Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Wieke van Oordt boeken
  Wieke van Oordt - Het geheim van de vlogger

  Kunnen de volgers van vlogger Tibo hem helpen de ontvoerde Joosje te redden?Tibo ziet het helemaal voor zich: hij wordt een beroemde vlogger. Maar dat valt nog niet mee. Hoe maak je elke dag een pakkend filmpje? Dan filmt hij per ongeluk hoe een man zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Eva Devriendt, Tim F. van der Mensbrugghe boeken
  Eva Devriendt, Tim F. van der Mensbrugghe - Villa Victoria

  Villa Victoria Eva Devriendt & Tim F. Van der Mensbrugghe Aida is met haar mama en papa verhuisd naar de grote stad, maar eigenlijk was ze liever in haar dorp gebleven. Ze mist haar boeken en gaat ernaar op zoek op zolder, tussen de verhuisdozen. Daar ontdekt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jozua Douglas boeken
  Jozua Douglas - De rioolridder

  Keesie Kippenkop – De rioolridder is het eerste spannende en grappige avontuur in een nieuwe serie van Jozua Douglas, voor beginnende lezers vanaf 7 jaar. Vol gekke lijstjes en met vlotte illustraties van Hugo van Look.Keesie Kippenkop wordt gepest op school… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Blubber! Bliep, bliep!

  SOS! Super Nova, de speciale brandstof van ruimteschip de Zwarte Gaten Kaas, raakt langzaam maar zeker op. De kapitein van het schip, Geronimo Stiltonox, moet rattenrap een nieuwe voorraad zien te vinden. Alleen is Super Nova superschaars en zal het dus een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het kasteel van de 100 verhalen

  Al generaties lang wordt er gesproken over een geheimzinnig kasteel ergens in Rokford. Velen hebben dit slot geprobeerd te vinden, maar niemand is hierin geslaagd. Thea belt Geronimo en Klem om op verkenning uit te gaan en wat ze dan vinden ... (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50
 • Otfried Preussler boeken
  Otfried Preussler - De kleine heks

  Samen met haar raaf Abraxas woont de kleine heks diep in het bos. Ze kent nog niet alle heksenkunsten uit haar hoofd. Daarom mag ze niet meedoen aan de heksenbijeenkomst op de Bloksberg. Maar de kleine heks zal die bergheksen, bosheksen, moerasheksen,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Tjibbe Veldkamp boeken
  Tjibbe Veldkamp - Bert en Bart en de zoen van de zombie

  Bert en Bart zijn gek van lezen, en dan vooral zombiestrips. Maar er is één probleem. Hun moeder, Viola Lentelied,wil dat haar jongens sportief worden. Viola schakelt een gediplomeerd hersenperser in die de jongens tot winnaars moet maken. Die pakt Bert en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Erica Terpstra boeken
  Erica Terpstra - Een knipoog van de Boeddha

  Tijdens een themaweek over het boeddhisme zet Onno op school een Boeddhabeeldje op zijn tafel. Dan gebeurt er iets heel raars: het beeld geeft Onno een knipoog! Onno weet zeker dat hij zich niet heeft vergist. Maar er gebeuren meer vreemde dingen… Als Onno… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Jacques Vriens boeken
  Jacques Vriens - Meester Jaap -

  Alle verhalen over Meester Jaap in één bundel! Meester Jaap is de allerleukste meester van Nederland. In zijn klas is het nooit saai: hij deelt spekkies uit, haalt een kip in de klas en begint een appelmoesfabriek. Maar ook bij minder leuke dingen probeert… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Fantasia VII

  Fantasia wordt bedreigd door de Zwarte Parel Tovenaar: een boze tovenaar die na duizend jaar gevangenschap in de Duistere Draaikolk weer is vrijgekomen! Hij zet alles op alles om zeven kostbare talismannen in zijn bezit te krijgen, die hem oneindig veel macht… (Harde kaft)

  Lees meer...
  26,50
 • Anne-Margreet Matsuura boeken
  Anne-Margreet Matsuura - Nikki en de neanderthalers

  Voor Nikki is het heel gewoon om onder het skelet van een mammoet door te lopen: haar opa is directeur van het IJstijdmuseum. Wanneer in Lapland een behaard en grommend meisje wordt gevonden, vermoedt opa dat dat weleens een neanderthaler zou kunnen zijn. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Julia BOEHME boeken
  Julia BOEHME - De leukste avonturen van Ponyclub in Galop

  Anouk is dol op paarden en pony's! Wanneer ze met haar familie verhuist naar het platteland, vlak naast een manege, kan ze haar geluk niet meer op. Anouk sluit er vriendschap met de pony Lucky, die van haar een nieuwe naam krijgt: Drop!In dit boek zijn drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gepasseerd

  Het tweede deel van FC De Madonna’s, opnieuw een snel en spannend voetbalverhaal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar. Myrthe is trots. Haar elftal van FC De Madonna’s is gepromoveerd en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. De meiden vechten voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Verschrikkelijke vrienden

  Verschrikkelijke vrienden gaat over de gekste, gevaarlijkste en grappigste vriendschappen, geschreven door drievoudig Kinderjury-winnares Manon Sikkel. Dit boek, dat geïllustreerd is door Katrien Holland, past perfect bij het thema van de Kinderboekenweek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Rian Visser boeken
  Rian Visser - Dino's in de ruimte

  Blitz! – Dino’s in de ruimte is het vijfde deel in de AVI-serie van Rian Visser en Lars Deltrap. Een spannend verhaal met drones en dino’s in de ruimte. Drone en dino’s De vrienden Rob en Moes gaan dit keer op eigen houtje op ruimteavontuur. Met een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Astrid Lindgren boeken
  Astrid Lindgren - Emiel zet alles op z'n kop

  Het eerste boek over Emiel van de Hazelhoeve, nu helemaal in kleur!Hij bedoelt het zo goed, maar toch gaat het telkens weer fout... Emiel is het ondeugendste jongetje in de wijde omtrek. Soms wordt hij dan voor straf in het timmerschuurtje opgesloten, waar hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Dav Pilkey boeken
  Dav Pilkey - Dog Man gaat los!

  Dog Man is terug! En dat is maar goed ook, want de stad is in gevaar. De gemene kat Karel is ontsnapt uit de gevangenis. Maar dat is niet het enige probleem. Een tovenaar, een vis én een papieren dubbelganger van Karel zaaien paniek in de stad. Het is aan Dog… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Mireille Geus boeken
  Mireille Geus - Het geheim van de stilte

  Spannend avontuur uit de bekende Geheim-serie over een meisje dat meedoet aan een wedstrijd paalzitten.Mika is met haar ouders op vakantie, maar die maken alleen maar ruzie! Mika besluit mee te doen aan een wedstrijd paalzitten om haar ouders te dwingen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Noella Elpers boeken
  Noella Elpers - James Hond en de Elfenbank

  Mijn naam is Hond, James Hond. Ik woon bij Andreetje van restaurant 't Zeetje. Hij bakt de beste zeetong van heel de Belgische kust. Die wordt geleverd door visser Martinus en zijn vrouw Lieke. Maar er is een kaper op de kust: scheepseigenaar Haaisema schept… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Julia BOEHME boeken
  Julia BOEHME - De spannendste avonturen van Ponyclub in Galop

  Anouk is dol op paarden en pony's! Wanneer ze met haar familie verhuist naar het platteland, vlak naast een manege, kan ze haar geluk niet meer op. Anouk sluit er vriendschap met de pony Lucky, die van haar een nieuwe naam krijgt: Drop!In dit boek zijn drie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sophy Henn boeken
  Sophy Henn - Oud en stout

  Ik heb een oma en zij heet Oma Knetter. Nou ja, dat is natuurlijk niet haar ECHTE naam. Ze zit gewoon vol met streken en met rare fratsen. Met Oma Knetter in de buurt weet je dat het nooit saai wordt!De oma van Jet is STOUT. Soms is dat een beetje… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Het geheim van de snoepfabriek

  Al meer dan 10.000 exemplaren verkocht. Spannend avontuur om zelf te lezen vanaf 8 jaar.Toverballen, spekkies, dropjes... Meda's ouders hebben geld nodig om de oude snoepfabriek van haar opa weer op te starten. De bank wil alleen een lening geven als ze opa's… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Paul van Loon, Laurentien van Oranje boeken
  Paul van Loon, Laurentien van Oranje - De Sprookjessprokkelaar

  Nieuwe sprookjes van Paul van Loon, Laurentien van Oranje en De Efteling.Er was eens een sprookjesbibliotheek in een oud, verlaten kasteel... Stemmen galmen door de gangen en achter de vele deuren schuilt gevaar. Toch blijft Sterre zoeken naar de juiste deur.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gevecht om de cup 1

  Maak kennis met twee jonge voetbalgoden: Stijn en Storm van FC Rapitas. Verwikkeld in een hevige strijd met hun grote rivalen: de Stieren. Ze strijden om het kampioenschap en om nog veel meer!Als een paar Stieren de bal van Storm stelen, stuiten de Rapitanen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Jens Raschke boeken
  Jens Raschke - Slapen vissen?

  Jette is net jarig geweest. Ze is nu tien jaar. Tien! Haar kleine broertje Emiel niet: die blijft voor altijd zes. Hij was zo ziek dat de dokters hem niet konden genezen. Boven Jette hangen donkere wolken van woede en verdriet. Al zijn er ook fijne… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95