Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Cube Kid boeken
  Cube Kid - Dagboek van een noob

  Het derde Minecraftia-avontuur van Minus Na de aanval van de Mobs besluit het hele dorp zich voor te bereiden op de volgende keer dat ze toeslaan: de verdediging van het dorp wordt versterkt, er wordt een spion op uit gestuurd en er wordt een dagje geshopt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Hayley Scott boeken
  Hayley Scott - De familie Snuffel

  Heerlijk (voor)leesboek met kleurrijke illustraties Op de dag dat Steffie gaat verhuizen, krijgt ze een cadeautje van haar oma. Steffie ziet erg op tegen de verhuizing van de stad naar het platteland en daarom geeft haar oma haar een heel bijzonder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen

  Als je dacht dat de boomhut niet nóg hoger kon, dan heb je het goed mis! De boomhut is uitgebreid met maar liefst dertien gloednieuwe verdiepingen. Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun waanzinnige boomhut van 39 verdiepingen! Spring op de hoogste trampoline… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - MeerMonster

  Vijftiende, zelfstandig te lezen deel in de Dolfje Weerwolfje-serie over een spannende reis naar Schotland. Een avontuurlijk zelfleesboek over een land vol geheimen.Wat zit daar in de emmer zalm die Pa meebracht? Volgens opa weerwolf is het een Selkie, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Books Kid boeken
  Books Kid - Dagboek van een Creeper

  Ook de monsters uit Minecraft hebben hun eigen verhaal. Iedereen weet het: Creepers ontploffen in de wereld van Mine­craft. Maar voor Mervyn gaat dat veel verder. Zijn enige doel is zijn vader trots maken door de jaarlijkse wedstrijd ontploffen te winnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Books Kid boeken
  Books Kid - Dagboek van een Slime

  Ook de monsters uit Minecraft hebben hun eigen verhaal. Het valt niet mee om je weg te vinden wanneer je een klein, groen kubusje bent. Maar Slibertius, alias Bert, weet al wat hij later wil worden: mode ontwerper, en niet zomaar een. De beste van heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Andy Riley boeken
  Andy Riley - Koning Eddie en de pestende poppen

  Derde deel in geweldig grappige Koning Eddie-serie! FOE HOE HOE! Koning Eddie is terug met zijn derde avontuur. Er gebeurt iets raars in Eddieland: keizer Nurbizoon is niet langer kwaadaardig! Hij doet gekke dingen als glimlachen en speelgoedpoppen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia V

  Het rijk van Fantasia verkeert opnieuw in gevaar: de vulkaan De Vuurspuwer lijkt uit zijn slaap te zijn ontwaakt en Gaja, de fee van de Aarde en de zus van Florina, is ontvoerd...maar door wie?Zo begint een nieuw, muizenissig spannend avontuur, waarin Geronimo… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Anne-Margreet Matsuura boeken
  Anne-Margreet Matsuura - Nikki en de IJstijdtuin

  Nikki heeft zomervakantie en haar neanderthaler­-vriendinnetje Mimi komt logeren! Daar heeft Nikki haar handen vol aan, want het neanderthalermeisje mag absoluut niet ontdekt worden. Al snel gaat dat mis... De gemene professor Filips is weer op vrije voeten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Gary Northfield boeken
  Gary Northfield - Gedonder met de Grieken

  Gedonder met de Grieken van auteur-illustrator Gary Northfield is het vierde deel over de grappige zebragladiator Julius Zebra. Na de Romeinen, Britten en farao’s zijn nu de Oude Grieken aan de beurt. Julius Zebra en zijn vrienden zijn in Griekenland beland.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Timothée de Fombelle boeken
  Timothée de Fombelle - Majoor Rosalie

  1917. Rosalie is vijf jaar. Ze mag achteraan in de klas tekenen, terwijl de oudere kinderen leren lezen. Hoewel het front ver weg is, wordt haar wereldje door oorlog bepaald. De meester leest de heroïsch klinkende krantenkoppen voor, en moeder de hoopgevende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Anne-Margreet Matsuura boeken
  Anne-Margreet Matsuura - Nikki en de neanderthalers

  Voor Nikki is het heel gewoon om onder het skelet van een mammoet door te lopen: haar opa is directeur van het IJstijdmuseum. Wanneer in Lapland een behaard en grommend meisje wordt gevonden, vermoedt opa dat dat weleens een neanderthaler zou kunnen zijn. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 26 verdiepingen

  Deel 2 van de waaaaaaaaaaanzinnig succesvolle boomhutreeks;;;Je kan onze knotsgekke kleurplaten terugvinden onder 'Downloads' Ga op bezoek bij Andy en Terry in hun uitgebouwde boomhut, nu met 13 gloednieuwe verdiepingen, waaronder een botsautobaan, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Superjuffie!

  Superjuffie vliegt de bioscoop in! Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er een dier in gevaar is, verandert ze in Superjuffie! Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht. Al snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Maffe vriendinnen voor het leven

  Top-tip voor de Kinderboekenweek. BFF’s Lux en Luna hebben een heel bijzonder leven, want ze wonen bij het artiestengezelschap El Paradiso. Het leven bij het circus is echt ‘superfantastico’, vinden ze. Mafe vriendinnen voor het leven is weer een vrolijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Joke van Leeuwen boeken
  Joke van Leeuwen - Deesje

  Deesje moet voor een poosje naar halftante in de grote stad. Eigenlijk wil ze niet, maar dat heeft ze niet gezegd. Want ze zegt niet altijd meteen wat ze eigenlijk zeggen wil. En juist daarom loopt alles anders zodra Deesje de trein uit stapt. Ze rolt van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Tom Fletcher boeken
  Tom Fletcher - De Kerstmisaurus

  Willem heeft één grote wens: een dino voor kerst. Hoewel de Kerstman voor heel veel cadeaus kan zorgen, lijkt een dinosaurus onmogelijk. Of toch niet?Maak kennis met Willem Tuffer, een 10-jarig jongetje dat helemaal gek van dino’s is. Op school heeft hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - Dino's in de ruimte

  Blitz! – Dino’s in de ruimte is het vijfde deel in de AVI-serie van Rian Visser en Lars Deltrap. Een spannend verhaal met drones en dino’s in de ruimte. Drone en dino’s De vrienden Rob en Moes gaan dit keer op eigen houtje op ruimteavontuur. Met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Matt Edmondson, Garry Parsons boeken
  Matt Edmondson, Garry Parsons - De beste goochelaar van de wereld

  MINDF*CK je vrienden met De beste goochelaar van de wereld van meestergoochelaar Matt Edmondson, met illustraties van Garry Parsons. Voor alle goochelaars in de dop van 7 jaar en ouder, mét zeven trucs die je meteen kunt uitvoeren.Ga samen met Elias op zoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - De kikkerbilletjes van de koning en andere sprookjes

  Bijzondere sprookjes van Superjuffie-auteur Janneke Schotveld! In dit moderne sprookjesboek zijn vijftien moderne sprookjes van topauteur Janneke Schotveld opgenomen. Over Uk, die klein van stuk is, maar dapper genoeg om het bos te betreden waar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Hermine Landvreugd boeken
  Hermine Landvreugd - Kalle en het monster van Noord

  Boven Amsterdam-Noord steekt een snoeiharde orkaan op. Kalle glipt het huis uit en gaat bij de A’DAM Toren naar het IJ kijken. Hoge golven met schuimkoppen rollen woest over elkaar heen. Een paar dagen eerder was Kalle met de klas in het Scheepvaartmuseum… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het geheim van de trollen

  Froelatroela, de kokkin van de trollen, is het beu. Klaar, basta, afgelopen nu! Weg bij die ondankbare trollen die nooit waardering tonen voor haar geweldige kookkunsten! Dan maar naar het kabouterrijk; daar wordt ze tenminste met respect behandeld. Alleen is… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De verborgen voorspelling

  Prinses Claralinda is verstijfd door een boze vloek en kan zich niet meer bewegen. De vloek kan alleen verbroken worden door een geschenk uit een mysterieuze voorspelling. Wat dat geschenk precies is en waar het zich bevindt weet niemand. Dapper, maar ietwat… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    7,95
 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Daan en Dibbes spelen met Rik

  Daan speelt vaak met Rik. Ze rijden op hun skelter en bouwen een hut. Ze gooien zelfs met appels. En ze lachen om Dibbes. Die stoute hond doet soms zo dom! Hij maakt opa’s hoed kapot. En hij eet alle chips op. Maar als hij een poes ziet, doet hij iets heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Geesje Vogelaar boeken
  Geesje Vogelaar - Beren in het bos!

  Deel 2 in de serie Tess en Jess De klas van Tess en Jess gaat naar het bos. Met de opa van Koen. Hij is boswachter en weet veel van het bos. Jess vindt de paddenstoelen mooi. Tess en Bram hebben een ander plan. Ze gaan op zoek naar het hol van een vos. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95