Boeken over fictie overig

 • Jose Beumers boeken
  Jose Beumers - 1000 jaar loon

  Dit boek is tot stand gekomen binnen het thema: '1.000 jaar Loon'. Leerlingen van het vierde leerjaar van VBS Nieuwland en VBS De Boomgaard hebben gefantaseerd, getekend en samen met schrijfster Jose Beumers zijn ze tot dit fantastische resultaat gekomen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Rieks Veenker boeken
  Rieks Veenker - Sprookjesvogel

  Niemand in het Grote Bos is zo ontroostbaar als Falka. En er is ook niemand die haar wil helpen. De andere valken vinden het al een hele kunst om elk jaar zelf voor nieuwe eieren te zorgen. Om daarvan ook nog eens eentje aan Falka af te staan gaat hen veel te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Eva Van Aalst boeken
  Eva Van Aalst - Kosmo's ruimtereis

  Ga mee op Kosmo's ruimtereis! Kosmo wil verhuizen en gaat op zoek naar een andere planeet. Zoek je mee? Ontmoet Kosmo's vriendjes Geeltje en Tiktak, en de kleine planeetbewoners Glibberdebibber, de Bellenblazer en de Discobalvogel. Maak samen met Kosmos een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Carlo Peeters boeken
  Carlo Peeters - Het snavelmasker

  Stan woont tijdelijk bij zijn grootouders in een groot, mooi en vrijstaand huis. Op een avond worden er tientallen tomaten tegen het raam aan gegooid. Stan schrikt zich rot. Vier onbekende jongens rennen lachend weg. ‘Gewoon een kwajongensstreek,’ wordt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sterre Jongedijk boeken
  Sterre Jongedijk - Dierenbende

  Vier dierenvrienden beleven de gekste avonturen. Zebra wordt ontvoerd. Egel doet mee aan een bekende hardloopwedstrijd. Zebra rijdt een ritje in de wolkenwieler. Muis wordt een beetje verliefd. Maar op wie? Ook moeten de vrienden samen een groot monster… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Jehanne - dyslexie uitgave

  1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en vernieling achterlaten, maakt de dertienjarige Jehanne de verschrikkingen van de oorlog voor het eerst van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Wat doen we vandaag?

  Kan je niet kiezen wat je wil doen of lezen vandaag? Laat Bumba je helpen! Geef hem een stevige draai en kijk waar hij naartoe wijst! Gaan we vandaag de kleuren leren? Of wil je meer weten over de cijfers? Een verhaaltje over de dagen van de week? Of toch maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Edwin Van Rossen boeken
  Edwin Van Rossen - Mijn oma kan alles!

  Mijn oma is superstoer! Ze slaapt samen met een krokodil. Mijn oma is superlenig! Ze doet haar ochtendgymnastiek op het dak. Mijn oma is supersterk! Ze tilt met gemak een koe boven haar hoofd. Mijn oma is superlief! Ze schenkt haar liefde aan mensen, dieren en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Elias Vahlund, Agnes Vahlund boeken
  Elias Vahlund, Agnes Vahlund - Het rode masker

  Lisa heeft haar eerste missie als het Rode Masker vervuld, maar ze heeft eigenlijk het gevoel of ze het allemaal maar heeft gedroomd. Want op school wordt ze nog net zo getreiterd als voorheen. De drie grootste pestkoppen uit de klas lijken altijd háár uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marcel Van Schaik boeken
  Marcel Van Schaik - Joppe - De Vergeten Vallei - Deel 3

  Het is inmiddels winter en Bast is spoorloos. Hij kwam niet terug uit de Vergeten Vallei. Het is nu aan Maandauw, Bess én Joppe om hem te vinden. Ze krijgen hierbij hulp van een etterbak, een blije Barbie én een Z.E.E.R. Cadet in opleiding. Maar als twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Harm de Jonge boeken
  Harm de Jonge - De Dekseldrager van Heteketel

  Ga je uiterlijk op de ander lijken wanneer er liefde in het spel is? Je zou het haast denken als je 'De Dekseldrager van Heteketel' leest, waarin een mus een pauwenstaartje heeft en een duikeend een kievitskuifje draagt. Maar er gebeuren meer onverklaarbare… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erik Melisie boeken
  Erik Melisie - Alexandra Quirtesse en de Groot Bargaat, deel 2

  Spannende fantasy van Erik Melisie In een wonderlijke en vaak vijandige wereld vol vreemde wezens is niet alles wat het lijkt. In dit spannende vervolg op haar eerdere avonturen, gaat Alexandra opnieuw de strijd aan tegen het kwaad. Wie kan ze vertrouwen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Joyce van der Meijden boeken
  Joyce van der Meijden - Simon de Schaker

  Oma is op haar hoofd gevallen en moet naar het ziekenhuis. Iedereen denkt dat ze kierewiet is en oma wordt opgeborgen in een oord voor oude mensen, die niet meer zo goed weten hoe ze heten. Tijdens zijn bezoek aan oma krijgt Simon een brief van haar en hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • De zomer van Amber

  In D5R staat het leven van vijf goede vrienden uit Vilvoorde centraal. Vincent, Amber, Kyra, Leyla en Wout zijn schoolvrienden, maar ook na de lesuren zijn ze onafscheidelijk. Dan spreken ze af aan de vijver in het park, waar ze kunnen lachen, giechelen en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Jolanda Zuydgeest boeken
  Jolanda Zuydgeest - Jolien en Jef

  Jolien verhuist naar een mooi huis, aan een park. Nu woont ze dichter bij oma, waar ze heel graag naartoe gaat. Oma heeft een kleine, kobaltblauwe auto. Wanneer de auto niet meer wil starten en opgehaald wordt door de garage, ontmoet ze Jef. De garage is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anne West boeken
  Anne West - Droomprinsen en echte jongens

  Kaja, Klarijn en Maren beginnen tegen hun zin aan een opleiding op de Oswald de Tragische School. Alle drie zijn ze om verschillende redenen naar deze school in Thoren gestuurd. Kaja omdat ze te jongensachtig is, Klarijn omdat ze niet goed genoeg is in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dag juf

  Wat is Bumba blij! Samen met zijn vriendjes gaat hij naar school. Maar waarom is Poppa bang? En waarom kijkt Bumbalu zo sip? Grappig flapboekje rond herkenbare gevoelens als bang-blij-boos. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - Achteruit, Breda is van ons

  ACHTERUIT, BREDA IS VAN ONS. Het verhaal begint in 1938, twee jaar voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Burgemeester Justinus d’n Eerste en agent Sjaak d’n Schrijver hebben hun handen vol aan twee Spanjaarden, die zich hebben gevestigd in de twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - De Bamibalbakker

  Wan Hon Chu kan geweldig goed koken en heeft een afhaalchinees in een ouderwets Chinees dorpje. Op een dag valt er een brief in de brievenbus. Iedereen wordt het dorp uitgejaagd. Het gezellige dorpje zal verdwijnen en zal plaats maken voor moderne fabrieken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Chris Houtman boeken
  Chris Houtman - Het geheim van de goudenregen

  Het wonderbaarlijke leven van de Pilgrim’s-dochter Elizabeth Blossom Elizabeth Blossom heeft echt bestaan, zij voer in 1629 met een tweede groep Pilgrim Fathers vanuit Leiden naar Amerika. Elizabeth werd 92 jaar en kreeg 11 kinderen van wie 8 de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Cockie Vlietman boeken
  Cockie Vlietman - Vampie & Tick

  Alles wat je wilt weten over teken! Mick is op schoolkamp. Hij ontmoet daar een bij zondere sprinkhaan, die hem in een teek verandert. Wat nu? Het leven van Mick staat ineens helemaal op z’n kop. Alles om hem heen is reusachtig. Zelfs een grassprietje ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Ruysbergh boeken
  Jan Ruysbergh - Kyona - Like Me

  In 'Caro' las je wat Caroline Timmers allemaal beleefde voor ze naar Antwerpen verhuisde en op het SAS terechtkwam. In dit verhaal kom je te weten wat Kyona ertoe dreef om wraak te nemen op Camille. Waarom heerst er zoveel spanning tussen de twee meisjes?… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Gudrun Pausewang boeken
  Gudrun Pausewang - Die Wolke

  Was niemand wahrhaben wollte, passiert: Deutschland erlebt einen Supergau. Die 14jährige Janna-Berta verliert ihre Familie und landet selbst im Lazarett. In 1987 Gudrun Pausewang responded to the Chernobyl disaster by constructing her anti-nuclear novel "Die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Ernst Pels boeken
  Ernst Pels - Wat ging er mis?

  De ouders van twee kinderen hebben het druk met hun werk en meer digitaal contact dan werkelijke liefde. Het gebrek aan tijd voor elkaar reageren zij af door afstandelijk gedrag. Klaartje van acht en Gerbrand van twaalf merken zien hun verwijdering en agressie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Leona Geudens boeken
  Leona Geudens - Daan Duizendpoot zoekt de regenboog

  Daan is een Duizendpoot met een rond hoofdje en 10 stukjes lijf die elk een ander kleurtje hebben. Tussen zijn voelsprietjes heeft hij een prachtige bos rode krulletjes. Elk van die 10 kleuren vertegenwoordigt een verhaaltje en een bepaalde vraag of situatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,85