Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Andy Riley boeken
  Andy Riley - Koning Eddie en de pestende poppen

  Derde deel in geweldig grappige Koning Eddie-serie! FOE HOE HOE! Koning Eddie is terug met zijn derde avontuur. Er gebeurt iets raars in Eddieland: keizer Nurbizoon is niet langer kwaadaardig! Hij doet gekke dingen als glimlachen en speelgoedpoppen van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - Superjuffie!

  Superjuffie vliegt de bioscoop in! Juf Josje lijkt een heel gewone juf. Maar als er een dier in gevaar is, verandert ze in Superjuffie! Zodra ze een hap van haar krijtje neemt, krijgt ze superkrachten en schiet ze als een groene tornado door de lucht. Al snel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Andrew McDonald boeken
  Andrew McDonald - Echte duiven vangen boeven

  Ben je benieuwd waarom duiven zich zo raar gedragen? Dat komt doordat ze de wereld beschermen tegen het kwaad! Waarom zijn alle kruimels in het park verdwenen? En wie heeft de vleermuizen ontvoerd?Heb je je ooit afgevraagd waarom duiven altijd zo raar doen?… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gevaarlijk spel

  FC Rapitas strijdt als enige amateurclub mee om het nationale kampioenschap. Daarnaast mogen ze in Londen, als beloning van de sponsor, de halve finale van de Champions League bijwonen tussen Petchwood United en Kick '69.Wat een ontspannen, plezierig uitstapje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Elvis de Draak en de voorlaatste dronzel

  Een enveloppe in de brievenbus maakt een einde aan Elvis' saaie leventje bij zijn ouders. Elvis de Draak blijkt een oom te hebben, die hem bovendien uitnodigt op het verre eiland Mabazo! Elvis gaat op de uitnodiging in en komt in een wervelend avontuur terecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De nieuwe club 1

  Daan Kiefsma, Kief voor zijn vrienden, is bezeten van voetballen. Maar hij gaat verhuizen en moet zijn oude vertrouwde omgeving inruilen voor een nieuwe. Dat betekent onder andere een nieuwe school en een nieuwe voetbalclub en dat valt niet mee. Bij zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anneriek van Heugten boeken
  Anneriek van Heugten - Het spook van de vuurtoren - dyslexie uitgave

  Dik tegen haar zin is Amber verhuisd van de stad naar het kustdorp Zandplaat. Haar moeder heeft er een oude vuurtoren gekocht en wil daar een museum van maken. Amber verveelt zich dood en mist haar vrienden. Dan leert ze Daan kennen, een jongen uit het dorp.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Sander Meij boeken
  Sander Meij - Bennie Tak aan de wandel

  Ontmoet de enige wandelende tak ter wereld die niet kan stilzitten! De Takkies, een onaagepaste familie wandelende takken, leven in onmin met de buurt. Vader Tak probeert de hele tijd net zo stil als een echte tak te zitten en moeder Tak vult haar dagen het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Silas en de wolf

  Spannend boek over Silas die nieuwe vrienden maakt en op avontuur gaat in het bos.Silas' handen werden koud, maar hij merkte het niet. Hij dacht aan mama, die ene keer in de bus toen ze zei: 'Beloof dat je niet het bos ingaat, beloof het.' Hij had het beloofd.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Janneke Schotveld boeken
  Janneke Schotveld - De kikkerbilletjes van de koning en andere sprookjes

  Bijzondere sprookjes van Superjuffie-auteur Janneke Schotveld! In dit moderne sprookjesboek zijn vijftien moderne sprookjes van topauteur Janneke Schotveld opgenomen. Over Uk, die klein van stuk is, maar dapper genoeg om het bos te betreden waar een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Weerwolfnachtbaan

  Twaalfde, los te lezen deel in de Dolfje Weerwolfje-serie over een bijzonder reisje naar de Efteling. Een spannend zelfleesboek waarin de wezens in het park bij volle maan tot leven komen…Dolfje en Noura gaan op schoolreisje naar de Efteling. Terug bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Strandvoetbal - dyslexie uitgave

  Remy mag met Daan en zijn familie een dagje mee naar zee. Op het strand gaan de vrienden natuurlijk zo snel mogelijk voetballen. Maar opeens is Daans kleine zusje weg. Terwijl Daan en Remy over het strand lopen om haar te zoeken, zien ze twee jongens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Hanne Vandenbroeck boeken
  Hanne Vandenbroeck - Smiley pranks

  Wil je je vrienden ook af en toe eens plagen, maar heb je weinig inspiratie? Dan kan je met dit boek je vrienden stevig beetnemen. Met deze 100 plaagstoten, practical jokes en grappen tover je bij iedereen een glimlach op het gezicht. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Vojtech Masek boeken
  Vojtech Masek - De pittige pruim die een pop werd

  CuttingedgeRecensie door Jürgen Peeters"Deze ‘graphic novel’ ontpopt zich tot een ware pageturner die werkelijk geen seconde verveelt." (Harde kaft)

  Lees meer...
  23,50
 • KNISTER boeken
  KNISTER - Heksje Lilly omkeerboek 8+

  Van de avonturen van Heksje Lilly krijg je nooit genoeg. Het wordt extra genieten met twee van haar meest populaire avonturen in één heerlijk dik omkeerboek. Het vorige Heksje Lilly-omkeerboek vlóóg de winkels uit. Tijd dus voor een nieuwe bundel met twee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - MeerMonster

  Vijftiende, zelfstandig te lezen deel in de Dolfje Weerwolfje-serie over een spannende reis naar Schotland. Een avontuurlijk zelfleesboek over een land vol geheimen.Wat zit daar in de emmer zalm die Pa meebracht? Volgens opa weerwolf is het een Selkie, een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Dolfje en Noura

  Spannend avontuur van Dolfje en zijn vriendin Noura in een geheimzinnige sprookjeswereld.Een piepende deur, krakende planken… Stiekem gaan Dolfje en Noura het verlaten huis van mevrouw Krijtjes binnen. Ze komen terecht in een bizarre sprookjesachtige wereld,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paula van Manen boeken
  Paula van Manen - Sanne in de spotlights

  Sanne in de spotlights Sanne is door haar broertje opgegeven voor een nieuwe talentenshow op tv. Tijdens de auditie toont ze samen met haar turnvriendin Patty haar kunsten op de balk. De jury is onder de indruk, maar wil meer glitter en glamour zien. De show… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De drakentemmer

  Als Alys, de prinses van de Zilveren Draken, Geronimo vraagt om twee ongetemde draakjes klaar te stomen voor een erg belangrijk drakenexamen, weet hij dat het geen gemakkelijke taak zal worden. Maar al gauw beseft hij dat het haast onmogelijk is de twee… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Een nacht tussen de heksen

  Als de Ridder zonder Vrees of Blaam te horen krijgt dat Laowyn, de zus van de elfenkoning, door heksen is ontvoerd twijfelt hij geen moment. Hij vermomt zich als heks en dringt zo het heksenrijk binnen. Al snel beseft hij dat Laowyn in nog grotere problemen… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,95
 • Michael Reefs boeken
  Michael Reefs - Bram en de Orde van Avalon

  Een eeuwenoude steen zet de wereld op zijn kop... Bram gaat in Schotland op zoek naar een geheimzinnige steen die ergens tussen het puin van een kasteelruïne verborgen ligt. Daar treft hij de verraderlijke Orde van Avalon, die ook op jacht is naar de steen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Brenda Heijnis boeken
  Brenda Heijnis - Olle en de boekenvloek

  Een grappig en spannend verhaal over de kracht van boeken. Voor boekenverslinders vanaf 8 jaar. Olleke Piekma woont in Plummert, een dorp waar nooit iets spannends gebeurt. Totdat zijn gemene klasgenootje Aurora ineens niet meer op school komt. Lekker rustig,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Annemarie van den Brink boeken
  Annemarie van den Brink - Amigos!

  Met hun handen in hun zakken staan Tijn en Manoe tegenoverelkaar. Ze zeggen een hele poos niks. ?Tijn?? vraagt Manoe eindelijk. Ondertussen probeert hij eensteentje tegen de stoeprand te ketsen. Meteen raak.?Amigos? Vrienden??Tijn knikt meteen. ?Amigos.?Tijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia XI

  Op het jaarlijkse gemaskerde bal van Rokford krijgt Geronimo ruzie met Duifje Duistermuis. Dit loopt zo uit de hand dat ze hem op een gegeven moment een mep geeft met haar tasje en hij achterover in een fontein valt. Als Geronimo weer bijkomt is hij in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Jeff Kinney boeken
  Jeff Kinney - Het leven van een Loser

  De Kaastik-jubileumeditie van deel 1 van de megasuccesvolle en humoristische graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney is een speciale jubileumuitgave ter gelegenheid van 10 jaar Loser in Nederland. Deze extra verzorgde jubileumeditie met geel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50