Boeken over fictie overig

 • Willemijn Jussen, Bas Jussen boeken
  Willemijn Jussen, Bas Jussen - Apenstreken met Tooby - Duik in het Diepe - into the deep

  Het aapje Tooby gaat zwemmen met een zeepaardje. Hij maakt kennis met de onderwaterwereld, vindt een schat maar ziet ook een haai! (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Willemijn Jussen, Bas Jussen boeken
  Willemijn Jussen, Bas Jussen - Apenstreken met Tooby - De rommelzooi /Making a mess

  Tooby gooit al zijn bananenschillen naar buiten. Hij maakt er een puinhoop van. Dat vinden de andere dieren niet leuk. Tooby trekt zich er niks van aan. Totdat de rotzooi hemzelf problemen bezorgt. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - De uitdaging en andere verhalen - dyslexie uitgave

  Evert de Wit is een beetje arrogant. Hij gaat er prat op dat hij zich nergens over verbaast. Inderdaad is hij de nuchterheid zelve. Bastiaan kan dat niet uitstaan en als Evert hem uitdaagt neemt hij de uitdaging aan. Samen met zijn zus Monique breekt hij in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Bjorn van den Eynde boeken
  Bjorn van den Eynde - Ghost Rockers : leesboek 8 - Dolende zielen

  De drie delen van een mysterieuze, stokoude mal zijn eindelijk teruggevonden. De Ghost Rockers tasten in het duister waar ze de sleutel, die ze met de mal kunnen maken, voor kunnen gebruiken.Alex heeft ondertussen zijn handen vol met Ballinc. De nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • K3: Pianoboek

  Jij kan ongetwijfeld alle liedjes van K3 luidkeels meezingen! Maar zou je deze ook graag leren spelen op de piano? Dan is dit boek perfect voor jou! De kleurrijke nootjes maken pianospelen kinderspel. En als je op de knopjes drukt boven de pianotoetsen, hoor… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Willemijn Jussen, Bas Jussen boeken
  Willemijn Jussen, Bas Jussen - Apenstreken met Tooby - Reis naar de maan / a trip to the moon

  De maan lijkt wel heel erg op een lekkere banaan, denkt Tooby de aap. Samen met zijn vriendje Flingo de Flamingo gaat hij op onderzoek in de lucht. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ethel S. Turner boeken
  Ethel S. Turner - Zeven kleine Australiërs

  Zeven kleine Australiërs is een klassiek Australisch kinderboek, geschreven door Ethel Turner, en voor het eerst uitgegeven in 1894. Het speelt zich hoofdzakelijk af in Sydney in het jaar 1880, het heeft betrekking op de levendige avonturen van de zeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Oliver Jeffers boeken
  Oliver Jeffers - Die eland is van mij

  Wilfred had een eland. Die had hij niet altijd al gehad.De eland was een poosje geleden bij hem gekomen, en toen wist Wilfred, hij WIST het gewoon, dat die eland van hem was. Wilfred is dan ook stomverbaasd als op een dag een oud dametje zomaar beweert dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Willemijn Jussen, Bas Jussen boeken
  Willemijn Jussen, Bas Jussen - Apenstreken met Tooby - Yboot

  De taart van Flingo de Flamingo wordt gestolen door Tooby de aap? Of het misschien toch niet door Tooby maar een robot die erg veel op hem lijkt? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ronnie Van Veen boeken
  Ronnie Van Veen - Ik wil weg uit dit verhaal

  Oek de bibliothecaris ziet er best raar uit, met die palmboomstaart boven op zijn omgekeerde perenhoofd. Als hij plots boven Lien hangt, die misschien even was ingedommeld terwijl ze in de bieb zat te lezen, schrikt ze zich een ongeluk. Oek heeft haar hulp… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya : groot kijk- en zoekboek

  Wat gebeurt er allemaal in de wereld van Maya? Wat is er te doen in de bijenkorf? In dit grote Maya zoekboek leert je kind voorwerpen benoemen en terugvinden in de tekeningen. En er zitten ook nog leuke telopdrachten in. Ga mee op ontdekking in de wereld van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Alexandra Alink boeken
  Alexandra Alink - Muzak in Drabbeldam

  Muzak in Drabbeldam is het vervolg op Elfenstof in Drabbeldam. Opnieuw heeft Annemarie niets in te brengen. Ze moet verplicht meedoen aan het Marius Muzakconcours, met Egbert nota bene. Krijgt ze hulp van Elferia om dit te voorkomen? Ontdek hoe het verder gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paula Gerritsen boeken
  Paula Gerritsen - De veerman

  Een oude veerman heeft zijn hele leven tussen twee oevers heen en weer gevaren. Op een mooie zomerse middag besluit hij de touwen van zijn pontje los te snijden en zich met de stroom mee de rivier af te laten zakken om te zien wat de wereld nog meer in petto… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Elles Dillen boeken
  Elles Dillen - Beertje Juul en haar vrienden

  Beertje Juul zit in het bos op een hele grote rots. Ze is helemaal alleen en dat vindt ze niet leuk. De andere dieren uit het bos proberen haar op te vrolijken, maar wat vindt Beertje Juul nou eigenlijk leuk? Beertje Juul is een leuk voorleesverhaal met grote,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Joukje Akveld boeken
  Joukje Akveld - Meneer Hummeling zoekt een vrouw

  Eigenlijk weet meneer Hummeling niet waarom hij geen vrouw heeft. Zijn buurman heeft een knobbelneus, zijn vriend draagt graag bloemetjes en zijn broer heeft een nóg gekkere voornaam dan meneer Hummeling. Toch hebben ze alle drie een vrouw. Misschien zoek ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • LEGO City: Jungle avonturen

  Een gewone werkdag wordt opeens heel spannend voor twee LEGO City archeologen. Zij krijgen een kaart met aanwijzingen over kristallen die zijn verborgen in de jungle. Maar de jungle zit vol wilde dieren, vleesetende planten en dicht struikgewas.... Zal het de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Daan Remmerts de Vries boeken
  Daan Remmerts de Vries - Voor papa

  Wat doen papa's eigenlijk overdag, als hun kinderen op de peuterspeelzaal zijn, of op school? De kleine Lynn weet dat wel: haar papa is natuurlijk bezig de wereld te redden! Maar ook al is hij nóg zo ver op reis, papa is 's middags weer keurig op tijd om Lynn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Nachtwacht : Monstermaker

  Creëer het monster uit je engste droom! Pimp de silhouetten van monsterkoppen en monsterlijven op het tekenblok: gebruik de sjablonen om oren, horens, monden met vieze tanden en neuzen te tekenen en maak je monsters af met stickers van ogen, snorren en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Feit & spel Menselijk lichaam

  Maak een reis in en om het menselijk lichaam. Maak de puzzels, experimenteer engeniet van de opwindende reis. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Feit & spel Wilde dieren

  Onze planeet huisvest meer dan 8 miljoen verschillende dieren. Van de kolibrietot gigantische blauwe walvis en ons mensen! Reis per land, zee en lucht om de wereld der dieren te ontdekken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Trudy Admiraal boeken
  Trudy Admiraal - Met de tram!

  Marcus en zijn moeder gaan samen met de tram naar oma.Onderweg ontmoet hij veel nieuwe mensen.Als ze bij de halte van oma zijn, wil Marcus per se in de tram blijven.Maar zijn moeder stapt wél uit...Ga je mee op wereldreis door Amsterdam?Met de tram! is een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,00
 • K3 : Design Studio

  Ben jij ook zo een creatieve knutselaar die altijd in de weer is met schaar en potloden? En ben je bovendien gek op mode? En ook nog 'ns een K3 fan? Dan is deze Design Studio geknipt voor jou! Ontwerp leuke, coole, grappige en hippe outfits voor Hanne, Klaasje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sven Deraedemaeker boeken
  Sven Deraedemaeker - Gust Schabbernak

  De toren op het einde van de langste laan in het dorp heeft er iets mee te maken. Dat weet Gust wel zeker. Die schreeuw kwam toch ergens vandaan, of niet soms? Mevrouw Adelheid zal Gust moeten helpen in zijn onderzoek, of ze dat nu graag wil of niet. Ze is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bjorn van den Eynde boeken
  Bjorn van den Eynde - Ghost Rockers : leesboek 7 - Een duister spel

  De Ghost Rockers keren na een geweldige zomervakantie terug naar het DAM en vinden tussen torenhoge stapels fanmail een duistere speldoos. Een onbekend persoon geeft zich uit voor 'De Klaver koningin' en maant de Ghost Rockers met vreemde, beschreven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Gijs van der Hammen boeken
  Gijs van der Hammen - Kleine wijze wolf

  Ver weg, achter de bergen, woont een kleine wolf. Hij leest dikke boeken, ontdekt nieuwe sterren en kent alle kruiden. Omdat hij zo veel weet, noemt iedereen hem Kleine wijze wolf. Op een dag komt er een kraai langs met een briefje om zijn nek. De koning is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50