Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Tom Fletcher boeken
  Tom Fletcher - De Knerpers

  Op een ochtend ontdekt Lucy dat alle volwassenen 's nachts zijn verdwenen. Met hulp van haar vrienden gaat Lucy op zoektocht naar alle ouders en ontmoet dan de knerpers...Ben je klaar voor een avontuur? Ja? Mooi! Stel je voor dat je op een ochtend wakker wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Daisy Meadows boeken
  Daisy Meadows - Evie, de snoezige puppy

  Laura en Jessie zijn de beste vriendinnen en houden allebei veel van dieren. Ze vinden het dan ook geweldig als ze het Magische Dierenbos ontdekken: een geheime wereld waar de dieren kunnen praten! Evie Slodderpup is dol op verrassingen. Maar dan spreekt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia XII

  Fantasia XII - Het VlammenravijnTijdens een training om Ridder van het Licht te worden, krijgt Geronimo te horen dat Florina een dochtertje heeft gekregen: prinses Alina. Helaas is er ook slecht nieuws ... baby Alina blijkt ontvoerd te zijn en Florina is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

  Als je dacht dat de boomhut niet nóg hoger kon, dan heb je het goed mis! De boomhut is uitgebreid met maar liefst dertien gloednieuwe verdiepingen. Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen! Spring op de hoogste trampoline… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - MeerMonster

  Vijftiende, zelfstandig te lezen deel in de Dolfje Weerwolfje-serie over een spannende reis naar Schotland. Een avontuurlijk zelfleesboek over een land vol geheimen.Wat zit daar in de emmer zalm die Pa meebracht? Volgens opa weerwolf is het een Selkie, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Books Kid boeken
  Books Kid - Dagboek van een Creeper

  Ook de monsters uit Minecraft hebben hun eigen verhaal. Iedereen weet het: Creepers ontploffen in de wereld van Mine­craft. Maar voor Mervyn gaat dat veel verder. Zijn enige doel is zijn vader trots maken door de jaarlijkse wedstrijd ontploffen te winnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Books Kid boeken
  Books Kid - Dagboek van een Slime

  Ook de monsters uit Minecraft hebben hun eigen verhaal. Het valt niet mee om je weg te vinden wanneer je een klein, groen kubusje bent. Maar Slibertius, alias Bert, weet al wat hij later wil worden: mode ontwerper, en niet zomaar een. De beste van heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Ulf Stark boeken
  Ulf Stark - Liefde is niet voor lafaards

  Het is oorlog en de koudste winter sinds tijden. Freds vader is naar de Zweedse grens gestuurd om die te bewaken tegen de Duitsers. Fred mist zijn vader, want aan wie kan hij nu zijn geheimen kwijt? Dat hij verliefd is op Elsa, bijvoorbeeld, een stoer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Rob Geukens boeken
  Rob Geukens - De brand

  Het spannende vervolg van Op zoek naar de Vindeleer. Een magisch verhaal over vriendschap en dapperheid. Vanaf 10 jaar. Opeens is er brand in Saint Jude’s, normaal altijd het sufste weeshuis van het land. Niemand raakt gewond, maar de kinderen worden wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia V

  Het rijk van Fantasia verkeert opnieuw in gevaar: de vulkaan De Vuurspuwer lijkt uit zijn slaap te zijn ontwaakt en Gaja, de fee van de Aarde en de zus van Florina, is ontvoerd...maar door wie?Zo begint een nieuw, muizenissig spannend avontuur, waarin Geronimo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Anne-Margreet Matsuura boeken
  Anne-Margreet Matsuura - Nikki en de IJstijdtuin

  Nikki heeft zomervakantie en haar neanderthaler­-vriendinnetje Mimi komt logeren! Daar heeft Nikki haar handen vol aan, want het neanderthalermeisje mag absoluut niet ontdekt worden. Al snel gaat dat mis... De gemene professor Filips is weer op vrije voeten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 26 verdiepingen

  Deel 2 van de waaaaaaaaaaanzinnig succesvolle boomhutreeks;;;Je kan onze knotsgekke kleurplaten terugvinden onder 'Downloads' Ga op bezoek bij Andy en Terry in hun uitgebouwde boomhut, nu met 13 gloednieuwe verdiepingen, waaronder een botsautobaan, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Maffe vriendinnen voor het leven

  Top-tip voor de Kinderboekenweek. BFF’s Lux en Luna hebben een heel bijzonder leven, want ze wonen bij het artiestengezelschap El Paradiso. Het leven bij het circus is echt ‘superfantastico’, vinden ze. Mafe vriendinnen voor het leven is weer een vrolijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Matt Edmondson, Garry Parsons boeken
  Matt Edmondson, Garry Parsons - De beste goochelaar van de wereld

  MINDF*CK je vrienden met De beste goochelaar van de wereld van meestergoochelaar Matt Edmondson, met illustraties van Garry Parsons. Voor alle goochelaars in de dop van 7 jaar en ouder, mét zeven trucs die je meteen kunt uitvoeren.Ga samen met Elias op zoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Anne-Margreet Matsuura boeken
  Anne-Margreet Matsuura - Nikki en de neanderthalers

  Voor Nikki is het heel gewoon om onder het skelet van een mammoet door te lopen: haar opa is directeur van het IJstijdmuseum. Wanneer in Lapland een behaard en grommend meisje wordt gevonden, vermoedt opa dat dat weleens een neanderthaler zou kunnen zijn. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Verschrikkelijke vrienden

  Heb je weleens gehoord van dat meisje met haar onzichtbare vriend die altijd vieze scheten liet? Of van die twee vrienden die te beleefd waren om ruzie te maken? Of het waargebeurde verhaal van twee dikke vrienden die elke dag dikker en dikker werden, tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Folkert Oldersma boeken
  Folkert Oldersma - Voor hete vuren

  Het tweede verhaal over Brit en Boris, een ondernemend duo met een grote dosis lef. Voor durfallen vanaf 8 jaar. Brit en Boris gaan op onderzoek uit! Wat willen ze anders? Hun vriend Bert is spoorloos verdwenen en de politie weigert de zaak te behandelen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het geheim van de trollen

  Froelatroela, de kokkin van de trollen, is het beu. Klaar, basta, afgelopen nu! Weg bij die ondankbare trollen die nooit waardering tonen voor haar geweldige kookkunsten! Dan maar naar het kabouterrijk; daar wordt ze tenminste met respect behandeld. Alleen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De verborgen voorspelling

  Prinses Claralinda is verstijfd door een boze vloek en kan zich niet meer bewegen. De vloek kan alleen verbroken worden door een geschenk uit een mysterieuze voorspelling. Wat dat geschenk precies is en waar het zich bevindt weet niemand. Dapper, maar ietwat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Daan en Dibbes spelen met Rik

  Daan speelt vaak met Rik. Ze rijden op hun skelter en bouwen een hut. Ze gooien zelfs met appels. En ze lachen om Dibbes. Die stoute hond doet soms zo dom! Hij maakt opa’s hoed kapot. En hij eet alle chips op. Maar als hij een poes ziet, doet hij iets heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jannie Koetsier-Schokker boeken
  Jannie Koetsier-Schokker - Hinniken in de nacht

  Het is bijna zomervakantie. Freek en Gerdien nemen afscheid van hun klas, omdat ze na de vakantie naar de middelbare school gaan. Gelukkig hoeven ze geen afscheid van elkaar te nemen. Juist in de vakantie brengen ze samen veel tijd door op de boerderij.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jack Henseleit boeken
  Jack Henseleit - Het mes van de vampier

  Anna en Max zijn gek op spannende verhalen… maar wanneer ze op een donkere, stormachtige avond een mysterieus mes vinden, belanden ze al snel in een wereld die elke fantasie te boven gaat. Een wereld vol monsters en magie. Hoe zullen ze zich hieruit weten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Bjorn Van den Eynde boeken
  Bjorn Van den Eynde - De honolulu discodieven

  Het zonnige Honolulu wordt opgeschrikt, wanneer dieven verkleed met discopruiken en zonnebrillen het eiland onveilig maken. Er is echter wat vreemds aan de hand. In tegenstelling tot ruige dieven, die geld, auto’s of wapens stelen, maken de ‘discodieven’… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - De ponyshow

  Manon en alle andere jonge amazones en ruiters van de manege ‘La Amazona’ gaan samen een fantastische ponyshow geven. De rijkunsten en trucjes worden druk ingeoefend. Daan zorgt voor extra spektakel, want hij gaat western rijden. Manon is in de wolken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

  Het perfecte boek voor jonge lezers: humor en veel tekeningen! Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99