Boeken over fictie overig

 • Ethel S. Turner boeken
  Ethel S. Turner - Zeven kleine Australiërs

  Zeven kleine Australiërs is een klassiek Australisch kinderboek, geschreven door Ethel Turner, en voor het eerst uitgegeven in 1894. Het speelt zich hoofdzakelijk af in Sydney in het jaar 1880, het heeft betrekking op de levendige avonturen van de zeven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Elisabeth Karstens boeken
  Elisabeth Karstens - Het Lied van de Kikibi

  Op een dag ontdekt de zeemeermin Florelief een vreemde vis. Het blijkt een jongen te zijn die vast zit aan een rol plastic die in zee is geraakt. Zij redt hem van de verdrinkingsdood en sluit vriendschap. Om te kunnen overleven op de zeebodem moet hij een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  27,60
 • Anna Wagensveld boeken
  Anna Wagensveld - Boef en Fiens sportavontuurtjes

  De twee gekke hondjes Boef en Fien zijn weer terug! Samen gaan ze in de zomervakantie naar het Dierensportzomerkamp toe. Daar beleven ze samen de aller leukste en sportiefste avontuurtjes met hun nieuwe vriendjes. Trek je sportschoentjes maar aan want het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Dorothé Huijsmans boeken
  Dorothé Huijsmans - Lisa's wondere wereld

  Lisa’s wondere wereld geeft een inkijkje in de ervaringswereld van een hoogbegaafd meisje. Vol levenslust en nieuwsgierigheid begint Lisa aan haar leven, vastbesloten om te ontdekken hoe de wereld in elkaar zit. Naarmate ze verder komt met haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Wiesje Berghuis boeken
  Wiesje Berghuis - Het mysterie van ISON De ontvoering

  Roi is een levensluchtige jongen die van buitenspelen houdt. Op een dag wordt zijn moeder ontvoerd. Roi kan niet thuis toekijken en afwachten terwijl hij actief wil helpen zijn moeder te bevrijden.Roi is een levenslustige tiener en heeft een prima leven. Op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Paula Gerritsen boeken
  Paula Gerritsen - De veerman

  Een oude veerman heeft zijn hele leven tussen twee oevers heen en weer gevaren. Op een mooie zomerse middag besluit hij de touwen van zijn pontje los te snijden en zich met de stroom mee de rivier af te laten zakken om te zien wat de wereld nog meer in petto… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Elles Dillen boeken
  Elles Dillen - Beertje Juul en haar vrienden

  Beertje Juul zit in het bos op een hele grote rots. Ze is helemaal alleen en dat vindt ze niet leuk. De andere dieren uit het bos proberen haar op te vrolijken, maar wat vindt Beertje Juul nou eigenlijk leuk? Beertje Juul is een leuk voorleesverhaal met grote,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Bart van der Linden boeken
  Bart van der Linden - Een Weekendje Weg

  Altijd maar in die mooie hemel... Als Engeltje Fabiola de kans krijgt om voor één weekend naar de Aarde te gaan, ontstaat een ongewone vriendschap met twee kinderen. Samen gaan zij op ontdekkingstocht en beleven spannende avonturen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Willemijn Jussen, Bas Jussen boeken
  Willemijn Jussen, Bas Jussen - Apenstreken met Tooby - Veer van Flingo / Flingo's feather

  Het aapje Tooby wil dolgraag net zo'n mooie roze veren als een Flamingo. Hij probeert er een te pakken, maar mag dat wel zomaar? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Cor Inja boeken
  Cor Inja - De dode hond en een geheime plek in mijn kop

  Stel het overkomt jou. Je heet Jorrit en zij heet Nadia. Jullie zijn maatjes. De broer van Nadia hangt in de tuin van je pa en ma zo maar een hond op. Maar Nadia en jij weten dat er op de dag van de moord nog iets gebeurde, iets onbegrijpelijks. Jullie hebben… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • R.W. Tristan boeken
  R.W. Tristan - Het Magische Instituut voor Wanorde en Onrust

  De mysterieuze 17-jarige tovenaar Aiden is niet alleen een magiër, hij is ook nog eens geheim agent! Hij werkt voor een organisatie genaamd het Magische Instituut voor Wanorde en Onrust - de magische geheime dienst, die zich bezighoudt met duistere magische… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  25,64
 • Edwin van Rossen boeken
  Edwin van Rossen - Kimmie en Ko gaan op reis

  Kimmie en Ko wonen al twee jaar in een kooi. Op een dag zijn ze dat leven helemaal zat en willen ze weg. Ze ontsnappen en gaan op zoek naar de enige plek waar kanaries nog in het wild leven. Maar waar zijn de Canarische Eilanden en hoe komen ze daar? Samen… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Gerry Huizenga boeken
  Gerry Huizenga - Jacht geopend op Westeresch

  Deel 2 in de "Geert en Bowien-mysteries" Onafhankelijk van het vorige deel te lezen. Het is inderdaad een hond. Een lang en dun scharminkel. Voskleurig, dat wel. Maar onmiskenbaar een hond, die nu van de landbouwmachines en opgewonden jagers probeert weg te… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Michael Part boeken
  Michael Part - Het geweldige verhaal van Neymar

  Het geweldige verhaal van Neymar neemt je mee naar de jeugdjaren van een arme, Braziliaanse jongen die zou uitgroeien tot de beste en duurste voetballer ter wereld. Natuurlijk had Neymar da Silva Santos Junior een aangeboren voetbaltalent, maar toch moest hij… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nikola Nahirni boeken
  Nikola Nahirni - Uitbarsting op Apeneiland

  Op een onbekend eiland, midden in de oceaan woonden eens miljoenen apen. Ze waren een vrolijk en zorgeloos apenvolk. Op het eiland zat een grote, maar rustige, vulkaan dus daar trokken ze zich niets van aan tot er op een dag vreemde geluiden te horen waren. De… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Brady Lukassen boeken
  Brady Lukassen - De Gruwelijke Griezelaar

  Ben jij een echte griezelfanaat met stalen zenuwen? Houd jij van spannende verhalen over geesten, vampiers, weerwolven, zombies, mummies en andere gruwelijke monsters en kan het jou allemaal niet eng genoeg zijn? Probeer dan eens een stukje te lezen uit de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Oliver Jeffers boeken
  Oliver Jeffers - Die eland is van mij

  Wilfred had een eland. Die had hij niet altijd al gehad.De eland was een poosje geleden bij hem gekomen, en toen wist Wilfred, hij WIST het gewoon, dat die eland van hem was. Wilfred is dan ook stomverbaasd als op een dag een oud dametje zomaar beweert dat de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Victoria Aveyard boeken
  Victoria Aveyard - Koningsval

  Mare Berrens is een gevangene, haar bliksemkracht is ze kwijt, en haar leven is in handen van Maven Calore, de jongen die ze ooit heeft liefgehad. Nu is hij koning, en hij probeert het werk van zijn overleden moeder voort te zetten in een poging om de macht… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  24,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya : voorleesboek - 3 bijzzzonder spannende avonturen 3

  3 bijzzzondere spannende verhalen : Maya kan niet slapen - Philibert - De bijendans (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Bonny Becker boeken
  Bonny Becker - Kerstfeest met Beer

  Beer had nog nooit echt kerstfeest gevierd. Hij had nog nooit een boom met lichtjes erin gehad, of kerstzuurstokken, of kerstkoekjes in de vorm van beertjes. Maar hij had er wel veel over gelezen. Het was duidelijk: het allerbelangrijkst waren natuurlijk ...… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Maurits van Huijstee boeken
  Maurits van Huijstee - Diego Zonnesteek - deel 3 en 4

  Krudon heeft een nieuwe bron van Terrafos ontdekt in de zandgronden van de Boeth. Om die Terrafos er uit te halen maakt hij de natuur kapot en neemt hij onschuldigen gevangen om ze te laten werken in zijn Terrazanden. Als al die Terrafos verbrandt gaat worden,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • 2000 stickers voor meisjes

  Ga lekker kliederen, kladderen, tekenen en puzzelen in deze leukeactiviteitenboeken. Kies uit de 2000 stickers om je tekeningen nog mooier temaken! (Zachte kaft)

  Lees meer...
    5,99
 • Alexandra Alink boeken
  Alexandra Alink - Muzak in Drabbeldam

  Muzak in Drabbeldam is het vervolg op Elfenstof in Drabbeldam. Opnieuw heeft Annemarie niets in te brengen. Ze moet verplicht meedoen aan het Marius Muzakconcours, met Egbert nota bene. Krijgt ze hulp van Elferia om dit te voorkomen?Ontdek hoe het verder gaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bjorn van den Eynde boeken
  Bjorn van den Eynde - Ghost Rockers : leesboek 7 - Een duister spel

  De Ghost Rockers keren na een geweldige zomervakantie terug naar het DAM en vinden tussen torenhoge stapels fanmail een duistere speldoos. Een onbekend persoon geeft zich uit voor 'De Klaver koningin' en maant de Ghost Rockers met vreemde, beschreven… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Bjorn van den Eynde boeken
  Bjorn van den Eynde - Ghost Rockers : leesboek 8 - Dolende zielen

  De drie delen van een mysterieuze, stokoude mal zijn eindelijk teruggevonden. De Ghost Rockers tasten in het duister waar ze de sleutel, die ze met de mal kunnen maken, voor kunnen gebruiken.Alex heeft ondertussen zijn handen vol met Ballinc. De nieuwe… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99