Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - Het geheim van de stilte

  Spannend avontuur uit de bekende Geheim-serie over een meisje dat meedoet aan een wedstrijd paalzitten.Mika is met haar ouders op vakantie, maar die maken alleen maar ruzie! Mika besluit mee te doen aan een wedstrijd paalzitten om haar ouders te dwingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Marijke Witman boeken
  Marijke Witman - Elfenmeisjes

  Meester Dennis Molenaar loopt met de elfjes de tuin van de school in. Voor de oude boom staan ze stil. ‘Kom allemaal rond de boom staan anders kan je het niet goed zien.’Dan wijst hun leraar op de open ronding in de boom. ‘Dit noemen we de mond. Die mond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dav Pilkey boeken
  Dav Pilkey - Dog Man gaat los!

  Dog Man gaat los! is het kleurrijke vervolg op Dog Man. Met bizarre tekeningen, heel veel grappen en een hoop nieuwe slechteriken, waaronder een vis met snode plannen.Dog Man is terug! En dat is maar goed ook, want de stad is in gevaar. De gemene kat Karel is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Geheim agent Nul Nul K

  Geheel herziene druk van deze oude favoriet met fonkelnieuw omslag! Geronimo krijgt op een dag te maken met een echte spion. En … hij wordt er zelf ook een! Maar dat is natuurlijk strikt geheim. Hoe het allemaal begon? Met een vreemde knager die zomaar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Ulf Stark boeken
  Ulf Stark - Liefde is niet voor lafaards

  Het is oorlog en de koudste winter sinds tijden. Freds vader is naar de Zweedse grens gestuurd om die te bewaken tegen de Duitsers. Fred mist zijn vader, want aan wie kan hij nu zijn geheimen kwijt? Dat hij verliefd is op Elsa, bijvoorbeeld, een stoer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Beth Bacon boeken
  Beth Bacon - Lezen is voor losers!

  Humoristisch en toegankelijk boek voor kinderen die niet van lezen houden.De broers Henry en Arthur houden niet van lezen. Daarom hebben ze een boek gemaakt boordevol smoesjes om eronderuit te komen. Speciaal voor kinderen die niet willen lezen, maar wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - Meester Jaap -

  Alle verhalen over Meester Jaap in één bundel! Meester Jaap is de allerleukste meester van Nederland. In zijn klas is het nooit saai: hij deelt spekkies uit, haalt een kip in de klas en begint een appelmoesfabriek. Maar ook bij minder leuke dingen probeert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Bart Van Nuffelen boeken
  Bart Van Nuffelen - Het geheim van Sinterklaas

  - Prachtig Sinterklaasboek, of je nu wel of niet in Sinterklaas gelooft - Briefroman met brieven van Rik en antwoorden van Sinterklaas - De bijzondere beelden (monotypes) zijn geïnspireerd op foto’s en filmstills Een ontroerend, warm en ook grappig verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • James Foley boeken
  James Foley - Mestzilla

  - Beeldverhaal boordevol illustraties en grappige situaties - Hilarisch vervolg op Brobot De nieuwe uitvinding van Soesja brengt haar in stinkende problemen. Soesja Tinker, ’s werelds eerste uitvinder onder twaalf jaar, heeft een geweldige vergroot-machine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Annet Jacobs boeken
  Annet Jacobs - De verliefde juf speelt vals

  Vrolijk boek over een juf die met hulp van haar klas indruk probeert te maken op de museumdirecteur.ONGELOOFLIJK... Juf Fenna neemt de hele klas mee naar een oud museum. Saai, vinden Milos en Joni. Tot de museumdirecteur hun iets bijzonders laat zien. Terug op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Evelien van Dort boeken
  Evelien van Dort - Kamperen in Kenia

  In ‘Kamperen in Kenia’ van Evelien van Dort gaat Robin op safari in Kenia. Zijn ouders moeten daar een paar maanden gaan werken. Robin vindt dat helemaal niet leuk, hij kan zijn vrienden en vooral Anne niet missen. De reis verloopt heel anders dan hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Paul van Loon, Laurentien van Oranje boeken
  Paul van Loon, Laurentien van Oranje - De Sprookjessprokkelaar

  Nieuwe sprookjes van Paul van Loon, Laurentien van Oranje en De Efteling.Er was eens een sprookjesbibliotheek in een oud, verlaten kasteel... Stemmen galmen door de gangen en achter de vele deuren schuilt gevaar. Toch blijft Sterre zoeken naar de juiste deur.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Vivian French boeken
  Vivian French - Stippen, Strepen en Zigzaggen

  Rik logeert op kasteel Hoetendael bij zijn oom Archibald, tante Madelief en zijn nichtje Samantha. Rik heeft maar één wens: ridder worden. Met hulp van Samantha en Kras de krabbelkraai heeft hij al drie taken voor een ridder in opleiding volbracht. De vierde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,99
 • Daisy Meadows boeken
  Daisy Meadows - Evie, de snoezige puppy

  Laura en Jessie zijn de beste vriendinnen en houden allebei veel van dieren. Ze vinden het dan ook geweldig als ze het Magische Dierenbos ontdekken: een geheime wereld waar de dieren kunnen praten! Evie Slodderpup is dol op verrassingen. Maar dan spreekt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Bekeken

  Het derde deel van FC De Madonna’s, opnieuw een snel en spannend voetbalverhaal van Gerard van Gemert. Voor voetbaldetectives vanaf 10 jaar. Een spannende week voor Myrthe. Ze speelt met FC De Madonna’s voor het eerst een competitiewedstrijd in de hoogste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rob Geukens boeken
  Rob Geukens - De brand

  Het spannende vervolg van Op zoek naar de Vindeleer. Een magisch verhaal over vriendschap en dapperheid. Vanaf 10 jaar. Opeens is er brand in Saint Jude’s, normaal altijd het sufste weeshuis van het land. Niemand raakt gewond, maar de kinderen worden wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Martine Letterie boeken
  Martine Letterie - Berend en de roofridders

  Drie spannende verhalen over Berend van Hackfort en zijn roofridders.Berend van Hackfort en zijn zusje Mechteld wonen op kasteel Vorden. Hun vader is heer van Vorden en Hackfort. Hij organiseert een toernooi en een valkenjacht, om te vieren dat zijn oudste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Julia BOEHME boeken
  Julia BOEHME - De spannendste avonturen van Ponyclub in Galop

  Anouk is dol op paarden en pony's! Wanneer ze met haar familie verhuist naar het platteland, vlak naast een manege, kan ze haar geluk niet meer op. Anouk sluit er vriendschap met de pony Lucky, die van haar een nieuwe naam krijgt: Drop!In dit boek zijn drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Julia BOEHME boeken
  Julia BOEHME - De leukste avonturen van Ponyclub in Galop

  Anouk is dol op paarden en pony's! Wanneer ze met haar familie verhuist naar het platteland, vlak naast een manege, kan ze haar geluk niet meer op. Anouk sluit er vriendschap met de pony Lucky, die van haar een nieuwe naam krijgt: Drop!In dit boek zijn drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • David Vlietstra, Chris Vosters boeken
  David Vlietstra, Chris Vosters - Willy Boem en de duistere cowboy

  Het tweede boek over Willy Boem is opnieuw een spannend én grappig verhaal boordevol leuke illustraties. Voor cowboys en cowgirls vanaf 9 jaar. Het rustige stadje Sunshine wordt opgeschrikt door een geheimzinnige cowboy, die met veel bombarie een grote houten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Joke Eikenaar boeken
  Joke Eikenaar - Het raadsel rond mevrouw Parel

  Hebbus! Dat is de kringloopwinkel waar Fay en haar beste vriend Joppe altijd te vinden zijn. Het is namelijk de winkel van Fays ouders. En Fay is er écht altijd te vinden. Sinds er ooit iets heel erg is misgegaan met een heleboel geld, hebben Fays ouders geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Antje Szillat boeken
  Antje Szillat - Feline en de bijzondere ontmoeting

  Klavervierhoeve, leest Feline. Die naam staat boven de deur van het oude huis met de grote, overwoekerde tuin. Hier gaan haar vader en moeder een dierenartspraktijk beginnen. Ze zucht diep. Een klavertje vier hoort toch geluk te brengen? Met flinke tegenzin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia XII

  Fantasia XII - Het VlammenravijnTijdens een training om Ridder van het Licht te worden, krijgt Geronimo te horen dat Florina een dochtertje heeft gekregen: prinses Alina. Helaas is er ook slecht nieuws ... baby Alina blijkt ontvoerd te zijn en Florina is… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia XIII

  Nog nooit hebben draken zo’n grote hoofdrol gespeeld in een Fantasia en nog nooit moest Geronimo zo hard slikken voordat hij aan een avontuur begon ... Op Dragonera, het drakeneiland, wonen vijf drakenstammen, elk met een eigen bijzondere gave. En zonder hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Wieke van Oordt boeken
  Wieke van Oordt - Het geheim van de vlogger

  Kunnen de volgers van vlogger Tibo hem helpen de ontvoerde Joosje te redden?Tibo ziet het helemaal voor zich: hij wordt een beroemde vlogger. Maar dat valt nog niet mee. Hoe maak je elke dag een pakkend filmpje? Dan filmt hij per ongeluk hoe een man zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99