Boeken over fictie overig

 • Anna Wagensveld boeken
  Anna Wagensveld - Boef en Fiens sportavontuurtjes

  De twee gekke hondjes Boef en Fien zijn weer terug! Samen gaan ze in de zomervakantie naar het Dierensportzomerkamp toe. Daar beleven ze samen de aller leukste en sportiefste avontuurtjes met hun nieuwe vriendjes. Trek je sportschoentjes maar aan want het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Jehanne - dyslexie uitgave

  1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en vernieling achterlaten, maakt de dertienjarige Jehanne de verschrikkingen van de oorlog voor het eerst van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - De Bamibalbakker

  Wan Hon Chu kan geweldig goed koken en heeft een afhaalchinees in een ouderwets Chinees dorpje. Op een dag valt er een brief in de brievenbus. Iedereen wordt het dorp uitgejaagd. Het gezellige dorpje zal verdwijnen en zal plaats maken voor moderne fabrieken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gerrit Hemmes boeken
  Gerrit Hemmes - Gevangen in de griend

  Het is 1435. Langs de Devel liggen de vrienden Sibold en Storm op een strandje te genieten van het mooie weer. Plotseling breekt een hevig onweer los. Ze springen op hun vlot en proberen terug te varen. Dat lukt niet. Storm springt eraf en probeert het vlot te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • B.J.W. ten Cate boeken
  B.J.W. ten Cate - Het Griezelcircus

  Een boek vol griezels, gevaren en geheimen. Ga mee op avontuur met Bram en Saar, en lees alles over de griezelige acts van Het Griezelcircus die je op het puntje van je stoel doen zitten.Het Griezelcircus is in het dorp en iedereen heeft het erover. Een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Hans Koerts, Maurits van Huijstee boeken
  Hans Koerts, Maurits van Huijstee - Niemand weet dat ik een vlinder ben

  Vlinder neemt je mee op reis. Spring jij op zijn rug? Hans Koerts maakt schilderijen van vlinders en landschappen. Samen met kinderboekenschrijver Maurits van Huijstee heeft hij daar dit boek van gemaakt. Een verhaaltje voor het slapen gaan. Vanaf 3 jaar. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jet Kat boeken
  Jet Kat - De ontploffing

  DE WAAGMUIZEN: een serie spannende avonturen van muizen onder een groot plein van de oude stad. Ze zijn heel moedig, want het is er gevaarlijk. Maar zelf zijn deze muizen ook bepaald geen lieverdjes.DE WAAGMUIZEN -boekjes voor onderweg- is een serie spannende,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Campus 12 : leesboek 1

  Van de ene op de andere dag verdwijnt Bo De Smidt spoorloos van de aardbol. Haar tweelingbroer en stoere bokser Noah De Smidt lijkt de enige te zijn die nog weet dat ze ooit bestaan heeft. Noah kan nergens ook maar één enkele foto van haar vinden en al haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Vincent C M Zandvliet boeken
  Vincent C M Zandvliet - Jasper en de grote stroopwafelroof

  Wat doe je als bijna zevenjarige, wanneer je lievelingseten zomaar verdwijnt. Jasper is dol op stroopwafels, maar die zijn weg ... helemaal verdwenen. Door iets te doen wat hij echt niet leuk vindt, komt er een oplossing. Bovendien ontdekt hij, dat spruitjes… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  22,16
 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Weetjenog

  Weetjenog Een jongen kreeg deze rare naam, omdat er in het Grauwwoud akelige dingen gebeurden. Hij moest daarna wonen in een koud en mistig landje, boven op een berg. De jongen werd vriendjes met een huisdier dat daar al was. Met haar waren ook vreemde dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Sharon Wünsch boeken
  Sharon Wünsch - Brandee in de tropen

  Brandee het brandweermeisje gaat dit keer op avontuur in de tropen. Met haar broer Jan jr. speelt ze, tijdens hun vakantie op de Caribische eilanden de hoofdrol bij het redden van zeeschildpadden.Dit boek moet je gelezen hebben! Zeker niet alleen voor meisjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Sanne te Loo boeken
  Sanne te Loo - Ieber en Knoert

  Ieber en Knoert: twee monsterlijk leuke vrienden! Ieber heeft een vogel gevangen. Hij gaat naar zijn grote vriend Knoert en zegt dat hij het beestje graag wil houden. Maar Knoert vindt dat vogels in de natuur horen en laat de vogel vrij. Teleurgesteld en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Arianne Cino boeken
  Arianne Cino - Vermist Arianne Cino

  Een spannend kinderboek, waar je niet meer uit los komt. Je moet en zal willen weten hoe het af loopt.Wanneer Jule (Sjuul) tijdens een onweersbui verdwaalt in het bos, heeft ze een ongelofelijke ontmoeting met twee elfenmeisjes. Dit kan niet waar zijn. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sander Schmits boeken
  Sander Schmits - Meesterwerk

  Op een vrijdagmiddag na school ontdekken Sjoerd, Tom en Sari waar hun meester woont: in het huis aan de achterkant van het voetbalveldje. Maar is dat eigenlijk wel zo, woont meester Henk wel echt daar? Of doet hij toch iets anders bij dat huis? Sjoerd, Tom en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Kristel Verbeke boeken
  Kristel Verbeke - Alles kids

  De Hollebolleweg is een heel gewone straat. In een heel gewone stad. Met heel gewone kinderen. Wacht, zijn de bewoners van de Hollebolleweg écht zo gewoon? Simon bedenkt zijn eigen familiegeheim. Noah kan een appel zomaar in vijf stukken toveren. En Aygun?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Maike van Heusden boeken
  Maike van Heusden - Op zoek naar avontuur

  Lux en LouLou zijn op zoek naar een spannend, nog nooit eerder meegemaakt avontuur. Enthousiast rennen ze samen door Lumieland. Zoek jij met Lux en LouLou mee? Wil jij jouw kindje lekker buiten laten spelen? Dan is het boek “de Lumies op zoek naar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Lieve van den Berg boeken
  Lieve van den Berg - De lamp, de sneeuwbol en het kompas

  Pol en Polleke Grasspriet zijn met hun ouders op vakantie in Engeland in Cornwall. Oom Jack, tante Kirstie, Noek en oma zijn ook mee. Ze logeren in een groot vakantiehuis op een berg met uitzicht op zee en de kliffen. Noek heeft het syndroom van Down. Hij is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Fiona Hack boeken
  Fiona Hack - Kabouter Speurneus

  De dieren van het Wilde Bos weten niet wat er gebeurt als Ilse de reusachtige slak het bos inkruipt. Ze heeft haar familie verlaten en is op zoek naar een deel van het bos waar ze niemand in de weg zit. Ze is zo groot dat dieren over haar struikelen en zich… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Oorlogswinter - dyslexie uitgave

  Een jongen van 15 maakt de laatste bittere oorlogswinter van 1944/45 door. Eerst als toeschouwer, later diep betrokken bij het ondergrondse werk. In het dorpje aan de IJssel komt hij voor gevaarlijke opdrachten te staan. Heel alleen. Niemand mag hij in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Hector Malot boeken
  Hector Malot - Alleen op de wereld

  dwarsligger 559 Hector Malot Alleen op de wereld, opnieuw verteld door Tiny Fisscher Rémi heeft een fijn leven met zijn lieve moeder Barberin. Maar zijn wereld stort in als hij erachter komt dat hij een vondeling is. Wanneer zijn pleegvader hem aan de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Bumba : set mini kartonboekjes - Mijn eerste boekjes (2-talig)

  3 mooie kartonboekjes met eenvoudige tekeningen op baby-maat. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Jehanne - dyslexie uitgave

  1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en vernieling achterlaten, maakt de dertienjarige Jehanne de verschrikkingen van de oorlog voor het eerst van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Brian Elstak boeken
  Brian Elstak - Trobi

  Daar is-ie dan: de opvolger van TORI! Het verrassende kinderboek dat menig kinderhart en een Zilveren Penseel veroverde. In TROBI komen de dappere mensenkinderen Cel, Bones en Zi in de problemen: de tijgerklauw met de kracht van honderd tijgers is van hen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,99
 • Lizzy Koppe - van Pelt boeken
  Lizzy Koppe - van Pelt - Voetbalavonturen met Jackie Groenen

  Dit is een boek voor iedereen die van meidenvoetbal houdt! Je maakt kennis met Jackie Groenen. Zij is een Oranje Leeuwin! Dat betekent dat ze in het Nederlandse Elftal speelt. Jackie vertelt je hoe haar dat gelukt is en ze deelt haar coolste foto's met jou! In… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Tine Hertmans boeken
  Tine Hertmans - Het Appelhuis

  Een familie wormen leeft tevreden in het Appelhuis. Na een onverwachte gebeurtenis verzeilen onze vriendjes van het ene avontuur in het andere.Een wormenfamilie leeft tevreden in het Appelhuis. Na een onverwachte gebeurtenis verzeilen onze vriendjes van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50