Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Maarten Brand boeken
  Maarten Brand - Ijskoud

  Frank voelt een duw tegen zijn rugzak. Hij schiet naar voren, naar het dunne ijs. PLOEMP! Kopje onder in het ijskoude water. Wie gaf die duw? Zijn zusje Fleur, omdat ze boos op hem was? Bob, die hem droge kleren leende? Of gewoon iemand die hij niet kent?… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Margreet Schouwenaar boeken
  Margreet Schouwenaar - Niesje, nooit meer

  In het tweede boek over Niesje probeert het nieuw samengestelde gezin samen te wonen. En dat gaat met vallen en opstaan. Een grappig en tegelijk gevoelig verhaal voor iedereen vanaf 8 jaar. Niesje heet nog altijd Niesje. Haar moeder heet nog steeds het formaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Kolet Janssen boeken
  Kolet Janssen - De maan is overal

  - Teder verhaal over angst, vluchten, thuiskomen en een wonder - De illustraties zijn troostend door hun schoonheid Aangrijpend verhaal over de motieven van gezinnen die hun land ontvluchten en de problemen die ze ondervinden voor ze een nieuwe thuis vinden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Andrew Clover, Ralph Lazar boeken
  Andrew Clover, Ralph Lazar - Rory De Raaf - Detective -De hondenbrigade

  Rory woont samen met zijn moeder en zijn altijd Boze Broer. Hij heeft één grote ergernis: niemand vertelt hem ooit iets. Zodat hij nooit van iets weet. En hij heeft slechts één grote vraag: waar is zijn vader, die op een dag spoorloos verdween? Naast die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Display (5x2 delen)

  Gi-ga-gaaf Fantasia display voor op de toonbank! Inclusief 5x deel 5 (Gevangen in Atlantis) en 5x deel 6 (Red het kabouterrijk) uit de superspannende mini-serie Avonturen in Fantasia. De verschillende delen uit deze serie zijn los te lezen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  90,00
 • Mijn geheimen

  De beste vriendin van Olivia, Lucy, is verhuisd. Dat stemt haar droevig, maar gelukkig kan ze haar gedachten verzetten door haar nieuwe kamer (maar wie is de indringer die telkens haar kamer binnenkomt?) en de talloze experimenten en ontdekkingen die ze doet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Sam Copeland boeken
  Sam Copeland - Kasper wordt een kip

  Kasper wordt een kip is deel 1 in de hilarische serie voor jongens én meisjes. Piekeraar Kasper is de nieuwe favoriete antiheld waarmee iedere lezer vriendschap sluit. Piekeraar Kasper In de nieuwe hilarische serie voor jongens en meisjes maken we kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Isabelle Quinn boeken
  Isabelle Quinn - Freddy de Plaagmuis

  jeugdboek, muis, humor, vriendschap, avontuur, met illustraties, van eigen bodem, Nederlands Een grappig verhaal over vriendschap, bijgeloof en een muis met magische krachten. Voor iedereen vanaf 8 jaar. Noah, tien jaar, heeft voor zijn verhuizing een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Gevangen in Atlantis

  Als Geronimo met zijn neefje Benjamin een dagje naar het strand gaat, valt hij in zijn strandstoel in slaap en wordt hij wakker ... in het water! In het onderwaterrijk Aquarius in Fantasia welteverstaan. Daar wordt hij op pad gestuurd om ontvoerde bewoners van… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Red het kabouterrijk!

  De bewoners van het kabouterrijk in Fantasia, Miniatura, zijn ten einde raad! Het heeft er al maanden niet meer geregend en ze hebben te kampen met een enorme droogte. Ze hebben de hulp nodig van de gevreesde luchtpiraat kapitein Donderbui, die het met zijn… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Sunna Borghuis boeken
  Sunna Borghuis - Dikke Vik en vieze Lies lachen om liefde

  In het derde deel in de serie lachen Dikke Vik en vieze Lies om de liefde. De twee vrienden hebben er niet zoveel mee. Totdat Vik en Lies allebei met iemand anders op pad gaan… Valentijnsdag Het is Valentijnsdag, maar Dikke Vik en vieze Lies hebben niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Terry Denton boeken
  Terry Denton - Avonturen in de stad

  Lees nu de nieuwe serie van Terry Denton, tekenaar van de Waanzinnige boomhut-boeken!Wombat is een coole, zeldzame stadswombat die niet van regen houdt, maar gek is op friet. Vos is onrustig en humeurig en draagt een mooie cape. Als ze samen een avontuur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Marte Jongbloed boeken
  Marte Jongbloed - De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre - dyslexie uitgave

  Herres vader is een paar jaar geleden verdwenen tijdens een expeditie op de Noordpool. Zijn moeder is doodsbang dat ze Herre ook kwijtraakt. Daarom mag hij niet naar zwemfeestjes, door het verkeer fietsen en touwklimmen tijdens de gymles. Op een dag komt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Ton Koene boeken
  Ton Koene - Kiki's wonderlijke wereldreis

  fotoboek, vlot, reizen, meeuw, dieren, fantasie, dagdromen, winnaar World Press Photo, winnaar Zilveren Camera, van eigen bodem, Nederlands Een betoverend fotoboek dat de grenzen van fantasie en werkelijkheid verkent. Voor dagdromers én wereldreizigers vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Mark Parisi boeken
  Mark Parisi - Niet openen

  Slimme Rik – Niet openen! is het eerste hilarische deel in de graphicnovelserie Slimme Rik van Mark Parisi. Vol grappen voor lezers vanaf 8 jaar.Slimme Rik kan het niet helpen dat hij werd geboren met een supertalent als dat van Vincent van Gogh. En zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Adam Cece boeken
  Adam Cece - Het ongelooflijk vreemde voorval in Bizarria

  Bizarria is de vreemdste plek op aarde. Er is een bodemloze rivier, een tunnel naar nergens en alle straten hebben er dezelfde naam. In Bizarria wonen er pratende ratten, vegetarische piranha's, onzichtbare families en nog veel meer. In Bizarria is dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Henk Hardeman boeken
  Henk Hardeman - Dood spoor?

  Derde, los te lezen deel in de spannende en grappige serie. Voor lezers vanaf 9 jaar.Yara helpt haar vriendje Junior zijn ouders te vinden, van wie hij niks weet. Ze komen er zelfs mee op tv! Maar of dat nou zo’n goed idee was… Algauw zit iedereen achter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Matilda Woods boeken
  Matilda Woods - Het magische eiland Isola

  In het stadje Allora, waar de vissen zó de zee uit vliegen en de huizen glanzen als juwelen, woont timmerman Alberto. Hij leidt een rustig leven, tot de komst van de geheimzinnige jongen Tito en zijn magische vogel Fia. Zij zoeken een schuilplaats, op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Anh Do boeken
  Anh Do - Van nerd naar ninja!

  Lukt het de onhandige Nelson om een echte ninja te worden? Nelson Kane is onhandig, en helemaal niet cool. Maar dan komt hij er op zijn tiende verjaardag achter dat hij een ninja is, de allerlaatste ninja ter wereld. Én dat hij de enige is die zijn omgeving… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Tjibbe Veldkamp boeken
  Tjibbe Veldkamp - Bert en Bart en de zoen van de zombie

  Bert en Bart zijn gek van lezen, en dan vooral zombiestrips. Maar er is één probleem. Hun moeder, Viola Lentelied,wil dat haar jongens sportief worden. Viola schakelt een gediplomeerd hersenperser in die de jongens tot winnaars moet maken. Die pakt Bert en… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Daniëlle Schothorst boeken
  Daniëlle Schothorst - Het raadsel van de Kei Kop

  De Boze Berg - Het raadsel van de Kei Kop Donna en Bram wonen in een grot. Samen met Wolf, Noor en Brom. Maar dan gebeurt er iets ergs. De aarde beeft. Er komt veel vuur uit de Boze Berg. En wat is er aan de hand met de Kei Kop? Waarom is Grom zo bang? (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Daniëlle Schothorst boeken
  Daniëlle Schothorst - Groot gevaar

  DE Boze Berg - Groot Gevaar Donna en Bram wonen in een grot. Samen met Dieno en Wolf. En Noor en Brom. Op een dag zien ze een eng beest vliegen. Wat is dat voor dier? En waar komen die andere beesten vandaan? De meesten zijn vals en bijten. Alleen Langnek niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - De domme moppen

  Pruts en de prof - De domme moppen De prof heeft het zwaar. Hij moet Pruts leren lezen. Maar Pruts heeft er geen zin in. De prof koopt een boek met moppen. Wie vindt die nu niet leuk? Je raadt het al. Pruts vindt alle moppen dom. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - De domme weetjes makkelijk lezen 8+

  Pruts en de prof - De domme weetjes De prof geeft les aan Pruts. Die zit in zijn eentje in de klas. Pruts is niet zo slim, maar hij denkt van wel. Alle boeken vindt hij dom. Pruts zal wel eens les gaan geven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Het gouden shirt

  Sportschrijver Gerard van Gemert laat je niet meer los. Het derde verhaal in de serie, over hoe voetbal soms een ontsnapping biedt uit uitzichtloze situaties. Vanaf 11 jaar. Onesmus Malandi mag zich bewijzen in de jeugdafdeling van Tottenham Hotspur. Zo kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95