Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Elisabeth Mollema boeken
  Elisabeth Mollema - De steen van Eileen

  Nadat Siggi de Vikingen verlost heeft van de vloek kunnen ze eindelijk van het eiland wegvaren. Maar als ze in een vreselijke storm terechtkomen, spoelen de Vikingen aan op een eiland waar een oorverdovende herrie klinkt. Siggi, Lars, Britt en Ulli ontdekken… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Bert Drost, Caroline Uitendaal-Drost boeken
  Bert Drost, Caroline Uitendaal-Drost - Léon en de verdwenen koning

  Na een rotdag op school komt Léon boos thuis. Uitgelachen door zijn vrienden, voor schut gestaan voor de klas, hoeveel slechter kan zijn dag nog worden? Als hij dan aan tafel ook nog eens ruzie krijgt met zijn zusje en naar zijn kamer wordt gestuurd voelt het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - De niet zo enge buurman

  Na Geheim agent oma verschijnt er nu De niet zo enge buurman van drievoudig Kinderjury-winnares Manon Sikkel. Een geestig boek voor kinderen vanaf 7 jaar. Met de boeken van Manon Sikkel krijg je kinderen wél aan het lezen!Je zult maar een buurman hebben die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Andy Riley boeken
  Andy Riley - Koning Eddie en het machtige monster

  Koning Eddie en het machtige monster van Andy Riley Deel 2 in de graphic-novel-serie vol absurdistische humor! Eddie is geen gewone jongen. Hij is een koning, met een troon en zijn eigen harnas, en een kasteel met geheime gangetjes en zo. Wanneer Koning Eddie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • De Sonny Summer super secret school

  De elfjarige Sonny Summer Jr. is hyperonhandig, maar probeert het in de school van zijn befaamde grootvader en dubbelagent - Sonny Summer Sr. -, te schoppen tot rasechte superspion. Wanneer Gloria Valentini, Sonny's secret crush, verdwijnt in Stockholm, worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mirjam Mous boeken
  Mirjam Mous - Een spook(t)huis voor Fiene

  Welkom in de griezelfamilie! Theodoor Haast is een succesvolle zakenman, maar hij voelt zich vaak eenzaam. Daarom zoekt hij een vrouw, via internet. Helaas blijkt Gursula Liefje niet zo lief als hij eerst denkt. Ze is zó lui, dat ze na het eten het servies… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sibéal Pounder boeken
  Sibéal Pounder - Heksenhommeles

  Kathinka Klets gaat op zoek naar haar moeder. Daarvoor gaat ze naar Zilverstad. Maar dan verschijnt er opeens kleuren in de zwart-witte wereld van Gootstede... eerst een groene appel... en dan opeens is daar de akelige Juf Hekz. Juf Hekz, van boven de buizen..… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Judy Voogd boeken
  Judy Voogd - Noek. de never nooit heks

  Noeks moeder is een heks. Zo'n echte, met een punthoed,een bezem en een snerthumeur. Maar Noek haat dat. Ze wil zelf NEVER NOOIT heksen. Op een dag verandert Noeks moeder zomaar ineens in een dame. Bufo, haar pratende pad en assistent, vreest dat ze behekst is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een wedstrijd voor de keizer 4

  De familie Stilton vertrekt in Een wedstrijd voor de keizer naar één van Geronimo's lievelingssteden, namelijk het Oude Rome! En wat een avonturen beleven ze daar! Een wedstrijd met strijdwagens, een uitgebreid banket in een luxueuze villa, een dag in het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De schat van de Maya's

  Hebben jullie wel eens op de top van een piramide gestaan? Nee? Geronimo kan je er alles over vertellen! De knager werd er zelfs uitgenodigd om het opperhoofd van de Maya's te ontmoeten. Wat een muizenissige eer! En dat allemaal omdat hij blauw geschilderd op… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Aan het hof van de koning

  Het begon met de piespot van de koning en het eindigde met een groot feest voor zijn verjaardag, in het schitterende kasteel van Versailles ... De familie Stilton is in Versailles, waar iedereen het over het gestolen medaillon van de koningin heeft ...… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Koen Kampioen. Het geheim van Broekie

  Bij Koen in de buurt wordt een groot nieuw sportveld aangelegd. Tijdens de opening zal er een speciale voetbalwedstrijd plaatsvinden, waar ook drie spelers van FC Top aan mee mogen doen. Koen is natuurlijk graag van de partij, maar de keuze zal bepaald worden… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Zoek de galactische helden

  Oh nee! Alle belangrijke helden van het sterrenstelsel zijn vermist! Help jij C-3PO en R2-D2 bij hun epische zoektocht? Je moet wel opschieten, anders neemt de duistere kant van de Force het over! Zet jouw eigen LEGO Star Wars werkdroide in elkaar zodat hij je… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Weerwolfbende

  Het is een duistere, donkere nacht. ‘Pas op, Dolfje,’ zegt opa weerwolf. ‘Er zijn... wezens op pad.’ Dolfje heeft ze ook gezien: enge schaduwen met scherpe oren. Er wordt gegromd, gegrinnikt. En er gebeuren meer vreemde dingen. Wat doet mevrouw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Weerwolfhooikoorts

  Dertiende, los te lezen deel in de bekende serie over Dolfje, die er alles aan doet om geen weerwolf meer te zijn. Spannend en grappig zelfleesboek voor lezers van acht jaar en ouder.Haaa... tsjoe! Dolfje niest steeds vaker, nadat hij een weerwolf geweest is.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Lezen verboden!

  Lezen is verboden (AVI E5) is fictie voor kinderen in groep 5 van debasisschool. Het boek sluit aan bij de leesmethode van school en weet haarfijnte vertellen waarom lezen nooit verboden moet worden! Rens leest nooit, hijhaat lezen. In de vakantie komt zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Jonas Boets boeken
  Jonas Boets - Alles begon

  * Rijkelijk geïllustreerde fictie * Om voor te lezen (vanaf 6 jaar) of om zelf te lezen (vanaf 8 jaar) * Absurde verhalen met een rake boodschap over samenleven Twee grappige, uitbundig geïllustreerde verhalen waarin de vreemdste dingen mogelijk worden. Wat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Bies van Ede boeken
  Bies van Ede - Wie is er bang voor een draak?

  Er zit een draak in dit boek. Of misschien is het er zelfs wel meer dan één.Een verhaal (AVI M4) over draken, kastelen en stoere ridders voor jongens (énmeiden) die het leuk vinden om spannende boeken te lezen over andere tijden.Dit boek gaat over Joor. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - GriezelWielen

  Geesten, geraamten en donkere schaduwen… Wat doen zij in het Weerwolvenbos? Dolfje Weerwolfje kan zijn ogen niet geloven. Het lijkt wel een Griezelnacht! En wie is Ginder Geestenjager, met zijn koets van vuur en zijn knallende zweep? Hij jaagt op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Knister boeken
  Knister - Heksje Lilly omkeerboek

  Lilly is misschien wel het populairste heksje van Nederland. Dankzij het toverboek onder haar bed beleeft zij altijd de leukste en spannendste avonturen. In dit vrolijke omkeerboek tovert ze niet alleen een dolfijn in haar achtertuin, maar ook een heel pak… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ellen Stoop boeken
  Ellen Stoop - Stip het sprintkanon

  Elvira Stiphout gaat voor goud! Tijdens haar eerste training bij zwemclub de Watervlinders heeft ze meteen de slag te pakken. En een bijnaam: Stip! Kort en krachtig, net zoals haar schoolslag, want daar is ze met stip de beste in! Als ze hoort dat er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Daiënne Merkies boeken
  Daiënne Merkies - Een vampier met kwade vlekken

  Jonas moet een nacht buiten jagen. De volgende dag zit zijn gezicht ineens vol vieze gele vlekken! Jonas' vader is woest. Volgens hem zijn dit 'Kwade Vlekken', die een vampier alleen krijgt als hij een familielid bijt. Maar Jonas heeft zijn ouders en broers… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • A.A. Milne boeken
  A.A. Milne - Winnie de Poeh

  Ontmoet in Winnie de Poeh deze vriendelijke ruim 90-jarige beer en al zijn vriendjes uit het Honderd-Bunders-Bos. Ontdek wat er gebeurt als Poeh op bezoek gaat en alsKnorretje een Klontemiggel ontmoet. En hoe het afloopt als Iejoor zijn staart verliest, en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Bibi Dumon Tak boeken
  Bibi Dumon Tak - Winterdieren

  De dieren in dit boek houden best van zon, maar dan moet het wel een koud zonnetje zijn. Eentje waarvan je haren rechtovereind gaan staan. Ze wonen op de Noordpool en de Zuidpool. Het is er altijd koud. Niet gewoon koud, maar ijskoud. Zomers en 's winters… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Mirjam Oldenhave boeken
  Mirjam Oldenhave - Mees Kees op de planken

  Humoristisch boek uit de bekende serie, waarin groep 6B een bezoek brengt aan het bejaardentehuis en de boel goed weet op te vrolijken. Voor lezers van acht jaar en ouder.‘De maatschappij, dat ben jij,’ zegt juffrouw Dreus. En dus moet groep 6b op bezoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99