Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Bette Westera boeken
  Bette Westera - Alle hens aan dek

  Om zelf te lezen of voor te lezen: laat je meevoeren door deze bekroonde klassieker van succesvol schrijfster Bette Westera. Peter-Paul piraat Peter-Paul is een onopvallend jongetje met pluizig piekhaar, best wel grote oren en een nog grotere fantasie. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Meredith Costain boeken
  Meredith Costain - Ella - Mijn dagboek Herrie in de klas

  Waarschuwing! Je staat op het punt om mijn allergrootste geheimen te lezen. Kan ik je vertrouwen? Oké dan. Ik ben Ella, en dit is mijn dagboek. Ella is helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Maar op de grote dag loopt ALLES fout. Haar beste vriendin Zoë… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Yvonne Jagtenberg boeken
  Yvonne Jagtenberg - De fantastische Max van Mars, Yvonne Jagtenberg

  Een boek over een durfal. Een waaghals. Een fantast. Een bijzondere jongen van Mars.Max van Mars is een buitengewone bijzonder buitenaardse jongen met maar één missie; het alledaagse leven op aarde leuker maken! Maar gaat hem dat lukken met zo'n vreselijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ella - Mijn dagboek Ruzie in de ponyclub

  Je staat op het punt mijn ALLERGROOTSTE GEHEIMEN te lezen. Kan ik je vertrouwen? Oké dan! Ik ben Ella, en dit is mijn dagboek.Ella besluit om met Zoë naar de ponyclub te gaan tijdens de vakantie. Maar dan duikt Bes Brouwer op. De twee hartsvriendinnen vrezen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Paula van Manen boeken
  Paula van Manen - Sanne waagt de sprong

  Topturnen en het wonen bij een gastgezin vallen Sanne zwaar. In de kerstvakantie besluit ze ermee te stoppen en haar vertrouwde leven thuis weer op te pakken. Haar vriendinnen uit groep acht zijn dolblij haar weer te zien. Alleen haar vriendje Milan gedraagt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Koos Verkaik boeken
  Koos Verkaik - Alex en de Wolpertinger / 7 Drie Dolle Prinsen

  Koning Klaver is in een goede bui. Zijn drie zoons, de reuzen Primo, Dozijn en Leo Lawaai, mogen een wens doen. Tovenaar Halo moet die wens in vervulling laten gaan. De schrik is groot, als de reuzenprinsen uiteindelijk allemaal besluiten om... naar de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Reina ten Bruggenkate boeken
  Reina ten Bruggenkate - Oma Toos, 3 delen

  Oma Toos is gek op haar katten en gek op haar vrijheid. Is er een probleem, oma Toos weet een oplossing! Oma Toos is voor niemand bang, ze is cool, een beetje raar, ze is knap lastig, grappig, maar soms ook ondeugend.Deze set bevat de drie Oma Toos-boeken: Oma… (Harde kaft)

  Lees meer...
  30,00
 • Mary-Pope Osborne boeken
  Mary-Pope Osborne - De coolste avonturen van De magische boomhut

  In het bos in de Kikkervallei hebben Ben en zijn zusje Carolien een betoverde boomhut gevonden die vol boeken ligt. De hut is de poort om naar alle plekken uit de boeken te reizen. Op een dag ontdekken Ben en Carolien dat de geheimzinnige eigenares van de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia VII

  Fantasia wordt bedreigd door de Zwarte Parel Tovenaar: een boze tovenaar die na duizend jaar gevangenschap in de Duistere Draaikolk weer is vrijgekomen! Hij zet alles op alles om zeven kostbare talismannen in zijn bezit te krijgen, die hem oneindig veel macht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - De Zeven Rozen 5-De verdwenen prinses

  Lekker dik meidenboek vol glitters!In de fantastische wereld van Bloemenbloei is iets vreemds aan de poot: de duizenden bloemen en planten verwelken en de prachtige kleuren en overheerlijke geuren van het rijk lijken voorgoed te vervagen. Als onderzoekscentrum… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Inge Misschaert boeken
  Inge Misschaert - Duifje

  Over een dorp dat in tweeën gesplitst wordt door vooroordelen. Dit rijkelijk geïllustreerd prentenboek vertoont veel parallellen met de actuele vluchtelingen-crisis. Zonder is een half dorp. De andere helft heet Met. Met en Zonder hebben ruzie. Al heel lang.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Loena Suzuki boeken
  Loena Suzuki - Knokie

  Knokie en Diana beleven samen spannende avonturenEen heerlijk spannend (voor)lees avontuur voor de jeugd van zeven tot negen en natuurlijk hun papa’s, mama’s en opa’s en oma’s. Na tweehonderd jaar slapen op zijn stenen bedje wordt Knokie wakker. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Hanne loves hockey

  'Hanne loves hockey' is een leuk verhaal van Evelien van Dort. Hanne heeft zin in haar nieuwe sport: hockey. Ze heeft talent, maar ze moet haar plekje in het team nog wel veroveren. Katinka, de aanvoerster, is nogal dominant en wil alles bepalen. Maud is de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Laurel Remington boeken
  Laurel Remington - De geheime kookclub

  De verlegen Scarlett speelt van de hoofdrol in het populaire blog van haar moeder en dat vindt ze verschrikkelijk.Wanneer ze de verlaten keuken van de buurvrouw ontdekt en gaat koken en bakken, doet ze er alles aan om dat geheim te houden. Maar dan sluiten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jakob Wegelius boeken
  Jakob Wegelius - Op zoek naar de kapitein

  Halidon werd wakker en zat ogenblikkelijk rechtop in zijn hangmat. Een fl ets streepje maanlicht viel de kamer in en ergens in de verte luidde een klok. Halidon keek om zich heen in het donker, luisterde en snuff elde. De radio kraakte zachtjes en hij rook het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Anneke Scholtens boeken
  Anneke Scholtens - Boemerang Wat is er mis met Slof?

  'wat ligt daar?' vraagt kik. 'hoe komt die steen daar?' 'dat is geen steen,' zegt toek. 'dat is slof.' 'slof?' 'waar is zijn kop dan?' 'hij trok zijn kop in,' zegt toek. 'hoe kwam dat?' vraagt kik. 'dat weet ik niet,' zegt toek. maar is dat wel waar?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Overval op Tuylenburgh

  Ben en Lize zijn op vakantie. Ze ontdekken het landhuis van mevrouw Van Tuylenburgh. De kasteelvrouwe is heel vriendelijk en ze beloven een keer op bezoek te komen. Maar de volgende dag is er iets raars aan de hand bij het landhuis … De gordijnen zitten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • M.G. Leonard boeken
  M.G. Leonard - Keverkoningin

  Modekoningin Lucretia Cutter heeft kwade plannen, die levensgevaarlijk zijn voor Darkus, zijn neushoornkever Baxter en alle andere kevervrienden. Darkus moet haar en haar spionerende gele lieveheersbeestjes te slim af zijn. Zal het hem lukken de keverkoningin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marret Jansen boeken
  Marret Jansen - EigenwijsReis

  Stompy heeft geen beentjes. Maar iedereen die hem zielig vindt, kan een stomp op zijn neus krijgen.Daarom sturen zijn ouders hem op EigenWijs-Reis, speciaal voor kinderen die een beetje lastig zijn voor andere mensen.Zijn vader timmert voor hem een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Boe!kids het atlantica mysterie

  Boe wil bewijzen dat hij net zo stoer, moedig en avontuurlijk is als Wolf. Wanneer Mie hem over Atlantica vertelt, ziet hij zijn kans. Atlantica is een verzonken stad die volgens de legende diep onder de oceaan ligt. Als Boe de mysterieuze stad kan ontdekken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • David Walliams boeken
  David Walliams - De middernachtbende

  Om middernacht zijn alle kinderen diep in slaap, behalve natuurlijk ... de Middernachtbende. Om twaalf uur beginnen hun avonturen pas in het Lord Funt Ziekenhuis in Londen, waar hoofdzuster Matrone de scepter zwaait. Een nieuw verhaal vol spanning, sensatie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Evelien Feltzer boeken
  Evelien Feltzer - Waterwatje

  Wat doe je als je wordt uitgenodigd op het verjaardagsfeestje van de allerleukste jongen uit je klas, maar wel precies datgene gaat doen wat jij het allerengst vindt? Ebbie wil niets liever dan naar het feestje van Matteo gaan, totdat ze hoort dat ze gaan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia VIII

  Vanaf het moment dat Geronimo's horloge kapot gaat, gebeuren er de vreemdste dingen en voordat hij het weet is het weer zover: in opdracht van niemand minder dan Feeënkoningin Florina de Fleur reist Geronimo af naar het fantastische Fantasia! En als er iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Kiki Banks boeken
  Kiki Banks - Ella het elfje Ella het elfje en de gevaarkijker

  In het verre Fantasjiek liggen zeven landen. Een ervan is het rijk van de elfen. Daar woont Ella, een waterelfje. Zij ontdekt dat ze bijzondere gaven heeft. Deel 2 Ella is met haar vriendinnen op pad gegaan. Ze willen naar het land van de Nuten, maar hoe komen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Ingrid Vandekerckhove boeken
  Ingrid Vandekerckhove - De bende van Zeus

  Dit is het verhaal over Kronos en Rea, over Zeus en Hera, over Danaë en over Perseus, over Eros en het Orakel, over Charon, Hades en de onderwereld, over Athene, de nimfen, Medusa en de Drie Grijze Zussen. Bloedstollende verhalen uit de Griekse mythologie op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95