Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Paula van Manen boeken
  Paula van Manen - Sanne waagt de sprong

  Topturnen en het wonen bij een gastgezin vallen Sanne zwaar. In de kerstvakantie besluit ze ermee te stoppen en haar vertrouwde leven thuis weer op te pakken. Haar vriendinnen uit groep acht zijn dolblij haar weer te zien. Alleen haar vriendje Milan gedraagt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Joke van Leeuwen boeken
  Joke van Leeuwen - Toen ik

  Dit boek gaat over mij en over een held en over een koningin en over een tijger en een club en een duif en nog veel meer. In een humoristische en speelse mengeling van tekeningen, handschrift en boekletters vertelt Deef over wat hij meemaakt en fantaseert. (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Patricia David boeken
  Patricia David - Het wonderlijke verhaal van Alice Toet

  * Vlot geschreven boek met veel dialogen* Herkenbaar en ook magischEen spannend verhaal over gevoelige oren, grote geheimen en een speciale vriendschap.Alice Toet woont bij Robbe in de straat. Ze is een beetje raar. Ze praat met niemand en heeft kanjers van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Janny den Besten boeken
  Janny den Besten - Jens en Jolien Doei dierendag!

  Jens gaat op zijn knieën voor zijn nachtkastje zitten. Voorzichtig trekt hij het deurtje open. Het is donker binnenin. En het ruikt een beetje vreemd. Jolien buigt zich voorover. ‘Kom dan!’ roept Jens zachtjes. Er klinkt geritsel. Even later houdt hij een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Superjuffie op de Zuidpool

  Janneke Schotveld, auteur van de Superjuffie-serie, schrijft het Kinderboekenweekgeschenk 2017! IJzingwekkend avontuur van Superjuffie! Juf Josje dacht dat ze nooit een vriendje zou krijgen. Want wie wil er nou verkering met iemand die om de haverklap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Henriëtte Hemmink boeken
  Henriëtte Hemmink - Pony Friends Stalgeheimen

  In het clubhuis van de Pony Friends Liza en Femke worden anonieme briefjes gevonden. Van wie zijn die afkomstig? De vriendinnen hebben het te druk om er veel aandacht aan te besteden. Ze willen namelijk met hun verzorgpony Binky deelnemen aan een heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De voetbalgoden - De twaalfde man - dyslexie uitgave

  Stijn en Storm keren terug bij hun grote liefde Kick '69. Daar ontmoeten ze Jesper, die door hun terugkeer zijn plek in het elftal kwijtraakt. Jesper lijkt daar goed mee overweg te kunnen. Dan blijkt hij de zoon te zijn van een biermagnaat die bedreigd en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Sylvia Vanden Heede, Marije Tolman boeken
  Sylvia Vanden Heede, Marije Tolman - Hond in het huis van Wolf

  ?Wolf wil naar zee.'Jij past op mijn huis, Hond', zegt hij.Daar heeft Hond geen zin in.'Je moet! Of ik bijt Pup!' dreigt Wolf.Dus doet Hond wat Wolf zegt.Het is eng in het huis van Wolf.Er kraakt iets. Er piept iets.Er krast iets op de ruit.En iets klopt op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    7,50
 • Loena Suzuki boeken
  Loena Suzuki - Knokie

  Knokie en Diana beleven samen spannende avonturenEen heerlijk spannend (voor)lees avontuur voor de jeugd van zeven tot negen en natuurlijk hun papa’s, mama’s en opa’s en oma’s. Na tweehonderd jaar slapen op zijn stenen bedje wordt Knokie wakker. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Erik Jan Harmens boeken
  Erik Jan Harmens - Hans is kwijt

  's Avonds in bed besluit Hans een afscheidsbriefje te schrijven en zich voorgoed te verstoppen. Want hij is ontevreden. Over zijn naam, over zijn dunne, slappe haar en over zijn saaie ouders. Maar als hij hoort hoe zijn ouders en zus over hem praten terwijl… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Meredith Costain, Danielle McDonald boeken
  Meredith Costain, Danielle McDonald - Ella - Mijn dagboek Dromen komen uit

  Ella droomt ervan om popster Kat Valentijn te ontmoeten. Ze kent al haar liedjes en verzamelt leuke fanspulletjes - zelfs haar hond Bob heeft een Kat-Valentijn-bandana. Maar wanneer de school deelneemt aan een wedstrijd om een bezoekje van de ster te winnen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Krista Okma boeken
  Krista Okma - Billy en het geheim onder de trap

  Billy Brandschoon is al twaalf keer verhuisd. Zijn moeder hoopt steeds dat de nieuwe buurt schoner is. Ze krijgt de zenuwen van viezigheid. Wanneer ze een overbuurvrouw met zweetoksels tegenkomt, staat het te koop­bord alweer in de tuin. Alleen wil Billy niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Otfried Preussler boeken
  Otfried Preussler - Het spookje

  In Slot Uilenstein woont het spookje. Elke nacht, als de klok twaalf slaat, wordt hij wakker en spookt hij vrolijk rond. Hij heeft een sleutelbos met dertien sleutels, waarmee hij alle deuren en kisten kan openen. Het liefste gaat hij langs bij zijn beste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Voetbalmaffia (De Voetbalgoden 17)

  Het einde van het seizoen nadert en het Kick '69 van Stijn en Storm is nog in de race voor het kampioenschap. Als klap op de vuurpijl heeft de club zich ook geplaatst voor de Champions Leaguefinale. Stijn en Storm jagen hun droom na en lijken steeds dichter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Monique van der Zanden boeken
  Monique van der Zanden - Theater Popcorn, toi toi toi

  Theater Popcorn is een stoer meidentheater, waar de meiden zelf alles regelen.Vandaag is een spannende dag. Belangrijke mensen gaan beslissen of het theaterkan blijven bestaan.Een avontuurlijk verhaal speciaal voor meiden van 7-9jaar. Theater Popcorn, toi,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Studio Dick Laan boeken
  Studio Dick Laan - Pinkeltje in het Spoorwegmuseum

  Pinkeltje zit op het goede spoor... Na zijn waanzinnige avonturen in de Efteling, het Rijksmuseum en het Dolfinarium is Pinkeltje ditmaal in het Spoorwegmuseum beland! Door toedoen van meneer Raaf komen Pinkeltje en zijn vrienden daar terecht. Wanneer het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • M.G. Leonard boeken
  M.G. Leonard - Keverjongen DL

  dwarsligger 465 M.G. Leonard Keverjongen De vader van de 13-jarige Darkus is spoorloos verdwenen. Hij is voor het laatst gezien in een afgesloten zaal van het natuurhistorisch museum waar hij werkt. Darkus gaat op onderzoek uit en ontdekt dat zijn vader een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tuutikki Tolonen boeken
  Tuutikki Tolonen - Het Oppasmonster 1

  Voor Hilla, Kaapo en Maikki begint de zomervakantie wel heel ongewoon. Hun moeder heeft een reisje voor twee weken gewonnen én een oppas voor de kinderen. Dat laatste is maar goed ook, want hun vader is voor werk in het buitenland. Alles lijkt dus goed… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Reis door de tijd 9 - Naar de haaien!

  Het gonst in Rokford: het Archeologisch Museum maakt kans op een van de meest prestigieuze prijzen ter wereld! Maar daarvoor moet het museum wel aan een hele waslijst gi-ga-strenge voorwaarden voldoen. Als blijkt dat er drie belangrijke kunstvoorwerpen uit de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Wieke van Oordt boeken
  Wieke van Oordt - Het geheim van de zwarte koning

  Die man! Die man die zo naar hem staat te gluren... Bik heeft hem eerder gezien. Wat wil de man met het zwarte pak en de zonnebril van hem? En wat doet zijn auto voor Biks huis? Bik weet het zeker. Hij wordt achtervolgd. Maar waarom? Als Bik hoort dat zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - De Kon-Tiki's: Juffendag!

  Vrolijk verhaal voor beginnende lezers over de leukste dag van het schooljaar!De Kon-Tiki is een kleine school vlakbij zee. Dus wat is er leuker dan Juffendag te vieren op het strand? Met spelletjes, lekkere broodjes en pakjes voor de juffen. Meester Rik mag… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Henk Hardeman boeken
  Henk Hardeman - De familie Grafzerk: Niet te filmen

  Eerste deel van een geestige en spannende serie over de geheimzinnige bewoners van een oude begraafplaats.Yara’s vader wil een griezelfilm opnemen op de oude, verlaten begraafplaats Rusthof. Yara ontmoet er een bleke jongen die steenkoud aanvoelt. Hij draagt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - MeerMonster

  Vijftiende, zelfstandig te lezen deel in de Dolfje Weerwolfje-serie over een spannende reis naar Schotland. Een avontuurlijk zelfleesboek over een land vol geheimen.Wat zit daar in de emmer zalm die Pa meebracht? Volgens opa weerwolf is het een Selkie, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mariken Jongman boeken
  Mariken Jongman - Suus redt de papegaai!

  Suus en onhandige buurvrouw Bobbi beleven weer allerlei avonturen. In dit boekdoor een papegaai te redden. Avontuurlijk en grappig meidenboek. Er zijn nogmeer Suus-boeken, lees ze allemaal!De burgemeester heeft een papegaai,maar hij is altijd hard aan het werk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Hanne loves hockey

  'Hanne loves hockey' is een leuk verhaal van Evelien van Dort. Hanne heeft zin in haar nieuwe sport: hockey. Ze heeft talent, maar ze moet haar plekje in het team nog wel veroveren. Katinka, de aanvoerster, is nogal dominant en wil alles bepalen. Maud is de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99