Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Anna Bohm boeken
  Anna Bohm - Eenhoorn zijn is kinderspel!

  jeugdboek, humor, fantasie, identiteit, jezelf zijn, uniek zijn, vriendschap, met illustraties, vertaling, Duits Een warm en grappig verhaal over vriendschap en jezelf zijn. En over een varkentje met een hoorn en het hart op de juiste plaats. Voor kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Reggie Naus boeken
  Reggie Naus - De vloek van het Nevelmeer

  Vijfde, los te lezen deel in de spannende en grappige serie over twee kinderen die bevriend zijn met een trol. Voor lezers vanaf 8 jaar.Pepijn en Sanne zwemmen elke dag in het Nevelmeer. Maar dat het op dat meer niet pluis is, had hun vriend Trubbel de trol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Christine Linneweever boeken
  Christine Linneweever - Een gezellige beestenboel!

  Elke dierenvriend wil wel wonen in Villa Dierenparadijs! Het leven van Mees en Merel verandert plotseling als hun ouders een supergrote geldprijs winnen! Ze verlaten de stad en verhuizen naar een mooie boerderij op het platteland. Vader Sjaak kan hier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Angelique van Dam boeken
  Angelique van Dam - Iedereen een ster (behalve ik)

  Svenja is heel vrolijk en heeft sproetjes. Maar wat heb je daaraan als er een talentenjacht op school wordt georganiseerd? Is het echt zo dat zij de enige in de klas is zonder talent? Dat kan toch niet!Svenja gaat op zoek naar haar talent: kan ze misschien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Barbara Jurgens boeken
  Barbara Jurgens - Het wilde leven van Benjamin Bontje

  Ga mee op avontuur met Benjamin in de riolen van Amsterdam!Benjamin Bontje, een keurige tamme rat, woont samen met zijn moeder in de dierenwinkel. Als hij op een dag uit zijn veilige nest wordt weggehaald, valt hij in handen van de boevenfamilie Rattus: wilde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Elisabeth Mollema boeken
  Elisabeth Mollema - Siggi & de Vikingen - De steen van Eileen

  Nadat Siggi de Vikingen verlost heeft van de vloek kunnen ze eindelijk van het eiland wegvaren. Maar als ze in een vreselijke storm terechtkomen, spoelen de Vikingen aan op een eiland waar een oorverdovende herrie klinkt. Siggi, Lars, Britt en Ulli ontdekken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Sylvia Bishop boeken
  Sylvia Bishop - Een olifant op de stoep

  Wanneer Erica op de ochtend van haar tiende verjaardag haar huis uitloopt, kan ze haar ogen niet geloven. Er zit een wat verwarde olifant op haar stoep. Zo begint een onverwachte en onwaarschijnlijke vriendschap. Kunnen een klein meisje en een nogal grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Angelique van Dam boeken
  Angelique van Dam - Joehoe! Ik wil een koe

  Laura is gek op koeien en droomt van een eigen koe.Volgens haar ouders is een koe geen huisdier. Het mag niet. Maar Laura geeft niet op. Een koe op het balkon kan best en is soms zelfs reuzehandig. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - De Sprookjessprokkelaar vertelt...

  Nieuwe sprookjes van Paul van Loon, Laurentien van Oranje en De EftelingDe sprookjes in dit spannende sprookjesboek spelen niet lang geleden, in een land hier ver vandaan, maar juist in de toekomst. Over twee prinsessen die altijd ruziemaken, maar toch samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Laura Ellen Anderson boeken
  Laura Ellen Anderson - Emilia Hoektand en de geheugendief

  Welkom terug in Nocturnië, waar Emilia en haar gekke vriendenbende - en natuurlijk haar schattige pompoenhuisdiertje Pulpje - klaar zijn voor een nieuw avontuur. Emilia en haar vrienden nemen delen aan een wedstrijd om naar het Pompoenparadijs Pretpark te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,40
 • Wendy Noordzij boeken
  Wendy Noordzij - De buurheks

  Elsa en Arne gluren door de heg. Hun harten kloppen in hun keel. Ze zien hoe de buurvrouw een zwarte kookpot boven een vuurtje hangt. Die vrouw is een heks! Dat heeft hun moeder verteld. Maar heksen bestaan alleen in sprookjes! Of toch niet? Al snel maken ze… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Andrew McDonald boeken
  Andrew McDonald - Echte Duiven verslinden gevaar

  De Echte Duiven zijn niet zomaar een superstoer team dat boeven vangt, maar ze zijn ook Echte Vrienden! Maar vreemde gebeurtenissen stellen hun vriendschap dusdanig op de proef…De Echte Duiven zijn terug en er zijn weer genoeg misdaden om op te lossen! De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Paul Verrept boeken
  Paul Verrept - Konijn & Egel

  - Dikke verhalenbundel om voor te lezen of om zelf te lezen - Paul Verrept viert in 2019 zijn 25-jarig auteurschap - De illustraties boordevol details geven de persoonlijkheden van de personages en stemmingen perfect weer Deze verhalen tonen hoe rijk en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Joe Berger boeken
  Joe Berger - De stinkende waarheid

  Lukt het Lars Leugenaar om te stoppen met liegen? De stinkende waarheid is het tweede boek in de briljante serie van Joe Berger. Lars Leugenaar kreeg in korte tijd veel fans in Nederland! De boeken over Lars zitten vol humor en herkenbaarheid. De vlotte tekst… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Lenneke Westera boeken
  Lenneke Westera - Kameel weet het zeker

  Op een ochtend wordt Kameel wakker en ontdekt hij dat hij ver weg is van zijn thuis in de woestijn… Hij is naar een dierentuin gebracht in een koud en grijs land. Hij voelt zich verschrikkelijk alleen – ook al zijn er nog andere kamelen. Maar dan komt er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Marijke Umans boeken
  Marijke Umans - Mike, gewoon Mike

  - De auteur schrijft met veel humor en vaart - Over verantwoordelijkheid en een hoofd vol zorgen Een grappig verhaal over een jongen die het overzicht een beetje verliest. Mike is pas 10, maar kan erg goed voor zichzelf zorgen. Nu ja, zo goed gaat het nu ook… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,95
 • Dol op lezen! De pony van Roos

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Er is maar één ding waar Roos meer van houdt dan van de kleur roze: paarden!Op de nieuwe manege valt haar roze rijbroek echter niet bij iedereen in de smaak. Daar wordt Roos heel verdrietig van. Maar dan ziet ze in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dol op lezen! Piraat Pim en de grote wedstrijd

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Als de stoerste piraten uit de hele wereld zich op een klein eiland verzamelen voor een wedstrijd, gaat het er niet rustig aan toe. Dan wordt er geroepen, gescholden, getierd en geboerd zoals alleen piraten dat kunnen... (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Alice PANTERMULLER boeken
  Alice PANTERMULLER - De dolle dierenbende - Cavia in nood!

  Alarm, alarm!TOMMY'S DIERENPARADIJS is in rep en roer. Pedro de cavia wordt verkocht en moet bij de mensen gaan wonen. Voor Bongo, de aap die ontsnapt is uit een laboratorium, staat één ding vast: alle mensen zijn gemeen! Om Pedro te redden, gaan zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alice PANTERMULLER boeken
  Alice PANTERMULLER - De dolle dierenbende - Een pinguïn in ons bad!

  Splash!Pedro de cavia gelooft zijn ogen niet: plotseling zwemt er een pluizig wezen in de badkuip naast zijn buitenren. Waar komt dat kleine dier ineens vandaan? Terwijl schildpad Gertrude het pluizige babydiertje het liefst zou adopteren, ruikt Bongo de aap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dol op lezen! Prinses Lara en het elfje

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Lara's vriendin is een echt elfje. Vandaag wil ze graag prinsesje spelen. De kruiwagen wordt een koninklijke koets en Lara's bal is plotseling van goud... Maar waar is de kikker die de bal voor hen uit de vijver haalt? (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dol op lezen! Weg met de T-rex!

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!De drie dino-kinderen Bonk, Hoorntje en Kwak doen niets liever dan spelen op de open plek in het Oertijdbos. Maar op een dag komen ze daar oog in oog te staan met een gevaarlijke T-rex! De drie jonge dino's bedenken een… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dol op lezen! Een nieuwe bal voor Tom

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Voor zijn rapport krijgt Tom van papa een nieuwe voetbal. En die wil hij natuurlijk meteen proberen. Maar wie wil er met hem voetballen? Zijn zusje Imke en papa hebben geen tijd. Dan gaat Tom maar samen met zijn hond Boef… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Dol op lezen! Elise redt de eenhoorn

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Ooit was er een tijd dat sprookjes nog uitkwamen.Dan kon je in het bos zomaar een eenhoorn tegenkomen...In dit boek staan vier leuke verhaaltjes over trotse eenhoorns, moedige prinsessen, dappere ridders en edele koningen. (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Maarten Brand boeken
  Maarten Brand - Ijskoud

  Frank voelt een duw tegen zijn rugzak. Hij schiet naar voren, naar het dunne ijs. PLOEMP! Kopje onder in het ijskoude water. Wie gaf die duw? Zijn zusje Fleur, omdat ze boos op hem was? Bob, die hem droge kleren leende? Of gewoon iemand die hij niet kent?… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95