Boeken over fictie overig

 • Martin Klein boeken
  Martin Klein - Ronja en het toverpaard

  Ronja is gek op paarden en droomt ervan haar eigen paard te hebben. Jammer genoeg mag het niet van haar moeder. Op een dag staat er ineens een paard op haar balkon. Ronja is dolgelukkig, maar dan blijkt dat het niet zo maar een paard is. (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Antoinette van Oeffel boeken
  Antoinette van Oeffel - De kinderpannenkoek

  Jesse en Lizzie hebben een raar vliegding gezien. Ze hollen erachteraan, steeds dieper het bos in, tot ze bij de beek komen. Daar gaan ze een mysterieuze brug over en in het gebied achter de brug ontmoeten ze Jolik, die hen naar Jokelia brengt. In Jokelia… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jerremy Strong boeken
  Jerremy Strong - Piraatjes De geest in bad

  Loek heeft een boel Fleur aan zijn hoofd - sorry, gezeur. Hij heeft zijn huiswerk voor juf Fleur niet gedaan. Het laatste wat hij kan gebruiken is een geest in zijn bad .... Kan Ella de geest voorkomen dat alles in het water valt? (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Jerry Rijstenbil, Pepijn Moors boeken
  Jerry Rijstenbil, Pepijn Moors - RockFrogs Van het pad af!

  RockFrogs is de populairste rockgroep van de hele Kikkerwereld. Coole kikker Rocky is de leider van de band en speelt gitaar. De knappe Boney is een geweldige zangeres, als ze geen kikker in haar keel heeft tenminste. Donkere diva Blacky swingt met haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Jose Beumers boeken
  Jose Beumers - Help! Spoeky in de opvang...

  Er was eens een spookje...dat na Halloween op aarde blijft.Ze ontmoet de kater Kobus.Kobus woont bij de kinderopvang in het Ginneken in Breda.Er gebeuren vreemde dingen, zoals een trap die scheten kan laten en visjes die uit de kraan komen.Maar dan wordt de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • J.B. te Boekhorst boeken
  J.B. te Boekhorst - Avontuur in de sneeuw

  Avontuur in de Sneeuw Wie wil er nu niet met zijn huisdier kunnen communiceren? De 14-jarige Robbin Stoelenmatter in elk geval wel. Zonder dat iemand het weet, ook zijn ouders en beste vriend niet, volgt hij op Terschelling een cursus dierentolk. Hij wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,90
 • Stephanie Schneider boeken
  Stephanie Schneider - Flessenpost voor Joost

  Ieke heeft vlinders in haar buik. Het kriebelt. Zou dat door Joost komen? Joost kwam logeren en samen hebben ze veel gespeeld. Maar dan gaat Joost weer naar huis in Arnhem. Ze mist hem. Maar Arnhem ligt aan de Rijn. Misschien kan ze hem flessenpost (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Sylvia Heinlein boeken
  Sylvia Heinlein - Sammie en de prutsen

  Sammie rent door het huis. "Help!" roept hij. "Ik kom te laat! Waar is mijn gymtas? Het is kwart voor acht. School begint zo! Wie heeft mijn tas verstopt?" Dit is het werk van de prutsen. Het zijn heel, heel, heel kleine monstertjes... (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Ciska Beens boeken
  Ciska Beens - Meneer De Wind

  In 'Meneer De Wind' maakt een klein meisje op verschillende manieren kennis met onze 'onzichtbare vriend' de wind. Je ziet hem niet, maar hij is er altijd! Vaak wil hij spelen, vooral met je haar. Soms blijkt hij in je buik te zitten of maakt hij grapjes.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Piet Piraat : collectie

  Schip Ahoy, maatje! Stien, Berend, Steven en ik hebben een cadeautje voor jou... hierin zitten tal van leuke spullen: een kleurboek, een doeboek, stickers, een groeimeter, een deurhanger en een poster! Hoe supercool is dat? Superhandig om mee te nemen op reis,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya : verhalenboek 1

  Rechter bijenwas, De fles van Willy en Beeralarm (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,99
 • Henk Coudenys boeken
  Henk Coudenys - De opstand van krielkip

  De Opstand van Krielkip vertelt het verhaal van een kuiken dat in het geheim opgroeit in een legbatterij. Op een dag ontsnapt ze en keert ze terug om een opstand tegen de boer te organiseren, met de hulp van de anarchistische kippen van Bioboer Coens en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gert Verhulst boeken
  Gert Verhulst - Maya:livre de lecture-Qui va sauver Max?

  Il n'y a pas de temps à perdre ! Max est retenu prisonnier dans un nid d'oiseau. Fais quelque chose Maya ! Sinon, il finira sa vie dans le ventre de l'oiseau. Maya et ses amis imaginent un plan ingénieux pour le tirer d'affaire. Espérons que cela réussisse… (Harde kaft)

  Lees meer...
    6,99
 • Linda Bakker boeken
  Linda Bakker - Sergio en Cammilla

  Sergio en Cammilla beleven tijdens hun vakantie een geweldig avontuur.Ze bezoeken het museum en magicland waar allerlei vreemde dingen gebeuren.Ze ontdekken een ster met hele kleine diamanten. Niemand weet waar die vandaan komt.Samen met vrienden gaan ze op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  21,90
 • Hilary McKay boeken
  Hilary McKay - Piraatjes Een draak!

  Max woont bij zijn tante. Zijn tante wordt gek van de bende op zijn kamer en gaat ervandoor ... op een bezem! Max blijft alleen achter met een drakenei dat bijna uitkomt. Als je denkt dat het veel werk is om voor een huisdier te zorgen. Dan heb je vast nog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Kaye Umanski boeken
  Kaye Umanski - Piraatjes De dertiende fee

  Mopperkont wil ook graag naar het feest in het paleis. Alle andere feee?n krijgen een uitnodiging. Maar zij niet - alleen maar omdat ze niet van roze houdt en geen schattige dansjes doet. Nou, ze zal het ze betaald zetten... met een vloek! Dit is Doornroosje,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,75
 • Loena Suzuki boeken
  Loena Suzuki - Lisa en de Stokpoppetjes

  Een (voor)leesboek vol met tekeningen over Lisa, een meisje dat anders is dan de andere kinderen. Maar Lisa wil gewoon zijn. Dat is veel fijner. Toch? Of niet? Nu met kleurboek!Lisa is anders dan de andere kinderen. Echt heel anders. En daar wordt ze mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Jan-Paul van Spaendonck boeken
  Jan-Paul van Spaendonck - De Meermin, het Monster en de Maan

  Laura is een meisje van elf. Ze is niet gelukkig thuis en verdwijnt graag in haar fantasiewereld. Ze woont met haar ruziënde ouders en haar twee pestkoppen van broers aan de rand van de grote stad, vlak bij de Plas. Volgens de legenden huist er een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,90
 • Dick Letema boeken
  Dick Letema - Springmuis

  Springmuis, een verhaal van de Noord-Amerikaanse Vlakte-indianen Springmuis is een project van Sylvia Kooijmans (docent beeldende vorming) en Dick Letema die het verhaal van Springmuis verteld heeft. De pasteltekeningen zijn uitgevoerd door kinderen van de Jan… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Sharon Wünsch boeken
  Sharon Wünsch - Brandee het brandweermeisje De legende van de gouden helm

  Terwijl Brandee zich voorbereidt op een spreekbeurt over de brandweer leest ze over de legende van de gouden helm. Samen met haar vriendin Jet gaat ze op zoek naar deze gouden helm.Brandee het brandweermeisje: "De legende van de gouden helm" Dit moet je… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Samantha Era boeken
  Samantha Era - Britt aan de bal De aftrap

  De achtjarige Britt is gek op voetbal. In het dorp waar ze woont is maar één voetbalvereniging, en zij sluit zich als enige meisje aan. Al snel merken haar teamgenoten dat ze aan Britt een sterke speler hebben. Antoine en Bas zijn daar nog niet helemaal van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Lyman Frank Baum boeken
  Lyman Frank Baum - De kronieken van Oz Het Wonderlijke Land van Oz

  'Het Wonderlijke Land van Oz' verhaalt over de avonturen van Tip. Tip woont bij een oude feeks genaamd Mombi en als het even kan dan maakt zij Tip het leven zuur. Als zijn avonturen Tip en Sjaak Pompoenstaak naar de Smaragd Stad voeren zal Tip zich realiseren… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,98
 • I.D. Leeuwerink boeken
  I.D. Leeuwerink - Een gedwongen nieuw leven

  Harry wordt wakker in een gesloten kist en weet niet waar hij is. Een geheime organisatie heeft hem, samen met nog negentien andere jongeren, ontvoerd. De organisatie wil dat Harry de groep gaat leiden. De twintig jongeren worden gedwongen om te leven in een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,50
 • J.K. Rowling boeken
  J.K. Rowling - ROWLING,*TALES OF BEEDLE THE BARD, THE

  A richly magical collection of tales from J. K. Rowling that will satisfy fans and new readers alike GBP1.61 from every sale of Bloomsbury's edition of The Tales of Beedle the Bard will be donated to Lumos 'You've never heard of The Tales of Beedle the Bard?'… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Jochen Till boeken
  Jochen Till - Roofridder Robbie geeft vliegles. Meeluisterboek

  Roofridder Robbie en zijn knecht Snotneus spelen verstoppertje. Dan komen ze de Klusdraak tegen. Hij is erg verdrietig. Hij droomt ervan te kunnen vliegen, maar hij heeft geen vleugels. Robbie en Snotneus bedenken. Met online audio ondersteuning voor kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,75