Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Loena Suzuki boeken
  Loena Suzuki - Knokie

  Knokie en Diana beleven samen spannende avonturenEen heerlijk spannend (voor)lees avontuur voor de jeugd van zeven tot negen en natuurlijk hun papa’s, mama’s en opa’s en oma’s. Na tweehonderd jaar slapen op zijn stenen bedje wordt Knokie wakker. Hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Erik Jan Harmens boeken
  Erik Jan Harmens - Hans is kwijt

  's Avonds in bed besluit Hans een afscheidsbriefje te schrijven en zich voorgoed te verstoppen. Want hij is ontevreden. Over zijn naam, over zijn dunne, slappe haar en over zijn saaie ouders. Maar als hij hoort hoe zijn ouders en zus over hem praten terwijl… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • John Martin, Scott Seegert boeken
  John Martin, Scott Seegert - De melkwegschool

  Supergrappige graphic novel over de ruimte voor 7+ Kelvin Klosmo is niet alleen nieuw op school, hij is nieuw in de Melkweg! Als zoon van de twee bekendste genieën van de aarde is Kelvin niet alleen de slimste jongen van de wereld, hij is de slimste van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • M.G. Leonard boeken
  M.G. Leonard - Keverkoningin

  Modekoningin Lucretia Cutter heeft kwade plannen, die levensgevaarlijk zijn voor Darkus, zijn neushoornkever Baxter en alle andere kevervrienden. Darkus moet haar en haar spionerende gele lieveheersbeestjes te slim af zijn. Zal het hem lukken de keverkoningin… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Krista Okma boeken
  Krista Okma - Billy en het geheim onder de trap

  Billy Brandschoon is al twaalf keer verhuisd. Zijn moeder hoopt steeds dat de nieuwe buurt schoner is. Ze krijgt de zenuwen van viezigheid. Wanneer ze een overbuurvrouw met zweetoksels tegenkomt, staat het te koop­bord alweer in de tuin. Alleen wil Billy niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ingrid Vandekerckhove boeken
  Ingrid Vandekerckhove - Vergeetjeskruid

  Er is iets heel vreemds gebeurd bij de familie Eliot: de papa en mama van Felix zijn plots kinderen geworden! En niet zomaar kinderen. Nee, ze gedragen zich ronduit verschrikkelijk. Ze maken alles vuil, zeuren, huilen, maken ruzie, peuteren in hun neus,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het spookt in Rome (rode reeks 6)

  Gi-ga-geitenkaas! De meest beroemde attractie van Rome, het Colosseum, wordt geteisterd door het spook van een eeuwenoude gladiator en nu durft geen toerist er nog naar binnen! Een regelrechte ramp waaraan onmiddellijk iets gedaan moet worden! Dat klinkt als… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Studio Dick Laan boeken
  Studio Dick Laan - Pinkeltje in het Spoorwegmuseum

  Pinkeltje zit op het goede spoor... Na zijn waanzinnige avonturen in de Efteling, het Rijksmuseum en het Dolfinarium is Pinkeltje ditmaal in het Spoorwegmuseum beland! Door toedoen van meneer Raaf komen Pinkeltje en zijn vrienden daar terecht. Wanneer het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - De Choco Cup (20)

  Heel Topford bakt!De Thea Sisters worden uitgenodigd door Antonio, een vriend van Paulina, om naar Ecuador te komen en zijn chocoladefabriek te bezoeken. Ze zijn meteen laaiend enthousiast, vooral Pam met haar snoeplust! Maar terwijl de vriendinnen daar zijn,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marian van Gog, Eric Bouwens boeken
  Marian van Gog, Eric Bouwens - Het Monsterland

  Monstertje is te groot geworden voor de bol. Samen met Zip reist hij naar Monsterland, om op zoek te gaan naar zijn familie. Er wonen grote, gevaarlijke monsters, watermonsters en monsters met een heel bijzonder talent. Maar zal Zip de familie van Monstertje… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Tosca Menten boeken
  Tosca Menten - Siem Subliem en het rode gevaar

  Tweede, hilarische verhaal over Siem, zijn struisvogel Struis en een jaloerse parfumdirecteur Karel Meur van parfumfabriek Geur & Kleur is razend jaloers op het nieuwe geurtje ‘Siem Subliem 1’ van parfumfabriek Hemelse Neuzen. Het is een enorme hit in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • David Walliams boeken
  David Walliams - De middernachtbende

  Om middernacht zijn alle kinderen diep in slaap, behalve natuurlijk ... de Middernachtbende. Om twaalf uur beginnen hun avonturen pas in het Lord Funt Ziekenhuis in Londen, waar hoofdzuster Matrone de scepter zwaait. Een nieuw verhaal vol spanning, sensatie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • A.M. Koppens van der Ark boeken
  A.M. Koppens van der Ark - Apie het onhandige maar dappere kereltje

  Apie is een behulpzame jongen, maar hij kan ook onhandig zijn. Hij redt een hond en daarbij ook nog andere dieren. Verder probeert Apie zo goed mogelijk z'n best te doen op school en hij wordt goede vrienden met Ibie, een jongen uit de klas. Daar blijft het… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,05
 • Fred Diks boeken
  Fred Diks - Koen Kampioen. Koen Kampioen is een held

  Koen Kampioen: de leukste voetballer in jeugdboekenland!Op AVI M5 niveauAl meer dan een half miljoen boeken verkocht!Koen ziet een leuke winactie in zijn favoriete voetbalblad. Ze zoeken één amateurteam dat mee mag doen aan een toernooi voor profclubs. Samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • M.G. Leonard boeken
  M.G. Leonard - Keverjongen DL

  dwarsligger 465 M.G. Leonard Keverjongen De vader van de 13-jarige Darkus is spoorloos verdwenen. Hij is voor het laatst gezien in een afgesloten zaal van het natuurhistorisch museum waar hij werkt. Darkus gaat op onderzoek uit en ontdekt dat zijn vader een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Ingrid Vandekerckhove boeken
  Ingrid Vandekerckhove - De bende van Zeus

  Dit is het verhaal over Kronos en Rea, over Zeus en Hera, over Danaë en over Perseus, over Eros en het Orakel, over Charon, Hades en de onderwereld, over Athene, de nimfen, Medusa en de Drie Grijze Zussen. Bloedstollende verhalen uit de Griekse mythologie op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Oerknagers-Op zoek naar de oersoep

  Potjandino! Wij sterven haast uit van geluk! Dit is het leukste speurboek aller oertijden! Het is een nieuw, keigaaf oerknagersavontuur, waarin onze vrienden op zoek gaan naar het recept van de oerste soep der oersoepen. Maar dat doen ze niet alleen, jij helpt… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - De Kon-Tiki's: Juffendag!

  Vrolijk verhaal voor beginnende lezers over de leukste dag van het schooljaar!De Kon-Tiki is een kleine school vlakbij zee. Dus wat is er leuker dan Juffendag te vieren op het strand? Met spelletjes, lekkere broodjes en pakjes voor de juffen. Meester Rik mag… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Boze drieling

  Vijfde, zelfstandig te lezen deel uit de spannende en mysterieuze serie over Dolfje Weerwolfje. Voor lezers vanaf acht jaar.Tot Dolfjes schrik is het waar: mevrouw Krijtjes is terug. Gelukkig is ze heel lief geworden in het OZDM, poeslief zelfs. Maar wie zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Andy Stanton boeken
  Andy Stanton - De verschrikkelijke meneer Gom heeft een plan

  Meneer Gom is een afschuwelijke griezel.Hij haat kinderen, dieren, gepofte maiskolven en alles wat leuk is.Dit boek gaat over hem.En over een kwade fee die in zijn badkuip woont.En over John de hond.En over een klein meisje dat Polly heet.En over helden,… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - MeerMonster

  Vijftiende, zelfstandig te lezen deel in de Dolfje Weerwolfje-serie over een spannende reis naar Schotland. Een avontuurlijk zelfleesboek over een land vol geheimen.Wat zit daar in de emmer zalm die Pa meebracht? Volgens opa weerwolf is het een Selkie, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Weerwolfhooikoorts

  Haaa... tsjoe! Dolfje niest steeds vaker, nadat hij een weerwolf geweest is. Hoe kan dat? Dolfje wil geen weerwolf meer zijn. Hij verstopt zich voor de volle maan. Hij vermomt zich. Hij gaat zelfs naar de dierenarts. Maar niets helpt. Hij heeft de gevreesde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Jolanda Horsten boeken
  Jolanda Horsten - Kit en Kaat en de taart voor oma

  'Kit en Kaat en het feest van oma' is een avontuurlijk en grappig boek,speciaal voor meiden van 7-9 jaar. Er zijn meer boeken over Kit en Kaat, leesze allemaal! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Els Rooijers boeken
  Els Rooijers - FC Buurt wil scoren!

  Spannend en grappig voetbalverhaal. Er zijn nog meer FC Buurt boeken. Lees zeallemaal. Serielezen voor jongens! (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Mariken Jongman boeken
  Mariken Jongman - Suus redt de papegaai!

  Suus en onhandige buurvrouw Bobbi beleven weer allerlei avonturen. In dit boekdoor een papegaai te redden. Avontuurlijk en grappig meidenboek. Er zijn nogmeer Suus-boeken, lees ze allemaal!De burgemeester heeft een papegaai,maar hij is altijd hard aan het werk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00