Boeken over fictie overig

 • Jose Beumers boeken
  Jose Beumers - 1000 jaar loon

  Dit boek is tot stand gekomen binnen het thema: '1.000 jaar Loon'. Leerlingen van het vierde leerjaar van VBS Nieuwland en VBS De Boomgaard hebben gefantaseerd, getekend en samen met schrijfster Jose Beumers zijn ze tot dit fantastische resultaat gekomen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Plop : educatief boek - De klas van meester Plop

  In de klas van meester Plop kan de pret niet op! ABC en de cijfertjes doen ook mee. Geel is de kleur van een citroen en oranje van een pompoen. Wat is de vorm van een vierkant en een driehoek? Alles leer je in dit boek! (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Leona Geudens boeken
  Leona Geudens - Daan Duizendpoot zoekt de regenboog

  Daan is een Duizendpoot met een rond hoofdje en 10 stukjes lijf die elk een ander kleurtje hebben. Tussen zijn voelsprietjes heeft hij een prachtige bos rode krulletjes. Elk van die 10 kleuren vertegenwoordigt een verhaaltje en een bepaalde vraag of situatie… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,85
 • Wibe Vandezande boeken
  Wibe Vandezande - De avonturen van Harry en Nic

  Wanneer Nic in het bos gaat wandelen, ontmoet hij een nieuwe vriend, Harry. Samen komen ze op een mysterieuze manier in de ruimte terecht op een planeet: Grootmondé. Op deze planeet, leven Grootmonden. Dit zijn kleine, rare, paarse wezentjes met een hele… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,60
 • Carlo Peeters boeken
  Carlo Peeters - Het snavelmasker

  Stan woont tijdelijk bij zijn grootouders in een groot, mooi en vrijstaand huis. Op een avond worden er tientallen tomaten tegen het raam aan gegooid. Stan schrikt zich rot. Vier onbekende jongens rennen lachend weg. ‘Gewoon een kwajongensstreek,’ wordt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Elias Vahlund, Agnes Vahlund boeken
  Elias Vahlund, Agnes Vahlund - Het rode masker

  Lisa heeft haar eerste missie als het Rode Masker vervuld, maar ze heeft eigenlijk het gevoel of ze het allemaal maar heeft gedroomd. Want op school wordt ze nog net zo getreiterd als voorheen. De drie grootste pestkoppen uit de klas lijken altijd háár uit… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Chris Houtman boeken
  Chris Houtman - Het geheim van de goudenregen

  Het wonderbaarlijke leven van de Pilgrim’s-dochter Elizabeth Blossom Elizabeth Blossom heeft echt bestaan, zij voer in 1629 met een tweede groep Pilgrim Fathers vanuit Leiden naar Amerika. Elizabeth werd 92 jaar en kreeg 11 kinderen van wie 8 de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,99
 • Yet Baas boeken
  Yet Baas - Gesprekken met Haidiepoet

  Haidiepoet is een poes met talent. En dat weet ze maar al te goed. Ze kan namelijk met mensen en dieren praten. Zo goed zelfs dat ze die met veel humor tegen elkaar uitspeelt ter meerdere eer en glorie van … Haidiepoet de poes. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Anne West boeken
  Anne West - Droomprinsen en echte jongens

  Kaja, Klarijn en Maren beginnen tegen hun zin aan een opleiding op de Oswald de Tragische School. Alle drie zijn ze om verschillende redenen naar deze school in Thoren gestuurd. Kaja omdat ze te jongensachtig is, Klarijn omdat ze niet goed genoeg is in haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dorothée de Monfreid boeken
  Dorothée de Monfreid - Slaap je?

  Het is nacht, iedereen slaapt, behalve Nono. Die kan de slaap niet vatten omdat Popov zo verschrikkelijk ligt te snurken. Nono vraagt Misja om hem een verhaaltje voor te lezen. Dan wordt Pedro wakker, daarna Zaza. En ook Kaki doet z’n ogen open en Omar wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Simone van der Vlugt boeken
  Simone van der Vlugt - Jehanne - dyslexie uitgave

  1425Frankrijk is verwikkeld in de Honderdjarige Oorlog met Engeland. Als op een dag de Engelsen Domremy binnenvallen en een spoor van verkrachting en vernieling achterlaten, maakt de dertienjarige Jehanne de verschrikkingen van de oorlog voor het eerst van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Joyce van der Meijden boeken
  Joyce van der Meijden - Simon de Schaker

  Oma is op haar hoofd gevallen en moet naar het ziekenhuis. Iedereen denkt dat ze kierewiet is en oma wordt opgeborgen in een oord voor oude mensen, die niet meer zo goed weten hoe ze heten. Tijdens zijn bezoek aan oma krijgt Simon een brief van haar en hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Wat doen we vandaag?

  Kan je niet kiezen wat je wil doen of lezen vandaag? Laat Bumba je helpen! Geef hem een stevige draai en kijk waar hij naartoe wijst! Gaan we vandaag de kleuren leren? Of wil je meer weten over de cijfers? Een verhaaltje over de dagen van de week? Of toch maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Zhang Zhilu boeken
  Zhang Zhilu - Wonder Boy

  Op een stormachtige nacht verschijnt er een UFO boven de stad. Vlak boven het ziekenhuis blijft de UFO in de lucht hangen.Op een stormachtige nacht verschijnt er een UFO boven de stad. Vlak boven het ziekenhuis blijft de UFO in de lucht hangen. In het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jolanda Zuydgeest boeken
  Jolanda Zuydgeest - Jolien en Jef

  Jolien verhuist naar een mooi huis, aan een park. Nu woont ze dichter bij oma, waar ze heel graag naartoe gaat. Oma heeft een kleine, kobaltblauwe auto. Wanneer de auto niet meer wil starten en opgehaald wordt door de garage, ontmoet ze Jef. De garage is van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Harm de Jonge boeken
  Harm de Jonge - De Dekseldrager van Heteketel

  Ga je uiterlijk op de ander lijken wanneer er liefde in het spel is? Je zou het haast denken als je 'De Dekseldrager van Heteketel' leest, waarin een mus een pauwenstaartje heeft en een duikeend een kievitskuifje draagt. Maar er gebeuren meer onverklaarbare… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • John En Max Rugers boeken
  John En Max Rugers - Kabouters bestaan ... echt waar

  Je gelooft niet in Kabouters? Dan weet ik één ding zeker. Je bent een volwassene. Alleen volwassenen zijn zo versleten, dat ze niet meer in kabouters, heksen en andere sprookjesfiguren geloven. Zijn ze dan vergeten dat ze als kind bang waren in het donker?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  29,77
 • Selwyn E Phipps boeken
  Selwyn E Phipps - Het magische eenhoorn genootschap

  Het Magische Eenhoorn Genootschap wijdt zich al eeuwenlang aan het bestuderen en beschermen van eenhoorns. Al die tijd was het geheime genootschap in mysterie gehuld... tot nu. In dit officiële handboek, de uitvoerigste gids over deze unieke dieren, zijn de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - Achteruit, Breda is van ons

  ACHTERUIT, BREDA IS VAN ONS. Het verhaal begint in 1938, twee jaar voor het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. Burgemeester Justinus d’n Eerste en agent Sjaak d’n Schrijver hebben hun handen vol aan twee Spanjaarden, die zich hebben gevestigd in de twee… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Gerrit ter Haar, Rowan ter Haar boeken
  Gerrit ter Haar, Rowan ter Haar - De nacht (in het museum)

  Spannend (jeugd)boek voor jong en oud, geschreven door jong en oud...Opa gaat met Rowan en Floor naar de markt, even een visje halen. Maar eerst even langs een vriend van opa in het museum om wat afspraken te maken. Als het praatje afgelopen is, kijkt opa om… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Jan Van Herpen boeken
  Jan Van Herpen - De Bamibalbakker

  Wan Hon Chu kan geweldig goed koken en heeft een afhaalchinees in een ouderwets Chinees dorpje. Op een dag valt er een brief in de brievenbus. Iedereen wordt het dorp uitgejaagd. Het gezellige dorpje zal verdwijnen en zal plaats maken voor moderne fabrieken.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Cockie Vlietman boeken
  Cockie Vlietman - Vampie & Tick

  Alles wat je wilt weten over teken! Mick is op schoolkamp. Hij ontmoet daar een bij zondere sprinkhaan, die hem in een teek verandert. Wat nu? Het leven van Mick staat ineens helemaal op z’n kop. Alles om hem heen is reusachtig. Zelfs een grassprietje ziet… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marianne Van Buul-van Zwet boeken
  Marianne Van Buul-van Zwet - Op heterdaad betrapt

  Vakantie in de Dordogne, Luuk heeft er maar wat zin in. Eerst kamperen en daarna een huisje bij een kasteel met een eigen zwembad. Dat belooft nog eens een leuke vakantie te worden. Zwemmen, tennissen, kanoën en vooral lekker niets doen. Maar als Luuk tijdens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,51
 • Gudrun Pausewang boeken
  Gudrun Pausewang - Die Wolke

  Was niemand wahrhaben wollte, passiert: Deutschland erlebt einen Supergau. Die 14jährige Janna-Berta verliert ihre Familie und landet selbst im Lazarett. In 1987 Gudrun Pausewang responded to the Chernobyl disaster by constructing her anti-nuclear novel "Die… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Yvonne Brill boeken
  Yvonne Brill - De cirkel is rond

  Met De cirkel is rond neemt jeugdliteratuur schrijfster Yvonne Brill afscheid van haar publiek. In deze verhalenbundel komen haar meest geliefde karakters voor een laatste keer voor het voetlicht in een typisch Yvonne Brill verhaal. Soms herschreven uit het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00