Boeken over fictie overig

 • Antoinette van Oeffel boeken
  Antoinette van Oeffel - De kinderpannenkoek

  Jesse en Lizzie hebben een raar vliegding gezien. Ze hollen erachteraan, steeds dieper het bos in, tot ze bij de beek komen. Daar gaan ze een mysterieuze brug over en in het gebied achter de brug ontmoeten ze Jolik, die hen naar Jokelia brengt. In Jokelia… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Marieke van Riel boeken
  Marieke van Riel - Keukenkaat aan de kook

  Kaat is gek op koken en kan bluffen als de beste. Wanneer haar moeder een nieuwe baan krijgt als kok, komt Kaat haar regelmatig een handje helpen. Maar of haar moeder daar nou blij mee is? Want als Kaat haar keukenkunsten laat zien, staat het hele restaurant… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Fiona A. Hack boeken
  Fiona A. Hack - Nadja en Najib

  In Naburia woont de Koninklijke tweeling Najib en Nadja. Najib wil wetenschapper worden in plaats van koning, terwijl Nadja wil vechten met het zwaard, paardrijden en meedenken met haar vader, koning Victor, wanneer de minister van piratenzaken langskomt. In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Maar boeken
  Paul Maar - Vaantjes Tessa krijgt een zusje

  Tessa is nerveus. Vandaag treedt ze op voor de hele school. Maar papa en mama zijn er niet. Mama heeft een baby gekregen. Iedereen vindt de baby heel lief. Niemand praat meer met Tessa. Vinden ze nu alleen nog de kleine Lies leuk? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Annemieke van Leeuwen boeken
  Annemieke van Leeuwen - Dit is Flop

  Flop is een vrolijk en eigenwijs meisje. Ze doet heel gewone dingen. Op de fiets naar school (leuk!), haar kamer opruimen (stom!), zich vervelen (bah!), naar de bakker (lekker!), stoeien met papa en Siem (lachen!), spelen met knuffel Hond (gezellig!) en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Laïla Koubaa boeken
  Laïla Koubaa - Hoger dan de bergen en dieper dan de zee

  Monji verliest zijn moeder als hij vijf jaar is. Zijn oudere broer Abdel ontfermt zich over hem. In de jaren zestig en zeventig zijn veel Europese firma's op zoek naar goedkope arbeiders. In de winter van 1970 meert een Franse boot aan in de haven van Tunis.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Annemieke Witteveen boeken
  Annemieke Witteveen - Schatzoekers

  Langzaam zette Mahmout de fluit aan zijn mond en blies erop. Tomas luisterde naar hem. 'Kun jij fluitspelen?' Mahmout knikte en zei, voordat hij inademde: 'Geleerd van mijn neef die herder is. Ik ben wel eens met hem mee geweest en om de tijd te doden speelden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Maurits van Huijstee boeken
  Maurits van Huijstee - Cornelia en De Sint

  Cornelia is pas zeven jaar. Maar ze moet al de hele dag werken. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is ze in het kasteel aan het soppen en poetsen en moet ze alles opruimen wat de prinses laat slingeren. En als ze 's avonds laat klaar is, moet ze slapen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Alcott boeken
  Alcott - Tiny - Mijn poëzie-album

  In het gloednieuwe Tiny Mijn poëziealbum kunnen al je liefste vriendinnetjes speciaal voor jou een gedichtje schrijven. Met dit handig en mooi boekje heb je meteen alle verjaardagen, e-mailadressen en telefoonnummers van je vrienden bij elkaar. Wat een fijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Pieter-Jan Verachtert boeken
  Pieter-Jan Verachtert - Wiener

  Sam Feltman (15) is de zoon van een hotdogverkoper. In zijn vrije tijdmaakt hij muziek. Hij staat zelfs op het punt om door te breken met zijnband Pinball Circus. Maar dan loopt het mis... Tijdens een promotiestuntvoor zijn vader komt hij vast te zitt en in… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anne Fine boeken
  Anne Fine - Aftellen!

  Een aap, een spookje, een blokkendoos, drie koekjes en nog vijf uur te gaan ... Maarten wil heel graag een ratje. Van papa mag het op e´e´n voorwaarde. Hij moet de hele dag alleen in zijn kamer zitten. Maarten denkt dat het een makkie zal zijn. Maar hij komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Susanne Honders boeken
  Susanne Honders - Het Papegaaienmeisje

  Historische jeugdroman over een dierentuin in oorlogstijd Woedend is Wies, wanneer haar vader aan het begin van de Tweede Wereldoorlog in opdracht van een officier van het Nederlandse leger alle roofdieren in Ouwehands Dierenpark doodschiet. Ze loopt weg van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Anaid Haen, Django Mathijsen boeken
  Anaid Haen, Django Mathijsen - Ridders op sokken

  Ridders op sokken proberen de schat van koning Nobel in handen te krijgen. Ze gaan prinses Vlinder ontvoeren. Het vervolg op 'Koningsbillen en drakenstreken'De schat van koning Nobel wordt bedreigd. Gemene mannen willen hem met een sluw plan afpakken! En dat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - Vaantjes De superhelden en de dolle dreumesen

  Drie dolle dreumesen zijn uit de peuterspeelzaal ontsnapt. De Kwaaie verjaagt ze met zijn gebrul. Ze zijn verdwenen! Alleen de superhelden kunnen nog helpen. Samen met Robert, Pim en Bas gaan ze op zoek. Maar de tijd dringt... (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Koen Helder boeken
  Koen Helder - Keet!

  Het bekendse RTL Telekids-gezicht krijgt haar eigen boek! Keet! licht, camera actie! is een van de tien grappige kleurrijke verhaaltjes waarin actrice, presentatrice en zangeres Keet!, in getekende vorm, de lezers meeneemt in haar wereld. Lekker leesbaar voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Konstantin Sergienko boeken
  Konstantin Sergienko - Kees Admiraal der Tulpen

  Een verbazingwekkend, geweldig boek voor kinderen en volwassenen. Boeiend, vermakelijk en informatief. Het verhaal speelt zich af tijdens de Tachtigjarige Oorlog, in de maanden van het beleg en ontzet van Leiden in het jaar 1574. De lezer beleeft het Holland… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Patrick Lagrou boeken
  Patrick Lagrou - Born among the dolphins

  After a school trip reveals Michael's mysterious connection to dolphins, he travels to the Bahamas where he was born to discover more about his past. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna and the chocolate easter bunny

  When Anna and her little brother Luke get up early on Easter morning to hunt for Easter eggs, they find lots of eggs and a big chocolate bunny that they are very tempted to nibble. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Max and the Balloon

  Max plays happily with his balloon in the park, but then realizes that the balloon wants to go higher into the sky (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Guido Van Genechten boeken
  Guido Van Genechten - Max and the Moon

  Max is happy playing in the sun, but when the day ends he gets ready for bed and greets the moon and hopes that it will watch him throughout the night, until he can greet the sun again. (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Kathleen Amant boeken
  Kathleen Amant - Anna brushes her teeth

  After getting ready for bed, Anna picks out the right toothbrush, has her mom add some toddler toothpaste, and brushes her teeth with mom's help, in this book that includes information for parents on helping children brush their teeth. (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Anaïd Haen, Django Mathijsen boeken
  Anaïd Haen, Django Mathijsen - Jeugdtheater

  Berend, Roderik en Madelief kunnen nergens meer spelen. Want de gemene ambtenaar Argus Bol heeft alle speelplaatsen in het dorp gesloten. En zelfs het kinderkookcafé en de muziekschool. Er valt niks leuks meer te beleven in het dorp. Daarom proberen de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya : kartonboek - Max en de mol

  Help, de grond beweegt! 'Dat is een mol,' beweert juf Cassandra, 'en een mol lust graag wormen!' Max bibbert van de schrik. Wordt hij straks opgepeuzeld door een mol? Gelukkig ontdekt Maya wat er echt aan de hand is... Vlieg met Maya op avontuur en duik in dit… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Studio 100 : partiturenboek (K3 + Ghost Rockers)

  Goed nieuws voor wie zelf muziek speelt: er zijn nu ook partiturenboeken van Ghost Rockers én K3! Je vindt er de partijen in terug voor piano, gitaar en zang. Speel straks dus gewoon lekker zélf al je favoriete hits. K3- Kusjessoldaten- Oya lele- 10.000… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - De Nachtwacht : super dik stoer stickerboek

  Kennen jullie de Nachtwacht, die dag en nacht wacht? De nachtwachters zijn 3 helden die het samen opnemen tegen de griezels uit de onderwereld. In dit superleuke stickerboek vind je heel veel extra informatie over Keelin, Vladimir en Wilko, maar ook over de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99