Boeken over fictie overig

 • Jose Beumers boeken
  Jose Beumers - 1000 jaar loon

  Dit boek is tot stand gekomen binnen het thema: '1.000 jaar Loon'. Leerlingen van het vierde leerjaar van VBS Nieuwland en VBS De Boomgaard hebben gefantaseerd, getekend en samen met schrijfster Jose Beumers zijn ze tot dit fantastische resultaat gekomen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Minecraft Aquatic Survival stickerboek

  Neem een diepe duik in Minecrafts wateren met dit officiële stickerboek. Ontdek met de stickers hoe je onder water kunt ademhalen, waar je dolfijnen en schildpadden tegenkomt, hoe je met vijanden moet afrekenen en waar de schatten begraven liggen.Neem een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Diet Groothuis boeken
  Diet Groothuis - Het Ei

  'Het begon allemaal met een ei een ongedacht groot ei. Je kon het niet missen.' Het werkelijke begin van alles ? Diet Groothuis en Ingrid & Dieter Schubert laten in dit wervelende prentenboek zien wat een ongelooflijk krachtig moment dat moet zijn geweest. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gudrun Pausewang boeken
  Gudrun Pausewang - Die Wolke

  Was niemand wahrhaben wollte, passiert: Deutschland erlebt einen Supergau. Die 14jährige Janna-Berta verliert ihre Familie und landet selbst im Lazarett. In 1987 Gudrun Pausewang responded to the Chernobyl disaster by constructing her anti-nuclear novel "Die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Han Lasseel boeken
  Han Lasseel - Het zilvermeer

  Hades wil wraak! Niemand die zich moeit met de plannen van een duistere heer blijft ongestraft. Dankzij een nieuwe supermachine zet Hades Arkins grot zonder water. Als koning voelt Arkin zich verplicht om eten en drinkwater te gaan zoeken voor zijn grot. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Yvonne Brill boeken
  Yvonne Brill - De cirkel is rond

  Met De cirkel is rond neemt jeugdliteratuur schrijfster Yvonne Brill afscheid van haar publiek. In deze verhalenbundel komen haar meest geliefde karakters voor een laatste keer voor het voetlicht in een typisch Yvonne Brill verhaal. Soms herschreven uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Willy de Vries-Kuijken boeken
  Willy de Vries-Kuijken - Arachne

  Hallo! Mijn naam is Arachne. Ik ben een spin. Nee, loop nou niet weg! Ik doe niemand kwaad. Sterker nog, ik zorg ervoor dat jij ’s zomers geen last hebt van de muggen in je slaapkamer. Dat is toch fijn? Weet je wat? Lees mijn verhaal, dan kun je naderhand… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Alain M. Bergeron boeken
  Alain M. Bergeron - Billy Stuart 2 in het hol van de Minotaurus

  In het spoor van zijn opa Virgilius, vinden we Billy Stuart en zijn vrienden terug als gevangenen in een andere tijd en een andere plaats. Nadat ze door een donker bos zijn gereisd, waar ze zijn ontsnapt aan de dodelijke kaken van een krokodil, vallen ze in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jet Kat boeken
  Jet Kat - Het Raadsel

  Mus en Ponny gaan op bezoek bij Mijnheer Mol. Deze is een meester in het bedenken van raadsels. Hij leert hun dat 'per ongeluk' en toevallig' niet bestaan. Maar snappen ze dat wel?Deel 5 DEWAAGMUIZEN -boekjes voor onderweg- is een serie spannende, grappige en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Elias Vahlund, Agnes Vahlund boeken
  Elias Vahlund, Agnes Vahlund - Handboek voor superhelden deel 1

  'Plotseling zag Lisa dat één van de boeken op de plank bijna licht gaf. "Handboek voor Superhelden" stond er op de rug. Ze kreeg het gevoel of het boek tegen haar praatte, haar vroeg het uit de kast te pakken en te gaan lezen ...' Lisa moet erg wennen op… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,90
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Jehanne - dyslexie uitgave

  1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en vernieling achterlaten, maakt de dertienjarige Jehanne de verschrikkingen van de oorlog voor het eerst van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - De steen der schepping

  Honderden jaren geleden legden alchemisten een pad aan met twaalf beproevingen, ofwel twaalf campussen, die de verstopplaats van een van de Stenen der Wijsheid beveiligde: de Steen der Schepping. Deze zou in staat zijn materie van vorm te veranderen, dus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nicki Deridder boeken
  Nicki Deridder - Lege Schoenen - Hout

  Joris, Stijn en Fien zitten niet stil na het vinden van de tweede sleutel in New York. Opnieuw weten ze de tips naar de volgende locatie bloot te leggen, zelfs wanneer twee nieuwkomers in het weeshuis hen het leven zuur proberen te maken. Sleutel nummer drie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,50
 • Veerle Meuleman boeken
  Veerle Meuleman - De magische wereld van Dieke de heks

  Door omstandigheden moet Dieke de heks enkele dagen uit haar huisje en beleeft ze de meest toverachtige avonturen. Een zalig verhaal voor jong en oud ( 9 tot 99j. ) met echte spreuken want iedereen heeft er wel eens nood aan om weg te dromen in een wereld vol… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Mark Boode boeken
  Mark Boode - Vogelkinderen

  De wereld van Aqila en Dayo is groen en vreedzaam. Dieren hebben een stem. Geluk staat voorop. De nieuwe mensen hebben vleugels. Ze kunnen vliegen en praten met dieren. Ze noemen zichzelf: Vogelkinderen. Aqila is een vogelmeisje. Haar moeder is de hoogste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sandra J. Paul boeken
  Sandra J. Paul - De Duistere School

  Eenmaal je op deze school zit, geraak je er nooit meer weg. Op de dag na de Grote Storm staat er plots een nieuw gebouw in het midden van Kraaidorp. De Duistere School wordt het genoemd, een internaat voor alle kinderen die in Kraaidorp wonen. Niemand wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Maurits van Huijstee boeken
  Maurits van Huijstee - Doe of Sterf

  Donnie kan zich niet zo goed concentreren op school - maar wel op muziek. Hij wil rapper worden. Op het plein in zijn nieuwe buurt houden de kinderen rapwedstrijden met elkaar. Donnie gaat meedoen en wordt vrienden met Moustafa, Spicky en Daria. Er is alleen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jules Grandgagnage boeken
  Jules Grandgagnage - Jimmy Beachcombers dolle avonturen

  Antwerpen, twee weken voor de gemeenteraadsverkiezingen. Uiterst rechts zet een offensief in om de volstrekte meerderheid van zetels te veroveren. Zal privédetective Jimmy Beachcomber de democratie kunnen redden? Met inspecteur Jensen en Tanja, een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,00
 • S. van Rook boeken
  S. van Rook - Sinter Claes op Spookslot

  Een waar verhaal over het geloven in Sinterklaas door een spook.Sinter Claes op Spookslot In een luchtig spookverhaal heeft Spookie een knoop op zijn verlanglijstje gezet voor de grote ontknoping om tante Irri te bewijzen dat Sinter Claes echt bestaat. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Naomi Hoff boeken
  Naomi Hoff - Aliya en Mirage

  “Zeer geschikt voor jongens en meiden van 6 tot 16.” “Prachtig geschreven, spannend, lief en ontroerend. Mooi en kleurrijk geïllustreerd.” “(Ook heel leuk om voor te lezen, van 9 tot 90)” Een bijzonder verhaal over uitzonderlijke meiden en jongens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - Achteruit, Breda is van ons

  ACHTERUIT, BREDA IS VAN ONS. Het verhaal begint in 1938, twee jaar voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Burgemeester Justinus d’n Eerste en agent Sjaak d’n Schrijver hebben hun handen vol aan twee Spanjaarden, die zich hebben gevestigd in de twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Hans Koerts boeken
  Hans Koerts - Het circus komt naar de stad!

  Wat is dat nou… er staat een Olifant in de tuin. En een aap fietst door de straat. En een giraffe kijkt door het raam. En en – nog veel, veel meer! Hans Koerts maakt schilderijen met een verhaal. Samen met Maurits van Huijstee en Anke de Kroon verwerkt hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - De Bamibalbakker

  Wan Hon Chu kan geweldig goed koken en heeft een afhaalchinees in een ouderwets Chinees dorpje. Op een dag valt er een brief in de brievenbus. Iedereen wordt het dorp uitgejaagd. Het gezellige dorpje zal verdwijnen en zal plaats maken voor moderne fabrieken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Rik Verhulst boeken
  Rik Verhulst - Avontuur in Corsica

  In 'Avontuur op Corsica', een jeugdboek voor jongeren vanaf 10 jaar, lopen drie verhaallijnen parallel: een reisverhaal vol grappige lotgevallen van een opa en oma met hun twee kleinkinderen in een uitzonderlijk natuurlijk kader; de spannende ontrafeling van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Chris Coene boeken
  Chris Coene - Clovis & de wolkenfabriek

  Al honderden jaren heeft de familie van Clovis een fabriek. Geen gewone fabriek, nee, in deze fabriek worden al eeuwenlang wolken gemaakt! Op een dag is het Clovis' beurt. Hij krijgt zijn eigen plekje in de fabriek en mag er de meest prachtige wolken maken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00