Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - De niet zo enge buurman - dyslexie uitgave

  Je zult maar een buurman hebben die zo eng is als Grover. Een man met lang vet haar en een gouden voortand die de hele dagmet zijn geweer duiven uit de lucht schiet. En dan op een dag schiet hij mis. Vanaf dat moment is iedereen in de straat echt bang voor hem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Manon Manon boeken
  Manon Manon - De niet zo enge buurman - dyslexie uitgave

  Je zult maar een buurman hebben die zo eng is als Grover. Een man met lang vet haar en een gouden voortand die de hele dagmet zijn geweer duiven uit de lucht schiet. En dan op een dag schiet hij mis. Vanaf dat moment is iedereen in de straat echt bang voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Tom Fletcher boeken
  Tom Fletcher - De Knerpers

  Op een ochtend ontdekt Lucy dat alle volwassenen 's nachts zijn verdwenen. Met hulp van haar vrienden gaat Lucy op zoektocht naar alle ouders en ontmoet dan de knerpers...Ben je klaar voor een avontuur? Ja? Mooi! Stel je voor dat je op een ochtend wakker wordt… (Harde kaft)

  Lees meer...
  17,99
 • Ingrid Vandekerckhove boeken
  Ingrid Vandekerckhove - Planeet Snoepiter

  Een knotsgek en snoepgoed verhaal over zeldzame snoepjes, een verre planeet en gevaarlijke snoepdroeken. Voor smulpaapjes vanaf 8 jaar. In de straat van Tom heeft meneer Piepekrol een winkeltje met snoep dat je nergens anders kunt kopen. En dan is er nog zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Nicolle Christiaanse boeken
  Nicolle Christiaanse - Evi. Mijn pony is mijn vriend

  Nieuwe serie vol liefde en aandacht voor paarden. Evi heeft een heel bijzondere gave. Als geen ander voelt ze paarden aan en als ze tegen ze praat, lijken de dieren haar te kunnen verstaan. Wie zou er nou niet met zijn lievelingsdier willen kunnen praten? In… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Judith van Helden boeken
  Judith van Helden - Maffe meester Daan speelt bananenslagbal

  Maffe Meester Daan speelt bananenslagbal is het eerste deel in een humoristische serie over avonturen op school. In de klas van meester Daan gaat het er vaak net even anders aan toe dan in andere klassen. Er vliegen bananenschillen door het lokaal tijdens de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Jeanette Molema boeken
  Jeanette Molema - Krijn en Kaatje en de boomhut

  Krijn en Kaatje zijn broer en zus en ze wonen naast een oud leeg huis met een enorme tuin waar ze vaak spelen. In hun ’geheime’ tuin hebben ze een supermooie boomhut gebouwd. De hut is hoog, met een ladder kunnen ze erin klimmen. Op een dag komen er opeens… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,99
 • Håkon Øvreås boeken
  Håkon Øvreås - Louise laat niet los

  In het derde, ook los te lezen, deel van de grappige en spannende reeks over Bruno, Arthur en Louise speelt Louise de hoofdrol. De superrijke Tom Haan komt naar het dorp van Bruno, Arthur en Louise en wil er een enorme kippenkwekerij bouwen, precies op de plek… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Irene de Pous boeken
  Irene de Pous - Yaru Makki's reis

  Een dapper duinkonijn en een wereldwijze rat gaan samen op reis! Een spannend, rijk geïllustreerd (voorlees) verhaal vanaf 6 jaar. Thema’s: reizen, dieren, beslissingen nemen, fantasie en geluk.Spannend voorleesverhaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Kon hij de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gepasseerd

  Het tweede deel van FC De Madonna's, opnieuw een snel en spannend voetbalverhaal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is trots. Haar elftal van FC De Madonna's is gepromoveerd en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. De meiden vechten voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Martine Letterie boeken
  Martine Letterie - Verboden te vliegen

  Uniek (voorlees)boek voor jonge kinderen over de Tweede Wereldoorlog van Zilveren Griffel-winnares Martine Letterie.Elke dag zorgt Fietje samen met haar broer voor de duiven in het duivenhok. ‘Dan wennen de duiven aan jou, voor als ik er een keer niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Hockeykriebels

  Dikke bundel vol hockeyavonturen! Lezen over je favoriete sport is altijd leuk! Daarom verschijnt dit voorjaar een fijne dikke bundel met drie hockeyverhalen voor een zacht prijsje. De boeken Een topteam!, Hockeygeheimen en Hockeyhelden gaan over Suzan en haar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Andy Stanton boeken
  Andy Stanton - De verschrikkelijke meneer Gom en de aardmannetjes

  Ben je dapper en onbevreesd?Ga dan mee op pad met Polly en Vrijdag O'Mijdag.Beklim met hen de Gnomenberg en help hen het kwaad te verslaan!Wees gewaarschuwd! Dit boek wemelt van de zwaarden en trollen en heksen, en iets wat lijkt op een augurk.En natuurlijk… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Janny den Besten boeken
  Janny den Besten - Lente in Lekdorp

  Tante Sandra en de meester gaan trouwen! Jens en Jolien willen op deze dag graag bruidsmeisje en bruidsjonker zijn. Jens ziet zichzelf al zitten in een stoere auto en Jolien heeft er zo’n zin in om een mooie jurk te dragen ... Maar dan horen ze dat dit feest… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Mac Barnett boeken
  Mac Barnett - De gestolen juwelen

  Hilarische whodunit van topauteur Mac Barnett Sst… niet verklappen, maar Mac Barnett was geen gewoon kind, hij was geheim agent! En niet de minste: hij spioneerde voor de koningin van Engeland. In dit heerlijk geïllustreerde 7+-boek moet Mac B. in actie… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Het geheim van de voetbalmeiden

  Voor voetballiefhebbers, vanaf 8 jaar.Luna en Soof willen meedoen met het voetbaltoernooi. Maar Liam wil geen meisjes in zijn elftal. Dat laten Luna en Soof niet op zich zitten. Ze bedenken een plan om toch mee te kunnen doen. De strijd om de felbegeerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Spookweerwolven

  20e Dolfje Weerwolfje-avontuur, extra ruim geïllustreerd. Los te lezen vanaf 7 jaar.In een luchtballon naar de (volle) maan! Dolfje Weerwolfje en Noura mogen mee in de luchtballon van neef Leo. Ze komen terecht op de binnenplaats van een duister kasteel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Thijmen Gijsbertsen boeken
  Thijmen Gijsbertsen - Joris en het reuzenraadsel

  Een Bofkont op reis Joris en Glip gaan met de maar-niet-heus-reus op bezoek bij zijn zus Reusalie. Reusalie is echter niet thuis als ze aanmeren bij haar vuurtoren. In plaats daarvan komt Pico Bello tevoorschijn: een van de bewoners van het eiland Schone… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Sofie De Moor boeken
  Sofie De Moor - Helemaal overstuur

  - Aangrijpend en sterk geschreven verhaal - Over echtscheiding, vriendschap en leren fietsen - Met veel grappige situaties en vrolijke momenten Over de gevolgen van een moeizame scheiding voor het zelfbeeld van kinderen. Lenns ouders zijn uit elkaar. Papa ziet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Lincoln Peirce boeken
  Lincoln Peirce - Sam en de schaduwridders

  Sam en de schaduwridders is een hilarische graphic novel van Lincoln Peirce, auteur van de succesvolle graphicnovelserie Niek de Groot. Voor lezers van 8 jaar en ouder.Met oom Berend, troubadour zonder publiek, reist Sam door het land. Sam is voorbestemd om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Het eigenwijze veulen

  Op de Zonnehoeve wordt een veulentje geboren... Ieder boek in de serie Manege de Zonnehoeve gaat over een andere pony en vertelt het verhaal vanuit die pony zelf. In dit nieuwste deel gaat het over Sunna, het pasgeboren veulen van Assa. Haar komst op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,99
 • Sibéal Pounder boeken
  Sibéal Pounder - Heksenheisa

  Een boek vol gemene heksenstreken, geheime toverspreuken, maffe elfjes en enge loeders! Op een dag vindt Kathinka een boek over De Karens. Wat Kathinka en haar heksenvriendinnen niet weten, is dat het een verschikkelijk gevaarlijk boek is. De Karens zijn een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Tjibbe Veldkamp boeken
  Tjibbe Veldkamp - Bert en Bart en de zoen van de Zombie

  Bert en Bart zijn gek van lezen, en dan vooral zombiestrips. Maar er is één probleem. Hun moeder, Viola Lentelied,wil dat haar jongens sportief worden. Viola schakelt een gediplomeerd hersenperser in die de jongens tot winnaars moet maken. Die pakt Bert en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Timo Parvela, Bjorn Sortland boeken
  Timo Parvela, Bjorn Sortland - De Reis deel 3

  serie, avontuur, mysterie, sciencefiction, ruimtereizen, computerspelletjes, broers, vertaling, Noors, Fins Het derde deel uit KEPLER62, een serie vol vriendschap, spanning en ontdekkingen. Want niets is wat het lijkt. Voor nieuwsgierige avonturiers vanaf 8… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Bjorn Sortland, Timo Parvela boeken
  Bjorn Sortland, Timo Parvela - De pioniers

  serie, avontuur, mysterie, sciencefiction, ruimtereizen, computerspelletjes, broers, vertaling, Noors, Fins Het vierde deel uit KEPLER62, een serie vol vriendschap, spanning en ontdekkingen. Want niets is wat het lijkt. Voor nieuwsgierige avonturiers vanaf 8… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95