Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Dol op lezen! Elise redt de eenhoorn

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Ooit was er een tijd dat sprookjes nog uitkwamen.Dan kon je in het bos zomaar een eenhoorn tegenkomen...In dit boek staan vier leuke verhaaltjes over trotse eenhoorns, moedige prinsessen, dappere ridders en edele koningen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dol op lezen! Prinses Lara en het elfje

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Lara's vriendin is een echt elfje. Vandaag wil ze graag prinsesje spelen. De kruiwagen wordt een koninklijke koets en Lara's bal is plotseling van goud... Maar waar is de kikker die de bal voor hen uit de vijver haalt? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Josee Hussaarts boeken
  Josee Hussaarts - De familie van Nielie barst van liefde

  Een nieuwe familie, alsof Pam daarop zit te wachten! Haar vader gaat bijna trouwen met Saar, haar bijna stiefmoeder. Dan is er ook nog haar bijna stiefbroertje en haar bijna oma. En een megagrote hond, een snoezig biggetje en een zwangere poes. En wie woont in… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Het gouden shirt

  Sportschrijver Gerard van Gemert laat je niet meer los. Het derde verhaal in de serie, over hoe voetbal soms een ontsnapping biedt uit uitzichtloze situaties. Vanaf 11 jaar. Onesmus Malandi mag zich bewijzen in de jeugdafdeling van Tottenham Hotspur. Zo kan… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dol op lezen! Weg met de T-rex!

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!De drie dino-kinderen Bonk, Hoorntje en Kwak doen niets liever dan spelen op de open plek in het Oertijdbos. Maar op een dag komen ze daar oog in oog te staan met een gevaarlijke T-rex! De drie jonge dino's bedenken een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Kolet Janssen boeken
  Kolet Janssen - De maan is overal

  - Teder verhaal over angst, vluchten, thuiskomen en een wonder - De illustraties zijn troostend door hun schoonheid Aangrijpend verhaal over de motieven van gezinnen die hun land ontvluchten en de problemen die ze ondervinden voor ze een nieuwe thuis vinden.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dol op lezen! Piraat Pim en de grote wedstrijd

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Als de stoerste piraten uit de hele wereld zich op een klein eiland verzamelen voor een wedstrijd, gaat het er niet rustig aan toe. Dan wordt er geroepen, gescholden, getierd en geboerd zoals alleen piraten dat kunnen... (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Bekeken

  Het derde deel van FC De Madonna’s, opnieuw een snel en spannend voetbalverhaal van Gerard van Gemert. Voor voetbaldetectives vanaf 10 jaar. Een spannende week voor Myrthe. Ze speelt met FC De Madonna’s voor het eerst een competitiewedstrijd in de hoogste… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Rob Geukens boeken
  Rob Geukens - De brand

  Het spannende vervolg van Op zoek naar de Vindeleer. Een magisch verhaal over vriendschap en dapperheid. Vanaf 10 jaar. Opeens is er brand in Saint Jude’s, normaal altijd het sufste weeshuis van het land. Niemand raakt gewond, maar de kinderen worden wel… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • David Vlietstra, Chris Vosters boeken
  David Vlietstra, Chris Vosters - Willy Boem en de duistere cowboy

  Het tweede boek over Willy Boem is opnieuw een spannend én grappig verhaal boordevol leuke illustraties. Voor cowboys en cowgirls vanaf 9 jaar. Het rustige stadje Sunshine wordt opgeschrikt door een geheimzinnige cowboy, die met veel bombarie een grote houten… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Antje Szillat boeken
  Antje Szillat - Feline en de bijzondere ontmoeting

  Klavervierhoeve, leest Feline. Die naam staat boven de deur van het oude huis met de grote, overwoekerde tuin. Hier gaan haar vader en moeder een dierenartspraktijk beginnen. Ze zucht diep. Een klavertje vier hoort toch geluk te brengen? Met flinke tegenzin… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Terry Denton boeken
  Terry Denton - Avonturen in de stad

  Lees nu de nieuwe serie van Terry Denton, tekenaar van de Waanzinnige boomhut-boeken!Wombat is een coole, zeldzame stadswombat die niet van regen houdt, maar gek is op friet. Vos is onrustig en humeurig en draagt een mooie cape. Als ze samen een avontuur… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Sam Copeland boeken
  Sam Copeland - Kasper wordt een kip

  Kasper wordt een kip is deel 1 in de hilarische serie voor jongens én meisjes. Piekeraar Kasper is de nieuwe favoriete antiheld waarmee iedere lezer vriendschap sluit. Piekeraar Kasper In de nieuwe hilarische serie voor jongens en meisjes maken we kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Joke Eikenaar boeken
  Joke Eikenaar - Het raadsel rond mevrouw Parel

  Hebbus! Dat is de kringloopwinkel waar Fay en haar beste vriend Joppe altijd te vinden zijn. Het is namelijk de winkel van Fays ouders. En Fay is er écht altijd te vinden. Sinds er ooit iets heel erg is misgegaan met een heleboel geld, hebben Fays ouders geen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Sunna Borghuis boeken
  Sunna Borghuis - Dikke Vik en vieze Lies lachen om liefde

  In het derde deel in de serie lachen Dikke Vik en vieze Lies om de liefde. De twee vrienden hebben er niet zoveel mee. Totdat Vik en Lies allebei met iemand anders op pad gaan… Valentijnsdag Het is Valentijnsdag, maar Dikke Vik en vieze Lies hebben niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Books Kid boeken
  Books Kid - Dagboek van een Creeper

  Ook de monsters uit Minecraft hebben hun eigen verhaal. Iedereen weet het: Creepers ontploffen in de wereld van Mine­craft. Maar voor Mervyn gaat dat veel verder. Zijn enige doel is zijn vader trots maken door de jaarlijkse wedstrijd ontploffen te winnen.… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Books Kid boeken
  Books Kid - Dagboek van een Slime

  Ook de monsters uit Minecraft hebben hun eigen verhaal. Het valt niet mee om je weg te vinden wanneer je een klein, groen kubusje bent. Maar Slibertius, alias Bert, weet al wat hij later wil worden: mode ontwerper, en niet zomaar een. De beste van heel… (Zachte kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Adam Cece boeken
  Adam Cece - Het ongelooflijk vreemde voorval in Bizarria

  Bizarria is de vreemdste plek op aarde. Er is een bodemloze rivier, een tunnel naar nergens en alle straten hebben er dezelfde naam. In Bizarria wonen er pratende ratten, vegetarische piranha's, onzichtbare families en nog veel meer. In Bizarria is dat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Mark Parisi boeken
  Mark Parisi - Niet openen

  Slimme Rik – Niet openen! is het eerste hilarische deel in de graphicnovelserie Slimme Rik van Mark Parisi. Vol grappen voor lezers vanaf 8 jaar.Slimme Rik kan het niet helpen dat hij werd geboren met een supertalent als dat van Vincent van Gogh. En zoals… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Henk Hardeman boeken
  Henk Hardeman - Dood spoor?

  Derde, los te lezen deel in de spannende en grappige serie. Voor lezers vanaf 9 jaar.Yara helpt haar vriendje Junior zijn ouders te vinden, van wie hij niks weet. Ze komen er zelfs mee op tv! Maar of dat nou zo’n goed idee was… Algauw zit iedereen achter… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Tjibbe Veldkamp boeken
  Tjibbe Veldkamp - Bert en Bart en de zoen van de Zombie

  Bert en Bart zijn gek van lezen, en dan vooral zombiestrips. Maar er is één probleem. Hun moeder, Viola Lentelied,wil dat haar jongens sportief worden. Viola schakelt een gediplomeerd hersenperser in die de jongens tot winnaars moet maken. Die pakt Bert en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Hermine Landvreugd boeken
  Hermine Landvreugd - Kalle en het monster van Noord

  Boven Amsterdam-Noord steekt een snoeiharde orkaan op. Kalle glipt het huis uit en gaat bij de A’DAM Toren naar het IJ kijken. Hoge golven met schuimkoppen rollen woest over elkaar heen. Een paar dagen eerder was Kalle met de klas in het Scheepvaartmuseum… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Daniëlle Schothorst boeken
  Daniëlle Schothorst - Groot gevaar

  DE Boze Berg - Groot Gevaar Donna en Bram wonen in een grot. Samen met Dieno en Wolf. En Noor en Brom. Op een dag zien ze een eng beest vliegen. Wat is dat voor dier? En waar komen die andere beesten vandaan? De meesten zijn vals en bijten. Alleen Langnek niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Annelies Tanis boeken
  Annelies Tanis - Daan en Dibbes spelen met Rik

  Daan speelt vaak met Rik. Ze rijden op hun skelter en bouwen een hut. Ze gooien zelfs met appels. En ze lachen om Dibbes. Die stoute hond doet soms zo dom! Hij maakt opa’s hoed kapot. En hij eet alle chips op. Maar als hij een poes ziet, doet hij iets heel… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Jannie Koetsier-Schokker boeken
  Jannie Koetsier-Schokker - Hinniken in de nacht

  Het is bijna zomervakantie. Freek en Gerdien nemen afscheid van hun klas, omdat ze na de vakantie naar de middelbare school gaan. Gelukkig hoeven ze geen afscheid van elkaar te nemen. Juist in de vakantie brengen ze samen veel tijd door op de boerderij.… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95