Boeken over fictie overig

 • Peter Schaap boeken
  Peter Schaap - Heksen in Hallumseput

  Niemand weet precies hoe het kwam, maar omdat de Magische Kring van Dertien Heksen niet goed had opgelet, ontstond op negentien november van het jaar veertienhonderdenvier een eiland te veel in de Waddenzee: Hallumeroog. De nakomelingen van de heksen moeten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Martin Handford boeken
  Martin Handford - Waar is Wally - Postkaartenboek 2

  Dertig fantastische postkaarten van Wally en zijn legendarische avonturen. Met grappige scènes en foto's van Wally en zijn reisgenoten. Vertel jouw vrienden alles over jouw favoriete uitjes of... hou de postkaarten helemaal voor jezelf! Zoek mee naar Wally en… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dirk Bracke boeken
  Dirk Bracke - Een vlieg op de muur

  Confronterend! Washington en Mico zijn broers. Samen met Marcos en zijn liefje Sandra proberen ze te overleven in de straten van het Braziliaanse Salvador da Bahia. Ze proberen wat geld bij elkaar te scharrelen met bedelen, of ze knappen kleine klussen op. Op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Thea Beckman boeken
  Thea Beckman - Mijn vader woont in Brazilie

  Míjn vader woont in Brazilië Thea Beckman Moniques moeder is niet getrouwd. Sommige ouders vinden dat zo erg, dat hun kinderen niet met Monique mogen omgaan. Het enige dat Monique van haar vader weet is dat hij in Brazilie woont. Plotseling komt haar vader… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Oom Willibrord

  Als je met Oom Willibrord mee mag naar de kermis of het circus, weet je zeker dat er iets geks gaat gebeuren. Iets wat niemand verwacht en dat je de volgende dag op school kan vertellen om iedereen aan het lachen te maken. Oom Willibrord is nooit bang. Zeker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Thea Beckman boeken
  Thea Beckman - Een bos vol spoken

  Een bos vol spoken Thea Beckman Illustraties: Ingrid en Dieter Schubert Als Juultje 's avonds naar bed wil gaan, hoort ze een stem. Op het balkon staat een raar klein mannetje, Troekel. Hij vertelt haar dat zijn kat Senta is gestolen door de vierarmige prinses… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - De kunstrijder

  Patrick en Tom zijn beiden lid van de GENGK (de vereniging voor gehandicapte en niet-gehandicapte kinderen). Patrick zit namelijk in een rolstoel en Tom is doof. Op een avond zien ze een meisje het kelderraam van het Jan Steenmuseum inslaan. Ze zet een groot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Evert Hartman boeken
  Evert Hartman - De vloek van Polyfemos

  De vloek van Polyfemos, de avonturen van Odysseus Evert Hartman Na de Trojaanse oorlog vaart Odysseus met zijn mannen terug naar het eiland Ithaka. Maar de toorn van Poseidon, de god van de zee, zorgt voor een terugreis vol gevaren, die tien jaar duurt. Een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen Ontsnapping van het eiland Aquarius

  Cooper Kids Avonturenverhalen 2Als Jay en Laila Cooper met hun vader, de archeoloog, naar een exotisch eiland in de Stille Zuidzee reizen, ontdekken ze dat er vreemde dingen op het eiland gebeuren! Zou de hooghartige, bazige leider van de kolonie de vermiste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen De deur in de drakenbek

  Cooper Kids Avonturenverhalen 1Jay en Layla zijn wel vaker met hun vader de archeoloog op avontuur gewest, maar dit hebben ze nog nooit meegemaakt! Terwijl ze door de donkere grot lopen, moeten ze steeds aan andere expedities denken die geprobeerd hebben de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Thea Beckman boeken
  Thea Beckman - De verloren schat

  De verloren schat Thea Beckman De dertienjarige Mickey verveelt zich. Het is paasvakantie en er is niet veel te doen in het stadje. Dan krijgt ze Arnold in het oog. Ze probeert op allerlei manieren zijn aandacht te trekken; eerst lukt dat niet, maar daar komt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen Het geheim van de steen in de woestijn

  Cooper Kids Avonturenverhalen 5Geschrokken sprongen de soldaten weer in de houding, maar toch bleef het onrustig en in ieders ogen stond de angst te lezen.Zo nonchalant mogelijk draaide veldmaarschalk Idi Nkromo zich om en liet zijn blik over de kale vlakte… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen Dodelijke vloek van Toco-Reu

  Cooper Kids Avonturenverhalen 6Plotseling boorde zich een snerpend gegil door de stille ruimte! Er volgde een woest gefladder. Gillend beschermde ze haar hoofd met haar handen. Carvy's! De waterput zat helemaal vol met carvy's! En Laila werd van alle kanten… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Eigen rechter

  Justus' vader wordt vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs, terwijl hij het wel gedaan heeft. Dat is zo in strijd met Justus' rechtvaardigheidsgevoel dat hij wegloopt van huis. Maar gaandeweg komt hij erachter dat de wet niet zo rechtlijnig te interpreteren is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Maria van Donkelaar, Martine van Rooijen boeken
  Maria van Donkelaar, Martine van Rooijen - Tovervisjes, vuurvliegjes en schatgravers

  Spelen met water, scheppen in de grond, vliegeren en als het kan een vuurtje stoken, dat is wat kinderen graag doen. Water, aarde, lucht en vuur: overal en in-alle-tijden zijn mensen erdoor gefascineerd. In dit boek staan verhalen over vliegende tapijten,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Frank Peretti boeken
  Frank Peretti - Cooper kids avonturen verhalen De legende van Annie Murphy

  Cooper Kids Avonturenverhalen 7Twee vage gedaantes bewogen zich als witte nevelslierten door de ruïnes naar Jacob Cooper toe.Dr. Cooper sprong op. 'Jay! Laila! Zijn jullie daar? Kunnen jullie me horen?'In 1885 werd er goud gevonden in de mijn van de Murphy's.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    6,90
 • Anke de Vries boeken
  Anke de Vries - De rode handschoen

  Zuid-Frankrijk 1944. Patrick weet zich geen raad als Isabelle op een dag niet komt opdagen en hij later ook nog de rode hanschoen vindt - het teken dat ze zou achterlaten als ze in gevaar was.Het blijkt dat de Joodse Isabelle en haar moeder zijn opgepakt door… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Hans Plomp boeken
  Hans Plomp - Jozefien van het Kietelbos

  Stel je voor: Je bent geboren in een hok in een dierentuin. Je bent een vosje en eigenlijk hoor je thuis in de natuur. Daar zou je kunnen rennen, kunnen zwemmen, kunnen jagen, duizend geuren ruiken, met andere vossen spelen. Daar ben je vrij om te doen wat je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Lieneke Dijkzeul boeken
  Lieneke Dijkzeul - Eiland in de wind

  Eiland in de windLieneke DijkzeulOmslagillustratie: Martijn van der LindenAndreas en zijn zus Emma gaan hun tante Titia op Bonaire bezoeken. Een roze teddybeer, een zakje groene smaragden en de raadselachtige Roy zorgen voor heel wat spanning en verwarring… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Aline Sax boeken
  Aline Sax - Mist over het strand

  Sepp en zijn vriend Ralph zijn twee vijftienjarige jongens die vastberaden zijn zich bij het leger van de Führer te voegen. Ze willen strijden voor één rijk en zijn bereid hun leven hiervoor te geven. Vol verwachting beginnen ze eraan, maar al snel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Seuss boeken
  Seuss - Dr. Seuss : Gefeliciteerd, vandaag is jouw dag!

  Een stapelgek maar tegelijk heel wijs boek voor iedereen die aan een nieuwefase in zijn leven begint: 'Gefeliciteerd, vandaag is jouw dag! Doe ermee watje wilt. Alles kan, alles mag!' En geen paniek als het eens tegenzit - zolang je je rechtervoet niet verwart… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Sjoerd Kuyper boeken
  Sjoerd Kuyper - De Vrienden van Sinterklaas

  In 'De vrienden van Sinterklaas' is het jongetje Broes ontroostbaar als hij hoort dat zijn vader het te druk heeft om mee te gaan naar de intocht van Sinterklaas. Dan wil Broes ook niet naar de kade. Tot zijn grote zus Lotte hem vertelt over de Pietenschool,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Ik vrolijk mij op met een liedje, Boek met cd

  In navolging van het enorme succes van Vriendjes voor altijd verschijnt er in het najaar van 2014 wederom een selectie liedjes uit het populaire televisieprogramma Sesamstraat. Muziek is een belangrijk onderdeel van Sesamstraat. Henny Vrienten is de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • J.B. te Boekhorst boeken
  J.B. te Boekhorst - Rick Be Quick

  Rick Be Quick Het boek dat Oranje inspireert om wereldkampioen te worden. Een verhaal over vriendschap en doorzettingsvermogen De onafscheidelijke vrienden Roderick bij Duurstede (Rick Be Quick), Jamiro en George torsen een zware last met zich mee. Rick, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rymke Wiersma boeken
  Rymke Wiersma - De unieke mier

  Niet alle mieren houden van hard werken. De Unieke Mier gaat liever op stap, de vrijheid tegemoet. Daar liggen gevaren op de loer, maar als alles goed afloopt zijn het avonturen geworden, die je liggend op een graspol kunt vertellen aan een vriend die van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,00