Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Bjorn Van den Eynde boeken
  Bjorn Van den Eynde - De honolulu discodieven

  Het zonnige Honolulu wordt opgeschrikt, wanneer dieven verkleed met discopruiken en zonnebrillen het eiland onveilig maken. Er is echter wat vreemds aan de hand. In tegenstelling tot ruige dieven, die geld, auto’s of wapens stelen, maken de ‘discodieven’… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Anh Do boeken
  Anh Do - Van nerd naar ninja!

  Lukt het de onhandige Nelson om een echte ninja te worden? Nelson Kane is onhandig, en helemaal niet cool. Maar dan komt hij er op zijn tiende verjaardag achter dat hij een ninja is, de allerlaatste ninja ter wereld. Én dat hij de enige is die zijn omgeving… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Display Avonturen in Fantasia (5 x 2 delen) (3+4)

  Gi-ga-gaaf Fantasia display voor op de toonbank! Inclusief 5x deel 3 (Het geheim van de trollen) en 5x deel 4 (De verborgen voorspelling) uit de superspannende mini-serie over Fantasia. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  90,00
 • Suza Kolb boeken
  Suza Kolb - Supershetty's op tv!

  Voor een nieuw tv-programma worden huisdieren gezocht die een bijzonder talent hebben. De bewoners van de Bloemenhof willen meedoen, want met het prijzengeld kunnen ze een nieuwe stal bouwen. Vrouw Veldman heeft een idee: Ole van een ras waarvan er nog maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Matt Edmondson, Garry Parsons boeken
  Matt Edmondson, Garry Parsons - De beste goochelaar van de wereld

  MINDF*CK je vrienden met De beste goochelaar van de wereld van meestergoochelaar Matt Edmondson, met illustraties van Garry Parsons. Voor alle goochelaars in de dop van 7 jaar en ouder, mét zeven trucs die je meteen kunt uitvoeren.Ga samen met Elias op zoek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  20,00
 • Jack Henseleit boeken
  Jack Henseleit - Het mes van de vampier

  Anna en Max zijn gek op spannende verhalen… maar wanneer ze op een donkere, stormachtige avond een mysterieus mes vinden, belanden ze al snel in een wereld die elke fantasie te boven gaat. Een wereld vol monsters en magie. Hoe zullen ze zich hieruit weten te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Ulf Stark boeken
  Ulf Stark - Liefde is niet voor lafaards

  Het is oorlog en de koudste winter sinds tijden. Freds vader is naar de Zweedse grens gestuurd om die te bewaken tegen de Duitsers. Fred mist zijn vader, want aan wie kan hij nu zijn geheimen kwijt? Dat hij verliefd is op Elsa, bijvoorbeeld, een stoer… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Annet Jacobs boeken
  Annet Jacobs - De verliefde juf speelt vals

  Vrolijk boek over een juf die met hulp van haar klas indruk probeert te maken op de museumdirecteur.ONGELOOFLIJK... Juf Fenna neemt de hele klas mee naar een oud museum. Saai, vinden Milos en Joni. Tot de museumdirecteur hun iets bijzonders laat zien. Terug op… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Daisy Meadows boeken
  Daisy Meadows - Evie, de snoezige puppy

  Laura en Jessie zijn de beste vriendinnen en houden allebei veel van dieren. Ze vinden het dan ook geweldig als ze het Magische Dierenbos ontdekken: een geheime wereld waar de dieren kunnen praten! Evie Slodderpup is dol op verrassingen. Maar dan spreekt een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Door dik en dun

  Bundel met verhalen speciaal geschreven voor het thema van de Kinderboekenweek, afgewisseld met gedichten. De verhalen benaderen het thema vanuit verschillende perspectieven: vrienden veraf en dichtbij. Vriendschap die onverwacht op je pad komt; een vriend van… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geesje Vogelaar boeken
  Geesje Vogelaar - Beren in het bos!

  Deel 2 in de serie Tess en Jess De klas van Tess en Jess gaat naar het bos. Met de opa van Koen. Hij is boswachter en weet veel van het bos. Jess vindt de paddenstoelen mooi. Tess en Bram hebben een ander plan. Ze gaan op zoek naar het hol van een vos. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Timothée de Fombelle boeken
  Timothée de Fombelle - Majoor Rosalie

  1917. Rosalie is vijf jaar. Ze mag achteraan in de klas tekenen, terwijl de oudere kinderen leren lezen. Hoewel het front ver weg is, wordt haar wereldje door oorlog bepaald. De meester leest de heroïsch klinkende krantenkoppen voor, en moeder de hoopgevende… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,50
 • Vrouwke Klapwijk boeken
  Vrouwke Klapwijk - Bas en de juichcup

  ‘Bas en de juichcup’ is een AVI-leesboek van Vrouwke Klapwijk. Er komt een schoolvoetbaltoernooi en daar mag de klas van Bas ook aan meedoen. Bas heeft er veel zin in. Maar er moet wel getraind worden. Daar helpt de moeder van Bas aan mee. Er is zelfs een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Marlies Slegers boeken
  Marlies Slegers - Vriendschap voor altijd

  Een gloednieuw verhaal over Julia en Florine. Vriendschap voor altijd is een gloednieuw verhaal over Julia en Florine. De meiden zitten nu in de brugklas en zijn nog steeds beste vriendinnen. Hun vriendschap wordt echter sterk op de proef gesteld als Florines… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Folkert Oldersma boeken
  Folkert Oldersma - Voor hete vuren

  Het tweede verhaal over Brit en Boris, een ondernemend duo met een grote dosis lef. Voor durfallen vanaf 8 jaar. Brit en Boris gaan op onderzoek uit! Wat willen ze anders? Hun vriend Bert is spoorloos verdwenen en de politie weigert de zaak te behandelen.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het geheim van de trollen 3

  Froelatroela, de kokkin van de trollen, is het beu. Klaar, basta, afgelopen nu! Weg bij die ondankbare trollen die nooit waardering tonen voor haar geweldige kookkunsten! Dan maar naar het kabouterrijk; daar wordt ze tenminste met respect behandeld. Alleen is… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - De verborgen voorspelling

  Prinses Claralinda is verstijfd door een boze vloek en kan zich niet meer bewegen. De vloek kan alleen verbroken worden door een geschenk uit een mysterieuze voorspelling. Wat dat geschenk precies is en waar het zich bevindt weet niemand. Dapper, maar ietwat… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Marcus Sedgwick boeken
  Marcus Sedgwick - Het Griezelwoud

  Raafjongen heeft kort en puntig zwart haar, geweldig zicht in de nacht en hij kan praten met dieren. Elfmeisje is lichtvoetig, een snelle denker en… helemaal elf. Ze had niet verwacht dat ze Raafjongen zou ontmoeten. Want hoe vaak komt het nou voor dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tom O'Donnell boeken
  Tom O'Donnell - Hamstersaurus Rex

  Hij heeft dinotanden, messcherpe klauwen… en een heel zachte vacht! Het is Hamstersaurus Rex, de kleine maar gevaarlijke held van deze nieuwe boekenserie.Op een dag vindt de klas van Sam een mysterieuze, grommende hamster in het lokaal. Sam weet meteen hoe… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Ineke Kraijo boeken
  Ineke Kraijo - Oog in oog met een reuzenos

  Tuuk is een jongen van tien zomers oud. Hij wil niets liever dan met de mannen van de nederzetting mee op mammoetjacht. Maar de stamoudste vindt Tuuk veel te klein en te dun om mee te gaan. Tuuk is woedend. Als de mannen op jacht zijn, verzint hij een list om… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dolf Verroen boeken
  Dolf Verroen - Droomopa

  Prachtige en intrigerende novelle over een kleinzoon die zijn opa verliest.Vannacht is mijn opa gestorven. Hij ligt aan zijn eigen kant van het bed. Zijn ogen dicht, zijn handen gevouwen boven het dekbed. Zijn mond lacht een beetje, alsof hij het leuk vond om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • E.T.A. Hoffmann boeken
  E.T.A. Hoffmann - Notenkraker

  klassieker, kerstverhaal, ballet, Tsjajkovski, meesterillustrator, illustraties, vertaling Een tijdloos verhaal in een uniek jasje. De betoverende tekeningen van Roberto Innocenti zullen je hart veroveren. Voor lezers vanaf 6 jaar. Marie werd op slag verliefd… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Amy Novesky boeken
  Amy Novesky - Mijn Clementine

  jeugdboek, geschiedenis, historisch, scheepvaart, boot, boten, kapitein, meesterillustrator, illustraties, vertaling, Engels Een sfeervol boek met prachtige illustraties van de bekroonde Roberto Innocenti. Voor iedereen vanaf 8 jaar die houdt van zeewind,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Yvonne Kroonenberg boeken
  Yvonne Kroonenberg - Een pony voor jou en mij

  Aansprekende jeugdroman over wonen in een samengesteld gezin, paarden, vriendschap en jaloezie.Marieke en ik zijn eigenlijk niks van elkaar, maar we wonen nu eenmaal in hetzelfde huis, we zitten bij elkaar in de klas en we delen een pony. Nina zou het liefst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Beth Bacon boeken
  Beth Bacon - Lezen is voor losers!

  Humoristisch en toegankelijk boek voor kinderen die niet van lezen houden.De broers Henry en Arthur houden niet van lezen. Daarom hebben ze een boek gemaakt boordevol smoesjes om eronderuit te komen. Speciaal voor kinderen die niet willen lezen, maar wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,50