Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Marc De Bel boeken
  Marc De Bel - De beha-boomhut

  Deze Boeboekklassieker werd in een feestelijk nieuw jasje gestopt naar aanleiding van 25 jaar Boeboeks! Pit en Puf amuseren zich fantastimastisch in het Biezebos. Ze spelen er hele dagen. Soms ook gevaarlijke spelletjes. Moeder Treuzel houdt af en toe haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Ed Franck boeken
  Ed Franck - Jolientje Fantast

  Een meisje met te veel kronkels in haar hersens en een bloednuchtere tweelingbroer ... Met een moeder die vaak een punthoofd van hen krijgt. En verder nog de fantasierijke buurman Poppenman. Daar moeten de spetters van afvliegen! Dertig pittige en vrolijke… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Caryl Hart boeken
  Caryl Hart - Het dappere duo en het Beest van het Bramenbos

  Nel en Freddie zijn HET DAPPERE DUO - voor niets of niemand bang! Nel en Freddie zijn aan het kamperen en hebben dikke lol. Ze proppen zich vol met marshmallows en halen geintjes uit met Nels grote broer en zijn suffe vrienden. Maar dan wil het BEEST VAN HET… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Lene Kaaberbøl boeken
  Lene Kaaberbøl - De belofte

  Voor de zesde en laatste keer neemt wilde heks Clara ons mee naar haar betoverende wereld.Bravita's bloedzuster zet een laatste aanval in, die niet alleen tegen Clara, maar ook tegen Clara's moeder is gericht. Ze heeft het op haar ongebruikte krachten gemunt.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Die mop is top!

  Die mop is top! Moppenboek van Paul van Loon met griezelige, spannende moppen en raadsels. Hoe maakt een skelet de deur open? Met zijn sleutelbeen. Het boek staat vol met grappige en spannende moppen, gekozen door Paul van Loon. Durf jij het te lezen? (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Sam Schoffel en de zaak van de schildpad

  Sam Schoffel en de zaak van de schildpad. Spannend toneelleesboek over meester-speurder Sam Schoffel. Lost ze ook deze zaak weer op? Schoffel is de naam, Sam Schoffel. Ik vind dingen terug. En ik vang boeven. Want ik ben een meester-speurder. Vandaag werk ik… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Geheim agent Nul Nul K

  Geheel herziene druk van deze oude favoriet met fonkelnieuw omslag! Geronimo krijgt op een dag te maken met een echte spion. En … hij wordt er zelf ook een! Maar dat is natuurlijk strikt geheim. Hoe het allemaal begon? Met een vreemde knager die zomaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Lemony Snicket boeken
  Lemony Snicket - Lemony Snickets afschuwelijke avonturen - Het verderfelijke vierde boek

  De reeks Lemony Snickets afschuwelijke avonturen vertelt de belevenissen van de weeskinderen Violet, Claus en Roosje Baudelaire, die na een brand hun ouders zijn verloren. De kinderen hebben het niet gemakkelijk. De verwaande Graaf Olaf, die steeds in een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Joe Berger boeken
  Joe Berger - Het pudding probleem

  Lars Leugenaar. Op het eerste gezicht is hij een heel gewone jongen. Hij woont samen met zijn vader, moeder, zus en hun kat Pudding. Er is maar één ding een beetje anders aan Lars. Hij LIEGT. Nogal veel, en over van alles! Hij doet het niet eens (altijd)… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Nicolle Christiaanse boeken
  Nicolle Christiaanse - Evi praat met paarden

  Evi kan met paarden praten. Wie wil dat nu niet? Evi praat met paarden is het eerste deel in een nieuwe paarden serie. Het écht begrijpen van de dieren staat centraal. Welke paarden¬fan zou nou niet met zijn lievelingsdier willen kunnen praten? Evi krijgt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Help, ik ben een pony!

  Hoe voorkomt Lottie dat haar vader haar – als pony! – verkoopt? Mmm, wat ruiken die paardensnoepjes lekker, zeg! Lottie besluit er gewoon eens een keer eentje te proeven, maar dan... Haar gedachten rammelen door elkaar heen. Haar maag borrelt en ze heeft… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marte Jongbloed, Iris Boter boeken
  Marte Jongbloed, Iris Boter - De (zeer) bloedstollende expeditie van Herre

  De (zeer) bloedstollende expeditie van Herre is het derde en laatste deel over de avonturen Herre, geschreven door Marte Jongbloed en geïllustreerd door Iris Boter. Eerder verschenen De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre, dat Getipt is door de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • M.G. Leonard boeken
  M.G. Leonard - Keverhelden

  Keverkoningin Lucretia Cutter houdt zich diep in de regenwouden van de Amazone verborgen en dreigt haar leger van gemuteerde reuzenkevers op de wereld los te laten. Wil ze oorlogen ontketenen? Wil ze de mensheid uitroeien? Darkus en zijn vrienden moeten haar… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Michael Fry boeken
  Michael Fry - Sam Breker en het gevecht van de superschurken

  Voor fans van De waanzinnige boomhut en Het leven van een loser Sam Breker komt uit een familie van wereldberoemde superschurken. En natuurlijk verwachten zijn ouders dat hij ook een superschurk wordt. Maar tot hun grote teleurstelling is Sam een enorme… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gonneke Huizing boeken
  Gonneke Huizing - Chimpansee te koop

  Een nieuw avontuur voor de tweeling Olaf en Lola. In dit tweede boek over bedreigde diersoorten staat de babychimpansee centraal; dit dier wordt veelvuldig verhandeld en als huisdier of circusdier gebruikt. Het verhaal speelt zich voor een deel af in Zambia,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Linda Bikker boeken
  Linda Bikker - Suus en Sem maken een tent

  Deel 3 serie Suus en Sem Suus verveelt zich. ‘Kijk’, zegt mam. ‘Hier heb ik een lap. Kun je daar iets mee?’ Suus heeft een leuk idee. Samen met Sem maakt ze een tent. Maar dan begint het te regenen. Is het nu uit met de pret? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia XII

  Fantasia XII - Het VlammenravijnTijdens een training om Ridder van het Licht te worden, krijgt Geronimo te horen dat Florina een dochtertje heeft gekregen: prinses Alina. Helaas is er ook slecht nieuws ... baby Alina blijkt ontvoerd te zijn en Florina is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Maarten Brand boeken
  Maarten Brand - Eetje en de kraai

  Deel 2 serie Eetje Kra-kra-kra … Pok-pok-pok. Eetje vliegt naar buiten. Jim holt achter hem aan. Dan zien ze hem. Een grote zwarte vogel. Eetje is boos op de kraai. De vogel maakt alles vies. Maar Eetje heeft een goed idee … Een spannend verhaal voor… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • E. Nesbit boeken
  E. Nesbit - Vijf kinderen en het

  Cyril, Anthea, Robert en Jane ontdekken een betoverend wezen in de zandafgraving vlak bij hun huis. Het is een zandfee, die elke wens in vervulling kan laten gaan. Wat geweldig! De kinderen gaan meteen aan de slag en wensen alles wat maar in ze opkomt. Wie wil… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • David Walliams boeken
  David Walliams - De grootste ettertjes van de wereld 2

  Bestseller-ettertje David Walliams schreef opnieuw een verzameling heerlijk ondeugende verhalen, met hilarische kleurenillustraties van de geniale Tony Ross. Voor vervelende kinderen vanaf 8 jaar. Aan de kant, Sofia Sofa! Schuif maar op, Bertha de Blèrtrien!… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

  Als je dacht dat de boomhut niet nóg hoger kon, dan heb je het goed mis! De boomhut is uitgebreid met maar liefst dertien gloednieuwe verdiepingen. Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen! Spring op de hoogste trampoline… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - De domme moppen

  Pruts en de prof - De domme moppen De prof heeft het zwaar. Hij moet Pruts leren lezen. Maar Pruts heeft er geen zin in. De prof koopt een boek met moppen. Wie vindt die nu niet leuk? Je raadt het al. Pruts vindt alle moppen dom. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Mirjam Mous boeken
  Mirjam Mous - Het geheim van Berensbos

  Een spannend en grappig nieuw avontuur van Spees de ruimtewees! Boelie en Spees gaan met hun klas op kamp in het Berensbos. Spees trekt als buitenaards wezen nog steeds veel aandacht van de media, en onderweg worden ze lastiggevallen door een opdringerige… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - MeerMonster

  Vijftiende, zelfstandig te lezen deel in de Dolfje Weerwolfje-serie over een spannende reis naar Schotland. Een avontuurlijk zelfleesboek over een land vol geheimen.Wat zit daar in de emmer zalm die Pa meebracht? Volgens opa weerwolf is het een Selkie, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marina Theunissen boeken
  Marina Theunissen - De zeven levels

  Trollen, zeepventjes, Yucavrouwtjes...Een wonderlijke reis in een computerspel! Het computerfiguurtje Yuca voert Thomas mee doorheen de zeven opdrachten van een computerspel. Die twee worden beste vrienden. Ze tuimelen van de ene situatie in de andere, de ene… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95