Boeken over fictie 7 – 9 jaar

 • Matt Stanton boeken
  Matt Stanton - Plankenkoorts

  Er is iets vreselijks aan de hand: Max kan helemaal niks leuks meer verzinnen. Het lijkt wel of hij veranderd is van het grappigste kind van de klas in het ongrappigste kind. En dat terwijl hij zich net heeft opgegeven voor de jaarlijkse talentenjacht. Wat nu? (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,50
 • Gertrud Jetten boeken
  Gertrud Jetten - Help, waar is mijn pony?!

  De ­mensenwereld ­bekeken door ­pony-ogen Salsa is best tevreden met haar leven als pony. Alleen is ze wel eens een beetje jaloers als Lottie leuke dingen gaat doen met haar mensenvriendinnen. Het moet geweldig zijn om een mens te zijn, denkt Salsa. Maar… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Andy Griffiths, Terry Denton boeken
  Andy Griffiths, Terry Denton - De waanzinnige boomhut van 104 verdiepingen

  Kom op bezoek bij Andy en Terry in hun boomhut die nu 104 fantastische verdiepingen telt. Ze hebben er dertien nieuwe verdiepingen bijgebouwd, zoals een trap zonder einde, een boerbank en zelfs een machtig fort.Andy en Terry zoeken een grappig verhaal voor hun… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Gepasseerd

  Het tweede deel van FC De Madonna's, opnieuw een snel en spannend voetbalverhaal. Voor scherpschutters vanaf 10 jaar.Myrthe is trots. Haar elftal van FC De Madonna's is gepromoveerd en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen. De meiden vechten voor een… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Anh Do boeken
  Anh Do - De vliegende Ninja

  Ninja Kid 2 De vliegende ninja Nelson Kramer is een ninja. Niet de coolste of dapperste, maar wel de meest nerdy ninja ter wereld. Nadat hij zijn stad heeft gered van gigaspinnen, staat er alweer een nieuw avontuur voor de deur. Alle machines zijn op hol… (Harde kaft)

  Lees meer...
  12,99
 • Andrew Clover, Ralph Lazar boeken
  Andrew Clover, Ralph Lazar - De zaak Kikker

  Tijdens de jaarlijkse talentenjacht op school wordt de kantinedame dood teruggevonden. Zo lijkt het toch. Maar wat is er echt aan de hand? Rory en Kato gaan op onderzoek om de dader van deze dodelijkste, maar tegelijk ook meest bizarre misdaad in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,40
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Juf Braaksel en het meesterbrein

  Het is de sluwe juf Braaksel gelukt uitgeroepen te worden tot liefste juf van de provincie en daar is groep 6 niet blij mee! Lotte en Thijs zijn vastbesloten om een plan te bedenken om Braaksel van hun school te verjagen, maar dat is nog niet zo makkelijk. Als… (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,99
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Van Parijs naar New York

  De Thea Sisters op reis, in twee verhalen, twee wereldsteden! In De Thea Sisters in Parijs reizen de Thea Sisters af naar de Franse hoofdstad. Een welkome afwisseling nu de muizinnen hun tentamens achter de rug hebben. Colette heeft hun uitgenodigd om de… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  10,00
 • Thea Stilton boeken
  Thea Stilton - Feest op de manege + Circus Holderdebolder

  Twee delen uit de razend populaire serie Het leven op Topford van Thea Stilton, inclusief gratis paardenbedeltje! Feest op de manege Hou jij van paarden en van feestjes? Dan mag je dit boek niet missen, want op ranch De Horizon is een gi-ga-coole party… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  15,90
 • Tjibbe Veldkamp boeken
  Tjibbe Veldkamp - Bert en Bart redden de wereld

  In dit eerste verhaal over Bert en Bart ontwikkelen de onafscheidelijke broers anti-Zurgh-vernietigingswapens. Viola, hun moeder, is meer van de vredelievende, en pakt de wapens af. Maar dan landen de Zurghs.... (Harde kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Gerard van Gemert boeken
  Gerard van Gemert - Bekeken

  Het derde deel van FC De Madonna’s, opnieuw een snel en spannend voetbalverhaal van Gerard van Gemert. Voor voetbaldetectives vanaf 10 jaar. Een spannende week voor Myrthe. Ze speelt met FC De Madonna’s voor het eerst een competitiewedstrijd in de hoogste… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  16,95
 • Andy Griffiths boeken
  Andy Griffiths - De waanzinnige boomhut van 65 verdiepingen

  Hilarisch samenspel van gekke tekst en nog gekkere tekeningen De waanzinnige boomhut van Andy en Terry heeft nu 65 verdiepingen! Hij is uitgebreid met een dierentrimsalon, een verjaardagskamer waar het altijd je verjaardag is (ook al is het dat niet), een… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,99
 • David Walliams boeken
  David Walliams - De grootste ettertjes van de wereld 3

  Een nieuw hilarisch boek van meester-ettertjes David Walliams en Tony Ross. Voor kleine en grote ettertjes vanaf 8 jaar. Net wanneer je dacht dat het weer veilig was om naar je boekenkast te gaan ... nóg meer grootste ettertjes van de wereld! Maak kennis met… (Harde kaft)

  Lees meer...
  19,95
 • Vivian den Hollander boeken
  Vivian den Hollander - Complot in de trein

  Los te lezen deel in de spannende detective-serie, om zelf te lezen voor kinderen vanaf 7 jaar.Spekkie en Sproet gaan samen met politieneef Nelson naar een grote kermis in Duitsland. Maar onderweg, in de trein, krijgt Nelson een dringend telefoontje: hij moet… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Carry Slee boeken
  Carry Slee - Hokus Pokus... plas!

  Milan vindt er niks aan dat Angelique, de dochter van zijn moeders nieuwe vriend, elk weekend komt logeren. Helemaal niet als ze ook nog zijn nieuwe zolderkamer inpikt. Milan probeert haar toch aardig te vinden. Maar aardig is Angelique absoluut niet. Ze wil… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  14,50
 • Jonas Boets boeken
  Jonas Boets - Het geheim van de spooktram

  Spannend avontuur in de bekende Geheim-serie.Kaat en Lukas zien een brandende tram, bestuurd door een spookachtige jongen. Ze vertrouwen het niet en onderzoeken de tramsporen. Daar raakt Kaat haar hamster Babette kwijt. De jongen van de tram heeft Babette… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Geronimo Stilton boeken
  Geronimo Stilton - Het Toverslot

  Geronimo wordt meegesleurd naar het duistere gangenstelsel dat een beroemde archeoloog onder de Botanische Tuin van Rokford heeft ontdekt en komt op wonderbaarlijke wijze terecht in … de Fabelachtige Riddertijd! Daar stuit hij tussen de tovenaars, ridders,… (Harde kaft)

  Lees meer...
  10,95
 • Paul van Loon boeken
  Paul van Loon - Wij zijn de Weerwolfwezen

  AVI-stripboek van Paul van Loon met strips over de Weerwolfwezen op AVI-niveau E4. De Weerwolfwezen willen ’s nachts niets liever dan spelen. Maar Moema, de baas van het weeshuis vindt dat geen goed idee en haar wil is wet. Zijn de Weerwolfwezen Moema te… (Harde kaft)

  Lees meer...
    8,50
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het mysterie van het drakenei

  Jard en zijn vrienden vervolgen hun ridderopleiding op kasteel Rondeel. Ze gaan zich bekwamen in de deugden, moed en vastberadenheid.Er gebeuren vreemde dingen in het kasteel. Kaarsen smelten zomaar, muren zitten plotseling vol roet. Het ergste is nog dat er… (Zachte kaft)

  Lees meer...
  11,95
 • Marion van de Coolwijk boeken
  Marion van de Coolwijk - Het mysterie van het drakenei

  Jard en zijn vrienden vervolgen hun ridderopleiding op kasteel Rondeel. Ze gaan zich bekwamen in de deugden, moed en vastberadenheid.Er gebeuren vreemde dingen in het kasteel. Kaarsen smelten zomaar, muren zitten plotseling vol roet. Het ergste is nog dat er… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,95
 • Yorick Goldewijk boeken
  Yorick Goldewijk - Billy Extra Plankgas

  Grappig avonturenboek over een jongen die wil voorkomen dat de Aarde wordt verloot in de Mega Melkweg Loterij. Voor lezers van 9 tot 12 jaar.Dexter gelooft zijn ogen niet als er ineens een blauw, harig wezen voor zijn raam staat te zwaaien. Het is Wimm, en hij… (Harde kaft)

  Lees meer...
  14,99
 • Marco Kunst boeken
  Marco Kunst - Kijk uit voor die mammoet!

  Dit spannende toneelleesboek op AVI E5 lees je samen hardop voor. Je speelt eigenlijk een soort toneelstukje, maar dan zonder podium. Speel je rol zo goed mogelijk en bedenk welke stem het best bij je rol past. Dat is nog eens leuk lezen! Tygo en Naomi zijn… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Dav Pilkey boeken
  Dav Pilkey - Kapitein Onderbroek en het penibele plan van professor Poepiebroek

  Kapitein Onderbroek en het penibele plan van professor Poepiebroek is het vierde deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey. Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film.Sjors en Harold lijden… (Harde kaft)

  Lees meer...
  15,00
 • Jolanda Horsten boeken
  Jolanda Horsten - Kit en Kaat bakken stiekem voor de koning

  Lees samen dit spannende toneelleesboek (AVI M4) voor. Wie speelt zijn rol het best? Wie kan er grappige stemmetjes doen? Of juist de bange stem van Julie? Lezen was nog nooit zo leuk! Kaat loopt op te scheppen. ‘Kit en ik bakken voor de koning,’ zegt ze.… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50
 • Selma Noort boeken
  Selma Noort - Attentie, koe op het spoor!

  Dit grappige toneelleesboek op AVI E4 lees je gezellig samen hardop. Verdeel de rollen en probeer verschillende stemmen voor je personage te gebruiken. Welke rol vind jij het leukst om te doen? Wouter en Loena gaan naar het feestje van Bram.Voordat ze in de… (Harde kaft)

  Lees meer...
  13,50