Boeken over fictie overig

 • Nandita Doelam boeken
  Nandita Doelam - Tilley en de regenboogbrug

  Nick en zijn hond Tilley zijn onafscheidelijk maar dan wordt Tilley ziek. Zo ziek dat ze niet meer beter wordt. Lukt het Nick om weer gelukkig te worden? De regenboogbrug geeft antwoord op die vraag.Nick zit op de basisschool en heeft een leuk leven met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jose Beumers boeken
  Jose Beumers - 1000 jaar loon

  Dit boek is tot stand gekomen binnen het thema: '1.000 jaar Loon'. Leerlingen van het vierde leerjaar van VBS Nieuwland en VBS De Boomgaard hebben gefantaseerd, getekend en samen met schrijfster Jose Beumers zijn ze tot dit fantastische resultaat gekomen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sandra J. Paul boeken
  Sandra J. Paul - De Duistere School

  Eenmaal je op deze school zit, geraak je er nooit meer weg. Op de dag na de Grote Storm staat er plots een nieuw gebouw in het midden van Kraaidorp. De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle kinderen die in Kraaidorp wonen. Niemand wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Weetjenog

  Weetjenog Een jongen kreeg deze rare naam, omdat er in het Grauwwoud akelige dingen gebeurden. Hij moest daarna wonen in een koud en mistig landje, boven op een berg. De jongen werd vriendjes met een huisdier dat daar al was. Met haar waren ook vreemde dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Nachtwacht : encyclopedie 4

  Er blijven maar Wezens uit de Onderwereld opduiken in Schemermeer. Gelukkig is er de Nachtwacht die, onder mijn deskundige begeleiding - Vega, tot uw dienst - onze mooie wereld kan vrijwaren van deze schelmen. Ontdek in mijn vierde encyclopedie alles over een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Alain M. Bergeron boeken
  Alain M. Bergeron - Billy Stuart 2 in het hol van de Minotaurus

  In het spoor van zijn opa Virgilius, vinden we Billy Stuart en zijn vrienden terug als gevangenen in een andere tijd en een andere plaats. Nadat ze door een donker bos zijn gereisd, waar ze zijn ontsnapt aan de dodelijke kaken van een krokodil, vallen ze in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dimitri Leue, Vanessa Verstappen boeken
  Dimitri Leue, Vanessa Verstappen - Wolinoti

  Er was eens in een Saksisch bos een Saksische boshut.Met een Saksisch dak door Saksische takken onderstut.Daar woonde een Saksische houthakker met een vrouw uitde duizend, maar ook uit de stad. Ja, een echte stadsbruiddie voor hem verhuisde naar het bos. Weg… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Jet Kat boeken
  Jet Kat - De valstrik

  deel 3 De Valstrik. Wat moet je doen als je iemand met hele mooie praatjes tegenkomt? En die je ook nog wil verleiden met een heerlijke krakeling? Voor je het weet loop je in de val.DE WAAGMUIZEN -boekjes voor onderweg- is een serie spannende, grappige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jet Kat boeken
  Jet Kat - De verkeerde la

  deel 4 De Verkeerde La. Twee Waagmuizen willen voor doktertje spelen, maar het pilletje dat ze aan de zieke muizen geven heeft vreselijke gevolgen. Hadden ze het maar niet gedaan.DE WAAGMUIZEN -boekjes voor onderweg- is een serie spannende, grappige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerrit Hemmes boeken
  Gerrit Hemmes - Gevangen in de griend

  Het is 1435. Langs de Devel liggen de vrienden Sibold en Storm op een strandje te genieten van het mooie weer. Plotseling breekt een hevig onweer los. Ze springen op hun vlot en proberen terug te varen. Dat lukt niet. Storm springt eraf en probeert het vlot te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Jehanne - dyslexie uitgave

  1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en vernieling achterlaten, maakt de dertienjarige Jehanne de verschrikkingen van de oorlog voor het eerst van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - De steen der schepping

  Honderden jaren geleden legden alchemisten een pad aan met twaalf beproevingen, ofwel twaalf campussen, die de verstopplaats van een van de Stenen der Wijsheid beveiligde: de Steen der Schepping. Deze zou in staat zijn materie van vorm te veranderen, dus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Alain M. Bergeron boeken
  Alain M. Bergeron - Billy Stuart 1 De Dapperlingen

  1. DE DAPPERLINGEN Billy Stuart is een jonge wasbeer die ervan droomt in de voetsporen te treden van zijn opa Virgilius, een dappere avonturier. In zijn gezelschap bedwingt hij de meest woeste rivieren, beklimt hij bergen met de steilste toppen en trotseert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fabrice de Waal boeken
  Fabrice de Waal - Alexander en de Drakenvlucht

  Op een nacht, als de jonge Alexander weer eens niet in slaap kan komen, ziet hij tot zijn grote verbazing dat één van de draakjes op de muur in zijn slaapkamer tot leven komt! De kleine draak heet Ruptie en neemt Alexander mee op een spannende drakenvlucht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Bart van der Linden boeken
  Bart van der Linden - Een Weekendje Weg

  Altijd maar in die mooie hemel... Als Engeltje Fabiola de kans krijgt om voor één weekend naar de Aarde te gaan, ontstaat een ongewone vriendschap met twee kinderen. Samen gaan zij op ontdekkingstocht en beleven spannende avonturen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Oliver Jeffers boeken
  Oliver Jeffers - Het getal geen

  Leer tellen met Oliver Jeffers en zijn hilarische figuurtjes: de Hugo’s! Je vraagt je misschien af of ‘geen’ een getal is. Komt dat even goed uit! Het antwoord is namelijk: ja. Als je gevraagd wordt hoeveel stukken kaas je ziet liggen, zal het antwoord… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Boe doet de koe

  De koe loeit heel luid boe! Is de bang, triest, blij of gewoon moe? Heeft ze honger en dorst, of is ze boos? Maar koetje toch, wat is er loos? Ontdek het snel in dit schattige, rijmende Bumbaverhaal, Want gevoelens hebben is heel normaal! (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • S. van Rook boeken
  S. van Rook - Sinter Claes op Spookslot

  Een waar verhaal over het geloven in Sinterklaas door een spook.Sinter Claes op Spookslot In een luchtig spookverhaal heeft Spookie een knoop op zijn verlanglijstje gezet voor de grote ontknoping om tante Irri te bewijzen dat Sinter Claes echt bestaat. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Naomi Hoff boeken
  Naomi Hoff - Aliya en Mirage

  “Zeer geschikt voor jongens en meiden van 6 tot 16.” “Prachtig geschreven, spannend, lief en ontroerend. Mooi en kleurrijk geïllustreerd.” “(Ook heel leuk om voor te lezen, van 9 tot 90)” Een bijzonder verhaal over uitzonderlijke meiden en jongens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - Achteruit, Breda is van ons

  ACHTERUIT, BREDA IS VAN ONS. Het verhaal begint in 1938, twee jaar voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Burgemeester Justinus d’n Eerste en agent Sjaak d’n Schrijver hebben hun handen vol aan twee Spanjaarden, die zich hebben gevestigd in de twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Nikola Nahirni boeken
  Nikola Nahirni - Uitbarsting op Apeneiland

  Op een onbekend eiland, midden in de oceaan woonden eens miljoenen apen. Ze waren een vrolijk en zorgeloos apenvolk. Op het eiland zat een grote, maar rustige, vulkaan dus daar trokken ze zich niets van aan tot er op een dag vreemde geluiden te horen waren. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - De Bamibalbakker

  Wan Hon Chu kan geweldig goed koken en heeft een afhaalchinees in een ouderwets Chinees dorpje. Op een dag valt er een brief in de brievenbus. Iedereen wordt het dorp uitgejaagd. Het gezellige dorpje zal verdwijnen en zal plaats maken voor moderne fabrieken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rik Verhulst boeken
  Rik Verhulst - Avontuur in Corsica

  In 'Avontuur op Corsica', een jeugdboek voor jongeren vanaf 10 jaar, lopen drie verhaallijnen parallel: een reisverhaal vol grappige lotgevallen van een opa en oma met hun twee kleinkinderen in een uitzonderlijk natuurlijk kader; de spannende ontrafeling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chris Coene boeken
  Chris Coene - Clovis & de wolkenfabriek

  Al honderden jaren heeft de familie van Clovis een fabriek. Geen gewone fabriek, nee, in deze fabriek worden al eeuwenlang wolken gemaakt! Op een dag is het Clovis' beurt. Hij krijgt zijn eigen plekje in de fabriek en mag er de meest prachtige wolken maken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Han Lasseel boeken
  Han Lasseel - Manniekies

  Arkin is aangewezen door de grotraad om zijn vader, koning der Manniekies, op te volgen. Zoals de wet het voorschrijft, moet de toekomstige koning of koningin een aantal opdrachten vervullen. Om echt koning te kunnen worden, zoekt de kersverse kandidaat best… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90