Boeken over fictie overig

 • Koos Meinderts boeken
  Koos Meinderts - De schelmenstreken van Reinaert de Vos

  Terwijl Reinaert de Vos tijdens het monopoly-spelen met zijn kinderen stiekem een briefje van duizend uit de bank jatte en zich te goed deed aan een kipkluifje, verklaarde Koning Nobel in de paleistuin de jaarlijkse Hofdag voor geopend. Met de opening van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anna Wagensveld boeken
  Anna Wagensveld - Boef en Fiens sportavontuurtjes

  De twee gekke hondjes Boef en Fien zijn weer terug! Samen gaan ze in de zomervakantie naar het Dierensportzomerkamp toe. Daar beleven ze samen de aller leukste en sportiefste avontuurtjes met hun nieuwe vriendjes. Trek je sportschoentjes maar aan want het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Oliver Jeffers boeken
  Oliver Jeffers - Het getal geen

  Leer tellen met Oliver Jeffers en zijn hilarische figuurtjes: de Hugo’s! Je vraagt je misschien af of ‘geen’ een getal is. Komt dat even goed uit! Het antwoord is namelijk: ja. Als je gevraagd wordt hoeveel stukken kaas je ziet liggen, zal het antwoord… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Yoke Goris boeken
  Yoke Goris - Alex en de Drakensteen

  Alex heeft het moeilijk op school. Andere kinderen doen al eens heel vervelend tegen hem. Daardoor is hij vaak alleen. Alex voelt zich anders dan de andere kinderen in zijn klas. Zo wordt hij onzeker en dat verwart hem. Wist hij maar wat te doen om er toch bij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Femke Dekker boeken
  Femke Dekker - De legende van de Vuurvogel

  Op een barre winterdag vindt Ravian een prachtig gekleurde veer. Het kan niet anders, of dit is de magische veer van de Vuurvogel, uit de legende. Volgens die legende moet de vinder van de veer hem naar de Gele Steen brengen, ver weg in de bergen. Alleen dan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Weetjenog

  Weetjenog Een jongen kreeg deze rare naam, omdat er in het Grauwwoud akelige dingen gebeurden. Hij moest daarna wonen in een koud en mistig landje, boven op een berg. De jongen werd vriendjes met een huisdier dat daar al was. Met haar waren ook vreemde dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Arianne Cino boeken
  Arianne Cino - Vermist Arianne Cino

  Een spannend kinderboek, waar je niet meer uit los komt. Je moet en zal willen weten hoe het af loopt.Wanneer Jule (Sjuul) tijdens een onweersbui verdwaalt in het bos, heeft ze een ongelofelijke ontmoeting met twee elfenmeisjes. Dit kan niet waar zijn. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sanne de Bakker boeken
  Sanne de Bakker - Alles wat je moet weten over scheten

  Een boek waar een luchtje aan zit. O nee, lieve help! Zet een raam open! Wat een putlucht! Wie was dit keer de schuldige? Tsja, hoe erg ze ook stinken: iedereen laat scheten! Zelfs de koning en de koningin. En ja, ook die stinken. De een wat meer dan de ander… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Karen Karsten boeken
  Karen Karsten - Opa's geheim

  Als Peter op de bank zit te lezen, gaat de bel. 'Huh? Wie zou dat nou zijn?' Peter loopt naar het raam en kijkt wie er voor de deur staat. O, het is de postbode maar. Snel loopt hij naar de voordeur en doet hem open. Voor hem staat een erg rode en bezwete… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,00
 • Gerrit Hemmes boeken
  Gerrit Hemmes - Gevangen in de griend

  Het is 1435. Langs de Devel liggen de vrienden Sibold en Storm op een strandje te genieten van het mooie weer. Plotseling breekt een hevig onweer los. Ze springen op hun vlot en proberen terug te varen. Dat lukt niet. Storm springt eraf en probeert het vlot te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Jehanne - dyslexie uitgave

  1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en vernieling achterlaten, maakt de dertienjarige Jehanne de verschrikkingen van de oorlog voor het eerst van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • S. van Rook boeken
  S. van Rook - Sinter Claes op Spookslot

  Een waar verhaal over het geloven in Sinterklaas door een spook.Sinter Claes op Spookslot In een luchtig spookverhaal heeft Spookie een knoop op zijn verlanglijstje gezet voor de grote ontknoping om tante Irri te bewijzen dat Sinter Claes echt bestaat. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Jet Kat boeken
  Jet Kat - 2. Het complot

  DE WAAGMUIZEN: DE WAAGMUIZEN -boekjes voor onderweg- is een serie spannende, grappige en onverwachte avonturen van muizen onder een groot plein van de oude stad. In deeltje 2 vinden ze bij het graven een deur naar een geheime gang. Overmoedig gaan ze op weg.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Naomi Hoff boeken
  Naomi Hoff - Aliya en Mirage

  “Zeer geschikt voor jongens en meiden van 6 tot 16.” “Prachtig geschreven, spannend, lief en ontroerend. Mooi en kleurrijk geïllustreerd.” “(Ook heel leuk om voor te lezen, van 9 tot 90)” Een bijzonder verhaal over uitzonderlijke meiden en jongens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Bart van der Linden boeken
  Bart van der Linden - Een Weekendje Weg

  Altijd maar in die mooie hemel... Als Engeltje Fabiola de kans krijgt om voor één weekend naar de Aarde te gaan, ontstaat een ongewone vriendschap met twee kinderen. Samen gaan zij op ontdekkingstocht en beleven spannende avonturen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rik Verhulst boeken
  Rik Verhulst - Avontuur in Corsica

  In 'Avontuur op Corsica', een jeugdboek voor jongeren vanaf 10 jaar, lopen drie verhaallijnen parallel: een reisverhaal vol grappige lotgevallen van een opa en oma met hun twee kleinkinderen in een uitzonderlijk natuurlijk kader; de spannende ontrafeling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chris Coene boeken
  Chris Coene - Clovis & de wolkenfabriek

  Al honderden jaren heeft de familie van Clovis een fabriek. Geen gewone fabriek, nee, in deze fabriek worden al eeuwenlang wolken gemaakt! Op een dag is het Clovis' beurt. Hij krijgt zijn eigen plekje in de fabriek en mag er de meest prachtige wolken maken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Gertie Schouwenberg boeken
  Gertie Schouwenberg - Hannie is geen hamburger!

  Als de 11-jarige Lotte op een dag thuiskomt, staat er een man in de voortuin. Met een grote hamer slaat hij een tekoopbord in de grond. Het gaat slecht met de kamelenboerderij waar ze met haar moeder woont en de bank wil alles verkopen. Ook Hannie, haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Han Lasseel boeken
  Han Lasseel - Manniekies

  Arkin is aangewezen door de grotraad om zijn vader, koning der Manniekies, op te volgen. Zoals de wet het voorschrijft, moet de toekomstige koning of koningin een aantal opdrachten vervullen. Om echt koning te kunnen worden, zoekt de kersverse kandidaat best… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Nicolle Christiaanse boeken
  Nicolle Christiaanse - Mijn oma denkt dat ik haar zusje ben

  Nele gaat niet graag naar oma Lies. Haar moeders moeder doet de laatste tijd zo raar. Toch moet ze mee op bezoek in het verpleeghuis.Mijn oma denkt dat ik haar zusje ben Nele gaat niet graag naar oma Lies. Haar moeders moeder doet de laatste tijd zo raar. Toch… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • 2000 Stickers emoticon

  Zeg het met emoticons! Vertel verhalen, ontcijfer berichten, schrijf je eigen tekst, ontwerp je eigen smileys en veel meer... (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Lily C boeken
  Lily C - Froezeltje wil hogerop

  De eekhoorn Froezeltje woont in een klein, maar gezellig huis in het bos. Ze deelt daar een kamer met haar twee zussen en dat is vaak lastig. Maar binnenkort gaat het gezin Witpluis verhuizen. Niet zomaar naar de eerste de beste plek. Nee, het gaat om de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Vivianne de Caluwé boeken
  Vivianne de Caluwé - De avonturen van Saartje & Snoezy

  Het vrolijke meisje Saartje groeit alleen op bij haar mama. Omdat ze geen broertjes of zusjes heeft, vindt ze het niet zo leuk dat ze thuis zo alleen is. Daarom wil ze heel graag een hondje. Ze heeft er alles voor over om haar droom uit te laten komen. Gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Manuel Marsol, Carmen Chica boeken
  Manuel Marsol, Carmen Chica - De berg

  De berg is een prentenboek in zijn puurste vorm. Als lange scenes in een film, neemt de Spaanse illustrator Manuel Marsol de lezer eventjes mee op een transformerende tocht door de wilde natuur. (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - Achteruit, Breda is van ons

  ACHTERUIT, BREDA IS VAN ONS. Het verhaal begint in 1938, twee jaar voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Burgemeester Justinus d’n Eerste en agent Sjaak d’n Schrijver hebben hun handen vol aan twee Spanjaarden, die zich hebben gevestigd in de twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95