Boeken over fictie overig

 • Ethel S. Turner boeken
  Ethel S. Turner - Zeven kleine Australiërs

  Zeven kleine Australiërs is een klassiek Australisch kinderboek, geschreven door Ethel Turner, en voor het eerst uitgegeven in 1894. Het speelt zich hoofdzakelijk af in Sydney in het jaar 1880, het heeft betrekking op de levendige avonturen van de zeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Anna Wagensveld boeken
  Anna Wagensveld - Boef en Fiens sportavontuurtjes

  De twee gekke hondjes Boef en Fien zijn weer terug! Samen gaan ze in de zomervakantie naar het Dierensportzomerkamp toe. Daar beleven ze samen de aller leukste en sportiefste avontuurtjes met hun nieuwe vriendjes. Trek je sportschoentjes maar aan want het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Artur Balder boeken
  Artur Balder - Balder*Curdy y la camara de los lores/ Curdy

  En la Inglaterra del año 1099, un joven aprendiz, Idruk Maiflower, espera impaciente para convertirse en uno de los iniciados de la Hermandad de Alquimistas de Wilton. Avisado por caballeros templarios, Luitpirc, su maestro, se ve obligado a viajar con él a… (Harde kaft)

  Lees meer...
  28,95
 • 2000 stickers Boerderij

  Kom ook plezier maken op de boerderij! Help de boeren bij het binnenhalen vande oogst, het voeren van de varkens, het melken van de koe en het drijven van de schapen. Teken, kleur en kies uit meer dan 2000 stickers om elke bladzijde af te maken. (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Jochen Till boeken
  Jochen Till - Wilde Wilma Kogelvis en Doodskop

  Wilde Wilma is met haar vader op weg naar de zee. Papa is zijn roofridderleven zat en wil piraat worden. Dat komt Wilma goed uit, zij wilde altijd al de beroemdste piraat van de zeven zeee?n worden. Maar volgens kapitein Doodskop horen meisjes niet thuis op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Lily C boeken
  Lily C - Froezeltje wil hogerop

  De eekhoorn Froezeltje woont in een klein, maar gezellig huis in het bos. Ze deelt daar een kamer met haar twee zussen en dat is vaak lastig. Maar binnenkort gaat het gezin Witpluis verhuizen. Niet zomaar naar de eerste de beste plek. Nee, het gaat om de meest… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Yo-Kai Watch

  Ben jij ook fan van de avonturen van Nate, Whisper en Jibanyan? Dan is dit handboek echt iets voor jou! Stap in de wereld van de Yo-Kai en ontdek alles over deze bijzondere wezens: van Ake tot Payn en van Babblong to Wazzat! Binnenkort hebben de Yo-Kai geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • I.D. Leeuwerink boeken
  I.D. Leeuwerink - Sike

  Sike is twaalf jaar oud en woont op het reservaat van de Navajo. Trots op zijn afkomst en een speciaal lid van zijn stam, hij is namelijk een magiër. Maar magie is soms gevaarlijk, zeker als je een vuurmagiër bent zoals Sike. Nu hij twaalf jaar oud is zal… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  18,99
 • Vivianne de Caluwé boeken
  Vivianne de Caluwé - De avonturen van Saartje & Snoezy

  Het vrolijke meisje Saartje groeit alleen op bij haar mama. Omdat ze geen broertjes of zusjes heeft, vindt ze het niet zo leuk dat ze thuis zo alleen is. Daarom wil ze heel graag een hondje. Ze heeft er alles voor over om haar droom uit te laten komen. Gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Otto Treurniet, Ditte van Dijk boeken
  Otto Treurniet, Ditte van Dijk - Fleur verft een deur & groenteFleur

  In dit omkeerboek vind je twee verhalen over Fleur. Fleur vindt alle kleuren even mooi. Wanneer ze haar deur gaat schildereren, levert dit wel een klein probleempje op. Wat is nu eigenlijk de mooiste kleur voor een deur? Omdat Fleur zo van kleur houdt, vindt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Miralda Colombo boeken
  Miralda Colombo - Steden atlas

  20 fantastische steden, 20 onvergetelijke reizen. Een gids voor kinderen omkennis te maken met bijzondere verhalen, unieke attracties en verrassende tradities ensmaken. (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Wiesje Berghuis boeken
  Wiesje Berghuis - Het mysterie van ISON De ontvoering

  Roi is een levensluchtige jongen die van buitenspelen houdt. Op een dag wordt zijn moeder ontvoerd. Roi kan niet thuis toekijken en afwachten terwijl hij actief wil helpen zijn moeder te bevrijden.Roi is een levenslustige tiener en heeft een prima leven. Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Henriëtte Hofman boeken
  Henriëtte Hofman - Weetjenog

  Weetjenog Een jongen kreeg deze rare naam, omdat er in het Grauwwoud akelige dingen gebeurden. Hij moest daarna wonen in een koud en mistig landje, boven op een berg. De jongen werd vriendjes met een huisdier dat daar al was. Met haar waren ook vreemde dingen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,95
 • Arianne Cino boeken
  Arianne Cino - Vermist Arianne Cino

  Een spannend kinderboek, waar je niet meer uit los komt. Je moet en zal willen weten hoe het af loopt.Wanneer Jule (Sjuul) tijdens een onweersbui verdwaalt in het bos, heeft ze een ongelofelijke ontmoeting met twee elfenmeisjes. Dit kan niet waar zijn. Als ze… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elles Dillen boeken
  Elles Dillen - Beertje Juul en haar vrienden

  Beertje Juul zit in het bos op een hele grote rots. Ze is helemaal alleen en dat vindt ze niet leuk. De andere dieren uit het bos proberen haar op te vrolijken, maar wat vindt Beertje Juul nou eigenlijk leuk? Beertje Juul is een leuk voorleesverhaal met grote,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Mark van Dijk boeken
  Mark van Dijk - Erea-trilogie Erea deel 2, De poort naar het oosten

  De poort naar het oosten is het tweede deel in Mark van Dijks EREA-trilogie DE WERELD VAN DE DRIE MANEN. Een fascinerend verhaal over magie in een andere tijd en een andere wereld, over de geheimzinnige runen op de middelsteen van de druïden¬cirkel, die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - 2040 - Een verhaal over oorlog en verzet

  Lotte (14) moet nodig beginnen met schrijven. Morgen, op 4 mei 2040, moet ze de toespraak al houden en er staat nog niets op papier. Voor de groots opgezette herdenking op de Dam in Amsterdam is zij uitgekozen om iets te zeggen. Maar Lotte weet niets van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jan Terlouw boeken
  Jan Terlouw - Oorlogswinter - grote letter uitgave

  GROTE LETTER UITGAVEEen jongen van 15 maakt de laatste bittere oorlogswinter van 1944/45 door. Eerst als toeschouwer, later diep betrokken bij het ondergrondse werk. In het dorpje aan de IJssel komt hij voor gevaarlijke opdrachten te staan. Heel alleen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,50
 • Hanne Vandenbroeck boeken
  Hanne Vandenbroeck - Het Super LOL boek

  Lach je krom met het nieuwste moppenboek van Smiley. Met 300 moppen ben je terug de ster van de speelplaats of doe je iedereen van je familie de slappe lach krijgen! Onmisbaar in je schooltas of op je toilet! (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Bart van der Linden boeken
  Bart van der Linden - Een Weekendje Weg

  Altijd maar in die mooie hemel... Als Engeltje Fabiola de kans krijgt om voor één weekend naar de Aarde te gaan, ontstaat een ongewone vriendschap met twee kinderen. Samen gaan zij op ontdekkingstocht en beleven spannende avonturen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Willemijn Jussen, Bas Jussen boeken
  Willemijn Jussen, Bas Jussen - Apenstreken met Tooby - Veer van Flingo / Flingo's feather

  Het aapje Tooby wil dolgraag net zo'n mooie roze veren als een Flamingo. Hij probeert er een te pakken, maar mag dat wel zomaar? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerry Huizenga boeken
  Gerry Huizenga - Jacht geopend op Westeresch

  Deel 2 in de "Geert en Bowien-mysteries" Onafhankelijk van het vorige deel te lezen. Het is inderdaad een hond. Een lang en dun scharminkel. Voskleurig, dat wel. Maar onmiskenbaar een hond, die nu van de landbouwmachines en opgewonden jagers probeert weg te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Nikola Nahirni boeken
  Nikola Nahirni - Uitbarsting op Apeneiland

  Op een onbekend eiland, midden in de oceaan woonden eens miljoenen apen. Ze waren een vrolijk en zorgeloos apenvolk. Op het eiland zat een grote, maar rustige, vulkaan dus daar trokken ze zich niets van aan tot er op een dag vreemde geluiden te horen waren. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Brady Lukassen boeken
  Brady Lukassen - De Gruwelijke Griezelaar

  Ben jij een echte griezelfanaat met stalen zenuwen? Houd jij van spannende verhalen over geesten, vampiers, weerwolven, zombies, mummies en andere gruwelijke monsters en kan het jou allemaal niet eng genoeg zijn? Probeer dan eens een stukje te lezen uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Bonny Becker boeken
  Bonny Becker - Kerstfeest met Beer

  Beer had nog nooit echt kerstfeest gevierd. Hij had nog nooit een boom met lichtjes erin gehad, of kerstzuurstokken, of kerstkoekjes in de vorm van beertjes. Maar hij had er wel veel over gelezen. Het was duidelijk: het allerbelangrijkst waren natuurlijk ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50