Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Patricia Schröder boeken
  Patricia Schröder - Het gekste paard van stal

  Word ik gek of hoor ik een paard? denkt Noor als ze gehinnik in het trappenhuis hoort. Ineens staat er een pony op de gang. Een echte! Da’s niet normaal, dat snapt Noor meteen. Zeker wanneer de pony ook nog eens tegen haar begint te praten! En wat hebben… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Scott Seegert boeken
  Scott Seegert - Noodlanding

  Kom erbij! Niets is gek... Het tweede deel van de Melkwegschool-serie is weer intergalactisch goed! Kelvin is net nieuw op de Melkwegschool, een drijvend ruimtestation vol met buitenaardse kinderen uit het hele universum. En hij is precies op tijd voor het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Kamperen in Kenia

  In ‘Kamperen in Kenia’ van Evelien van Dort gaat Robin op safari in Kenia. Zijn ouders moeten daar een paar maanden gaan werken. Robin vindt dat helemaal niet leuk, hij kan zijn vrienden en vooral Anne niet missen. De reis verloopt heel anders dan hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia VIII

  Vanaf het moment dat Geronimo's horloge kapot gaat, gebeuren er de vreemdste dingen en voordat hij het weet is het weer zover: in opdracht van niemand minder dan Feeënkoningin Florina de Fleur reist Geronimo af naar het fantastische Fantasia! En als er iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • M.G. Leonard boeken
  M.G. Leonard - Handboek voor de keververzamelaar

  Krioelende kevers en andere waanzinnige wezens! Voor de lezers van Keverjongen, Keverkoningin en Keverhelden en degenen die de wondere wereld van de kevers nog moeten ontdekken!Darkus leerde alles over kevers uit het oude handboek van zijn vader. Vanaf nu… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - Spookvoetballer

  Boe is een hevige supporter van FMC Grissel, de monstervoetbalploeg van hun dorp Grissel. Voor het eerst in haar bestaan speelt de club de bekerfinale van de Smonster Pro Beker League. Boe overtuigt de andere BOE!kids om mee te gaan kijken naar de finale. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Tom Fletcher boeken
  Tom Fletcher - De Kerstmisaurus

  Willem heeft één grote wens: een dino voor kerst. Hoewel de Kerstman voor heel veel cadeaus kan zorgen, lijkt een dinosaurus onmogelijk. Of toch niet?Maak kennis met Willem Tuffer, een 10-jarig jongetje dat helemaal gek van dino’s is. Op school heeft hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,99
 • Fiona Rempt boeken
  Fiona Rempt - Maffe vriendinnen voor het leven

  Top-tip voor de Kinderboekenweek. BFF’s Lux en Luna hebben een heel bijzonder leven, want ze wonen bij het artiestengezelschap El Paradiso. Het leven bij het circus is echt ‘superfantastico’, vinden ze. Mafe vriendinnen voor het leven is weer een vrolijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
    4,99
 • Nico De Braeckeleer boeken
  Nico De Braeckeleer - De ponyshow

  Manon en alle andere jonge amazones en ruiters van de manege ‘La Amazona’ gaan samen een fantastische ponyshow geven. De rijkunsten en trucjes worden druk ingeoefend. Daan zorgt voor extra spektakel, want hij gaat western rijden. Manon is in de wolken,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Anne-Margreet Matsuura boeken
  Anne-Margreet Matsuura - Nikki en de IJstijdtuin

  Nikki heeft zomervakantie en haar neanderthaler­-vriendinnetje Mimi komt logeren! Daar heeft Nikki haar handen vol aan, want het neanderthalermeisje mag absoluut niet ontdekt worden. Al snel gaat dat mis... De gemene professor Filips is weer op vrije voeten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Juf Braaksel en de magische ring

  Lotte en Thijs zitten op een fijne school en hebben een lieve juf, juf Evi. Maar dan wordt de enge juf Brakel directeur en alles verandert: verjaardagen mogen niet meer gevierd worden, trakteren is ten strengste verboden en schoolreisjes worden afgeschaft. Dus… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Martine Letterie boeken
  Martine Letterie - Berend en de roofridders

  Drie spannende verhalen over Berend van Hackfort en zijn roofridders.Berend van Hackfort en zijn zusje Mechteld wonen op kasteel Vorden. Hun vader is heer van Vorden en Hackfort. Hij organiseert een toernooi en een valkenjacht, om te vieren dat zijn oudste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia IX

  Bekroond door de Nederlandse Kinderjury 2015 Feeënkoningin Florina de Fleur laat Geronimo ophalen door de gouden feniks Vuurveertje. Hij kan niet wachten om haar weer te zien! Maar er is iets vreemds aan de poot, de lieftallige en altijd vriendelijke Florina… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen

  De waanzinnige boomhut van Andy en Terry is weer groter geworden! Er zijn 13 nieuwe verdiepingen, met deze keer onder andere een meloenensmijtruimte, een golvenmaker, een wortelkanon met raketaandrijving, een Opleidingsinstituut voor Ninjaslakken en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Marianne Witte boeken
  Marianne Witte - De geheime missie van Tess en Raf

  De verjaardag van Raf is gezellig druk.Er zijn wel negen opa’s en oma’s op visite! Nou ja, niet allemaal echte natuurlijk, ook halve en stiefopa’s en –oma’s. En Tess is er, zijn beste vriendin sinds de kleuterklas. Tess is best een beetje jaloers.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Kamp Bravo

  - Losstaand vervolg op het populaire boek Mammoet - Rijk geïllustreerd beeldverhaal - Spreekt ook kinderen die minder graag lezen aan Vrolijk verhaal over (durven) falen, zelfvertrouwen en vriendschap. Kamp Bravo. Theo heeft er weinig zin in. Hij kent er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Cube Kid boeken
  Cube Kid - Dagboek van een noob

  Het derde Minecraftia-avontuur van Minus Na de aanval van de Mobs besluit het hele dorp zich voor te bereiden op de volgende keer dat ze toeslaan: de verdediging van het dorp wordt versterkt, er wordt een spion op uit gestuurd en er wordt een dagje geshopt.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia XIII

  Nog nooit hebben draken zo’n grote hoofdrol gespeeld in een Fantasia en nog nooit moest Geronimo zo hard slikken voordat hij aan een avontuur begon ... Op Dragonera, het drakeneiland, wonen vijf drakenstammen, elk met een eigen bijzondere gave. En zonder hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Zach King boeken
  Zach King - Een magische puinhoop

  Een magisch boek komt tot leven... Nu hij zijn magische gave letterlijk door de wc heeft gespoeld, keert Zach terug naar zijn oude, saaie leventje. Hij kan zich weer bezighouden met de alledaagse dingen, zoals het bedenken van de perfecte manier om Rachel mee… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Alexander Brown boeken
  Alexander Brown - Bzzz

  Mug 93 woont samen met een zwerm muggen in een holle boomstam.Elke dag gaan de vrouwtjes op pad om bloed te prikken en lummelen de mannetjes maar wat rond in huis.Maar op een dag zijn de vrouwtjes het beu. Ze vinden dat de mannetjes ook wel eens op bloedtocht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Joke van Leeuwen boeken
  Joke van Leeuwen - Deesje

  Deesje moet voor een poosje naar halftante in de grote stad. Eigenlijk wil ze niet, maar dat heeft ze niet gezegd. Want ze zegt niet altijd meteen wat ze eigenlijk zeggen wil. En juist daarom loopt alles anders zodra Deesje de trein uit stapt. Ze rolt van het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,50
 • Hayley Scott boeken
  Hayley Scott - De familie Snuffel

  Heerlijk (voor)leesboek met kleurrijke illustraties Op de dag dat Steffie gaat verhuizen, krijgt ze een cadeautje van haar oma. Steffie ziet erg op tegen de verhuizing van de stad naar het platteland en daarom geeft haar oma haar een heel bijzonder… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Reynier Molenaar boeken
  Reynier Molenaar - Vera en de boom van Vidamor

  Over een nieuwsgierig en dromerig meisje Vera, het verlokkende ontdekken en onderzoeken van de buitenwereld en de liefde voor en vriendschap met bomen. Productie in samenwerking met de Bomenstichting.Vera tekent en schildert graag wat ze buiten ziet. Maar op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,45
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Display Avonturen in Fantasia (5 x 2 delen) 1 + 2

  Gi-ga-gaaf Fantasia display voor op de toonbank! Inclusief 5x deel 1 (De drakentemmer) en 5x deel 2 (Een nacht tussen de heksen) uit de superspannende mini-serie over Fantasia. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  90,00
 • Harmen van Straaten boeken
  Harmen van Straaten - De geheimzinnige verdwijning van Toni Malloni

  Ontroerend, humoristisch boek boordevol fantasie.Ik zette de hoge hoed van opa op mijn hoofd. En toen... verdween ik. In de hoed van Marcello Malloni, Maestro van Magische Mirakelen. Toni Malloni verdwijnt op zolder in de goochelhoed van zijn lang geleden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99