Boeken over fictie overig

 • Natalie F. Boekhorst boeken
  Natalie F. Boekhorst - Verboden Vrienden 2

  In het jaar 998 NVA (Na Verwoesting Aarde), regeren Sy met harde hand over elf bewoonde planeten. Mensen die zich niet aan de regels houden, worden gehersenspoeld en als Ongehoorzamen naar de Moederplaneet gestuurd. Joset is 13 jaar als ze vanaf haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Maurits van Huijstee boeken
  Maurits van Huijstee - Cornelia & de Sint

  Cornelia is pas zeven jaar. Maar ze moet al de hele dag werken. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is ze in het kasteel aan het soppen en poetsen en moet ze alles opruimen wat de prinses laat slingeren. En als ze 's avonds laat klaar is, moet ze slapen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Annemieke van Leeuwen boeken
  Annemieke van Leeuwen - Dit is Flop

  Flop is een vrolijk en eigenwijs meisje. Ze doet heel gewone dingen. Op de fiets naar school (leuk!), haar kamer opruimen (stom!), zich vervelen (bah!), naar de bakker (lekker!), stoeien met papa en Siem (lachen!), spelen met knuffel Hond (gezellig!) en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Laïla Koubaa boeken
  Laïla Koubaa - Hoger dan de bergen en dieper dan de zee

  Monji verliest zijn moeder als hij vijf jaar is. Zijn oudere broer Abdel ontfermt zich over hem. In de jaren zestig en zeventig zijn veel Europese firma's op zoek naar goedkope arbeiders. In de winter van 1970 meert een Franse boot aan in de haven van Tunis.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Theo Engelen boeken
  Theo Engelen - De Indische vlieger

  De spannende jeugdroman De Indische vlieger speelt zich af in het Nederlands-Indië van rond de Tweede Wereldoorlog en net daarna. In de hoofdrol Sukardi, de zoon van een Javaanse dorpsonderwijzer. Hij is in de jaren dertig bevriend met Herman, kind van een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Maar boeken
  Paul Maar - Tessa krijgt een zusje

  Tessa is nerveus. Vandaag treedt ze op voor de hele school. Maar papa en mama zijn er niet. Mama heeft een baby gekregen. Iedereen vindt de baby heel lief. Niemand praat meer met Tessa. Vinden ze nu alleen nog de kleine Lies leuk? (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Wim Hofman boeken
  Wim Hofman - Koning Wikkepokluk de merkwaardige zoekt een rijk

  Sommige verhalen beginnen zo vreemd dat je wel door moet lezen. Je zult maar steeds op zoek zijn naar iets dat niet te vinden is. Koning Wikkepokluk zoekt samen met zijn drie onderdanen naar een rijk waar hij rustig kan regeren. Onderweg beleeft hij de meest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • A. Wuestman boeken
  A. Wuestman - Zwemmen in de snelweg

  Het kampeer terrein ziet er prachtig uit. Het lijkt voor kinderen misschien een plek om je snel te gaan vervelen. Er is geen speeltuin en er zijn geen tv's of computers. Maar niets is minder waar. Er is een meertje waar gezwommen mag worden. Op die plaats… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Louis Vos boeken
  Louis Vos - Ivanne

  Zolang ze zich kan herinneren heeft Ivanne van die vreemde, griezelige dromen. Ze neemt zich voor om er maar niet aan te denken. Dromen hoeven hiet altijd iets te betekenen, toch?Tijdens een vakantie op een Grieks eiland beseft ze dat ze zich heeft vergist.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rob Bouber boeken
  Rob Bouber - Karel Cavia zet de klas op stelten 2

  Karel Cavia zet de klas op stelten Deel II boek en luister-cd Zelf lezen, voorlezen en luisteren met Karel Cavia. Het tweede deel van de serie ?Karel Cavia? heet ?Karel Cavia zet de klas op stelten?. Karel mag met Plien en Pieter mee naar school. Hij vermaakt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Rob Bouber boeken
  Rob Bouber - Karel Cavia

  Karel Cavia deel I, de enige, echte, originele... Boek met luister-cdZelf lezen, voorlezen en luisteren met Karel Cavia. Ik ben Karel. Karel Cavia. Ja, ik ben een cavia, de slimste cavia ter wereld. En daarom hebben ze een boek over me gemaakt. Wat zeg ik:… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Madelon Muns boeken
  Madelon Muns - De oplossingenbibliotheek

  De Oplossingenbibliotheek Sla dit boek niet open en leg het terug op de plek waar het lag. Als je niet wilt weten wat een "lichtwerker" is, loop dan de winkel uit en fluit een deuntje. Doe alsof er niets aan de hand is. Maar ben je razend nieuwsgierig en wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Christine Bruggink boeken
  Christine Bruggink - De kleine postbode

  De kleine postbode is een harde werker. Met zijn rode tas vol brieven reist het kleine gele diertje de wereld rond om post te bezorgen. Hij ontmoet daarbij interessante dieren en bezoekt boeiende plaatsen op aarde. De brieven zijn o.a. voor de allermooiste, de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Karin de Jong boeken
  Karin de Jong - Makkabie en Smakbienhilde

  Makkabie fietste naar de open plek. Hij was niet bang voor die vreemde vrouw in het bos. Hij was zelf ook een beetje anders dan de meeste kinderen. Misschien werd hij daarom soms gepest. Op een dag vindt Makkabie, een buitenbeentje in zijn klas, in het bos een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Jeanne Meijs boeken
  Jeanne Meijs - De wriemeltenen

  In een kleine stad leeft een bijzondere familie, de familie Wriemel. Iedereen heeft daar wriemeltenen, zodat ze alles kunnen... behalve stilzitten! Om hen heen wonen nog meer heel bijzondere mensen, zoals de families Cocon, Bankroet en Dwarsdeuren en de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Gijs van der Hammen boeken
  Gijs van der Hammen - Kleine wijze wolf

  Ver weg, achter de bergen, woont een kleine wolf. Hij leest dikke boeken, ontdekt nieuwe sterren en kent alle kruiden. Omdat hij zo veel weet, noemt iedereen hem Kleine wijze wolf. Op een dag komt er een kraai langs met een briefje om zijn nek. De koning is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Suzanne Wouda boeken
  Suzanne Wouda - Sabel

  'Sabel' is het verhaal van Max, een jongen die tijdens de Duitse bezetting van Nederland samen met zijn familie wordt opgepakt en in Kamp Vught belandt. Hij heeft daar één houvast: de rode kater Sabel. Door de ogen van Max zien wij de wereld om hem heen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,90
 • Matze Doebele boeken
  Matze Doebele - Julius

  Julius is een raaf. Hij woont met zijn familie in een groot nest, boven op een schoorsteen. Julius zou eigenlijk best gelukkig kunnen zijn, alleen heeft hij een probleempje met zijn vleugels. Julius? vleugels zijn namelijk veel korter dan de vleugels van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,75
 • Mirande de Rijke boeken
  Mirande de Rijke - De avonturen van Kiddo Konijn

  Dit boek is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Kiddo Konijn is een stoer en lief konijn dat in een dierenwinkel woont. Hij wil het liefst in een echt huis wonen met een eigen baasje. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Merlien Welzijn boeken
  Merlien Welzijn - Blijf van mijn vriendin af

  Robert maakt het nodige mee op het gebied van vriendschap en liefde. Timo, het ex-vriendje van zijn vriendin Anna verschijnt weer in haar leven en Anna twijfelt over haar verkering met Robert. Dan heeft ook nog Timo's neef Polle duidelijk een oogje op Anna… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Merlien Welzijn boeken
  Merlien Welzijn - Een foute vriend

  Robert heeft verkering met Anna. Ze hebben een fijne vriendengroep opgebouwd met Laura, Isabelle, Timo, Hugo en Terence. Samen hebben ze erg veel lol. Alles lijkt goed te gaan met de verkering van Robert met Anna totdat Robert en zijn vriend Timo een sms'je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Margriet Breet boeken
  Margriet Breet - Rondje om de wereld

  Hoi. Ik ben Bart en ik zeil samen met mijn ouders, broertje en zus drie jaar om de wereld. Het is echt supertof en ik maak heel veel mee. Omdat niet iedereen zo'n vette wereldreis kan maken, heb ik een dagboek bijgehouden. Zo kun je een beetje met me meereizen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Frank Ong-Alok boeken
  Frank Ong-Alok - Bloemies

  Bloemies is een multimediaal prenten-, liedjes- en verhalenboek met cd voor kinderen van 0 tot 100 jaar. De veertien liedjes en zes verhalen worden ten gehore gebracht door Gerda Havertong, Orlando Milan, Hakim, Fleur Tolman, Frank Ong-Alok en kinderzanggroep… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Reynier Molenaar boeken
  Reynier Molenaar - Rara, welk dier is dat?

  Rara, welk dier is dat? Raad maar eens mee! Herken je de dieren? Sommige heb je gezien in de dierentuin, andere misschien in huis of in de wei of op de boerderij. "Rara, welk dier is dat?" Is een gezellig prentenboek voor papa's en mama's en al die andere… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • M.L. Fontaine boeken
  M.L. Fontaine - Max Prince en de betoverde spiegel

  Het was midden in de nacht. Er lag een dik pak sneeuw en buiten sloeg de torenklok twee uur. Max Prince kan dan nog niet overzien dat dit moment zijn leven voorgoed heel ingrijpend zal gaan veranderen. Max ontdekt dat de spiegel die hij van zijn grootvader… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,00