Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Andrew Clover, Ralph Lazar boeken
  Andrew Clover, Ralph Lazar - Rory De Raaf - Detective -De hondenbrigade

  Rory woont samen met zijn moeder en zijn altijd Boze Broer. Hij heeft één grote ergernis: niemand vertelt hem ooit iets. Zodat hij nooit van iets weet. En hij heeft slechts één grote vraag: waar is zijn vader, die op een dag spoorloos verdween? Naast die… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Display (5x2 delen)

  Gi-ga-gaaf Fantasia display voor op de toonbank! Inclusief 5x deel 5 (Gevangen in Atlantis) en 5x deel 6 (Red het kabouterrijk) uit de superspannende mini-serie Avonturen in Fantasia. De verschillende delen uit deze serie zijn los te lezen. (Zachte kaft)

  Lees meer...
  90,00
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Spookweerwolven

  20e Dolfje Weerwolfje-avontuur, extra ruim geïllustreerd. Los te lezen vanaf 7 jaar.In een luchtballon naar de (volle) maan! Dolfje Weerwolfje en Noura mogen mee in de luchtballon van neef Leo. Ze komen terecht op de binnenplaats van een duister kasteel.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,99
 • Aline Sax boeken
  Aline Sax - De lantaarnaansteker

  - Nieuw jeugdverhaal van bekroonde auteur en illustrator - Over een lantaarnaansteker die mensen samenbrengt - Poëtische novelle Een hartverwarmend verhaal over hoe mensen elkaar vinden in de stad. Elke avond, als het donker wordt, steekt de lantaarnaansteker… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Timo Parvela, Bjorn Sortland boeken
  Timo Parvela, Bjorn Sortland - De Reis deel 3

  serie, avontuur, mysterie, sciencefiction, ruimtereizen, computerspelletjes, broers, vertaling, Noors, Fins Het derde deel uit KEPLER62, een serie vol vriendschap, spanning en ontdekkingen. Want niets is wat het lijkt. Voor nieuwsgierige avonturiers vanaf 8… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Anna Bohm boeken
  Anna Bohm - Eenhoorn zijn is kinderspel!

  jeugdboek, humor, fantasie, identiteit, jezelf zijn, uniek zijn, vriendschap, met illustraties, vertaling, Duits Een warm en grappig verhaal over vriendschap en jezelf zijn. En over een varkentje met een hoorn en het hart op de juiste plaats. Voor kinderen… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Het geheim van de voetbalmeiden

  Voor voetballiefhebbers, vanaf 8 jaar.Luna en Soof willen meedoen met het voetbaltoernooi. Maar Liam wil geen meisjes in zijn elftal. Dat laten Luna en Soof niet op zich zitten. Ze bedenken een plan om toch mee te kunnen doen. De strijd om de felbegeerde… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Martine Letterie boeken
  Martine Letterie - Verboden te vliegen

  Uniek (voorlees)boek voor jonge kinderen over de Tweede Wereldoorlog van Zilveren Griffel-winnares Martine Letterie.Elke dag zorgt Fietje samen met haar broer voor de duiven in het duivenhok. ‘Dan wennen de duiven aan jou, voor als ik er een keer niet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • E.B. White boeken
  E.B. White - Charlotte's web - dyslexie uitgave

  Dit verhaal gaat over het meisje Veerle, dat de dieren kan verstaan. Zij is dol op een biggetje dat Wilbur heet. Wilburs beste vriendin is Charlotte A. Cavatica, een beeldschone grote grijze spin, die bij hem in de schuur woont. Ze hebben een heerlijk leven,… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Matilda Woods boeken
  Matilda Woods - Het magische eiland Isola

  In het stadje Allora, waar de vissen zó de zee uit vliegen en de huizen glanzen als juwelen, woont timmerman Alberto. Hij leidt een rustig leven, tot de komst van de geheimzinnige jongen Tito en zijn magische vogel Fia. Zij zoeken een schuilplaats, op de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Charlotte Habersack boeken
  Charlotte Habersack - Bloeddorstig!

  Het derde, bloedstollende deel in de serie over Nemo, Fred en Oda. Nemo heeft helemaal geen tijd voor een nieuw monster, dus brengt hij het derde pakketje ongeopend terug naar de post. Opgelost, denkt hij. Goed bezig, denken zijn vrienden. Fout gedacht: 1)Het… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Alice PANTERMULLER boeken
  Alice PANTERMULLER - De dolle dierenbende - Cavia in nood!

  Alarm, alarm!TOMMY'S DIERENPARADIJS is in rep en roer. Pedro de cavia wordt verkocht en moet bij de mensen gaan wonen. Voor Bongo, de aap die ontsnapt is uit een laboratorium, staat één ding vast: alle mensen zijn gemeen! Om Pedro te redden, gaan zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Alice PANTERMULLER boeken
  Alice PANTERMULLER - De dolle dierenbende - Een pinguïn in ons bad!

  Splash!Pedro de cavia gelooft zijn ogen niet: plotseling zwemt er een pluizig wezen in de badkuip naast zijn buitenren. Waar komt dat kleine dier ineens vandaan? Terwijl schildpad Gertrude het pluizige babydiertje het liefst zou adopteren, ruikt Bongo de aap… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Dol op lezen! Een nieuwe bal voor Tom

  Leuke verhalen voor beginnende lezers!Voor zijn rapport krijgt Tom van papa een nieuwe voetbal. En die wil hij natuurlijk meteen proberen. Maar wie wil er met hem voetballen? Zijn zusje Imke en papa hebben geen tijd. Dan gaat Tom maar samen met zijn hond Boef… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gepasseerd

  Het tweede deel van FC De Madonna's, opnieuw een snel en spannend voetbalverhaal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is trots. Haar elftal van FC De Madonna's is gepromoveerd en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. De meiden vechten voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Mijn geheimen

  De beste vriendin van Olivia, Lucy, is verhuisd. Dat stemt haar droevig, maar gelukkig kan ze haar gedachten verzetten door haar nieuwe kamer (maar wie is de indringer die telkens haar kamer binnenkomt?) en de talloze experimenten en ontdekkingen die ze doet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,30
 • Thijmen Gijsbertsen boeken
  Thijmen Gijsbertsen - Joris en het reuzenraadsel

  Een Bofkont op reis Joris en Glip gaan met de maar-niet-heus-reus op bezoek bij zijn zus Reusalie. Reusalie is echter niet thuis als ze aanmeren bij haar vuurtoren. In plaats daarvan komt Pico Bello tevoorschijn: een van de bewoners van het eiland Schone… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Lincoln Peirce boeken
  Lincoln Peirce - Sam en de schaduwridders

  Sam en de schaduwridders is een hilarische graphic novel van Lincoln Peirce, auteur van de succesvolle graphicnovelserie Niek de Groot. Voor lezers van 8 jaar en ouder.Met oom Berend, troubadour zonder publiek, reist Sam door het land. Sam is voorbestemd om… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Lenneke Westera boeken
  Lenneke Westera - Kameel weet het zeker

  Op een ochtend wordt Kameel wakker en ontdekt hij dat hij ver weg is van zijn thuis in de woestijn… Hij is naar een dierentuin gebracht in een koud en grijs land. Hij voelt zich verschrikkelijk alleen – ook al zijn er nog andere kamelen. Maar dan komt er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gepasseerd

  Het tweede deel van FC De Madonna's, opnieuw een snel en spannend voetbalverhaal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is trots. Haar elftal van FC De Madonna's is gepromoveerd en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. De meiden vechten voor een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Isabelle Quinn boeken
  Isabelle Quinn - Freddy de Plaagmuis

  jeugdboek, muis, humor, vriendschap, avontuur, met illustraties, van eigen bodem, Nederlands Een grappig verhaal over vriendschap, bijgeloof en een muis met magische krachten. Voor iedereen vanaf 8 jaar. Noah, tien jaar, heeft voor zijn verhuizing een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,95
 • Ton Koene boeken
  Ton Koene - Kiki's wonderlijke wereldreis

  fotoboek, vlot, reizen, meeuw, dieren, fantasie, dagdromen, winnaar World Press Photo, winnaar Zilveren Camera, van eigen bodem, Nederlands Een betoverend fotoboek dat de grenzen van fantasie en werkelijkheid verkent. Voor dagdromers én wereldreizigers vanaf… (Harde kaft)

  Lees meer...
  18,95
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Gevangen in Atlantis

  Als Geronimo met zijn neefje Benjamin een dagje naar het strand gaat, valt hij in zijn strandstoel in slaap en wordt hij wakker ... in het water! In het onderwaterrijk Aquarius in Fantasia welteverstaan. Daar wordt hij op pad gestuurd om ontvoerde bewoners van… (Harde kaft)

  Lees meer...
    9,50
 • Christine Linneweever boeken
  Christine Linneweever - Een gezellige beestenboel!

  Elke dierenvriend wil wel wonen in Villa Dierenparadijs! Het leven van Mees en Merel verandert plotseling als hun ouders een supergrote geldprijs winnen! Ze verlaten de stad en verhuizen naar een mooie boerderij op het platteland. Vader Sjaak kan hier… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Andy Griffiths boeken
  Andy Griffiths - De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen

  Hilarisch samenspel van gekke tekst en nog gekkere tekeningen De waanzinnige boomhut van Andy en Terry heeft nu 65 verdiepingen! Hij is uitgebreid met een dierentrimsalon, een verjaardagskamer waar het altijd je verjaardag is (ook al is het dat niet), een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99