Boeken over fictie overig

 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - De Bamibalbakker

  Wan Hon Chu kan geweldig goed koken en heeft een afhaalchinees in een ouderwets Chinees dorpje. Op een dag valt er een brief in de brievenbus. Iedereen wordt het dorp uitgejaagd. Het gezellige dorpje zal verdwijnen en zal plaats maken voor moderne fabrieken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - De verdwijning van Bo

  Van de ene op de andere dag verdwijnt Bo De Smidt spoorloos van de aardbol. Haar tweelingbroer en stoere bokser Noah De Smidt lijkt de enige te zijn die nog weet dat ze ooit bestaan heeft. Noah kan nergens ook maar één enkele foto van haar vinden en al haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • J. Nowee boeken
  J. Nowee - Arendsoog

  Fred Moulders, de moordenaar van Arendsoogs vader, is terug! Hij is ervan overtuigd dat Arendsoog een heleboel goud van de indianen heeft gekregen en verzamelt meteen een gevaarlijke boevenbende om zich heen met wie hij plunderend door het land trekt. Hij is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Brady Lukassen boeken
  Brady Lukassen - De Gruwelijke Griezelaar

  Ben jij een echte griezelfanaat met stalen zenuwen? Houd jij van spannende verhalen over geesten, vampiers, weerwolven, zombies, mummies en andere gruwelijke monsters en kan het jou allemaal niet eng genoeg zijn? Probeer dan eens een stukje te lezen uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jet Kat boeken
  Jet Kat - De ontploffing

  DE WAAGMUIZEN: een serie spannende avonturen van muizen onder een groot plein van de oude stad. Ze zijn heel moedig, want het is er gevaarlijk. Maar zelf zijn deze muizen ook bepaald geen lieverdjes.DE WAAGMUIZEN -boekjes voor onderweg- is een serie spannende,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Piet Aarts boeken
  Piet Aarts - Je kunt nog zo lang dood zijn

  De ongecompliceerde jaren vijftig, klassenverschillen en de invloed van de kerk vormen het decor van spannende avonturen. Vier vrienden willen meer actie in het grensdorp. Ze beginnen met een ruitentikker bij de buren en een punaise op de stoel van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,74
 • Hans Koerts, Maurits van Huijstee boeken
  Hans Koerts, Maurits van Huijstee - Niemand weet dat ik een vlinder ben

  Vlinder neemt je mee op reis. Spring jij op zijn rug? Hans Koerts maakt schilderijen van vlinders en landschappen. Samen met kinderboekenschrijver Maurits van Huijstee heeft hij daar dit boek van gemaakt. Een verhaaltje voor het slapen gaan. Vanaf 3 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Oostland Literair boeken
  Oostland Literair - Vriendschap

  Ooit wel eens van de ziekte van Cupido gehoord? Of van een geheimzinnige parelprins als redder in nood? Van een Vlinder die verstoppertje met de wind kan spelen? Een draak die bang is van zijn spiegelbeeld? Of Ytsje die verdrietig is om een jojo, maar door… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • B.J.W. ten Cate boeken
  B.J.W. ten Cate - Het Griezelcircus

  Een boek vol griezels, gevaren en geheimen. Ga mee op avontuur met Bram en Saar, en lees alles over de griezelige acts van Het Griezelcircus die je op het puntje van je stoel doen zitten.Het Griezelcircus is in het dorp en iedereen heeft het erover. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vincent C M Zandvliet boeken
  Vincent C M Zandvliet - Jasper en de grote stroopwafelroof

  Wat doe je als bijna zevenjarige, wanneer je lievelingseten zomaar verdwijnt. Jasper is dol op stroopwafels, maar die zijn weg ... helemaal verdwenen. Door iets te doen wat hij echt niet leuk vindt, komt er een oplossing. Bovendien ontdekt hij, dat spruitjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,16
 • Sanne te Loo boeken
  Sanne te Loo - Ieber en Knoert

  Ieber en Knoert: twee monsterlijk leuke vrienden! Ieber heeft een vogel gevangen. Hij gaat naar zijn grote vriend Knoert en zegt dat hij het beestje graag wil houden. Maar Knoert vindt dat vogels in de natuur horen en laat de vogel vrij. Teleurgesteld en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Sharon Wünsch boeken
  Sharon Wünsch - Brandee in de tropen

  Brandee het brandweermeisje gaat dit keer op avontuur in de tropen. Met haar broer Jan jr. speelt ze, tijdens hun vakantie op de Caribische eilanden de hoofdrol bij het redden van zeeschildpadden.Dit boek moet je gelezen hebben! Zeker niet alleen voor meisjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : set mini kartonboekjes - Mijn eerste boekjes (2-talig)

  3 mooie kartonboekjes met eenvoudige tekeningen op baby-maat. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Martin Klein boeken
  Martin Klein - Stop de herfst!

  Het is zomer. Elke dag is heerlijk warm en zonnig. Maar dan staan Finn en zijn zusje Femke op een ochtend vroeg te rillen in de tuin. Zou de herfst ineens zijn begonnen? Nee! Finn en Femke zetten alles op alles om de zomer nog even langer te laten duren. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Kristel Verbeke boeken
  Kristel Verbeke - Alles kids

  De Hollebolleweg is een heel gewone straat. In een heel gewone stad. Met heel gewone kinderen. Wacht, zijn de bewoners van de Hollebolleweg écht zo gewoon? Simon bedenkt zijn eigen familiegeheim. Noah kan een appel zomaar in vijf stukken toveren. En Aygun?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Lizzy Koppe - van Pelt boeken
  Lizzy Koppe - van Pelt - Voetbalavonturen met Jackie Groenen

  Dit is een boek voor iedereen die van meidenvoetbal houdt! Je maakt kennis met Jackie Groenen. Zij is een Oranje Leeuwin! Dat betekent dat ze in het Nederlandse Elftal speelt. Jackie vertelt je hoe haar dat gelukt is en ze deelt haar coolste foto's met jou! In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hector Malot boeken
  Hector Malot - Alleen op de wereld

  dwarsligger 559 Hector Malot Alleen op de wereld, opnieuw verteld door Tiny Fisscher Rémi heeft een fijn leven met zijn lieve moeder Barberin. Maar zijn wereld stort in als hij erachter komt dat hij een vondeling is. Wanneer zijn pleegvader hem aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Maike van Heusden boeken
  Maike van Heusden - Op zoek naar avontuur

  Lux en LouLou zijn op zoek naar een spannend, nog nooit eerder meegemaakt avontuur. Enthousiast rennen ze samen door Lumieland. Zoek jij met Lux en LouLou mee? Wil jij jouw kindje lekker buiten laten spelen? Dan is het boek “de Lumies op zoek naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fiona Hack boeken
  Fiona Hack - Kabouter Speurneus

  De dieren van het Wilde Bos weten niet wat er gebeurt als Ilse de reusachtige slak het bos inkruipt. Ze heeft haar familie verlaten en is op zoek naar een deel van het bos waar ze niemand in de weg zit. Ze is zo groot dat dieren over haar struikelen en zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Elisabeth Karstens boeken
  Elisabeth Karstens - Het Lied van de Kikibi

  Op een dag ontdekt de zeemeermin Florelief een vreemde vis. Het blijkt een jongen te zijn die vast zit aan een rol plastic die in zee is geraakt. Zij redt hem van de verdrinkingsdood en sluit vriendschap. Om te kunnen overleven op de zeebodem moet hij een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,60
 • Lieve van den Berg boeken
  Lieve van den Berg - De lamp, de sneeuwbol en het kompas

  Pol en Polleke Grasspriet zijn met hun ouders op vakantie in Engeland in Cornwall. Oom Jack, tante Kirstie, Noek en oma zijn ook mee. Ze logeren in een groot vakantiehuis op een berg met uitzicht op zee en de kliffen. Noek heeft het syndroom van Down. Hij is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martin Baltscheit boeken
  Martin Baltscheit - Wie wil er weg?

  kim is haast 7. ze krijgt een pak. zit er een draak in? dat wil kim graag. maar er is geen plek meer voor een draak. er moet iets weg. Maar wat? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Anne Maar boeken
  Anne Maar - Stom!

  Ik speel met Mart. Mart is tof. Maar soms ook stom. Hij wil met de bal. Ik heb geen zin. Ik wil met de fiets. Mart heeft geen zin. Stom! Maar dan ... een plan! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - De Superhelden gaan op vakantie

  De superhelden redden de hele dag mensen. Ze zijn er doodmoe van. Ze moeten nodig op vakantie. Prima! Dan zijn Pim, Robert en ik wel een poosje superhelden. Hoe moeilijk kan het zijn? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Brian Elstak boeken
  Brian Elstak - Trobi

  Daar is-ie dan: de opvolger van TORI! Het verrassende kinderboek dat menig kinderhart en een Zilveren Penseel veroverde. In TROBI komen de dappere mensenkinderen Cel, Bones en Zi in de problemen: de tijgerklauw met de kracht van honderd tijgers is van hen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99