Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia VII

  Fantasia wordt bedreigd door de Zwarte Parel Tovenaar: een boze tovenaar die na duizend jaar gevangenschap in de Duistere Draaikolk weer is vrijgekomen! Hij zet alles op alles om zeven kostbare talismannen in zijn bezit te krijgen, die hem oneindig veel macht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Amy Sparkes boeken
  Amy Sparkes - Slechtste Piraat Ooit

  Piraat Blunderbaard moet meedoen aan een grote wedstrijd waarmee hij moet bewijzen dat hij echt niet zo'n kluns is als wordt gedacht. Alles gaat helemaal fout! Lukt het hem om te winnen?Kan de slechtste piraat ooit de Piraat van het Jaar-prijs winnen? Van mama… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Anna Woltz, Roos van den Berg boeken
  Anna Woltz, Roos van den Berg - Het geheim van de stoere prinses

  Hoe houd je geheim dat je een prinses bent? Voor 8-10 jaar, van Anna Woltz.Rosalie Sophia is een prinses. Elke dag komt ze met het koninklijk vliegtuig naar school. In de lucht verwisselt ze haar prinsessenjurk voor een spijkerbroek en haar diamanten armband… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Aline Sax boeken
  Aline Sax - De lantaarnaansteker

  - Nieuw jeugdverhaal van bekroonde auteur en illustrator - Over een lantaarnaansteker die mensen samenbrengt - Poëtische novelle Een hartverwarmend verhaal over hoe mensen elkaar vinden in de stad. Elke avond, als het donker wordt, steekt de lantaarnaansteker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Eilandheimwee

  Dromerig boek over een jongen en zijn eiland, bekroond met een Zilveren Griffel. Vanaf 7 jaar.Raven holde naar zijn klas en liep op zijn tenen naar de zandbak. De schelp lag er nog en glansde geheimzinnig roze in het vroege ochtendlicht. In het zand om de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gevecht om de cup 1

  Maak kennis met twee jonge voetbalgoden: Stijn en Storm van FC Rapitas. Verwikkeld in een hevige strijd met hun grote rivalen: de Stieren. Ze strijden om het kampioenschap en om nog veel meer!Als een paar Stieren de bal van Storm stelen, stuiten de Rapitanen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia VIII

  Vanaf het moment dat Geronimo's horloge kapot gaat, gebeuren er de vreemdste dingen en voordat hij het weet is het weer zover: in opdracht van niemand minder dan Feeënkoningin Florina de Fleur reist Geronimo af naar het fantastische Fantasia! En als er iets… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia IX

  Bekroond door de Nederlandse Kinderjury 2015 Feeënkoningin Florina de Fleur laat Geronimo ophalen door de gouden feniks Vuurveertje. Hij kan niet wachten om haar weer te zien! Maar er is iets vreemds aan de poot, de lieftallige en altijd vriendelijke Florina… (Harde kaft)

  Lees meer...
  34,95
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 52 verdiepingen

  De waanzinnige boomhut van Andy en Terry is weer groter geworden! Er zijn 13 nieuwe verdiepingen, met deze keer onder andere een meloenensmijtruimte, een golvenmaker, een wortelkanon met raketaandrijving, een Opleidingsinstituut voor Ninjaslakken en een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tom O'Donnell boeken
  Tom O'Donnell - Hamstersaurus Rex

  Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de kleine maar gevaarlijke held van deze nieuwe boekenserie.Op een dag vindt de klas van Sam een mysterieuze, grommende hamster in het lokaal. Sam weet meteen hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Eva Devriendt, Tim F. van der Mensbrugghe boeken
  Eva Devriendt, Tim F. van der Mensbrugghe - Villa Victoria

  Villa Victoria Eva Devriendt & Tim F. Van der Mensbrugghe Aida is met haar mama en papa verhuisd naar de grote stad, maar eigenlijk was ze liever in haar dorp gebleven. Ze mist haar boeken en gaat ernaar op zoek op zolder, tussen de verhuisdozen. Daar ontdekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Josee Hussaarts boeken
  Josee Hussaarts - De familie van Nielie barst van liefde

  Een nieuwe familie, alsof Pam daarop zit te wachten! Haar vader gaat bijna trouwen met Saar, haar bijna stiefmoeder. Dan is er ook nog haar bijna stiefbroertje en haar bijna oma. En een megagrote hond, een snoezig biggetje en een zwangere poes. En wie woont in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gevaarlijk spel

  FC Rapitas strijdt als enige amateurclub mee om het nationale kampioenschap. Daarnaast mogen ze in Londen, als beloning van de sponsor, de halve finale van de Champions League bijwonen tussen Petchwood United en Kick '69.Wat een ontspannen, plezierig uitstapje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Stefan Boonen boeken
  Stefan Boonen - Elvis de Draak en de voorlaatste dronzel

  Een enveloppe in de brievenbus maakt een einde aan Elvis' saaie leventje bij zijn ouders. Elvis de Draak blijkt een oom te hebben, die hem bovendien uitnodigt op het verre eiland Mabazo! Elvis gaat op de uitnodiging in en komt in een wervelend avontuur terecht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - De nieuwe club 1

  Daan Kiefsma, Kief voor zijn vrienden, is bezeten van voetballen. Maar hij gaat verhuizen en moet zijn oude vertrouwde omgeving inruilen voor een nieuwe. Dat betekent onder andere een nieuwe school en een nieuwe voetbalclub en dat valt niet mee. Bij zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Anneriek van Heugten boeken
  Anneriek van Heugten - Het spook van de vuurtoren - dyslexie uitgave

  Dik tegen haar zin is Amber verhuisd van de stad naar het kustdorp Zandplaat. Haar moeder heeft er een oude vuurtoren gekocht en wil daar een museum van maken. Amber verveelt zich dood en mist haar vrienden. Dan leert ze Daan kennen, een jongen uit het dorp.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Samantha Era boeken
  Samantha Era - Geheim spel

  De achtjarige Britt wordt de beste voetballer ter wereld. Dat is haar plan. Ze doet daarom extra haar best op de open dag van de voetbalclub in het dorp. Het lijkt haar geweldig om écht mee te kunnen spelen… Ze maakt kennis met de onaardige Bas en Antoine,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Weerwolfnachtbaan

  Twaalfde, los te lezen deel in de Dolfje Weerwolfje-serie over een bijzonder reisje naar de Efteling. Een spannend zelfleesboek waarin de wezens in het park bij volle maan tot leven komen…Dolfje en Noura gaan op schoolreisje naar de Efteling. Terug bij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Strandvoetbal - dyslexie uitgave

  Remy mag met Daan en zijn familie een dagje mee naar zee. Op het strand gaan de vrienden natuurlijk zo snel mogelijk voetballen. Maar opeens is Daans kleine zusje weg. Terwijl Daan en Remy over het strand lopen om haar te zoeken, zien ze twee jongens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Dolf Verroen boeken
  Dolf Verroen - Droomopa

  Prachtige en intrigerende novelle over een kleinzoon die zijn opa verliest.Vannacht is mijn opa gestorven. Hij ligt aan zijn eigen kant van het bed. Zijn ogen dicht, zijn handen gevouwen boven het dekbed. Zijn mond lacht een beetje, alsof hij het leuk vond om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Marcus Sedgwick boeken
  Marcus Sedgwick - Het Griezelwoud

  Raafjongen heeft kort en puntig zwart haar, geweldig zicht in de nacht en hij kan praten met dieren. Elfmeisje is lichtvoetig, een snelle denker en… helemaal elf. Ze had niet verwacht dat ze Raafjongen zou ontmoeten. Want hoe vaak komt het nou voor dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Blubber! Bliep, bliep!

  SOS! Super Nova, de speciale brandstof van ruimteschip de Zwarte Gaten Kaas, raakt langzaam maar zeker op. De kapitein van het schip, Geronimo Stiltonox, moet rattenrap een nieuwe voorraad zien te vinden. Alleen is Super Nova superschaars en zal het dus een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het kasteel van de 100 verhalen

  Al generaties lang wordt er gesproken over een geheimzinnig kasteel ergens in Rokford. Velen hebben dit slot geprobeerd te vinden, maar niemand is hierin geslaagd. Thea belt Geronimo en Klem om op verkenning uit te gaan en wat ze dan vinden ... (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia XI

  Op het jaarlijkse gemaskerde bal van Rokford krijgt Geronimo ruzie met Duifje Duistermuis. Dit loopt zo uit de hand dat ze hem op een gegeven moment een mep geeft met haar tasje en hij achterover in een fontein valt. Als Geronimo weer bijkomt is hij in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Astrid Lindgren boeken
  Astrid Lindgren - Emiel zet alles op z'n kop

  Het eerste boek over Emiel van de Hazelhoeve, nu helemaal in kleur!Hij bedoelt het zo goed, maar toch gaat het telkens weer fout... Emiel is het ondeugendste jongetje in de wijde omtrek. Soms wordt hij dan voor straf in het timmerschuurtje opgesloten, waar hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99