Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Anders Sparring boeken
  Anders Sparring - De familie Boef en het lollycomplot

  De ouders en zus van Tuur zijn gemaakt voor het boevenvak, maar zelf heeft hij er geen talent voor. Papa Bo, mama Fia en zus Neeltje waren zijn verjaardag bijna vergeten en beslissen op het nippertje om hem te verrassen met een felbegeerd cadeau. Kopen is geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Actie op Aruba

  'Actie op Aruba' is het eerste deel in de serie 'Robins reisavonturen' van Evelien van Dort. Robin is een ondernemende en gevoelige jongen van negen jaar. Hij verhuist met zijn ouders naar Aruba, een eiland midden in de oceaan. Zijn moeder gaat op een school… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Jonas Boets boeken
  Jonas Boets - Dokus Pokus & de protpot

  Over een tovernaarszoon die niet kan toveren. Dokus Pokus woont, na het avontuur met zijn tante Pina, nog steeds met zijn familie tussen de gewone mensen. Dat mag van de burgemeester, zolang ze zich maar koest houden en vooral niet gaan toveren. Voor Dokus is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Henk Hardeman boeken
  Henk Hardeman - Op leven en dood

  Spanning en humor in het tweede deel over de familie Grafzerk.Het tweede deel over de familie Grafzerk. Opeens staat er een grote tent bij Rusthof, de begraafplaats waar Junior woont met zijn ‘familie’. In de tent wordt een laboratorium ingericht waar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anne-Marie Hooyberghs boeken
  Anne-Marie Hooyberghs - De droommachine

  Sonia gaat logeren bij tante Bertina en oom Joost. En weet je, oom Joost is een heuse uitvinder. Hij is een echte verstrooide professor en vindt de vreemdste dingen uit. Zo maakte hij eens een heel speciaal robotdiertje, waarmee Sonia de beste maatjes wordt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Richard Byrne boeken
  Richard Byrne - Help! Dit boek is dol!

  Ben heeft een nieuwe op afstand bestuurbare brandweerauto. Maar doet die het wel zo goed? hij drukt op alle knopjes, maar er gebeurt niets. Alhoewel? Belles hond doet opeens we erg raar? Wie ziet er het eerst wat er aan de hand is: Ben en Belle of de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,00
 • Delphine Perret boeken
  Delphine Perret - Björn

  Dit is Björn.Björn is niet te lang en niet te kort. Hij is mooi dik. Björn is een blije beer, en hier en daar plakken de haartjes van zijn vacht wat aan elkaar, want honing eten zonder morsen is echt niet zo makkelijk.Björn woont in het bos. Samen met de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Barbara Jurgens boeken
  Barbara Jurgens - Het wilde leven van Benjamin Bontje

  Ga mee op avontuur met Benjamin in de riolen van Amsterdam!Benjamin Bontje, een keurige tamme rat, woont samen met zijn moeder in de dierenwinkel. Als hij op een dag uit zijn veilige nest wordt weggehaald, valt hij in handen van de boevenfamilie Rattus: wilde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia XII

  Fantasia XII - Het VlammenravijnTijdens een training om Ridder van het Licht te worden, krijgt Geronimo te horen dat Florina een dochtertje heeft gekregen: prinses Alina. Helaas is er ook slecht nieuws ... baby Alina blijkt ontvoerd te zijn en Florina is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Drakeneiland

  De BOE!kids zijn de beste detectives van Smonster. Deze zes speurneuzen lossen alle mysteries en raadsels op. Geen enkele misdaad ontsnapt aan hun aandacht. Maar nu krijgt Nes een wel heel belangrijke opdracht. Samen met Boe, Wolf, Pier, Mie en Pas moet ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Victor Spoormaker, Bouwien Jansen boeken
  Victor Spoormaker, Bouwien Jansen - Middernacht, als de monsters komen

  Middernacht, als de monsters komen van slaaponderzoeker Victor Spoormaker en journalist-auteur Bouwien Jansen gaat over de zevenjarige jongen Leo, die last heeft van nachtmerries. Met schitterende illustraties van Alette Straathof. ‘Zet hardloopschoenen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Heiko Wolz boeken
  Heiko Wolz - Mijn eerste profwedstrijd

  Grappig deel in de succesreeks, waarin Tom zijn eerste profwedstrijd speelt. Het vrolijke vervolg op Mijn leven als voetballer voor lezers vanaf zes jaar.Oef! Toms eerste profwedstrijd staat voor de deur, nou ja bijna… Toms elftal wordt door het… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Charlotte Habersack boeken
  Charlotte Habersack - Slijmerig!

  Een nieuw slijmerig avontuur voor Nemo en zijn vrienden Vol humor en avontuur Nemo kan het haast niet geloven als hij het pakketje op de deurmat ziet liggen. Verboden te openen! Slijmerig! Toch niet alweer!? Benieuwd naar wat ze dit keer aan zullen treffen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Lieke van Duin boeken
  Lieke van Duin - Tim en Taco op Terschelling

  Samen met Tims moeder kamperen Tim en Taco op Terschelling. Daar ontmoeten ze Dirk en Floor, die Tim nog kent van de vorige vakantie. Met z'n vieren beleven ze de spannendste avonturen. Ze hebben een geheime hut, bouwen dammen op het strand, gaan kopje-onder… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Lenneke Westera boeken
  Lenneke Westera - De muizen

  Als de muizen opduiken, neemt het leven een verrassende wending. Op een middag zijn ze er ineens: de muizen. Fien ontdekt er wel tachtig achter de kliko. Dat is op zich al merkwaardig, maar het wordt nog vreemder als ze 's avonds tegen Fien beginnen te praten.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sarah Bosse boeken
  Sarah Bosse - Gevaar in de duinen

  Luna de eilandpony - Een vriendin voor het leven!Elisa en haar pony Luna zijn onafscheidelijk. Op haar merrie voelt Elisa zich zelfverzekerd, vrolijk en vrij. Op een dag verschijnen tijdens een ritje op het eiland drie oudere jongens die Elisa zo laten… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Sarah Bosse boeken
  Sarah Bosse - Een vriendin voor Elisa

  Luna de eilandpony - Een vriendin voor het leven!De achtjarige Elisa gaat elk jaar op vakantie naar haar oom en tante, die op een mooi eiland wonen. Maar dit jaar belooft de vakantie heel anders te verlopen dan verwacht! Het dappere meisje heeft namelijk een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - MeerMonster

  Vijftiende, zelfstandig te lezen deel in de Dolfje Weerwolfje-serie over een spannende reis naar Schotland. Een avontuurlijk zelfleesboek over een land vol geheimen.Wat zit daar in de emmer zalm die Pa meebracht? Volgens opa weerwolf is het een Selkie, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Reis naar het middelpunt van de aarde

  Professor Otto Lidenbrock stuit op een stukje perkament met daarop een oude en onbegrijpelijke tekst. Samen met zijn jonge neef Axel weet hij het perkament te ontcijferen. Ze lezen: Als je vóór 1 juli afdaalt in de vulkaan Sneffels -via de krater die zich in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Sylvia Englert boeken
  Sylvia Englert - De kleine waaromwolf

  Finn gaat graag naar school, maar de wandeling ernaartoe is zo reuzesaai. Dat verandert echter wanneer Finn een kleine wolf leert kennen die elke dag met hem meeloopt en hem bestookt met de gekste vragen. Het blijkt een kleine waaromwolf!Gelukkig heeft Finn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Adam Stower boeken
  Adam Stower - Koning Roe

  BEN STAAKS is op de vlucht voor zijn aartsvijand DENNIS GRIJPSTRA wanneer hij op een geheim bos stuit met touwslingers, waterglijbanen, Walter de wombat, en het leukst van allemaal: KONING ROE.Maar pas op! Koeienflatsapult en slakkenprut in de aanslag! Dennis… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Het geheim van het voetbaltalent

  Net zo goed kunnen voetballen als zijn vader. Dat is Jens’ grote wens. Helaas is hij geen ster op het veld. Het liefst blijft hij in de schaduw van de andere spelers. Vlak voor de kampioenswedstrijd blijkt het halve elftal ziek. Jens móét spelen. Dit is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia V

  Het rijk van Fantasia verkeert opnieuw in gevaar: de vulkaan De Vuurspuwer lijkt uit zijn slaap te zijn ontwaakt en Gaja, de fee van de Aarde en de zus van Florina, is ontvoerd...maar door wie?Zo begint een nieuw, muizenissig spannend avontuur, waarin Geronimo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Lene Kaaberbøl boeken
  Lene Kaaberbøl - Het labyrint van het verleden

  Clara staat er nu alleen voor. De ravenmoeders kunnen haar niet meer helpen. De rollen zijn omgedraaid: zij moet hen helpen om de laatste twee raven uit de Ravenvallei te redden. Het wordt een wilde, gevaarlijke tocht. Wie is vriend en wie is vijand?Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Chris Bos boeken
  Chris Bos - Het geheim van de magische muis

  Spannend verhaal uit de bekende serie Het geheim van over een jongen met een magische muis en een bijzondere game.Max krijgt een vreemd cadeau. Een magische muis, wat moet je daar nou mee? Maar dat merkt hij gauw genoeg. Deze muis maakt gamen wel heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50