder doet de laatste tijd zo raar. Toch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ingrid Chabbert boeken
  Ingrid Chabbert - De dag dat ik een vogel werd

  'De dag dat ik naar school ging, werd ik verliefd. Isabel en ik zitten in dezelfde klas. Ze zit precies voor me. Ik zie haar wel. Zij ziet mij niet.' Wie verliefd is, moet soms inventief zijn. En zijn vleugels durven uitslaan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba

  Kijk, de maan en de sterren staan aan de hemel! Tijd om naar bed te gaan. Maar Bumba en zijn vriendjes kunnen niet slapen. Bumbalu en Nanadu zijn bang in het donker. Lieve maan, laat jij vannacht je lichtje aan? (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - De schelmenstreken van Reinaert de Vos

  Terwijl Reinaert de Vos tijdens het monopoly-spelen met zijn kinderen stiekem een briefje van duizend uit de bank jatte en zich te goed deed aan een kipkluifje, verklaarde Koning Nobel in de paleistuin de jaarlijkse Hofdag voor geopend. Met de opening van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - De verdwijning van Bo

  Van de ene op de andere dag verdwijnt Bo De Smidt spoorloos van de aardbol. Haar tweelingbroer en stoere bokser Noah De Smidt lijkt de enige te zijn die nog weet dat ze ooit bestaan heeft. Noah kan nergens ook maar één enkele foto van haar vinden en al haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • J. Nowee boeken
  J. Nowee - Arendsoog

  Fred Moulders, de moordenaar van Arendsoogs vader, is terug! Hij is ervan overtuigd dat Arendsoog een heleboel goud van de indianen heeft gekregen en verzamelt meteen een gevaarlijke boevenbende om zich heen met wie hij plunderend door het land trekt. Hij is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Hans Koerts, Maurits van Huijstee boeken
  Hans Koerts, Maurits van Huijstee - Niemand weet dat ik een vlinder ben

  Vlinder neemt je mee op reis. Spring jij op zijn rug? Hans Koerts maakt schilderijen van vlinders en landschappen. Samen met kinderboekenschrijver Maurits van Huijstee heeft hij daar dit boek van gemaakt. Een verhaaltje voor het slapen gaan. Vanaf 3 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sanne de Bakker boeken
  Sanne de Bakker - Alles wat je moet weten over scheten

  Een boek waar een luchtje aan zit. O nee, lieve help! Zet een raam open! Wat een putlucht! Wie was dit keer de schuldige? Tsja, hoe erg ze ook stinken: iedereen laat scheten! Zelfs de koning en de koningin. En ja, ook die stinken. De een wat meer dan de ander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Femke Dekker boeken
  Femke Dekker - De legende van de Vuurvogel

  Op een barre winterdag vindt Ravian een prachtig gekleurde veer. Het kan niet anders, of dit is de magische veer van de Vuurvogel, uit de legende. Volgens die legende moet de vinder van de veer hem naar de Gele Steen brengen, ver weg in de bergen. Alleen dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,37
 • Goris Yoke boeken
  Goris Yoke - Alex en de drakensteen

  Alex heeft het moeilijk op school. Andere kinderen doen al eens heel vervelend tegen hem. Daardoor is hij vaak alleen. Alex voelt zich anders dan de andere kinderen in zijn klas. Zo wordt hij onzeker en dat verwart hem. Wist hij maar wat te doen om er toch bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,49
 • Karen Karsten boeken
  Karen Karsten - Opa's geheim

  Als Peter op de bank zit te lezen, gaat de bel. 'Huh? Wie zou dat nou zijn?' Peter loopt naar het raam en kijkt wie er voor de deur staat. O, het is de postbode maar. Snel loopt hij naar de voordeur en doet hem open. Voor hem staat een erg rode en bezwete… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,48
 • David Bedford, Susie Poole boeken
  David Bedford, Susie Poole - Ik ben je grote broer

  Prachtig prentenboek die helpt een aanstaande broer te wennen aan een nieuwe baby. Stel hem/haar gerust en vertel dat alles alleen maar leuker wordt. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • David Bedford, Susie Poole boeken
  David Bedford, Susie Poole - Ik ben je grote zus

  Prachtig prentenboek die helpt een aanstaande broer of zus te wennen aan een nieuwe baby. Stel hem/haar gerust en vertel dat alles alleen maar leuker wordt. (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Jet Kat boeken
  Jet Kat - Het complot

  deel 2 Het Complot. Verleid door een heerlijke geur loopt een groepje Waagmuizen in de val van Rat. In het Chinees doet hij hun een geweldig voorstel, dat wél geheim moet blijven.DE WAAGMUIZEN -boekjes voor onderweg- is een serie spannende, grappige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Martin Klein boeken
  Martin Klein - Stop de herfst!

  Het is zomer. Elke dag is heerlijk warm en zonnig. Maar dan staan Finn en zijn zusje Femke op een ochtend vroeg te rillen in de tuin. Zou de herfst ineens zijn begonnen? Nee! Finn en Femke zetten alles op alles om de zomer nog even langer te laten duren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • I.D. Leeuwerink boeken
  I.D. Leeuwerink - Sike

  Sike is twaalf jaar oud en woont op het reservaat van de Navajo. Trots op zijn afkomst en een speciaal lid van zijn stam, hij is namelijk een magiër. Maar magie is soms gevaarlijk, zeker als je een vuurmagiër bent zoals Sike. Nu hij twaalf jaar oud is zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Hector Malot boeken
  Hector Malot - Alleen op de wereld

  dwarsligger 559 Hector Malot Alleen op de wereld, opnieuw verteld door Tiny Fisscher Rémi heeft een fijn leven met zijn lieve moeder Barberin. Maar zijn wereld stort in als hij erachter komt dat hij een vondeling is. Wanneer zijn pleegvader hem aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Maike van Heusden boeken
  Maike van Heusden - Op zoek naar avontuur

  Lux en LouLou zijn op zoek naar een spannend, nog nooit eerder meegemaakt avontuur. Enthousiast rennen ze samen door Lumieland. Zoek jij met Lux en LouLou mee? Wil jij jouw kindje lekker buiten laten spelen? Dan is het boek “de Lumies op zoek naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sanne te Loo boeken
  Sanne te Loo - Ieber en Knoert

  Ieber en Knoert: twee monsterlijk leuke vrienden! Ieber heeft een vogel gevangen. Hij gaat naar zijn grote vriend Knoert en zegt dat hij het beestje graag wil houden. Maar Knoert vindt dat vogels in de natuur horen en laat de vogel vrij. Teleurgesteld en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • B.J.W. ten Cate boeken
  B.J.W. ten Cate - Het Griezelcircus

  Een boek vol griezels, gevaren en geheimen. Ga mee op avontuur met Bram en Saar, en lees alles over de griezelige acts van Het Griezelcircus die je op het puntje van je stoel doen zitten.Het Griezelcircus is in het dorp en iedereen heeft het erover. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Sharon Wünsch boeken
  Sharon Wünsch - Brandee in de tropen

  Brandee het brandweermeisje gaat dit keer op avontuur in de tropen. Met haar broer Jan jr. speelt ze, tijdens hun vakantie op de Caribische eilanden de hoofdrol bij het redden van zeeschildpadden.Dit boek moet je gelezen hebben! Zeker niet alleen voor meisjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Martin Baltscheit boeken
  Martin Baltscheit - Wie wil er weg?

  kim is haast 7. ze krijgt een pak. zit er een draak in? dat wil kim graag. maar er is geen plek meer voor een draak. er moet iets weg. Maar wat? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Anne Maar boeken
  Anne Maar - Stom!

  Ik speel met Mart. Mart is tof. Maar soms ook stom. Hij wil met de bal. Ik heb geen zin. Ik wil met de fiets. Mart heeft geen zin. Stom! Maar dan ... een plan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Lieve van den Berg boeken
  Lieve van den Berg - De lamp, de sneeuwbol en het kompas

  Pol en Polleke Grasspriet zijn met hun ouders op vakantie in Engeland in Cornwall. Oom Jack, tante Kirstie, Noek en oma zijn ook mee. Ze logeren in een groot vakantiehuis op een berg met uitzicht op zee en de kliffen. Noek heeft het syndroom van Down. Hij is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Fiona Hack boeken
  Fiona Hack - Kabouter Speurneus

  De dieren van het Wilde Bos weten niet wat er gebeurt als Ilse de reusachtige slak het bos inkruipt. Ze heeft haar familie verlaten en is op zoek naar een deel van het bos waar ze niemand in de weg zit. Ze is zo groot dat dieren over haar struikelen en zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,50