Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Daan en Dibbes spelen met Rik

  Daan speelt vaak met Rik. Ze rijden op hun skelter en bouwen een hut. Ze gooien zelfs met appels. En ze lachen om Dibbes. Die stoute hond doet soms zo dom! Hij maakt opa’s hoed kapot. En hij eet alle chips op. Maar als hij een poes ziet, doet hij iets heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geesje Vogelaar boeken
  Geesje Vogelaar - Beren in het bos!

  Deel 2 in de serie Tess en Jess De klas van Tess en Jess gaat naar het bos. Met de opa van Koen. Hij is boswachter en weet veel van het bos. Jess vindt de paddenstoelen mooi. Tess en Bram hebben een ander plan. Ze gaan op zoek naar het hol van een vos. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Jannie Koetsier-Schokker boeken
  Jannie Koetsier-Schokker - Hinniken in de nacht

  Het is bijna zomervakantie. Freek en Gerdien nemen afscheid van hun klas, omdat ze na de vakantie naar de middelbare school gaan. Gelukkig hoeven ze geen afscheid van elkaar te nemen. Juist in de vakantie brengen ze samen veel tijd door op de boerderij.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jack Henseleit boeken
  Jack Henseleit - Het mes van de vampier

  Anna en Max zijn gek op spannende verhalen… maar wanneer ze op een donkere, stormachtige avond een mysterieus mes vinden, belanden ze al snel in een wereld die elke fantasie te boven gaat. Een wereld vol monsters en magie. Hoe zullen ze zich hieruit weten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Bjorn Van den Eynde boeken
  Bjorn Van den Eynde - De honolulu discodieven

  Het zonnige Honolulu wordt opgeschrikt, wanneer dieven verkleed met discopruiken en zonnebrillen het eiland onveilig maken. Er is echter wat vreemds aan de hand. In tegenstelling tot ruige dieven, die geld, auto’s of wapens stelen, maken de ‘discodieven’… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - De ponyshow

  Manon en alle andere jonge amazones en ruiters van de manege ‘La Amazona’ gaan samen een fantastische ponyshow geven. De rijkunsten en trucjes worden druk ingeoefend. Daan zorgt voor extra spektakel, want hij gaat western rijden. Manon is in de wolken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen

  Het perfecte boek voor jonge lezers: humor en veel tekeningen! Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt en snoepjes… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Display Avonturen in Fantasia (5 x 2 delen) (3+4)

  Gi-ga-gaaf Fantasia display voor op de toonbank! Inclusief 5x deel 3 (Het geheim van de trollen) en 5x deel 4 (De verborgen voorspelling) uit de superspannende mini-serie over Fantasia. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  75,00
 • Sophy Henn boeken
  Sophy Henn - Oud en stout

  Ik heb een oma en zij heet Oma Knetter. Nou ja, dat is natuurlijk niet haar ECHTE naam. Ze zit gewoon vol met streken en met rare fratsen. Met Oma Knetter in de buurt weet je dat het nooit saai wordt!De oma van Jet is STOUT. Soms is dat een beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Andrew McDonald boeken
  Andrew McDonald - Echte duiven vangen boeven

  Ben je benieuwd waarom duiven zich zo raar gedragen? Dat komt doordat ze de wereld beschermen tegen het kwaad! Waarom zijn alle kruimels in het park verdwenen? En wie heeft de vleermuizen ontvoerd?Heb je je ooit afgevraagd waarom duiven altijd zo raar doen?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - De geheimzinnige verdwijning van Toni Malloni

  Ontroerend, humoristisch boek boordevol fantasie.Ik zette de hoge hoed van opa op mijn hoofd. En toen... verdween ik. In de hoed van Marcello Malloni, Maestro van Magische Mirakelen. Toni Malloni verdwijnt op zolder in de goochelhoed van zijn lang geleden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Weerwolfbende

  Het is een duistere, donkere nacht. ‘Pas op, Dolfje,’ zegt opa weerwolf. ‘Er zijn... wezens op pad.’ Dolfje heeft ze ook gezien: enge schaduwen met scherpe oren. Er wordt gegromd, gegrinnikt. En er gebeuren meer vreemde dingen. Wat doet mevrouw… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Alexander Brown boeken
  Alexander Brown - Bzzz

  Mug 93 woont samen met een zwerm muggen in een holle boomstam.Elke dag gaan de vrouwtjes op pad om bloed te prikken en lummelen de mannetjes maar wat rond in huis.Maar op een dag zijn de vrouwtjes het beu. Ze vinden dat de mannetjes ook wel eens op bloedtocht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Dolfje en Noura

  Spannend avontuur van Dolfje en zijn vriendin Noura in een geheimzinnige sprookjeswereld.Een piepende deur, krakende planken… Stiekem gaan Dolfje en Noura het verlaten huis van mevrouw Krijtjes binnen. Ze komen terecht in een bizarre sprookjesachtige wereld,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Silas en de wolf

  Spannend boek over Silas die nieuwe vrienden maakt en op avontuur gaat in het bos.Silas' handen werden koud, maar hij merkte het niet. Hij dacht aan mama, die ene keer in de bus toen ze zei: 'Beloof dat je niet het bos ingaat, beloof het.' Hij had het beloofd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Spookvoetballer

  Boe is een hevige supporter van FMC Grissel, de monstervoetbalploeg van hun dorp Grissel. Voor het eerst in haar bestaan speelt de club de bekerfinale van de Smonster Pro Beker League. Boe overtuigt de andere BOE!kids om mee te gaan kijken naar de finale. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • KNISTER boeken
  KNISTER - Heksje Lilly omkeerboek 8+

  Van de avonturen van Heksje Lilly krijg je nooit genoeg. Het wordt extra genieten met twee van haar meest populaire avonturen in één heerlijk dik omkeerboek. Het vorige Heksje Lilly-omkeerboek vlóóg de winkels uit. Tijd dus voor een nieuwe bundel met twee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Juf Braaksel en de magische ring

  Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en alles verandert: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - GriezelWielen

  Geesten, geraamten en donkere schaduwen… Wat doen zij in het Weerwolvenbos? Dolfje Weerwolfje kan zijn ogen niet geloven. Het lijkt wel een Griezelnacht! En wie is Ginder Geestenjager, met zijn koets van vuur en zijn knallende zweep? Hij jaagt op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Het geheim van de snoepfabriek

  Al meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Spannend avontuur om zelf te lezen vanaf 8 jaar.Toverballen, spekkies, dropjes... Meda's ouders hebben geld nodig om de oude snoepfabriek van haar opa weer op te starten. De bank wil alleen een lening geven als ze opa's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser

  De Kaastik-jubileumeditie van deel 1 van de megasuccesvolle en humoristische graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney is een speciale jubileumuitgave ter gelegenheid van 10 jaar Loser in Nederland. Deze extra verzorgde jubileumeditie met geel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Suza Kolb boeken
  Suza Kolb - Supershetty's op tv!

  Voor een nieuw tv-programma worden huisdieren gezocht die een bijzonder talent hebben. De bewoners van de Bloemenhof willen meedoen, want met het prijzengeld kunnen ze een nieuwe stal bouwen. Vrouw Veldman heeft een idee: Ole van een ras waarvan er nog maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Michael Reefs boeken
  Michael Reefs - Bram en de Orde van Avalon

  Een eeuwenoude steen zet de wereld op zijn kop... Bram gaat in Schotland op zoek naar een geheimzinnige steen die ergens tussen het puin van een kasteelruïne verborgen ligt. Daar treft hij de verraderlijke Orde van Avalon, die ook op jacht is naar de steen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Strandvoetbal - dyslexie uitgave

  Remy mag met Daan en zijn familie een dagje mee naar zee. Op het strand gaan de vrienden natuurlijk zo snel mogelijk voetballen. Maar opeens is Daans kleine zusje weg. Terwijl Daan en Remy over het strand lopen om haar te zoeken, zien ze twee jongens… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Erica Terpstra boeken
  Erica Terpstra - Een knipoog van de Boeddha

  Tijdens een themaweek over het boeddhisme zet Onno op school een Boeddhabeeldje op zijn tafel. Dan gebeurt er iets heel raars: het beeld geeft Onno een knipoog! Onno weet zeker dat hij zich niet heeft vergist. Maar er gebeuren meer vreemde dingen… Als Onno… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99