Boeken over fictie overig

 • Jose Beumers boeken
  Jose Beumers - Help! Een spook in de opvang

  Er was eens... een lief klein spookje...Ze wil heel graag met kinderen spelen.Daarom loopt ze weg van huis.Op aarde ontmoet ze kater Kobus.Kobus woont bij de kinderopvang in het Ginneken in Breda.Er gebeuren vreemde dingen, zoals een trap die scheten kan laten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jose Beumers boeken
  Jose Beumers - Help! Spoeky in de opvang...

  Er was eens een spookje...dat na Halloween op aarde blijft.Ze ontmoet de kater Kobus.Kobus woont bij de kinderopvang in het Ginneken in Breda.Er gebeuren vreemde dingen, zoals een trap die scheten kan laten en visjes die uit de kraan komen.Maar dan wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Adriaan Benda boeken
  Adriaan Benda - De avonturen van het viertal

  In het dorp Broker wonen Petra Singers, Linda Bernsen, Arend Spijker en Peter Jansen. Samen beleven deze jongeren in hun vakantietijd veel avonturen bij het kasteel van baron Rijkervorst en op het eiland Terschiel. Tijdens deze avonturen bouwen de jongeren een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,25
 • Kyte boeken
  Kyte - Zippie en Prutske gaan naar de Regenboogbrug

  Het hondje Zippie en het poesje Prutske gaan dood.Alle andere dieren nemen afscheid en zingen een liedje.Dan worden ze opgehaald door de Windekinderen en gaan ze op weg naar De Regenboogbrug.Daar komen ze nog vriendjes tegen om mee te spelen.In het bos is Mini… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Eigen rechter - dyslexie uitgave

  Justus krijgt te maken met zoveel onrecht dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen. Vanaf ca. 13 jaar. Gedrukt in lettertype DyslexieWat gaat er door je heen als je hoort dat je vader wordt vrijgesproken van oplichting wegens gebrek aan bewijs, maar je… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Martin de Haan, F. Scgweitzer boeken
  Martin de Haan, F. Scgweitzer - Lise en de bastaard

  Het is september van het jaar 1298. Lise woont met haar.onders in Beverwijk, een klein, maar groeiend handelsplaatsje. Naast haar taken in de huishouding helpt de elfjarige Lise af en toe haar taken in de huishouding helpt de elfjarige Lise af en toe haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - De opstand van krielkip

  De Opstand van Krielkip vertelt het verhaal van een kuiken dat in het geheim opgroeit in een legbatterij. Op een dag ontsnapt ze en keert ze terug om een opstand tegen de boer te organiseren, met de hulp van de anarchistische kippen van Bioboer Coens en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan J.B. Kuipers boeken
  Jan J.B. Kuipers - Waluch de Bard

  Rond het begin van onze jaartelling wil Waluch de Menapiër de lange opleiding voor bard volgen. Hij reist af naar Brittannië. In de havenplaats Duinkreek (het Romeinse Domburg) wordt hij ontvoerd, mee naar zee genomen en daar gevangen genomen door Germaanse… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Christine Bruggink boeken
  Christine Bruggink - De kleine postbode

  De kleine postbode is een harde werker. Met zijn rode tas vol brieven reist het kleine gele diertje de wereld rond om post te bezorgen. Hij ontmoet daarbij interessante dieren en bezoekt boeiende plaatsen op aarde. De brieven zijn o.a. voor de allermooiste, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Martin Klein boeken
  Martin Klein - Ronja en het toverpaard

  Ronja is gek op paarden en droomt ervan haar eigen paard te hebben. Jammer genoeg mag het niet van haar moeder. Op een dag staat er ineens een paard op haar balkon. Ronja is dolgelukkig, maar dan blijkt dat het niet zo maar een paard is. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • George W. Knottnerus boeken
  George W. Knottnerus - Vikingzoon

  Zona wil eigenlijk een jongen zijn. Een gewone jongen. Maar haar vader is Harald, een Vikingkoning. Dat betekent dat ze zich als prinses moet gedragen. Terwijl ze liever met haar hond Rody in de burcht speelt. Of met haar vriend Miki uit Bergland avonturen wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,90
 • B.J. van Wijckmade boeken
  B.J. van Wijckmade - Wipneus en Pim en Bonkeltje

  Wipneus en PimDe wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Eva Muszynski boeken
  Eva Muszynski - Cowboy Klaas en Tommie Tornado

  Cowboy Klaas weet niet wat hij ziet. Na een storm zit het aapje Tommie Tornado voor zijn deur. Tommie is erg slim en Klaas vindt hem maar vervelend. Maar Roosje en Lies vinden het aapje schattig. Ze zorgen voor hem en zijn heel lief. Cowboy Klaas wil het aapje… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Ria Sloof boeken
  Ria Sloof - De boze heks Katlijn

  Twee kindjes worden omgetoverd in een konijn en een muis. Ze beleven spannende avonturen omdat de heks Katlijn steeds naar hen op zoek is. Gelukkig wil de goede fee hen wel helpen, maar dan moeten ze wel tien goede daden verrichten. Dat lukt hen aardig. Ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya kartonboek mei 2015

  Ben is ziek. Net nu zijn neefje Rudy op bezoek is. 'Brengen jullie hem naar school?' vraagt Ben aan Maya. Tuurlijk, denkt Maya, dat is gauw gedaan. Maar dan kent ze het kleine kevertje nog niet goed... Ga mee op avontuur met Maya en ontdek achter de flapjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - De kunstrijder

  Op een avond zien Patrick en zijn vriend Tom dat een meisje een kelderraampje van een museum inslaat en daar een groot rechthoekig pak naar binnen smokkelt. Ze vinden het maar een vreemde geschiedenis. Want wie breekt er nu in bij een museum om er iets naar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • H.B. van Wijckmade boeken
  H.B. van Wijckmade - Waar is prins Wipneus gebleven?

  De wat oudere lezers onder ons zullen ze zeker nog kennen: de avonturenboeken van Wipneus en Pim. Vroeger ontbraken ze op geen enkele kinderkamer. Ook tegenwoordig zijn ze nog populair. Dat blijkt wel uit onze succesvolle herintroductie van deze klassiekers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,95
 • Margje Kuyper, Sjoerd Kuyper boeken
  Margje Kuyper, Sjoerd Kuyper - Mama lief alsjeblieft

  Dit boek is het mooiste boeket bloemen dat je aan je moeder kunt geven. Omdat je het zelf hebt gemaakt. En omdat het altijd goed blijft.Als jij een oud vrouwtje of mannetje bent, en je moeder is honderd, staan deze bloemen nog altijd vrolijk in hun vaas. Dan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Mijn geheime invuldagboek

  Hey prinses, Je hebt een heel speciaal dagboek in handen! Uiteraard kun je al je geheimen en belevenissen kwijt in dit boek, maar je kunt er ook knipsels in plakken, in tekenen en kleuren, zodat dit boek helemaal van jou wordt! De prinsesjes Roos, Madeliefje,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Gillian Cross boeken
  Gillian Cross - Het mysterie van de man met de zwarte baard AVI 4

  De vader van Anne Krol kan mysteries oplossen als geen anders - hij is een detective. Maar hij wordt vermist! Er komt een man met een zwarte baard en een zwarte hoed op bezoek - daarna verdwijnt Anne's vader. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Michael Lawrence boeken
  Michael Lawrence - De kleine Dracula AVI 5

  Ken je Wilfred, de enige zoon van de oude Graaf Dracula? Hij is de toekomstige Graaf en woont in een kasteel. Hij zal de grootste vampier ooit worden. Helaas houdt Wilfred meer van melk vers van de koe, dan van bloed vers uit de nek. Vampier? Slappepier! (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Mirjam Pressler boeken
  Mirjam Pressler - Bitterschokolade

  Die 15-jährige Eva ist dick und fühlt sich deshalb einsam und von allen ungeliebt. Ihren Kummer darüber frisst sie in sich hinein. Was der Michel nur an ihr finden mag? Eva ist zum ersten Mal richtig verliebt und erlebt mit Michel ein paar schöne Wochen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Maria Kroon boeken
  Maria Kroon - Amy Ebbie

  Amy Ebbie woont in een verschrikkelijk dorp,samen met haar ToverOma. Amy wordt helemaal tureluurs door de suffe saaiheid. Om als 7 jarig meisje op reis te kunnen gaan, moet Oma haar de kunsten van de ToverTas leren. Oma heeft het niet zo met de standaard… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,32
 • Harm de Jonge boeken
  Harm de Jonge - Oscar en de ornikop

  Oscar wordt op school vaak gepest. En alsof dat nog niet erg genoeg is, juf Spaanhout doet daar eigenlijk niets aan en vindt dat hij niet moet zeuren.Wanneer Oscar op een avond in bed ligt en niet kan slapen, verschijnt de Ornikop voor zijn slaapkamerraam. Dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Pats Boem boeken
  Pats Boem - GoGoGo! Luxebeesjes

  Onze vrienden van Driemteam krijgen post van hun grootste fan, een schatrijk jongetje dat op een luxueus domein woont met een pretpark en een wildwaterbaan. Hij nodigt Robin, Kobe, Emma, Kat, Jamila, Joessef en Free uit om een weekje bij hem te komen logeren.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,50