Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Samantha Era boeken
  Samantha Era - Geheim spel

  De achtjarige Britt wordt de beste voetballer ter wereld. Dat is haar plan. Ze doet daarom extra haar best op de open dag van de voetbalclub in het dorp. Het lijkt haar geweldig om écht mee te kunnen spelen… Ze maakt kennis met de onaardige Bas en Antoine,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,50
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Help, wie klopt daar - Stille nacht, angstige nacht - dyslexie uitgave

  Help, wie klopt daar?Luna en Lotte bereiden zich voor op hun Sinterklaasfeest. Ze hopen natuurlijk dat de echte Sinterklaas langskomt, maar ze hebben ook lootjes getrokken. In hun kinderrestaurant Plaza Patatta zijn ze druk bezig met het maken van surprises.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Laura Ellen Anderson boeken
  Laura Ellen Anderson - Emilia Hoektand en de geheugendief

  Welkom terug in Nocturnië, waar Emilia en haar gekke vriendenbende - en natuurlijk haar schattige pompoenhuisdiertje Pulpje - klaar zijn voor een nieuw avontuur. Emilia en haar vrienden nemen delen aan een wedstrijd om naar het Pompoenparadijs Pretpark te… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,40
 • Bjorn Sortland, Timo Parvela boeken
  Bjorn Sortland, Timo Parvela - De pioniers

  serie, avontuur, mysterie, sciencefiction, ruimtereizen, computerspelletjes, broers, vertaling, Noors, Fins Het vierde deel uit KEPLER62, een serie vol vriendschap, spanning en ontdekkingen. Want niets is wat het lijkt. Voor nieuwsgierige avonturiers vanaf 8… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Sylvia Bishop boeken
  Sylvia Bishop - Een olifant op de stoep

  Wanneer Erica op de ochtend van haar tiende verjaardag haar huis uitloopt, kan ze haar ogen niet geloven. Er zit een wat verwarde olifant op haar stoep. Zo begint een onverwachte en onwaarschijnlijke vriendschap. Kunnen een klein meisje en een nogal grote… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - Verschrikkelijke vrienden - dyslexie uitgave

  Heb je weleens gehoord van dat meisje met haar onzichtbare vriend die altijd vieze scheten liet? Of van die twee vrienden die te beleefd waren om ruzie te maken? Of het waargebeurde verhaal van twee dikke vrienden die elke dag dikker en dikker werden, tot… (Harde kaft)

  Lees meer...
  22,95
 • Manon Manon boeken
  Manon Manon - Verschrikkelijke vrienden - dyslexie uitgave

  Heb je weleens gehoord van dat meisje met haar onzichtbare vriend die altijd vieze scheten liet? Of van die twee vrienden die te beleefd waren om ruzie te maken? Of het waargebeurde verhaal van twee dikke vrienden die elke dag dikker en dikker werden, tot… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Nanda Roep boeken
  Nanda Roep - Het grote geheim van Plaza Patatta - dyslexie uitgave

  De vader van Lotte en Luna begint een kinderrestaurant in de boerderij waar ze naartoe verhuizen. Maar hoe moet dat als blijkt dat hij niet kan koken? Het grote geheim van Plaza Patatta is een omnibus van drie boeken: Een geheim luik, De verdwenen jongen en De… (Harde kaft)

  Lees meer...
  25,95
 • Marte Jongbloed boeken
  Marte Jongbloed - De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre - dyslexie uitgave

  Herres vader is een paar jaar geleden verdwenen tijdens een expeditie op de Noordpool. Zijn moeder is doodsbang dat ze Herre ook kwijtraakt. Daarom mag hij niet naar zwemfeestjes, door het verkeer fietsen en touwklimmen tijdens de gymles. Op een dag komt er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,95
 • Marte Jongbloed boeken
  Marte Jongbloed - De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre - dyslexie uitgave

  Herres vader is een paar jaar geleden verdwenen tijdens een expeditie op de Noordpool. Zijn moeder is doodsbang dat ze Herre ook kwijtraakt. Daarom mag hij niet naar zwemfeestjes, door het verkeer fietsen en touwklimmen tijdens de gymles. Op een dag komt er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  24,95
 • Margreet Schouwenaar boeken
  Margreet Schouwenaar - Niesje, nooit meer

  In het tweede boek over Niesje probeert het nieuw samengestelde gezin samen te wonen. En dat gaat met vallen en opstaan. Een grappig en tegelijk gevoelig verhaal voor iedereen vanaf 8 jaar. Niesje heet nog altijd Niesje. Haar moeder heet nog steeds het formaat… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - De Sprookjessprokkelaar vertelt...

  Nieuwe sprookjes van Paul van Loon, Laurentien van Oranje en De EftelingDe sprookjes in dit spannende sprookjesboek spelen niet lang geleden, in een land hier ver vandaan, maar juist in de toekomst. Over twee prinsessen die altijd ruziemaken, maar toch samen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,50
 • Angelique van Dam boeken
  Angelique van Dam - Iedereen een ster (behalve ik)

  Svenja is heel vrolijk en heeft sproetjes. Maar wat heb je daaraan als er een talentenjacht op school wordt georganiseerd? Is het echt zo dat zij de enige in de klas is zonder talent? Dat kan toch niet!Svenja gaat op zoek naar haar talent: kan ze misschien… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Barbara Jurgens boeken
  Barbara Jurgens - Het wilde leven van Benjamin Bontje

  Ga mee op avontuur met Benjamin in de riolen van Amsterdam!Benjamin Bontje, een keurige tamme rat, woont samen met zijn moeder in de dierenwinkel. Als hij op een dag uit zijn veilige nest wordt weggehaald, valt hij in handen van de boevenfamilie Rattus: wilde… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Elisabeth Mollema boeken
  Elisabeth Mollema - Siggi & de Vikingen - De steen van Eileen

  Nadat Siggi de Vikingen verlost heeft van de vloek kunnen ze eindelijk van het eiland wegvaren. Maar als ze in een vreselijke storm terechtkomen, spoelen de Vikingen aan op een eiland waar een oorverdovende herrie klinkt. Siggi, Lars, Britt en Ulli ontdekken… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  21,99
 • Angelique van Dam boeken
  Angelique van Dam - Joehoe! Ik wil een koe

  Laura is gek op koeien en droomt van een eigen koe.Volgens haar ouders is een koe geen huisdier. Het mag niet. Maar Laura geeft niet op. Een koe op het balkon kan best en is soms zelfs reuzehandig. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Erik van Os, Elle van Lieshout boeken
  Erik van Os, Elle van Lieshout - De domme weetjes makkelijk lezen 8+

  Pruts en de prof - De domme weetjes De prof geeft les aan Pruts. Die zit in zijn eentje in de klas. Pruts is niet zo slim, maar hij denkt van wel. Alle boeken vindt hij dom. Pruts zal wel eens les gaan geven. (Harde kaft)

  Lees meer...
  11,50
 • Marijke Witman boeken
  Marijke Witman - Elfenmeisjes

  Meester Dennis Molenaar loopt met de elfjes de tuin van de school in. Voor de oude boom staan ze stil. ‘Kom allemaal rond de boom staan anders kan je het niet goed zien.’Dan wijst hun leraar op de open ronding in de boom. ‘Dit noemen we de mond. Die mond… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Paul Verrept boeken
  Paul Verrept - Konijn & Egel

  - Dikke verhalenbundel om voor te lezen of om zelf te lezen - Paul Verrept viert in 2019 zijn 25-jarig auteurschap - De illustraties boordevol details geven de persoonlijkheden van de personages en stemmingen perfect weer Deze verhalen tonen hoe rijk en… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Manon Sikkel boeken
  Manon Sikkel - De niet zo enge buurman - dyslexie uitgave

  Je zult maar een buurman hebben die zo eng is als Grover. Een man met lang vet haar en een gouden voortand die de hele dagmet zijn geweer duiven uit de lucht schiet. En dan op een dag schiet hij mis. Vanaf dat moment is iedereen in de straat echt bang voor hem… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Manon Manon boeken
  Manon Manon - De niet zo enge buurman - dyslexie uitgave

  Je zult maar een buurman hebben die zo eng is als Grover. Een man met lang vet haar en een gouden voortand die de hele dagmet zijn geweer duiven uit de lucht schiet. En dan op een dag schiet hij mis. Vanaf dat moment is iedereen in de straat echt bang voor hem… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  12,95
 • Gary Northfield boeken
  Gary Northfield - Gedonder met de Grieken

  Gedonder met de Grieken van auteur-illustrator Gary Northfield is het vierde deel over de grappige zebragladiator Julius Zebra. Na de Romeinen, Britten en farao’s zijn nu de Oude Grieken aan de beurt. Julius Zebra en zijn vrienden zijn in Griekenland beland.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Dol op lezen! De pony van Roos

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Er is maar één ding waar Roos meer van houdt dan van de kleur roze: paarden!Op de nieuwe manege valt haar roze rijbroek echter niet bij iedereen in de smaak. Daar wordt Roos heel verdrietig van. Maar dan ziet ze in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Bart Van Nuffelen boeken
  Bart Van Nuffelen - Het geheim van Sinterklaas

  - Prachtig Sinterklaasboek, of je nu wel of niet in Sinterklaas gelooft - Briefroman met brieven van Rik en antwoorden van Sinterklaas - De bijzondere beelden (monotypes) zijn geïnspireerd op foto’s en filmstills Een ontroerend, warm en ook grappig verhaal… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • James Foley boeken
  James Foley - Mestzilla

  - Beeldverhaal boordevol illustraties en grappige situaties - Hilarisch vervolg op Brobot De nieuwe uitvinding van Soesja brengt haar in stinkende problemen. Soesja Tinker, ’s werelds eerste uitvinder onder twaalf jaar, heeft een geweldige vergroot-machine… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,50