Boeken over fictie overig

 • Ethel S. Turner boeken
  Ethel S. Turner - Zeven kleine Australiërs

  Zeven kleine Australiërs is een klassiek Australisch kinderboek, geschreven door Ethel Turner, en voor het eerst uitgegeven in 1894. Het speelt zich hoofdzakelijk af in Sydney in het jaar 1880, het heeft betrekking op de levendige avonturen van de zeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Anna Wagensveld boeken
  Anna Wagensveld - Boef en Fiens sportavontuurtjes

  De twee gekke hondjes Boef en Fien zijn weer terug! Samen gaan ze in de zomervakantie naar het Dierensportzomerkamp toe. Daar beleven ze samen de aller leukste en sportiefste avontuurtjes met hun nieuwe vriendjes. Trek je sportschoentjes maar aan want het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Sandra Kuipers, Mireille Hovius boeken
  Sandra Kuipers, Mireille Hovius - Froekje op Terschelling

  Op Terschelling wordt Froekje voor het eerst verliefd, maar is dat wel wederzijds? Het rondzwervende poesje leidt hen uiteindelijk samen de duinen in. Daar gebeurt iets wat Froekje niet voor mogelijk had gehouden. Het mooie hotel in Griekenland blijkt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Haryanti Frateur boeken
  Haryanti Frateur - Yanti

  Yanti wordt geboren in Indonesie maar belandt in een weeshuis. Ze wordt geadopteerd door een warm gezin waar ze opgroeit. Toch begint ze zich tijdens het opgroeien vragen te stellen over haar roots. Ze besluit op zoek te gaan naar haar familie en onderneemt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Julia E. Nilam boeken
  Julia E. Nilam - Gallia en de sterren

  Gallia, een jong katje, tuurt al maanden elke avond naar de hemel. Ze wil zo graag weten wat sterren zijn en gaat op zoek naar antwoorden. In haar droom komt ze in een prachtige, wonderlijke wereld vol licht en liefde en ontmoet er ook haar overleden oma.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Harald Timmer boeken
  Harald Timmer - Over een draak met laagtevrees en pannenkoeken

  Jelmer en Elise vinden een groot ei. Voordat ze het ei in hun boomhut hebben gekregen komt er een draakje uit en het is doodsbang. Het heeft laagtevrees... (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Otto Treurniet, Ditte van Dijk boeken
  Otto Treurniet, Ditte van Dijk - Fleur verft een deur & groenteFleur

  In dit omkeerboek vind je twee verhalen over Fleur. Fleur vindt alle kleuren even mooi. Wanneer ze haar deur gaat schildereren, levert dit wel een klein probleempje op. Wat is nu eigenlijk de mooiste kleur voor een deur? Omdat Fleur zo van kleur houdt, vindt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Yo-Kai Watch

  Ben jij ook fan van de avonturen van Nate, Whisper en Jibanyan? Dan is dit handboek echt iets voor jou! Stap in de wereld van de Yo-Kai en ontdek alles over deze bijzondere wezens: van Ake tot Payn en van Babblong to Wazzat! Binnenkort hebben de Yo-Kai geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Yvonne Brill boeken
  Yvonne Brill - Wouter, de laatste kabouter

  WOUTER, DE LAATSTE KABOUTER! Een verhaal voor kleine en grote mensen Alwin en Auke wonen in het Groningerland. Ze ontmoeten Barend de Zeearend, die echt kan praten en zijn vriendje Wouter. De kabouter neemt hen mee op sleeptouw door de drie Noordelijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gouden Boekjes - Star Wars: The Force Awakens

  Dertig jaar na de val van het Keizerrijk komen de nieuwe helden Rey en Finn, samen met hun trouwe droïde BB-8, oog in oog te staan met de nieuwe slechterik Kylo Ren.Deze acht vrolijke boekjes leren je alles wat je moet weten over Star Wars. Het grandioze Star… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Jehanne - dyslexie uitgave

  1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en vernieling achterlaten, maakt de dertienjarige Jehanne de verschrikkingen van de oorlog voor het eerst van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Jehanne - dyslexie uitgave

  1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en vernieling achterlaten, maakt de dertienjarige Jehanne de verschrikkingen van de oorlog voor het eerst van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Karel Smolders boeken
  Karel Smolders - Gebroken hemel

  Elke vier eeuwen botst onze wereld met een andere. Een Spiegelwereld waar onbekende natuurwetten gelden. Magische krachten liggen er voor het grijpen. In 1619 probeerde een struikrover een doorbraak van de Spiegelwereld te forceren en een legendarische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Vincent C M Zandvliet boeken
  Vincent C M Zandvliet - Sofi's vlinderlijke droomreizen

  Na het tekenen van de vlinder, verdwijnt deze mysterieus. Vier keer lijkt de vlinder weer te verschijnen. Telkens droomt Sofi dan een bijzondere droomreis. Daarna komt de vlinder weer terug op de tekening en zijn de droomreizen voorbij. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,53
 • Patrick Bernauw boeken
  Patrick Bernauw - Twee Koningskinderen / De Komedianten van de Bastille

  Twee verhalen die in het begin van de jaren 2000 werden gepubliceerd voor een 'young adult' publiek, maar even goed door volwassenen werden gelezen. Een tiental jaren na de Ramp. Twee koningskinderen hebben elkaar zo lief... maar dan wordt het water opeens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Weetjenog

  Weetjenog Een jongen kreeg deze rare naam, omdat er in het Grauwwoud akelige dingen gebeurden. Hij moest daarna wonen in een koud en mistig landje, boven op een berg. De jongen werd vriendjes met een huisdier dat daar al was. Met haar waren ook vreemde dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Star Wars: The Phantom Menace

  Het verhaal over de jonge Anakin Skywalker, de latere Darth Vader en zijn mentor Qui-Gon Jinn. In deze serie verschenen acht vrolijke boekjes die je alles leren wat je moet weten over Star Wars. Het grandioze Star Wars universum in kleine maar spannende… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Arianne Cino boeken
  Arianne Cino - Vermist Arianne Cino

  Een spannend kinderboek, waar je niet meer uit los komt. Je moet en zal willen weten hoe het af loopt.Wanneer Jule (Sjuul) tijdens een onweersbui verdwaalt in het bos, heeft ze een ongelofelijke ontmoeting met twee elfenmeisjes. Dit kan niet waar zijn. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sander Schmits boeken
  Sander Schmits - Meesterwerk

  Op een vrijdagmiddag na school ontdekken Sjoerd, Tom en Sari waar hun meester woont: in het huis aan de achterkant van het voetbalveldje. Maar is dat eigenlijk wel zo, woont meester Henk wel echt daar? Of doet hij toch iets anders bij dat huis? Sjoerd, Tom en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gouden Boekjes - Star Wars: Attack of the Clones

  Anakin, nu Jedi-leerling, heeft de opdracht gekregen om Padmé Amidala, senator van de republiek, te beschermen. Deze acht vrolijke boekjes leren je alles wat je moet weten over Star Wars. Het grandioze Star Wars universum in kleine maar spannende avonturen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Gouden Boekjes - Star Wars: A New Hope

  Prinses Leia leidt de rebellenalliantie tegen het kwaadaardige Keizerrijk. Zij hopen met de Death Star, een verschrikkelijk wapen, de rebellie de kop in te drukken.Deze acht vrolijke boekjes leren je alles wat je moet weten over Star Wars. Het grandioze Star… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Gouden Boekjes - Star Wars: The Empire Strikes Back

  Na de vernietiging van de Death Star, is de klopjacht op de rebellen door het Keizerrijk begonnen.Deze acht vrolijke boekjes leren je alles wat je moet weten over Star Wars. Het grandioze Star Wars universum in kleine maar spannende avonturen. Als je niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Gouden Boekjes - Star Wars: Return of the Jedi

  Luke Skywalker neemt het alleen op tegen Darth Vader, die hem naar de duistere kant van de Force probeert over te halen.Deze acht vrolijke boekjes leren je alles wat je moet weten over Star Wars. Het grandioze Star Wars universum in kleine maar spannende… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Joyce van der Meijden boeken
  Joyce van der Meijden - Akelige Arnold

  Simon is een stoere jongen van tien jaar met een droom. Later wil hij topsporter worden, maar geen spits bij Ajax zoals zijn vader hoopt. Simon wil net zo’n goede schaker worden als zijn oom Arnold. Oom Arnold is Nederlands schaakkampioen en een ontzettend… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gouden Boekjes - Star Wars: Revenge of the Sith

  De oorlog is uitgebroken in het Star Wars universum, Anakin wordt heen en weer geslingerd tussen goed en kwaad. Deze acht vrolijke boekjes leren je alles wat je moet weten over Star Wars. Het grandioze Star Wars universum in kleine maar spannende avonturen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50